Γιατί πρέπει να πάτε για δουλειές συμβούλων Blockchain;

Επιθυμείτε να γίνετε σύμβουλος blockchain; Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό όπου αναλύουμε τις ευκαιρίες για δουλειές συμβούλων blockchain και μάθετε πώς να γίνετε ένας.

Το Blockchain αλλάζει γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και ζει ο κόσμος μας – γίνεται λύση για τον τερματισμό των διαφορών όλων των επιχειρηματικών μοντέλων. Καθώς πολλές εταιρείες προσπαθούν να επιτύχουν έναν μετασχηματισμό blockchain, χρειάζονται συμβούλους blockchain. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζήτηση για δουλειές συμβούλων blockchain αυξάνεται επίσης.

Για δουλειές συμβούλων blockchain, θα πρέπει να έχετε υψηλότερη υποτίμηση των φιλοδοξιών και πρακτική αίσθηση της καινοτομίας blockchain. Στην πραγματικότητα, οι δουλειές συμβούλων blockchain έχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς.

Πολλές εταιρείες προσφέρουν ήδη συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain και αν μπορείτε να εργαστείτε σωστά, μπορείτε επίσης να είστε μέρος αυτών των εταιρειών.

Για να σας βοηθήσω με αυτό το θέμα σήμερα, θα σας πω όλα σχετικά με τις εργασίες συμβούλων blockchain και γιατί πρέπει να το κάνετε.


Ας ξεκινήσουμε!

Εγγραφείτε τώρα: Πώς να χτίσετε την καριέρα σας στο μάθημα Enterprise Blockchains

Contents

Εργασίες Συμβούλων Blockchain: Ποια είναι τα οφέλη?

Πρώτα απ ‘όλα, ας ξεκινήσουμε με το γιατί πρέπει να αναζητήσετε πρώτες θέσεις εργασίας σε συμβούλους blockchain. Λοιπόν, δείτε τα οφέλη από τα παρακάτω –

Υψηλός μισθός

Το καλύτερο μέρος για τις δουλειές συμβούλων blockchain είναι ότι συνοδεύεται από υψηλό μισθό. Για να μην αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με πελάτες υψηλού επιπέδου στη βιομηχανία Ωστόσο, το εύρος των μισθών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος των συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain που προσφέρετε.

Βασικά, μπορεί να κυμαίνεται από 69-179k $! Αυτό είναι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Ωστόσο, για έναν υψηλότερο μισθό, θα πρέπει να έχετε εμπειρία στους τομείς. Έτσι, οι αρχάριοι πιθανότατα θα ξεκινήσουν με λιγότερες δουλειές συμβούλων blockchain. Στην πραγματικότητα, θα δείτε πολλές δουλειές blockchain με υψηλές πληρωμές στην αγορά.

Αύξηση της ζήτησης

Η ζήτηση για θέσεις συμβούλων blockchain είναι εξαιρετικά υψηλή. Αλλά γιατί είναι αυτό; Καθώς η τεχνολογία είναι σχετικά νέα, οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν εργατικό δυναμικό που μπορεί να κατανοήσει πλήρως την ιδέα πίσω από αυτήν. Ως αποτέλεσμα, θέλουν να μάθουν για αυτό από τον καλύτερο από τους καλύτερους συμβούλους τεχνολογίας blockchain εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, η ζήτηση για δεξιότητες blockchain αυξάνεται.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η κύρια αιτία της αυξανόμενης κατάστασης των θέσεων εργασίας συμβούλων blockchain. Λοιπόν, θα διδάσκετε επαγγελματίες στους Διευθύνοντες Συμβούλους της αγοράς, οι COO θα μάθουν για την τεχνολογία από εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να λάβετε γρήγορα ένα πράσινο σήμα από εργασίες συμβούλων blockchain.

Αποκλειστικές ευκαιρίες

Οι ευκαιρίες στη συμβουλευτική ανάπτυξης blockchain είναι τεράστιες. Κάθε θέση σε αυτόν τον τομέα θα έχει όλα τα επιπλέον προνόμια, όπως ημέρες διακοπών, premium μέλη της ομάδας, μπόνους κ.λπ. Έτσι, δεν θα έχετε μόνο έναν όμορφο μισθό, αλλά και άλλες δυνατότητες επίσης. Μια καριέρα στο blockchain μπορεί πραγματικά να ανοίξει πολλές κουταλιές για εσάς.

Ένα άλλο μεγάλο μέρος για τις εργασίες συμβούλων blockchain είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain που μπορούν πραγματικά να προσφέρουν μια καλή απόδοση. Ναι, υπάρχουν πάρα πολλοί σύμβουλοι στην αγορά, αλλά η πλειονότητα των μερών δεν έχει φόντο επίπεδο αγοράς. Ως αποτέλεσμα, με λίγη σκληρή δουλειά, μπορείτε εύκολα να ανεβείτε στην κορυφή.

Κερδοφόρες θέσεις

Ένα από τα τελευταία οφέλη από τις δουλειές των συμβούλων blockchain είναι ότι έρχεται με μια πολύ προσοδοφόρα θέση σε μια επιχείρηση. Ακόμα κι αν είστε απλώς ένας εκκινητής, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια πολύ κορυφαία θέση στην εταιρεία σας. Σε σύγκριση με άλλες επιλογές σταδιοδρομίας, μπορεί να χρειαστούν αρκετά χρόνια ακόμη και για να φτάσετε σε αυτήν τη θέση.

Όμως, σε εργασίες συμβούλων blockchain, μπορεί να μην χρειαστεί ούτε πολύς χρόνος. Και προφανώς, όσο πιο κερδοφόρα η θέση σας στην εταιρεία σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κοινωνική σας κατάσταση.

Συμβουλευτική Ανάπτυξης Blockchain: Τυπικές φάσεις που μπορεί να έχετε στο έργο σας

Αυτή η ενότητα απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι φάσεις συμβουλευτικής ανάπτυξης blockchain. Βασικά, εάν είστε αρχάριος, διαβάστε προσεκτικά την επόμενη ενότητα για να κατανοήσετε πλήρως την ιδέα.

Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν σχεδόν τρεις βασικές φάσεις σε σχεδόν κάθε έργο συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain. Αυτά είναι κυρίως –

Επέκταση –

Το πρώτο στάδιο είναι η φάση επέκτασης. Εδώ, πολλές εταιρείες έχουν ακούσει πρόσφατα για την τεχνολογία blockchain και εξακολουθούν να αναζητούν στρατηγικές συμβουλές για το αν είναι μια καλή επιλογή ή όχι. Σε αυτό, πολλές μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες κυριαρχούν στην αγορά.

Η ζήτηση για συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain σε αυτή τη φάση είναι τεράστια. Στην πραγματικότητα, οφείλεται στο ότι δεν χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη, αλλά συμβουλές στρατηγικής από εξειδικευμένο προσωπικό. Εάν είστε προγραμματιστής blockchain ή σύμβουλος επιχειρήσεων με λίγη επιπλέον γνώση σχετικά με το blockchain, μπορείτε επίσης να κυριαρχήσετε στον κλάδο.

Φαίνεται ότι η ζήτηση για αυτού του είδους τις συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain σε επίπεδο επιφάνειας θα συνεχίσει να αυξάνεται έως το 2021. Ωστόσο, πρέπει να σας προειδοποιήσω, ότι η ανάγκη για τέτοιου είδους θέσεις δεν θα διαρκέσει πολύ, εκτός εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε γνώστες για το επόμενο στάδιο του μετασχηματισμού.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε freelance συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain για σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να χάνετε το χρόνο σας μετά από μια εταιρεία υψηλών προδιαγραφών.

Επικύρωση –

Η επόμενη φάση που πιθανότατα θα συναντήσετε είναι η φάση επικύρωσης. Καθώς η τεχνολογία ωριμάζει μέρα με τη μέρα, είναι προφανές ότι οι εταιρείες θα προχωρήσουν σύντομα στη δεύτερη φάση. Στην πραγματικότητα, ορισμένες εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει στη δεύτερη φάση.

Σε αυτό, θα πρέπει να έχετε τις τεχνολογικές γνώσεις για να χειριστείτε πολλές πρωτοβουλίες blockchain. Βασικά, οι εργασίες συμβούλων blockchain θα απαιτούν από εσάς να χειριστείτε τις αλλαγές της διαδικασίας, την ασφάλεια, το απόρρητο, τα θέματα συμμόρφωσης, τις ενσωματώσεις και πολλά άλλα.

Επίσης, εδώ, μόνο οι μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες με ισχυρή θέση στις αγορές θα κυριαρχήσουν στην επιχείρηση. Έτσι, η στρατηγική σας θα πρέπει να είναι να εστιάζετε σε αυτό το στάδιο κυρίως καθώς η εταιρεία σας θα παραμείνει στο παιχνίδι όταν άλλοι πέσουν έξω.

Μπορείτε να περιμένετε αυτές τις εταιρείες να παραμείνουν στο παιχνίδι για τουλάχιστον το 2026, λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις. Και αν μπορείτε να δείξετε δυναμικό, μπορείτε να προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόοδος –

Αυτό βασίζεται σε μια έκθεση Granter που διάβασα. Σύμφωνα με αυτούς, η αγοραία αξία του blockchain θα αλλάξει δραστικά από τις αρχές του 2025. Έτσι, εκεί όπου η ζήτηση για δουλειές συμβούλων blockchain θα αυξηθεί στην κορυφή.

Και επειδή τώρα τα μεγάλα πρωταθλήματα θα έρθουν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, οι εταιρείες μικρής κλίμακας δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν με αυτό. Επομένως, θα πρέπει σίγουρα να επιλέξετε έναν καλό μισθό συμβούλου blockchain σε μια εταιρεία συμβούλων εταιρικού επιπέδου.

Με αυτόν τον τρόπο, θα παραμείνετε σχετικοί, παρόλο που άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain θα μαραζόντουσαν. Επιπλέον, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε τεράστια ανάπτυξη και οι προσδοκίες σας για το μισθό των συμβούλων blockchain θα αυξηθούν.

Ωστόσο, είναι απλώς μια κερδοσκοπία, αλλά ενδέχεται να προκύψουν και άλλα επιχειρηματικά φάσματα. Σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ρισκάρετε. Και για το blockchain, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τον κίνδυνο.

Διαφορετικοί τύποι εργασιών συμβούλων Blockchain στην αγορά

Προς το παρόν, η αγορά για αυτόν τον τύπο εργασίας εξακολουθεί να εξελίσσεται. Αλλά πρέπει να πω, αναπτύσσονται αρκετά γρήγορα, και υπάρχουν ήδη ορισμένες διαφορετικές κατηγορίες σε θέσεις εργασίας συμβούλων blockchain.

Επιπλέον, θα δείτε επίσης μια αλλαγή του μισθού συμβούλου blockchain σε αυτές τις διάφορες θέσεις εργασίας στην αγορά. Έτσι, για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα, ας δούμε τι πρέπει να ελπίζετε.

  • Ειδικές εργασίες Blockchain

Λόγω των υψηλών απαιτήσεων, αυξάνεται η σημασία των τεχνικών γνώσεων σχετικά με το blockchain. Ως αποτέλεσμα, πολλές δουλειές συμβούλων blockchain απαιτούν προηγούμενη εμπειρία σε αυτήν την εξειδικευμένη θέση για να αποκτήσουν θέση συμβουλευτικής εταιρείας.

Θα μπορούσατε επίσης να περιμένετε αυτά να βρίσκονται σε μια εταιρεία που ιδρύθηκε πρόσφατα από άλλους επαγγελματίες στον αγώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, με μέτριες δεξιότητες επιπέδου, είναι πολύ αδύνατο να βρεις δουλειά ως σύμβουλος τεχνολογίας blockchain.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να έχετε εξαιρετική εμπειρία και διορατικότητα για να βρείτε δουλειά εδώ.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

  • Συμβουλευτικές εργασίες για Blockchain για επιχειρήσεις

Βασικά, αυτές οι θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις παροχής συμβουλών επιχειρήσεων είχαν μια ευκαιρία στον τομέα του blockchain. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι εταιρείες έχουν ήδη εδραιώσει το έδαφος τους στην αγορά ως εταιρεία συμβούλων. Έτσι, όταν υπάρχει μια νέα τεχνολογία στην αγορά, θα προσθέσουν μόνο ένα ειδικό τμήμα για τη διαχείριση αυτής της θέσης.

Αλλά το θέμα είναι ότι αυτές οι εταιρείες ή οι θέσεις εργασίας εστιάζουν βασικά σε στρατηγικές συμβουλές και δεν καλύπτουν τεχνικές πτυχές. Έτσι, θα πρέπει επίσης να εστιάσετε στις επιχειρηματικές στρατηγικές blockchain.

Ωστόσο, στο μέλλον, ενδέχεται να το επεκτείνουν και σε τεχνικές συμβουλές. Έτσι, είναι καλύτερο να έχετε τις τεχνικές γνώσεις ώστε να είναι πλήρως ασφαλείς στη θέση σας. Εν πάση περιπτώσει, μην ξεχνάτε ότι πρέπει επίσης να έχετε μια γνώση που εστιάζει στις επιχειρήσεις για να προσγειωθείτε σε συμβουλευτικές εργασίες blockchain.

  • Εργασίες παρόχου υπηρεσιών TSP ή τεχνολογίας

Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας έχουν επίσης κερδίσει θέση στο παιχνίδι. Βλέποντας μια ευκαιρία για περισσότερα έσοδα, πήραν τα πράγματα στα χέρια τους. Εάν θέλετε να αποκτήσετε συμβουλευτικές εργασίες blockchain σε αυτόν τον τύπο εταιρείας, τότε πρέπει να είστε εξαιρετικά τεχνικοί. Όχι μόνο θεωρητικό, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε την ικανότητα να βγάζετε μια λύση στην πράξη.

Ως αποτέλεσμα, η δουλειά σας θα απαιτήσει να αναπτύξετε POC και να προσφέρετε μια λειτουργική έκδοση για τους πελάτες σας. Επιπλέον, το εύρος μισθών του συμβούλου blockchain, στην περίπτωση αυτή, είναι αρκετά υψηλό.

  • Θέσεις εργασίας σε Blockchain Consulting Platforms

Αυτές είναι βασικά πλατφόρμες που μπορούν να ανοίξουν διαφορετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για πολλές εταιρείες. Στην πραγματικότητα, θα βρείτε πολλές πλατφόρμες που μοιράζονται διαδικτυακά τις πληροφορίες συμβούλων τεχνολογίας blockchain.

Όμως, κάθε πλατφόρμα δεν μπορεί να προσφέρει την ίδια ποιότητα. Σε κάθε περίπτωση, υποστηρίζονται από επαγγελματίες της τεχνολογίας και αναζητούν άτομα για πρόσληψη για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις πιο αποτελεσματικά.

Εν πάση περιπτώσει, το εύρος αμοιβών για αυτού του είδους την πλατφόρμα βρίσκεται στο κάτω μέρος, αλλά μπορεί να είναι ακόμα μια καλή ευκαιρία για να λάμψετε. Το καλύτερο για αυτό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να έχετε προηγούμενη εμπειρία ή να μπορείτε να αναπτύξετε POC σε τέτοιου είδους εργασίες συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain.

Έτσι, είναι η ευκολότερη λύση ως καριέρα αυτή τη στιγμή.

Ποιες θα ήταν οι ευθύνες εργασίας σας?

Βασικά, οι ευθύνες ποικίλλουν από τη ζήτηση των εταιρειών έως το είδος των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρετε. Ωστόσο, θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν απαιτείται να ακολουθήσετε όλες τις παρακάτω ευθύνες.

Συνήθως, υπάρχουν πέντε διαφορετικές κατηγορίες στον τομέα εργασιών συμβούλων blockchain. Κάθε τάξη προσφέρει ένα διαφορετικό είδος λύσεων στους πελάτες τους, έτσι οι ευθύνες θα αλλάξουν.

Ας τα ρίξουμε λοιπόν.

  1. Επιμέλεια στρατηγικών

Βασικά, σε αυτήν τη φάση, θα είστε πελάτες που μόλις ξεκίνησαν την εξερεύνηση blockchain και θέλουν να μάθουν αν το blockchain θα διαταράξει την εταιρεία τους ή όχι. Επιπλέον, θα θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να αποτρέψουν τυχόν διαταραχές και πώς μπορούν να βρουν μια πιθανή τακτική λύση.

Έτσι, οι ευθύνες σας θα περιλαμβάνουν κυρίως – ανάλυση του αντίκτυπου, επινόηση επιχειρηματικής τακτικής, ανάπτυξη του μελλοντικού χάρτη πορείας, διαλέξεις σε εργαστήρια κ.λπ. Θα πρέπει επίσης να περιγράψετε ότι χρειάζονται πραγματικά blockchain ή όχι.

Ανάλυση του αντικτύπου

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να αναλύσετε την εταιρεία του πελάτη σας και, στη συνέχεια, να δείτε με ποιο τρόπο μπορεί η τεχνολογία blockchain να διαταράξει τον οργανισμό του.

Ελάτε με επιχειρηματικές τακτικές

Στη συνέχεια, ως σύμβουλος τεχνολογίας blockchain, θα διαμορφώσετε μια στρατηγική που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή τη διαταραχή χρησιμοποιώντας επιχειρηματικά μοντέλα blockchain. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να τους δώσετε μια σταθερή ιδέα για το αν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ή όχι.

Αναπτύξτε μελλοντικούς χάρτες πορείας

Στη συνέχεια, ως καθήκον συμβούλου τεχνολογίας blockchain, θα παρουσιάσετε έναν εφικτό χάρτη πορείας για να ακολουθήσει η εταιρεία.

Host Workshops

Το καλύτερο μέρος σε αυτό το στάδιο είναι ότι θα γίνετε λέκτορας και ίσως χρειαστεί να προσφέρετε συμβουλευτικές διαλέξεις σε επαγγελματίες υψηλού επιπέδου μιας επιχείρησης.

  1. Αναπτύξτε Επιχειρηματικές Λύσεις

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ίδιες οι εταιρείες καταλήγουν σε έναν πιθανό χάρτη πορείας. Όμως, για την εκτέλεση, ζητούν βοήθεια από συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης blockchain. Σε αυτό το μέρος των εργασιών συμβούλων blockchain, θα πρέπει να περιγράψετε συγκεκριμένα τις περιπτώσεις χρήσης για τη συγκεκριμένη εταιρική blockchain.

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να περιγράψετε πόσο κοστίζει. Επιπλέον, στις εργασίες συμβούλων blockchain, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η επιχείρηση γνωρίζει ποια λύση είναι η πιο κατάλληλη για αυτούς.

Μπορείτε να περιμένετε υψηλά εύρη μισθών συμβούλων blockchain σε TSP ή επαγγελματικές συμβουλευτικές εργασίες.

Ευθυγράμμιση των ενδιαφερομένων

Στην πραγματικότητα, η ευθυγράμμιση των ενδιαφερομένων μπορεί να είναι δύσκολο έργο για εσάς. Οι ενδιαφερόμενοι είναι πάντα σκεπτικοί και ενδέχεται να μην είναι ανοιχτοί στις προτάσεις σας ως σύμβουλος. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να τους μιλήσετε στη γλώσσα τους.

Σχεδιασμός των διαδικασιών

Αφού ευθυγραμμίσετε τα ενδιαφερόμενα μέρη, πρέπει να προωθήσετε την τεχνική σας άποψη στη λύση. Έτσι, επισημαίνοντας τι ταιριάζει η τεχνολογία και τι δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος.

Ανάλυση απαιτήσεων

Είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τους πελάτες σας. Έτσι, στην περίπτωση των συμβουλευτικών εργασιών blockchain, θα πρέπει επίσης να μειώσετε το κόστος τους.

Αναγνώριση περιπτώσεων χρήσης

Λοιπόν, το blockchain προσφέρει ένα τεράστιο αριθμό περιπτώσεων χρήσης και δεν είναι κάθε περίπτωση χρήσης κατάλληλη για όλες τις επιχειρήσεις. Γι ‘αυτό θα είναι καθήκον σας να αναλύσετε τις ανάγκες των πελατών σας και να προσφέρετε τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης blockchain για επιχειρήσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν.

Ανάπτυξη επιχειρηματικών υποθέσεων

Τέλος, θα πρέπει να αναπτύξετε επιχειρηματικές θήκες για να δώσετε στους πελάτες σας ένα πλήρες μοντέλο που θα τους προσφέρει μακροπρόθεσμα έσοδα.

  1. Παρέχετε τεχνικό αντίγραφο ασφαλείας

Βασικά, σε αυτόν τον τύπο εργασιών συμβούλων blockchain, θα πρέπει να παρέχετε API, πλαίσια, αρχιτεκτονικές ή οποιοδήποτε είδος τεχνικού αντιγράφου ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, αυτές οι ευθύνες είναι του επόμενου επιπέδου, και μόνο οι καλύτεροι σύμβουλοι μπορούν να το μεταφέρουν στο επίπεδο POC.

Εάν έχετε προσχωρήσει πρόσφατα σε μια εταιρεία συμβούλων blockchain, δοκιμάστε να δοκιμάσετε το ιστορικό του προηγούμενου πελάτη τους. Είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς λειτουργεί ο επαγγελματίας σύμβουλος.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Πιστοποιημένου Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Τεχνολογική στρατηγική

Εν πάση περιπτώσει, θα πρέπει να βρείτε μια σταθερή τεχνολογική στρατηγική που θα λειτουργούσε καλύτερα για τις επιχειρήσεις.

Εφαρμογή Πλαισίων

Στη συνέχεια, ίσως χρειαστεί να εφαρμόσετε πλαίσια blockchain για τους πελάτες σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εταιρικά πλαίσια όπως Ethereum, Hyperledger, Corda ,orum, Ripple κ.λπ..

Προτεινόμενες Προκατασκευασμένες Λύσεις

Η εταιρεία σας μπορεί να έχει ήδη σχεδιάσει παρόμοιες λύσεις στο παρελθόν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν νομίζετε ότι ταιριάζει καλύτερα στον πελάτη σας.

Προσφέροντας Αρχιτεκτονική Αναφοράς

Εν πάση περιπτώσει, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε την αρχιτεκτονική αναφοράς του πελάτη σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές σε αυτό για να το κάνετε λύση.

Ανάπτυξη POC

Στην πραγματικότητα, ίσως χρειαστεί να αναπτύξετε ένα blockchain Proof of Concept για τους πελάτες σας. Για να μάθετε τι μπορεί να τους φέρει πραγματικά το blockchain, πρέπει να έχετε ένα λειτουργικό POC.

Προσφέροντας API

Για να κάνετε την επιχειρηματική περίπτωση τεράστια επιτυχία, ίσως χρειαστεί να προσφέρετε υποστήριξη API. Έτσι, για αυτό, θα χρειαστείτε ένα υπόβαθρο κωδικοποίησης.

  1. Διαχείριση παραγόντων κινδύνου

Αυτό το είδος ευθύνης στις εργασίες συμβούλων blockchain είναι αρκετά νέο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην χρειάζεται να εκτελέσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω. Αλλά είναι καλύτερο να γνωρίζετε ότι έχετε γνώσεις γι ‘αυτό. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία είναι μοναδική και μπορεί να συνοδεύεται από πολλούς παράγοντες κινδύνου. Επομένως, είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων για κινδύνους blockchain.

Εάν μπορείτε να τα εξερευνήσετε και να επιτύχετε καλύτερα ιδεώδη στοιχεία, τότε σίγουρα θα λάμψετε στις δουλειές των συμβούλων blockchain. Άλλες προσφορές όπως η ανάλυση φόρου, ο κίνδυνος ICO και οι ελεγκτικές υπηρεσίες εμπίπτουν επίσης σε αυτήν την κατηγορία.

Ανάλυση κινδύνων

Πριν ξεκινήσετε τη λύση σας, πρέπει να αναλύσετε τους παράγοντες κινδύνου που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε. Σε τελική ανάλυση, το ποσοστό επιτυχίας του έργου εξαρτάται κυρίως από τις συμβουλές σας.

Εξερευνήστε τους νομικούς όρους

Πριν δώσετε συμβουλές για οποιοδήποτε είδος λύσης blockchain, πρέπει να εξερευνήσετε τις κανονιστικές συνθήκες μιας χώρας. Στην πραγματικότητα, σίγουρα δεν θέλετε να δώσετε συμβουλές για κάτι παράνομο.

Δομή διακυβέρνησης

Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε μια μορφή κυβερνητικής δομής για τη λύση στην οποία εργάζεστε.

Θέλετε να μάθετε πώς χρησιμοποιείται το blockchain σε κυβερνητικές υπηρεσίες; Ακολουθεί ένας οδηγός για το blockchain για την κυβέρνηση που μπορείτε να δείτε.

Ιδιωτικότητα δεδομένων

Δεν συνοδεύεται από όλα τα είδη συμβουλευτικών εργασιών blockchain. μάλλον, μόνο λίγες εταιρείες το αναφέρουν.

Προσφορά διαχείρισης κινδύνων

Οι πελάτες σας μπορεί να θέλουν να διαχειριστείτε και τους παράγοντες κινδύνου τους. Σε κάθε περίπτωση, εάν η εταιρεία σας δεν τους προσφέρει, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αξιόπιστους πόρους τρίτων για αυτό.

Παροχή κανονιστικής συμμόρφωσης

Προσπαθήστε να προσφέρετε συμμόρφωση με τους κανονισμούς, καθώς αυτά είναι τα πιο απαραίτητα σε μια λύση blockchain εταιρικής ποιότητας.

Καλλιέργεια ψηφιακής εμπιστοσύνης

Στην πραγματικότητα, ίσως χρειαστεί να είστε ικανός να προβλέψετε τι θα αισθανόταν ο καταναλωτής για μια αλλαγή. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ψηφιακή εμπιστοσύνη από τους καταναλωτές.

  1. Ενσωμάτωση διαδικασιών

Η διαδικασία ολοκλήρωσης συνοδεύεται από το δίκαιο μερίδιο των δύσκολων ευθυνών. Αυτά ταιριάζουν κυρίως για συμβούλους blockchain που έχουν προηγούμενες εμπειρίες στον τομέα. Καθώς βρίσκονται στην πιο προηγμένη κατηγορία, πιθανότατα θα είστε στην πρώτη θέση με υψηλό μισθό.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές οι ευθύνες έχουν πολλά εμπόδια που μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνο εάν έχετε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Ανάκτηση από καταστροφή

Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίζετε κάθε είδους καταστροφική κατάσταση, καθώς δεν υπάρχει βεβαιότητα τι θα μπορούσε να συμβεί. Επιπλέον, πρέπει να έχετε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων για να ανακάμψετε γρήγορα από μια καταστροφή.

Συνεχιζόμενη επιχείρηση

Με την πάροδο του χρόνου, πρέπει να βρείτε μια μεταβαλλόμενη επιχειρηματική προοπτική για να διατηρήσετε τη δουλειά του πελάτη σας συνεχή. Χωρίς σωστές αλλαγές στο χρόνο, μπορεί να καταστεί άνευ αντικειμένου.

Ασφάλεια δεδομένων

Εάν έχετε φόντο προγραμματιστή, θα πρέπει να προσθέσετε ένα επίπεδο ασφαλείας στη λύση.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Πιστοποιημένου Ειδικού Ασφαλείας Blockchain (CBSE)

 Ενσωμάτωση Blockchain με παλαιά συστήματα

Εάν έχετε τεχνικό υπόβαθρο, ενδέχεται να λάβετε εργασίες συμβούλων blockchain που απαιτούν να ενσωματώσετε τη λύση σε παλαιά δίκτυα. Είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο έργο και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Τροποποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών

Οι τυπικές επιχειρηματικές διαδικασίες δεν θα πάνε με το blockchain. Και έτσι, πρέπει να βρείτε μια τροποποιημένη έκδοση των επιχειρηματικών τους διαδικασιών.

Διαχείριση διεπαφών Cloud

Οι διεπαφές cloud έχουν αδύναμη ασφάλεια και για αυτό μπορεί να είστε σε θέση όπου διαχειρίζεστε όλες τις διεπαφές cloud του πελάτη blockchain.

Χρήση προτύπων δεδομένων

Τέλος, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κοινά πρότυπα δεδομένων για ευθυγράμμιση με άλλα δίκτυα blockchain. Έτσι, πρέπει να είστε ειδικευμένοι στο να υποτιμάτε πώς λειτουργούν.

Πού να ξεκινήσετε: Πρόγραμμα πιστοποίησης Enterprise Blockchain

Πολλοί από εσάς πρέπει να αναρωτιέστε τώρα που γνωρίζετε για τις ευθύνες εργασίας και τα οφέλη, αλλά πώς και από πού ξεκινάτε. Λοιπόν, η καλύτερη επιλογή προς το παρόν θα ήταν να λάβετε πιστοποίηση ή να ολοκληρώσετε ένα μάθημα. Γιατί?

Λοιπόν, βασικά, αυτά τα μαθήματα προσφέρουν την καλύτερη ανάλυση του τρόπου λειτουργίας της βιομηχανίας blockchain και προσφέρουν αξία από την οποία μπορείτε να μάθετε. Ίσως είστε προγραμματιστής blockchain, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς το blockchain επηρεάζει τις επιχειρήσεις.

Έτσι, το μάθημα μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για αυτό. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να είστε σύμβουλος επιχειρήσεων, αλλά το blockchain είναι μια ξένη τεχνολογία για εσάς. Έτσι, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα για να μάθετε για την ίδια την βασική τεχνολογία.

Θα σας συνιστούσα να δείτε τη συλλογή μαθημάτων blockchain, καθώς προσφέρει όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το blockchain και τις επιχειρήσεις. Είναι ο τέλειος συνδυασμός!

Συμπερασματικές σκέψεις

Λοιπόν, οι εργασίες συμβούλων blockchain μπορεί να φαίνονται εύκολο έργο για μερικούς από εσάς στην αρχή. Αλλά είναι μια εξίσου σημαντική και δύσκολη δουλειά παρόμοια με οποιαδήποτε ανάπτυξη blockchain. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να βρείτε πολλούς συμβούλους blockchain που ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι και να αποθαρρύνετε ότι υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτό δεν ισχύει καθόλου.

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με το πώς να χτίσετε την καριέρα σας στο μάθημα blockchains επιχειρήσεων που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είδους δεξιότητες χρειάζεστε.

Στην πραγματικότητα, πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να κληθούν ως κατάλληλοι σύμβουλοι blockchain, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι σύμβουλοι χωρίς προηγούμενη γνώση για τίποτα. Λοιπόν, μην χάσετε την ελπίδα! Είναι μια εξαιρετικά καλή επιλογή σταδιοδρομίας και με τις κατάλληλες δεξιότητες, μπορείτε να γίνετε σύμβουλος blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me