Πώς να γίνετε επαγγελματίας Blockchain

Ως καριέρα το blockchain professional είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, για την οικοδόμηση μιας καριέρας, ένας επαγγελματίας blockchain μπορεί να είναι απαιτητικός. Εάν δεν έχετε τη σωστή κατανόηση των δεξιοτήτων που διαθέτουν, θα ήταν δύσκολο να γίνετε ένας. Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά προγράμματα πιστοποίησης blockchain για να σας βοηθήσουν, αλλά είναι νόμιμα?

Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβω. Αλλά μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η βιομηχανία blockchain είναι γεμάτη ευκαιρίες, αλλά στερείται καινοτομίας και δημιουργικών ανθρώπων για να οδηγήσει την έλξη. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για εσάς; Αυτό σημαίνει ότι με λίγη καθοδήγηση και ενδιαφέρον για το blockchain, μπορείτε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας για να συμπληρώσετε μερικές από τις σημαντικές θέσεις στην αγορά.

Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο. Σε αυτόν τον οδηγό, θα πάρετε μια πλήρη γνώση του είδους των δεξιοτήτων που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και ποιες θα είναι οι ευθύνες σας για μια επαγγελματική θέση blockchain.

Εν πάση περιπτώσει, ελπίζουμε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές και να χαρτογραφήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ανάλογα.

Ας ξεκινήσουμε!

 

Contents

Ποιος είναι επαγγελματίας Blockchain?

Πρώτα απ ‘όλα, ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ποιος είναι πρώτος επαγγελματίας, σωστά; Λοιπόν, τεχνικά, ένας επαγγελματίας blockchain είναι κάποιος που είναι εξαιρετικά ειδικευμένος σε έναν συγκεκριμένο τομέα της blockchain. Στην πραγματικότητα, ένας επαγγελματίας blockchain είναι κάποιος που μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πεδίο αλλά θα εργαζόταν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Εάν δεν το γνωρίζετε ακόμη, οι επαγγελματικές δουλειές blockchain απαιτούσαν κυρίως να εστιάσετε σε μια μόνο πτυχή μιας λύσης όπως το σχεδιασμό ή τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Έτσι, για να αποκαλέσετε τον εαυτό σας ως επαγγελματία blockchain, πρέπει να είστε εξαιρετικά πεπειραμένοι σε μια θέση. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει επίσης να έχετε μια πρακτική βάση γνώσεων.

Γι ‘αυτό υπάρχουν πολλές ειδικές δεξιότητες για να εστιάσετε, αλλά με βάση τα μελλοντικά σας σχέδια, μπορείτε λίγο πολύ να παραλείψετε ένα ή δύο.

Από την άλλη πλευρά, οι επαγγελματικές εργασίες blockchain θα απαιτούσαν να είστε εξαιρετικά ειδικοί στο θέμα. Έτσι, δεν μπορείτε να αποκτήσετε επαγγελματικές δουλειές blockchain στις πρώτες μέρες της καριέρας σας. Πρέπει τουλάχιστον να αποκτήσετε εμπειρία ή να είστε εξαιρετικά ειδικοί για να πληρώσετε ως ένα.

Τι τεχνικές δεξιότητες πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας Blockchain?


Για να γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain και να αποκτήσετε επαγγελματικές δουλειές blockchain, πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να αποκτήσετε αυτές τις τεχνικές δεξιότητες. Εκτός από τη γνώση της τεχνολογίας blockchain, πρέπει να υπερέχετε και σε μια επιχειρηματική προοπτική.

Χωρίς αυτό, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ας δούμε λοιπόν τι είδους τεχνικές δεξιότητες χρειάζεστε για έναν επαγγελματία blockchain.

 

Ειδικός σε δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού

Το πρώτο είναι προφανώς ειδικός σε διάφορες δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού. Για την επαγγελματική σας κατάρτιση blockchain, πρέπει να είστε ειδικός στην κωδικοποίηση. Χωρίς αυτό, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επιδίωξη αυτής της καριέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος επαγγελματικού πεδίου, πρέπει να μάθετε αυτές τις γλώσσες. Καθώς υπάρχουν πολλές εκδόσεις τεχνολογίας blockchain, δεν θα ξέρετε ποια θα χρειαστείτε για τη συγκεκριμένη λύση blockchain.

Για παράδειγμα, Python, JavaScript, Java ή Solidity είναι μερικές από τις γλώσσες που είναι κατάλληλες για πλατφόρμες blockchain. Έτσι, εάν δεν έχετε καμία εμπειρία σε αυτά, θα ήταν δύσκολο να γίνετε επαγγελματίας στο blockchain.

 

Να είστε σε θέση να αναπτύξετε λύσεις με βάση το Blockchain

Μόλις αποκτήσετε την επαγγελματική πιστοποίηση blockchain, θα πρέπει να έχετε την ικανότητα να σχεδιάσετε ή να αναπτύξετε οποιοδήποτε είδος λύσης που βασίζεται σε blockchain. Οι επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα πρέπει να μάθουν για την ανάπτυξη λογισμικού καθώς θα αναπτύξετε πολλά προϊόντα για την εταιρεία σας.

Η εταιρεία μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για τον εσωτερικό τους σκοπό, αλλά μπορεί επίσης να την εμπορευματοποιήσει επίσης.

Εν πάση περιπτώσει, θα συνιστούσα να είμαι πολύ εξοικειωμένος με το Node.js ή την ενοποίηση υπηρεσιών ή το JVM για προγραμματισμό υποβολής αιτημάτων. Μια άλλη εξαιρετική συμβουλή για εσάς – προσπαθήστε να καλύψετε και τη διαμόρφωση των βάσεων δεδομένων.

Γιατι όμως? Λοιπόν, τα επιχειρηματικά μας μοντέλα είναι πραγματικά αρκετά παλιά. Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε νέα τεχνολογία, πρέπει να την ενσωματώσετε στο παλιό μοντέλο και να την υποστηρίξετε επίσης.

Είναι κυρίως για μια πιο ομαλή μετάβαση.

 

Μεταπτυχιακό στη Διαμόρφωση και Ανάπτυξη Υποδομής Blockchain

Μια άλλη μεγάλη δεξιότητα που πρέπει να μάθετε είναι ότι πριν πάρετε το επαγγελματικό σας πιστοποιητικό blockchain είναι η τέλεια βάση γνώσεων για τις υποδομές. Ξέρω ότι μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο σε ορισμένες περιπτώσεις. Αλλά είναι μια από τις κρίσιμες πτυχές όλων των εποχών.

Στην πραγματικότητα, οι υποδομές blockchain είναι αρκετά περίπλοκες και δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω πώς λειτουργεί. Έτσι, όταν οδηγείτε μια ομάδα για ένα έργο λύσης blockchain, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πώς μπορείτε να σχεδιάσετε την υποδομή. Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να γνωρίζετε τίποτα για δημοφιλείς πλατφόρμες blockchain?

Γι ‘αυτό πρώτα μάθετε για αυτές τις υποδομές και αναλύστε τον τρόπο χρήσης τους και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τη λύση blockchain.

 

Έμπειρος με πλατφόρμες Blockchain

Στην επαγγελματική σας κατάρτιση blockchain, πρέπει να φροντίσετε να προσθέσετε και πλατφόρμες blockchain. Ένας από τους κύριους λόγους για να γίνετε κύριος στις πλατφόρμες blockchain είναι ότι μπορεί να σας ενημερώσει για τις διάφορες πτυχές του blockchain.

Στην πραγματικότητα, όλη η τεχνολογία blockchain που είναι δημοφιλής χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές για να την καταστήσει διανεμημένη και αποκεντρωμένη. Γι ‘αυτό το αποτέλεσμα είναι επίσης διαφορετικό. Εν πάση περιπτώσει, θα συνιστούσα να ρίξετε μια ματιά στα λευκά χαρτιά Hyperledger Fabric, DAML, R3 Corda, Enterprise Ethereum και ούτω καθεξής για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε υψηλό μισθό εάν μπορείτε να το αποκομίσετε ή να αποδείξετε ότι έχετε εμπειρία σε αυτές τις πλατφόρμες.

 

Να είστε σε θέση να αναπτύξετε έξυπνα συμβόλαια

Οι έξυπνες συμβάσεις είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μεταξύ των επιχειρήσεων. Γιατί; Λοιπόν, χρησιμοποιώντας τα, μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν μια σύμβαση χωρίς να χρειάζονται πολλά χαρτιά.

Επίσης, καθώς το δίκτυο επαληθεύει εάν τα έγγραφα είναι νόμιμα ή όχι, είναι πλήρης απόδειξη. Δεν υπάρχει πιθανότητα να πέσετε για απάτες ή οποιαδήποτε άλλη ταλαιπωρία στο διεθνές εμπόριο.

Ως επαγγελματίας τεχνολογίας blockchain, πρέπει να ξέρετε πώς να αναπτύξετε έξυπνα συμβόλαια. Ακόμα κι αν δεν συμμετέχετε στη φάση κωδικοποίησης, οι συμπαίκτες σας ενδέχεται να σας έρθουν για πιθανές συμβουλές.

Ένα άλλο πράγμα είναι ότι ίσως χρειαστεί να ελέγξετε την ποιότητα προτού αναπτύξετε μια λύση με έξυπνο συμβόλαιο. Εάν υπάρχει ακόμη και το παραμικρό σφάλμα, μπορεί να καταλήξει σε καταστροφή.

 

Ειδικός σε κόμβους Blockchain

Οι κόμβοι blockchain είναι απαραίτητοι για μια λύση blockchain. Στην πραγματικότητα, οι κόμβοι είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνοι για να κάνουν την πλατφόρμα μια δίκαιη πλατφόρμα. Έτσι, για την επαγγελματική σας κατάρτιση blockchain, πρέπει να μάθετε για αυτούς τους κόμβους.

Ωστόσο, σχεδόν όλες οι πλατφόρμες χρησιμοποιούν κόμβους με διαφορετικό τρόπο. Για παράδειγμα, στο Hyperledger, θα δείτε διαφορετικές οικογένειες συναλλαγών. Βασικά, οι κόμβοι έχουν διαφορετικές εργασίες για να σας προσφέρουν αυτό το είδος δυνατότητας.

Έτσι, ίσως χρειαστεί να βρείτε τη δική σας έκδοση χρήσης όσον αφορά τους κόμβους blockchain. Επομένως, εάν δεν γνωρίζετε πώς λειτουργούν, θα δυσκολευτείτε να αναπτύξετε τη λύση.

 

Κατανοήστε τις δομές δεδομένων Blockchain

Οι δομές δεδομένων blockchain τείνουν να διαφέρουν μεταξύ τους. Μα γιατί? Λοιπόν, στην πραγματικότητα, η τεχνολογία blockchain είναι αρκετά περίπλοκη, και σε πολλές επαναλήψεις αυτής, οι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν διαφορετικές τεχνικές για να την τραβήξουν. Χωρίς να καταλάβετε τις δομές δεδομένων, δεν μπορείτε να κάνετε μια λύση τέλεια.

Για παράδειγμα, το Merkle Tree ή το Merkle-Patricia Tree είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο blockchain. Επομένως, για να επιτύχετε τις λύσεις σας, πρέπει να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτήν. Έτσι, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί μπορεί να σας βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Επίσης, καθώς συγκεκριμένες δομές δεδομένων είναι υπεύθυνες για συγκεκριμένες λειτουργίες, είναι προφανές ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτήν την ικανότητα.

Έτσι, φροντίστε να κυριαρχήσετε τις δομές δεδομένων με κάθε κόστος.

 

Μεταπτυχιακό στην Κρυπτογραφία

Γνωρίζετε πώς το blockchain αρχειοθετεί την αμετάβλητη κατάστασή του; Είναι με τη βοήθεια της κρυπτογραφίας. Χωρίς κρυπτογραφία, δεν θα υπήρχε αμετάβλητο στο blockchain. Στην πραγματικότητα, οι πλατφόρμες blockchain διασφαλίζουν ότι μόλις μπλοκάρει ένα blockchain στο καθολικό, κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει.

Και το κάνει χρησιμοποιώντας μια διαφορετική μορφή κρυπτογραφίας. Ως επαγγελματίας τεχνολογίας blockchain, η κρυπτογραφία θα σας βοηθούσε να προστατεύσετε την πλατφόρμα σας από κακόβουλες επιθέσεις. Ανεξάρτητα από το πώς κάποιος προσπαθεί να χαράξει τα μπλοκ, δεν μπορεί να το κάνει.

Επίσης, σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι εξαιρετικά απαραίτητο να κάνετε τις λύσεις σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Είναι λοιπόν απαραίτητο για εσάς.

 

Έχετε τεχνική κατανόηση διαλειτουργικότητας

Η διαλειτουργικότητα είναι θέμα του μέλλοντος. Παρόλο που πολλές πλατφόρμες προσπαθούν να το εφαρμόσουν, μόνο μια χούφτα μπορεί να το προσφέρει. Επίσης, αυτές οι προσφορές είναι αρκετά περιορισμένες. Αλλά αν θέλουμε το blockchain να ευδοκιμήσει στο μέλλον, τότε πρέπει να το προσφέρει.

Ένα βέλτιστο σενάριο είναι ότι όλες οι πλατφόρμες διασυνδέονται μέσω ενός κόμβου και οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό εάν έχουν κάποια αξιοπιστία. Έτσι, για την επαγγελματική σας κατάρτιση blockchain, πρέπει να αποκτήσετε διαλειτουργικότητα επειδή η εταιρεία σας θα την χρειαζόταν στο μέλλον.

Εν πάση περιπτώσει, καθώς μπορεί να έχει λίγο περίπλοκο χαρακτήρα, θα πρέπει να το αποκτήσετε καθώς αποκτάτε εμπειρία σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Κατανόηση των αποκεντρωμένων και κατανεμημένων καθολικών

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν και άλλοι τύποι κατανεμημένων πλατφορμών εκτός από το blockchain. Παρόλο που αναμένεται να είστε επαγγελματίας μόνο στο blockchain, η απόκτηση γνώσεων σχετικά με την άλλη τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Βασικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πλατφόρμες για να κάνετε τις δικές σας λύσεις. Επιπλέον, αν έχετε την τάση να επιστρέψετε και από το blockchain, θα σας βοηθούσε εξαιρετικά.

Εν πάση περιπτώσει, οι επιχειρήσεις θα περιμένουν να έχετε γνώση αυτών των πλατφορμών. Έτσι, φροντίστε να μάθετε όσο μπορείτε.

 

Έχετε ευρείες δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας

Οι ευρείες δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας μπορεί να μην συμβαδίζουν άμεσα με θέσεις εργασίας που βασίζονται σε blockchain, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύ δρόμο στην εταιρεία. Βασικά, οι επιχειρήσεις θέλουν πάντα κάποιον που είναι φωνητικός και ευέλικτος. Έτσι, για ένα έργο σαν αυτό, πρέπει να έχετε μερικές από αυτές τις δεξιότητες για να λάμψετε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Δεξιότητες όπως DevOps, ευελιξία, χωρίς σκέψη, αναλυτικό μυαλό είναι κάτι που αναζητούν όλες οι επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή.

 

Πρότυπα Blockchain και ειδικός στο οικοσύστημα

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες Blockchain θα σας συμπεριλάβουν στην ανάπτυξη οικοσυστημάτων και προτύπων. Έτσι, χωρίς τεχνικό υπόβαθρο σε αυτό το θέμα, δεν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να γίνει επαγγελματίας. Εν πάση περιπτώσει, θα συνιστούσα ιδιαίτερα να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα για να μάθετε περισσότερα για το ίδιο το οικοσύστημα.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε ένα μάθημα πιστοποίησης blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα. Βασικά, αυτά τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τα διαφορετικά μοτίβα και να σας πω πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς σκοπούς.

Έτσι, εάν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας, είναι καλύτερο να εγγραφείτε σε ένα μάθημα.

 

Ένας επαγγελματίας στα εργαλεία Blockchain DevOps

Ως πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain, πρέπει να μάθετε για τα εργαλεία DevOps. Στην πραγματικότητα, αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ή να σχεδιάσετε και ακόμη και να δοκιμάσετε τις λύσεις σας προτού το αναπτύξετε. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η κωδικοποίηση είναι αρκετά περίπλοκη και μπορεί να δημιουργήσει πολλά κενά εάν δεν το κάνετε σωστά.

Αλλά καθώς αυτά τα εργαλεία blockchain εστιάζουν μόνο στο να κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη, μπορείτε απλά να τα χρησιμοποιήσετε και να κάνετε την κωδικοποίηση σας τέλεια. Εξοικονομούν επίσης πολύ χρόνο, μαζί με πόρους που οι επιχειρήσεις δεν θα σπαταλήσουν.

 

Κατανοήστε τις Αρχιτεκτονικές Blockchain

Οι αρχιτεκτονικές Blockchain είναι λίγο διαφορετικές από τις υποδομές. Έτσι, όπως γνωρίζετε, η απλή γνώση της υποδομής δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ως επαγγελματίας τεχνολογίας blockchain, πρέπει να μάθετε πώς αυτές οι αρχιτεκτονικές.

Υπάρχουν πρακτικά τρεις διαφορετικοί τύποι αρχιτεκτονικής blockchain, όπως ενοποιημένοι, ιδιωτικοί και δημόσιοι. Εάν δεν καταλαβαίνετε την υποκείμενη διαφορά μεταξύ αυτών, τότε θα είναι λίγο δύσκολο να σχεδιάσετε τη δική σας λύση, έτσι δεν θα?

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό για εσάς να το γνωρίζετε.

 

Τι κάνει ένας επαγγελματίας Blockchain?

Παρέχει διοικητική υποστήριξη στην ομάδα έργου

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες blockchain θα απαιτούσαν να γίνετε διοικητικό προσωπικό σε ένα έργο. Κυρίως θα οδηγήσετε μια ομάδα και θα τις υποστηρίξετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Επίσης, πρέπει να λάβετε ορισμένες αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία των έργων της ομάδας σας.

Βασικά, πρέπει να καθοδηγήσετε τα μέλη της ομάδας σας για να κάνετε το έργο τεράστια επιτυχία.

 

Απλοποιεί τις λύσεις Blockchain

Ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain απλοποιεί κυρίως τις λύσεις blockchain. Με απλά λόγια, πρέπει να καταλάβετε πότε οι λύσεις σας θα γίνουν υπερβολικά περίπλοκες. Βασικά, όσο λιγότερο χαρακτηριστικό χρησιμοποιείτε, τόσο το καλύτερο.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερες λειτουργίες, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι εύγευστη και για τους καταναλωτές.

 

Διαχειρίζεται τα έργα Blockchain

Στην πραγματικότητα, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείτε και τα έργα blockchain. Πολλές από τις επιχειρήσεις φαίνεται να επισημαίνουν αυτήν την ευθύνη όταν μιλούν για επαγγελματικές υπηρεσίες blockchain. Σε κάθε περίπτωση, χωρίς κατάλληλες δεξιότητες διαχείρισης, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες να το κάνετε.

Επίσης, ως διευθυντής, θα περιγράψετε πώς θα λειτουργούν και άλλα μέλη και σε τι.

 

Ζεύγη Blockchain με επιχειρηματικές επιχειρηματικές διαδικασίες

Πρέπει επίσης να συνδέσετε το blockchain με επιχειρηματικές επιχειρηματικές διαδικασίες. Οι επιχειρήσεις βασίζονται στην τεχνολογία για να αυξήσουν τα έσοδά τους. Έτσι, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη το blockchain, δεν μπορείτε να αυξήσετε ή ακόμη και να διατηρήσετε την παραγωγή εσόδων.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να επενδύσουν ένα μεγάλο ποσό χρημάτων για να το κάνουν από έναν επαγγελματία.

 

Διατυπώνει επιχειρηματικά μοντέλα με βάση το Blockchain

Οι επιχειρήσεις προσλαμβάνουν επαγγελματίες για τη διαμόρφωση επιχειρηματικών ενοτήτων με βάση το blockchain. Όπως γνωρίζετε ήδη, το blockchain διαταράσσει πολλές από τις επιχειρηματικές ενότητες καθώς μιλάμε. Ως αποτέλεσμα, οι εταιρείες αναζητούν επαγγελματικές υπηρεσίες blockchain που θα εξασφαλίσουν τα έσοδα των επιχειρήσεων τους.

Αλλά για να το κάνουν αυτό, πρέπει να αλλάξουν ολόκληρα τα επιχειρηματικά τους μοντέλα. Έτσι, η ανάπτυξη νέων μοντέλων με βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησης είναι επίσης μία από τις ευθύνες σας.

 

Κριτικές Αρχιτεκτονική Ποιότητα και Παρέχει Διασφάλιση

Μια άλλη από τις εκπληκτικές επαγγελματικές υπηρεσίες blockchain είναι ο έλεγχος της ποιότητας της αρχιτεκτονικής και η διαβεβαίωση της εταιρείας σας ότι δεν έχει προβλήματα.

Οι επαγγελματίες του blockchain γνωρίζουν πολλά για την αρχιτεκτονική blockchain. Έτσι, όταν ολοκληρωθούν οι προγραμματιστές να κάνουν τη λύση, θα την ελέγξετε και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα διορθώσετε τυχόν προβλήματα στη λύση.

 

Πώς μπορείτε να προκριθείτε για να γίνετε Blockchain Professional?

Αποκτήστε εμπειρία στον κύκλο ζωής ανάπτυξης Blockchain

Ένα άλλο σημαντικό προσόν που πρέπει να αποκτήσετε είναι να αποκτήσετε εμπειρία στον κύκλο ζωής ανάπτυξης λογισμικού. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία στον κύκλο ζωής ανάπτυξης λογισμικού που θα σας βοηθήσει επίσης. Ωστόσο, το καλύτερο είναι ότι η εμπειρία του κύκλου ανάπτυξης blockchain είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εσάς.

Επειδή μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να παρακολουθήσουν ένα προϊόν blockchain για μετάβαση από τη φάση σχεδιασμού στη φάση μάρκετινγκ. Ως πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain, είναι καλύτερο να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία σε αυτό.

 

Συνέχιση πτυχίου ή ισοδύναμης εργασιακής εμπειρίας

Για να γίνετε επαγγελματίας τεχνολογίας blockchain, πρέπει να αποκτήσετε πτυχίο. Χωρίς να παρακολουθήσουν πτυχίο, οι επιχειρήσεις δεν θα ξέρουν εάν είστε κατάλληλοι για τις εργασίες ή όχι. Επίσης, ένα πτυχίο μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε για τα βασικά του προγραμματισμού και θα σας βοηθήσει να γίνετε προγραμματιστής.

Το ζήτημα είναι ότι η εκμάθηση να αναπτύσσετε αποκλειστικά το blockchain είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η απόκτηση πτυχίου πριν από την αίτηση για εργασία είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι διαθέτετε εμπειρία στο πεδίο και μπορείτε να το κάνετε, θα σας προσλάβουν επίσης. Ωστόσο, πρέπει να δείξετε τις προηγούμενες πιστοποιήσεις εργασιακής εμπειρίας για αυτό.

 

Αποκτήστε μια πιστοποίηση Enterprise Blockchain

Για να γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain, πρέπει να αποκτήσετε μια εταιρική πιστοποίηση blockchain. Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πιστοποίηση σε αυτόν τον τομέα είναι να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης blockchain.

Στην πραγματικότητα, οι επαγγελματικές εργασίες blockchain θα απαιτούν από εσάς να αποδείξετε την πιστοποίησή σας για να καθιερωθείτε ως επαγγελματίας. Ωστόσο, χωρίς να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης blockchain, είναι αρκετά δύσκολο να το κάνετε.

Γι ‘αυτό θα συνιστούσα να ρίξετε μια ματιά στο μάθημα πιστοποίησης blockchain. Τείνουμε να εστιάζουμε σε αυστηρά περιπτώσεις χρήσης επιχειρήσεων. Έτσι, θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, προς το παρόν, έχουμε έξι βασικά μαθήματα για ολοκλήρωση.

Επίσης, έχουμε συγκεκριμένες πηγές για την αλυσίδα εφοδιασμού και τη χρηματοδότηση του εμπορίου. Έτσι, με αυτά, μπορείτε εύκολα να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο πεδίο στο blockchain.

Επίσης, τα μαθήματα πιστοποίησης blockchain θα καλύπτουν δημοφιλείς ανατομές πλατφόρμας όπως Επιχείρηση Ethereum, R3 Κόρντα, Υπερκαλλιεργητής, και πολλά άλλα.

 

Να είστε νομικά εξουσιοδοτημένοι να εργάζεστε

Οι επιχειρήσεις θέλουν να είστε νόμιμα εξουσιοδοτημένοι να εργάζεστε στις εταιρείες τους; Τι σημαίνει όμως; Αυτό σημαίνει ότι εάν αναζητάτε εργασία σε διαφορετική χώρα, θα χρειαστείτε ειδική άδεια θεώρησης για να εργαστείτε εκεί.

Επομένως, εάν δεν έχετε άδεια από τις αρμόδιες αρχές, δεν μπορείτε να εργαστείτε εκεί. Σε πολλές περιπτώσεις, εάν μπορείτε να δείξετε διαμετρήματα, τότε οι εταιρείες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άδεια εργασίας εκ μέρους σας. Αλλά αυτό είναι μάλλον ένα σπάνιο σενάριο. Δεδομένου ότι το blockchain είναι επί του παρόντος ένα παγκόσμιο φαινόμενο, προτού υποβάλετε αίτηση για εργασία, πρέπει να το έχετε υπόψη σας.

Δεν έχει σημασία αν έχετε επαγγελματική πιστοποίηση blockchain ή όχι εάν δεν έχετε εξουσιοδότηση.

 

Έχετε φόντο με εταιρείες τεχνολογίας

Υποθέτω ότι μπορείτε να πείτε ότι αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε μια επαγγελματική θέση blockchain. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε ένα υπόβαθρο με εταιρείες τεχνολογίας με πολυετή εμπειρία, σίγουρα θα σας προσλάβουν.

Βλέπετε, ο ανταγωνισμός στο blockchain δεν είναι τόσο συντριπτικός. Ωστόσο, εάν είστε αρχάριος, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην αναζήτηση εργασίας σε μεγάλες επιχειρήσεις όπως η Amazon ή η IBM.

Αλλά, εάν προηγουμένως εργαζόσασταν σε μια εταιρεία τεχνολογίας, αυτό σημαίνει ότι έχετε τα προσόντα να εργάζεστε και σε επιχειρήσεις.

Έτσι, φροντίστε να πάρετε δουλειά σε εταιρείες τεχνολογίας στην αρχή της καριέρας σας.

 

Αποκτήστε επιπλέον εμπειρία στο σχετικό πεδίο

Κατά την επιδίωξη της πιστοποίησης για επαγγελματική πιστοποίηση blockchain, πρέπει να γίνετε ειδικός σε έναν ή δύο σχετικούς τομείς. Τι σημαίνει? Λοιπόν, τεχνικά, ένας επαγγελματίας δεν θα επικεντρωθεί σε κάθε πτυχή ενός έργου blockchain.

Αντίθετα, θα παρέχει βοήθεια μόνο σε ορισμένα μέρη του έργου. Επομένως, ίσως χρειαστεί να σχεδιάσετε την πλατφόρμα ή να την αναπτύξετε ή ακόμα και να την ενσωματώσετε σε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο.

Μπορείτε να επιλέξετε το είδος του πεδίου στο οποίο θέλετε να εστιάσετε στο οικοσύστημα blockchain. Αλλά πρέπει να μάθετε αυτό το πεδίο με οποιοδήποτε κόστος.

Διότι χωρίς τα κατάλληλα προσόντα, οι επιχειρήσεις δεν θα σας προσλάβουν.

 

Τελική σημείωση

Ο επαγγελματίας τεχνολογίας Blockchain είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σταδιοδρομίας. Αλλά για να γίνετε ένας, πρέπει να είστε ειδικευμένοι. Οι καλύτεροι υποψήφιοι για να γίνετε ένας είναι αυτοί που βρίσκονται ήδη στο πεδίο.

Έτσι, έμπειροι προγραμματιστές, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διαχειριστές προϊόντων και ούτω καθεξής είναι πλήρως ικανοί να μεταβούν σε επαγγελματίες blockchain. Και πάλι, όπως είπα νωρίτερα, χωρίς την κατάλληλη πιστοποίηση, δεν μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας blockchain.

Έτσι, φροντίστε να εγγραφείτε σε ένα μάθημα πιστοποίησης και να μάθετε ό, τι μπορείτε από αυτό. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να δείτε το δωρεάν μάθημα για να δοκιμάσετε τα προγράμματά μας.

Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά και μπορείτε επίσης να γίνετε επαγγελματίας blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map