Τι είναι ο διαχειριστής έργου Blockchain και πώς να γίνετε ένας;

Ο διαχειριστής έργου Blockchain είναι μια από τις επικερδείς επιλογές καριέρας αυτή τη στιγμή. Για να σας βοηθήσουμε στην πορεία της καριέρας σας, θα εμβαθύνουμε βαθύτερα στην ανατομή των δεξιοτήτων που θα χρειαστείτε για να γίνετε ένας. Πάρτε λοιπόν ένα φλιτζάνι καφέ και συνεχίστε!

Η τεχνολογία Blockchain διαταράσσει όλους τους κλάδους και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την προσέλκυση ατόμων, την εκτέλεση εργασιών και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο αυτή η τεχνολογία αυτοματοποιεί τις διαδικασίες, επειδή οι άνθρωποι θα αναλαμβάνουν πάντα την έναρξη για επαγγελματικές ή προσωπικές ανάγκες στο τέλος της ημέρας.

Επομένως, μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις στον κύκλο ζωής ανάπτυξης blockchain είναι η φάση έναρξης του έργου, η οποία θα έχει πάντα διαχειριστές έργων, πελάτες και ενδιαφερόμενους. Είναι υπεύθυνοι για την περιγραφή των στόχων, του σκοπού, του χάρτη πορείας και των παραδοτέων. Έτσι, η ανάγκη για διαχειριστή έργου blockchain δεν θα πάψει να υπάρχει.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία και να εξασφαλίσετε μια ασφαλή καριέρα σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποκτήσετε συγκεκριμένες δεξιότητες για να γίνετε διαχειριστής έργου. Αυτός ο οδηγός θα καλύψει τις δεξιότητες ή τα εκπαιδευτικά προσόντα που θα χρειαστείτε για να αποκτήσετε εργασία ως διαχειριστής έργου blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)


Contents

Who Is A Blockchain Project Manager?

Οι διαχειριστές έργου βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε αποκεντρωμένου έργου καθολικού, το οποίο ενεργεί ως σύνδεσμος μεταξύ προγραμματιστών και πελατών. Βασικά, θα βεβαιωθείτε ότι οι προγραμματιστές είναι ενήμεροι για το εύρος κάθε έργου και θα διασφαλίσετε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του πελάτη.

Στην πραγματικότητα, ο διαχειριστής έργου blockchain είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της ομάδας. Μαζί με την ομάδα, θα εργαστείτε κυρίως στο σύστημα βάσεων δεδομένων, στα συστήματα επεξεργασίας και στην οικονομία του έργου. Εάν το έργο δεν βασίζεται σε οικονομία token, θα επιβλέπετε ολόκληρη τη διαδικασία υποδομής blockchain.

Βασικά, η περιγραφή εργασίας του διαχειριστή έργου blockchain περιλαμβάνει παρακολούθηση και αναφορά πόρων, παραβλέποντας πρωτόκολλα ασφαλείας, συστήματα διαχείρισης συναλλαγών και ανάπτυξη οποιασδήποτε εξειδικευμένης δυνατότητας.

Στην πραγματικότητα, ο διαχειριστής μπορεί ακόμη και να χειριστεί το ζήτημα που προέρχεται από τις διαδικασίες blockchain.

Όπως γνωρίζετε, το σύστημα καθολικών και οι μονάδες επεξεργασίας βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε έργου που βασίζεται σε τεχνολογία blockchain. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα συστήματα έχουν την υψηλότερη απόδοση και αξιοπιστία. Επομένως, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι δραστηριότητες επεξεργασίας βρίσκονται πάντα στην απόλυτη αποδοτικότητα και αξιοπιστία τους.

Στην πραγματικότητα, η διαχείριση έργων blockchain καλύπτει τα πάντα, ξεκινώντας από την ανάπτυξη οδικών χαρτών έως την ανάπτυξη της λύσης. Και ο διαχειριστής έργων blockchain βρίσκεται στην καρδιά του. Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο εργάζεστε, είστε ο μόνος που εγγυάται την επιτυχία ενός έργου.

Έτσι, βλέπετε, αυτή η καριέρα έρχεται με μεγάλη σημασία και ευθύνες. Γι ‘αυτό αυτή η δουλειά αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός για αρχάριους στο Blockchain

Ποιες δεξιότητες χρειάζεστε για να γίνετε Blockchain Project Manager?

Θα χρειαστεί να αποκτήσετε ορισμένες δεξιότητες για να αποκτήσετε δουλειά ως διαχειριστής έργου. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις αυτές τις μέρες αναζητούν μόνο ειδικούς. Έτσι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας είναι αρκετά εμπλουτισμένο για αυτό.

Λάβετε λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με το Blockchain Essentials

Οι εργασίες διαχειριστή έργων Blockchain θα απαιτήσουν να γνωρίζετε για την τεχνολογία blockchain. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει γενική ή ειδική βάση γνώσεων για το θέμα. Επομένως, προτού μπείτε στο τεχνικό μέρος του blockchain, πρέπει πρώτα να καταλάβετε πώς λειτουργεί πραγματικά η τεχνολογία.

Συνήθως, τα βασικά περιέχουν μια ιδέα για το τι είναι η τεχνολογία, πώς λειτουργεί, πώς λειτουργεί κάθε ένα από τα βασικά στοιχεία και ούτω καθεξής. Ξεκινήστε λοιπόν με την εκμάθηση του ορισμού του blockchain και, στη συνέχεια, προχωρήστε αργά σε πολύπλοκα θέματα, όπως έξυπνα συμβόλαια.

Γενικά, είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε με ένα μάθημα διαχειριστή έργων blockchain για να μάθετε για την τεχνολογία από έναν επαγγελματία εκπαιδευτή. Με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα έχετε δεξιότητες σε χρόνο μηδέν.

Μάθετε να συνδυάζετε επιχειρήσεις με Blockchain

Ως διαχειριστής έργου, είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζετε πώς μπορείτε να συνδυάσετε το blockchain με τις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, η εταιρεία σας μπορεί να θέλει να ενσωματώσει μια λύση blockchain στο υπάρχον σύστημά της (στις περισσότερες περιπτώσεις, για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών). Αλλά αν δεν γνωρίζετε πώς το blockchain είναι συμβατό με το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας σας, δεν μπορείτε ποτέ να το κάνετε.

Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα κρίσιμα καθήκοντα που σίγουρα πρέπει να επιτύχετε. Έτσι, θα σας προτείνω να ξεκινήσετε προσπαθώντας να συνδέσετε το blockchain με τα υπάρχοντα επιχειρηματικά μοντέλα. Μόλις είστε σε θέση να το κάνετε, μπορείτε να προχωρήσετε για να δημιουργήσετε νέα επιχειρηματικά μοντέλα στην κορυφή του blockchain.

Στην πραγματικότητα, αυτή η ικανότητα μπορεί να σας προσδώσει πολύ υψηλές αποδοχές, καθώς οι περισσότερες εταιρίες δεν γνωρίζουν πώς μπορεί η τεχνολογία να συνεργαστεί με την επιχείρησή τους.

Μάθετε να αναπτύσσετε στρατηγική εφαρμογής Blockchain

Φυσικά, θα πρέπει να είστε ειδικός στην ανάπτυξη στρατηγικών υλοποίησης blockchain. Εάν δεν έχετε μια ξεκάθαρη στρατηγική στο μυαλό από την αρχή, τότε η δημιουργία της λύσης θα είναι δύσκολη. Εν πάση περιπτώσει, εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία ή γνώση σχετικά με το θέμα, είναι καλύτερο να μελετήσετε εφαρμογές blockchain που είναι ήδη επιτυχημένες.

Τι καλό θα κάνει; Λοιπόν, για αρχάριους, θα σας βοηθήσει να αναλύσετε πώς άλλες εταιρείες στρατηγικοποίησαν τις λύσεις blockchain. Όταν αρχίσετε να βλέπετε τις απόψεις τους για το θέμα, σύντομα θα καλύψετε τις ειδικές τακτικές.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια κοινοπραξία ή μια κοινότητα για να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργούν οι άλλοι. Στην πραγματικότητα, η κοινότητα blockchain είναι τεράστια και υποστηρικτική. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μια καλή εμπειρία από αυτές τις κοινότητες.

Βελτιώστε τις δεξιότητες ηγεσίας και διαχείρισης σας

Η ευθύνη της δουλειάς σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτήν την ικανότητα. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να γίνετε κύριος αυτής της ικανότητας. Στην πραγματικότητα, πρέπει να είσαι άνθρωπος. Οι εργασίες διαχειριστή έργου Blockchain θα σας οδηγήσουν σε μια ομάδα επαγγελματιών μέσω του πλήρους κύκλου ανάπτυξης έργων blockchain. Χωρίς την καθοδήγησή σας, η ομάδα σας δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

Λοιπόν, είναι μια ανάγκη για εσάς. Επομένως, φροντίστε να ακονίσετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Χωρίς το προβάδισμά σας, η επιτυχία μιας λύσης είναι δύσκολη.

Επίσης, ως διευθυντής, πρέπει να συντονιστείτε με τα μέλη της ομάδας σας. Ένας έξυπνος ηγέτης θα καταλαβαίνει πάντα τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του και θα αναθέτει καθήκοντα βάσει αυτού. Επιπλέον, πρέπει επίσης να ισορροπήσετε μεταξύ του ραβδιού σας και του φιλικού προσώπου.

Υπερβάλλετε οποιοδήποτε από αυτά και η ομάδα σας μπορεί να καταρρεύσει.

Εξοικειωθείτε με τα Εργαλεία διαχείρισης έργων Blockchain

Υπάρχουν πολλά εργαλεία διαχείρισης έργων που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης του έργου σας. Πιο συγκεκριμένα, αυτά είναι αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Η δοκιμή είναι επίσης εύκολη μαζί τους. Δεν είναι υπέροχοι!

Αλλά ναι, πρέπει να ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε και να διατηρήσετε αυτά τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στη διαδικασία ανάπτυξής σας. Αυτή τη στιγμή, πολλές εταιρικές εταιρείες θέλουν επαγγελματίες που είναι άνετοι να χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία και μπορούν να κάνουν τα πράγματα γρηγορότερα.

Επομένως, για τη διαδικασία διαχείρισης, είναι πραγματικά αναγκαιότητα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σχετικά με αυτά τα εργαλεία διαχείρισης έργων blockchain και χρησιμοποιήστε τα σωστά.

Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν πολλά εργαλεία blockchain για εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Δείτε το καλύτερο εργαλεία blockchain που λατρεύουν οι προγραμματιστές!

Να είστε αποτελεσματικοί στη διαχείριση κινδύνων Blockchain

Μια άλλη από τις δεξιότητες διαχειριστή έργων blockchain που χρειάζεστε είναι να είστε αποτελεσματικοί στη διαχείριση κινδύνων. Με το έργο blockchain υπάρχει τεράστιος κίνδυνος. Στην πραγματικότητα, τα μερίδια δεν περιορίζονται μόνο στην τεχνική πλευρά αλλά και στα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Έτσι, βλέπετε, εάν δεν έχετε δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου, δεν μπορείτε να προβλέψετε τι μπορεί να αντιμετωπίσει ο πελάτης ή η εταιρεία σας στο μέλλον. Επιπλέον, τις περισσότερες φορές, θα πρέπει να κάνετε μοναδικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μη διαγραμμένες περιοχές.

Εάν μπορείτε να ελέγξετε τους κινδύνους, ανεξάρτητα από το πόσο μοναδικοί είναι, αυτό δείχνει ότι είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσετε μπόνους και να ανεβείτε γρήγορα στην κορυφή.

Διαθέτουν γνώση για το πώς λειτουργούν τα πρότυπα και τα οικοσυστήματα

Η εκπαίδευση διαχειριστών έργων Blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις γνώσεις για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του οικοσυστήματος και των προτύπων. Προς το παρόν, οι διαφορές μεταξύ των προτύπων κάθε οικοσυστήματος είναι τεράστιες και γι ‘αυτό είναι πολύ αδύνατο να επιτευχθεί διαλειτουργικότητα μεταξύ τους.

Αλλά καθώς τα πρότυπα φαίνεται να διαφέρουν, θα πρέπει να μάθετε πώς λειτουργούν και ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσετε. Για παράδειγμα, το Hyperledger και το Ethereum διαθέτουν μεταβλητά πρότυπα. Πιο συγκεκριμένα, το Hyperledger επικεντρώνεται στην πρόσβαση με άδεια και στη δημόσια πρόσβαση στο Ethereum.

Επομένως, πρέπει να είστε ικανός να επιλέξετε ποιο θα ταιριάζει καλύτερα στο έργο σας. Θα σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στα Corda, Hyperledger, Sister και Ethereum για να μάθετε για αυτά.

Έχετε στρατηγικές δεξιότητες για ταχύτερη επίλυση προβλημάτων

Ένας διαχειριστής έργου blockchain πρέπει να είναι στρατηγικός. Οι στρατηγικές δεξιότητες είναι εξαιρετικά σημαντικές για να γίνετε διαχειριστής έργου. Στην πραγματικότητα, η εργασία σε ένα νέο έργο σε επιχειρηματικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσει πολλά ζητήματα.

Επομένως, θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για την επίλυσή τους και πρέπει να το κάνετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε λάθη, ενώ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες. Επομένως, πρέπει να ακονίσετε τις στρατηγικές σας δεξιότητες στην τελειότητα, προτού μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για εργασία.

Υποθέτω για αυτό, ο έλεγχος περιπτωσιολογικών μελετών σε συστηματικά θέματα σας βοηθάει πολύ. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τις περισσότερες φορές, θα αντιμετωπίσετε μοναδικά προβλήματα. Και έτσι, πρέπει να βρείτε μοναδικές λύσεις για να τις λύσετε.

Γίνετε ειδικός στη διαχείριση προϋπολογισμού

Η διαχείριση του προϋπολογισμού είναι ένα από τα κρίσιμα μέρη ενός διαχειριστή έργων blockchain. Λοιπόν, δεν θα χρειαστεί να είσαι μάγος στα μαθηματικά, αλλά η καλή αίσθηση του προϋπολογισμού μπορεί να σε κάνει πολύ. Ένα από τα βασικά καθήκοντά σας θα περιλαμβάνει τη διασφάλιση της όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερης χρήσης του προϋπολογισμού του έργου.

Είναι εντάξει αν πηγαίνετε λίγο λίγο μερικές φορές, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα περισσότερα από τα έργα σας ολοκληρώνονται εντός του προϋπολογισμού.

Εάν είστε ειδικός στη διαχείριση κόστους, μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε έργο ακόμη και αν ο προϋπολογισμός είναι πολύ περιορισμένος. Ένα άλλο κρίσιμο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι οι διάφορες στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για τη μείωση του κόστους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Τεχνογνωσία Λειτουργεί η Αρχιτεκτονική Blockchain

Αυτή είναι μια άλλη τεχνική πτυχή της θέσης εργασίας στην οποία πρέπει να ξεχωρίσετε. Οι δεξιότητες διαχειριστή έργου Blockchain καλύπτουν γνωρίζοντας πώς λειτουργεί η αρχιτεκτονική blockchain. Πρέπει να μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες αρχιτεκτονικές ανακαλύψεις σε αυτήν τη θέση.

Και πάλι, η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του κατακερματισμού ή της συναίνεσης είναι θετικό.

Επαγγελματική συμβουλή: Περιηγηθείτε σε όλα τα λευκά χαρτιά των δημοφιλών εταιρικών πλατφορμών blockchain. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς λειτουργεί η υποδομή blockchain.

Στην πραγματικότητα, είναι επίσης μια εξαιρετική πρακτική για να αυξήσετε τις ικανότητές σας στην καινοτομία. Αλλά πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να αξιοποιήσετε αυτήν την ικανότητα. Μπορείτε επίσης να λάβετε πιστοποίηση διαχειριστή έργου blockchain για να λάβετε κατάλληλη εκπαίδευση από εξειδικευμένο εκπαιδευτή.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Πιστοποιημένου Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Διαθέστε μια βαθύτερη κατανόηση διαφορετικών πλατφορμών Blockchain

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι πλατφορμών blockchain και ότι κάθε ένα από αυτά δεν είναι κατάλληλο για κάθε είδος έργου. Έτσι, πρέπει να μάθετε πώς λειτουργούν αυτοί οι διάφοροι τύποι πλατφορμών για να αναπτύξετε το POC για το έργο.

Βασικά, υπάρχουν τρεις τύποι blockchain – Private, Public και Federated blockchain. Μπορεί επίσης να δείτε υβριδικές μπλοκ αλυσίδες. Στην πραγματικότητα, όλα αυτά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και αδυναμίες.

Γι ‘αυτό, φροντίστε να μάθετε καλά για αυτά. Χωρίς να τα κατανοήσετε, δεν μπορείτε να λάβετε μια εκπαιδευτική απόφαση σχετικά με το ποια πλατφόρμα ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη σας.

Μάθετε να κάνετε τον επιχειρησιακό μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό

Η δημιουργία επιχειρησιακού μακροπρόθεσμου στρατηγικού σχεδιασμού είναι απαραίτητη για τους διαχειριστές έργων blockchain. Οπότε, πρέπει να ξεχωρίσετε και σε αυτό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ξεκινήσετε με τον καθορισμό και τον προσδιορισμό του πεδίου εφαρμογής του έργου και τους στόχους σας. Στη συνέχεια, πρέπει να προβλέψετε πόρους πόρους θα χρειαστείτε για να επιτύχετε τον στόχο και να τους διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.

Στην πραγματικότητα, η δημιουργία ενός προγράμματος για κάθε εργασία και η διαχείριση ενός προγράμματος εργασίας θα ολοκληρώσουν τα πράγματα γρήγορα. Έτσι, μόλις μπορέσετε να τα ορίσετε, μπορείτε να κλειδώσετε τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό σας χωρίς προβλήματα. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια από τις καλές ιδιότητες που πρέπει να έχει ένας διαχειριστής έργου.

Ανάπτυξη και διαχείριση Master Smart Contract

Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν θα χρειαστεί να αποκτήσετε αυτήν την ικανότητα, αλλά στην πραγματικότητα, θα πρέπει να διατηρήσετε επαφές με πελάτες. Και με το blockchain έρχονται έξυπνα συμβόλαια, οπότε είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιούμε.

Μέρος των αρμοδιοτήτων σας θα περιλαμβάνει τη διαχείριση προμηθευτών. Αλλά χωρίς δεξιότητες σε έξυπνα συμβόλαια, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Η διαχείριση των συμβάσεων θα επικεντρωθεί στη διαχείριση αυτών των προμηθειών.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να ακολουθήσετε μια εκπαίδευση διαχειριστή έργων blockchain που περιλαμβάνει έξυπνα συμβόλαια. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο εκπαίδευσης για να μάθετε για τη διαδικασία ανάπτυξης και να εκπαιδεύσετε στη διαχείριση τους.

Τα έξυπνα συμβόλαια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία ενός έργου blockchain. Μάθετε περισσότερα για αυτό από τον απόλυτο οδηγό έξυπνων συμβάσεων τώρα!

Αποκτήστε εμπειρία με τον κύκλο ζωής ανάπτυξης έργων Blockchain

Βασικά, ο κύκλος ζωής ανάπτυξης έργων blockchain μπορεί να περιλαμβάνει 8-10 βήματα. Αυτά θα ξεκινήσουν με τον προσδιορισμό του ζητήματος και του στόχου της κλιμάκωσης του POC και της κυκλοφορίας του προϊόντος. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για αυτό συμμετέχει ενεργά σε αυτό.

Εάν είστε απλώς αρχάριος, τότε αναζητήστε θέσεις εργασίας εσωτερικού που εστιάζουν στην ανάπτυξη. Ως ασκούμενος, μπορείτε να δείτε πώς ο διαχειριστής χειρίζεται και λανσάρει με επιτυχία ένα προϊόν. Επιπλέον, εάν είστε ήδη ειδικός, τότε θα πρέπει να έχετε ήδη τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα ολόκληρο έργο.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν δεν το κάνετε, τότε για δουλειά σε μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού blockchain και αποκτήστε εμπειρίες. Θα βελτιώσει το βιογραφικό σας, και οι μεγάλες εταιρείες θα θέλουν να σας προσλάβουν με έναν καλό μισθό.

Γίνετε ειδικός στην ανάπτυξη λογισμικού με βάση το Blockchain

Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται για διαχειριστές έργων. Καθώς θα δουλεύετε αποκλειστικά στην τεχνολογία και στην εξειδικευμένη πληροφορική, δεν μπορείτε να οδηγήσετε τα μέλη της ομάδας σας προς τη σωστή κατεύθυνση χωρίς κατάλληλη γνώση της ανάπτυξης λογισμικού.

Για παράδειγμα, θα έχετε προγραμματιστές και μηχανικούς στην ομάδα. Έτσι, όταν χτυπήσουν ένα τραχύ έμπλαστρο, πρέπει να τους βοηθήσετε να λύσουν το πρόβλημα σωστά. Αλλά αν δεν γνωρίζετε πώς λειτουργεί η ανάπτυξη λογισμικού blockchain ή δεν ξέρετε πώς να προγραμματίσετε, τότε δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο.

Ειλικρινά, χωρίς αυτό, δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη δουλειά. Γι ‘αυτό, φροντίστε να ακονίσετε αυτήν την ικανότητα στην τελειότητα με την καθημερινή εξάσκηση.

Εγγραφείτε σε ένα Πρόγραμμα πιστοποίησης Enterprise Blockchain

Μια μικρή μυστική συμβουλή για εσάς – η πιστοποίηση για εταιρικές μπλοκ αλυσίδων προχωρά πολύ. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο blockchain. Προς το παρόν, υπάρχουν πολλά μαθήματα στην αγορά.

Αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε το καλύτερο στην αγορά. Βασικά, τα περισσότερα μαθήματα δεν προσφέρουν την αξία που χρειάζεστε πραγματικά για τα χρήματα που ξοδεύετε σε αυτά. Χρησιμοποιώντας αυτά τα μαθήματα, μπορείτε να κατανοήσετε γρήγορα τις βασικές αρχές του blockchain, τον τρόπο λειτουργίας των διαφορετικών αρχιτεκτονικών και τους μεγάλους κινδύνους που σχετίζονται με την τεχνολογία.

Το μάθημα διαχείρισης έργων Blockchain μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μάθετε για δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Ethereum, Υπερκαλλιεργητής, και Κόρντα. Όπως γνωρίζετε ήδη, η εκμάθηση αυτών είναι απαραίτητη για την καριέρα σας.

Στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια της πιστοποίησης διαχειριστή έργου blockchain, μπορείτε να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας και να λάβετε γρήγορα μια ανάρτηση με υψηλούς μισθούς. Θέλω να πω, οι εταιρείες αναζητούν εμπειρογνώμονες και η πιστοποίησή τους δείχνει πραγματικά την αξία σας.

 

Γιατί πρέπει να γίνετε διαχειριστής έργου Blockchain?

Υψηλή ζήτηση και μελλοντικές προοπτικές

Οι απαιτήσεις για διαχειριστές έργων blockchain ανεβαίνουν στα ύψη. Τώρα που το blockchain γίνεται αργά καθιερωμένη θέση, πολλές εταιρείες εργάζονται για λύσεις. Έτσι, αυτό δημιουργεί τη ζήτηση, αλλά η προσφορά εξειδικευμένων ατόμων εξακολουθεί να μην είναι αρκετή.

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για δικό σας όφελος.

Ελκυστικός μισθός

Ο μισθός του διαχειριστή έργων Blockchain μπορεί να κυμαίνεται από 60.000 $ – 136.000 $. Προφανώς, όσο περισσότερη εμπειρία έχετε, τόσο περισσότερος μισθός μπορείτε να ζητήσετε από τις εταιρικές εταιρείες. Στην πραγματικότητα, λόγω της μεγάλης ζήτησης για αυτήν τη θέση, ο μισθός του διαχειριστή έργων blockchain φαίνεται να γίνεται πιο ελκυστικός. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να περιμένετε να λάβετε μέρος των έργων στα οποία θα εργαστείτε. Έτσι, στο τέλος, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη διασφάλιση του μέλλοντος.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους μισθούς άλλων θέσεων εργασίας blockchain; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μισθών εργασίας blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Ευέλικτες ώρες εργασίας

Εάν έχετε ελέγξει οποιαδήποτε απόσπαση θέσης εργασίας που σχετίζεται με αυτήν την ανάρτηση, ενδέχεται να έχετε παρατηρήσει το ευέλικτο ωφέλιμο ωράριο εργασίας. Σχεδόν, όλη η περιγραφή εργασίας του διαχειριστή έργου blockchain περιλαμβάνει ότι προσφέρουν ευέλικτες ώρες εργασίας.

Αυτό συμβαίνει επειδή η εργασία σας είναι κυρίως ανά έργο και η εργασία που θα πρέπει να κάνετε θα διαφέρει σημαντικά με βάση αυτό. Όμως, οι εταιρικές εταιρείες είναι πρόθυμες να σας αφήσουν να ξεχάσετε και να μην κάνετε απαραίτητο να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα 9-5.

Ευκαιρία σε διάφορες βιομηχανίες

Τώρα που το blockchain μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους κλάδους, οι ευκαιρίες σας είναι ατελείωτες. Εάν θέλετε να εργαστείτε στην αλυσίδα εφοδιασμού, μπορείτε, αλλά μπορείτε επίσης να εργαστείτε και στη χρηματοδότηση. Σχεδόν όλες οι βιομηχανίες μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την τεχνολογία και για αυτό, οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες επικεντρώνονται στην ανάπτυξη λύσεων για χάρη τους.

Εκπαίδευση για Διευθύνοντα Σύμβουλο

Πρακτικά, οι ευθύνες ενός Διευθύνοντος Συμβούλου ταιριάζουν με τους διαχειριστές έργων. Στην πραγματικότητα, και οι δύο διαχειρίζονται ανθρώπους και επιχειρηματικά μοντέλα. Έτσι, μπορείτε να σκεφτείτε να πάρετε αυτήν τη θέση εργασίας για να εκπαιδεύσετε πώς να γίνετε CEO.

Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να ανεβείτε και να μάθετε για τις υψηλές εξουσίες.

Εργαστείτε σε μοναδικά έργα

Το Blockchain είναι μια αρκετά νέα τεχνολογία. Έτσι, θα δείτε πολλά μοναδικά έργα που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Χρησιμοποιώντας το blockchain, μπορείτε ουσιαστικά να αυτοματοποιήσετε τα πάντα. Έτσι, η καινοτομία δεν μπορεί ποτέ να περιοριστεί εδώ. Θα ενεργήσετε ακόμη και ως πράκτορας αλλαγής που θα λάβει μέρος στη νέα επανάσταση.

Ευκαιρία για μάθηση

Αν σας αρέσει να ενημερώνεστε, τότε αυτή η δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει. Ο ρόλος ενός διαχειριστή έργου θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε νέα πράγματα κάθε μέρα. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να μάθετε για μια εντελώς νέα τεχνολογία που θα είναι το μέλλον του επιχειρηματικού μας οικοσυστήματος.

Μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό?

Εγγραφείτε τώρα: Πώς να δημιουργήσετε την καριέρα σας στο μάθημα Blockchains Enterprise

Τελική σημείωση

Τέλος, όπως παρατηρήσατε, η ανάγκη για διαχειριστή έργου blockchain δεν θα πάψει να υπάρχει. Η τεχνολογία Blockchain είναι εδώ για να μείνει και είναι μια καλή ευκαιρία για να χτίσετε μια καριέρα μιας ζωής. Αλλά για αυτό, πρέπει να γίνετε ειδικός σε όλες τις εργασιακές ευθύνες που μπορεί να έχετε.

Μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα μέσω της επαγγελματικής μας επαγγελματικής πορείας blockchain εάν θέλετε να μάθετε σχετικά με το blockchain με έναν εύκολο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να δείτε το δωρεάν μάθημα blockchain εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσετε επαγγελματικό μάθημα. Επομένως, μην χάνετε χρόνο και ξεκινήστε το ταξίδι σας στο blockchain τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me