Πώς να γίνετε πιστοποιημένος αρχιτέκτονας Blockchain για επιχειρήσεις (CEBA);

Η υπάρχουσα αγορά εργασίας πληροφορικής στρέφει την προσοχή της στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων γνώσεων σχετικά με τις τεχνολογικές καινοτομίες. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πλήρη γνώση της τεχνολογίας blockchain για να αξιοποιήσουν τις διάφορες αναδυόμενες ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Πολλοί επίδοξοι επαγγελματίες blockchain θέλουν να γίνουν Certified Enterprise Blockchain Architect λόγω των εξαιρετικών προοπτικών για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους στον σχετικό ρόλο.

Το Blockchain μπορεί να φέρει επανάσταση στις επιχειρήσεις, όπως το γνωρίζουμε. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το blockchain δεν είναι μια διαταραγμένη τεχνολογία. Αντίθετα, είναι μια θεμελιώδης τεχνολογία και θα απαιτούσε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στην υιοθέτηση blockchain για την αξιοποίηση του πραγματικού δυναμικού της. Αν και πολλοί επαγγελματίες φιλοδοξούν να γίνουν πιστοποιημένοι αρχιτέκτονες blockchain, είναι λιγότερο πιθανό να βρουν τη σωστή καθοδήγηση για το ίδιο.

Εγγραφή τώρα: Πιστοποιημένη πιστοποίηση Enterprise Blockchain Architect

Η παρακάτω συζήτηση σάς βοηθά να μάθετε τη ζήτηση για αρχιτέκτονες blockchain στην υπάρχουσα αγορά εργασίας και τις λεπτομέρειες της πιστοποίησης Certified Enterprise Blockchain Architect από 101 Blockchains. Το πιο σημαντικό, οι επίδοξοι υποψήφιοι θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιήσουν την ακόλουθη συζήτηση για να βρουν τις βέλτιστες πρακτικές για να διασφαλίσουν ότι θα λάβουν με επιτυχία πιστοποίηση CEBA.

Απαίτηση για εργασίες Blockchain Architect

Μία από τις σημαντικότερες πτυχές για την προσοχή σας προτού καταλάβετε τις απαιτήσεις για να γίνετε Certified Enterprise Blockchain Architect είναι η αξιολόγηση της ζήτησης για εργασίες blockchain. Είναι λογικό για κάθε αρχάριο στην πληροφορική ή έναν υπάρχοντα επαγγελματία να αναρωτιέται για τη σκοπιμότητα επιλογής του blockchain ως επιλογής καριέρας.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε καθώς το blockchain συνεχίζει να εξελίσσεται ως μια από τις πιο απαιτούμενες δεξιότητες συνεχώς. Σύμφωνα με την Έκθεση Εργασίας του LinkedIn για το 2020, ο ρόλος του προγραμματιστή blockchain είναι η κορυφαία αναδυόμενη δουλειά το 2020. Η εταιρεία προσλήψεων, Hired, παρουσίασε μια έκθεση τον Φεβρουάριο του 2019 που έδειξε ριζική αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης για μηχανικούς blockchain κατά 517% ετησίως..

Επιπλέον, η έκθεση του Hired έδειξε επίσης ότι ο μηχανικός blockchain ήταν μία από τις κορυφαίες θέσεις εργασίας με τη μεγαλύτερη τεχνική λογισμικού. Τα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία σχετικά με το μισθό των μηχανικών blockchain έδειξαν διακυμάνσεις από 150.000 $ έως 175.000 $ ετησίως κατά μέσο όρο. Η απαίτηση για απόκτηση πιστοποίησης CEBA επικυρώνεται σε μεγάλο βαθμό λόγω της δυνητικά αυξανόμενης ζήτησης για εργασίες αρχιτέκτονα blockchain.

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας Blockchain; Δείτε τις καλύτερες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα Blockchain από τους ειδικούς.

Ο μέσος ετήσιος μισθός των τεχνικών αρχιτεκτόνων blockchain είναι σχεδόν 90.000 $ για αρχάριους. Ο μέσος ετήσιος μισθός για έναν έμπειρο αρχιτέκτονα blockchain μπορεί να κυμαίνεται έως και 250.000 $, σύμφωνα με την έρευνα Gartner 2019. Ταυτόχρονα, είναι επίσης σημαντικό για τους υποψηφίους να αναζητήσουν διαφορετικές εταιρείες που προσλαμβάνουν επαγγελματίες blockchain.

Οι επαγγελματικές συμβουλευτικές εταιρείες EY, Deloitte, PWC και KPMG είναι από τις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για την ανάρτηση διαφημίσεων για δουλειές blockchain. Ακόμη και κορυφαίες εταιρείες όπως η IBM, η Amazon και η Microsoft στρέφονται επίσης προς την τάση blockchain για αύξηση της επιχειρηματικής αξίας. Τώρα, κάθε άτομο θα μπορούσε να καταλάβει τη σκοπιμότητα των ευκαιριών να γίνει πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect.

Λοιπόν, από πού πρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε καριέρα ως πιστοποιημένος αρχιτέκτονας blockchain επιχειρήσεων; Η πιο βιώσιμη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση δείχνει κατευθείαν προς 101 Blockchains. Ας μάθουμε πώς το 101 Blockchains προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις προοπτικές σταδιοδρομίας ενός επίδοξου αρχιτέκτονα blockchain.

Γιατί πρέπει να επιλέξω 101 Blockchains?


Το 101 Blockchains είναι μια νέα αλλά τρομερή αναφορά στον τομέα της εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης blockchain. Η εμπειρογνωμοσύνη της ομάδας στην οποία βασίζονται τα θεμέλια των 101 Blockchains είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της που μπορεί να υποστηρίξει τους μαθητές. Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να γίνουν πιστοποιημένοι Enterprise Blockchain Architect με τη βοήθεια της πιστοποίησης CEBA από 101 Blockchains. Πως? Θα εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες της πιστοποίησης CEBA αμέσως μετά να ανακαλύψουμε την έκταση της αξιοπιστίας των 101 Blockchains.

Το 101 Blockchains βασίζεται σε τρία σημαντικά πρότυπα για την ποιότητα των πιστοποιήσεών του. Οι τρεις αρχές είναι εμπιστοσύνη, στρατηγική και πρακτική εμπειρία. 101 Το Blockchains διασφαλίζει την εμπιστοσύνη σε όλους τους πόρους μάθησης μέσω της υποστήριξης εμπειρογνωμόνων του κλάδου και επαγγελματιών blockchain. Κάθε εκπαιδευτικός πόρος και πιστοποίηση 101 Blockchains προσαρμόζεται με στρατηγική προοπτική στη βιομηχανία blockchain.

Το πιο σημαντικό, ότι η εστίαση σε πρακτικές πτυχές της εκπαίδευσης και της κατάρτισης blockchain από το 101 Blockchains είναι μια τρομερή ώθηση για την επαγγελματική αριστεία 101 υποψηφίων με πιστοποίηση Blockchains. Με την τρομερή βοήθεια στην εκπαίδευση και την ποιότητα της εκπαίδευσης blockchain σε 101 Blockchains, οι επαγγελματίες θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μια ισχυρή βάση για την καριέρα τους στο blockchain μακροπρόθεσμα.

Ξεκινήστε τώρα με το δωρεάν βασικό μάθημα Blockchain!

Πώς να γίνετε πιστοποιημένος αρχιτέκτονας Enterprise Blockchain (CEBA)

πιστοποίηση αρχιτέκτονα εταιρικού blockchain

Το 101 Blockchains προσφέρει την πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Architect μαζί με δύο άλλες πιστοποιήσεις blockchain βάσει ρόλων. Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να γίνουν πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες blockchain με την πιστοποίηση CEBA αποδεικνύοντας τις ικανότητές τους για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών ευθυνών στο ρόλο ενός αρχιτέκτονα blockchain επιχείρησης.

Η πιστοποίηση CEBA από 101 Blockchains έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τους επίδοξους επαγγελματίες να μάθουν για τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη θέση ενός αρχιτέκτονα blockchain επιχειρήσεων. Η πιστοποίηση CEBA βοηθά επίσης στη βελτίωση δεξιοτήτων, γνώσεων και ικανοτήτων για μηχανικούς και επαγγελματίες blockchain.

Η πιστοποίηση CEBA εμβαθύνει βαθιά στις βασικές αρχές του blockchain, όπως τα στοιχεία, η σχετική ορολογία, η πώληση λύσεων, η δημιουργία αξιών και η αρχιτεκτονική blockchain. Το πιο σημαντικό, οι υποψήφιοι έχουν τη διαβεβαίωση να λάβουν πιστοποίηση CEBA με την κάλυψη διαδραστικών ασκήσεων, επιδείξεων και εικόνων από πίνακα..

Ταυτόχρονα, η διευκόλυνση ολοκληρωμένων πληροφοριών σχετικά με την τεχνολογία blockchain παρέχει αξιόπιστη ώθηση στις επαγγελματικές δυνατότητες των επίδοξων αρχιτέκτονες blockchain. Η πιστοποίηση CEBA επικεντρώνεται επίσης στην κατανόηση του αντίκτυπου του blockchain στην επανάσταση της προοπτικής των επιχειρήσεων και των κυβερνήσεων για την επίτευξη καλύτερης αποτελεσματικότητας στην υιοθέτηση blockchain.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την προετοιμασία για την πιστοποίηση CEBA, καθώς το 101 Blockchains προσφέρει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για το ίδιο. Το αυτόνομο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε 101 Blockchains εκτείνεται σε 5 εβδομάδες με 3-4 ώρες μελέτης για κάθε εβδομάδα. Οι υποψήφιοι μπορούν να αξιοποιήσουν το 101 εκπαιδευτικό μάθημα πιστοποίησης CEBA Blockchains για τα πλεονεκτήματα της ευέλικτης μάθησης.

Εάν είστε αρχάριος, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε την καριέρα σας με αυτόν τον οδηγό Blockchain for Beginners.

Στοχευμένο κοινό για πιστοποίηση CEBA

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να καταλάβετε αν θέλετε να γίνετε πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect είναι το κοινό-στόχος για τις εξετάσεις. Ο ρόλος του αρχιτέκτονα blockchain είναι επικερδής και ελκυστικός για σχεδόν κάθε επαγγελματία πληροφορικής. Ωστόσο, οι υποψήφιοι πρέπει να ελέγξουν τους διαφορετικούς ρόλους που βασίζονται σε blockchain που μπορούν να ακολουθήσουν με την πιστοποίηση CEBA.

Οι τεχνολογίες Blockchain έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ, καθώς μετακινούνται με ευκολία από την απόδειξη της ιδέας στα στάδια παραγωγής. Έτσι, αν και η πιστοποίηση CEBA είναι κατάλληλη για το ρόλο του αρχιτέκτονα blockchain, οι υποψήφιοι μπορούν να διερευνήσουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε πολλούς άλλους ρόλους. Ακολουθεί μια περίληψη του ιδανικού κοινού-στόχου για πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA),

 1. Μηχανικοί προσανατολισμένοι στην τεχνολογία Blockchain
 2. Διαχειριστές πληροφορικής
 3. Προγραμματιστές λύσεων Blockchain
 4. Διευθυντές Πληροφοριών
 5. Μηχανικοί λύσεων Blockchain
 6. Επαγγελματίας πελάτης με προσανατολισμό το Blockchain
 7. Αρχιτέκτονες στο cloud
 8. Στελέχη πωλήσεων πληροφορικής
 9. Μηχανικοί προ-πωλήσεων τεχνολογίας Blockchain
 10. Διαχειριστές τεχνολογίας Blockchain

Στόχοι της πιστοποίησης CEBA

Τώρα, είναι σημαντικό για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι Enterprise Blockchain Architect να ανακαλύψουν τους στόχους πιστοποίησης. Οι στόχοι της πιστοποίησης CEBA είναι οι εξής,

 1. Ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης κατανόησης προηγμένων εννοιών στην αρχιτεκτονική και την ανάπτυξη blockchain
 2. Βελτίωση της γνώσης των υποψηφίων σχετικά με διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης blockchain και τις προσεγγίσεις για την επιλογή του ιδανικού συστήματος blockchain για διαφορετικές ανάγκες των πελατών
 3. Επικύρωση για τη γνώση των ειδικευμένων υποψηφίων για επαγγελματικές ευθύνες αρχιτέκτονα blockchain μέσω μιας κορυφαίας πιστοποίησης αρχιτεκτονικής blockchain

Ενότητες που καλύπτονται από την πιστοποίηση CEBA

Ως εκ τούτου, ένας επίδοξος υποψήφιος θα μπορούσε να παρατηρήσει τις δυνατότητες της πιστοποίησης CEBA για την καθιέρωση της καριέρας τους ως αρχιτέκτονας blockchain επιχειρήσεων. Η επιτυχία ενός υποψηφίου εξαρτάται από την κατανόηση των θεμάτων που καλύπτονται από την πιστοποίηση. Με μια ολοκληρωμένη εντύπωση όλων των ενοτήτων και των θεμάτων που καλύπτονται στην πιστοποίηση CEBA, οι υποψήφιοι μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικές στρατηγικές προετοιμασίας.

Το πιο σημαντικό από όλα, οι υποψήφιοι θα γνωρίσουν τα διάφορα θέματα που πρέπει να προετοιμάσουν για να διασφαλίσουν την επιτυχία τους. Η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ενότητες στην πιστοποίηση CEBA μπορεί να προσφέρει πολλά υποσχόμενα πλεονεκτήματα για να γίνετε με ευκολία πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect. Εδώ είναι το περίγραμμα των διαφορετικών τομέων ή ενοτήτων της πιστοποίησης 101 Blockchains CEBA και των θεμάτων που καλύπτονται σε αυτά.

 • Βασικές αρχές Blockchain

Ο πρώτος τομέας ή ενότητα στην πιστοποίηση CEBA επικεντρώνεται κυρίως σε διάφορες βασικές πτυχές της τεχνολογίας blockchain. Η ενότητα δημιουργεί τη βάση γνώσης των υποψηφίων σε βασικές αλλά και προηγμένες έννοιες της τεχνολογίας blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να καλύψουν τα σημαντικά σημεία που σχετίζονται με τους ακόλουθους τομείς στην πρώτη ενότητα πιστοποίησης CEBA.

 1. Ορισμός του blockchain
 2. Διαφορά μεταξύ blockchain, cryptocurrency και tokens
 3. Βασικά στοιχεία στην τεχνολογία blockchain
 4. Το πρόβλημα των βυζαντινών στρατηγών
 5. Βασικές αρχές μηχανισμών συναίνεσης
 6. Μέθοδοι για την εγγραφή μπλοκ σε ένα blockchain
 7. Ορισμός και πρακτικές εφαρμογές κατακερματισμού
 8. Απαιτήσεις για εξόρυξη blockchain
 9. Βασικές αρχές έξυπνων συμβάσεων
 10. Segwits & πιρούνια
 11. Παραλλαγές blockchain και περιπτώσεις χρήσης
 • Επιχείρηση Blockchains

Η δεύτερη ενότητα στην πιστοποίηση CEBA διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη των φιλοδοξιών των υποψηφίων να γίνουν πιστοποιημένοι Enterprise Blockchain Architect. Αυτή η ενότητα εξετάζει βαθύτερα τις διάφορες επιπτώσεις που σχετίζονται με την υιοθέτηση τεχνολογίας blockchain σε επίπεδο επιχειρήσεων. Οι υποψήφιοι θα βρουν σύνθετα θέματα που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική εταιρικών blockchain σε αυτήν την ενότητα. Οι σημαντικοί τομείς στους οποίους οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους για την απόκτηση αυτής της ενότητας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα,

 1. Ορισμός της επιχείρησης blockchain
 2. Δημιουργία αξίας σε εταιρικό blockchain
 3. Πτυχές μοντελοποίησης κόστους των επιχειρήσεων blockchain
 4. Λόγοι κόστους που σχετίζονται με επιχειρήσεις blockchain
 5. Απόδοση των blockchain επιχειρήσεων σε όρους συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο
 6. Βασικές αρχές της επιχειρηματικής αρχιτεκτονικής blockchain
 7. Γενικές περιπτώσεις χρήσης σε εταιρικές μπλοκ
 8. Λύσεις πωλήσεων για εταιρικούς αποκλεισμούς
 9. Τεχνολογικά ζητήματα για εταιρικές λύσεις blockchain
 10. Βασικά στοιχεία του Blockchain ως μοντέλο υπηρεσίας ή BaaS και πρακτικά παραδείγματα
 11. Βασικά στοιχεία ανάπτυξης blockchain για επιχειρήσεις
 12. Θέματα ασφάλειας για λύσεις blockchain για επιχειρήσεις
 • Επισκόπηση του Ethereum

Αυτή η ενότητα πιστοποίησης CEBA ενισχύει την πρακτική εξειδίκευση των μαθητών για να γίνει Certified Enterprise Blockchain Architect. Το εντυπωσιακό σημείο αυτής της πιστοποίησης επικεντρώνεται στο Ethereum, μία από τις κοινώς χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες για την αρχιτεκτονική και την ανάπτυξη blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τις γνώσεις τους στα ακόλουθα κεφάλαια της πιστοποίησης CEBA αυτής της ενότητας.

 1. Επισκόπηση των βασικών στοιχείων του Ethereum
 2. Έννοιες για την ανάπτυξη του Ethereum
 3. Πρακτική επίδειξη της χρήσης του Ethereum Etherscan
 4. Πρακτική κατανόηση της ανάπτυξης του Ethereum
 5. Πρακτικές επιπτώσεις του Metamask
 6. Πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τη θήκη πλατφόρμας διακριτικών του Ethereum
 • Επισκόπηση του Hyperledger Fabric

Η τέταρτη ενότητα του Certified Enterprise Blockchain Architect ή η πιστοποίηση CEBA, εφιστά επίσης την προσοχή σε ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο για την αρχιτεκτονική blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στα επόμενα κεφάλαια για να γίνουν πιστοποιημένοι Enterprise Blockchain Architect.

 1. Επισκόπηση του έργου Hyperledger
 2. Βασικά στοιχεία Hyperledger Fabric
 3. Χρησιμοποιήστε θήκες που σχετίζονται με το Hyperledger Fabric
 4. Πρακτικές επιδείξεις για την ανάπτυξη υφασμάτων Hyperledger σε AWS
 5. Πληροφορίες για την ανάπτυξη υφασμάτων Hyperledger
 6. Πρακτική κατανόηση των περιπτώσεων χρήσης υφασμάτων Hyperledger στην εφοδιαστική
 • Επισκόπηση του R3 Corda

Η τελική ενότητα στην πιστοποίηση CEBA σάς βοηθά να γίνετε πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες blockchain σε ρόλους αρχιτέκτονα με ολοκληρωμένες πρακτικές δεξιότητες. Οι υποψήφιοι πρέπει να καλύψουν τα ακόλουθα κεφάλαια σε αυτήν την ενότητα για να διασφαλίσουν καλύτερες πιθανότητες πιστοποίησης της πιστοποίησης CEBA.

 1. Επισκόπηση των βασικών στοιχείων του R3 Corda
 2. Χρησιμοποιήστε θήκες Corda
 3. Πρακτική κατανόηση των χρηματοοικονομικών περιπτώσεων χρήσης του Corda
 4. Ανάπτυξη Corda
 5. Πρακτικές γνώσεις για την εφαρμογή του CordaBench

Τα πλεονεκτήματα των 101 Blockchains για να γίνουν πιστοποιημένοι Enterprise Blockchain Architect είναι επίσης εμφανή στην υποστήριξη πιστοποίησης. Το 101 Blockchains προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη στους υποψηφίους να κατανοήσουν τη διαδικασία πιστοποίησης. Είναι ενδιαφέρον ότι το 101 Blockchains προσφέρει επίσης αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς ρόλους blockchain που μπορείτε να ακολουθήσετε με την πιστοποίηση CEBA. Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να επιτύχουν αναλυτικές εκθέσεις αξιολογώντας την απόδοσή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα CEBA πριν από την τελική εξέταση.

Η πιστοποίηση παρέχει επικύρωση στις δεξιότητές σας και μεταφέρει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Λάβετε λοιπόν την πιστοποίηση των ειδικών Blockchain και προχωρήστε στην καριέρα σας στο Blockchain.

Συνιστώμενες πρακτικές για την επιτυχή προετοιμασία πιστοποίησης CEBA

Έτσι, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι 101 Blockchains όχι μόνο προσφέρουν την πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Architect, αλλά και τεράστια υποστήριξη για την πιστοποίηση της πιστοποίησης. Επομένως, οποιοσδήποτε φιλόδοξος αρχιτέκτονας εταιρικού blockchain μπορεί να αντιληφθεί σαφείς ευκαιρίες για εύκολη πιστοποίηση της πιστοποίησης CEBA. Από την άλλη πλευρά, οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να θέσουν την ερώτηση – «είναι τόσο εύκολο;» προτού φανταστούν τα οφέλη της πιστοποίησης.

Παρόλο που το 101 Blockchains προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη για την πιστοποίηση της πιστοποίησης CEBA για να γίνει Certified Enterprise Blockchain Architect, είναι σημαντικό να βρούμε την ιδανική στρατηγική για να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για τις εξετάσεις. Ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη απάντηση στα δεινά της προετοιμασίας πιστοποίησης CEBA; Ας δούμε τους προτεινόμενους δείκτες από εξειδικευμένους επαγγελματίες και ειδικούς του κλάδου για την προετοιμασία πιστοποίησης CEBA.

 • Ξεκινήστε με τα Βασικά

Μία από τις κύριες συστάσεις για την προετοιμασία για να γίνετε Certified Enterprise Blockchain Architect ασχολείται με βασικές αρχές. Το πρόγραμμα σπουδών για την πιστοποίηση CEBA έχει μια απλή δομή και οργάνωση. Ωστόσο, οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλά θέματα στις ενότητες πιστοποίησης CEBA. Χωρίς σαφή επίγνωση των θεμάτων των εξετάσεων, είναι πιο εύκολο για τους υποψηφίους να παρεκκλίνουν από τις προετοιμασίες τους.

Επιπλέον, η αβεβαιότητα σχετικά με τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στην πιστοποίηση CEBA μπορεί να εμποδίσει την εμπιστοσύνη για προετοιμασίες. Επομένως, ξεκινήστε το πρώτο βήμα της προετοιμασίας σας για πιστοποίηση CEBA με μια λεπτομερή αξιολόγηση των θεμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης. Η επισκόπηση όλων των θεμάτων εξετάσεων παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στην πλοήγηση διαφορετικών οδηγών μελέτης για την εύρεση αξιόπιστων πόρων.

 • Επιλέξτε το Credible Training Platform

Το επόμενο βήμα στην προετοιμασία σας για να γίνετε Certified Enterprise Blockchain Architect αναφέρεται στην επιλογή αξιόπιστων εκπαιδευτικών πλατφορμών. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από 101 Blockchains σε αυτήν την περίπτωση; Το εκπαιδευτικό σεμινάριο 101 Blockchains για πιστοποίηση CEBA παρέχει σε βάθος εκπαιδευτικό υλικό και πρακτικές γνώσεις.

Ως αποτέλεσμα, το εκπαιδευτικό μάθημα όχι μόνο προετοιμάζει τους υποψηφίους για θεωρητικές ερωτήσεις αλλά και τις πρακτικές ερωτήσεις στις εξετάσεις. Το πιο σημαντικό, οι πρακτικές επιδείξεις διαδραματίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία υποψηφίων για επαγγελματικούς ρόλους αρχιτέκτονα επιχειρήσεων blockchain. Το 101 Blockchains παρέχει επίσης χρήσιμη καθοδήγηση για τους υποψηφίους να προσεγγίσουν τη διαδικασία πιστοποίησης.

 • Μείνετε πιστοί στους στόχους προετοιμασίας σας

Η προετοιμασία των υποψηφίων για πιστοποίηση CEBA είναι εξίσου καλή με την ευθύνη των υποψηφίων για την προετοιμασία τους. Πολλοί υποψήφιοι ξεκινούν συχνά τις προετοιμασίες τους με θετικό νόημα μόνο για να καταλήξουν να απομακρύνονται από αυτό λόγω άλλων δεσμεύσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα πρόγραμμα προετοιμασίας βασισμένο σε ορόσημο που συνοδεύεται από έναν συνεργάτη μελέτης ή κάποιον για να σας θεωρήσει υπεύθυνο για τις προετοιμασίες σας μπορεί να κάνει θαύματα. Ζητήστε από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας να σας υποστηρίξουν στο ταξίδι για να γίνετε Certified Enterprise Blockchain Architect. Με την υποστήριξη ενός συνεργάτη στο ταξίδι προετοιμασίας σας, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους της μελέτης σας εύκολα.

 • Κερδίστε πρακτική εμπειρία

Μια άλλη κρίσιμη πτυχή που οι υποψήφιοι υπονομεύουν συχνά κατά την προετοιμασία τους για πιστοποίηση CEBA είναι μια πρακτική εμπειρία. Ο συνδυασμός των θεωρητικών εννοιών της αρχιτεκτονικής και της ανάπτυξης blockchain μπορεί να σας οδηγήσει μόνο στις προετοιμασίες σας. Η έλλειψη πρακτικής εμπειρίας σε διαφορετικές τεχνολογίες blockchain και αρχιτεκτονικές έννοιες μπορεί να είναι επιζήμια για τη συνολική απόδοσή σας στις εξετάσεις.

Έτσι, αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε ευκαιρία για να αναπτύξετε την πρακτική σας εμπειρία στην τεχνολογία και τα εργαλεία blockchain. Το 101 Blockchains παρέχει πολλές πρακτικές επιδείξεις, διαδραστικές ασκήσεις και περιπτώσεις χρήσης για την ενίσχυση της πρακτικής εμπειρίας. Δοκιμάστε τις ιδέες που μαθαίνετε κατά την προετοιμασία σας για πιστοποίηση CEBA σε έργα πραγματικού κόσμου. Ξεκινήστε μικρά με πρακτικά πειράματα και ανακαλύψτε μια πολλά υποσχόμενη βελτίωση στις πρακτικές σας δεξιότητες.

Τελικές λέξεις

Σε μια τελική σημείωση, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι είναι εύκολο να γίνετε πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect με 101 Blockchains. Ωστόσο, οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να κατανοήσουν ότι το ταξίδι στην πιστοποίηση CEBA θα αποτελούσε τεράστιες προκλήσεις. Κάθε υποψήφιος πρέπει να αγκαλιάσει αυτές τις προκλήσεις και να κατανοήσει πώς μπορούν να συνεισφέρουν στις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Οι αρχιτέκτονες των εταιρειών blockchain μπορούν να αξιοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα εκτεταμένων ευκαιριών σταδιοδρομίας στο οικοσύστημα blockchain με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση CEBA. Ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν την πιστοποίηση CEBA για να αποκτήσουν εξέχουσα φήμη σε επαγγελματικούς κύκλους. Μακροπρόθεσμα, η πιστοποίηση CEBA μπορεί να παρακινήσει τους υποψηφίους να ενημερώνουν συνεχώς τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους ως αρχιτέκτονες blockchain. Ξεκινήστε να προετοιμάζετε τώρα για μια επιτυχημένη καριέρα blockchain!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map