Ψηφιακός Μετασχηματισμός Blockchain – Παρουσίαση PowerPoint

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το όραμά μας και την ανάλυση της υιοθέτησης των blockchain επιχειρήσεων και πώς θα επιτύχουμε 3 τρισεκατομμύρια δολάρια προστιθέμενης αξίας έως το 2030 χρησιμοποιώντας την παρουσίαση blockchain PowerPoint.

Το 101 Blockchains είναι μια εταιρεία συμβούλων έρευνας και στρατηγικής blockchain. Έχουμε επικεντρωθεί στην εκπαίδευση τεχνολογίας blockchain και ωθούμε τα όρια της δημόσιας αντίληψης και κατανόησης της τεχνολογίας blockchain.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου κυκλοφόρησε ένα αναφορά για το αποτέλεσμα της τεχνολογίας blockchain σχετικά με το διεθνές εμπόριο. Σύμφωνα με την έκθεση, η οικονομική προστιθέμενη αξία Blockchains σε παγκόσμια κλίμακα θα μπορούσε να φθάσει σχεδόν τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030.

Αυτή η παρουσίαση blockchain θα σας δώσει μια σαφή ιδέα για την προέλευση του Blockchain και προς το πού κατευθυνόμαστε. Αν σας αρέσει να διαβάζετε το άρθρο, σας προτείνουμε επίσης να κάνετε λήψη του blockchain PowerPoint ppt /blockchain pptx και μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως δωρεάν πρότυπο PowerPoint blockchain στα άλλα έργα που σχετίζονται με blockchain ή παρουσίαση blockchain (Σύμφωνα με τους όρους χρήσης).

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Βασικών Αρχών για Επιχειρήσεις Blockchains

Θα ξεκινήσουμε με μερικές διαφάνειες βασικών στοιχείων blockchain για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε όλοι ευθυγραμμισμένοι με το blockchain της επιχείρησης:

Σύνδεσμοι για λήψη: Blockchain pptx | Blockchain pdf | Blockchain Powerpoint

Slide-2: Δημόσιο έναντι ιδιωτικού δικτύου

Μέχρι τώρα, το επίκεντρο της βιομηχανίας ήταν κυρίως η χρήση δημόσιων δικτύων blockchain. Χάρη στο bitcoin, το cryptocurrency πρώτης γενιάς που μας αγόρασε την ιδέα του Blockchain. Στη συνέχεια βελτιώνεται από τη δεύτερη γενιά Ethereum, η οποία εισήγαγε έξυπνα συμβόλαια και dApps. Αργότερα, άλλα δημόσια δίκτυα, όπως EOS, NEO, κ.λπ., έφτασαν επίσης στην αγορά με βελτιωμένη εφαρμογή και μερικές φορές διαφορετικές προσεγγίσεις.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια ιδιωτική δομή blockchain. Τα τελευταία χρόνια, εκατοντάδες επιχειρήσεις δημιούργησαν ιδιωτικά δίκτυα ή δίκτυα με άδεια όπου κάθε χρήστης αναγνωρίζεται, επαληθεύεται και λαμβάνει δεδομένα σύμφωνα με τα καθορισμένα δικαιώματά του. Έτσι οι επιχειρήσεις υιοθετούν τεχνολογία blockchain. Ένα από τα κορυφαία πλαίσια που προσφέρουν εγκεκριμένο δίκτυο περιλαμβάνει το Hyperledger Blockchain. Θα το συζητήσουμε αργότερα.

Πρέπει όμως να υιοθετήσουμε την τεχνολογία blockchain; Ας το εξερευνήσουμε στην παρουσίαση τεχνολογίας blockchain.

Διαβάστε επίσης: Δημόσιο έναντι ιδιωτικού Blockchain


Slide-3: Βασικά χαρακτηριστικά του Blockchain

Λοιπόν, τι κάνει την τεχνολογία blockchain τόσο μοναδική; Γιατί τόσες πολλές επιχειρήσεις αναπτύσσουν επί του παρόντος τις δικές τους εφαρμογές που βασίζονται σε blockchain?

Εάν μελετήσουμε τις επιχειρήσεις και πώς χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain, μπορούμε να δούμε τις ακόλουθες δυνατότητες blockchain που χρησιμοποιούν από αυτές.

 • Αποκεντρωμένη και διανομή: Το blockchain είναι μια αποκεντρωμένη, κατανεμημένη ψηφιακή εγγραφή συναλλαγών (Ledger) που προστατεύεται χρησιμοποιώντας διάφορες κρυπτογραφικές τεχνικές.
 • Βελτιωμένη ασφάλεια και αμετάβλητο: Κάθε συναλλαγή επαληθεύεται πρώτα προτού προστεθεί στο Blockchain. Μόλις προστεθούν, δεν μπορούν να τροποποιηθούν με κανένα τρόπο. Είναι επίσης εύκολο να παρακολουθείτε τις συναλλαγές και να τις επαληθεύετε μέσω ενός αλγόριθμου συναίνεσης peer-to-peer.
 • Κατανεμημένα καθολικά: Όλα τα μέλη του δικτύου έχουν πρόσβαση στην ίδια «έκδοση της αλήθειας», αλλά κανένας χρήστης δεν μπορεί να την ελέγξει.
 • Βάσει συναίνεσης: Για να προσθέσουμε μια νέα συναλλαγή, πρέπει να επιτύχουμε συναίνεση δικτύου. Αυτό δημιουργεί ένα αβέβαιο περιβάλλον. Χωρίς έναν αποτελεσματικό μηχανισμό συναίνεσης, θα έχουμε μια αργή και ακριβή βάση δεδομένων.
 • Γρηγορότερα: Χάρη στον μηχανισμό συναίνεσης, έχουμε την εμπιστοσύνη και μπορούμε να εγκρίνουμε συναλλαγές πολύ πιο γρήγορα.

Σημείωση: Εάν δημιουργείτε τη δική σας εταιρική παρουσίαση blockchains, προτείνουμε να συμπεριλάβετε τα βασικά χαρακτηριστικά του Blockchain, καθώς μπορεί να δώσει στους αναγνώστες μια καλή βασική κατανόηση του τι έχει να προσφέρει το Blockchain.

Σας αρέσει αυτό που διαβάζετε; Εάν ναι, μοιραστείτε αυτήν την καλύτερη παρουσίαση blockchain (λήψη blockchain pptx) με τους συνομηλίκους σας!

Slide-4: Ιστορία της τεχνολογίας Blockchain

Είναι το Blockchain υπερβολικό; Η απάντηση είναι ναι. Παρόλο που το Blockchain μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, στην πραγματικότητα, το Blockchain έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Ας δούμε την ιστορία της τεχνολογίας blockchain.

Θα πρέπει επίσης να είστε εξοικειωμένοι με τη Λευκή Βίβλο του Satoshi, η οποία κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια. Ένα άλλο μεγάλο γεγονός είναι η κυκλοφορία του blockchain Ethereum, το οποίο εισήγαγε δύο σημαντικές έννοιες, δηλαδή έξυπνες συμβάσεις και αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps). Ωστόσο, δύο ακόμη σημαντικά γεγονότα επηρέασαν τον κόσμο των blockchain επιχειρήσεων. Έχουν ως εξής.

R3: Το 2014, δημιουργήθηκε το Blockchain Technology R3. Το Forms Consortium ιδρύθηκε επίσης με περισσότερες από 40 χρηματοοικονομικές εταιρείες παλαιού τύπου για την εφαρμογή τεχνολογίας blockchain. Η πλατφόρμα R3 blockchain με την ονομασία Corda έχει ισχυρή παρουσία στον χρηματοοικονομικό τομέα, γεγονός που σηματοδοτεί την επιτυχία του έργου.

Hyperledger: Το 2015, το Ίδρυμα Linux παρουσίασε ένα έργο blockchain ανοιχτού κώδικα ομπρέλα που ονομάζεται Hyperledger. Υπό την ηγεσία του Brian Behlendorf, το Hyperledger χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα επιχειρησιακά έργα blockchain.

Αυτά τα 2 συμβάντα είναι σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το τρέχον οικοσύστημα blockchain. Αντί να έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο, έχουμε πολλά προσαρμοσμένα ειδικά δίκτυα σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε οργανισμού.

Δεν είμαστε σίγουροι για το πώς θα αποδώσει το Blockchain στο μέλλον, αλλά το 2019-2020 είναι προκλητικά τα χρόνια των εταιρικών blockchain. Εδώ θα δούμε όλο και περισσότερα ειδικά δίκτυα που θα εξυπηρετούν συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης. Εν ολίγοις, θα δούμε περισσότερα παραδείγματα τεχνολογίας κατανεμημένου καθολικού (DLT) να χρησιμοποιούνται σε κεντρικούς οργανισμούς.

Slide-5: Τύποι Blockchain

Βασικά, υπάρχουν τρεις τύποι δικτύων blockchain: Δημόσιο, Ιδιωτικό, Ομόσπονδο

Σε ένα δημόσιο δίκτυο blockchain, επιτρέπεται σε όλους να συμμετέχουν και να συμμετέχουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά επιτρέπεται σε όλους να περάσουν από το καθολικό και να συμμετάσχουν στη συναίνεση του δικτύου.

Σε ιδιωτικά blockchain, ένας οργανισμός θα έχει εξουσία στο δίκτυο, όπου θα υπαγορεύει ποιος μπορεί να συμμετάσχει και να έχει πρόσβαση στο δίκτυο.

Σκεφτείτε το ως ένα κεντρικό-αποκεντρωμένο δίκτυο.

Αλλά με το ομοσπονδιακό Blockchain, θα έχετε ένα αποκεντρωμένο ιδιωτικό περιβάλλον.

Ακούγεται σύγχυση; Μην ανησυχείτε, σας καλύψαμε. Στο ομοσπονδιακό Blockchain, αντί για έναν οργανισμό που διατηρεί το δίκτυο, θα υπήρχαν πολλοί οργανισμοί που θα λάβουν ρόλο στη λήψη αποφάσεων.

Η παρουσία πολλαπλών μερών στο δίκτυο καθιερώνει την αποκεντρωμένη δομή του ομόσπονδου Blockchain.

Υπάρχουν επίσης δύο τύποι Blockchain χωρίς άδεια.

Η άδεια χωρίς άδεια είναι ανοιχτή σε όλους για συμμετοχή, προβολή και εκκίνηση.

Από την άλλη πλευρά, το εγκεκριμένο επιχειρηματικό blockchain δεν χρειάζεται απαραίτητα να διαθέτει εγγενές διακριτικό ή στοιχείο για την πλατφόρμα του. Επίσης, δεν χρειάζονται ανθρακωρύχους και χρειάζονται επίσης μάρκες. Επιτρέπεται, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες τους το ελέγχουν αυστηρά και το προσαρμόζουν στις ανάγκες τους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Blockchain Transformation; Εγγραφείτε στο μάθημα Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) τώρα!

Slide-6: Χρήση τιμής θήκης > Προκλήσεις υλοποίησης

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης blockchain για επιχειρήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν προκλήσεις εφαρμογής καθώς και σε κάθε περίπτωση χρήσης. Η εμπιστοσύνη του Blockchain δημιουργεί μια εντελώς νέα αξία καθώς επιτρέπει στους οργανισμούς να χειρίζονται τα πλαστά και τη διαφθορά με πολύ καλύτερο τρόπο. Βελτιώνει επίσης την αλυσίδα εφοδιασμού, αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και βελτιώνει την αποθήκευση και την πρόσβαση δεδομένων.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain, οι τράπεζες μπορούν να κάνουν τους χρήστες τους το κέντρο της εμπειρίας τους. Αυτήν τη στιγμή, οι περισσότερες από τις μεγάλες τράπεζες βρίσκονται ήδη στη διαδικασία εξέτασης και υιοθέτησης τεχνολογίας blockchain, παρόλο που δεν βρέθηκαν bitcoin.

Όπως ήδη αναφέραμε, υπάρχουν προκλήσεις για την υιοθέτηση blockchain, δεδομένου ότι εξακολουθεί να είναι μια νέα αναδυόμενη τεχνολογία. Ωστόσο, η αξία συνεχίζει να αυξάνεται, όπως μπορούμε να δούμε από το τρέχον οικοσύστημα blockchain γύρω μας. Με τον καιρό, θα είμαστε σε θέση να λύσουμε περισσότερες προκλήσεις και να ενσωματώσουμε την τεχνολογία blockchain καλύτερα.

Δύο βασικές περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας blockchain περιλαμβάνουν την παρακολούθηση προϊόντων και τη διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού. Ένας κατακόρυφος που ωφελεί πάρα πολύ το λάδι & Κάθετο αερίου. Η Shell επενδύει επί του παρόντος στο Blockchain, καθώς οι αναφορές Accenture υποδηλώνουν ότι το Blockchain μπορεί να εξοικονομήσει 5% έσοδα μόνο βελτιώνοντας την ακρίβεια.

Τις περισσότερες φορές, όταν οι άνθρωποι σκέφτονται για το Blockchain, σκέφτονται το bitcoin. Το Bitcoin είναι ένα cryptocurrency πρώτης γενιάς, αλλά το Blockchain είναι κάτι περισσότερο από ένα cryptocurrency.

Slide-7: Μη χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν 20 κορυφαίες επιχειρήσεις που εφαρμόζουν τεχνολογία blockchain.

 • Γίγαντες αυτοκινήτων όπως η Ford & Η Toyota εφαρμόζει το Blockchain στις έξυπνες λύσεις κινητικότητας.
 • Οι γίγαντες λιανικής όπως η Walmart και η Nestle εφαρμόζουν το Blockchain για την παρακολούθηση προϊόντων διατροφής. Η Walmart χρησιμοποιεί το IBM Food Trust για καθημερινή λειτουργία. χρησιμοποιεί το Blockchain για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται όλα τα είδη λιανικής.
 • Ασφαλιστικοί γίγαντες όπως η Metlife & Η Prudential πειραματίζεται με το Blockchain για ασφάλιση με αυτοματοποιημένες ασφαλιστικές απαιτήσεις και εμπορικές λύσεις
 • Ναυτιλιακοί γίγαντες όπως το FedEx & Η Maersk δημιουργεί πλατφόρμες που υποστηρίζονται από το Blockchain για συναλλαγές που θα παρακολουθούν τη μεταφορά φορτίων.
 • Ακόμη και το Facebook εργάζεται στη δική του ομάδα blockchain για να εξετάσει την προστιθέμενη αξία της τεχνολογίας blockchain.

Αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ας δούμε πιο ενδιαφέροντα έργα, ειδικά που σχετίζονται με ενοποιημένα δίκτυα.

Slide-8: Ομόσπονδα δίκτυα Blockchain

Κατά τα τελευταία τρία χρόνια, καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για τη δημιουργία ομοσπονδιακών δικτύων. Περισσότερα από δεκάδες έργα χρησιμοποιούν το Hyperledger ή το R3 Corda, όπως μπορούμε να δούμε στο γράφημα! Έχουμε πλέον ένα αξιόπιστο περιβάλλον μεταξύ ομάδων τραπεζών, ασφαλιστικών παρόχων και αλυσίδων εφοδιασμού.

Ένα ομοσπονδιακό δίκτυο είναι το επόμενο βήμα στην πρόοδο της τεχνολογίας blockchain. Η επόμενη φάση θα είναι η ανάπτυξη εφαρμογών προστιθέμενης αξίας που θα εκτελούνται πάνω από αυτά τα δίκτυα.

Ένα παράδειγμα είναι το B3i, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain του R3 για ψηφιοποίηση όλων των επίσημων ασφαλιστικών εγγράφων. Αυτό θα επιτρέψει στις εταιρείες να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και να εξασφαλίσουν καλύτερη ικανοποίηση από τους καταναλωτές τους.

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι μεγάλοι προμηθευτές λογισμικού που ήδη συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το νέο οικοσύστημα. Ας τα εξερευνήσουμε.

Slide-9: Οικοσύστημα Enterprise Blockchains

Το Enterprise Blockchains Ecosystem εξελίσσεται πολύ γρήγορα με προμηθευτές που προσφέρουν το Blockchain ως υπηρεσία. Θα έχουμε επίσης διαφορετικές εταιρικές πλατφόρμες blockchain όπως Corda, Hyperledger & Αιθέριο.

Ακολουθεί ένας οδηγός για το Hyperledger vs Corda r3 vs Ethereum που μπορείτε να δείτε

Αυτοί οι προμηθευτές δραστηριοποιούνται επί του παρόντος και επενδύουν σε εξελίξεις στην τεχνολογία και στις πωλήσεις και στο μάρκετινγκ. Από το 2019-2020, θα βλέπουμε όλο και περισσότερες επενδύσεις από αυτούς τους προμηθευτές.

Η Oracle ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι υπάρχουν περισσότερα από δέκα έργα στην παραγωγή στο Blockchain ως πλατφόρμα υπηρεσιών.

Η Oracle, όπως και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους, ανέπτυξε την πλατφόρμα blockchain στην κορυφή του πλαισίου Hyperledger. Το Hyperledger ήταν ο πρώτος που εστίασε σε ειδικά δίκτυα και ως εκ τούτου είχε το πρώτο πλεονέκτημα.

Ας δούμε πιο κάτω το οικοσύστημα Hyperledger.

Σύνδεσμοι για λήψη: Αρχιτεκτονική Blockchain ppt | Blockchain pdf | Blockchain Powerpoint

Slide-10: Hyperledger Blockchain Ecosystem

Το Hyperledger είναι γνωστό για το οικοσύστημά του και ως εκ τούτου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επιχειρηματικά blockchain. Χρησιμοποιείται ενεργά από μεγάλες αλυσίδες εφοδιασμού, όπως η Food Trust with Walmart.

Το Hyperledger συνεργάζεται με όλους τους προμηθευτές και, όπως μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα με το blockchain της Oracle, AWS, της Microsoft AZURE, ακόμη και η Samsung αναπτύσσει την εφαρμογή blockchain χρησιμοποιώντας το Hyperledger.

Σύμφωνα με το όραμα του Hyperledger, «θα υπάρχει ένας κόσμος με πολλές αλυσίδες, ορισμένα δημόσια δίκτυα όπως το Bitcoin και το Ethereum, ορισμένα ιδιωτικά δίκτυα, μερικά επιτρέπονται, μερικά χωρίς. Κάθε κοινότητα μπορεί να έχει τον δικό της τύπο δικτύου. “

Παρομοίως, ο διακομιστής ιστού Apache έδωσε στους ανθρώπους το εργαλείο να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο αντί να τους κάνουν να χρησιμοποιούν έναν μεγάλο ιστότοπο.

 • Όμιλος Χρηματιστηρίου Λονδίνου: Το London Stock Exchange Group χρησιμοποιεί το Fabric για τη δημιουργία ενός χρηματοοικονομικού επιχειρηματικού δικτύου. Σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο για να επιτύχουν διαλειτουργικότητα με τα υπάρχοντα συστήματά τους, προωθώντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους.
 • Τ κινητό: Η T-Mobile δημιούργησε το Sawtooth Hyper Directory χρησιμοποιώντας το Hyperledger Sawtooth για να παρέχει λύσεις διαχείρισης πρόσβασης και ταυτότητας.

Η υγειονομική περίθαλψη είναι επίσης μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης που υιοθετούν το Hyperledger. Ας ρίξουμε μια βουτιά στην κατακόρυφη υγειονομική περίθαλψη.

Slide-11: Υγειονομική περίθαλψη

Η κατανεμημένη τεχνολογία καθολικών μπορεί πραγματικά να σώσει μια ζωή! Πως?

 • Παρακολουθώντας τις αλυσίδες εφοδιασμού, τα πλαστά διατηρούνται στον κόλπο – Με περίπου 10 έως 30% των παραποιημένων ναρκωτικών, το πλαστό φάρμακο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για ολόκληρη τη βιομηχανία υγείας, καθώς ανέρχεται σε 200 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

  Για να σταματήσει η παραποίηση ναρκωτικών, όλα τα φάρμακα καταχωρούνται πρώτα στο Blockchain πριν φύγουν από την κατασκευαστική εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι εάν το αρχείο ενός φαρμάκου δεν βρεθεί στο Blockchain, μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί ως πλαστό.

 • Μπορούμε να τερματίσουμε τα σιλό δεδομένων και χρησιμοποιώντας το δίκτυο εμπιστοσύνης. Μπορούμε να επιτρέψουμε τη διαφάνεια γρηγορότερα και με καλύτερο τρόπο. Οι κλινικές δοκιμές παράγουν τόνους δεδομένων και το Blockchain for Healthcare μπορεί να τους βοηθήσει να αποθηκεύσουν σε ένα κατανεμημένο δίκτυο, καθιστώντας τα εύκολα προσβάσιμα σε όλους. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν στατιστικά στοιχεία, αναφορές, έρευνες, ιατρικές εικόνες, εξετάσεις αίματος και ούτω καθεξής.
 • Η διαδικασία αξίωσης βελτιώνεται με την κοινή χρήση των δεδομένων με ασφάλεια. Οι χρεώσεις και οι αξιώσεις υγειονομικής περίθαλψης υποφέρουν από δόλιες δραστηριότητες. Το Blockchain μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τη διαδικασία αξίωσης παρέχοντας ένα αξιόπιστο δίκτυο.

Ο αντίκτυπος του Blockchain παρατηρήθηκε επίσης στις κυβερνητικές υπηρεσίες. Ας τα εξερευνήσουμε στη συνέχεια.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

Slide-12: Blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες

Το Blockchain για κυβερνήσεις προσφέρει ένα επίπεδο του αξιόπιστου δικτύου όπου θα υπάρχει τεκμηρίωση χωρίς χαρτί. Το κλειδί εδώ είναι η τεκμηρίωση χωρίς χαρτί, καθώς όλοι γνωρίζουμε πώς τα χαρτιά μπορούν να προκαλέσουν έλλειψη εμπιστοσύνης, καθώς σημαίνει ότι τα δεδομένα μπορούν να χειραγωγηθούν ή τα σφάλματα μπορούν να περάσουν.

Για να μην αναφέρουμε, το σύστημα χωρίς χαρτί μπορεί να επεξεργαστεί ένα τεράστιο κομμάτι δεδομένων ταυτόχρονα, όπως πληρωμές λογαριασμών, αιτήσεις θεώρησης και άλλα.

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα χωρών που ήδη υιοθετούν το Blockchain για τη βελτίωση των υπηρεσιών τους, την αύξηση της διαφάνειας και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

 • Ελβετία: Η πόλη Zug δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται ZugID. Αυτή η εφαρμογή θα επιτρέψει σε όλους τους πολίτες του Zug να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση με ασφαλή τρόπο.
 • Βραζιλία: Η κυβέρνηση συνεργάστηκε με το uPort για αναγνωριστικά και τεκμηρίωση.
 • Εσθονία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Έχουν ήδη εφαρμόσει το Blockchain στο κτηματολόγιο τους το 2014.

Η ψηφοφορία είναι επίσης ένα από τα καλύτερα παραδείγματα που δείχνουν πώς οι κυβερνήσεις μπορούν να υιοθετήσουν το Blockchain.

Η εμπιστοσύνη είναι μια βασική ικανότητα που ωθεί το Blockchain στις κυβερνητικές διαδικασίες. Σε καθεμία από τις κυβερνητικές οντότητες, η εμπιστοσύνη παίζει σημαντικό ρόλο. Δεδομένου ότι κάθε σύστημα είναι περίπλοκο και περιλαμβάνει λίγους ενδιαφερόμενους, το Distributed Ledger & Το Blockchains φαίνεται να είναι η σωστή τεχνολογία για τη μετατροπή του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και λειτουργούμε.

Slide-13: Κεντρικό έναντι Αποκεντρωμένου Διαδικτύου

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε γιατί το Blockchain είναι μια θεμελιώδης τεχνολογία. Είναι απίστευτο. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια εντελώς νέα δομή δικτύου όπου, αντί να έχουμε μία οντότητα εξουσιοδότησης, έχουμε ένα δίκτυο όπου κάθε κόμβος μπορεί να συμμετέχει στη μέθοδο συναίνεσης. Σημαίνει επίσης νέα ροή δεδομένων καθώς κάθε κόμβος είναι συνδεδεμένος. Για να μην αναφέρουμε, σημαίνει επίσης νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

Το Blockchain προσφέρει πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες στις τρέχουσες εταιρείες. Uber & Η Airbnb είναι ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό μοντέλο του Web 2.0. Τόσο η Airbnb όσο και η Uber ιδρύθηκαν το 2008 και το 2009, αντίστοιχα, ενώ το Διαδίκτυο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί όσον αφορά την καινοτομία.

Ας δούμε πιο βαθιά την ιστορία του ιστού.

Ακολουθεί ένας οδηγός για το Κεντρικό έναντι του Αποκεντρωμένου Διαδικτύου που μπορείτε να δείτε.

Slide-14: Το Web 3.0 θα τροφοδοτείται από το Blockchain

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία του ιστού. Όλοι γνωρίζουμε το Web 1.0, όπου τα email είναι ο κανόνας. Αλλά εκείνη τη στιγμή, παραπονούσαμε για το πώς δεν μπορούμε να στείλουμε φωτογραφίες. Ωστόσο, κλιμακώθηκε αργά χάρη στους μηχανικούς που εργάζονται για τη βελτίωσή του.

Η τεχνολογική πρόοδος δεν σταμάτησε ποτέ καθώς το Web 2.0 μεταμόρφωσε σύντομα το Διαδίκτυο γύρω μας. Προκάλεσε το διαδικτυακό κέντρο πληροφοριών με υπηρεσίες όπως η Wikipedia, το Youtube και το Facebook. Από τώρα, αυτές οι μεγάλες εταιρείες ελέγχουν το Διαδίκτυο και τους χρήστες του.

Ομοίως, το Web 3.0 θα είναι το μέλλον καθώς πρόκειται να μεταμορφώσει τον κόσμο γύρω μας εντελώς. Το Web 3.0 είναι μοναδικό για δύο λόγους.

 • Το Blockchain αφορά το Trust
 • Το Blockchain θα κάνει τους ανθρώπους πολύτιμους και πάλι

Το Distributed Ledger θα χρησιμεύσει ως βασικό επίπεδο υποδομής σε ένα νέο Διαδίκτυο εμπιστοσύνης όπου διαφορετικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων αυτοκινήτων, μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να επιτύχουν συμφωνία χρησιμοποιώντας τη μέθοδο συναίνεσης. Το απόρρητο των χρηστών θα βελτιωθεί επίσης όπου οι χρήστες θα αισθάνονται ασφαλέστεροι και συνδεδεμένοι ταυτόχρονα.

Λοιπόν, είναι πιθανό το Web 3.0; Φυσικά, είναι, αλλά υπάρχουν προφανείς προκλήσεις που πρέπει πρώτα να ξεπεράσει. Ας δούμε τις παρακάτω προκλήσεις.

Σύνδεσμοι για λήψη: Παρουσίαση PowerPoint τεχνολογίας Blockchain ppt | Παρουσίαση blockchain pdf | Blockchain Powerpoint

Slide-15: Κορυφαίες προκλήσεις υιοθέτησης Blockchain

Μπορούμε να χωρίσουμε τις κορυφαίες προκλήσεις υλοποίησης blockchain σε δύο κύριες κατηγορίες: Human Factors, Technological Factors.

Μπορούμε να μιλήσουμε για κανονισμούς, αντίληψη του κοινού και σύνολο δεξιοτήτων, αλλά όλα οφείλονται στην έλλειψη γνώσεων στο τέλος της ημέρας. Και αυτό ακριβώς κάνουμε σε 101 Blockchains, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες στους αναγνώστες τους.

Ανθρώπινοι παράγοντες:

 • Κανονισμοί
 • Ποινική σύνδεση
 • Δημόσια αντίληψη
 • Σύνολο ικανοτήτων
 • Τεχνολογικός Σχεδιασμός

Τεχνολογικοί παράγοντες:

 • Επεκτασιμότητα
 • Εκτέλεση
 • Κατανάλωση ενέργειας
 • Μυστικότητα
 • Ασφάλεια

Slide-16: Playchain Transformation Playbook

Η εφαρμογή Blockchain είναι πολύ πιο περίπλοκη σε σύγκριση με τη γενική εγκατάσταση εφαρμογών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ζητήσετε από την ομάδα σας να εγκαταστήσει το Blockchain όπως κάνετε για να εγκαταστήσετε έναν διακομιστή ιστού. Το Blockchain παρέχει ένα ισχυρό δίκτυο όπου κάθε διαδικασία μπορεί να αλληλεπιδρά μεταξύ τους και να διατηρεί υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης και διαφάνειας.

Από την εμπειρία μας, θα δείτε στο playbook μετασχηματισμού blockchain, τα πέντε βήματα για να επιτύχετε την αριστεία blockchain στον οργανισμό σας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 1. Ξεκινήστε το Small
 2. Δημιουργήστε μια ομάδα εργασίας
 3. Τρένο & Εκπαιδεύσει
 4. Ανάπτυξη στρατηγικής
 5. Διαβιβάσεις

Slide-17: Είστε DOER?

Το 101 Blockchains είναι κάτι περισσότερο από μια έρευνα & συμβουλευτική εταιρεία. Παρέχουμε γραφήματα, οδηγούς και κριτικές και αποτελείται από μια κοινότητα DOERS. Οι άνθρωποι σαν κι εμένα & εσείς που μοιράζεστε το ίδιο όραμα για τη σημασία της εκπαίδευσης blockchain μπορείτε να ευδοκιμήσετε σε 101 Blockchains.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από 101 blockchain?

Ως άτομο, μπορείτε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να συνεισφέρετε σε θέσεις επισκεπτών και ακόμη και να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα του πρέσβη μας.

Ως εταιρεία, μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συνεργασίας μας ή να συνεργαστείτε μαζί μας απευθείας στα δικά σας έργα.

Slide-18: Ευχαριστώ

Ευχαριστώ για την ανάγνωση. Βρισκόμαστε σε ένα συναρπαστικό στάδιο καθώς περισσότερα επιχειρηματικά blockchain υιοθετούνται σε ολόκληρη τη βιομηχανία! Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να μαθαίνετε για το Blockchain και δεν είναι ποτέ αργά να αρχίσετε να μαθαίνετε.

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο του blockchain PowerPoint ppt Κατεβάστε. Το ppt παρουσίασης blockchain περιέχει καλές περιπτώσεις χρήσης blockchain ppt.

Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε ως blockchain PowerPoint pdf ή α πρότυπο PowerPoint blockchain για τη δημιουργία του δικού σας blockchain ppt. (σύμφωνα με τους όρους χρήσης).

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το δωρεάν μάθημα blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία blockchain και να κατανοήσετε καλύτερα τα στοιχεία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map