Δεξιότητες Blockchain: Αποκτήστε καριέρα στις επιχειρήσεις

Το Blockchain ανεβαίνει στην κορυφή πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία αυτή τη στιγμή. Τα τυπικά πρότυπα της αγοράς μας θα διαταραχθούν σύντομα και θα αντικατασταθούν με αποκεντρωμένα μοντέλα. Στην πραγματικότητα, πολλές επιχειρήσεις αναζητούν τώρα έναν τρόπο να εξασφαλιστεί η θέση τους στην αγορά. Έτσι, εξακολουθεί να επικρατεί η αναζήτηση δεξιοτήτων blockchain.

Το ζήτημα είναι ότι παρόλο που υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε δεξιότητες blockchain, δεν υπάρχει ακόμη επαρκής αριθμός ατόμων με τις απαιτούμενες δεξιότητες. Ωστόσο, για μια μαζική υιοθέτηση blockchain, οι βιομηχανίες πρέπει να προσλάβουν τη σωστή ομάδα αυτή τη στιγμή χωρίς να χάνουν περισσότερο χρόνο.

Έτσι, μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς να ανεβείτε σε αυτήν την περίσταση και να εξασφαλίσετε μια φανταχτερή καριέρα σε αυτές τις επιχειρήσεις. Έτσι, εάν είστε ακόμα νέοι σε αυτήν τη σκηνή, τότε σίγουρα δείτε αυτόν τον οδηγό. Σήμερα, θα σας αφήσω ακριβώς ποιες δεξιότητες και συνήθειες blockchain χρειάζεστε για να γίνετε ταλέντο blockchain.

Contents

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ BLOCKCHAIN

δεξιότητες blockchain

Ας ξεκινήσουμε!

Τι δεξιότητες Blockchain χρειάζεστε για να αναπτύξετε?

Η ζήτηση για δεξιότητες blockchain αυξάνεται με ταχύ ρυθμό. Γι ‘αυτό πρέπει να δείτε τη λίστα με τις κορυφαίες τεχνολογίες blockchain για να μάθετε τι χρειάζονται οι επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή. Ας δούμε τι είναι –

 • Διαθέτουν επιχειρηματικό πνεύμα και τεχνογνωσία

Ας ξεκινήσουμε με μια από τις πιο επιθυμητές δεξιότητες τεχνολογίας blockchain αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, οι βασικές δεξιότητες εστιάζουν κυρίως στην αρχιτεκτονική τεχνολογίας blockchain περισσότερο από την επιχειρηματική προοπτική. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν αρχιτεκτονική υπό την ηγεσία των επιχειρήσεων. Πρέπει να καταλάβετε πώς θα ήταν το επιχειρηματικό αποτέλεσμα όταν βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον blockchain για επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει επίσης να γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε συνδέσεις και να εξερευνείτε διαφορετικές ροές δεδομένων εντός των εμπορικών εταίρων ή των πελατών και των προϊόντων. Ως εκ τούτου, ο εξορθολογισμός της επιχειρηματικής αρχιτεκτονικής κοιτάζοντας τον πυρήνα του οικοσυστήματος ή της αλυσίδας αξίας πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να καταλάβετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ της τεχνολογίας και των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Επιπλέον, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία σε ορισμένα μέρη μόνο όταν έχει νόημα, όχι μόνο επειδή το κάνουν άλλες εταιρείες.


Ως επαγγελματίας, πρέπει επίσης να γνωρίζετε για τη διαφορά μεταξύ πρωτοκόλλων, δικτύων, τεχνολογιών, API και πολλά άλλα.

Στην πραγματικότητα, θα σας ενημερώσει πώς πρέπει να σχεδιάσετε τις λύσεις blockchain και πώς θα επηρέαζε επίσης τις επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, πολλές εταιρείες θέλουν τώρα προγραμματιστές blockchain με δεξιότητες επιχειρηματικού πνεύματος.

 • Έχετε τεχνικές γνώσεις σχετικά με τη διαλειτουργικότητα

Η διαλειτουργικότητα θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στον κόσμο του blockchain. Προς το παρόν, η τεχνολογία blockchain συνεχίζει να αναπτύσσεται, αλλά δεν έχει κάποιο λάκτισμα – καμία λειτουργική διαλειτουργικότητα. Χωρίς σωστή διαλειτουργικότητα, πολλές πλατφόρμες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να γίνουν περισσότερο λύσεις.

Για παράδειγμα, μια ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει μια λύση που βασίζεται σε συγκεκριμένα πρότυπα blockchain δεν μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση ή να συνεργαστεί με άλλο περιβάλλον blockchain που χρησιμοποιεί ένα άλλο σύνολο προτύπων. Έτσι, όταν προσπαθείτε να διασυνδέσετε αυτές τις διαφορετικές πλατφόρμες, αφήνουν κενά ασφαλείας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι μια από τις δεξιότητες blockchain σε ζήτηση.

Επομένως, πρέπει να έχετε τεχνικές γνώσεις διαλειτουργικότητας. Αυτή είναι μια από τις δεξιότητες blockchain που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια σταθερή καριέρα σε αυτή τη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, λάβετε υπόψη σας τις πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα, καθώς χρησιμοποιούν κυρίως κοινά πρότυπα. Εκτός από αυτό, οι επιχειρήσεις πρέπει να μειώσουν τα προβλήματα καθυστέρησης και θα αρχίσουν να οδηγούν περισσότερες επιχειρήσεις μόλις κάνουν. Γι ‘αυτό, προσπαθήστε να μπείτε στον πυρήνα της διαλειτουργικότητας και να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τις τεχνολογικές σας τεχνολογίες blockchain.

 • Κατανόηση των αποκεντρωμένων και κατανεμημένων καθολικών

Ως μία από τις δεξιότητες τεχνολογίας blockchain, η κατανεμημένη τεχνογνωσία καθολικών είναι απαραίτητη εάν είστε προγραμματιστής. Υπάρχουν πολλά πλαίσια blockchain εκεί έξω που προσφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα. Το να είσαι ειδικός τουλάχιστον στα δημοφιλή θα σου έδινε σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, πολλές επιχειρήσεις αναζητούν ήδη προγραμματιστές που έχουν διευρύνει τις γνώσεις για το πώς να αναπτύξουν ένα κατανεμημένο καθολικό. Σε πολλές περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μόνοι σας το δικό σας πλαίσιο blockchain.

Αρχίστε λοιπόν να μάθετε περισσότερα για τα βασικά API, τα πρωτόκολλα, το σύστημα δικτύου εντός του συστήματος. Επιπλέον, μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε έξυπνα συμβόλαια ή να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες χωρίς κενά ασφαλείας.

Μόλις γίνετε ειδικός, θα πρέπει να περιμένετε ένα όμορφο ποσό μισθού όταν εργάζεστε σε επιχειρήσεις.

 • Αναπτύξτε ευρείες δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας

Σήμερα, πολλές από τις εταιρείες blockchain αναζητούν ένα άτομο με ευρείες δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας. Έτσι, αν νομίζετε ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε μόνο τη γνώση του πώς να αναπτύξετε το blockchain, τότε ξανασκεφτείτε το.

Στην πραγματικότητα, εκτιμάται πάντοτε ότι ένας επαγγελματίας blockchain θα πρέπει να έχει άλλες δεξιότητες όπως κριτική σκέψη, DevOps, ευκίνητος, σχεδιαστική σκέψη, αυτοδιαχείριση, προσαρμοστικότητα, αναλυτικές ικανότητες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, αυτές οι δεξιότητες, μαζί με τις δεξιότητες τεχνολογίας blockchain, θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε την άποψή σας και να δείτε τη λύση να σχηματίζει διαφορετική οπτική γωνία.

Εννοώ, έτσι ξεκινούν οι καινοτομίες. Δεν αρκεί πλέον μόνο η εμπειρία τεχνολογίας ή επιχειρηματικής εμπειρίας. Η ζήτηση για δεξιότητες blockchain περισσότερο από αυτές αυξάνεται επίσης. Έτσι, η εμπειρία στον κύκλο ζωής από άκρο σε τέλος για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό, τη δοκιμή ή την ανάπτυξη θα έρθει επίσης με τα πλεονεκτήματά της.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει σίγουρα να εργαστείτε και στις δεξιότητές σας σε θέματα πολλαπλής πειθαρχίας, μαζί με τις δεξιότητες blockchain.

 • Κατανοήστε σε βάθος τις διαφορετικές πλατφόρμες Blockchain

Όταν οι επιχειρήσεις αρχίζουν να εργάζονται για τα έργα blockchain, πρέπει να επιλέξουν την τέλεια πλατφόρμα blockchain για τη λύση τους. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά είναι μια τεράστια πρόκληση για την επιχείρηση να κάνει τη λύση επιτυχημένη.

Στην πραγματικότητα, το πλήθος των διαφορετικών πλαισίων καθιστά αυτή τη διαδικασία μάλλον περίπλοκη. Η βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι διάφορες πλατφόρμες όπως το Ethereum, το Hyperledger, το Corda, το Ripple, το Cour, κ.λπ., μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εσάς.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ποια πλατφόρμα θα ήταν καλύτερη για τη λύση της εταιρείας σας και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα προς όφελός σας.

Επίσης, πρέπει επίσης να προσδιορίσετε τις κρίσιμες διαφορές μεταξύ όλων αυτών των πλατφορμών. Ένα άλλο μεγάλο πράγμα θα ήταν να επιλέξετε τις πλατφόρμες με βάση τους τύπους τους. Είναι σαφές ότι μια ιδιωτική πλατφόρμα σε μια λύση προσανατολισμένη στο κοινό δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Επίσης, καθώς οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις πηγαίνουν συχνά για ιδιωτικές ή ομοσπονδιακές, θα ήταν καλύτερα να έχετε δεξιότητες blockchain σε αυτούς τους δύο τύπους blockchain.

 • Να είστε ικανοί με τις επιχειρηματικές επιχειρηματικές διαδικασίες

Εάν θέλετε να εργαστείτε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, πρέπει να μάθετε για τις διαφορετικές επιχειρηματικές διαδικασίες τους. Είναι ένας τεράστιος παράγοντας καθώς αυτές οι δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ή να σχεδιάσετε πώς η εταιρεία μπορεί να ενσωματώσει το blockchain και να επωφεληθεί από αυτήν.

Χωρίς τη σωστή γνώση των επιχειρηματικών διαδικασιών, θα ήταν δύσκολο να βρούμε μια δελεαστική επιχειρηματική υπόθεση.

Η ζήτηση για δεξιότητες blockchain σε αυτήν τη θέση είναι αρκετά υψηλή και οι επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό μισθού για αυτό.

Έτσι, μπορεί να είναι μια σημαντική ευκαιρία να λάμψει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε μεγαλύτερη κατανόηση των προμηθειών, της εφοδιαστικής, της διανομής, των θησαυρών κ.λπ. Στην πραγματικότητα, αυτές οι δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να “μιλήσετε την ίδια γλώσσα” των επαγγελματιών των επιχειρήσεων.

Και έτσι, δουλέψτε σε αυτά, καθώς η ζήτηση για δεξιότητες blockchain σίγουρα θα σας έδινε καλή δουλειά.

 • Τεχνογνωσία για απλοποίηση

Παρόλο που το blockchain απαλλάσσεται από την πολυπλοκότητα των παλαιών δικτύων, εξακολουθεί να είναι αρκετά περίπλοκο. Λοιπόν, σίγουρα δεν είναι σύστημα ERP ή εργαλείο αντικατάστασης, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να απλοποιήσετε τις επιχειρήσεις σας.

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε πώς να απλοποιήσετε τη χρήση αυτής της τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα, τα πολλά χαρακτηριστικά μπορούν εύκολα να περιπλέξουν τη λύση σας. Αλλά σύμφωνα με έναν από τους κανόνες απόδειξης της έννοιας, η απλοποίηση είναι το κλειδί. Αντί να προσθέσετε νέα χαρακτηριστικά στη λύση, θα πρέπει να επιλέξετε μια απλοϊκή μεθοδολογία σχεδιασμού που μπορεί να σας βοηθήσει να καινοτομήσετε επίσης.

Η προηγούμενη εμπειρία σε άλλες εταιρικές blockchain ή blockchain ως πάροχοι υπηρεσιών μπορεί να ενισχύσει την υποψηφιότητά σας στην αγορά της επιχείρησης.

Πολλές εταιρείες προσφέρουν τώρα ειδικές εκπαιδευτικές συνεδρίες για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε αυτές τις δεξιότητες blockchain σε ζήτηση. Έτσι, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από αυτά και να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας.

 • Να είστε σε θέση να διαχωρίσετε τα σχέδια αρχιτεκτονικής Blockchain

Η διάσπαση των αρχιτεκτονικών blockchain πριν από το σχεδιασμό μιας λύσης είναι μια τεράστια δεξιότητα για να ξεκινήσετε. Στην πραγματικότητα, χωρίς την κατάλληλη μελέτη περίπτωσης, δεν μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε τη δική σας λύση blockchain.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις θέλουν ταλέντα που δεν μπορούν μόνο να αναπτύξουν ή να σχεδιάσουν τη λύση, αλλά μπορούν επίσης να τεμαχίσουν την υποκείμενη τεχνολογία κάθε είδους αρχιτεκτονικής.

Θα έπρεπε να πω, για αυτό, θα πρέπει να μελετήσετε δυναμικά τις ήδη υπάρχουσες αρχιτεκτονικές blockchain. Υπάρχουν πολλές τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα στην αγορά αυτή τη στιγμή και μπορείτε σίγουρα να αποκτήσετε εύκολα τον πηγαίο κώδικα από το GitHub.

Επίσης, μόλις μάθετε πώς κάθε εταιρεία προσφέρει τη λύση τους, μπορείτε επίσης να συγκρίνετε αυτήν που σχεδιάσατε για να την κάνετε πιο οικονομική και αποδοτική.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές blockchain ή μηχανικοί που έρχονται με αυτήν την ικανότητα. Έτσι, η ζήτηση για δεξιότητες blockchain αυξάνεται συνεχώς στην αγορά.

 • Τεχνικές γνώσεις σχετικά με το οικοσύστημα Blockchain και τα πρότυπα

Είναι απαραίτητο όσον αφορά τις δεξιότητες blockchain. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να έχετε τεχνικές γνώσεις σχετικά με διαφορετικά οικοσυστήματα και πρότυπα blockchain. Για να βελτιώσετε αυτήν την ικανότητα, μπορείτε να συμμετάσχετε σε πολλές ομάδες εργασίας που εστιάζουν σε έννοιες και αναπτύσσουν πρότυπα.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με κοινοπραξίες blockchain και ακόμη και να εγγραφείτε σε ακαδημαϊκά ιδρύματα που σας βοηθούν να μάθετε λεπτομερέστερα για το οικοσύστημα.

Επιπλέον, το blockchain δεν είναι απλώς μια βάση δεδομένων, θα χρειαστείτε πολύ μεγαλύτερο βάθος κατά την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας. Επίσης, για να είστε επιτυχής, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν οι αρχές του blockchain σε διαφορετικά περιβάλλοντα και πώς μπορείτε να τις εφαρμόσετε και στο περιβάλλον της εταιρείας σας.

 • Μάθετε πώς να επικοινωνείτε με την αξία

Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο απροσδιόριστο. Αλλά πολλές εταιρείες θέλουν αυτές τις δεξιότητες blockchain όταν προσλαμβάνουν υπαλλήλους. Στην πραγματικότητα, εάν είστε επιχειρήσεις στον τομέα της ανάπτυξης blockchain, πρέπει να ξέρετε πώς να επικοινωνείτε αξία.

Σε αυτήν την περίπτωση, η επικοινωνία αναφέρεται στην ικανότητα επίλυσης ενός ζητήματος και βοηθά τους συναδέλφους σας να εκτιμήσουν αυτό που προτείνετε. Όταν εργάζονται σε περιβάλλον συνεργασίας, οι πελάτες μπορούν να παρουσιάσουν ένα ζήτημα. Επομένως, θα πρέπει να έχετε την ικανότητα να σκεφτείτε έξω από το κουτί και να επιλύσετε το πρόβλημα όταν προκύψει το ζήτημα.

Αυτό που κάνει είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να λύσετε προβλήματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, πρέπει να προσθέσω ότι είναι μια σχετικά νέα προσθήκη στη ζήτηση των επιχειρήσεων για λίστα δεξιοτήτων blockchain. Πιο συγκεκριμένα, προσοδοφόρες δουλειές όπως προγραμματιστής blockchain, μηχανικός, σχεδιαστής, νομική συμβουλευτική έρχονται με το δίκαιο μερίδιο των δεξιοτήτων τους, αλλά όλοι στερούνται δεξιοτήτων βοηθώντας τους πελάτες να εκτιμήσουν τα οφέλη που προτείνετε.

Έτσι, προσπαθήστε να αναπτύξετε αυτήν την ικανότητα επίσης.

 • Στερεά γνώση σχετικά με τα εργαλεία ανάπτυξης

Υπάρχουν πολλά εργαλεία ανάπτυξης στην αγορά τώρα μόνο για blockchain. Όταν εργάζεστε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, πρέπει να είστε ολόπλευροι σε όποιον τομέα εργάζεστε. Ας υποθέσουμε ότι είστε προγραμματιστής ή μηχανικός. Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, σίγουρα θα είστε ενεργό μέλος της ομάδας ενώ εργάζεστε σε μια νέα λύση.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα συγκεκριμένα εργαλεία για να δημιουργήσετε το έργο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και πιο αποτελεσματικά για αυτό το θέμα.

Πώς αναπτύσσουν οι επιχειρήσεις τη βάση ταλέντων Blockchain τους?

Σύμφωνα με ένα πρόσφατη έρευνα το 2019, Σε 1386 συμμετέχοντες, οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για να αναπτύξουν την ομάδα blockchain στο εσωτερικό τους. Ας δούμε ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν αυτές οι επιχειρήσεις. Ωστόσο, πρέπει να προσθέσω ότι οι πραγματικοί αριθμοί ενδέχεται να διαφέρουν επειδή δεν ανταποκρίθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.

Προγράμματα

Ποσοστό επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο

Εσωτερικά μαθήματα

54%

Πρόσληψη

52%

Διαδικτυακές προπονήσεις

51%

Συνεδρίες εξωτερικής εκπαίδευσης

49%

Απόκτηση

39%

Καθοδήγηση

34%

Εργαστήριο

20%

Αλλα

3%

Έτσι, βλέπετε, οι επιχειρήσεις προσφέρουν επίσης πολλά προγράμματα στα οποία μπορείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας με μηχανικούς blockchain. Επομένως, εάν έχετε ένα ταλέντο που μπορεί να εφαρμοστεί, μπορείτε να το τελειοποιήσετε κάνοντας δουλειά σε αυτές τις επιχειρήσεις που προσφέρουν αυτά τα προγράμματα.

Ποιες είναι οι δημοφιλείς θέσεις εργασίας αυτή τη στιγμή στην αγορά?

Υπάρχουν μερικές δημοφιλείς θέσεις εργασίας στην αγορά που μπορείτε να αποκτήσετε με τις δεξιότητές σας στην εργασία blockchain. Ας δούμε τι είναι αυτά –

 • Προγραμματιστής Blockchain

Ο προγραμματιστής Blockchain φαίνεται να είναι οι πιο καταζητούμενες θέσεις εργασίας στη θέση blockchain αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα καριέρα ως προγραμματιστής πλήρους στοίβας στο blockchain. Εάν έχετε δεξιότητες μηχανικού blockchain όπως προγραμματισμός από διακομιστή με αναλυτικές πτυχές, τότε η δουλειά μπορεί να είναι δική σας.

Ωστόσο, για αυτήν την καριέρα, θα πρέπει να έχετε καλύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των συστημάτων από άκρο σε άκρο. Πιο συγκεκριμένα, οι διαδικασίες συναλλαγών, η δημιουργία κόμβων ή η ενεργοποίηση έξυπνων συμβάσεων θα ήταν οι ευθύνες εργασίας σας.

Επιπλέον, θα χρειαστείτε επίσης δεξιότητες σε JQuery, διακομιστές SQL, AJAX, MVC, .NET, SDL, C ++, C, JavaScript, REST, XCOD, XML, FTP, SOAP και πολλά άλλα.

Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία καθώς μπορείτε να εργαστείτε σε οποιοδήποτε είδος βιομηχανίας.

 • Μηχανικός Blockchain

Οι δεξιότητες μηχανικού Blockchain βρίσκονται στη δεύτερη πιο απαιτητική δουλειά blockchain προς το παρόν. Με αυτό, μπορείτε σίγουρα να εξασφαλίσετε μια καλή αμοιβή με πολλή δουλειά. Εν πάση περιπτώσει, οι ευθύνες εργασίας σας θα περιλαμβάνουν την εφαρμογή blockchain και την ανάπτυξη λύσεων για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν blockchain.

Έτσι, για αυτό, θα πρέπει να μελετήσετε τις δεξιότητες μηχανικού blockchain που αναζητά η εταιρεία σας και να αναπτύξετε εφαρμογές όπως θέλουν. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να εργαστείτε σε επιταχυντές ή περιουσιακά στοιχεία και να ρυθμίσετε την επιχειρηματική υποδομή βάσει μοντέλων κατανεμημένων καθολικών.

Επιπλέον, οι δεξιότητες σε Python, Oracle, Java, Ripple, Ethereum, Hyperledger κ.λπ. σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

 • Σύμβουλος Blockchain

Πολλές επιχειρήσεις που μετακινούνται στο εξειδικευμένο blockchain χρειάζονται τώρα ειδικούς που μπορούν να εκτιμήσουν τους στόχους τους και να απεικονίσουν την εφαρμογή blockchain.

Αν ψάχνετε για καριέρα ως σύμβουλος blockchain, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να αναλύσετε το προφίλ της εταιρείας και να βρείτε τέλειες στρατηγικές που μπορούν να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν. Βασικά, θα πρέπει να καθορίσετε πώς η επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει το blockchain για να προσθέσει αξία και να δημιουργήσει μια επιχειρηματική θήκη γύρω από αυτήν.

Επιπλέον, οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας ή οι πολλαπλές δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας θα σας βοηθούσαν σε αυτόν τον τύπο εργασίας. Επιπλέον, μια εμπεριστατωμένη γνώση του πώς λειτουργεί το blockchain ή πώς επηρεάζει διαφορετικούς κλάδους μπορεί να σας βοηθήσει να λάμψετε σε αυτήν την εργασία.

 • Ειδικός μάρκετινγκ

Πολλές επιχειρήσεις που έχουν εφαρμογές blockchain αναζητούν τώρα έναν ειδικό μάρκετινγκ για να χειριστούν τις στρατηγικές μάρκετινγκ τους. Μπορεί να μην φαίνεται σαν μεγάλη υπόθεση στην αρχή. Παρόλο που το blockchain είναι μια προσοδοφόρα τεχνολογία και πωλείται, οι περισσότεροι καταναλωτές δεν έχουν πραγματικά ιδέα για το τι είναι το blockchain.

Η ευθύνη των ειδικών μάρκετινγκ θα περιλαμβάνει έρευνα για τους καταναλωτές, διαφορετικά προϊόντα, αποτελεσματική εμπορία τους και διδασκαλία των καταναλωτών τι είναι το blockchain. Χωρίς κατάλληλη έκθεση, ανεξάρτητα από το πόσο προσοδοφόρα είναι η λύση, δεν θα πουλήσει.

Έτσι, οι ειδικοί μάρκετινγκ με μια γνωστή βάση blockchain μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική εργασία σε αυτές τις επιχειρήσεις.

 • Υπεύθυνος έργου

Γνωρίζετε ήδη από τον τίτλο τι μπορεί να κάνει ο διαχειριστής έργου σε μια επιχείρηση. Ένας διαχειριστής έργου blockchain έχει πολλά να αποδώσει όσον αφορά τη διαχείριση μιας λύσης blockchain πλήρους κύκλου. Το πιο σημαντικό, αυτά τα άτομα λειτουργούν ως σύνδεσμος μεταξύ επιχειρηματία και προγραμματιστών blockchain και περιγράφουν επίσης την καλύτερη στρατηγική χρησιμοποιώντας ελάχιστους πόρους.

Η νοοτροπία ενός χάκερ θα ήταν χρήσιμη σε αυτόν τον τύπο ρόλου εργασίας. Ως δεξιότητες εργασίας blockchain, θα πρέπει να διαδραματίσετε έναν ισχυρό διαχειριστικό ρόλο και να είστε γέφυρα μεταξύ τεχνικών και επιχειρηματικών προοπτικών.

 • Μηχανικός ποιότητας Blockchain

Βασικά, ως δεξιότητες μηχανικού blockchain, η ποιοτική μηχανική εμπίπτει στην υποκατηγορία αυτής. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι μηχανικοί εργάζονται ως μηχανικοί blockchain ή συμπληρώνουν το έργο τους. Σε κάθε περίπτωση, πριν ξεκινήσει ένα έργο, πρέπει να δοκιμαστεί διεξοδικά.

Και αυτό όπου οι δεξιότητες εργασίας blockchain συμμετέχουν στο παιχνίδι. Αν ψάχνετε για καριέρα ως ποιοτικός μηχανικός, θα πρέπει να δοκιμάσετε τα διάφορα πλαίσια προτού το χρησιμοποιήσετε στον οργανισμό. Επιπλέον, μετά την ανάπτυξη ενός πλήρους προϊόντος, θα βεβαιωθείτε ότι το προϊόν πληροί τα πρότυπα.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία ανάπτυξης για να δοκιμάσετε τα πλαίσια blockchain. Έτσι, η γνώση των εργαλείων ανάπτυξης ως δεξιοτήτων εργασίας blockchain θα βοηθούσε επίσης εδώ.

 • Νομικός Σύμβουλος Blockchain

Μια άλλη από τις δεξιότητες blockchain που απαιτούνται θα σας έδινε δουλειά ως νομικός σύμβουλος. Στην πραγματικότητα, το blockchain βρίσκεται στα πρόθυρα ανάπτυξης δεν είναι ακόμα τέλειο. Λόγω της αποκεντρωμένης δομής, πολλές εταιρείες αντιμετωπίζουν νομικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, τα κρυπτονομίσματα έχουν το μερίδιο των κακών αποτελεσμάτων.

Έτσι, πολλοί δεν βρίσκουν τη λύση blockchain ως 100% νόμιμη. Κυρίως, στην περίπτωση των ICO. Έτσι, ο νομικός σύμβουλος της blockchain θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι οι λύσεις τους δεν έρχονται σε άμεση σύγκρουση με υφιστάμενους νόμους.

Προς το παρόν, αυτές οι δεξιότητες blockchain στη ζήτηση είναι πάνω από την οροφή. Αλλά για να προκριθείτε, πρέπει να έχετε ένα νομικό υπόβαθρο καθώς και μια βαθιά κατανόηση της ίδιας της τεχνολογίας blockchain.

Στο τέλος

Στο τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μια καριέρα στο blockchain είναι επικερδής. Μαθαίνετε από τους καλύτερους από τους καλύτερους επαγγελματίες και αρχίζετε να εργάζεστε σε ένα εντελώς νέο είδος τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα, η αμοιβή για αυτές τις δεξιότητες εργασίας blockchain είναι επίσης το κύριο πόλο έλξης.

Επιπλέον, πολλές από τις θέσεις εργασίας προσφέρουν ακόμη 140 $ + ως μηνιαίο μισθό, κάτι που σίγουρα πρέπει να αναζητήσετε. Εν πάση περιπτώσει, έχω περιγράψει τις δεξιότητες εργασίας blockchain που θα χρειαστείτε για να εξασφαλίσετε την καριέρα σας σε αυτήν την αγορά.

Έτσι, μπορείτε να ακολουθήσετε τη λίστα και να εργαστείτε στις δεξιότητές σας στο blockchain απαιτώντας να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να αποκτήσετε μια καριέρα της ζωής σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map