Καλύτερες πιστοποιήσεις Blockchain για ενίσχυση της καριέρας σας

Ψάχνετε για τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain για να μεταφέρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για νέες και αναδυόμενες δεξιότητες είναι μία από τις τρομερές τάσεις στην αγορά εργασίας ΤΠ. Από τον Δεκέμβριο του 2017, η ευρεία αναγνώριση της σημασίας της τεχνολογίας Blockchain και του κρυπτονομίσματος, αν και αργά, ήταν ένα φαινόμενο που περιμένει να συμβεί. Το έτος 2009 έφερε τον όρο «κρυπτογράφηση» στην προσοχή σχεδόν κάθε ατόμου στον κόσμο της τεχνολογίας.

Η χρηματοπιστωτική βιομηχανία, ειδικότερα, ήταν συγκλονισμένη με προσδοκίες σχετικά με ευκαιρίες και προκλήσεις που οι οργανισμοί θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν για την προσαρμογή στα κρυπτονομίσματα. Γρήγορη προώθηση έως το 2020. ο κόσμος είναι απασχολημένος να μάθει περισσότερα για το blockchain – το θεμέλιο της κρυπτογράφησης και πώς μπορεί να μεταμορφώσει τα συμβατικά πρότυπα υπολογιστών.

Επομένως, η ζήτηση για τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain έχει μετατραπεί σε ρητή παρατήρηση για κάθε επίδοξο επαγγελματία πληροφορικής. Ωστόσο, οι αρχάριοι συχνά ενοχλούνται από διάφορες αμφιβολίες στην επιλογή της ιδανικής πιστοποίησης blockchain σύμφωνα με τους στόχους της σταδιοδρομίας τους. Η ακόλουθη συζήτηση αναλύεται σε τρεις αξιοσημείωτες πιστοποιήσεις blockchain διαθέσιμες στην 101 ακαδημία Blockchains που μπορούν να δώσουν μια τεράστια ώθηση στην καριέρα σας blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για δωρεάν βασικές βασικές αρχές


Contents

Εύρεση των σωστών πιστοποιήσεων Blockchain

Λοιπόν, πού είναι η αποδεδειγμένη πλατφόρμα για την εύρεση της καλύτερης πιστοποίησης blockchain για την καριέρα σας; Με το blockchain να είναι μια νέα τεχνολογία, μπορεί να είναι δύσκολο για τους υποψηφίους να βρουν αξιόπιστες πλατφόρμες για την απόκτηση πιστοποιήσεων blockchain. Ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορετικές πιστοποιήσεις blockchain που διατίθενται σε 101 Blockchains. Μια πιο προσεκτική επισκόπηση των στόχων κάθε πιστοποίησης και του κοινού-στόχου για κάθε πιστοποίηση μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σταδιοδρομίας σας.

1. Πιστοποιημένη πιστοποίηση Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional πιστοποίηση είναι μια αποτελεσματική επιλογή για επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν το επιπλέον περιθώριο μεταξύ της επίσημης εκπαίδευσης και της μετατροπής σε έναν διάσημο επιχειρηματία blockchain. Η ταυτότητα του CEBP ως μία από τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain επικυρώνεται σωστά στη δομή και τους στόχους της.

Η πιστοποίηση CEBP είναι κατάλληλη για ανώτερους διευθυντές, επαγγελματίες του κλάδου και επιχειρηματικούς ηγέτες για την επίτευξη ισχυρής κατανόησης και ολοκληρωμένων πληροφοριών σχετικά με τον αντίκτυπο της τεχνολογίας blockchain. Επομένως, η πιστοποίηση CEBP είναι ιδανική για επαγγελματίες που επιθυμούν τους ακόλουθους ρόλους,

 1. Ανώτερος ηγέτης και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στο blockchain των επιχειρήσεων
 2. Διαχειριστές καινοτομίας
 3. Διαχειριστές λύσεων και προγραμμάτων Blockchain
 4. Επιχειρηματικοί αναλυτές και σύμβουλοι
 5. Επιχειρηματίες τεχνολογίας Blockchain

Το CEBP είναι η κορυφαία πιστοποίηση blockchain σε 101 Blockchains, καθώς έχει αποδείξει πλεονεκτήματα στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της θεωρίας και της πρακτικής blockchain για επαγγελματίες blockchain επιχειρήσεων. Εμείς στο 101 Blockchains παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο και καλά αρθρωτό εκπαιδευτικό μάθημα που διαρκεί τέσσερις εβδομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να αφιερώσουν τρεις έως τέσσερις ώρες κάθε εβδομάδα για να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για την πιστοποίηση CEBP με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 101 Blockchains. Το πιο σημαντικό, η υποστήριξη εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για πιστοποίηση CEBP παρέχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Τώρα, ας εξετάσουμε τους βασικούς τομείς που καλύπτονται από την πιστοποίηση CEBP για να κατανοήσουμε τη συνάφειά του για την καριέρα blockchain.

Η πιστοποίηση CEBP είναι εύκολα μία από τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain λόγω της πληρότητάς της. Η πιστοποίηση δεν καλύπτει μόνο τις διάφορες πτυχές της τεχνολογίας blockchain, αλλά εστιάζει επίσης στον αντίκτυπό τους στους επιχειρηματικούς στόχους διαφόρων επιχειρήσεων. Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητές τους για ουσιαστική συνεργασία με στελέχη επιχειρήσεων.

Εγγραφή τώρα: Πιστοποίηση πιστοποιημένου Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πιστοποίηση CEBP για να αποδείξουν τις ικανότητές τους για την ευθυγράμμιση των απαιτήσεων των στελεχών επιχειρήσεων με λογικές και εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις blockchain. Η πιστοποίηση CEBP διασφαλίζει ότι οι υποψήφιοι είναι προετοιμασμένοι για τέτοιες ευθύνες μέσω της κάλυψης των ακόλουθων τομέων εξετάσεων:

Ενότητα 1: Βασικές αρχές τεχνολογίας Blockchain

Η πρώτη ενότητα σε μια από τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain από 101 Blockchains αντικατοπτρίζει τη λειτουργία της τεχνολογίας blockchain και τα βασικά χαρακτηριστικά της. Εδώ είναι τα κεφάλαια που καλύπτονται στον πρώτο τομέα της πιστοποίησης CEBP.         

 1. Βασικά στοιχεία blockchain
 2. Απόδειξη εργασίας
 3. Δημιουργία αλυσίδας μπλοκ
 4. Ιδιωτικοί και δημόσιοι αποκλεισμοί
 5. Έξυπνες συμβάσεις

Ενότητα 2: Enterprise Blockchain Platforms

Η δεύτερη ενότητα πιστοποίησης CEBP εστιάζει στη σημασία του blockchain πέρα ​​από το πεδίο των κρυπτονομισμάτων. Τα αξιοσημείωτα κεφάλαια που καλύπτονται σε αυτόν τον τομέα έχουν ως εξής,

 1. Βασικά στοιχεία του Ethereum
 2. Βασικά στοιχεία Hyperledger Fabric
 3. Βασικά στοιχεία της Corda

Ενότητα 3: Blockchain στο Trade Finance

Η CEBP ενισχύει την ταυτότητά της ανάμεσα στις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain σε 101 Blockchains με τον τρίτο τομέα. Αυτός ο τομέας επικεντρώνεται συγκεκριμένα στη σημασία των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων σε πράξεις χρηματοδότησης εμπορίου σχετικά με το blockchain. Τα σημαντικά κεφάλαια στον τρίτο τομέα της πιστοποίησης CEBP περιλαμβάνουν τα ακόλουθα,

 1. Κρυπτονομίσματα και στοιχεία κρυπτογράφησης
 2. Βασικά στοιχεία του Ripple
 3. Πράξεις χρηματοδότησης εμπορίου που σχετίζονται με το blockchain

Ενότητα 4: Εφαρμογές Blockchain

Η τέταρτη ενότητα στην πιστοποίηση CEBP επικεντρώνεται κυρίως στην κατανόηση των ριζικών επιπτώσεων του blockchain στις επιχειρήσεις διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι υποψήφιοι πρέπει να εκπαιδεύσουν για τα ακόλουθα κεφάλαια σε αυτόν τον τομέα της πιστοποίησης CEBP,

 1. Βασικά στοιχεία της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στο blockchain
 2. Χρησιμοποιήστε περιπτώσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας στο blockchain
 3. Ψηφιακός μετασχηματισμός με την αξιοποίηση της τεχνολογίας blockchain

Ενότητα 5: Θήκες χρήσης Blockchain

Ο τελικός τομέας στην πιστοποίηση CEBP από 101 Blockchains δίνει έμφαση σε διάφορα παραδείγματα πρακτικών εφαρμογών της τεχνολογίας blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους για την αξιοποίηση διαφόρων εργαλείων σε συγκεκριμένα σενάρια πραγματικής ζωής.

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας Blockchain; Δείτε τις καλύτερες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα Blockchain από τους ειδικούς

2. Πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Η πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Architect είναι επίσης μία από τις κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain σε 101 Blockchains. Η πιστοποίηση CEBA στοχεύει στην απόδειξη των ικανοτήτων των επαγγελματιών να αξιοποιήσουν το σωστό σύνολο πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για προγραμματιστές blockchain, επαγγελματίες πληροφορικής και μηχανικούς blockchain. Εάν επιθυμείτε τους ακόλουθους ρόλους, τότε η πιστοποίηση CEBA είναι η πρώτη επιλογή μεταξύ των καλύτερων πιστοποιήσεων blockchain που είναι διαθέσιμες προς το παρόν.

 1. Αρχιτέκτονες και μηχανικοί λύσεων Blockchain
 2. Προγραμματιστές Blockchain και διαχειριστές πληροφορικής
 3. Επαγγελματίες επαγγελματίες blockchain και αρχιτέκτονες cloud
 4. Διευθυντές πληροφορικής και διευθυντές πληροφοριών
 5. Μηχανικοί προ-πωλήσεων και στελέχη πωλήσεων πληροφορικής

Η σημασία της CEBA ως μιας από τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain στην παρούσα εποχή είναι σωστά προφανής στη σταδιακά αυξανόμενη υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain. Οι επιχειρήσεις μεταβαίνουν αργά από την απόδειξη της ιδέας στην παραγωγή σε μεγάλους αριθμούς, τονίζοντας την προφανή ανάγκη για την τεχνογνωσία blockchain.

Η πιστοποίηση CEBA από το 101Blockchain συνοδεύει ένα εκπαιδευτικό μάθημα προσαρμοσμένο για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των υποψηφίων στους διάφορους τομείς του. Οι προγραμματιστές εφαρμογών, οι μηχανικοί που εστιάζουν στο blockchain και οι διαχειριστές IT πρέπει να αξιοποιήσουν την πιστοποίηση CEBA για την ενίσχυση της ανάπτυξης της σταδιοδρομίας τους. Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην ουσία των διαφορετικών ενοτήτων που καλύπτονται στην πιστοποίηση CEBA ως εξής,

 1. Βασικές και προηγμένες έννοιες που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική blockchain όπως η ανάπτυξη
 2. Επιλογή ιδανικών συστημάτων blockchain για διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης
 3. Ανάλυση των απαιτήσεων των πελατών και αξιολόγηση των ιδανικών προσεγγίσεων για την αξιοποίηση των αποφάσεων blockchain
 4. Αποτελεσματική συνεργασία με το κοινό, καθώς και συστήματα blockchain άδειας όπως το Hyperledger και το Ethereum

Εγγραφή τώρα: Πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Η πιστοποίηση CEBA είναι μία από τις κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain σε 101 Blockchains με εκτεταμένη κάλυψη των ακόλουθων τομέων,

Ενότητα 1: Βασικές αρχές Blockchain

Η πρώτη ενότητα πιστοποίησης CEBA δίνει έμφαση στις βασικές έννοιες της τεχνολογίας blockchain που σχετίζονται με τους αρχιτέκτονες blockchain. Τα σημαντικά κεφάλαια αυτής της ενότητας έχουν ως εξής,

 1. Ορισμός του blockchain
 2. Σύγκριση blockchain, tokens και cryptocurrency
 3. Βασικά συστατικά στο blockchain
 4. Πρόβλημα των βυζαντινών στρατηγών
 5. Μηχανισμοί συναίνεσης
 6. Γράφοντας μπλοκ σε ένα blockchain
 7. Κατακερματισμός
 8. Απαιτήσεις για εξόρυξη
 9. Έξυπνες συμβάσεις
 10. Πιρούνια και τμήματα
 11. Τύποι Blockchain
 12. Χρησιμοποιήστε θήκες

Ενότητα 2: Επιχείρηση Blockchains

Η δεύτερη ενότητα πιστοποίησης CEBA επικεντρώνεται στις επιχειρηματικές εφαρμογές του blockchain. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για τα ακόλουθα κεφάλαια για να λάβουν μια από τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain σε 101 Blockchains,

 1. Ορισμός της επιχείρησης blockchain
 2. Δημιουργία αξίας σε εταιρικό blockchain
 3. Μοντελοποίηση κόστους σε εταιρικό blockchain
 4. Εξέταση κόστους στο blockchain των επιχειρήσεων
 5. Πτυχές απόδοσης στο blockchain των επιχειρήσεων
 6. Αρχιτεκτονική του blockchain επιχειρήσεων
 7. Γενικές περιπτώσεις χρήσης σε εταιρικά blockchain
 8. Πώληση εταιρικών λύσεων blockchain
 9. Ανησυχίες για την τεχνολογία blockchain επιχειρήσεων
 10. Blockchain ως μοντέλο υπηρεσίας
 11. Επιχειρηματική ανάπτυξη blockchain
 12. Επιχειρηματική ασφάλεια blockchain

Ενότητα 3: Επισκόπηση του Ethereum

Η τρίτη ενότητα στην πιστοποίηση CEBA επικεντρώνεται στην τεχνολογία Ethereum. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους στους ακόλουθους τομείς για να αποδείξουν την εμπειρία τους για πιστοποίηση CEBA.

 1. Επισκόπηση του Ethereum
 2. Ανάπτυξη αιθερίου
 3. Ανάπτυξη Ethereum
 4. Το Ethereum χρησιμοποιεί μια θήκη στην πλατφόρμα διακριτικών

Ενότητα 4: Επισκόπηση του Hyperledger Fabric

Αυτή η ενότητα στην πιστοποίηση CEBA δίνει έμφαση στο Hyperledger Fabric και καλύπτει τα ακόλουθα σημαντικά κεφάλαια,

 1. Επισκόπηση του Hyperledger Project και του Hyperledger Fabric
 2. Χρησιμοποιήστε θήκες Hyperledger Fabric
 3. Ανάπτυξη υφασμάτων Hyperledger
 4. Εφοδιαστική θήκη χρήσης Hyperledger Fabric

Ενότητα 5: Επισκόπηση του R3 Corda

Η τελική ενότητα σε μια από τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain σε 101 Blockchains καλύπτει τα ακόλουθα κεφάλαια,

 1. Βασικές και περιπτώσεις χρήσης του R3 Corda
 2. Ανάπτυξη Corda

Έχετε αμφιβολίες σχετικά με την αξία των πιστοποιήσεων Blockchain; Ακολουθούν οι κορυφαίοι λόγοι για να λάβετε την πιστοποίηση Enterprise Blockchain.

3. Πιστοποιημένη πιστοποίηση Blockchain Security Architect (CBSE)

Η πιστοποιημένη πιστοποίηση Blockchain Security Architect είναι μία από τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain. Είναι ειδικά προσαρμοσμένο για ρόλους ασφαλείας blockchain και προσφέρει μια πολλά υποσχόμενη ώθηση στο χαρτοφυλάκιο σταδιοδρομίας των αρχιτέκτονων και προγραμματιστών blockchain επιχειρήσεων. Η πιστοποίηση CBSE είναι ιδανική για τους ακόλουθους ρόλους,

 1. Επιχειρηματικοί αρχιτέκτονες και μηχανικοί blockchain
 2. Διαχειριστές πληροφορικής
 3. CIOs
 4. Προγραμματιστές Blockchain

Η πιστοποίηση CBSE αντιπροσωπεύει τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain για την ενίσχυση των εννοιολογικών και πρακτικών βάσεών σας στην ασφάλεια blockchain. Η ασφάλεια του Blockchain είναι μια υποχρεωτική απαίτηση για διαφορετικά στάδια επιχειρηματικού σχεδιασμού, ανάπτυξης λογισμικού και σχεδιασμού αρχιτεκτονικής που σχετίζεται με την τεχνολογία blockchain.

Οι φιλοξενούμενοι επαγγελματίες blockchain μπορούν να αξιοποιήσουν την πιστοποίηση CBSE για να καθορίσουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους για διάφορα θέματα σχεδιασμού blockchain και απειλές για την ασφάλεια. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους στους ακόλουθους τομείς της πιστοποίησης CBSE,

Ενότητα 1: Εισαγωγή Blockchain

Η πρώτη ενότητα της πιστοποίησης CBSE επικεντρώνεται στα σημαντικά κεφάλαια ως εξής,

 1. Βασικές αρχές του blockchain
 2. Δομή Blockchain
 3. Μπλοκ σε blockchain
 4. Αλυσίδες σε blockchain

Ενότητα 2: Μοντελοποίηση απειλών Blockchain

Η δεύτερη ενότητα στην πιστοποίηση CBSE επικεντρώνεται στη μοντελοποίηση απειλών, τα πιο κρίσιμα εργαλεία για την κατηγοριοποίηση και τη συζήτηση για τις απειλές στον κυβερνοασφάλεια. Η ενότητα καλύπτει τα ακόλουθα κεφάλαια,

 1. Πλεονεκτήματα της μοντελοποίησης απειλών
 2. Πολυεπίπεδη οικοσυστήματα blockchain
 3. Βασικά στοιχεία του πλαισίου μοντελοποίησης απειλών STRIDE
 4. Ανάπτυξη μοντέλου απειλής blockchain

Ενότητα 3: Βασικά στοιχεία κρυπτογραφίας Blockchain

Η τρίτη ενότητα στην πιστοποίηση CBSE σε 101 blockchains καλύπτει τα ακόλουθα κεφάλαια,

 1. Βασικές αρχές κρυπτογραφίας Blockchain
 2. Βασικά στοιχεία κρυπτογραφίας δημόσιου κλειδιού
 3. Κρυπτογραφία δημόσιου κλειδιού που σχετίζεται με το blockchain
 4. Κρυπτογραφία δημόσιου κλειδιού και πτυχές ασφάλειας
 5. Το Hash λειτουργεί σε blockchain
 6. Ασφάλεια στις λειτουργίες κατακερματισμού

Ενότητα 4: Ασφάλεια αλγόριθμου συναίνεσης

Αυτή η ενότητα στις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain σε 101 Blockchains, δηλαδή, η πιστοποίηση CBSE επικεντρώνεται συνολικά στα ακόλουθα θέματα,

 1. Βασικά στοιχεία των αλγορίθμων συναίνεσης blockchain
 2. Βασικά στοιχεία της απόδειξης της εργασίας
 3. Επίθεση στην απόδειξη της εργασίας
 4. Εισαγωγή για την απόδειξη του στοιχήματος
 5. Επίθεση στην απόδειξη του στοιχήματος

Ενότητα 5: Κόμβος Blockchain και ασφάλεια δικτύου

Τα σημαντικά θέματα που καλύπτονται σε αυτόν τον τομέα είναι τα εξής,

 1. Εφαρμογές Blockchain
 2. Επιθέσεις κόμβου blockchain
 3. Επιθέσεις δικτύου Blockchain

Ενότητα 6: Έξυπνη ασφάλεια συμβολαίου

Τα αξιοσημείωτα θέματα που εξετάζονται σε αυτόν τον τομέα της πιστοποίησης CBSE είναι τα εξής,

 1. Βασικές αρχές ασφάλειας συμβολαίων
 2. Κοινές ευπάθειες προγραμματισμού
 3. Ευπάθειες που σχετίζονται με το Blockchain
 4. Ευπάθειες που σχετίζονται με την πλατφόρμα

Ενότητα 7: Αξιολόγηση συστημάτων Blockchain

Τα αξιοσημείωτα θέματα που καλύπτονται σε αυτόν τον τομέα είναι τα εξής,

 1. Εισαγωγή δοκιμών Blockchain
 2. Σκέψεις για την αρχιτεκτονική blockchain
 3. Μελέτη σχεδιασμού
 4. Σφάλματα στην εφαρμογή blockchain

Ενότητα 8: Enterprise Blockchain Security

Ο τελικός τομέας στην πιστοποίηση CBSE καλύπτει τα ακόλουθα θέματα,

 1. Εισαγωγή εταιρικών πλατφορμών blockchain
 2. Εισαγωγή Corda
 3. Ζητήματα ασφάλειας Corda
 4. Εισαγωγή Hyperledger
 5. Ζητήματα ασφάλειας στο Hyperledger

Εγγραφή τώρα: Πιστοποίηση πιστοποιημένου αρχιτέκτονα ασφαλείας Blockchain (CBSE)

Απαίτηση για καριέρα Blockchain

Πριν από τον προβληματισμό για την καλύτερη πιστοποίηση blockchain σύμφωνα με το skillet σας, είναι λογικό να επικεντρωθείτε στη ζήτηση για πιστοποιήσεις blockchain προς το παρόν. Ο πρωταρχικός παράγοντας που οδηγεί πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες σε μια καριέρα blockchain αναφέρεται στη νέα φύση της τεχνολογίας blockchain.

Οι επιχειρήσεις σχεδόν σε κάθε τομέα προσπαθούν να αποκτήσουν το blockchain για τη δημιουργία πρόσθετης αξίας. Πολλές εταιρείες μέσων και έρευνας προβλέπουν ριζική αύξηση των επενδύσεων στην τεχνολογία blockchain. Ορισμένες εκτιμήσεις υποδηλώνουν ότι τα παγκόσμια έξοδα για λύσεις blockchain θα φτάσουν σχεδόν τα 15,9 δισεκατομμύρια έως το 2023 από 1,5 δισεκατομμύρια το 2018.

Η παγκόσμια έρευνα Blockchain 2020 της Deloitte επεσήμανε ότι περίπου το 39% των ανώτερων στελεχών και των επαγγελματιών blockchain επαλήθευσε την ενσωμάτωση του blockchain στην παραγωγή στις επιχειρήσεις τους. Το πιο σημαντικό από όλα, η διάσημη επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης, το LinkedIn, καταλόγισε το blockchain ως μια από τις κορυφαίες σκληρές δεξιότητες που απαιτούνται για το 2020 σε μια πρόσφατη αναφορά.

Επιπλέον, αξιοσημείωτα ονόματα στον εταιρικό κόσμο όπως η Oracle, η Microsoft, η IBM, η Amazon και η JP Morgan Chase έχουν υιοθετήσει τεχνολογία blockchain. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία blockchain αποκτά υιοθέτηση σε διάφορους κλάδους όπως ψυχαγωγία, γεωργία, ναυτιλία, τυχερά παιχνίδια και υγειονομική περίθαλψη. Η ζήτηση για τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain αντλεί επίσης καύσιμα από τις αναμενόμενες τάσεις εργασίας που σχετίζονται με την αγορά blockchain.

Σύμφωνα με την έκθεση Emerging Jobs 2020 από το LinkedIn, ο προγραμματιστής blockchain θα ήταν ένας από τους πιο απαιτητικούς ρόλους εργασίας το 2021. Επιπλέον, τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης, Simplilearn, δείχνουν σαφώς ότι ο μέσος ετήσιος μισθός για έναν προγραμματιστή blockchain στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι περίπου 157.893 USD. Αυτές οι τάσεις και οι αριθμοί δείχνουν τη σημασία των καλύτερων πιστοποιήσεων blockchain στην υπάρχουσα αγορά εργασίας πληροφορικής.

Επιθυμείτε να βελτιώσετε την καριέρα σας στο Blockchain με μία από τις καλύτερες πιστοποιήσεις Blockchain; Ελέγξτε πώς μπορείτε να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός Blockchain.

Οφέλη από την απόκτηση πιστοποίησης Blockchain

Η ζήτηση για πιστοποιήσεις blockchain είναι προφανής καθώς παρέχουν απτή τεκμηρίωση σχετικά με την τεχνογνωσία blockchain ενός επαγγελματία. Οι εργοδότες μπορούν να βελτιώσουν τη διαδικασία πρόσληψής τους για ταλέντο blockchain χρησιμοποιώντας πιστοποιήσεις για να επαληθεύσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις των αιτούντων για συγκεκριμένους ρόλους εργασίας που βασίζονται σε blockchain.

Οι επαγγελματίες του blockchain θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις πιστοποιήσεις ως μέσα για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την επίτευξη αναγνώρισης σε επαγγελματικές κοινότητες blockchain. Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη πλατφόρμα για να λάβετε την κορυφαία πιστοποίηση blockchain, τότε το 101 Blockchains είναι μια πολλά υποσχόμενη επιλογή.

Συμπέρασμα

Συμπερασματικά, 101 Blockchains παρέχουν αναπόφευκτα τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain. Οι φιλοξενούμενοι επαγγελματίες του blockchain θα μπορούσαν να επιλέξουν την ιδανική πιστοποίηση σύμφωνα με τους στόχους τους και τη σταδιοδρομία τους. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην ασφάλεια blockchain, τότε η πιστοποίηση CBSE είναι η ιδανική επιλογή.

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να καθιερώσετε την καριέρα σας ως επαγγελματίας επαγγελματίας blockchain ή επαγγελματίας, τότε η πιστοποίηση CEBP εξυπηρετεί τη σωστή εναλλακτική λύση. 101 Το Blockchains αξίζει το σήμα αξιοπιστίας στην τεχνολογία blockchain και στην έρευνα με την εξαιρετική ποιότητα των εκπαιδευτικών πόρων του. Λάβετε την απόφαση, αποκτήστε πιστοποίηση με κορυφαία πιστοποίηση Blockchain και επισημάνετε το όνομά σας στο οικοσύστημα blockchain τώρα!  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me