Ο μισθός για προγραμματιστές Blockchain αυξάνεται!

Καθώς αυξάνεται η δημοτικότητα της τεχνολογίας blockchain, το ίδιο κάνει και η ζήτηση για προγραμματιστές blockchain. Αυτό το άρθρο προσφέρει μια σαφή ιδέα σχετικά με τον μισθό του προγραμματιστή blockchain και πώς αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ο μισθός για προγραμματιστές Blockchain αυξάνεται σταδιακά και γίνεται ένας από τους υψηλότερους μισθούς όλων των εποχών! Συνήθως, με την άνοδο της τεχνολογίας blockchain, πολλές ευκαιρίες εργασίας σύντομα αναλαμβάνουν την αγορά. Τώρα, όλη η εταιρική επιχείρηση που αναζητά εξειδικευμένους επαγγελματίες εκεί είναι πρόθυμη να πληρώσει επίσης ένα μεγάλο ποσό μισθού.

Έτσι, ο προγραμματιστής blockchain που είναι μία από τις πιο επιθυμητές θέσεις εργασίας, έρχεται επίσης με έναν εξαιρετικό μισθό για προγραμματιστές blockchain.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι συγκεκριμένοι παράγοντες που ελέγχουν το ποσό του μισθού προγραμματιστή blockchain από εταιρεία σε εταιρεία. Εάν θέλετε να μάθετε για τα οφέλη της μετάβασης σε αυτό το επάγγελμα, τότε είστε τυχεροί. Σήμερα, θα καταλάβετε τους παράγοντες και τα σενάρια που αποφασίζουν το ύψος του μισθού του blockchain προγραμματιστή.


Επίσης, θα λάβετε κάποιες ενδείξεις για το πώς μπορείτε να πάτε και για εργασίες με υψηλόμισθους προγραμματιστές.

Εγγραφείτε τώρα: Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Ποιο είναι το εύρος μισθών ενός προγραμματιστή Blockchain?

Προτού προχωρήσουμε στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αναπτύξετε το βιογραφικό σας για υψηλό μισθό blockchain, ας μιλήσουμε για το τι είναι το τυπικό εύρος.

Στην πραγματικότητα, η ζήτηση για ταλέντο με βάση το blockchain συνεχίζει να αυξάνεται. Επιπλέον, συμβάλλει άμεσα και στο υψηλό εύρος μισθών. Συνήθως, η μέση παράδοση blockchain κυμαίνεται μεταξύ 150.000 και 175.000 $ κάθε χρόνο!

Από την άλλη πλευρά, ο τυπικός μηχανικός λογισμικού φαίνεται να παίρνει 137.000 $ κάθε χρόνο. Έτσι, βλέπετε πώς ο μισθός του προγραμματιστή blockchain είναι πολύ υψηλότερος από τον μέσο μηχανικό ή προγραμματιστή λογισμικού.

Εάν είστε πεπειραμένοι και έχετε μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά, τότε μπορείτε να κερδίσετε έως και 200.000 $ κάθε χρόνο!

Μπορείτε να δείτε πώς αλλάζει ο μισθός του προγραμματιστή blockchain με βάση την περιοχή από τον παρακάτω πίνακα.

Μισθός προγραμματιστή AreaBlockchain
Περιοχή SF Bay 168.248 $
Νέα Υόρκη 161.862 $
Σαν Ντιέγκο 158.333 $
Σιάτλ 154.241 $
Βοστόνη 153.933 $
Λος Άντζελες 152.045 $
Φιλαδέλφεια 150.000 $
Ουάσιγκτον. 149.956 $
Ώστιν 147,421 $
Ντάλας / Φορτ Γουόρθ 142.800 $
Ατλάντα 141,666 $
Ντένβερ 132.500 $
Σικάγο 127.769 $
Λονδίνο 113.368 $ (81.414 £)
Τορόντο 96.540 $ (122.964 $)
Γαλλία 72.281 $ (59.875 €)

Πηγή: Προσλήφθηκε

Όπως μπορείτε να δείτε, ο μέσος μέγιστος μισθός προγραμματιστή blockchain φαίνεται να είναι στο Σαν Φρανσίσκο. Ωστόσο, πολλές εταιρείες μπορούν ακόμη και να πληρώσουν υψηλότερα από αυτό, καθώς είναι μόνο ο μέσος αριθμός.

Ειδικότητες: Ειδικός ειδικός πλατφόρμας Blockchain

Από την άλλη πλευρά, ένας συγκεκριμένος ειδικός για την πλατφόρμα blockchain μπορεί ακόμη και να πάρει περισσότερο μισθό. Για παράδειγμα, οι προγραμματιστές blockchain Ethereum ή Hyperledger ενδέχεται να έχουν υψηλότερο μισθό για προγραμματιστές blockchain από οποιονδήποτε άλλον εμπειρογνώμονα πλατφόρμας.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω –

Τοποθεσία Χαμηλό EndHigh End Μέσος μισθός
ΜΑΣ. 80.000 $ 180.000 $ 127.500 $
Ασία 100.000 $ 150.000 $ 125.000 $
Μακρινός 100.000 $ 200.000 $ 145.000 $

Πηγή: cryptocurrencyjobs.co

Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι με βάση την τοποθεσία μόνο και επίσης την εξειδίκευση, το εύρος μισθών προγραμματιστή θα αλλάξει. Εδώ, οι απομακρυσμένες εργασίες blockchain αναφέρονται σε εξωτερική ανάθεση ή εταιρείες που προσφέρουν εργασία από τη λειτουργία οικίας.

Διαβάστε περισσότερα:Πώς να προσγειώσετε μια εργασία προγραμματιστή Blockchain?

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το μισθό του προγραμματιστή Blockchain?

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τον μισθό του προγραμματιστή blockchain. Πιο συγκεκριμένα, αυτοί οι παράγοντες είναι εξαιρετικά σημαντικοί, γιατί αν γνωρίζετε γι ‘αυτούς, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε τη μελλοντική σας πορεία σταδιοδρομίας. Αυτά είναι –

τοποθεσία εργασίας

Η τοποθεσία εργασίας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για έναν υψηλό μισθό προγραμματιστή blockchain. Στην πραγματικότητα, εάν η τοποθεσία δεν είναι φιλική προς την τεχνολογία ή προηγμένη, οι μισθοί προγραμματιστών blockchain είναι κυρίως χαμηλοί.

Έτσι, η μετάβαση σε μια τοποθεσία όπου τα προσόντα σας θα έχουν μεγαλύτερη έκθεση θα πρέπει να είναι η πρώτη σας κλήση.

Συνήθως, στην Ευρώπη, η ανάγκη για blockchain εξακολουθεί να μην είναι εμφανής σε πολλά μέρη. Ως αποτέλεσμα, οι μισθοί των προγραμματιστών blockchain δεν είναι τόσο υψηλοί σε σύγκριση με τις τοποθεσίες της Ασίας ή των ΗΠΑ.

Ας ελπίσουμε ότι, στο εγγύς μέλλον, όταν κάθε τοποθεσία θα εκτιμήσει το blockchain, το ποσό του μισθού θα αυξηθεί επίσης.

Τοποθεσία Χαμηλό EndHigh End Μέσος μισθός
ΜΑΣ. 70.000 $ 200.000 $ 136.000 $

Ασία 60.000 $ 120.000 $ 87.500 $
Ευρώπη 55.000 $ 91.000 $ 73.300 $
Μακρινός 70.000 $ 200.000 $ 123,750 $

Πηγή: cryptocurrencyjobs.co

Όπως μπορείτε να δείτε, το συνολικό εύρος μισθών ενός προγραμματιστή blockchain μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με την τοποθεσία.

Θέματα εμπειρίας

Λοιπόν, δεν είναι σοκαριστικό. Στην πραγματικότητα, η εμπειρία προφανώς έχει σημασία και έχει μεγάλη σημασία. Επιπλέον, εάν έχετε ήδη εργαστεί σε πολλά έργα blockchain, τότε μπορείτε να περιμένετε να έχετε έναν όμορφο μισθό προγραμματιστή blockchain.

Από την άλλη πλευρά, οι αρχάριοι που έμαθαν μόνο πώς να αναπτύξουν blockchain πρόσφατα θα λάβουν χαμηλούς μισθούς στην αρχή. Μόλις αρχίσετε να εργάζεστε σε συγκεκριμένα έργα blockchain ή σε εταιρείες υψηλής αξίας, η ζήτησή σας θα αρχίσει να αυξάνεται.

Αρχαιότητα

Σε πολλές περιπτώσεις, η αρχαιότητα θα επηρεάσει το ποσό που πληρώνεστε. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο αποκτάτε εμπειρία, τόσο πιο ανώτερες θέσεις μπορείτε να πάρετε. Εδώ, η αρχαιότητα δεν βασίζεται στην ηλικία αλλά μάλλον στην κατάταξη της εταιρείας σας.

Πιο συγκεκριμένα, όσο υψηλότερη είναι η κατάταξη, τόσο πιο έμπειρος και γνώστης είναι ο προγραμματιστής. Επομένως, είναι πολύ φυσιολογικό να πληρώνονται περισσότερο από τα υποκείμενα του. Έτσι, μπορείτε σίγουρα να περιμένετε περισσότερη πληρωμή μόλις προωθηθείτε σε ανώτερη θέση.

Εταιρικό Προφίλ

Ένας άλλος μεγάλος παράγοντας που επηρεάζει τους μισθούς των προγραμματιστών blockchain είναι το εταιρικό προφίλ. Εάν πρόκειται μόνο για νεοσύστατες επιχειρήσεις, δεν μπορούν να σας προσφέρουν τόσο μεγάλη πληρωμή κατά την έναρξη της επιχείρησής τους. Αλλά αν ο στόχος σας είναι επιχειρήσεις υψηλού προφίλ, τότε μπορείτε να περιμένετε να πάρετε ένα όμορφο ποσό.

Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες υψηλού προφίλ είναι πάντα πρόθυμες να επενδύσουν χρήματα στην τεχνολογία blockchain. Έτσι, είναι επίσης πρόθυμοι να προσλάβουν επαγγελματίες και να πληρώσουν έναν καλό μισθό σε αντάλλαγμα.

Σπανιότητα εργαζομένων

Επίσης, η έλλειψη εργαζομένων μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες αποδίδουν τους μισθούς προγραμματιστών blockchain. Καθώς το blockchain είναι μια νέα τεχνολογία, δεν υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που να κατανοούν πλήρως τις έννοιες. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει πάντα μια επίμονη ανάγκη για υπαλλήλους.

Έτσι, το εύρος των μισθών συνεχίζει να αυξάνεται βάσει αυτού. Επιπλέον, εάν σε οποιαδήποτε τοποθεσία δεν υπάρχει έλλειψη υπαλλήλου, τότε ο μισθός μπορεί επίσης να μειωθεί. Έτσι, ακόμα κι αν μάθατε πώς να αναπτύσσετε το blockchain, μπορείτε να πάρετε έναν καλό μισθό.

Διαβάστε περισσότερα:Πώς να γίνετε Blockchain Developer?

Οι πιστοποιήσεις Blockchain διασφαλίζουν υψηλότερο μισθό προγραμματιστή Blockchain

Ένας πιστοποιημένος προγραμματιστής blockchain θα έχει πάντα μεγαλύτερο μισθό σε σύγκριση με αυτόν που δεν ολοκλήρωσε μαθήματα προγραμματιστών blockchain. Γιατί; Λοιπόν, όταν είστε απλώς αρχάριος σε αυτόν τον τομέα, μια πιστοποίηση μπορεί πραγματικά να δείξει την πραγματική σας εμπειρία.

Έτσι, θα λάβετε περισσότερες προσφορές και θα λάβετε πιο επικερδείς θέσεις σε επιχειρήσεις. Έτσι, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε πιστοποιημένος προγραμματιστής blockchain στην αρχή της καριέρας σας. Το εύρος μιας εξαιρετικής καριέρας στο blockchain αυξάνεται μόνο με το χρόνο.

Οποιοσδήποτε ανώτερος προγραμματιστής πρέπει επίσης να λάβει πιστοποιήσεις.

Πώς μπορείτε να αυξήσετε τον μισθό σας?

Η αύξηση του μισθού για προγραμματιστές blockchain μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή. Αλλά μόλις αρχίσετε να εργάζεστε σε κορυφαίες δεξιότητες blockchain, θα λάβετε προσφορές για υψηλούς μισθούς προγραμματιστών blockchain. Έτσι, έχω συγκεντρώσει μια λίστα με δείκτες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την δουλειά των ονείρων σας εύκολα.

Μισθός προγραμματιστή Blockchain

Διαθέστε Caliber για Επιχειρήσεις Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας

Ξέρετε, εάν θέλετε να λάβετε υψηλό μισθό για προγραμματιστές blockchain, τότε θα πρέπει σίγουρα να εργαστείτε με τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο λίγες επαγγελματίες που ξέρουν πώς να συνδυάζουν τόσο την επιχειρηματική επιχείρηση όσο και το blockchain για την τεχνολογία των επιχειρήσεων μαζί.

Εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ειδικός σε αυτό, τότε σίγουρα θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε υψηλό μισθό για προγραμματιστές blockchain.

Να πάρει ένα πτυχίο

Η απόκτηση πτυχίου είναι πιθανώς ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε ένα πτυχίο στη Μηχανική Υπολογιστών ή να αποκτήσετε τουλάχιστον δίπλωμα. Στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα από το πόσο ειδικός κι αν είστε, οι μεγάλες εταιρείες θέλουν να προσλάβουν κάποιον με έγκυρο υπόβαθρο.

Αποκτήστε εξαιρετική εμπειρία

Εμπειρία, εμπειρία και εμπειρία! Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό στο βιογραφικό σας, εκτός από το γεγονός εάν έχετε σταθερό υπόβαθρο στην εργασία στην τεχνολογία blockchain.

Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε αργά τη δική σας δικτύωση και να εργαστείτε σε έργα υψηλού επιπέδου blockchain για να έχετε έναν καλό μισθό προγραμματιστή blockchain.

Γίνετε ειδικός σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού

Οι γλώσσες προγραμματισμού είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη blockchain. Έτσι, όσο περισσότερη γλώσσα προγραμματισμού έχετε κατανοήσει, τόσο περισσότερο θα είναι ο μισθός σας για προγραμματιστές blockchain.

Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να μάθετε μια νέα γλώσσα προγραμματισμού, όπως DAML, C ++, Solidity, Java, Python και ούτω καθεξής.

Τεχνογνωσία για επικοινωνία αξίας

Εντάξει, οπότε γνωρίζετε πώς να αναπτύξετε το blockchain, αλλά μπορείτε πραγματικά να κάνετε τις ιδέες σας σωστά στους ενδιαφερόμενους; Εάν δεν είστε τόσο φωνητικοί, αρχίστε να το επεξεργάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να κόμικτε αξία στους συνομηλίκους και τους πελάτες σας.

Στην πραγματικότητα, αυτό θα εστιάσει το προσκήνιο σε εσάς και σύντομα θα λάβετε υψηλές προσφορές για μισθούς blockchain.

Πλήρης σειρά μαθημάτων Blockchain

Οι μισθοί για προγραμματιστές Blockchain μπορούν επίσης να εξαρτώνται από το εάν έχετε ολοκληρώσει μαθήματα blockchain ή όχι. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας και να ευχαριστήσετε τους ερευνητές σας.

Διαλύστε διαφορετικές πλατφόρμες Blockchain

Εάν εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν διαφορετικές πλατφόρμες blockchain, αυτό μπορεί να είναι αιτία για τον χαμηλό μισθό σας. Στην πραγματικότητα, το να γνωρίζεις μόνο ένα από τα δύο δεν αρκεί πια. Γι ‘αυτό, φροντίστε να επικεντρωθείτε σε όλες τις τρέχουσες δημοφιλείς στην αγορά.

Να είστε ικανοί με τις επιχειρηματικές διαδικασίες

Δεν ξέρετε πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις ή αυξάνουν τα έσοδα; Τότε αρχίστε να μαθαίνετε για αυτά τώρα! Χωρίς αυτήν τη γνώση, δεν μπορείτε να αυξήσετε την αξία σας.

Μάθετε να δημιουργείτε στρατηγικούς χάρτες πορείας Blockchain

Όσο πιο γρήγορα και πιο στρατηγικά μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα, τόσο το καλύτερο για την εταιρεία σας και τη θέση σας. Επίσης, θα πρέπει να μάθετε να δημιουργείτε οδικούς χάρτες blockchain με βάση την εταιρεία σας και να τον κάνετε μοναδικό.

Είναι πραγματικά ένας πολύ καλός τρόπος να ξεχωρίζεις από το πλήθος.

Εν πάση περιπτώσει, ας δούμε την επόμενη δεξιότητα σε αυτό το πώς να γίνετε ένας οδηγός για προγραμματιστές blockchain.

Γίνετε ειδικός σε οικοσυστήματα και πρότυπα Blockchain

Λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές παρά να γίνετε ειδικός στα πρότυπα και τα οικοσυστήματα. Στην πραγματικότητα, το blockchain έχει πολλά διαφορετικά οικοσυστήματα. Πιο συγκεκριμένα, το να ξέρεις πώς να τα ξαναφτιάξεις θα εμπλουτίσει το βιογραφικό σου.

Μάθετε να χρησιμοποιείτε πρότυπα ή εργαλεία με δυνατότητα δράσης

Τα ενεργά πρότυπα ή εργαλεία βοηθούν στην ολοκλήρωση ενός έργου πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αναλάβετε πολλά έργα και να υλοποιήσετε το blockchain σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, ο χρόνος ανακύκλωσής σας θα αλλάξει και θα λάβετε υψηλό μισθό προγραμματιστή blockchain.

Αποκτήστε μια πιστοποίηση Enterprise Blockchain

Ξέρετε ότι το να γίνετε πιστοποιημένος προγραμματιστής blockchain μπορεί πραγματικά να αυξήσει τις προσδοκίες σας για τους μισθούς. Στην πραγματικότητα, οι επιχειρήσεις συχνά αναζητούν κατάλληλη πιστοποίηση για να προσλάβουν στη θέση τους.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει πιστοποίηση στο blockchain. Δείτε τα μαθήματα και τις πιστοποιήσεις μας στο 101 Blockchains Academy τώρα!

Μαθήματα Blockchain για τη διαδρομή καριέρας του προγραμματιστή σας

Χρησιμοποιώντας τα premium μαθήματα προγραμματιστών blockchain, μπορείτε σύντομα να αυξήσετε τις δεξιότητές σας. Ως αποτέλεσμα, θα λάβετε υψηλές προσφορές θέσης μισθού για προγραμματιστές blockchain. Απλώς φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας και χρησιμοποιήστε τη βάση γνώσεων για να δημιουργήσετε καινοτόμα έργα.

Ωστόσο, έχουμε αυτήν τη στιγμή τέσσερα διαφορετικά μαθήματα για εσάς. Αυτά είναι –

Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα προγραμματιστών blockchain που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιστοποιημένοι προγραμματιστές blockchain. Επιπλέον, μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα blockchain για επιχειρήσεις, θα ξέρετε πώς να γίνετε προγραμματιστής blockchain.

Εν πάση περιπτώσει, στην αρχή, το μάθημά μας θα ξεκινήσει με τα βασικά. Έτσι, γνωρίζετε τα πάντα για την ίδια την τεχνολογία. Αργότερα, θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες πλατφόρμες που χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις στις επιχειρήσεις τους.

Αυτό το μάθημα σίγουρα θα σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε για να είστε τελειομανής και στη συνέχεια μπορείτε να μεταβείτε σε υψηλό μισθό προγραμματιστή blockchain.

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Εισαγωγή στην τεχνολογία Blockchain

 • Βασικά στοιχεία του blockchain
 • Πώς το blockchain δημιουργεί μπλοκ
 • Διαφορετικοί τύποι blockchain – ιδιωτικοί και δημόσιοι
 • Έξυπνα βασικά συμβόλαια
 • Απόδειξη εργασίας

Αποσύνδεση των δημοφιλών πλατφόρμων Blockchain για επιχειρήσεις

 • Υφάσματα υπερκαλλιέργειας
 • Αιθέριο
 • Κόρντα

Πώς επηρεάζει το Blockchain την εμπορική χρηματοδότηση

 • Τρέχοντα έργα blockchain στη βιομηχανία χρηματοδότησης εμπορίου
 • Η εταιρική πλατφόρμα Ripple είναι θεμελιώδης
 • Τι είναι τα κρυπτονομίσματα και τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης?

Εφαρμογές Blockchain που χρησιμοποιεί η εταιρική βιομηχανία

 • Blockchain στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Εφοδιαστική αλυσίδα χρησιμοποιώντας blockchain σε διάφορα πεδία
 • Ψηφιακός μετασχηματισμός Blockchain σε βιομηχανίες αλυσίδας εφοδιασμού

Θήκες χρήσης Blockchain

 • Η λίστα των blockchain χρησιμοποιεί θήκες για κάθε κλάδο

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει και άλλα αποκλειστικά υλικά μπόνους για εσάς!

Εγγραφείτε τώρα:Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Επιχείρηση Blockchains και Supply Chain Management

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν θέλετε να πάρετε δουλειά με υψηλό μισθό προγραμματιστή blockchain στο blockchain για βιομηχανίες εφοδιαστικής αλυσίδας, τότε αυτό το μάθημα είναι απόλυτα κατάλληλο για αυτό. Στην πραγματικότητα, μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα, θα γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι επιχειρηματικές διαδικασίες σε αυτόν τον κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα, θα ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη βάση γνώσεων σας για να δημιουργήσετε μια άλλη καινοτόμο λύση.

Στην πραγματικότητα, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το μάθημά μας είναι περισσότερο από ικανό να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτήν την υψηλή θέση μισθού για προγραμματιστές blockchain σε οποιαδήποτε εταιρεία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την πορεία μέχρι το σημείο. Σε αυτό το μάθημα, θα επικεντρωθούμε στο πώς λειτουργεί η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, τα ζητήματα, πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αξία και πώς θα χρησιμοποιήσετε τη χρήση blockchain.

Επιπλέον, θα καλύψουμε ακόμη και πώς να γίνουμε προγραμματιστές blockchain σε αυτόν τον κλάδο.

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Διαδικασία διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας

 • Ο κατάλληλος ορισμός της αλυσίδας εφοδιασμού
 • Ευθύνες διαχειριστή εφοδιαστικής αλυσίδας

Πώς λειτουργεί η δημιουργία αξίας στη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

 • Χαρτογράφηση του κεφαλαίου κίνησης με την εταιρική αξία
 • Χρησιμοποιώντας το μοντέλο οικονομικής προστιθέμενης αξίας (EVA) για την αξιολόγηση των μοντέλων διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού
 • Πώς συνεργάζονται τα κεφάλαια κίνησης και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας

Πραγματικά οφέλη από τη χρήση Blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού

 • Πώς επηρεάζει το blockchain αυτόν τον τομέα
 • Πώς οι πλατφόρμες εφοδιαστικής αλυσίδας χρησιμοποιούν το blockchain σε τακτική βάση

Εφαρμογή των λύσεων Blockchain στη βιομηχανία εφοδιαστικής αλυσίδας

 • Σας βοηθά να μάθετε πώς να αναπτύσσετε blockchain για βιομηχανίες αλυσίδας εφοδιασμού

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει και άλλα αποκλειστικά υλικά μπόνους για εσάς!

Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

Επιχείρηση Blockchains και Trade Finance

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μάθημα θα καλύψει όλα τα πιο σημαντικά μαθήματα που σχετίζονται με το blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση. Πρώτα απ ‘όλα, θα ξεκινήσει καλύπτοντας διάφορα στοιχεία της χρηματοδότησης του εμπορίου. Αργότερα θα προχωρήσει στα ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία χρηματοοικονομικών συναλλαγών κάθε μέρα.

Αργότερα, θα επικεντρωθούμε στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain για να εστιάσετε πραγματικά σε αυτά τα προβλήματα και να τα λύσετε ανάλογα.

Εν πάση περιπτώσει, για να σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς χρησιμοποιούν οι εταιρείες την τεχνολογία, θα καλύψουμε επίσης δημοφιλείς πρωτοβουλίες. Στην πραγματικότητα, αυτά τα μαθήματα ταιριάζουν απόλυτα με την ικανότητα που έχετε. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ένα καλό ποσό μισθού για προγραμματιστές blockchain στη βιομηχανία blockchain εμπορικής χρηματοδότησης.

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Το θεμελιώδες της Trade Finance Industries

 • Βασικά στοιχεία της χρηματοδότησης του εμπορίου
 • Τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τακτικά οι βιομηχανίες χρηματοδότησης του εμπορίου

Πώς Διαδικασία Blockchain Impact Trade Finance

 • Τα οφέλη του Blockchain στη διαδικασία χρηματοδότησης του εμπορίου
 • Πληροφορίες για πρωτοβουλίες χρηματοδότησης εμπορικών συναλλαγών blockchain
 • Ανατομή πλατφορμών blockchain στο εμπόριο

Παραδείγματα πραγματικού κόσμου του Blockchain For Trade Finance

 • Bill-of-Lading (BoL)
 • Διασυνοριακές πληρωμές
 • Επιστολή πίστωσης (LC)

Διάφορες πλατφόρμες Trade Finance χρησιμοποιώντας Blockchain

 • Μάρκο Πόλο
 • Εμπορικές συναλλαγές
 • Περίγραμμα
 • TradeLens

Υψηλού προφίλ εξελίξεις Blockchain στο Trade Finance

 • TradeTrust
 • Ψηφιακά-Πρότυπα-Πρωτοβουλία

Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Enterprise Blockchains και Trade Finance

Πρότυπα Enterprise Blockchains

Στην εμπειρία σας στην ανάπτυξη, μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει εργαλεία για να κάνετε τη διαδικασία ακόμη πιο γρήγορη από την τυπική. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε πιο γρήγορα το blockchain, είμαστε εδώ με το σύνολο των προτύπων με δυνατότητα δράσης. Αυτά τα πρότυπα θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα.

Και αν μόλις μάθατε πώς να αναπτύσσετε το blockchain, χρησιμοποιήστε τα πρότυπά μας για να ασκήσετε και τις στρατηγικές σας δεξιότητες.

Λίστα προτύπων

 • Χρειάζεστε ένα blockchain? – Αυτό το πρότυπο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μάθετε εάν η εταιρεία σας χρειάζεται blockchain ή όχι. Ακριβώς επειδή άλλες εταιρείες το εφαρμόζουν, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και η εταιρεία σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο για να το μάθετε.
 • Ετοιμότητα έργου Blockchain – Αυτό το πρότυπο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πότε θα είναι έτοιμο το έργο σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να ξεκλειδώσετε στρατηγικές blockchain και να αποφασίσετε πότε θα διαθέσετε τη λύση σας στην αγορά.
 • Παρουσιάζοντας μια Λύση Enterprise Blockchain – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο για να παρουσιάσετε τις καινοτόμες ιδέες σας σε δυνητικούς πελάτες ή ενδιαφερόμενους. Στην πραγματικότητα, πολλοί προγραμματιστές ενδέχεται να χρειαστεί να διαχειριστούν έργα και αυτό απαιτεί σωστή παρουσίαση.
 • Χαρτογράφηση αλυσίδας εφοδιαστικής επιχείρησης Επιχείρηση Blockchain – Αυτό θα σας ενημερώσει ποιο μέρος του μοντέλου αλυσίδας εφοδιασμού σας χρειάζεται blockchain. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε ή να ενσωματώσετε το blockchain μόνο σε αυτά τα μέρη.

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει και άλλα αποκλειστικά υλικά μπόνους για εσάς!

Εγγραφείτε τώρα:Πρότυπα Enterprise Blockchains

Ενισχύστε τον μισθό σας με τα μαθήματα προγραμματιστών Blockchain

Στην πραγματικότητα, προσφέρουμε μια σειρά μαθημάτων blockchain για να σας καθοδηγήσουμε στην πορεία της καριέρας σας για προγραμματιστές. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά μπορεί να είναι τα μαθήματα προγραμματιστών blockchain. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε τα υψηλότερα ποιοτικά μαθήματα μόνο για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε μια καλή εργασία.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα μαθήματα σίγουρα θα σας πουν πώς να αναπτύξετε λύσεις blockchain για εταιρικά περιβάλλοντα blockchain. Βασικά, απλά γνωρίζοντας να αναπτύξουμε μια λύση blockchain δεν θα το κόψουμε.

Χρειάζεστε τεράστια γνώση για το πώς λειτουργεί κάθε επιχείρηση και καθορίζετε τη σωστή λύση για αυτές.

Γι ‘αυτό θα προτείνουμε ιδιαίτερα τα μαθήματά μας, καθώς είναι ελαφρώς διαφορετικά από όλα τα άλλα προγράμματα πιστοποίησης.

Πως?

Λοιπόν, έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε τόσο στην τεχνολογία όσο και στην επιχειρηματική προοπτική. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι κάτι που η επιχείρηση τείνει να αναζητά.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πραγματικά γνωρίζουν πώς να αυξήσουν την επιχείρηση με τις λύσεις τους.

Επομένως, τα μαθήματά μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν εντελώς. Επιπλέον, προσφέρουμε ενημερωμένα μαθήματα με κάθε μάθημα. Έτσι, θα παραμένετε πάντα σχετικοί με τις μεταβαλλόμενες αγορές. Ακόμα κι αν ολοκληρώσετε τα μαθήματά μας, θα λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις από εμάς.

Στο τέλος

Η δουλειά προγραμματιστή Blockchain είναι μια φοβερή επιλογή καριέρας με τους χρηματοοικονομικούς τίτλους που προσφέρει. Προς το παρόν, οι απαιτήσεις είναι υψηλές και δεν υπάρχουν πολλά άτομα με επαγγελματικές δεξιότητες.

Έτσι, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να αρχίσετε να αλλάζετε τις εμπειρίες και τη βάση γνώσεων. Προφανώς, καθώς θα αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία, τόσο περισσότερος μισθός μπορείτε να περιμένετε. Εν ολίγοις, οι ικανότητές σας θα σφραγίσουν την οικονομική σας ασφάλεια για εσάς.

Εν πάση περιπτώσει, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο μάθημά μας Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) για να δώσετε στην καριέρα σας τεράστια ώθηση τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me