Blockchain In Pharma: Θα εξελιχθεί η φαρμακευτική βιομηχανία;

Πιστεύετε εάν το blockchain στα φαρμακεία θα λειτουργήσει ή όχι; Εδώ, θα συζητήσουμε το blockchain στα φαρμακευτικά προϊόντα και τον ρόλο του στη βελτίωση της τεχνολογίας που το περιβάλλει.

Με την υγειονομική περίθαλψη να είναι το νούμερο ένα θέμα σε όλο τον κόσμο, το φαρμακείο παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων.

Το Blockchain είναι σχεδόν μια δεκαετία. Η παρουσία του έγινε αισθητή σε σχεδόν όλους τους τομείς εκεί έξω. Είναι ιδιαίτερα εφαρμόσιμο σε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης, από χρηματοοικονομικές υπηρεσίες έως ακίνητα. Ο νικητής εδώ είναι οι εταιρείες που το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν τις διαδικασίες τους.

Ο αντίκτυπος του blockchain μπορεί να μετρηθεί επειδή θα βοηθήσει τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης να εξοικονομήσει 100- 150 δισεκατομμύρια $ ετησίως. Αυτοί οι αριθμοί θα τεθούν σε ισχύ έως το 2025. Η εξοικονόμηση μπορεί να φανεί στο λειτουργικό κόστος, το κόστος προσωπικού, το κόστος λειτουργιών υποστήριξης, τα πλαστά και ούτω καθεξής! Το Blockchain και το pharma, και τα δύο μαζί, μπορούν να προχωρήσουν πολύ!

Εγγραφείτε τώρα:Δωρεάν μάθημα Blockchain

Contents

Blockchain In Pharma: Η τρέχουσα κατάσταση της φαρμακευτικής βιομηχανίας

Η φαρμακευτική βιομηχανία αποτελεί κρίσιμο μέρος της υγειονομικής περίθαλψης. Είναι μια βιομηχανία 482 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχε ανάπτυξη, διανομή ή ανακάλυψη ναρκωτικών. Όταν μιλάμε για τον φαρμακευτικό τομέα, εννοούμε αυτά τα τρία πράγματα: διανομή, ανάπτυξη και διαδικασία ανακάλυψης.

Αυτή τη στιγμή, η φαρμακευτική βιομηχανία δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το γεγονός ότι 9 από τα 10 φάρμακα αποτυγχάνουν να φτάσουν στη φάση της κλινικής δοκιμής μιλάει πολύ για την κατάστασή του. Αυτό σημαίνει επίσης ότι σπάνια ένα νέο φάρμακο φτάνει σπάνια στη διαδικασία έγκρισης του FDA. Όλα αυτά συμβαίνουν κυρίως λόγω της έλλειψης δεδομένων ασθενών, στα οποία οι φαρμακευτικές εταιρείες βασίζουν τη διαδικασία έρευνας και έγκρισης.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη φαρμακοβιομηχανία, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις προκλήσεις.

blockchain στα φαρμακευτικά προϊόντα

Διαφορά δεδομένων Pharma

Στον πυρήνα της φαρμακοβιομηχανίας βρίσκονται τα δεδομένα καθώς τους επιτρέπει να πειραματίζονται, να κατανοούν και να καινοτομούν νέα φάρμακα για διαφορετικές ασθένειες. Οι φαρμακευτικές εταιρείες βρίσκουν πάντα την ανισότητα των δεδομένων ένα μεγάλο πρόβλημα όταν προσπαθούν να λύσουν συγκεκριμένες ασθένειες. Αυτή η διαφορά δεδομένων προέρχεται από τα σιλό που αποθηκεύουν τα δεδομένα. Τα σιλό λειτουργούν με σύνδεση σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Η εξάρτηση από διαφορετικές πηγές και η αδυναμία επαλήθευσης των δεδομένων που μεταφορτώνονται και κοινοποιούνται καθιστούν την ανισότητα των δεδομένων πραγματικό πρόβλημα. Η διαφορά δεδομένων οφείλεται επίσης στη χρήση διαφορετικών δομών και μοντέλων δεδομένων που χρησιμοποιούνται από τις πηγές δεδομένων και τα τμήματα.


Αυξημένος ανταγωνισμός για τα γενόσημα φάρμακα

Υπήρξε αυξημένος ανταγωνισμός από τα γενόσημα φάρμακα. Ο λόγος πίσω από την απόφαση της FDA να κυκλοφορήσει στην αγορά γενόσημα φάρμακα χαμηλού κόστους με πιο ομαλό και ταχύτερο τρόπο.

Αυτό δυσκολεύει την έγκριση νέων φαρμάκων. Τα νέα φάρμακα έχουν γενικά περίοδο αποκλειστικότητας 180 ημερών. Ωστόσο, η καθυστέρηση γενικών εφαρμογών είναι τεράστια και ως εκ τούτου καθιστά δύσκολη τη διατήρηση της αρχής της αποκλειστικότητας.

Διαβάστε επίσης:Ορισμός Blockchain: Η πραγματική έννοια της τεχνολογίας Blockchain

Αύξηση προσδοκίας πελατών

Με κάθε μέρα που περνά, οι πελάτες γίνονται πιο έξυπνοι και πιο ενημερωμένοι. Οι απαιτήσεις τους ως πελάτη γίνονται όλο και περισσότερο. Με αυξημένο έλεγχο, εναπόκειται στις φαρμακευτικές εταιρείες να κάνουν καλύτερα βήματα, τόσο οικονομικά όσο και κλινικά, να παρέχουν τις υπηρεσίες τους που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών τόσο στις φτωχές όσο και στις πλούσιες χώρες.

Ανάλυση δεδομένων με μεγάλη κατανάλωση χρόνου και πόρων

Καθώς η πρόσβαση στα δεδομένα γίνεται από διαφορετικές πηγές χρησιμοποιώντας διαφορετικά μοντέλα και δομές, το τμήμα ανάλυσης δεδομένων γίνεται πολύ χρονοβόρο και βαρύ πόρο. Οι εταιρείες πρέπει πρώτα να βεβαιωθούν ότι τα δεδομένα που συλλέγουν είναι φρέσκα και διορατικά πριν μπορέσουν να αρχίσουν να κάνουν ανάλυση δεδομένων σε αυτές.

Πρέπει επίσης να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν πρωτοποριακά εργαλεία ανάλυσης δεδομένων για να μάθουν τι ψάχνουν.

Εφοδιαστική αλυσίδα

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας είναι η διατήρηση της αλυσίδας εφοδιασμού. Η αλυσίδα εφοδιασμού φαρμακευτικών προϊόντων είναι πολύπλοκη και επικίνδυνη.

Οποιαδήποτε συμβιβαστική αλυσίδα εφοδιασμού σημαίνει ότι η φαρμακευτική εταιρεία χάνει τόνους χρημάτων λόγω απάτης και παραποίησης φαρμάκων. Στην παγκόσμια έκθεση της αγοράς υγειονομικής περίθαλψης, οι φαρμακευτικές εταιρείες αναμένεται να χάσουν περίπου 200 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο λόγω παραποιημένων φαρμάκων.

Κακή επιστημονική παραγωγικότητα

Κατά την τελευταία δεκαετία, η επιστημονική κοινότητα στο φαρμακείο δεν έχει κάνει κάτι εξαιρετικό. Ο ρυθμός παραγωγής παρέμεινε ο ίδιος, γεγονός που οδηγεί στην πεποίθηση ότι η διαδικασία ανακάλυψης και ανάπτυξης είναι θεμελιωδώς ελαττωματική.

Αν το συγκρίνετε με άλλους ερευνητικούς κλάδους, τότε η επιστημονική έρευνα της φαρμακευτικής βιομηχανίας δεν συγκρίνεται πουθενά με αυτές.

Στασιμότητα

Η τελευταία πρόκληση που αντιμετωπίζει η φαρμακοβιομηχανία είναι η στασιμότητα. Είναι λόγω της μη αλλαγής στις στρατηγικές, την κουλτούρα διαχείρισης και τα νοητικά μοντέλα. Όλα γίνονται με παραδοσιακό τρόπο, κάτι που δεν βελτιώνει κανένα από τα σημερινά σημεία πόνου της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Σχεδόν κάθε κλάδος εκεί έξω έχει αλλάξει από την άποψη της κουλτούρας και της διαδικασίας διαχείρισης. Ωστόσο, η υγειονομική περίθαλψη και τα φαρμακευτικά προϊόντα φαίνεται να υποφέρουν από ανταγωνισμό με περιορισμένη σκέψη, ο οποίος είναι πέρα ​​από τον έλεγχο πολλών φαρμακευτικών διαγωνισμών εκεί έξω.

Διαβάστε παρόμοιο θέμα:Πώς θα μπορούσε το Blockchain να διαταράξει την υγειονομική περίθαλψη?

Blockchain Επίλυση σχεδόν όλων των προκλήσεων και των προβλημάτων της φαρμακευτικής βιομηχανίας

Το φαρμακείο blockchain μπορεί να μεταβεί σε ένα νέο είδος υποδομής εάν οι εταιρείες αρχίσουν να το υιοθετούν.

Τώρα που έχουμε κατανοήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η φαρμακευτική βιομηχανία, ας διερευνήσουμε τη λύση.

Το Blockchain είναι μια νέα τεχνολογία που κρατά το κλειδί για όλες αυτές τις προκλήσεις. Ορισμένες προκλήσεις είναι πέρα ​​από την ικανότητα του blockchain. Ωστόσο, τα επηρεάζει έμμεσα.

Το Blockchain είναι μια λύση peer-to-peer που δεν χρειάζεται μια κεντρική οντότητα για να λειτουργεί σωστά. Χρησιμοποιεί ένα μοντέλο συναίνεσης για να επιτύχει συναίνεση για τις συναλλαγές και άλλες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο δίκτυο. Τα δίκτυα Blockchain είναι επίσης αμετάβλητα, ασφαλή και διαφανή.

Το Blockchain μπορεί να εκσυγχρονίσει τη φαρμακοβιομηχανία καθώς εισάγει τρία σημαντικά στοιχεία στον κλάδο: το απόρρητο, τη διαφάνεια και την ιχνηλασιμότητα. Θα βοηθήσει τους νόμους, τις πρακτικές, το απόρρητο και τους παγκόσμιους κανονισμούς του κλάδου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει το φαρμακείο να εντοπίσει και να εντοπίσει φάρμακα χρησιμοποιώντας blockchain.

Για παράδειγμα, οι κλινικές δοκιμές θα ωφεληθούν πολύ λόγω της πρόσβασης σε περισσότερη διαφάνεια και σωστές πληροφορίες. Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις χρήσης όπου το blockchain λάμπει και για να κατανοήσουμε καλύτερα, πρέπει να εξετάσουμε τις βασικές περιπτώσεις χρήσης του blockchain στο φαρμακείο και πώς μπορεί να εντοπίσει και να εντοπίσει.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία blockchain, σας συνιστούμε να διαβάσετε τον οδηγό blockchain για αρχάριους.

Θήκες χρήσης Blockchain στη Pharma: Blockchain για Pharma

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης του blockchain στα φαρμακεία. Ας τα δούμε παρακάτω.

Αυθεντικότητα ναρκωτικών που επέστρεψε

Οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να αντιμετωπίζουν περιοδικά τα επιστρεφόμενα φάρμακα. Αυτό συμβαίνει λόγω της υπερβολικής αποθήκευσης από τους χονδρεμπόρους. Γι ‘αυτό πρέπει να επιστρέψουν το αχρησιμοποίητο απόθεμα στους κατασκευαστές.

Ανά πάσα στιγμή, το 2-3% των φαρμάκων επιστρέφεται. Ωστόσο, όταν ταιριάζετε με τον όγκο των χρημάτων, μπορεί να φτάσει οπουδήποτε μεταξύ 7 και 10 δισεκατομμυρίων $.

Όμως, το μεγαλύτερο ζήτημα είναι ότι οι επιστροφές αποτελούνται από πλαστά ναρκωτικά. Η πρόκληση των φαρμακευτικών εταιρειών είναι να τα αναγνωρίσουν και να τα διαχωρίσουν προτού μπορέσουν να πουλήσουν τα φάρμακα που επιστρέφονται στην αγορά.

Για να διασφαλιστεί ότι συμβαίνει, κάθε φάρμακο πρέπει να κωδικοποιηθεί και να σειριοποιηθεί.

Μια κεντρική αρχή το κάνει (τουλάχιστον στην ΕΕ). Αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει τη συμμετοχή ενός άλλου προμηθευτή που ελέγχει τον έλεγχο ταυτότητας των ναρκωτικών. Στις ΗΠΑ, υπάρχει έλλειψη κεντρικής ρυθμιστικής βάσης δεδομένων.

Η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αποκεντρωμένο blockchain. Με αυτόν τον τρόπο, οι φαρμακευτικοί κατασκευαστές μπορούν να καταγράψουν εύκολα τον σειριακό αριθμό του πακέτου στο blockchain. Αυτό σημαίνει ότι το φάρμακο μπορεί να επαληθευτεί από οπουδήποτε. Το φαρμακείο Blockchain είναι η αρχή μιας νέας εποχής.

Δίνει στους πελάτες και τους χονδρεμπόρους τη δυνατότητα να ελέγχουν την αυθεντικότητα χωρίς να χρειάζεται να εξαρτώνται από μια κεντρική αρχή.

Η εφαρμογή SAP Pharma Blockchain POC είναι μια από τις αρχές της απόδειξης για την επίλυση του προβλήματος. Θα παρέχουν μια αποκεντρωμένη blockchain που είναι προσβάσιμη τόσο από τους πελάτες όσο και από τους χονδρεμπόρους.

Το Blockchain είναι ιδανικό για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας για την εταιρεία σας. Μάθετε για τη στρατηγική υλοποίησης blockchain τώρα!

Συμμόρφωση αλυσίδας εφοδιασμού Pharma

Η χρήση του blockchain στη φαρμακευτική αλυσίδα εφοδιασμού έχει πολλά οφέλη. Η αλυσίδα εφοδιασμού της Pharma είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες για τις φαρμακευτικές εταιρείες. Η πρόκληση δεν είναι μόνο η αποτελεσματική διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, αλλά και η συμμόρφωση με το πρότυπο. Μπορεί –

  • Μείωση των παραποιημένων ναρκωτικών
  • Βελτιωμένη ορατότητα
  • Κανονιστική Συμμόρφωση
  • Καλύτερη αποστολή ψυχρής αλυσίδας

Ευαίσθητα φάρμακα

Τα ναρκωτικά απαιτούν πάντα την παρακολούθηση πολλών παραμέτρων. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη πληροφοριών όπως η ποιότητα του αέρα, η υγρασία, το εύρος θερμοκρασίας και ούτω καθεξής. Εάν μια από αυτές τις παραμέτρους δεν διατηρηθεί, το φάρμακο μπορεί να πάει άσχημα και μπορεί να μην είναι χρήσιμο για τον τελικό χρήστη. Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα είναι τα εμβόλια. Απαιτούν ένα προσεκτικά λειτουργικό περιβάλλον καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Το Blockchain μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του εν λόγω προβλήματος ενσωματώνοντας την αλυσίδα εφοδιασμού και το IoT. Η αλυσίδα εφοδιασμού μπορεί να εξοπλιστεί με συσκευές που παρακολουθούν την υγρασία, τις θερμοκρασίες και άλλους ζωτικούς παράγοντες. Μόλις καταγραφεί, μπορεί κανείς να το στείλει εύκολα στα ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε να μπορούν να κάνουν το απαραίτητο βήμα όταν απαιτείται. Επιλύει το πρόβλημα της διαχείρισης ενός ξεχωριστού καθολικού και στη συνέχεια προσπαθεί να τα συγχρονίσει.

Συμμόρφωση

Το Blockchain είναι εξίσου χρήσιμο για την προσθήκη διακυβέρνησης και συμμόρφωσης με την αλυσίδα εφοδιασμού. Αυτό είναι δυνατό λόγω των βασικών χαρακτηριστικών του blockchain, όπως η αμετάβλητη, η κατανεμημένη φύση και η διαφάνεια.

Αυτοματοποίηση

Το Blockchain προσφέρει επίσης έξυπνα συμβόλαια. Τα έξυπνα συμβόλαια προσφέρουν τη δυνατότητα αυτοματοποίησης εργασιών στο blockchain. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο καθώς τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να εκτελούν ειδοποιήσεις εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμόρφωσης. Μόλις γίνει αυτό, θα ειδοποιηθούν όλα τα μέρη που σχετίζονται με το φάρμακο.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα οφέλη από τη χρήση blockchain στην φαρμακευτική αλυσίδα εφοδιασμού είναι τεράστια.

Θέλετε να δείτε περισσότερες περιπτώσεις χρήσης blockchain; Δείτε τις κορυφαίες 20+ περιπτώσεις χρήσης blockchain αυτή τη στιγμή!

Καλύτερες κλινικές δοκιμές

Καθώς το blockchain μπορεί να αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τους ασθενείς, μπορεί επίσης να παρέχει τρόπους βελτίωσης των κλινικών δοκιμών. Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το blockchain ως τρόπο επικοινωνίας με τους ασθενείς και να τους βοηθήσουν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με κάθε βήμα της διαδικασίας κλινικής δοκιμής. Αυτό μειώνει τον πανικό μεταξύ των ασθενών και τους βοηθά να κατανοήσουν καλύτερα τους κινδύνους.

Τα πρωτόκολλα κλινικής δοκιμής είναι επίσης πιο διαφανή τόσο για τους ενδιαφερόμενους όσο και για τους ασθενείς. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι πάντα δύσκολο να παρέχουμε έναν ικανοποιητικό και αυστηρό τρόπο εκτέλεσης της διαδικασίας συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το FDA, το 10% των δοκιμών υποφέρει από το ζήτημα της συγκατάθεσης, συμπεριλαμβανομένων μη εγκεκριμένων εντύπων, χωρίς υπογεγραμμένα έγγραφα συγκατάθεσης, ελλείπουσα πρωτόκολλα, μη ενημέρωση του ασθενούς σχετικά με το αναθεωρημένο πρωτόκολλο κ.ο.κ..

Η συμπερίληψη του Blockchain βελτιώνει τις συνολικές κλινικές δοκιμές καθώς προσφέρει καλύτερη διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα συναίνεσης. Τα έντυπα συγκατάθεσης μπορούν να επαληθευτούν με μια κατάλληλη χρονική σήμανση. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει τις πληροφορίες μόλις αποθηκευτούν.

Ποιότητα και Αξιοπιστία Δεδομένων Κλινικών Δοκιμών

Η αξιοπιστία και η ποιότητα των δεδομένων κλινικών δοκιμών θα βελτιωθούν επίσης με την ενσωμάτωση blockchain. Η αποκεντρωμένη φύση επιτρέπει στα κλινικά εργαστήρια να χρησιμοποιούν μια διαφανή, αμετάβλητη πηγή δεδομένων όπου δεν είναι δυνατόν να παρεμποδίσουν τα δεδομένα.

Τα δεδομένα της κλινικής δοκιμής αποθηκεύονται στο δημόσιο blockchain, όπου μπορείτε να επαληθεύσετε τα δεδομένα όποτε χρειάζεται. Είναι αδιάβροχο και τα κλινικά εργαστήρια μπορούν να εμπιστευθούν πλήρως τα δεδομένα για να πραγματοποιήσουν τα αποτελέσματα των δοκιμών τους.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το σύστημα για να πείσουν περισσότερους ασθενείς και να τους βοηθήσουν να συμμετάσχουν στις δοκιμές. Πιο συγκεκριμένα, τα φαρμακευτικά προϊόντα μπορούν επίσης να παρακολουθούν και να εντοπίζουν τα δεδομένα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Διαχείριση αποθεμάτων

Η τελευταία περίπτωση χρήσης που πρόκειται να συζητήσουμε για το blockchain στο pharma είναι η διαχείριση αποθεμάτων.

Με τη σωστή ένταξη με την αλυσίδα εφοδιασμού, οι φαρμακευτικές εταιρείες μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα αποθέματά τους. Το απόθεμα μπορεί επίσης να αυτοματοποιηθεί για τη δημιουργία ενεργοποιήσεων όταν υπάρχει σενάριο προσφοράς ή ζήτησης.

Για παράδειγμα, εάν υπάρχει μια αύξηση της ζήτησης, τότε μπορεί απλά να ειδοποιήσει το σύστημα κατά ζήτηση, ζητώντας περισσότερη παραγωγή ναρκωτικών. Θα δώσει επίσης την κατάλληλη προβολή των χονδρεμπόρων και την απόδοση του αποθέματός τους σε διαφορετικές περιστάσεις. Επιπλέον, τα φαρμακευτικά προϊόντα μπορούν επίσης να παρακολουθούν και να ανιχνεύουν κάθε στάδιο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης: 10+ Πρέπει να Γνωρίζετε Περίπτωση Χρήσης Blockchain για Επιχειρήσεις

Pharma Ευκαιρίες με Blockchain

Η τρέχουσα φαρμακευτική βιομηχανία είναι επικεντρωμένη στον ασθενή. Υπάρχει ένα ορισμένο πλεονέκτημα να ακολουθήσετε το μοτίβο. δεν προσφέρει την απαραίτητη καινοτομία.

Επίσης, εάν είστε ασθενής που έχει υποκείμενη ασθένεια, ο γιατρός σας έχει περισσότερες πιθανότητες να υποβληθεί σε θεραπεία με επίκεντρο τον ασθενή.

Το Blockchain μπορεί να βοηθήσει στην προσέγγιση που εστιάζει στον ασθενή και να βοηθήσει τις φαρμακευτικές εταιρείες να παρακολουθούν τους ασθενείς μέσω του blockchain.

Για να διασφαλιστεί ότι οι ασθενείς λαμβάνουν τη σωστή καθοδήγηση, οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να συνεργαστούν με την ιατρική κοινότητα. Με αυτό, μπορούν να λάβουν άμεσα ανατροφοδότηση από τους ασθενείς και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα και τις γνώσεις για να καταλάβουν την επικοινωνιακή αξία και να δικαιολογήσουν την τιμή.

Το Blockchain μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει στη διαδικασία αλλά και να διευκολύνει τη διαδικασία σύνδεσης με τους ασθενείς.

Εγγραφείτε τώρα:Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Εταιρείες που χρησιμοποιούν μια λύση Blockchain στην υγειονομική περίθαλψη και τη Pharma

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain στη βιομηχανία φαρμακευτικών προϊόντων και υγειονομικής περίθαλψης. Μερικά από τα αξιοσημείωτα είναι τα παρακάτω.

Pfizer

Η Pfizer συμμετέχει ενεργά στο έργο blockchain MedilLedger. Το έργο αφορά στη δημιουργία ενός κλειστού οικοσυστήματος που επιτρέπει στις εταιρείες να παρακολουθούν το φάρμακο σε κάθε τελευταία λεπτομέρεια. Εξασφαλίζει επίσης ότι δεν υπάρχει πιθανή παραποίηση. Πιο συγκεκριμένα, η Pfizer είναι ήδη σίγουρη για τις συνέπειες του blockchain και το χρησιμοποιούν για όφελός τους.

NMC Υγειονομική περίθαλψη

Η υγειονομική περίθαλψη της NMC είναι πολύ προληπτική σε συνεργασία με νεοσύστατες επιχειρήσεις για τη βελτίωση της βιομηχανίας φαρμακευτικών και υγειονομικών υπηρεσιών. Είναι ένας ιδιωτικός πάροχος υγειονομικής περίθαλψης με έδρα στα ΗΑΕ που εργάζεται με νεοσύστατες εταιρείες από το 2017.

United Healthcare

Η United Healthcare προσπαθεί επίσης να συμμετάσχει μαζί με το Optum. Η κοινοπραξία φαρμακευτικής αλυσίδας στην οποία συμμετέχουν περιέχει το Multiplan, Humana και Quest Diagnostics.

Στο έργο κοινοπραξίας φαρμακευτικής αλυσίδας, ο κύριος στόχος είναι η μείωση του συνολικού κόστους που σχετίζεται με διοικητικές εργασίες. Η χρήση του blockchain μπορεί να βελτιώσει ολόκληρη τη διαδικασία και να βοηθήσει στην ενημέρωση της βάσης δεδομένων πιο συχνά σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα.

Ρότσε

Η Roche είναι ένας από τους μεγαλύτερους γίγαντες στη φαρμακοβιομηχανία. Αυτή τη στιγμή συνεργάζονται με την Abbvie και την Pfizer για να δοκιμάσουν τον πιλότο της αλυσίδας εφοδιασμού μέσω του τμήματος Genentech.

Επιπλέον, εργάζονται επίσης σε ένα σύστημα σε πραγματικό χρόνο που θα και τα δεδομένα αίματος των ασθενών με καρδιά. Εργάζονται για την ιδέα της Dex και της PwC Singapore.

Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες 50 εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που τη χρησιμοποιούν.

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος του blockchain μας στο άρθρο της φαρμακευτικής. Η φαρμακοβιομηχανία είναι μια από τις πιο αργές εξελισσόμενες βιομηχανίες εκεί έξω. Συζητήσαμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρέχουσα φαρμακοβιομηχανία.

Τα περισσότερα από τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν χρησιμοποιώντας το blockchain. Μερική από τη μεγαλύτερη χρήση του blockchain στα φαρμακευτικά προϊόντα είναι η βελτίωση της γνησιότητας των φαρμάκων που επιστρέφονται, η καλύτερη συμμόρφωση όσον αφορά τα ευαίσθητα φάρμακα, τον αυτοματισμό και τις καλύτερες κλινικές δοκιμές. Οι δύο τελευταίες βελτιώσεις θα είναι δεδομένα διαχείρισης αποθεμάτων και κλινικών δοκιμών.

Υπάρχουν ήδη μεγάλα ονόματα στον κλάδο που χρησιμοποιούν blockchain για να βελτιώσουν τη διαδικασία εργασίας τους. Εδώ, οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν μια καλή ευκαιρία να κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση του blockchain. Σε κάθε περίπτωση, αν είστε απλώς αρχάριος και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία blockchain, ρίξτε μια ματιά στο δωρεάν μάθημα blockchain τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map