Το απόλυτο μάθημα Blockchain και Supply Chain!

Αυτό το άρθρο προσφέρει τη συσχέτιση μεταξύ blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού και μιλά για τη σημασία και τη βιωσιμότητα της σειράς blockchain και της αλυσίδας εφοδιασμού σε 101 Blockchains.

Η ζήτηση για blockchain και αλυσίδα εφοδιασμού αυξήθηκε στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Το Blockchain είναι μια επαναστατική τεχνολογία, αποδεικνύεται ότι αξίζει τον κόπο. Στην πραγματικότητα, η βιομηχανία της εφοδιαστικής αλυσίδας φαίνεται να είναι η τέλεια εφαρμογή για να διερευνήσει λύσεις που βασίζονται σε blockchain.

Το Blockchain τυχαίνει να απαλλαγεί από όλα τα θέματα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας πολύ αποτελεσματικά. Έτσι, οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι ήδη αδιέξοδες να μάθουν περισσότερα για αυτό. Ως αποτέλεσμα, πολλοί επαγγελματίες ζητούν πιστοποίηση αλυσίδας εφοδιασμού blockchain για να κατανοήσουν πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία και πώς μπορεί να επηρεάσει την αλυσίδα εφοδιασμού.

Έτσι, εάν ψάχνετε για blockchain για εκπαίδευση στην αλυσίδα εφοδιασμού, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

Contents

Είναι η βιομηχανία εφοδιαστικής αλυσίδας τέλεια?

Πριν ξεκινήσουμε, ίσως σκεφτείτε, γιατί θα πρέπει να σκεφτείτε να αλλάξετε τα επιχειρηματικά μοντέλα αλυσίδας εφοδιασμού. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν καν για τα αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή η βιομηχανία κάθε χρόνο. Γι ‘αυτό η περίπτωση για το blockchain για την εφοδιαστική αλυσίδα αυξάνεται μόνο μέρα με τη μέρα.

Έτσι, χωρίς να απαλλαγούμε από αυτά τα ζητήματα, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να οδηγήσουμε ακόμη και σε έσοδα με συνεχή ρυθμό.

Μάθημα Blockchain και Supply Chain

Αλλά ποια είναι τα βασικά ζητήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα που αντιμετωπίζουμε σήμερα?

Παγκοσμιοποίηση

Η παγκοσμιοποίηση προκαλεί την προμήθεια εξωτερικών πόρων από πολλές χώρες. Ως αποτέλεσμα, μια αλυσίδα εφοδιασμού γίνεται πιο περίπλοκη στη συντήρηση. Η ενσωμάτωση ή παρακολούθηση κάθε υπο-αλυσίδας δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο θα έπρεπε. Έτσι, υπάρχουν πολλά σφάλματα στη διαδικασία.

Γρήγορες αλλαγές στην αγορά

Η προσθήκη χαρακτηριστικών στα υπάρχοντα και η πρόβλεψη του τι θέλει ο καταναλωτής είναι μια ταραχώδης δουλειά. Καθώς η αγορά αλλάζει γρήγορα, γίνεται πιο δύσκολο να προβλεφθεί τίποτα. Επίσης, το τυπικό μας μοντέλο δεν είναι εξοπλισμένο για την πρόβλεψη ορισμένων αναλύσεων αγοράς.


Συμμόρφωση και ποιότητα

Στη διαδικασία της αλυσίδας εφοδιασμού, οι καταναλωτές θέλουν πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε χαμηλότερα σημεία τιμολόγησης. Έτσι, οι επιχειρήσεις αισθάνονται σταθερή πίεση για να διατηρήσουν την ποιότητά τους σε χαμηλότερη τιμή. Όμως, το βάρος της εργασίας αυξάνεται σύντομα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις, και ως αποτέλεσμα, η ποιότητα των προϊόντων μειώνεται.

Έλλειψη διαφάνειας

Στην πραγματικότητα, κανένας πελάτης δεν γνωρίζει πραγματικά την πρωτοτυπία των προϊόντων που αγοράζουν κάθε μέρα. Επιπλέον, δεν υπάρχει καν τρόπος να γνωρίζουμε με ασφάλεια εάν ένα προϊόν είναι αυθεντικό ή όχι. Έτσι, δημιουργεί πλαστά προϊόντα και δυσαρέσκεια των πελατών.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η έλλειψη διαφάνειας είναι ένα από τα προβλήματα που επιλύει το blockchain.

Διαφθορά

Η διαφθορά είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που η αλυσίδα εφοδιασμού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της. Βασικά, απαιτεί από κάθε άτομο να εκτελεί τα καθήκοντά του με ειλικρίνεια. Αλλά το πραγματικό σενάριο μιλάει διαφορετικά.

Καθώς οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να αλλάξουν τιμές στα παλαιά δίκτυα, μια μικρή αλλαγή αυξάνει περισσότερες απώλειες για τις επιχειρήσεις.

Υψηλά κόστη

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα υψηλού κόστους σε κάθε κύκλο εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι τέσσερις τύποι δαπανών μπορούν να ανέλθουν σε μια μεγάλη απώλεια για μια εταιρεία μακροπρόθεσμα. Βασικά, το κόστος αποθέματος, το κόστος ποιότητας, το κόστος μεταφοράς και το κόστος προμήθειας μπορούν να επηρεάσουν μια νέα εταιρεία οποιαδήποτε μέρα.

Σχετικά αργή

Η όλη διαδικασία ή το σύστημα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας εξακολουθεί να βασίζεται σε παλαιά δίκτυα, τα οποία είναι σχετικά αργά. Έτσι, είναι πιο επιρρεπές σε ζητήματα και δημιουργεί απώλεια εσόδων λόγω σφαλμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η ολοκλήρωση μιας συναλλαγής μέσω τυπικών καναλιών διαρκεί έως και 3-5 εργάσιμες ημέρες. Εν ολίγοις, καθυστερεί ολόκληρη τη διαδικασία καθιστώντας την αναποτελεσματική. Αυτή είναι μία από τις βασικές ιδέες για τη χρήση blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Κακή εξυπηρέτηση πελατών

Η διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες πελατών. Δεν αφορά μόνο τα προϊόντα. Έτσι, χωρίς την κατάλληλη εξυπηρέτηση πελατών στο τελικό σημείο, γίνεται πιο δύσκολο να δημιουργηθεί η αξία της μάρκας στην αγορά.

Βασικά, σήμερα, οι εταιρείες δεν ικανοποιούν τους καταναλωτές τους. Επομένως, χάνοντας αργά την παρουσία της μάρκας στην αγορά.

Η λύση είναι – Blockchain!

Το Blockchain είναι η κύρια λύση σε αυτό το τεράστιο χάος. Όπως μπορείτε ήδη να δείτε, οι βιομηχανίες της εφοδιαστικής αλυσίδας χρειάζονται ένα αναβαθμισμένο σύστημα για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Και εδώ είναι που το blockchain κάνει την είσοδο.

Το Blockchain μπορεί πραγματικά να ωφεληθεί και να απαλλαγεί από όλες τις ταλαιπωρίες αυτής της βιομηχανίας. Μπορεί να βελτιώσει τις διαδικασίες μαζί με τη διαφάνεια. Μπορεί επίσης να παρακολουθεί τα πάντα σε πραγματικό χρόνο, να επεξεργάζεται τις συναλλαγές πιο γρήγορα.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, το blockchain είναι η βασική λύση σε όλα τα προβλήματά σας.

Αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain στο σύστημά σας έως ότου καταλάβετε πλήρως πώς επηρεάζει πραγματικά τον κλάδο.

Έτσι, για να μάθετε για αυτό, πρέπει να παρακολουθήσετε ένα μάθημα πιστοποίησης αλυσίδας εφοδιασμού blockchain. Στην πραγματικότητα, ένα μάθημα πιστοποίησης αλυσίδας εφοδιασμού blockchain θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την πραγματική αξία του blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, τα περισσότερα από αυτά τα μαθήματα έχουν επίσης blockchain για εκπαίδευση αλυσίδας εφοδιασμού.

Διαβάστε περισσότερα: Λίστα 50 κορυφαίων εταιρειών που χρησιμοποιούν τεχνολογία Blockchain

Γιατί να παρακολουθήσετε το μάθημα πιστοποίησης Blockchain και Supply Chain?

Ένα μάθημα πιστοποίησης blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού θα σας βοηθήσει να μάθετε για την υποκείμενη αρχιτεκτονική της τεχνολογίας blockchain. Χωρίς να γνωρίζετε τι είναι αυτή η νέα τεχνολογία και πώς λειτουργεί, δεν μπορείτε να την ενσωματώσετε στο σύστημά σας.

Αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε την τέλεια λύση για όλες τις ανησυχίες σας. Εδώ στο 101Blockchains, προσφέρουμε μια σειρά μαθημάτων blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού μόνο για χάρη σας. Το μάθημά μας θα παρέχει τη σωστή ποσότητα blockchain για εκπαίδευση αλυσίδας εφοδιασμού που χρειάζεστε.

Ας δούμε λοιπόν τι αξία προσφέρουμε αυτή τη στιγμή.

Το μάθημά μας για επιχειρήσεις Blockchain και διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού

Διάρκεια μαθήματος

Το μάθημα 101 Blockchains Enterprise Blockchain και Supply Chain Management έχει σχεδιαστεί αποτελεσματικά για να σας βοηθήσει να μάθετε σχετικά με το blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού με απλό τρόπο. Το μάθημά μας θα σας πάρει μόνο ένα μήνα για να το μάθετε.

Βασικά, διαιρέσαμε το πλήρες μάθημα διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού και αλυσίδας εφοδιασμού σε 4 εβδομάδες.

Σε κάθε εβδομάδα, το μόνο που χρειάζεστε είναι 3-4 ώρες του χρόνου σας. Προφανώς, όλα είναι online. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε σε αυτό όποτε θέλετε!

Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό είναι ότι προσφέρουμε ένα ευέλικτο σχέδιο μάθησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό. Ακόμα κι αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο 3-4 ωρών κάθε εβδομάδα, μπορείτε να διακόψετε την πορεία ανά πάσα στιγμή.

Το μάθημα διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού και της αλυσίδας εφοδιασμού σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τη διαδικασία της αλυσίδας εφοδιασμού.

Εγγραφείτε στην αλυσίδα εφοδιασμού και το μάθημα blockchain εάν –

 • Οδηγούν επιχειρηματικές δραστηριότητες
 • Θέλετε να ενσωματώσετε το blockchain σε επιχειρηματικές επιχειρηματικές διαδικασίες
 • Θέλετε να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες blockchain
 • Είναι πρόθυμοι να κερδίσουν για το blockchain είναι μετασχηματισμός αλυσίδας εφοδιασμού

Όπως μπορείτε να δείτε, οι προσφορές από αυτό το μάθημα μπορούν να σας βοηθήσουν με την επιχειρηματική στρατηγική blockchain της εταιρείας σας.

Επισκόπηση μαθήματος Blockchain In Supply Chain

Το μάθημα διαχείρισης blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού είναι ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν για την πρακτική άποψη της blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, το μάθημα εμβαθύνει επίσης βαθύτερα στον τρόπο με τον οποίο η αλυσίδα εφοδιασμού επιχειρήσεων επηρεάζεται από το blockchain.

Όπως γνωρίζετε ήδη, το blockchain διακόπτει ήδη τα τυπικά μοντέλα αλυσίδας εφοδιασμού. Επίσης, κρίνοντας από το πώς αναδύεται, χωρίς να ενσωματώσετε το blockchain, δεν μπορείτε να περιμένετε να επιβιώσετε από την αναστάτωση.

Επομένως, η εκμάθηση σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε αυτό το μάθημα διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού και αλυσίδας εφοδιασμού είναι πολύ σημαντική.

Εν πάση περιπτώσει, το μάθημα blockchain και SCM θα σας εξοικειώσει επίσης με τη διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αλλά θα χρειαστείτε καθοδήγηση από τα μαθήματά μας για να αναπτύξετε πλήρως μια επιτυχημένη λύση blockchain.

Ομοίως, οι προμηθευτές λογισμικού και οι σύμβουλοι θα επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από το μάθημα blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να γίνετε αρκετά ειδικευμένοι ώστε να κατανοήσετε την υποκείμενη αρχιτεκτονική blockchain Επιπλέον, θα μάθετε πώς να προσδιορίζετε τις λειτουργίες που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε ακόμη; Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το δωρεάν μάθημα για τις βασικές αρχές του Blockchain.

Τι θα λάβετε στο μάθημα Blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού

Το μάθημα blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού μας προσφέρει συμβούλους, εταιρικά στελέχη, προγραμματιστές λογισμικού όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να κατανοήσουμε καλύτερα τη συνολική ιδέα.

Επιπλέον, μπορείτε να αναγνωρίσετε ποια μέρη της αλυσίδας εφοδιασμού μπορούν να επωφεληθούν από υπάρχουσες εφαρμογές blockchain για επιχειρήσεις.

Το μάθημα blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού θα καλύψει τα ακόλουθα θέματα –

 • Βασικές αρχές διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αξία χρησιμοποιώντας τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Τρέχουσες επιχειρηματικές λύσεις blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού
 • Πραγματικές και πιθανές περιπτώσεις χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού blockchain
 • Πώς μπορείτε να ενσωματώσετε την εταιρική εφαρμογή blockchain στο μοντέλο της εφοδιαστικής αλυσίδας σας

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εφαρμόσετε το Blockchain για να ενδυναμώσετε την επιχείρησή σας?

Το 101Blockchains είναι περισσότερο από αρκετό για να σας εξοπλίσει με όλες τις τεχνικές γνώσεις στο blockchain σας για εκπαίδευση αλυσίδας εφοδιασμού. Πιο συγκεκριμένα, θα σας προετοιμάσουμε επίσης για την αντιμετώπιση όλων των πραγματικών ζητημάτων αυτού του κλάδου.

Ο συνδυασμός είναι περισσότερο από αποτελεσματικός για να σας πληροί τις προϋποθέσεις για μια ψηφιακή μετατροπή εταιρικών blockchain.

Σας προτείνουμε λοιπόν να εγγραφείτε στο μάθημά μας τώρα και να προετοιμαστείτε για την επανάσταση το συντομότερο δυνατό.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Τι περιέχει το μάθημα Supply Chain και Blockchain?

Διαχωρίσαμε το πλήρες μάθημά μας σε 4 διαφορετικές ενότητες, όπου κάθε ενότητα περιέχει κεφάλαια για το θέμα. Επίσης, καθώς θα περάσετε τις ενότητες ένα προς ένα, καταλαβαίνετε ότι η τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού θα οξυνθεί.

Γι ‘αυτό, φροντίστε να ακολουθήσετε τη σωστή σειρά και να μην παραλείψετε τυχόν ενότητες ή μαθήματα. Στην πραγματικότητα, εάν μεταβείτε στις τελευταίες ενότητες αντί να περάσετε από τις πρώτες, θα είναι δύσκολο να καταλάβετε.

Εν πάση περιπτώσει, ας ρίξουμε μια ματιά στο υλικό αυτής της αλυσίδας εφοδιασμού και του blockchain.

Ενότητα-1: Βασικές αρχές διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας

Η πρώτη ενότητα της σειράς εφοδιαστικής αλυσίδας και blockchain θα σας εξοικειώσει με τις επιχειρηματικές διαδικασίες της αλυσίδας εφοδιασμού. Επιπλέον, θα καλύπτει παραδείγματα του κλάδου που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις ευθύνες και τους ρόλους που ίσως χρειαστεί να λάβετε μέρος ως διαχειριστής.

Στην πραγματικότητα, αυτή η ενότητα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για όποιον αναζητά μια ευκαιρία εργασίας σε αυτόν τον κλάδο. Καθώς θα σας βοηθήσει να μάθετε για τις ευθύνες, ίσως χρειαστεί να παίξετε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αφού ολοκληρώσετε την πρώτη ενότητα της σειράς εφοδιαστικής αλυσίδας και blockchain, θα είστε έτοιμοι να κατανοήσετε την επόμενη ενότητα.

Θα έχει –

 • Κεφάλαιο-1: Ποια είναι η αλυσίδα εφοδιασμού?
 • Κεφάλαιο-2: Ευθύνες εργασίας διευθυντή εφοδιαστικής αλυσίδας

Ενότητα-2: Πώς η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία αξίας

Μόλις ολοκληρώσετε αυτήν την ενότητα, μπορείτε τελικά να εκτιμήσετε τη διαδικασία δημιουργίας αξίας στις επιχειρηματικές διαδικασίες χρησιμοποιώντας την αλυσίδα εφοδιασμού. Επιπλέον, αυτή η ενότητα θα περιέχει επίσης πρόσθετες λίστες SCM που περιέχουν τις βασικές τιμές.

Επιπλέον, θα λάβετε επίσης ένα πρακτικό εργαλείο για την αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να μετρήσετε την αξία διαχείρισης εφοδιασμού της Κίνας στην εταιρεία σας.

Βασικά, η ενότητα σε αυτό το μάθημα αλυσίδας εφοδιασμού θα καλύψει –

 • Κεφάλαιο-1: Κεφάλαιο κίνησης και εταιρική αξία
 • Κεφάλαιο-2: Πώς να μετρήσετε τη λύση SCM με τη βοήθεια μοντέλου οικονομικής προστιθέμενης αξίας ή EVA
 • Κεφάλαιο-3: Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού που επηρεάζει το κεφάλαιο κίνησης

Ενότητα-3: Παραδείγματα πραγματικού κόσμου Blockchain για περιπτώσεις χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού

Η τρίτη ενότητα στο μάθημα της αλυσίδας εφοδιασμού blockchain θα ξεκινήσει με μια επισκόπηση της δυναμικής ροής SCM. Με αυτό, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε την εφαρμογή blockchain για επιχειρήσεις αποτελεσματικά.

Το καλύτερο μέρος για αυτήν την ενότητα είναι ότι θα λάβετε πολλά παραδείγματα χρήσης πραγματικού κόσμου σε πολλούς τομείς της αλυσίδας εφοδιασμού και του blockchain.

Έτσι, σίγουρα θα σας βοηθήσει να περιγράψετε τις ιδέες του έργου σας πιο αποτελεσματικά.

Στο 101Blockchains, ερευνούμε συνεχώς για πραγματικά παραδείγματα που μπορεί να σας βοηθήσουν στην υιοθέτηση του blockchain της επιχείρησής σας. Έτσι, θα λαμβάνετε πάντα ενημερωμένο περιεχόμενο από εμάς ανά πάσα στιγμή.

Η ενότητα στο μάθημα blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού θα καλύψει –

 • Κεφάλαιο-1: Αντίκτυπος του blockchain στις ροές της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Κεφάλαιο-2: Πραγματικά παραδείγματα επιχειρηματικών blockchain για περιπτώσεις χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού

Ενότητα-4: Εφαρμογή Blockchain στην εφοδιαστική αλυσίδα

Αυτή είναι η τελευταία ενότητα του μαθήματος blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού. Σε αυτό, θα λάβετε ένα πρότυπο που θα αξιολογεί τη διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας στο blockchain. Επιπλέον, το εργαλείο είναι χρήσιμο στην ιεράρχηση ορισμένων λειτουργιών στις λύσεις blockchain της επιχείρησής σας.

Έτσι, μόλις λάβετε το εργαλείο και μάθετε να το χρησιμοποιείτε, θα βρείτε ευκολότερο να χαρτογραφήσετε τη στρατηγική σας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain.

Υλικό μπόνους

Πρότυπο χαρτογράφησης της διαδικασίας αλυσίδας εφοδιασμού έναντι της επιχείρησης blockchain. Αυτό είναι ένα πρότυπο με δυνατότητα δράσης, το οποίο προσφέρει την τέλεια αξιολόγηση της διαδικασίας που πρέπει να χρησιμοποιεί την ενσωμάτωση εταιρικών blockchain στο έργο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Θα έχετε επιλογές για να επιλέξετε και να δώσετε τα στοιχεία σας. Μετά από αυτό, το μοντέλο θα σας παρουσιάσει τον επιχειρηματικό αντίκτυπο της λύσης μετατροπής σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μάθετε πόσο δύσκολο μπορεί να εφαρμοστεί στο τρέχον εταιρικό σας σενάριο.

Έτσι, με βάση αυτά τα αποτελέσματα, μπορείτε να βρείτε το τέλειο σχέδιο.

Περιλαμβάνεται υλικό μπόνους

Αποκλειστικές συνεντεύξεις

Αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές συνεντεύξεις από κορυφαίους επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες blockchain στον κόσμο.

Πρότυπο με δυνατότητα δράσης

Χρησιμοποιήστε το πρότυπο με δυνατότητα δράσης για να υπερέχετε στη λύση σας με πολλούς τρόπους.

Προσωπική καθοδήγηση

Λάβετε την premium υποστήριξη, την καθοδήγηση μέσω email και το εβδομαδιαίο υπολογιστικό φύλλο εκπαίδευσης μόλις εγγραφείτε στο μάθημα.

Διαβάστε περισσότερα:Οδηγός εφαρμογής Blockchain: Ενδυνάμωση της επιχείρησής σας

Ποιος είναι κατάλληλος για την παρακολούθηση των μαθημάτων μας?

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει στην εκμάθηση blockchain αλυσίδας εφοδιασμού για επαγγελματίες του κλάδου, συμβούλους, ανώτερα στελέχη, ηγέτες επιχειρήσεων και ούτω καθεξής. Με αυτό το μάθημα, μπορείτε να περιμένετε να κατανοήσετε την τεχνολογία blockchain και τον αντίκτυπό της στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Αν είστε –

 • Επιχειρηματικός αναλυτής
 • Ηγέτης επιχειρήσεων
 • Σύμβουλος
 • Λήψη αποφάσεων
 • Ειδικός μάρκετινγκ
 • Διευθυντής καινοτομίας
 • Διαχειριστής προγράμματος και προϊόντων
 • Επαγγελματικός κλάδος
 • Επιχειρηματίας

Τότε είστε κατάλληλοι για να παρακολουθήσετε το μάθημά μας. Βασικά, όποιος ενδιαφέρεται βαθιά για την τεχνολογία blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού έχει δικαίωμα να ακολουθήσει την πορεία μας. Πιο συγκεκριμένα, σιγουρευτήκαμε ότι θα επιτύχετε εάν ακολουθείτε μια καριέρα σε αυτό το μονοπάτι.

Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

Περιλαμβάνει μια πιστοποίηση?

Δυστυχώς, δεν προσφέρουμε πιστοποίηση αλυσίδας εφοδιασμού blockchain για αυτό το μάθημα από τώρα. Ωστόσο, εργαζόμαστε σε αυτό. Εάν η απόκτηση πιστοποίησης σε αυτό το θέμα είναι ο πρωταρχικός σας στόχος, τότε σας προτείνουμε να δείτε το μάθημα Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP).

Σε αυτό το μάθημα, καλύψαμε επίσης τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και το blockchain. Επιπλέον, αυτό το μάθημα θα σας προσφέρει επίσης πιστοποίηση.

Δεν θα είναι απαραίτητα πιστοποίηση αλυσίδας εφοδιασμού blockchain. Ωστόσο, μπορείτε να επιδείξετε αυτήν την πιστοποίηση στην εταιρεία σας υποστηρίζοντας την εμπειρία σας σε αυτόν τον τομέα.

Εν πάση περιπτώσει, ελπίζουμε να εισαγάγουμε μια πιστοποίηση blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού στο μέλλον. Έτσι, μέχρι τότε θα σας συνιστούσαμε να δείτε όλα τα μαθήματά μας.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το μάθημά μας

FAQ-1: Μπορεί οποιοσδήποτε να εγγραφεί σε αυτό το μάθημα?

Αυτό είναι μεγάλο Ναι! Το μάθημά μας είναι ανοιχτό για κάθε είδους επαγγελματία ή εμπειρογνώμονα εκεί έξω που θέλει να κατανοήσει την επιχειρηματική διαδικασία blockchain και πώς επηρεάζει τους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει στην εκμάθηση της αλυσίδας εφοδιασμού blockchain για επαγγελματίες του κλάδου, συμβούλους, ανώτερα στελέχη, ηγέτες επιχειρήσεων και ούτω καθεξής.

FAQ-2: Θα αλληλεπιδράσω με την ομάδα?

Ναι απολύτως! Πιστεύουμε ότι ένας μαθητής μπορεί να ωφεληθεί πολύ και να ξεκαθαρίσει τυχόν ερωτήσεις που έχει στο μυαλό του εάν αλληλεπιδράσει με την ομάδα μας. Έτσι, φροντίζουμε ότι η ομάδα μας είναι εδώ για να σας δώσει πλήρη υποστήριξη και να απαντήσετε με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Αυτό είναι κάτι που τα υπόλοιπα μαθήματα εκεί έξω δεν έχουν πολύ. Πιο συγκεκριμένα, το καλύτερο είναι ότι έχετε πρόσβαση στα φόρουμ μάθησης και αλληλεπιδράτε με άλλους μαθητές.

FAQ-3: Πώς χτίζεται το μάθημα?

Σχεδιάσαμε αυτό το μάθημα για να ολοκληρώσουμε 4 εβδομάδες. Σε κάθε συνεδρία, θα πρέπει να επενδύσετε 3-4 ώρες! Έτσι, σε 16 ώρες μπορείτε να ολοκληρώσετε την πορεία μας. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος εάν δεν μπορείτε να διαθέσετε 3-4 ώρες κάθε εβδομάδα.

FAQ-4: Γιατί πρέπει να παρακολουθήσω αυτό το μάθημα από 101Blockchains?

Στην πραγματικότητα, τα μαθήματά μας διαφέρουν από τα υπόλοιπα εκεί έξω. Πρώτα απ ‘όλα, τείνουμε να εστιάζουμε τα μαθήματά μας αποκλειστικά στη σύνδεση blockchain με επιχειρηματικές επιχειρηματικές διαδικασίες καθώς τα πεδία για blockchain για επιχειρηματικό σενάριο είναι εντυπωσιακά. Δυστυχώς, δεν το κάνουν πολλά μαθήματα εκεί έξω.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αποκτήσετε εξειδίκευση σε μια τεχνική πτυχή, αλλά όταν πρόκειται για επιχειρηματική προοπτική, δεν θα έχετε μεγάλο χρόνο. Έτσι, είναι δύσκολο για εσάς να οδηγήσετε ένα έργο από επιχειρηματική άποψη όταν βρίσκεστε σε επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αλλά αν εγγραφείτε στα μαθήματά μας, μπορείτε εύκολα να κάνετε σύνδεση μεταξύ των δύο κλάδων – blockchain και αλυσίδα εφοδιασμού.

Δεύτερον, ενημερώνουμε τα μαθήματά μας πιο συχνά και διασφαλίζουμε ότι όλες οι πληροφορίες στα μαθήματα σχετίζονται με τα τρέχοντα σενάρια.

Τέλος, τα μαθήματά μας δεν είναι μόνο για εργαζόμενους αλλά και για εργοδότες. Με τη σταθερή καθοδήγησή μας, μπορείτε επίσης να γίνετε εμπειρογνώμονας blockchain σε χρόνο μηδέν.

Στο τέλος

Ο τομέας διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας ασχολείται με πολλά θέματα, αλλά με πολύ περιορισμένες λύσεις. Εδώ, το blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού μπορεί να γίνει το επόμενο βήμα για την ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα, το blockchain υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και επηρεάζει ήδη τις βιομηχανίες της αλυσίδας εφοδιασμού με τεράστιο ρυθμό.

Επομένως, η πιθανή λύση για εσάς είναι να εγγραφείτε σε ένα μάθημα πιστοποίησης blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού προτού διαταράξει και την εταιρεία σας. Είναι καιρός να αλλάξετε τα επιχειρηματικά σας μοντέλα και να αποκτήσετε blockchain για εκπαίδευση στην εφοδιαστική αλυσίδα. Και με την πορεία μας, μπορείτε τώρα να το κάνετε πιο εύκολα.

Γι ‘αυτό, φροντίστε να δείτε το πιο ολοκληρωμένο μάθημα Blockchain και Supply Chain online.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map