Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την πιστοποίηση Blockchain;

Φιλοδοξείτε να μεταφέρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο με πιστοποίηση Blockchain. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις κορυφαίες προϋποθέσεις για την πιστοποίηση Blockchain για να προχωρήσετε.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η τεχνολογία blockchain έχει αποδείξει τις δυνατότητές της ως επαναστατική τεχνολογία. Η ανάπτυξη της αναγνώρισης της τεχνολογίας blockchain σε επιχειρησιακά και ατομικά επίπεδα ήταν υπεύθυνη για την αυξανόμενη ζήτηση για τεχνογνωσία blockchain. Επομένως, πολλοί ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θέλουν να επωφεληθούν από τα οφέλη των πιστοποιήσεων blockchain για την παροχή κατεύθυνσης στην καριέρα τους στο blockchain.

Ωστόσο, πρέπει επίσης να μάθουν για τις προϋποθέσεις για την τεχνολογία blockchain πριν προχωρήσουν σε πιστοποιήσεις blockchain. Πολλοί υποψήφιοι υπονομεύουν συχνά τη σημασία των βασικών γνώσεων κατά την προετοιμασία για πιστοποιήσεις blockchain. Ωστόσο, οι βασικές προϋποθέσεις για την πιστοποίηση blockchain θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους υποψηφίους να προσεγγίσουν τις πιστοποιήσεις blockchain της επιλογής τους με ευκολία. Η ακόλουθη συζήτηση περιγράφει τις σημαντικές απαιτήσεις που πρέπει να πληροίτε πριν μάθετε την τεχνολογία blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν βασικό μάθημα Blockchain για επιχειρήσεις

Κορυφαίες προϋποθέσεις για πιστοποίηση Blockchain


Πολλές επιχειρήσεις έχουν εξετάσει την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain σε διαφορετικές εφαρμογές, όπως κοινή χρήση μουσικής, παρακολούθηση χρηματοοικονομικών συναλλαγών και εκτέλεση παγκόσμιων πληρωμών. Η εξέχουσα αύξηση της ζήτησης για εξειδίκευση blockchain εστιάζει άμεσα στην ευελιξία των επαγγελματιών να δημιουργούν εφαρμογές για διαφορετικούς επιχειρηματικούς στόχους. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι υποψήφιοι για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της καριέρας τους στο blockchain. Με αυτήν τη σαφήνεια, ας αρχίσουμε τώρα να συζητάμε τις σημαντικές προϋποθέσεις για το ταξίδι μάθησης blockchain.

Προϋποθέσεις τεχνικής ικανότητας

Η κύρια απαίτηση πριν αρχίσετε να μαθαίνετε για την τεχνολογία blockchain αναφέρεται στις βασικές αρχές. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατανοήσουν ότι η τεχνολογία blockchain είναι πιο κατανοητή με την υποστήριξη καλύτερης εννοιολογικής γνώσης. Πριν μάθουν για το blockchain, οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τις δομές δεδομένων, τα κατανεμημένα συστήματα, την κρυπτογραφία, τη δικτύωση και τη σχέση μεταξύ της κρυπτογραφίας και των οικονομικών. Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή αυτών των σημαντικών βασικών προϋποθέσεων για προετοιμασίες πιστοποίησης blockchain.

  • ΔΟΜΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η κύρια διαφορά μεταξύ blockchain και παραδοσιακών υπολογιστικών δικτύων είναι η αποθήκευση δεδομένων με τη μορφή μπλοκ. Οι βάσεις δεδομένων στο δίκτυο blockchain αναπαράγονται σε όλο το δίκτυο, δημιουργώντας έτσι το κατανεμημένο καθολικό. Επομένως, οι υποψήφιοι χρειάζονται γνώση δομής δεδομένων ως προϋπόθεση για την εκπαίδευση blockchain. Πρέπει να γνωρίζετε για έννοιες δομής δεδομένων όπως δέντρα αναζήτησης, συνδεδεμένες λίστες, χάρτες κατακερματισμού, γραφήματα και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να μάθουν τεχνολογία blockchain πρέπει να γνωρίζουν τις γλώσσες προγραμματισμού όπως Python, C ++, C, Java, Scala και C #.

  • Κατανεμημένα συστήματα

Οι λειτουργίες του blockchain βασίζονται βασικά στο κατανεμημένο καθολικό που λειτουργεί σε όλο το δίκτυο. Επομένως, οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τη λειτουργία του δικτύου και τα κατανεμημένα καθολικά. Πρέπει να έχετε καλή κατανόηση των εννοιών δικτύωσης υπολογιστών, όπως τοπολογίες δικτύου και δρομολόγηση. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό για τους υποψηφίους να μάθουν για τους μηχανισμούς συναίνεσης που χρησιμοποιούνται σε blockchain. Η λειτουργία μηχανισμών συναίνεσης είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τους αρχάριους να κατανοήσουν τις λειτουργίες της τεχνολογίας blockchain.

  • Κρυπτογράφηση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι υποψήφιοι πρέπει να επικεντρωθούν στην κρυπτογραφία ως μία από τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις για την εκπαίδευση blockchain. Η βασική ευαισθητοποίηση για έννοιες κρυπτογραφίας όπως η χρήση κρυπτογράφησης δημόσιου κλειδιού ή η ακεραιότητα των μηνυμάτων είναι απαραίτητη για όλους τους υποψήφιους για πιστοποίηση blockchain. Εάν έχετε πολλά υποσχόμενα θεμέλια στα μαθηματικά, τότε μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα σε έννοιες κρυπτογραφίας. Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν σαφή κατανόηση εννοιών όπως αυθεντική κρυπτογράφηση και μπλοκ κρυπτογράφησης.    

Ανησυχείτε για την απόκτηση της πρώτης σας πιστοποίησης Blockchain; Διαβάστε τον οδηγό εμπειρογνωμόνων σχετικά με τον τρόπο απόκτησης της πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων Blockchain.

  • Εξίσωση κρυπτογραφίας και οικονομικών

Οι υποψήφιοι που βουτούν στον κόσμο της εκπαίδευσης blockchain θα πρέπει επίσης να κατανοήσουν την αλληλεπίδραση μεταξύ οικονομικών και κρυπτονομισμάτων. Τα κρυπτονομίσματα αντιμετωπίζουν ποικίλες διακυμάνσεις λόγω της αποτίμησης του νομίσματος και των διαφόρων νομισματικών πολιτικών. Η κατανόηση της εξίσωσης κρυπτονομισμάτων-οικονομικών παρέχει πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους ελέγχονται τα κρυπτονομίσματα.

Γνώση των Αποκεντρωμένων Εφαρμογών

Η δεύτερη πιο σημαντική προϋπόθεση για την εκπαίδευση blockchain αναφέρεται σε αποκεντρωμένες εφαρμογές. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις σχετικά με τις διάφορες διαθέσιμες αποκεντρωμένες λύσεις εφαρμογών. Η κατανόηση των αποκεντρωμένων εφαρμογών ή των dApps μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να μάθουν πώς αναπτύσσονται ή μπορούν να αναπτυχθούν άλλες αποκεντρωμένες εφαρμογές. Ορισμένες από τις αξιοσημείωτες αποκεντρωμένες πλατφόρμες ανάπτυξης εφαρμογών περιλαμβάνουν,

  • Αιθέριο

Το Ethereum είναι σήμερα η πιο ευνοϊκή πλατφόρμα για αποκεντρωμένη ανάπτυξη εφαρμογών. Το βασικό στοιχείο στις λειτουργίες του Ethereum είναι ο Ether, η κρυπτογράφηση. Το Ethereum χρησιμοποιεί τη γλώσσα που εστιάζει στην έξυπνη σύμβαση, το Solidity. Ταυτόχρονα, παρέχει επίσης καλύτερη ανθεκτικότητα σύμφωνα με τις γραμμές C ++ και JavaScript.

  • Υπερκαλλιεργητής

Μια άλλη αξιοσημείωτη προϋπόθεση για την εκμάθηση blockchain είναι το Hyperledger. Επιτρέπει την ανάπτυξη τεχνολογιών σε διακλαδικούς κλάδους αξιοποιώντας μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα με συνεργασία.

  • Κόρντα

Το Corda είναι μια άλλη προϋπόθεση για την εκμάθηση blockchain. Εξασφαλίζει την ανάπτυξη της τεχνολογίας blockchain σε κλάδους μεταξύ βιομηχανιών. Ωστόσο, ταιριάζει κυρίως στις χρηματοπιστωτικές βιομηχανίες, καθώς μπορούν να αξιοποιήσουν τα υποκείμενα πρωτόκολλα στη μείωση του κόστους συναλλαγών και τήρησης αρχείων.

Διαβάστε επίσης: Πώς να γίνετε Ειδικός Blockchain?

Αποκέντρωση

Η αποκέντρωση είναι επίσης μια από τις αξιοσημείωτες προϋποθέσεις για την εκμάθηση του blockchain, καθώς οι υποψήφιοι πρέπει να κατανοήσουν τη βασική του δομή. Βασικά, οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν με το μοντέλο δικτύου peer-to-peer για να κατανοήσουν την αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική του blockchain.

Στα δίκτυα peer-to-peer, η εργασία κατανέμεται εξίσου σε όλους τους κόμβους και όλοι οι κόμβοι έχουν την ίδια εξουσία. Δεν μπορείτε να βρείτε έναν κεντρικό διακομιστή στο blockchain καθώς οι κόμβοι λειτουργούν ταυτόχρονα ως πελάτης και διακομιστής. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι σημαντικό να παρατηρήσετε ότι τα δίκτυα peer-to-peer δεν έχουν ούτε ένα σημείο ιδιοκτησίας, ελέγχου ή εξουσίας. Διαθέτουν μια επίπεδη ιεραρχία, και τα δημόσια δίκτυα blockchain μπορούν εύκολα να προσφέρουν την ευκαιρία για συμμετοχή στο δίκτυο.

Δεξιότητες διαλειτουργικότητας

Μεταξύ των πολλών προϋποθέσεων για την εκπαίδευση και την κατάρτιση blockchain, σίγουρα θα εμφανιστεί η διαλειτουργικότητα. Ως μελλοντικός επαγγελματίας blockchain, οι μαθητές που φιλοδοξούν για καριέρα στην τεχνολογία blockchain πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν απρόσκοπτα σε διαφορετικές τεχνολογίες.

Σε επαγγελματικούς ρόλους εργασίας blockchain, οι υποψήφιοι μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες που ασχολούνται με διασυνδεόμενα καθολικά. Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες του blockchain θα πρέπει επίσης να συγκρίνουν τα υπάρχοντα εταιρικά συστήματα και να τα αξιολογήσουν ως προς την επιχειρηματική τους αξία σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα συστήματα.

Knack για δημιουργικότητα και απλοποίηση

Η σημασία της δημιουργικότητας στη μάθηση σχετικά με την τεχνολογία blockchain και την προετοιμασία για πιστοποιήσεις blockchain είναι αναμφίβολα. Οι επαγγελματίες του Blockchain θα πρέπει να αναπτύξουν την ικανότητα απλοποίησης της επιχειρηματικής διαδικασίας για την επίλυση ενός συγκεκριμένου ζητήματος. Η βασική εμπειρογνωμοσύνη στη μεθοδολογία σκέψης σχεδιασμού μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τους υποψηφίους, καθώς θα βοηθούσε στην εξεύρεση λύσεων σε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης blockchain.

Ως λάτρης του Blockchain, πρέπει να ακολουθήσετε τους πιο κοινούς όρους και ορισμούς Blockchain για να τους μάθετε καλύτερα. Ακολουθούν οι κορυφαίοι ορισμοί Blockchain που πρέπει να ελέγξετε.

Η εξίσωση του Blockchain και των επιχειρήσεων

Ο κατάλογος των προϋποθέσεων για την εκπαίδευση blockchain περιλαμβάνει επίσης την κατανόηση των επιχειρηματικών πτυχών του blockchain. Σε έναν επαγγελματικό ρόλο blockchain, θα πρέπει να πουλήσετε τη λύση σας σε έναν πιθανό πελάτη. Επομένως, χρειάζεστε μια σαφή εντύπωση σχετικά με την επιχειρηματική αξία που μπορούν να παρέχουν οι λύσεις blockchain. Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν επίσης να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τις διαφορετικές πιθανές ευκαιρίες για τη χρήση blockchain για τη βελτίωση των λύσεών τους.

Ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες για καθημερινές δραστηριότητες σε επιχειρηματικό περιβάλλον. Εκτός από τις τεχνικές δεξιότητες, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα επιχειρηματικά οφέλη του blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την ακριβή εντύπωση για τη διατήρηση των παραλλήλων μεταξύ των αναμενόμενων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων και των δυνατοτήτων λύσης. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν τους υποψηφίους να αποκτήσουν μια ακριβή εντύπωση της εφαρμογής του blockchain σε περιπτώσεις επιχειρηματικής χρήσης.

Τα ακαδημαϊκά προσόντα είναι απαραίτητα

Αν και δεν υπάρχει ρητή απαίτηση ακαδημαϊκού τίτλου ως προαπαιτούμενο για την εκπαίδευση blockchain, μπορεί να βοηθήσει πολύ. Ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών, τα μαθηματικά ή την τεχνολογία πληροφοριών μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την παροχή της σωστής εννοιολογικής βάσης για την εκμάθηση της τεχνολογίας blockchain.

Τα ακαδημαϊκά προσόντα είναι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μάθουν την τεχνολογία blockchain καθώς σας βοηθούν να ξεκινήσετε με μια θετική νότα. Δεν χρειάζεται να μάθετε τα πάντα από το μηδέν και μπορείτε επίσης να αποκτήσετε εύκολα γνώσεις σχετικά με τις νέες έννοιες.

Αφιέρωση στο πεδίο

Τέλος, μία από τις κορυφαίες προϋποθέσεις για την εκμάθηση blockchain θα αναφέρεται σίγουρα στη δέσμευση. Το πεδίο της τεχνολογίας blockchain και των εφαρμογών του είναι πολύ περιεκτικό. Επομένως, θα πρέπει να μάθετε για νέες έννοιες καθώς προχωράτε στην πορεία της μάθησης. Επιπλέον, οι πιστοποιήσεις blockchain θα απαιτούν από τους υποψηφίους να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένα θέματα που θα απαιτούν πολύ χρόνο για μάθηση.

Έτσι, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να βουτήξουν στο ταξίδι της μάθησης για το blockchain με πλήρη αφοσίωση. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την ικανότητα να διατηρούν την ευθύνη για την επιδίωξη μάθησης blockchain. Δεδομένου ότι το blockchain είναι μια νέα τεχνολογία, πολλοί υποψήφιοι θα μπορούσαν επίσης να αναπτύξουν αμφιβολίες σχετικά με τη σκοπιμότητα της σταδιοδρομίας στο blockchain. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε μια τρομερή στάση στους στόχους σας για να μάθετε σχετικά με το blockchain. Στην πραγματικότητα, μια στάση «ποτέ μην εγκαταλείπετε» είναι εξαιρετικά απαραίτητη για να μάθετε για το blockchain.

Για να παρατηρήσετε και να κατανοήσετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες της επιχείρησης, συνιστάται να απευθυνθείτε στην πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP). Εγγραφείτε τώρα και ξεκινήστε να μαθαίνετε να αποκτήσετε τα χέρια σας στην πιστοποίηση CEBP.

Τελικές λέξεις

Τέλος, είναι σαφές ότι οι προϋποθέσεις για την εκμάθηση της τεχνολογίας blockchain περιλαμβάνουν τεχνικές δεξιότητες καθώς και μαλακές δεξιότητες. Οι προϋποθέσεις για την εκπαίδευση blockchain αντικατοπτρίζουν την ανάγκη κατανόησης των θεμελιωδών συστατικών μιας blockchain.

Η λεπτομερής κατανόηση των βασικών εννοιών του blockchain δίνει μια καλή αρχή στους υποψηφίους στο μαθησιακό τους ταξίδι. Στη συνέχεια, η συζήτηση υπογραμμίζει επίσης την ανάγκη για μαλακές δεξιότητες όπως διαλειτουργικότητα, επικοινωνία, προσαρμοστικότητα και δεξιότητες συνεργασίας.

Ένα άλλο εντυπωσιακό σημείο μεταξύ των απαιτήσεων μάθησης σχετικά με το blockchain είναι η κατανόηση της σχέσης μεταξύ του blockchain και της επιχειρηματικής αξίας. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει όλα αυτά τα πλαίσια προτού προχωρήσετε σε προγράμματα εκπαίδευσης ή πιστοποίησης blockchain!             

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me