Πώς να μάθετε την τεχνολογία Blockchain

Σήμερα, η τεχνολογία blockchain είναι ένα από τα πιο συζητημένα στον κόσμο της τεχνολογίας. Μετά την εφεύρεση του Διαδικτύου, θεωρείται το επόμενο μεγάλο πράγμα.

Λοιπόν, δεν πρόκειται να ψέψω, προσφέρει έναν τρόπο για να αποκτήσουμε ψηφιακή εμπιστοσύνη στο διαδίκτυο. Πολλές εταιρείες ήδη υιοθετούν blockchain στα πλαίσια τους. Στην πραγματικότητα, πολλές επενδύσεις πηγαίνουν στην τεχνολογία.

Λοιπόν, είναι καιρός να αρχίσετε να μαθαίνετε για την τεχνολογία blockchain. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μιλήσω για το πώς να μάθω την τεχνολογία blockchain και να καλύψω όλα όσα σχετίζονται με αυτήν. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν πώς να μάθουμε τον τεχνολογικό οδηγό blockchain.

 

Contents

Πώς να μάθετε την τεχνολογία Blockchain

Ξεκινήστε με την εκμάθηση σχετικά με τα βασικά βασικά στοιχεία του Blockchain

Πριν ξεκινήσετε να πηγαίνετε πιο σε βάθος, πρέπει να μάθετε για τα βασικά βασικά στοιχεία του blockchain. Η εκμάθηση των βασικών εννοιών θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς η τεχνολογία διαταράσσει πολλές βιομηχανίες.

1. Γνωρίστε τον ορισμό της τεχνολογίας Blockchain

Η εκμάθηση σχετικά με τους ορισμούς της τεχνολογίας blockchain είναι απαραίτητη. Η τεχνολογία Blockchain είναι ένα σύστημα κατανεμημένου καθολικού που είναι αποκεντρωμένο. Προσφέρει επίσης ασφάλεια, μεγαλύτερη διαφάνεια, αμετάβλητο και πολλά άλλα. Είναι εντελώς διαφορετικό από οποιοδήποτε κεντρικό μοντέλο, επειδή δεν υπάρχει κεντρική αρχή στο σύστημα.

Στην πραγματικότητα, είναι μόνο το σύστημα καθολικών όπου υπάρχουν μπλοκ. Όλα τα μπλοκ συνδέονται σε έναν μηχανισμό τύπου αλυσίδας. Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα μπλοκ περιέχουν κρυπτογραφημένες πληροφορίες. Αυτό καθιστά τα πάντα μέσα στο μπλοκ ασφαλή.

Επιπλέον, το μπλοκ περιέχει επίσης δεδομένα συναλλαγών, αναγνωριστικό κατακερματισμού και χρονικές σημάνσεις. Μπορεί να συγχέετε το blockchain με τη βάση δεδομένων, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικά στην πραγματικότητα. Επιπλέον, είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ των επιχειρήσεων και επενδύουν έως και 5 εκατομμύρια $ ή περισσότερα σε λύσεις blockchain.

 

2. Μάθετε για τη διαδικασία εργασίας της τεχνολογίας Blockchain

Στη συνέχεια, πρέπει να μάθετε για τη διαδικασία εργασίας της τεχνολογίας blockchain. Το Blockchain λειτουργεί με πολύ διαφορετικό τρόπο από το τυπικό συγκεντρωτικό μοντέλο. Στην πραγματικότητα, η μοναδική διαδικασία εργασίας αυτής της τεχνολογίας την καθιστά πραγματικά μοναδική και προσφέρει την ασφάλεια που όλοι χρειαζόμαστε.

Συνήθως, ένας χρήστης στο σύστημα θα ζητούσε μια συναλλαγή. Στη συνέχεια, δημιουργείται ένα μπλοκ που αντιπροσωπεύει τη συναλλαγή στο σύστημα. Μετά από αυτό, το μπλοκ μεταδίδεται σε άλλους κόμβους στο δίκτυο. Στη συνέχεια, όλοι οι κόμβοι θα επαληθεύσουν εάν το μπλοκ είναι έγκυρο ή όχι. Και εδώ, από το μπλοκ, εννοώ το περιεχόμενο του μπλοκ.


Εάν όλες οι πληροφορίες συναλλαγής είναι έγκυρες, τότε το μπλοκ επαληθεύεται. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες είναι ψευδείς, τότε το μπλοκ θα απορριφθεί. Μετά τη διαδικασία επαλήθευσης, το μπλοκ παίρνει μια θέση μέσα στο καθολικό και η συναλλαγή εκτελείται.

 

3. Μάθετε τα χαρακτηριστικά του Blockchain

Εν πάση περιπτώσει για να μάθετε για την τεχνολογία blockchain, πρέπει να ξέρετε για τα έξι βασικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας. Αυτοί είναι –

 • Κατανεμημένο σύστημα καθολικών
 • Αμετάβλητο
 • Μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας
 • Αποκέντρωση
 • Μηχανισμός συναίνεσης
 • Ταχύτερη διευθέτηση

Η εκμάθηση αυτών των δυνατοτήτων είναι εξαιρετικά απαραίτητη, επειδή αυτές οι δυνατότητες θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε το blockchain στην επιχείρησή σας. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε πού να μάθετε την τεχνολογία blockchain.

 

4. Μελέτη διάφορων τύπων τεχνολογίας Blockchain για επιχειρήσεις

Για να μάθετε για την τεχνολογία blockchain, πρέπει να μελετήσετε τους διάφορους τύπους τεχνολογίας blockchain για επιχειρήσεις. Γιατί; Είναι επειδή κάθε κατηγορία προσφέρει διαφορετικά είδη λειτουργιών μαζί με ζητήματα.

Επομένως, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργεί κάθε ένα από αυτά πριν τα ενσωματώσετε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Βασικά, υπάρχουν τρεις τύποι τεχνολογίας blockchain –

 • Δημόσιο
 • Ιδιωτικός
 • Ομοσπονδία

Ωστόσο, μπορούμε επίσης να τα ταξινομήσουμε σύμφωνα με τον τύπο άδειας. Αυτά επιτρέπονται και δεν επιτρέπονται.

 

5. Μάθετε σχετικά με τα έξυπνα συμβόλαια και τους συναφείς αλγόριθμους

Τέλος, πρέπει να μάθετε για έξυπνα συμβόλαια και αλγόριθμους συναίνεσης. Αυτά είναι δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία της τεχνολογίας.

Τα έξυπνα συμβόλαια είναι βασικά ψηφιακά συμβόλαια. Μόλις ρυθμίσετε τους κανόνες, αυτοί θα τους εκτελέσουν αυτόματα βάσει ορισμένων πτυχών.

Από την άλλη πλευρά, οι αλγόριθμοι συναίνεσης θα βοηθήσουν όλους τους κόμβους του συστήματος να καταλήξουν σε συμφωνία. Στην πραγματικότητα, το blockchain χρειάζεται αυτούς τους συναφείς αλγόριθμους για να προσφέρει ένα πλήρως διαφανές σύστημα.

Τέλος πάντων, ας προχωρήσουμε στο επόμενο τμήμα του τρόπου μάθησης του τεχνολογικού οδηγού blockchain.

 

Στη συνέχεια, μάθετε για το πώς λειτουργούν οι πλατφόρμες Enterprise Blockchain

Αφού μάθετε τα πάντα για τα βασικά στοιχεία του blockchain, πρέπει να μάθετε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα blockchain της επιχείρησης. Βασικά, αυτές οι πλατφόρμες είναι κατασκευασμένες για επιχειρήσεις και πολλές από αυτές χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες για να δημιουργήσουν τις λύσεις που βασίζονται σε blockchain.

 • Βασικές αρχές Hyperledger

Ενώ προσπαθείτε να μάθετε την τεχνολογία blockchain online, αργά ή γρήγορα, θα συναντήσετε το Hyperledger. Στην πραγματικότητα, είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα του Linux Foundation που προσφέρει υποστήριξη σε επίπεδο επιχειρήσεων. Ωστόσο, δεν είναι ένα μεμονωμένο έργο παρά ένα ομπρέλα. Έχει βασικά 15 έργα υπό εκτέλεση. Επιπλέον, έχει τώρα 260 σημαντικούς οργανισμούς που συνεργάζονται.

Η κοινότητα είναι τεράστια και όλα τα έργα προσφέρουν διαφορετικούς τύπους χαρακτηριστικών για κάθε κλάδο.

Με Υπερκαλλιεργητής, μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις blockchain, να βελτιώσετε την παραγωγικότητα, να συνεργαστείτε σε έργα, να αποκτήσετε την ανώτερη αξία του ελέγχου και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την πνευματική ιδιοκτησία.

Ας προχωρήσουμε στην επόμενη εταιρική πλατφόρμα για να μάθετε πώς να μάθετε για τον τεχνολογικό οδηγό blockchain.

 

 • Βασικές αρχές του Ethereum

Ένα άλλο πράγμα που θα βρείτε ενώ προσπαθείτε να μάθετε την τεχνολογία blockchain στο διαδίκτυο είναι το Ethereum. Το Ethereum ξεκίνησε το ταξίδι του ως δημόσια πλατφόρμα blockchain. Ωστόσο, για χάρη των επιχειρήσεων, τώρα προσφέρουν μια ιδιωτική έκδοση της πλατφόρμας Ethereum. Στην πραγματικότητα, είναι στην πραγματικότητα μια έκδοση άδειας της δημόσιας βάσης κώδικα.

Πολλές από τις επιχειρήσεις έχουν πλέον αρχίσει να χρησιμοποιούν Επιχείρηση Ethereum ως βάση της λύσης blockchain τους. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η εταιρία Ethereum χρησιμοποιεί ιδιωτικές αλυσίδες που διαχωρίζονται από τις δημόσιες. Ωστόσο, η πλατφόρμα προσφέρει όλες τις δυνατότητες από τη δημόσια πλατφόρμα Ethereum.

Ένα άλλο σημαντικό μέρος της επιχείρησης Ethereum είναι ότι σας προσφέρουν μια προσαρμοσμένη έκδοση της πλατφόρμας Ethereum. Έτσι, καταλήγετε πάντα με μια μοναδική λύση blockchain. Δεν είναι τόσο υπέροχο?

 

 • Βασικές αρχές Corda

Το Corda είναι το τελευταίο στον οδηγό «πώς να μάθουμε για την τεχνολογία blockchain». Στο παρόν, Κόρντα είναι σχετικά ένα από τα δημοφιλή μπλοκ Enterprise στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η εταιρία λογισμικού blockchain εταιρικής ποιότητας R3 ανέπτυξε την πλατφόρμα Corda για επιχειρήσεις.

Ωστόσο, προς το παρόν, έχουν δύο είδη πλατφόρμας Corda. Το ένα είναι το κύριο λογισμικό και το άλλο είναι η εμπορική έκδοση του.

Έχουν πάνω από 200 μέλη στο οικοσύστημα αυτή τη στιγμή. Η πλατφόρμα προσφέρει αμετάβλητη, έγκυρη πρόσβαση, κοινή λογική, προστασία της ιδιωτικής ζωής, νομική βάση και πολλά άλλα.

Παρόλο που μπορεί να πιστεύετε ότι αυτή η πλατφόρμα είναι κατάλληλη μόνο για χρηματοοικονομικές εταιρείες, προσφέρει πολλές περιπτώσεις χρήσης και σε άλλους τομείς. Επομένως, είναι εξαιρετικά απαραίτητο να μάθετε για αυτήν την εταιρική πλατφόρμα όταν μαθαίνετε τεχνολογία blockchain.

 

Εξερευνήστε πώς η Blockchain διαταράσσει διάφορες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο

Όταν μαθαίνετε το blockchain από το μηδέν, πρέπει να ανακαλύψετε πώς διαταράσσονται οι διάφορες βιομηχανίες από αυτό. Λοιπόν, είναι ένας εντελώς νέος τρόπος αποθήκευσης πληροφοριών. Το ζήτημα είναι ότι οι βιομηχανίες μας είναι ήδη κεντρικές για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, ο κεντρικός τρόπος δεν μπορεί να προσφέρει όλα τα οφέλη ή να προωθήσει τα δικαιώματα των χρηστών στις πληροφορίες τους. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλά κενά ασφαλείας, κλοπές και διαφθορά. Ωστόσο, η λύση blockchains εγγυάται την έξοδο από τα προβλήματα.

Όμως, καθώς η τεχνολογία είναι αρκετά νέα, πολλοί δεν είναι αρκετά σίγουροι εάν η τεχνολογία θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να πάνε. Τέλος πάντων, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις, συνεχίζει να διαταράσσει όλες τις βιομηχανίες. Προβλέπεται ότι έως το 2030, σχεδόν όλοι οι τομείς θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις στην αγορά για το blockchain. Έτσι, εάν δεν αρχίσετε να διασφαλίζετε το μέρος σας τώρα, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο στο μέλλον.

 

Διαταραχή διαφορετικών τομέων

Η πρώτη βιομηχανία που θα διαταραχθεί είναι ο τραπεζικός τομέας. Στην πραγματικότητα, το blockchain μπορεί να προσφέρει έναν ασφαλή τρόπο αποθήκευσης όλων των αρχείων των τραπεζών. Επιπλέον, μπορεί επίσης να προσφέρει έναν φθηνότερο και γρηγορότερο τρόπο μεταφοράς όλων των χρημάτων χωρίς βοήθεια από μια κεντρική αρχή.

Στην υγειονομική περίθαλψη, μπορεί να επιτρέπει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τους γιατρούς να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των ασθενών με ασφαλή τρόπο χωρίς να βλάπτουν το απόρρητό τους. Επιπλέον, μπορεί επίσης να σταματήσει το ζήτημα των παραποιημένων ναρκωτικών που πλήττει αυτή τη βιομηχανία από μέσα.

Για την αλυσίδα εφοδιασμού, μπορεί να προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση όλων των γραμμών παραγωγής και των προμηθειών. Μπορεί επίσης να προσφέρει μια πιο αποτελεσματική διαδικασία διαπραγμάτευσης με άλλη εταιρεία.

Με τη βοήθεια των blockchains, δεν θα υπήρχε πλέον καμία μορφή διαφθοράς στην πολιτική. Οι κυβερνήσεις μπορούν να αποθηκεύουν με ασφάλεια εμπιστευτικές πληροφορίες του κοινού χωρίς κλοπές.

Επιπλέον, η τεχνολογία μπορεί να απλοποιήσει τη διαδικασία των ακινήτων και των ασφαλιστικών εταιρειών. Στην πραγματικότητα, κάνοντας τη διαδικασία στο σύστημα θα απαλλαγούμε από όλα τα περιττά φορτία χαρτιού.

Από την άλλη πλευρά, οι νομικές εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να προσφέρουν την προέλευση οποιωνδήποτε αποδεικτικών στοιχείων τεκμηρίωσης. Μπορείτε επίσης να αποδείξετε εύκολα την κληρονομιά σας σωστά ψηφιακά.

Για τον τομέα της πληροφορικής, το blockchain μπορεί να προσφέρει ένα ασφαλές και αμετάβλητο σύστημα στο οποίο κανένας χάκερ δεν μπορεί να έχει πρόσβαση. Επιπλέον, μπορεί επίσης να εξασφαλίσει παρόχους υπηρεσιών cloud. Η διαχείριση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας είναι ένα άλλο πλεονέκτημα, δίνοντας στους καλλιτέχνες την αξία που όλοι τους αξίζουν.

Αυτό είναι μόνο μερικοί από τους κλάδους που διαταράσσει και πρέπει να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτούς για να διασφαλίσετε το μέλλον της εταιρείας σας.

 

Λάβετε μέρος σε ένα μάθημα πιστοποίησης Blockchain για επαγγελματίες επιχειρήσεων

Για να μάθετε το blockchain από το μηδέν, πρέπει να συμμετάσχετε σε ένα μάθημα πιστοποίησης blockchain. Με τη βοήθεια αυτών των μαθημάτων, μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε τα οφέλη του blockchain στην επιχείρησή σας. Εν πάση περιπτώσει, το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε επίσης να μάθετε το blockchain δωρεάν.

Συνήθως, ένα μάθημα πιστοποίησης blockchain θα καλύψει όλα τα προηγούμενα σημεία που συμπεριέλαβα στον οδηγό. Λοιπόν, θα μάθετε τα βασικά του blockchain, θα μάθετε για άλλες εταιρικές πλατφόρμες blockchain και πολλά άλλα.

Συνιστάται ανεπιφύλακτα να συμμετάσχετε στο Πιστοποιημένο Επιχείρηση Blockchain Professional για να κατανοήσετε πλήρως την πλήρη ιδέα του blockchain. Το μάθημα προσφέρει μια τεράστια αξία διορατικότητας και ταιριάζει σε όλους τους ηγέτες επιχειρήσεων ή επαγγελματίες του κλάδου εκεί έξω. Έτσι, εάν σκέφτεστε πού να μάθετε την τεχνολογία blockchain, μπορείτε να ξεκινήσετε από εδώ.

 

Μάθετε πώς μπορείτε να προσεγγίσετε την εφαρμογή Blockchain των επιχειρήσεων

Εάν θέλετε να μάθετε την τεχνολογία blockchain online, τότε πρέπει να κάνετε έντονη έρευνα για να μάθετε πώς πρέπει να προσεγγίσετε πλήρως την κατάσταση. Επομένως, είναι καλύτερο να συμμετάσχετε σε διαδικτυακή εκπαίδευση ή σε αυτό το μάθημα.

Χωρίς τη σωστή γνώση του τρόπου με τον οποίο η διαφορετική βιομηχανία αντιμετωπίζει το ζήτημα, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί μια σταθερή στρατηγική. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορείτε να πάρετε τον κίνδυνο να περάσετε χωρίς κατάλληλο χάρτη πορείας. Χρειάζεστε σωστή καθοδήγηση και ένα διαδικτυακό μάθημα σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό. Υπάρχουν επίσης μαθήματα όπου μπορείτε να μάθετε το blockchain δωρεάν.

 

Εξερευνήστε το Blockchain Business Transformation

Τέλος, όταν θέλετε να μάθετε την τεχνολογία blockchain online, πρέπει να εξερευνήσετε τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό blockchain. Βασικά, εδώ, θα δείτε όλες τις άλλες λύσεις blockchain στην αγορά αυτή τη στιγμή στον τομέα σας.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε άλλες βιομηχανικές λύσεις για να αποκτήσετε μια καινοτόμο δυνατότητα για να βοηθήσετε τη λύση σας. Όσο πιο μοναδική είναι η λύση σας, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας στην αγορά.

 

Τελική σημείωση

Τέλος, το blockchain είναι εδώ για να μείνει, δεν πρόκειται να πάει πουθενά σύντομα. Όπως μπορείτε ήδη να δείτε, άρχισε να αντικαθιστά αργά το παραδοσιακό επιχειρηματικό μοντέλο με ένα νέο. Λοιπόν, είναι καιρός να αρχίσετε να μαθαίνετε για την τεχνολογία blockchain. Αυτός ο οδηγός σας έδωσε μια σαφή λίστα υποχρεώσεων για να μάθετε το blockchain.

Ακολουθήστε λοιπόν τη λίστα και θα μάθετε για το blockchain σε χρόνο μηδέν.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me