Μαθήματα στο Blockchain: Ξεκινήστε τον μετασχηματισμό σας!

Υπάρχουν πολλά μαθήματα blockchain στο Διαδίκτυο σήμερα. Αλλά προσφέρουν όλα την ίδια αξία; Ή προσφέρουν καθόλου αξία; Σε πολλές περιπτώσεις, τα διαδικτυακά μαθήματα που θα βρείτε δεν είναι τόσο χρήσιμα. Μπορεί να πάρουν το χρόνο και τα χρήματά σας, αλλά σας προσφέρουν πολύ λίγη αξία σε αντάλλαγμα.

Αλλά με την τεράστια συλλογή μαθημάτων blockchain, θα έχετε σίγουρα το πακέτο αξίας της ζωής σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας εφοδιάσουμε με όλη την απαραίτητη βάση γνώσεων που χρειάζεστε για το έργο σας που βασίζεται σε blockchain.

Ας δούμε λοιπόν τι προσφέρουμε για το λαμπρό μέλλον σας!

Μαθήματα στο Blockchain


Contents

Η απόλυτη λίστα μαθημάτων μας

Μαθήματα στο Blockchain: Τι προσφέρουμε

Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional

Επισκόπηση μαθήματος

Τα μαθήματα blockchain έχουν σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία blockchain. Το ζήτημα είναι, στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πώς το blockchain μπορεί πραγματικά να επηρεάσει τις επιχειρήσεις.

Έτσι, γίνεται πολύ πιο δύσκολο να ενσωματωθεί πλήρως σε οποιοδήποτε υπάρχον επιχειρηματικό μοντέλο. Χρησιμοποιώντας αυτό το μάθημα, θα μάθετε πώς πρέπει να αλληλεπιδράτε με στελέχη επιχειρήσεων.

Επιπλέον, θα μάθετε πώς να λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες τους και να το χρησιμοποιείτε για να εφαρμόσετε μια λύση.

Σε κάθε περίπτωση, τα μαθήματα blockchain είναι πάντα εδώ για να έχετε την πλάτη σας. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις επιχειρηματικές σας ευκαιρίες.

Εν πάση περιπτώσει, το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες που γνωρίζουν σχετικά με το blockchain αλλά δεν έχουν το πώς το blockchain μπορεί να επηρεάσει τις επιχειρήσεις. Έτσι, τα μαθήματα blockchain μας συνδυάζουν αυτά τα δύο μαζί και διασφαλίζουν ότι θα έχετε την καλύτερη αξία ανά πάσα στιγμή.

Τι καλύπτει το μάθημα?

Ενότητα-1: Βασικές αρχές τεχνολογίας Blockchain

Η ενότητα στα μαθήματα blockchain θα εξηγήσει ποια είναι η τεχνολογία και πώς λειτουργεί στην αρχή. Επιπλέον, θα μάθετε επίσης για διάφορα στοιχεία αυτής της τεχνολογίας και για τους διαφορετικούς τύπους αυτής της τεχνολογίας.

Ενότητα-2: Enterprise Blockchain Platforms

Η επόμενη ενότητα στα μαθήματά μας σχετικά με το blockchain θα περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εταιρικές πλατφόρμες blockchain.

Στην πραγματικότητα, οι πλατφόρμες εταιρικών blockchain είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για επιχειρηματικά περιβάλλοντα, καθώς είναι κυρίως ιδιωτικοί ή κοινοπραξικοί τύποι blockchain.

Έτσι, η ενσωμάτωσή τους στην υπάρχουσα λύση είναι πολύ πιο εύκολη. Εν πάση περιπτώσει, αυτό το μέρος θα καλύψει τις τρέχουσες κορυφαίες πλατφόρμες σε αυτήν τη θέση.

Ενότητα-3: Blockchain In Trade Finance

Στη συνέχεια, στα μαθήματα σχετικά με τον οδηγό blockchain, έχουμε το module-3 όπου θα μιλήσουμε για τις βιομηχανίες χρηματοδότησης του εμπορίου. Η εμπορική χρηματοδότηση είναι μία από τις δημοφιλείς περιπτώσεις χρήσης του blockchain και τη χρησιμοποιεί εκτενώς αυτή τη στιγμή.

Έτσι, η εκμάθηση σχετικά με τον αντίκτυπο αυτής της τεχνολογίας στη χρηματοδότηση του εμπορίου θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγή. Εν πάση περιπτώσει, θα καλύψουμε επίσης τα βασικά των κρυπτονομισμάτων και των περιουσιακών στοιχείων.

Ενότητα-4: Εφαρμογές Blockchain αλυσίδας εφοδιασμού

Η αλυσίδα εφοδιασμού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αγορές τεχνολογίας blockchain. Επομένως, είναι απαραίτητο, ως επαγγελματίας, να το μάθετε εντελώς.

Γι ‘αυτό το μάθημα θα καλύψει έπειτα όλες τις βασικές και τις περιπτώσεις χρήσης σε αυτόν τον τομέα.

Επιπλέον, θα συζητήσουμε επίσης πώς μπορείτε να περάσετε από ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain με θετικά αποτελέσματα.

Ενότητα-5: Θήκες χρήσης Blockchain

Αυτή είναι η τελευταία ενότητα στα μαθήματα για το blockchain. Επομένως, αυτό το μάθημα θα αφορά αποκλειστικά όλες τις περιπτώσεις χρήσης του blockchain.

Περιλαμβάνονται υλικά

 • Σεβαστό πιστοποιητικό
 • Συνέντευξη με ειδικούς blockchain
 • Προσωπική καθοδήγηση

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Επιχείρηση Blockchains και Supply Chain Management

Επισκόπηση μαθήματος

Λόγω της φύσης αυτής της τεχνολογίας, τα μαθήματα για το blockchain θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένα μαθήματα που εστιάζονται στη βιομηχανία. Έτσι, το μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management εστιάζει αποκλειστικά στην επίδραση blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Τυχόν προμηθευτές λογισμικού ή σύμβουλοι θα επωφεληθούν ιδιαίτερα από τα μαθήματά μας σχετικά με την τεχνολογία blockchain. Έτσι, παίρνετε –

 • Οι βασικές αρχές της εφοδιαστικής αλυσίδας εξηγούνται
 • Πώς η αλυσίδα εφοδιασμού θα δημιουργήσει αξία
 • Διαφορετικά σενάρια πραγματικού κόσμου χρήσης blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού
 • Πώς μπορείτε να εφαρμόσετε λύσεις για τους πελάτες της αλυσίδας εφοδιασμού σας

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Ενότητα-1: Βασικές αρχές διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας

Η πρώτη ενότητα στο μάθημά μας θα διασφαλίσει ότι όλοι οι μαθητές μας θα εξοικειωθούν πρώτα με το θέμα. Εάν είστε απλώς αρχάριος σε αυτόν τον κλάδο, τότε αυτή η ενότητα μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Γενικά, τα μαθήματά μας σχετικά με τον οδηγό blockchain θα εξετάσουν τις ευθύνες που πρέπει να παίξετε ως διαχειριστής αλυσίδας εφοδιασμού.

Ενότητα-2: Δημιουργία αξίας διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού

Στη συνέχεια, το μάθημα θα περιέχει μια θεμελιώδη εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο η αλυσίδα εφοδιασμού προάγει την αξία σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Εάν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το σπαθί σωστά, μπορείτε να αυξήσετε γρήγορα τα έσοδά σας.

Έτσι, θα λάβετε ένα οικονομικό μοντέλο προστιθέμενης αξίας, και χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να μετρήσετε την αξία του SCM σας.

Επιπλέον, τα μαθήματα σχετικά με την τεχνολογία blockchain θα περιλαμβάνουν επίσης τον τρόπο με τον οποίο το SCM επηρεάζει πραγματικά το κεφάλαιο κίνησης.

Ενότητα-3: Θήκες χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού Blockchain

Τώρα που γνωρίζετε για τη διαδικασία του SCM, θα προχωρήσουμε σε πιθανά σενάρια χρήσης στον τομέα της αλυσίδας εφοδιασμού blockchain. Πιο συγκεκριμένα, θα κατηγοριοποιήσει τις επιχειρήσεις με βάση τις εφαρμογές blockchain σε αυτήν τη θέση.

Ενότητα-4: Εφαρμογή Blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού σας

Στην τελευταία ενότητα, θα καταλάβετε πλήρως πώς να εφαρμόσετε το blockchain στα προσωπικά σας μοντέλα εφοδιαστικής αλυσίδας. Θα σας προσφέρουμε ένα εργαλείο αξιολόγησης που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τον αντίκτυπο που θα έχει στην εταιρεία σας.

Μπόνους: Πρότυπο με δυνατότητα δράσης

Βασικά, περιέχει μια χαρτογράφηση της διαδικασίας αλυσίδας εφοδιασμού και επιχειρηματικών επιχειρηματικών διαδικασιών. Και θα σας διδάξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο.

Περιλαμβάνονται υλικά

 • Σεβαστό πιστοποιητικό
 • Συνέντευξη με ειδικούς blockchain
 • Προσωπική καθοδήγηση

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Επιχείρηση Blockchains και Trade Finance

Επισκόπηση μαθήματος

Το Enterprise Blockchains και το Trade Finance είναι ένα από τα κορυφαία μαθήματα blockchain. Στην πραγματικότητα, οι βιομηχανίες χρηματοδότησης του εμπορίου είναι πολύ πίσω στον αγώνα του ψηφιακού μετασχηματισμού. Επομένως, η όλη διαδικασία είναι αρκετά δυσκίνητη και γεμάτη σφάλματα.

Έτσι, το blockchain άρχισε αργά να επηρεάζει με τα προσοδοφόρα χαρακτηριστικά του. Τώρα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα λόγια στο χρηματοοικονομικό εμπόριο.

Το μάθημά μας εδώ θα επικεντρωθεί στη μεγαλύτερη εικόνα, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain στην εμπορική σας λύση χρηματοδότησης.

Πιο συγκεκριμένα, θα μάθετε για τα στοιχεία της εμπορικής χρηματοδότησης και μπορεί να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας στο blockchain.

Ας δούμε λοιπόν τι θα καλύψει ένα από τα καλύτερα μαθήματα για το blockchain!

Τι καλύπτει το μάθημα?

Ενότητα-1: Τρέχουσες Διαδικασίες Χρηματοδότησης Εμπορίου

Καθώς είναι ένα από τα κορυφαία μαθήματα blockchain, θα ξεκινήσει με το να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη φύση της βιομηχανίας χρηματοδότησης του εμπορίου. Επίσης, χωρίς να μάθετε για τα βασικά ζητήματα, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο θετικά θα επηρεάσει και το blockchain σε αυτόν τον κλάδο.

Έτσι, θα μάθετε και γι ‘αυτούς.

Ενότητα-2: Πώς το Blockchain μπορεί να βελτιώσει τις εμπορικές διαδικασίες

Η δεύτερη ενότητα σε ένα από τα καλύτερα μαθήματα μας για το blockchain θα καλύψει τον τρόπο με τον οποίο το blockchain θα επηρεάσει τη χρηματοδότηση του εμπορίου. Επιπλέον, θα επικεντρωθεί στο πώς μπορεί να το βελτιώσει και να απαλλαγεί από όλα τα ζητήματα.

Αργότερα, θα λάβετε πρόσφατες πρωτοβουλίες σε αυτήν τη θέση και πώς λειτουργούν αυτά τα μοντέλα και αλλάζουν τους τυπικούς τρόπους της παγκόσμιας επιχείρησης.

Επιπλέον, το μάθημα θα καλύψει επίσης τις τρέχουσες πλατφόρμες κατάλληλες για λύσεις χρηματοδότησης εμπορίου.

Ενότητα-3: Περίπτωση χρήσης Blockchain In Trade Finance

Η επόμενη ενότητα θα καλύψει μαθήματα σχετικά με διάφορα στοιχεία της εμπορικής χρηματοδότησης, όπως το Bill of Lading, το Letter of Credit κ.λπ. Λοιπόν, παίρνετε τη γενική ιδέα να τραβήξετε τη στρατηγική σας.

Ενότητα-4: Πλατφόρμες Blockchain στο Trade Finance

Μετά την τελευταία ενότητα, είστε έτοιμοι να μάθετε για τις υπάρχουσες πλατφόρμες σε αυτήν τη θέση. Πρακτικά, αυτές είναι εφαρμογές ή πλατφόρμες blockchain για βιομηχανίες χρηματοδότησης εμπορίου. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις εταιρικές εταιρείες τις χρησιμοποιούν ήδη και βλέπουν τεράστιες βελτιώσεις.

Ενότητα-5: Πρόσφατες εξελίξεις στο Trade Finance και Blockchain

Στο τελευταίο τμήμα σε ένα από τα καλύτερα μαθήματα για το blockchain, θα επικεντρωθούμε σε πρωτοβουλίες που εναρμονίζουν διαφορετικές αρχιτεκτονικές blockchain για τη διαχείριση των βιομηχανιών χρηματοδότησης εμπορίου. Στην πραγματικότητα, αυτές οι εγκαταστάσεις είναι υπεύθυνες για τη λήψη δραστικών μέτρων στην ψηφιοποίηση του συνολικού συστήματος.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Πρότυπα Blockchain για επιχειρήσεις

Επισκόπηση προτύπων

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να λάμψουν στις μεταβαλλόμενες αγορές. Καθώς η σκηνή αλλάζει συνεχώς, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς να διαταράξετε τα ζητήματα για πάντα. Αλλά με το blockchain στο μείγμα, τώρα είναι δυνατό.

Έτσι, σας προσφέρουμε προσοδοφόρα πρότυπα για να τα δοκιμάσετε. Στην πραγματικότητα, δημιουργήσαμε όλα τα πρότυπα βάσει ενός τεράστιου όγκου έρευνας αγοράς και με εσωτερικές ομάδες εμπειρογνωμόνων.

Έτσι, τα πρότυπά μας θα ξεπερνούν πάντα όλα τα δωρεάν στην αγορά.

Τι θα καλύψει?

Χρειάζεστε Blockchain?

Αυτό είναι ένα πρότυπο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν χρειάζεστε τεχνολογία blockchain ή όχι. Βασικά, οι επαγγελματίες των επιχειρήσεων δυσκολεύονται να αποφασίσουν εάν πρέπει να κάνουν την κλήση ή όχι. Έτσι, χρησιμοποιώντας το απλό εργαλείο μας, μπορείτε εύκολα να γνωρίζετε εάν η εταιρεία σας χρειάζεται blockchain.

Εάν δεν το χρειάζεται, το εργαλείο μας θα σας ενημερώσει επίσης.

Ετοιμότητα έργου Blockchain

Το επόμενο πρότυπο είναι βασικά για να σας ενημερώσουμε εάν η λύση σας είναι έτοιμη για διάθεση. Βασικά, οι λύσεις blockchain ή τα έργα πρέπει να περάσουν από διάφορα στάδια ανάπτυξης για να μπορέσουν να προετοιμαστούν. Αν όμως διαθέσετε το προϊόν χωρίς να ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες, δεν θα σας ωφελήσει τόσο πολύ.

Το εργαλείο μας, σε αυτήν την περίπτωση, θα σας προσφέρει επιλεκτικά τις επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε εάν το έργο μας είναι έτοιμο για την επίσημη διάθεση.

Παρουσίαση ενός Έργου Blockchain για Επιχειρήσεις

Εάν έχετε μια μεγάλη καινοτόμο ιδέα για ένα έργο blockchain, αλλά δεν έχετε δεξιότητες παρουσίασης, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το πρότυπό μας. Στην πραγματικότητα, αυτό το πρότυπο είναι απόλυτα κατάλληλο ή για εσάς που θέλετε να μεταδώσετε αξία στους συνομηλίκους ή τους πελάτες σας.

Χρησιμοποιώντας τις απλοϊκές περιλήψεις μας, μπορείτε να απαλλαγείτε από όλους τους τεχνικούς όρους και να μεταδώσετε το μήνυμά σας πολύ καλά.

Διαδικασίες Blockchain για Επιχειρήσεις έναντι Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Αυτό το εργαλείο προορίζεται ειδικά για τον τομέα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Εάν είστε σε αυτόν τον τομέα ή θέλετε να εργαστείτε σε αυτούς τους τομείς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μας. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας, μπορείτε να δείτε ποια τμήματα της αλυσίδας εφοδιασμού των εταιρειών σας μπορούν να επωφεληθούν από στοιχεία blockchain επιχειρήσεων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Βασικές αρχές Enterprise Blockchains

Επισκόπηση Μαθήματος

Αυτό είναι ένα από τα δωρεάν μαθήματα blockchain που θα καλύψουν μια πιο βασική αναλογία blockchain. Στην πραγματικότητα, αυτό το μάθημα είναι περισσότερο ένας οδηγός έναρξης. Έτσι, εάν έχετε σχεδόν μηδενικές γνώσεις σχετικά με το blockchain, θα πρέπει να το δοκιμάσετε.

Το μάθημα είναι εντελώς δωρεάν και θα λάβετε υλικό μπόνους μόλις το ολοκληρώσετε.

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Μάθημα-1: Τι ακριβώς είναι η τεχνολογία Blockchain?

Στα πρώτα δωρεάν μαθήματα blockchain, θα ξεκινήσουμε καλύπτοντας κάθε πτυχή της ίδιας της τεχνολογίας. Με απλά λόγια, σημαίνει ότι θα μιλήσουμε για το πώς λειτουργεί η τεχνολογία χρησιμοποιώντας διαγράμματα και απλές εξηγήσεις για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα την έννοια.

Μάθημα-2: Πρέπει να γνωρίζετε τους Όρους Blockchain

Βασικά, σε αυτό, τα δωρεάν μαθήματα blockchain θα επικεντρωθούν σε σημαντικούς όρους που πρέπει να θυμάστε για την καριέρα σας blockchain. Επιπλέον, αυτοί οι όροι χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Έτσι, η γνώση τους σίγουρα θα σας δώσει ώθηση.

Εδώ, θα καλύψουμε, επιτρεπόμενα blockchain, επικυρωτές, διπλές δαπάνες, κόμβους κ.λπ..

Μάθημα-3: Βασικά έξυπνα συμβόλαια

Αυτό είναι ένα άλλο σπουδαίο μάθημα στο μάθημά μας που θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε έξυπνα συμβόλαια. Οι έξυπνες συμβάσεις είναι αυτοματοποιημένη επιχειρηματική λογική που ακολουθεί ένα σύνολο κανόνων και εκτελεί τη σύμβαση όταν τηρούνται.

Έτσι, είναι αρκετά σημαντικοί για επιχειρηματικούς σκοπούς. Εδώ, θα καλύψουμε τα πλεονεκτήματα αυτής της δυνατότητας επίσης.

Μάθημα-4: Ψηφιακός μετασχηματισμός Blockchain

Η τελευταία ενότητα στα δωρεάν μαθήματα blockchain είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση.

Στην πραγματικότητα, χωρίς να γνωρίζουμε τους κορυφαίους τομείς ή τους κλάδους του μετασχηματισμού blockchain, είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε ένα POC.

Έτσι, εδώ, θα καλύψουμε όλους τους κορυφαίους τομείς για να σας βοηθήσουμε.

Μάθημα μπόνους

Καθώς μας αρέσουν πάντα οι μαθητές μας και θέλουμε να τους εκτιμήσουμε για τη χρήση των μαθημάτων μας, θα προσφέρουμε ένα ειδικό μάθημα μπόνους για εσάς στο τέλος.

Περιλαμβάνονται υλικά

 • Παρουσίαση μαθήματος
 • Λάβετε μέρος σε διαδικτυακές εκδηλώσεις
 • Πρόσθετες Διαλέξεις

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Εισαγωγή στο Enterprise Blockchain

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτός είναι ένας άλλος από τον δωρεάν οδηγό για τα μαθήματα blockchain που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε για τα βασικά του blockchain. Είναι αρκετά παρόμοιο με το προηγούμενο μάθημα blockchain. Ωστόσο, αυτό είναι περισσότερο προσανατολισμένο στις λεπτομέρειες.

Σε αυτόν τον δωρεάν οδηγό για μαθήματα blockchain, θα σας προσφέρουμε κάθε λεπτομέρεια της τεχνολογίας blockchain και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό.

Σας προτείνουμε λοιπόν να κάνετε ένα πλάνο τώρα!

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Ενότητα-1: Τι είναι ακριβώς η τεχνολογία Blockchain?

Η πρώτη ενότητα στον δωρεάν οδηγό για τα μαθήματα blockchain θα ξεκινήσει με να σας ενημερώσει για το τι είναι η τεχνολογία blockchain. Επομένως, μόλις έχετε μια σταθερή ιδέα για αυτό, θα προχωρήσουμε προς την ιστορία, διαφορετικούς τύπους, οφέλη και πολλά άλλα.

Ενότητα-2: Σημαντικοί όροι Blockchain

Βασικά, σε αυτό, ο δωρεάν οδηγός για μαθήματα blockchain θα εστιάσει σε σημαντικούς όρους που πρέπει να θυμάστε για την καριέρα σας στο blockchain. Πιο συγκεκριμένα, αυτοί οι όροι χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Χωρίς να μάθουμε για αυτούς τους όρους, θα είναι δύσκολο να βρεις μια καλή δουλειά σε αυτήν τη θέση.

Εδώ, θα καλύψουμε, επιτρεπόμενα blockchain, επικυρωτές, διπλές δαπάνες, κόμβους κ.λπ..

Ενότητα-3: Όλα σχετικά με τις έξυπνες συμβάσεις

Η επόμενη ενότητα θα περιέχει βασικά έξυπνα συμβόλαια. Οι έξυπνες συμβάσεις είναι αυτοματοποιημένη επιχειρηματική λογική που ακολουθεί ένα σύνολο κανόνων και εκτελεί τη σύμβαση όταν τηρούνται. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, οι εταιρικές εταιρείες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για διάφορους σκοπούς.

Με το δίκαιο μερίδιο των πλεονεκτημάτων τους, μπορείτε να αναμένετε ότι αυτές οι συμβάσεις θα ξεπεράσουν τις μη αυτόματες συμβάσεις πολύ σύντομα.

Έτσι, είναι αρκετά σημαντικοί για επιχειρηματικούς σκοπούς. Εδώ, θα καλύψουμε τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα, τις περιπτώσεις χρήσης και πολλά άλλα.

Ενότητα-4: Ψηφιακός μετασχηματισμός Blockchain

Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται σε δημοφιλείς κλάδους και σε κορυφαίους τομείς της τεχνολογίας blockchain. Έτσι, αφού μάθετε για αυτά, θα έχετε μια ευρύτερη ιδέα για το πώς θα μεταμορφώσει τις επιχειρήσεις μας.

Ενότητα-5: Blockchain που αλλάζει τον κόσμο μας

Στην τελευταία ενότητα, το μάθημά μας θα επικεντρωθεί στο πώς δεν θα διαταράξει εντελώς τον κόσμο, αλλά θα γίνει ένα ολοκληρωμένο μέρος αυτού. Σε αυτό το μέρος του μαθήματος μπορείτε να περιμένετε θέματα όπως αποκεντρωμένο και συγκεντρωτικό Διαδίκτυο, ενοποιημένο blockchain κ.λπ..

Περιλαμβάνονται υλικά

 • Παρουσίαση μαθήματος
 • Λάβετε μέρος σε διαδικτυακές εκδηλώσεις
 • Πρόσθετες Διαλέξεις

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Επιχείρηση Blockchain και Διαδίκτυο των πραγμάτων

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μαθήματα για το blockchain στη συλλογή μας αυτή τη στιγμή. Σε αυτό το μάθημα, θα επικεντρωθούμε στο πώς το blockchain επηρεάζει το Διαδίκτυο των πραγμάτων με ταχύ ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε τα μαθήματά μας σχετικά με την τεχνολογία blockchain, σίγουρα θα εκτιμήσετε το αποτέλεσμα.

Στο μάθημά μας, θα αναγνωρίσετε επίσης πώς αυτές οι δύο τεχνολογίες μπορούν να πάνε δίπλα-δίπλα και να γίνουν το τέλειο ντουέτο!

Τέλος, το μάθημά μας θα καλύψει όλες τις υπάρχουσες περιπτώσεις χρήσης και θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή κλήση.

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Μάθημα-1: Τι είναι το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)?

Σε αυτό, το μάθημα μας θα σας εξοικειώσει με τις βασικές αρχές του Διαδικτύου των πραγμάτων. Έτσι, εάν είστε αρχάριος, αυτό το μάθημα είναι πολύ σημαντικό για εσάς.

Μάθημα-2: Ποια είναι τα συστατικά του IoT?

Στο δεύτερο μάθημα, θα περιγράψουμε τα στοιχεία του Διαδικτύου των πραγμάτων. Βασικά, θα καταλάβετε πώς λειτουργεί κάθε στοιχείο και αποτελεί τη συνολική αρχιτεκτονική.

Μάθημα-3: Ποια είναι τα ζητήματα του IoT?

Τώρα που γνωρίζετε για το IoT, θα προχωρήσουμε για να επισημάνουμε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει αυτή η τεχνολογία. Στην πραγματικότητα, τα βασικά ζητήματα είναι αυτά που καθιστούν αυτή την τεχνολογία ευάλωτη σε επιθέσεις.

Μάθημα-4: Πώς μπορεί το Blockchain να βοηθήσει το IoT

Το μάθημα 4 θα καλύψει τον τρόπο με τον οποίο το blockchain μπορεί να επηρεάσει και αργότερα θα συμβάλει στη βελτίωση των βιομηχανιών IoT για πάντα. Επιπλέον, θα περιέχει επίσης οφέλη.

Μάθημα-5: Παραδείγματα Blockchain IoT στο Work

Στο τελευταίο, θα σας προσφέρουμε μια λίστα blockchain και IoT που συνεργάζονται σε πραγματικά σενάρια.

Πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect

Επισκόπηση μαθήματος

Αν θέλετε να γίνετε πιστοποιημένος αρχιτέκτονας blockchain, τότε το μάθημά μας είναι ιδανικό για εσάς. Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία μαθήματα blockchain που προσφέρουν πιστοποίηση blockchain αφού ολοκληρώσετε το πλήρες μάθημα.

Στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια των μαθημάτων μας σχετικά με την τεχνολογία blockchain, μπορείτε πραγματικά να λάμψετε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Καθώς το μάθημά μας θα σας καθοδηγήσει στη βάση γνώσεων, πρέπει να γίνετε αρχιτέκτονας blockchain, σίγουρα θα προσγειώσετε μια επιτυχημένη ευκαιρία σταδιοδρομίας στη ζωή.

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Ενότητα-1: Βασικές αρχές Blockchain

Σε αυτήν την ενότητα, το μάθημα θα επικεντρωθεί στις βασικές αρχές της τεχνολογίας blockchain. Βασικά, θα μάθετε για όλα τα στοιχεία του blockchain μαζί με το Blockchain ως υπηρεσία.

Ενότητα-2: Enterprise Blockchains

Αυτή η ενότητα θα καλύψει εταιρικές εφαρμογές blockchain, ανάπτυξη, ασφάλεια, αρχιτεκτονική, περιπτώσεις χρήσης και πολλά άλλα.

Ενότητα-3: Επισκόπηση Ethereum

Η ενότητα θα επικεντρωθεί στη λεπτομερή ανάλυση της πλατφόρμας blockchain Ethereum. Πιο συγκεκριμένα, θα καλύψουμε επίσης εφαρμογές που βασίζονται στο Ethereum.

Ενότητα-4: Επισκόπηση υφάσματος Hyperledger

Η ενότητα θα επικεντρωθεί στη λεπτομερή ανάλυση της πλατφόρμας μπλοκ Hyperledger Fabric. Επιπλέον, θα καλύψουμε επίσης εφαρμογές και θα χρησιμοποιούμε περιπτώσεις που βασίζονται στο Hyperledger Fabric.

Ενότητα-5: Επισκόπηση απαρτίας

Η ενότητα θα επικεντρωθεί στη λεπτομερή ανάλυση της πλατφόρμας blockchain της Korum και των δημοφιλών περιπτώσεων χρήσης. Επιπλέον, θα συγκρίνουμε την Απαρτία με το ιδιωτικό Ethereum για να επισημάνουμε τις κύριες διαφορές μεταξύ αυτών των δύο.

Ενότητα-6: R3 Corda Επισκόπηση

Η ενότητα θα καλύψει όλα όσα σχετίζονται με την πλατφόρμα blockchain R3 Corda. Επιπλέον, θα καλύψουμε επίσης περιπτώσεις δημοφιλούς χρήσης και τις επιπτώσεις τους στους χρηματοπιστωτικούς τομείς.

Περιλαμβάνονται υλικά

 • Σεβαστό πιστοποιητικό
 • Συνέντευξη με ειδικούς blockchain
 • Προσωπική καθοδήγηση

Επιχείρηση Blockchain και Ασφάλεια

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό είναι ένα άλλο από τα καλύτερα μαθήματα για το blockchain. Όταν εργάζεστε σε ένα έργο blockchain, πολλοί από εσάς μπορεί να παραβλέψετε τη σημασία της ασφάλειας. Έτσι, τα μαθήματά μας σχετικά με την τεχνολογία blockchain θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη σημασία της.

Επιπλέον, θα μάθετε επίσης πώς να προστατεύετε την πλατφόρμα σας από τυχόν ευπάθειες.

Τι θα καλύψει το μάθημα?

Ενότητα-1: Εισαγωγή στην Ασφάλεια Blockchain

Η πρώτη ενότητα θα ξεκινήσει με την εισαγωγή σας στην ασφάλεια blockchain. Εδώ, θα συζητήσουμε πώς λειτουργεί η ασφάλεια blockchain και πώς μπορεί να ωφελήσει το συνολικό οικοσύστημα.

Ενότητα-2: Εξαρτήματα ασφαλείας και δομές δεδομένων Blockchain

Σε αυτό, θα καλύψουμε όλα τα στοιχεία της ασφάλειας blockchain. Επιπλέον, θα συζητήσουμε επίσης πώς οι δομές δεδομένων μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια μιας πλατφόρμας blockchain.

Ενότητα-3: Βασικές αρχές της Κρυπτογραφίας Blockchain

Η λειτουργία Hash, η κρυπτογραφία δημόσιου κλειδιού είναι μερικοί από τους σημαντικούς παράγοντες που αποφασίζουν πώς η τεχνολογία αντιλαμβάνεται την ασφάλεια. Έτσι, για την ανάπτυξη της ασφάλειας των έργων σας χωρίς σφάλματα, πρέπει να μάθετε γι ‘αυτά.

Ενότητα-4: Έξυπνη ασφάλεια συμβολαίου

Εδώ, θα μιλήσουμε για ορισμένες ευπάθειες στα έξυπνα συμβόλαια. Πιο συγκεκριμένα, θα καλύψουμε επίσης έξυπνες δοκιμές διείσδυσης συμβάσεων για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τυχόν υποκείμενες ευπάθειες.

Ενότητα-5: Enterprise Blockchain Platforms

Τέλος, το μάθημα θα καλύπτει εταιρικές πλατφόρμες blockchain κατάλληλες για να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την εταιρεία σας.

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει αυτά τα μαθήματα?

Πρέπει να αναρωτιέστε ποιος πρέπει να παρακολουθήσει τα κορυφαία μαθήματα blockchain. Στην πραγματικότητα, τα μαθήματά μας είναι για κάθε άτομο που ενδιαφέρεται να μάθει για το blockchain. Επιπλέον, όποιος εργάζεται σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον πρέπει επίσης να παρακολουθήσει τα μαθήματά μας.

Βασικά, εάν είστε –

 • Ειδικός μάρκετινγκ
 • Επιχειρηματίας
 • Διευθυντής καινοτομίας
 • Ηγέτης επιχειρήσεων
 • Επιχειρηματικός αναλυτής
 • Λήψη αποφάσεων
 • Διαχειριστής προγράμματος και προϊόντων
 • Επαγγελματικός κλάδος
 • Σύμβουλος

τότε θα πρέπει σίγουρα να δείτε τα μαθήματά μας. Η μεγάλη συλλογή μαθημάτων μας είναι αρκετή για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Στο τέλος

Το Blockchain είναι η λέξη-κλειδί που διαταράσσει τα πάντα γύρω μας καθώς μιλάμε. Έτσι, όταν αναλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο, γιατί θα μείνατε πίσω; Αρχίστε να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητές του και ψηφιοποιήστε την εταιρεία σας επίσης.

Για να βοηθήσουμε στην αναζήτηση blockchain, είμαστε εδώ με τη μεγάλη συλλογή μαθημάτων για το blockchain για εσάς. Λοιπόν, ελέγξτε τα και ξεκινήστε τον μετασχηματισμό blockchain σας τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me