Πώς να γίνετε πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας Blockchain (CBSE);

Φιλοδοξείτε να γίνετε ειδικός στο Blockchain Security; Ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός για το πώς να γίνετε Certified Blockchain Security Expert (CBSE)

Blockchain – είτε πρόκειται για τεχνολογία του μέλλοντος είτε για άλλη μια μόδα, έχει ξεπεράσει τα αρχικά εμπόδια αμφιβολίας. Έχει μεταμορφώσει τις συμβατικές έννοιες και προσεγγίσεις της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ επιχειρήσεων στο εσωτερικό και το εξωτερικό πλαίσιο. Οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν τη σημασία του blockchain για τη διατήρηση και τη βελτίωση της επιχειρηματικής αξίας μακροπρόθεσμα. Μία από τις τρομερές πτυχές της τεχνολογίας blockchain που οδηγεί την υιοθέτηση μεγάλης κλίμακας είναι η ασφάλεια.

Το Blockchain έχει αναδειχθεί ως μια πολλά υποσχόμενη παρέμβαση για τη βελτίωση της ποιότητας των διασφαλίσεων σε εσωτερικές και εξωτερικές συναλλαγές και επικοινωνίες μιας επιχείρησης. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν την ανάγκη για έμπειρους επαγγελματίες ασφαλείας blockchain να ενισχύσουν τις λύσεις και τις υποδομές τους. Εάν θέλετε να γίνετε Πιστοποιημένος ειδικός ασφαλείας Blockchain, τότε η πιστοποίηση CBSE από 101 Blockchains μπορεί να είναι ακριβώς η ιδανική επιλογή που αναζητάτε. Η ακόλουθη συζήτηση σας βοηθά να κατανοήσετε τη ζήτηση για δεξιότητες blockchain στην υπάρχουσα αγορά εργασίας.

Εγγραφή τώρα: Πιστοποιημένη πιστοποίηση ειδικών ασφαλείας Blockchain


Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πιστοποίηση Certified Blockchain Security Expert που προσφέρεται από 101 Blockchains, όπως οι στόχοι και το κοινό-στόχος της εξέτασης. Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να πάρουν μια λεπτομερή επισκόπηση των διαφόρων ενοτήτων και θεμάτων που απαιτούνται για την απόκτηση της πιστοποίησης 101 Blockchains CBSE. Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό σημείο σε αυτήν τη συζήτηση θα ήταν οι προτεινόμενοι δείκτες για εύκολη πιστοποίηση CBSE.

Απαίτηση για εργασίες ασφαλείας Blockchain

Πριν συζητήσετε πώς να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας ασφαλείας Blockchain, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη ζήτηση για blockchain. Η προφανής ζήτηση για επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας, ειδικά στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, παρουσιάζει αξιόπιστες δυνατότητες για την επιδίωξη διαφορετικών ρόλων εργασίας που βασίζονται στην ασφάλεια. Επίσης, ο ρόλος του μηχανικού ασφαλείας είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς ρόλους εργασίας με ένα προσοδοφόρο πακέτο μισθών στο ίδιο επίπεδο με αυτό των προγραμματιστών blockchain.

Λοιπόν, γιατί πρέπει να ακολουθήσετε μια καριέρα στην ασφάλεια blockchain; Το Blockchain δεν είναι μια αναστατωτική τεχνολογία, αλλά είναι δύσκολο να παρατηρηθούν οι ρητές υλοποιήσεις του blockchain σε διάφορους τομείς προς το παρόν. Επομένως, οι εταιρικές λύσεις blockchain πρέπει να ακολουθούν τις υποχρεωτικές επιταγές της έναρξης από το μηδέν προτού εξελιχθούν σε πλήρεις υποδομές.

Σύμφωνα με μια έκθεση της Hired, οι μέσοι ετήσιοι μισθοί για προγραμματιστές λογισμικού με τεχνογνωσία blockchain κυμαίνονται έως και 157.000 $. Η έκθεση δείχνει επίσης τον μέσο ετήσιο μισθό των μηχανικών ασφαλείας σε περίπου 156.000 $ στις ΗΠΑ. Επομένως, οι προγραμματιστές blockchain με εμπειρία στην ασφάλεια μπορούν να χρησιμεύσουν ως πολλά υποσχόμενα περιουσιακά στοιχεία για διάφορες επιχειρήσεις.

Η ευχέρεια στην ασφάλεια blockchain ανοίγει ένα ευνοϊκό δρόμο για τους υποψηφίους να γίνουν πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες blockchain με ολόπλευρες δεξιότητες στην ανάπτυξη και την ασφάλεια. Με την αναγνώριση του blockchain ως μια από τις κορυφαίες δεξιότητες ζήτησης το 2020 και την αυξανόμενη ζήτηση για μηχανικούς blockchain ως έναν από τους αναδυόμενους ρόλους εργασίας για το 2021, είναι αναπόφευκτο να επικυρωθεί η ζήτηση για ρόλους εργασίας blockchain ασφαλείας.

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας Blockchain; Δείτε τις καλύτερες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα Blockchain από τους ειδικούς.

Λόγοι για να επιλέξετε 101 Blockchains

Είναι λογικό για έναν υποψήφιο που επιδιώκει να γίνει πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας ασφαλείας Blockchain να αναρωτιέται για την ιδανική πιστοποίηση που μπορεί να τους βοηθήσει. Το 101 Blockchains είναι το πρώτο όνομα που εμφανίζεται σε αυτήν την περίπτωση, ειδικά με την πιστοποίηση με πιστοποίηση Blockchain Security Expert βάσει ρόλου. Επομένως, οι επίδοξοι επαγγελματίες ασφαλείας blockchain δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την εύρεση του μέσου για να αποδείξουν την τεχνογνωσία τους σχετικά με την ασφάλεια blockchain.

Η επόμενη αμφιβολία στο μυαλό σας θα μπορούσε πιθανώς να τείνει προς την αξιοπιστία των 101 Blockchains. Μπορείτε να βρείτε την απάντηση στις αμφιβολίες σας για 101 Blockchains μέσω μιας επισκόπησης των διαφόρων υλικών που παρέχουν για την προώθηση της εκπαίδευσης και της έρευνας σχετικά με την τεχνολογία blockchain. Επίσης, το 101 Blockchains ακολουθεί τρία κυρίαρχα θέματα σε όλες τις πιστοποιήσεις και τα σχετικά μαθήματα κατάρτισης.

101 Blockchains εξασφαλίζουν αξιόπιστη εκπαίδευση και κατάρτιση για πιστοποιήσεις blockchain και μαθήματα κατάρτισης. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας και ηγέτες της τεχνολογίας πίσω από τα εκπαιδευτικά μαθήματα και τις πιστοποιήσεις blockchain 101 Blockchains παρέχει το στοιχείο «εμπιστοσύνης» για όλους τους υποψηφίους. Η επόμενη κρίσιμη πτυχή που ενισχύει την αξιοπιστία των 101 Blockchains είναι η στρατηγική προσέγγιση του υλικού μελέτης για πιστοποιήσεις blockchain.

Οι πιστοποιήσεις blockchain σε 101 Blockchains επικεντρώνονται στην κάλυψη βασικών έως προηγμένων εννοιών που απαιτούνται για κάθε ρόλο εργασίας που βασίζεται σε blockchain. Ως αποτέλεσμα, οι επίδοξοι επαγγελματίες του blockchain θα μπορούσαν να αποκτήσουν εξειδίκευση στο σωστό σύνολο δεξιοτήτων για να προωθήσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους στο blockchain. Η τελευταία και κυρίαρχη πτυχή στο υλικό πιστοποίησης και εκπαίδευσης σε 101 Blockchains είναι η πρακτικότητα.

Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να βασιστούν σε 101 Blockchains για την ανάπτυξη της εμπειρογνωμοσύνης τους για επαγγελματικούς ρόλους ασφαλείας blockchain επιχειρήσεων. Η χρήση πρακτικών επιδείξεων και διαδραστικών, πρακτικών ασκήσεων που παρέχονται από 101 Blockchains μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή βάση για την καριέρα των υποψηφίων. Επομένως, μπορείτε να σημειώσετε πώς το 101 Blockchains είναι η καλύτερη επιλογή σας για να γίνετε πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες blockchain στον τομέα ασφάλειας. Ας ρίξουμε μια ματιά στην πιστοποίηση 101 Blockchains που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας ασφαλείας blockchain.

Ξεκινήστε τώρα με το δωρεάν βασικό μάθημα Blockchain!

Γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας ασφαλείας Blockchain (CBSE)

πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων για την ασφάλεια της επιχείρησης blockchain

Η πιστοποίηση Certified Blockchain Security Expert ή CBSE από 101 Blockchains είναι μία από τις τρεις αξιοσημείωτες πιστοποιήσεις βάσει ρόλων blockchain στην πλατφόρμα. Η πιστοποίηση δεν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να γίνει πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας ασφαλείας Blockchain και παρέχει τεράστια βελτίωση των δεξιοτήτων στις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές της ασφάλειας blockchain.

Η πιστοποίηση δίνει έμφαση στην πλήρη κάλυψη των απειλών για κάθε επίπεδο στο οικοσύστημα blockchain. Επιπλέον, εστιάζει επίσης επαρκώς σε πρακτικά παραδείγματα και μελέτες διαφορετικών περιπτώσεων χρήσης για την καλύτερη κατανόηση όλων των απειλών για την ασφάλεια blockchain. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση CBSE μπορούν επίσης να δείξουν ευχέρεια στη χρήση των απαραίτητων εργαλείων για την αξιολόγηση της ασφάλειας του συστήματος blockchain.

Η αυξανόμενη υιοθέτηση της ασφάλειας blockchain στην εταιρική χρήση έχει στρέψει την προσοχή σε ευπάθειες πολύτιμων δεδομένων και λειτουργιών σε συστήματα blockchain. Η πιστοποίηση CBSE παρέχει μια τρομερή βάση για τους επίδοξους επαγγελματίες blockchain να ενσωματώσουν την ασφάλεια blockchain σε διάφορες διαδικασίες.

Οι υποψήφιοι με πιστοποίηση CBSE μπορούν να διασφαλίσουν την αποτελεσματική ενσωμάτωση της ασφάλειας σε διαφορετικά στάδια, όπως επιχειρηματικό σχεδιασμό, ανάπτυξη λογισμικού και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Η πιστοποίηση CBSE παρέχει επίσης αποτελεσματικές πληροφορίες για τη βελτίωση της ασφάλειας, της λειτουργικής απόδοσης και της αξιοπιστίας των τεχνολογικών λύσεων blockchain. Η πιστοποίηση CBSE όχι μόνο σας βοηθά να γίνετε Πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας ασφαλείας Blockchain, αλλά επίσης ενισχύει την κατανόηση των απειλών ασφαλείας blockchain και των σκέψεων για το σχεδιασμό ασφάλειας blockchain.

Ως αποτέλεσμα, οι υποψήφιοι θα μπορούσαν επίσης να βελτιώσουν τις δυνατότητές τους για τη λήψη ιδανικών αποφάσεων σχετικά με την επιλογή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή λύσεων blockchain. Είναι ενδιαφέρον ότι το 101 Blockchains παρέχει ένα ευέλικτο εκπαιδευτικό σεμινάριο πιστοποίησης για πιστοποίηση CBSE διάρκειας 4 εβδομάδων. Το ευέλικτο πρόγραμμα κατάρτισης θα περιλαμβάνει περίπου τρεις έως τέσσερις ώρες μάθησης κάθε εβδομάδα για μια ευκολότερη μαθησιακή εμπειρία για τους υποψηφίους.

Εάν είστε αρχάριος, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε την καριέρα σας με αυτόν τον οδηγό Blockchain for Beginners.

Στοχευμένο κοινό για την πιστοποίηση CBSE

Η επόμενη κρίσιμη ανησυχία για κάθε υποψήφιο που επιθυμεί να λάβει πιστοποίηση CBSE είναι το ιδανικό κοινό για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Η εντύπωση του κοινού-στόχου για τις εξετάσεις πιστοποίησης CBSE βοηθά στον προσδιορισμό των διαφορετικών ρόλων σταδιοδρομίας που μπορούν να ακολουθήσουν. Ακολουθεί μια περίληψη των διαφορετικών ρόλων στους οποίους ένας πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας ασφαλείας Blockchain μπορεί να αναπτύξει την καριέρα του.

 1. Αρχιτέκτονες λύσεων Blockchain
 2. Μηχανικοί τεχνολογίας Blockchain
 3. Αρχιτέκτονες cloud blockchain
 4. Διευθυντές Πληροφοριών
 5. Διαχειριστές πληροφορικής
 6. Προγραμματιστές λύσεων Blockchain
 7. Αναλυτές λύσεων Blockchain και διαχειριστές καινοτομίας
 8. Ανώτεροι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στην τεχνολογία blockchain

Στόχοι των εξετάσεων πιστοποίησης CBSE

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας Blockchain θα πρέπει επίσης να κατανοήσουν προσεκτικά τους στόχους των εξετάσεων. Η γνώση των στόχων των εξετάσεων πιστοποίησης CBSE θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διατυπώσετε μια εντύπωση της αποτελεσματικότητας της πιστοποίησης. Ακολουθεί μια περιγραφή των στόχων των εξετάσεων με την πιστοποίηση Certified Blockchain Security Expert,

 1. Σε βάθος κατανόηση των απειλών για την ασφάλεια blockchain
 2. Ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη διεξαγωγή μοντελοποίησης απειλών & αξιολογήσεις ευπάθειας
 3. Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστημάτων blockchain & διανεμημένες εφαρμογές με αξιόπιστα επίπεδα ασφάλειας

Ενότητες και θέματα στην εξέταση πιστοποίησης CBSE

Ο πιο σημαντικός δείκτης για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας Blockchain για την ενίσχυση της προετοιμασίας τους είναι η λεπτομερής εντύπωση όλων των ενοτήτων και θεμάτων των εξετάσεων. Η γνώση των ενοτήτων και των θεμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης CBSE μπορεί να προσφέρει εμπιστοσύνη στους υποψηφίους, καθώς ξέρουν ποια θέματα θα μελετήσουν για την εξέταση πιστοποίησης. Το πιο σημαντικό, η γνώση των θεμάτων εξετάσεων μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς η πιστοποίηση CBSE μπορεί να προωθήσει την καριέρα σας ως επαγγελματίας ασφάλειας blockchain. Εδώ είναι μια περίληψη των ενοτήτων στην πιστοποίηση CBSE από 101 Blockchains και τα κεφάλαια σε κάθε ενότητα.

 • Εισαγωγή Blockchain

Η σημασία μιας βασικής κατανόησης της τεχνολογίας blockchain είναι επιτακτική για την εξειδίκευση στην ασφάλεια blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να καλύψουν τα ακόλουθα κεφάλαια σε αυτήν την ενότητα για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση CBSE.

 1. Βασικές αρχές του blockchain
 2. Δομή Blockchain
 3. Μπλοκ σε blockchain
 4. Έννοια των αλυσίδων όπως φαίνεται στο blockchain
 • Μοντελοποίηση απειλών Blockchain

Η σημασία της μοντελοποίησης απειλών είναι σημαντική για την ταξινόμηση και την κατανόηση των απειλών στην κυβερνοασφάλεια. Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν αυτήν την ενότητα για να κατανοήσουν την ανάπτυξη ενός μοντέλου απειλής, κατάλληλο για απειλές ασφαλείας blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στα ακόλουθα κεφάλαια σε αυτήν την ενότητα για να γίνουν πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας Blockchain.

 1. Πλεονεκτήματα της μοντελοποίησης απειλών στην κυβερνοασφάλεια
 2. Πολυστρωματικό οικοσύστημα blockchain
 3. Βασικές αρχές του πλαισίου STRIDE για μοντελοποίηση απειλών
 4. Ανάπτυξη ενός μοντέλου απειλής blockchain
 • Βασικά στοιχεία κρυπτογραφίας Blockchain

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν πιστοποίηση CBSE θα πρέπει επίσης να βελτιώσουν την κατανόησή τους σχετικά με τη λειτουργία των κρυπτογραφικών αλγορίθμων. Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στη λειτουργία κρυπτογραφικών αλγορίθμων παράλληλα με την καθιέρωση αξιόπιστων παραδοχών ασφάλειας για την κατανόηση των προηγούμενων ασφαλείας στα οικοσυστήματα blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στα ακόλουθα κεφάλαια αυτής της ενότητας για την επιτυχή πιστοποίηση CBSE,

 1. Βασικές αρχές κρυπτογραφίας Blockchain
 2. Εισαγωγή για κρυπτογραφία δημόσιου κλειδιού
 3. Κρυπτογραφία δημόσιου κλειδιού που σχετίζεται με την τεχνολογία blockchain
 4. Θέματα ασφάλειας κρυπτογραφίας δημόσιου κλειδιού
 5. Εισαγωγή για τις λειτουργίες κατακερματισμού
 6. Λειτουργίες κατακερματισμού Blockchain
 7. Ζητήματα ασφάλειας στις λειτουργίες κατακερματισμού
 • Ασφάλεια αλγόριθμου συναίνεσης

Αυτή η ενότητα της πιστοποίησης CBSE έχει επίσης σημαντικό ρόλο να σας βοηθήσει να γίνετε Certified Blockchain Security Expert. Οι αλγόριθμοι συναίνεσης είναι ζωτικής σημασίας για τη συντήρηση κοινών, αποκεντρωμένων και κατανεμημένων καθολικών σε ψηφιακές πλατφόρμες. Η τεχνογνωσία σε αλγόριθμους συναίνεσης και τα τρωτά σημεία τους μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Οι υποψήφιοι πρέπει να καλύψουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις στα ακόλουθα κεφάλαια αυτής της ενότητας για την πιστοποίηση CBSE,

 1. Βασικά στοιχεία αλγορίθμων συναίνεσης Blockchain
 2. Βασικά στοιχεία της απόδειξης της εργασίας
 3. Επιθέσεις στην απόδειξη της εργασίας
 4. Βασικά στοιχεία της απόδειξης του στοιχήματος
 5. Επιθέσεις στην απόδειξη του στοιχήματος
 • Ασφάλεια κόμβου και δικτύου Blockchain

Η πέμπτη ενότητα της πιστοποίησης CBSE δίνει έμφαση στην οριοθέτηση μεταξύ πραγματικών και θεωρητικών προηγουμένων ασφαλείας για συστήματα blockchain. Η εφαρμογή περιβαλλόντων blockchain σε δίκτυα και υπολογιστές εισάγει νέα ζητήματα ασφαλείας και διανύσματα επίθεσης. Επομένως, οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στα ακόλουθα κεφάλαια για αυτήν την ενότητα,

 1. Εφαρμογές Blockchain
 2. Επιθέσεις σε κόμβους blockchain
 3. Επιθέσεις σε δίκτυα blockchain
 • Ασφάλεια έξυπνων συμβάσεων

Οι έξυπνες συμβάσεις είναι μια από τις κρίσιμες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη προγραμμάτων που βασίζονται σε blockchain. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ειδικεύονται στην κατανόηση των γενικών τρωτών σημείων που είναι εμφανείς στην περίπτωση έξυπνων συμβάσεων. Πρέπει να καλύψετε τα ακόλουθα κεφάλαια σε αυτήν την ενότητα για να αποδείξετε τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας για να γίνετε πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας Blockchain.

 1. Εισαγωγή έξυπνης σύμβασης
 2. Κοινές ευπάθειες προγραμματισμού
 3. Ευπάθειες με προσανατολισμό στο Blockchain
 4. Ευπάθειες βάσει πλατφόρμας
 • Δοκιμή συστημάτων Blockchain

Αυτή η ενότητα της πιστοποίησης CBSE εστιάζει στις σημαντικές εκτιμήσεις για την αποτελεσματική αξιολόγηση των συστημάτων blockchain. Οι υποψήφιοι θα βρουν μελέτες περιπτώσεων πραγματικού κόσμου για να προσδιορίσουν τον αντίκτυπο διαφόρων παραγόντων στο hacking μιας πλατφόρμας blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στους ακόλουθους τομείς για αυτήν την ενότητα,

 1. Βασικά στοιχεία δοκιμών Blockchain
 2. Αρχιτεκτονικά θέματα
 3. Ζητήματα σχεδιασμού
 4. Σφάλματα στην εφαρμογή blockchain
 • Επιχείρηση Blockchain Security

Η τελευταία ενότητα της πιστοποίησης CBSE για να γίνει Certified Blockchain Security Expert επικεντρώνεται στην εισαγωγή διαφορετικών εταιρικών πλατφορμών blockchain όπως το Hyperledger και το Corda. Αυτή η ενότητα είναι σημαντική στο ρόλο της στην ενίσχυση των δυνατοτήτων ασφάλειας blockchain σε επίπεδο επιχειρήσεων για τους υποψηφίους.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις μιας σε βάθος κατανόησης των πλατφορμών εταιρικών blockchain και του σχεδιασμού τους. Επίσης, οι υποψήφιοι πρέπει να προβληματιστούν σχετικά με τις σημαντικές δυνατότητες σε αυτές τις εταιρικές πλατφόρμες blockchain που μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την εμπειρία τους στα ακόλουθα κεφάλαια σε αυτήν την ενότητα για την πιστοποίηση CBSE,

 1. Εισαγωγή εταιρικών πλατφορμών blockchain
 2. Βασικά στοιχεία Corda
 3. Ζητήματα ασφάλειας που σχετίζονται με το Corda
 4. Βασικά στοιχεία του υπερκαλλιεργητή
 5. Ζητήματα ασφάλειας που σχετίζονται με το Hyperledger

Εκτός από την ολοκληρωμένη κάλυψη βασικών έως προηγμένων εννοιών σχετικά με την ασφάλεια blockchain, η πιστοποίηση Certified Blockchain Security Expert από το 101 Blockchains παρέχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Πρώτα απ ‘όλα, έχετε ένα εκπαιδευτικό μάθημα άμεσα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για την πιστοποίηση CBSE.

Στη συνέχεια, το μάθημα πιστοποίησης CBSE φέρνει επίσης επιπλέον μαθησιακούς πόρους και εκπαιδευτικό υλικό για να υποστηρίξει τις προετοιμασίες σας. Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν εβδομαδιαίες αναφορές υπολογιστικών φύλλων για την πρόοδο της προπόνησής τους και την εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσω email. Επιπλέον, 101 Blockchains παρέχουν επίσης επαρκή υποστήριξη όσον αφορά την καθοδήγηση σταδιοδρομίας για να επιτρέψουν στους υποψηφίους να εντοπίσουν τους καλύτερους ρόλους σταδιοδρομίας που μπορούν να ακολουθήσουν με την πιστοποίηση CBSE.

Διαβάστε επίσης: Πώς λειτουργεί το Blockchain?

Ιδανικές πρακτικές για προετοιμασία για πιστοποίηση CBSE

Σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας Blockchain θα μπορούσαν να ελπίζουν να αποκτήσουν εύκολα την πιστοποίηση CBSE Ωστόσο, είναι λογικό να ρωτήσετε αν είναι εύκολο να πληροίτε τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση CBSE. Έτσι, οι υποψήφιοι πρέπει να βασίζονται στις ακόλουθες βέλτιστες πρακτικές για να προετοιμάσουν αποτελεσματικά την πιστοποίηση CBSE με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

 • Ξεκινήστε με τα βασικά των εξετάσεων

Όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν την πιστοποίηση CBSE θα πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με μια εις βάθος αξιολόγηση των θεμάτων των εξετάσεων. Τα θέματα των εξετάσεων όχι μόνο σας βοηθούν να ξέρετε τι να μάθετε για τις εξετάσεις, αλλά και να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στο ταξίδι προετοιμασίας. Η γνώση των θεμάτων και των στόχων των εξετάσεων και οι επίσημες λεπτομέρειες μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω τις δυνατότητες των υποψηφίων. Το πιο σημαντικό, οι υποψήφιοι που γνωρίζουν θέματα εξετάσεων μπορούν να επιλέξουν τους ιδανικούς μαθησιακούς πόρους και οδηγούς μελέτης για την προετοιμασία τους.

 • Επιλέξτε 101Blockchains για προπόνηση

Ο επόμενος κρίσιμος δείκτης για υποψηφίους που θέλουν να γίνουν πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας Blockchain είναι η επιλογή 101 πόρων εκπαίδευσης Blockchains. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα 101 εκπαιδευτικά σεμινάρια πιστοποίησης Blockchains CBSE για να βελτιώσουν τις προετοιμασίες τους. Το 101 εκπαιδευτικό υλικό Blockchains επικεντρώνεται ειδικά στους στόχους των εξετάσεων στην πιστοποίηση CBSE, παρέχοντας έτσι διαβεβαίωση για καλύτερες προετοιμασίες. Επίσης, το πλεονέκτημα της εξατομικευμένης καθοδήγησης με τους πόρους εκπαίδευσης σε 101 Blockchains εξυπηρετεί ανταγωνιστική αξία για την προετοιμασία των υποψηφίων.

 • Ανάπτυξη προγράμματος προετοιμασίας

Μία από τις πιο κρίσιμες μεθόδους προετοιμασίας που οι υποψήφιοι συχνά αγνοούν είναι η ανάπτυξη ενός ακριβούς προγράμματος προετοιμασίας. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα λεπτομερές σχέδιο μελέτης για να καλύψουν όλα τα θέματα και τις ενότητες των εξετάσεων σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Η χρήση ορόσημων στο σχέδιο μελέτης μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να καλύψουν όλους τους στόχους των εξετάσεων πριν από την εξέταση πιστοποίησης. Το σχέδιο μελέτης υποστηρίζει επίσης την ευέλικτη προετοιμασία για όλους τους υποψηφίους καθώς έχουν τον έλεγχο του προγράμματος προετοιμασίας.

 • Η λογοδοσία έχει πολύ σημασία

Η τελική πρόταση για τους υποψηφίους να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για να γίνουν πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας Blockchain είναι η λογοδοσία. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθήσουν το σχέδιο προετοιμασίας για την πιστοποίηση CBSE ακριβώς χωρίς αποτυχία. Ένα μέλος της οικογένειας, ένας φίλος ή ακόμα καλύτερα, ένας συνεργάτης μελέτης μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για να βεβαιωθείτε ότι δεν αποκλίζετε από τις προετοιμασίες σας σε οποιοδήποτε στάδιο.

Η πιστοποίηση παρέχει επικύρωση στις δεξιότητές σας και μεταφέρει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Λάβετε λοιπόν την πιστοποίηση των ειδικών Blockchain και προχωρήστε στην καριέρα σας στο Blockchain.

Συμπέρασμα

Σε τελική σημείωση, οι υποψήφιοι πρέπει να βρουν την πιστοποίηση Πιστοποιημένου ειδικού ασφαλείας Blockchain από 101Blockchains ευκολότερα από άλλες πιστοποιήσεις ασφαλείας blockchain Επιπλέον, η στρατηγική οργάνωση θεμάτων στις ενότητες εξετάσεων πιστοποίησης CBSE και οι πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια blockchain πραγματικού κόσμου παρουσιάζουν πολλά υποσχόμενα πλεονεκτήματα για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των επαγγελματιών ασφάλειας blockchain.

Αν θέλετε να γίνετε Πιστοποιημένοι ειδικοί ασφαλείας Blockchain, τότε 101 Blockchains μπορεί να είναι ένα πολλά υποσχόμενο έδαφος για να ξεκινήσετε. Μακροπρόθεσμα, η ασφάλεια blockchain θα ήταν μια από τις υποχρεωτικές απαιτήσεις για σχεδόν όλους τους τύπους ρόλων που βασίζονται σε blockchain. Κάντε το πρώτο βήμα για να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας blockchain με δεξιότητες ασφαλείας αυτήν τη στιγμή!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me