Ο απόλυτος δωρεάν οδηγός εκπαίδευσης Blockchain

Δεν γνωρίζετε για την τεχνολογία blockchain; Για να σας βοηθήσουμε, προσφέρουμε δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης Blockchain από όπου θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε για την τεχνολογία blockchain, αλλά δεν έχετε καμία ιδέα ή πολύ μικρή ιδέα για το θέμα. Είναι πρακτικό να είστε περίεργοι όταν όλοι γύρω σας μιλούν για αυτό. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις εντάσσονται επίσης στην ομάδα blockchain με ταχύ ρυθμό. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν δεν εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας ή δεν έχετε κατάλληλη εκπαίδευση blockchain, ενδέχεται να μείνετε πίσω.

Λοιπόν, δείτε το πλήρες εκπαιδευτικό μάθημα blockchain για αρχάριους τώρα!

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα Blockchain

Contents

Το απόλυτο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα Blockchain


Έχω χωρίσει ολόκληρο το δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης blockchain για αρχάριους σε επτά εύκολα βήματα. Θα πρέπει να δείτε όλα τα βήματα ένα προς ένα για να κατανοήσετε πλήρως την τεχνολογία Blockchain.

Ξεκινήστε με τα βασικά στοιχεία της τεχνολογίας Blockchain

Πριν μπείτε στα εταιρικά blockchain, πρέπει πάντα να γνωρίζετε για τη βασική δομή της ίδιας της τεχνολογίας blockchain. Αλλά αν δεν έχετε ιδέα πώς λειτουργεί το δίκτυο, θα ήταν δύσκολο για εσάς να προχωρήσετε περαιτέρω. Επομένως, μην παραλείψετε τα βήματα και ξεκινήστε από τις βασικές αρχές του blockchain.

Η τεχνολογία Blockchain είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα καθολικών που προσφέρει υψηλό επίπεδο διαφάνειας, αμετάβλητης, ασφάλειας και πολλά άλλα. Επιπλέον, απαλλάσσεται από την τυπική κεντρική δομή και προσφέρει μια νέα δομή όπου όλα είναι δίκαια. Θα πρέπει επίσης να δείτε μερικά από τα καλύτερα μαθήματα blockchain για να αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες και να λάβετε πιστοποίηση blockchain.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό Blockchain Definition για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το δωρεάν εκπαιδευτικό μάθημα τεχνολογίας blockchain!

Αλλά πώς έγινε το blockchain?

Για να ολοκληρώσετε δωρεάν online μάθημα blockchain, ρίξτε μια ματιά στην ιστορία της τεχνολογίας blockchain. (Συμβουλή: Το Bitcoin δεν ήταν η πρώτη τεχνολογία blockchain!)

Χαρακτηριστικά του Blockchain

Συνήθως, κάθε πλατφόρμα blockchain προσφέρει τουλάχιστον έξι δυνατότητες. Αυτά είναι –

 • Δεν μπορεί να καταστραφεί
 • Αποκεντρωμένη τεχνολογία
 • Βελτιωμένη ασφάλεια
 • Κατανεμημένα καθολικά
 • Ομοφωνία
 • Ταχύτερη διευθέτηση

Διαβάστε περισσότερα: 6 βασικές δυνατότητες Blockchain που πρέπει να γνωρίζετε

Στη συνέχεια, για να μάθετε το blockchain δωρεάν, θα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαφορετικούς τύπους δικτύων blockchain. Ναι, υπάρχουν πολλοί τύποι εκεί έξω και ο καθένας έχει το δικό του σύνολο χαρακτηριστικών. Ωστόσο, εάν δεν γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ των πλατφορμών, δεν θα καταλάβετε πλήρως ποια πλατφόρμα θα ακολουθήσετε.

Συνήθως, υπάρχουν τρεις γενικοί τύποι blockchain που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ψηφιακό μετασχηματισμό, όπως δημόσια, ιδιωτικά και ομοσπονδιακά δίκτυα. Επιπλέον, δύο τύποι αδειών – Επιτρέπεται και Χωρίς άδεια. Θα πρέπει επίσης να δείτε μερικά από τα καλύτερα μαθήματα blockchain για να αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες και να λάβετε πιστοποίηση blockchain.

Διαβάστε περισσότερα: Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι τεχνολογίας Blockchain?

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα στο δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης blockchain.

Μάθετε για τους έξυπνους αλγόριθμους συμβάσεων και συναίνεσης

Η τεχνολογία Blockchain έρχεται με πολλές ανατροπές και πρέπει να έχετε ακούσει για έξυπνα συμβόλαια και συναίνεση αλγορίθμους. Επιπλέον, και τα δύο είναι εξίσου ζωτικά συστατικά ενός οικοσυστήματος blockchain.

Τα έξυπνα συμβόλαια είναι μια μορφή ψηφιακών συμβολαίων όπου τα μέρη μπορούν να δημιουργήσουν μια σύμβαση με προκαθορισμένους κανόνες και μετά την εκτέλεση αυτών των κανόνων, κάθε μέρος λαμβάνει το δίκαιο μερίδιό τους στην πληρωμή. Σκεφτείτε το ως μια αυτοματοποιημένη διαδικασία. Εάν πληροίτε τους καθορισμένους κανόνες του έξυπνου συμβολαίου σας, η διαδικασία πληρωμής θα ξεκινήσει αυτόματα.

Πολλοί οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα για να διευκολύνουν τις συμφωνίες τους με άλλες εταιρείες. Η Ethereum ήταν η πρώτη που ανέπτυξε έναν έξυπνο μηχανισμό συμβολαίων στην υποδομή blockchain.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα έξυπνα συμβόλαια για το δωρεάν μάθημα Blockchain!

Αλγόριθμος συναίνεσης

Στη συνέχεια, στον δωρεάν οδηγό εκπαίδευσης blockchain, θα μιλήσουμε για τους αλγόριθμους συναίνεσης. Οι αλγόριθμοι συναίνεσης είναι η ρίζα της τεχνολογίας blockchain. Χωρίς αυτό, το σύστημα διαφάνειας ή χωρίς σφάλματα δεν θα συμβεί ποτέ. Κυρίως αυτοί οι αλγόριθμοι βοηθούν τους χρήστες στην πλατφόρμα να καταλήξουν σε συμφωνία για την επικύρωση των συναλλαγών.

Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς αλγόριθμοι συναίνεσης. Για να ολοκληρώσετε το μάθημα δωρεάν online προγραμματιστών blockchain, σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζετε για αυτούς τους διάφορους αλγόριθμους. Αυτά είναι –

 • Απόδειξη εργασίας
 • Απόδειξη του πονταρίσματος
 • Μισθωμένο Proof-Of-Stake
 • Κατ ‘εξουσιοδότηση απόδειξη του πονταρίσματος
 • Κατευθυνόμενα ακυκλικά γραφήματα
 • Κατ ‘εξουσιοδότηση βυζαντινή ανοχή σφαλμάτων
 • Απλοποιημένη ανοχή βυζαντινών σφαλμάτων
 • Πρακτική ανοχή βυζαντινών βλαβών
 • Απόδειξη του παρελθόντος χρόνου
 • Απόδειξη βάρους
 • Απόδειξη του εγκαύματος
 • Απόδειξη χωρητικότητας
 • Απόδειξη σημασίας
 • Απόδειξη δραστηριότητας

Θέλετε να μάθετε για τους αλγόριθμους συναίνεσης; Διαβάστε τον πλήρη οδηγό για τους αλγόριθμους συναίνεσης για να ολοκληρώσετε την δωρεάν εκπαίδευση της τεχνολογίας blockchain!

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα του δωρεάν οδηγού εκπαίδευσης blockchain.

Δείτε το Enterprise Blockchains: Προμηθευτές και πλατφόρμες BAAS

Τώρα στο δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης blockchain, θα μιλήσουμε για το blockchain για επιχειρήσεις. Λοιπόν, τι είναι οι blockchain των επιχειρήσεων?

Πρόκειται για μια μορφή ειδικών δικτύων blockchain που έχουν βελτιστοποιηθεί μόνο για λύσεις εταιρικού επιπέδου. Οι εταιρικές τεχνολογίες blockchain έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αναλάβουν το τεράστιο βάρος ενός μεγάλου οργανισμού όπου πρέπει να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις κάθε μέρα.

Οι επιχειρηματικές πλατφόρμες blockchain είναι ζωτικής σημασίας για την υιοθέτηση blockchain. Μάθετε περισσότερα για τις πλατφόρμες Enterprise Blockchain τώρα!

Στη συνέχεια, για να συμμετέχετε στο δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης blockchain, πρέπει να γνωρίζετε για τις δημοφιλείς πλατφόρμες blockchain για επιχειρήσεις. Επιπλέον, αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν λύσεις blockchain και αναπτύσσουν έργα από το μηδέν. Κυρίως υπάρχουν πέντε βασικοί παίκτες –

Υπερκαλλιεργητής

Το Hyperledger είναι μια από τις διάσημες πλατφόρμες εταιρικών blockchain στην αγορά. Έχουν πολλά έργα blockchain κάτω από τα φτερά τους. Επιπλέον, πολλές εταιρείες εναλλάσσουν τη λύση της Hyperledger για να εφαρμόσουν την τεχνολογία blockchain εταιρικής ποιότητας.

Είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε τα πάντα για το Hyperledger για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση χωρίς τεχνολογία blockchain

Το Hyperledger είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες blockchain στην αγορά. Δείτε περισσότερα για αυτό από τον οδηγό Hyperledger τώρα!

Ethereum Enterprise Alliance

Το EEA ή το Ethereum Enterprise Alliance είναι ένα άλλο δημοφιλές σύστημα δικτύου blockchain. Επιπλέον, προσφέρουν μεγαλύτερη λειτουργικότητα και χρηστικότητα. Προς το παρόν, έχουν περισσότερα από 250+ μέλη που συνεργάζονται.

Κόρντα

Το blockchain Corda του R3 είναι απαραίτητο για κάθε δωρεάν διαδικτυακό μάθημα blockchain. Επιπλέον, η τεχνολογία blockchain είναι ο ιδανικός συνδυασμός για χρηματοοικονομικούς τομείς.

 Κυματισμός

Το Ripple είναι μια άλλη υπέροχη εταιρική πλατφόρμα blockchain με δύο ισχυρά χαρακτηριστικά – πρωτόκολλα ασφαλείας και θέματα ασφάλειας. Επιπλέον, το δίκτυο RippleNet τους μπορεί να προσφέρει σχεδόν δωρεάν συναλλαγές.

Απαρτία

Η απαρτία είναι λίγο παρόμοια με το Ethereum. η μόνη διαφορά είναι ότι το Ethereum είναι δημόσιο και η απαρτία είναι ιδιωτική. Επιπλέον, είναι πιο κατάλληλο για εταιρικές ενοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Enterprise Ethereum: Ιδιωτικό Blockchain για επιχειρήσεις

Εταιρείες BAAS Providers

Υπάρχουν μερικοί δημοφιλείς πάροχοι BAAS στην αγορά τώρα. Επιπλέον, αυτές οι εταιρείες προσφέρουν blockchain ως υπηρεσία, και καλύπτουν κυρίως δημοφιλείς πλατφόρμες επιχειρήσεων.

Επιπλέον, η απόκτηση της λύσης blockchain από τότε θα μπορούσε να είναι μεγάλη, καθώς τείνουν να προσφέρουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Επίσης, προσφέρουν σύνολα εργαλείων και μπορούν να αναπτύξουν λύσεις μέσα σε λίγα λεπτά! Ρίξτε μια ματιά στους παρόχους BAAS στο δωρεάν μάθημα blockchain –

 1. Μαντείο
 2. IBM
 3. Αμαζόνα
 4. Microsoft
 5. Άλιμπαμπα
 6. Μπάιντου
 7. Huawei
 8. Accenture

Μάθετε περισσότερα για διάφορα επιχειρηματικά έργα σε μη χρηματοοικονομικές εταιρείες

Τώρα θα μιλήσουμε για τους διάφορους κλάδους που εφαρμόζουν την τεχνολογία blockchain στο δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης blockchain. Επιπλέον, αυτά είναι κυρίως μη χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Δείτε αυτά τα 20 παραδείγματα επιχειρήσεων –

 1. Walmart: Παρακολουθούν προϊόντα που συνεργάζονται με την IBM.
 2. Metlife: Θέλουν να αυτοματοποιήσουν την ασφαλιστική λύση όσον αφορά την υγειονομική περίθαλψη χρησιμοποιώντας εταιρικές λύσεις blockchain.
 3. UPS: Η εταιρεία χρησιμοποιεί blockchain για την τροφοδοσία συστημάτων logistics.
 4. Toyota: Προσφέρει αυτόνομο λογισμικό οδήγησης χρησιμοποιώντας το blockchain.
 5. Ομάδα AIA: Παρέχουν εγκαταστάσεις Bancassurance χρησιμοποιώντας λύσεις blockchain.
 6. BHP Μπιλίτον: Χρησιμοποιεί blockchain για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.
 7. Alibaba: Χρησιμοποιώντας την υιοθέτηση blockchain για τον εντοπισμό πολυτελών προϊόντων.
 8. Τέντα: Χρησιμοποιούν το blockchain για νόμιμη χρέωση και φορολογία.
 9. Μπάιντου: Η εταιρεία χρησιμοποιεί blockchain για διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων.
 10. Πέρασμα: Χρησιμοποιεί blockchain για υποστήριξη τεχνολογιών κινητικότητας.
 11. Βρετανικές Αερογραμμές: Τεχνολογία Blockchain στο σύστημα παρακολούθησης.
 12. Facebook: Χρησιμοποιούν blockchain για διαχείριση δεδομένων και προστασία.
 13. Γουόλτ Ντίσνεϋ: Η εταιρεία χρησιμοποιεί blockchain για να παρακολουθεί τα αποθέματα.
 14. Μάερσκ: Χρησιμοποιεί blockchain για πλατφόρμα αποστολής.
 15. Συνετός: Τεχνολογία Blockchain για εμπορική πλατφόρμα.
 16. Μήλο: Χρησιμοποιούν blockchain για τη χρονική σήμανση δεδομένων.
 17. Φωλιάζω: Η εταιρεία χρησιμοποιεί blockchain για να διαχειριστεί τις αλυσίδες εφοδιασμού τους.
 18. UnitedHealthcare / Quest Diagnostics / Optum / Humana: Τεχνολογία Blockchain για τη βελτίωση των καταλόγων γιατρών μεταξύ των νοσοκομείων.
 19. Samsung: Χρησιμοποιεί blockchain για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.
 20. FedEx: Χρησιμοποιούν blockchain για διευθέτηση διαφορών.

Διαβάστε περισσότερα: Χρήση Blockchain: Λίστα 20+ περιπτώσεων χρήσης τεχνολογίας Blockchain 

Χρήση Θήκες Vs. τις προκλήσεις υλοποίησης

Ο δωρεάν οδηγός εκπαίδευσης blockchain δεν θα είναι πλήρης αν παραλείψουμε τις περιπτώσεις χρήσης τώρα, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, η εκτίμηση της αξίας που θα μας φέρει το blockchain είναι αρκετά δύσκολη. Επιπλέον, μπορεί να πιστεύετε ότι το blockchain δεν θα είναι τόσο χρήσιμο όσο θα είναι ένα βάρος, αλλά αυτή είναι πραγματικά η αλήθεια?

Με την πάροδο των ετών, πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη υλοποιήσει έργα blockchain επιχειρήσεων. Επιπλέον, θα εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης για τεχνολογία blockchain μόνο για επιχειρήσεις.

Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να κάνει όσον αφορά τις παγκόσμιες εμφυτεύσεις! Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς περιπτώσεις χρήσης. ας δούμε τι είναι –

Παγκόσμιες συναλλαγές

 • Ταχύτερη επεξεργασία διασυνοριακών πληρωμών
 • Μειωμένο κόστος
 • Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις συναλλαγές

 Εμπορία

 • Βελτιωμένη διαφάνεια και εμπιστοσύνη για τη χρηματοδότηση του εμπορίου
 • Περισσότερος έλεγχος για τους κατασκευαστές
 • Μειωμένη γραφειοκρατία και κόστος

Διαβάστε για το πώς το Blockchain μπορεί να μεταμορφώσει την εμπορική χρηματοδότηση τώρα!

 Ασφάλεια τροφίμων

 • Ευθύνη για την ασφάλεια των τροφίμων
 • Μειώστε τη σπατάλη τροφίμων
 • Απαλλάσσεται από την απάτη στα τρόφιμα

 Εφοδιαστική αλυσίδα

 • Ασφαλές σύστημα καθολικών με ορατότητα για την αλυσίδα εφοδιασμού
 • Παρακολουθεί όλα τα προϊόντα
 • Ανιχνεύει γρήγορα το κατεστραμμένο προσωπικό με οξείες πληροφορίες

 Λιανεμποριο

 • Βοηθά στην καταπολέμηση των πλαστών προϊόντων
 • Παρακολουθεί όλα τα είδη πολυτελείας
 • Αντιμετωπίζει θέματα κλοπής

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο του blockchain στη βιομηχανία λιανικής; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το blockchain στο λιανικό εμπόριο τώρα!

Κυβερνητικές υπηρεσίες

 • Ασφαλής τρόπος διατήρησης όλων των δικαιωμάτων των πολιτών
 • Προσφέρει εκθετική ανάπτυξη της οικονομίας
 • Ψηφιοποίηση ταυτότητας πολιτών

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο του blockchain στις κυβερνήσεις; Ανατρέξτε στον οδηγό μας για το blockchain για την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή!

Πνευματική ιδιοκτησία

 • Εξασφαλίζει εμπορικά σήματα και κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών
 • Προσφέρει πληρωμή για κατοχυρωμένη εργασία
 • Μείωση της κατάχρησης πνευματικής ιδιοκτησίας

 Φροντίδα υγείας

 • Απαλλαγεί από τα πλαστά ναρκωτικά
 • Παρακολουθεί τις πληροφορίες του ασθενούς
 • Βελτιώνει τα πολλαπλά αποτελέσματα των δοκιμών ταυτόχρονα

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο του blockchain στην υγειονομική περίθαλψη; Ανατρέξτε στον οδηγό μας για το blockchain στην υγειονομική περίθαλψη αυτή τη στιγμή!

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο

 • Ασφαλής πληρωμή φορτίου και έλεγχος.
 • Βελτιώνει την αποδοτικότητα υπολογίζοντας τις διαδρομές αποστολής
 • Εξοικονομεί έσοδα με ακρίβεια 5%

 Ακίνητα

 • Μειώνει το κόστος του ακινήτου
 • Προωθεί την κλασματική ιδιοκτησία
 • Αυξάνει την επεκτασιμότητα

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο του blockchain στα ακίνητα; Ανατρέξτε στον οδηγό μας για το blockchain για ακίνητα αυτή τη στιγμή!

 Ανθρωπισμός

 • Διασφαλίζει ότι η δωρεά πηγαίνει στο σωστό μέρος
 • Προσφέρει διαφάνεια για τους δωρητές πολίτες
 • Προώθηση της δικαιοσύνης και της εμπιστοσύνης

 ΑΣΦΑΛΙΣΗ

 • Μειώνει τον αριθμό των χαρτιών
 • Ταχύτερες ασφαλιστικές απαιτήσεις
 • Όχι πλέον εκμετάλλευση των καταναλωτών

 ΜΜΕ και ψυχαγωγία

 • Καλύτερη αξία καλλιτέχνη
 • Συνδέει τον καλλιτέχνη με έναν καλύτερο μισθό
 • Αποτελεσματικό μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 Ταξίδι

 • Βελτιστοποίηση της επεξεργασίας επιβατών
 • Προωθεί τη διασυνοριακή αναγνώριση
 • Προγραμματίζει όλες τις πτήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια

Δείτε τις κορυφαίες 50 εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Προκλήσεις υλοποίησης

Ας δούμε τις προκλήσεις εφαρμογής στο δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης blockchain. Επιπλέον, αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν οι προκλήσεις είναι υπερβολικά βαριές στις περιπτώσεις χρήσης. Οι κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να κατανοήσετε ακόμη περισσότερο την ιδέα.

 • Διαλειτουργικότητα: Οι τρέχουσες τεχνολογίες blockchain για επιχειρήσεις δεν διαθέτουν την απαραίτητη διαλειτουργικότητα μεταξύ όλων των δικτύων.
 • Δίκτυα παλαιού τύπου: Στην πραγματικότητα, η μετατροπή όλων των παλαιών δικτύων με blockchain μπορεί να απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα.
 • Σύνολο ικανοτήτων: Δεν υπάρχει επαρκές εργατικό δυναμικό με το σύνολο δεξιοτήτων για την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας εταιρικού επιπέδου.
 • Μεθοδολογία: Η έλλειψη κατάλληλης μεθοδολογίας καθιστά τις νεότερες καινοτομίες γεμάτες ατέλειες.
 • Μαζική υιοθέτηση: Στην πραγματικότητα, η μαζική υιοθέτηση δεν είναι ακόμη δυνατή, καθώς το δίκτυο ασχολείται με χαμηλότερη απόδοση.
 • Προκλήσεις κόστους: Η διατήρηση του πλαισίου και η ανάπτυξη του θα απαιτούσε πολλά χρήματα.

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα μας στον δωρεάν οδηγό εκπαίδευσης blockchain.

 Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Μάθετε για το Αποκεντρωμένο Διαδίκτυο και το Web 3.0

Το blockchain δεν αλλάζει μόνο τους τρόπους των επιχειρήσεων σας, αλλά επηρεάζει επίσης τη δομή του διαδικτύου. Επιπλέον, η σημερινή εσωτερική δομή προχώρησε πολύ πριν αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οι επιλογές αναζήτησης Google δεν ήταν διαθέσιμα στις παλιές μέρες.

Επιπλέον, η δομή του διαδικτύου είναι πλέον συγκεντρωτική, αλλά με τη νέα προσθήκη αποκέντρωσης, οι αλλαγές είναι εμφανείς.

Αλλά προτού μπείτε στο χώρο του Web 3.0, δείτε περισσότερα για το κεντρικό και αποκεντρωμένο διαδίκτυο από εδώ.

Web 3.0: Προσθέτει περισσότερη αξία για εσάς

Το Web 3.0 είναι η νέα γενιά του Διαδικτύου. Είναι μια αποκεντρωμένη δομή. Εδώ όχι μόνο θα μπορείτε να διαβάζετε και να γράφετε, αλλά τώρα μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα. Επιπλέον, η χρήση της σημασιολογικής δυνατότητας αναζήτησης θα σας δώσει πιο ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, αυτές είναι μερικές από τις πιθανές δυνατότητες που θα προσφέρει το Web 3.0 για εσάς.

Μάθετε για τις κορυφαίες προκλήσεις υιοθέτησης Blockchain

Τώρα γνωρίζετε για σχεδόν κάθε πτυχή της τεχνολογίας blockchain. Αλλά προτού ξεκινήσετε να εργάζεστε για τη λύση blockchain της επιχείρησής σας, πρέπει να ξέρετε για να έχετε μια σαφή ιδέα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Οι κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να κατανοήσετε ακόμη περισσότερο την ιδέα.

Επιπλέον, προηγουμένως σας δώσαμε μερικές από τις προκλήσεις που μπορείτε να αντιμετωπίσετε από την άποψη των επιχειρηματικών αποκλεισμών. Αλλά τώρα, πρέπει να γνωρίζετε για τις κορυφαίες προκλήσεις υιοθέτησης blockchain για τη γενική τεχνολογία blockchain. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι προκλήσεις –

Ανθρώπινοι παράγοντες:

 • Τεχνολογικός Σχεδιασμός
 • Σύνολο ικανοτήτων
 • Δημόσια αντίληψη
 • Ποινική σύνδεση
 • Κανονισμοί

Τεχνολογικοί παράγοντες:

 • Εκτέλεση
 • Κατανάλωση ενέργειας
 • Μυστικότητα
 • Ασφάλεια
 • Επεκτασιμότητα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα σημεία στον κορυφαίο οδηγό προκλήσεων υιοθεσίας blockchain!

Διαβάστε το βιβλίο μετασχηματισμού μας

Θέλετε να μετατρέψετε το παλιό σας δίκτυο σε δίκτυο blockchain; Ή θέλετε να αναπτύξετε τη δική σας λύση που βασίζεται σε blockchain; Λοιπόν, σας δώσαμε τη συμπαγή γνώση όλων όσων χρειάζεστε μέχρι τώρα για την τεχνολογία. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να στρατηγικοποιήσετε την υλοποίησή σας.

Επιπλέον, το βιβλίο μετασχηματισμού μας είναι η τέλεια λύση για εσάς αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Επιπλέον, στο playbook μετασχηματισμού, μιλάμε κυρίως για πέντε βήματα –

 • Ξεκινήστε με μικρά έργα ταυτόχρονα
 • Δημιουργήστε μια ομάδα εργασίας που μπορεί να υποστηρίξει τα έργα σας
 • Τρένο & Εκπαιδεύστε την Ομάδα Εργασίας σας για να τα κάνετε Pro
 • Αναπτύξτε στρατηγική για την ανάπτυξη της λύσης σας
 • Επικοινωνήστε με τη σωστή αρχή για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Εξηγήσαμε τα πάντα στον οδηγό του βιβλίου μετασχηματισμού για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς να εφαρμόσετε το blockchain.

Τελικές λέξεις

Η τεχνολογία Blockchain θα δημιουργήσει μια αγορά 10 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στο έτος 2022, σύμφωνα με την Gartner Trend Insights. Επιπλέον, μέχρι το έτος 2030, θα ήταν 3,1 τρισεκατομμύρια δολάρια αγοράς. Στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να διεκδικήσετε τη θέση σας σε αυτήν την αγορά, τώρα είναι η ώρα να εμβαθυνθείτε στην τεχνολογία.

Ας ελπίσουμε ότι το δωρεάν εκπαιδευτικό μάθημα blockchain θα σας βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση. Εάν είστε απλώς αρχάριος και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την τεχνολογία, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν μάθημα blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me