Το απόλυτο μάθημα Blockchain και Trade Finance!

Το μάθημα Blockchain και Trade Finance πλημμυρίζει την αγορά σήμερα. Αλλά είναι κάποιος από αυτούς εξοπλισμένος για να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας στο blockchain; Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από αυτά τα μαθήματα θα σας ενημερώσουν μόνο για ένα κλάσμα του δυναμικού που κατέχει.

Έτσι, μπορεί να είναι δυσκολότερο να βρούμε τη σωστή λύση από την αρχή. Το Blockchain και η εμπορική χρηματοδότηση κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα. Τα οφέλη του blockchain στη χρηματοδότηση του εμπορίου είναι τεράστια. Και έτσι, εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το έργο σας τώρα, ενδέχεται να μείνετε πίσω.

Έτσι, αν ψάχνετε για την τέλεια λύση, το έχουμε εδώ στο 101Blockchains. Σήμερα, θα καλύψω ένα από τα κορυφαία μαθήματά μας σε αυτήν τη θέση.

Ας το ρίξουμε λοιπόν!

Μάθημα Blockchain και Trade Finance

Contents

Ζητήματα στη βιομηχανία χρηματοδότησης εμπορίου

Η βιομηχανία έρχεται με μια επίμονη δομή που φαίνεται να είναι γεμάτη με ζητήματα. Ανεξάρτητα από το πώς η εταιρεία προσπαθεί να ψηφιοποιήσει τη διαδικασία, δεν θα ξεφορτωθεί όλες τις επιπλοκές. Ας δούμε τι είναι αυτά –

Χαμηλή εμπειρία πελατών

Κυρίως, οι εξαγωγείς και οι εισαγωγείς είναι οι πελάτες εδώ. Καθώς η διαδικασία είναι περίπλοκη, δημιουργεί γραφειοκρατία, μακρύ χρόνο αναμονής, χαμηλό επίπεδο βεβαιότητας, χωρίς διαφάνεια, έλλειψη εμπιστοσύνης και ούτω καθεξής.

Αύξηση πίεσης κόστους

Η πιστωτική επιστολή είναι μια δαπανηρή διαδικασία τόσο για την τράπεζα όσο και για την εταιρεία. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση διαφορών, η επίλυση απαιτεί πολύ χρόνο μαζί με χρήματα.


Ουσιαστική κανονιστική επιβάρυνση

Με την άνοδο του παγκόσμιου εμπορίου, οι εταιρείες πραγματοποιούν πλέον συναλλαγές με διαφορετικές χώρες κάθε φορά. Αλλά η διατήρηση όλων των διεθνών εμπορικών κανονισμών σε όλη τη χώρα είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Τις περισσότερες φορές, είναι επιρρεπές σε σφάλματα που οδηγούν σε πρόστιμα.

Κίνδυνοι προϊόντος

Η εμπορία προϊόντων στο διεθνές εμπόριο είναι μια επικίνδυνη κίνηση. Ο εξαγωγέας δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάσταση του προϊόντος μετά την παράδοσή του. Ή εάν ο εισαγωγέας θα ανακαλέσει ξανά την αποστολή ή όχι.

Κίνδυνοι κατασκευής

Βασικά, αυτά τα προϊόντα έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό κάποιου είδους και ο πωλητής πρέπει να κάνει προσαρμογές έως ότου ο αγοραστής είναι ικανοποιημένος με αυτό. Επιπλέον, τυχόν προβλήματα με την αποστολή θα τους κοστίσουν χρήματα, καθώς δεν μπορούν να τα πουλήσουν σε άλλους αγοραστές.

Κίνδυνοι μεταφορών

Εάν η μεταφορά ή το φορτηγό πλοίο δεν είναι πλήρως εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει τον μεταβαλλόμενο καιρό ή το περιβάλλον, τότε η διατήρηση των προϊόντων γίνεται τεράστιο ζήτημα.

Κίνδυνοι νομίσματος

Καθώς το συνάλλαγμα αλλάζει συνεχώς συνεχώς. Η μετατροπή νομίσματος θα ανέβει ή θα αυξάνεται πάντα. Έτσι, ενδέχεται να χάσετε χρήματα όταν οι τιμές μετατροπής πέσουν.

Μπορεί το Blockchain να τα διορθώσει?

Λοιπόν, ναι, το blockchain μπορεί να τα διορθώσει όλα για το θέμα. Το καλύτερο είναι ότι έχει ήδη δοκιμαστεί και επιλύει ήδη όλα τα ζητήματα χωρίς κόπο.

Επομένως, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα σχετικά με το blockchain και την εμπορική χρηματοδότηση και να δείτε μόνοι σας.

Πώς μπορεί το μάθημα Blockchain και Trade Finance να σας βοηθήσει

Το μάθημα Blockchain και Trade Finance μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε για την τεχνολογία και πώς μπορεί να επηρεάσει τη χρηματοδότηση του εμπορίου. Εάν δεν γνωρίζετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία, τότε δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως μέσο για την αναβάθμιση των παλαιών επιχειρηματικών μοντέλων σας.

Έτσι, η εκμάθηση blockchain για τη χρηματοδότηση του εμπορίου μπορεί να ενισχύσει τη θέση σας μαζικά.

Αλλά μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε. Εδώ, στο 101Blockchains, υπερηφανευόμαστε για το μάθημα blockchain της εμπορικής χρηματοδότησης. Μαζί μας δίπλα σας, δεν σας εμποδίζει να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν την μεταβαλλόμενη αγορά.

Το μάθημά μας για τις επιχειρήσεις Blockchains και Trade Finance

Διάρκεια μαθήματος

Το μάθημα 101 Blockchain για επιχειρήσεις blockchain και εμπόριο χρηματοδότησης προσφέρει τις πιο προηγμένες και ενημερωμένες πληροφορίες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Το καλύτερο μέρος για αυτό το φοβερό μάθημα είναι ότι θα σας πάρει μόνο ένα μήνα για να το ολοκληρώσετε! Λοιπόν, ξεκινήστε τώρα!

Φροντίσαμε να έχετε πάντα μια ευέλικτη ταχύτητα εκμάθησης. Έτσι, σκιαγράψαμε το μάθημα χρηματοδότησης εμπορίου και blockchain για ανταγωνισμό εντός 4 εβδομάδων.

Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο μέρος?

Κάθε εβδομάδα, χρειάζονται μόνο 3-4 ώρες για να ολοκληρωθεί ένα κεφάλαιο ή ενότητα. Έτσι, όλα πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολα για εσάς τώρα. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του μαθήματός μας είναι ότι διασφαλίζουμε ότι όλη η μάθησή σας πραγματοποιείται στο Διαδίκτυο.

Έτσι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε το μάθημα χρηματοοικονομικών συναλλαγών και το blockchain και να αρχίσετε να μαθαίνετε το blockchain του χρηματοοικονομικού τομέα.

Επιπλέον, εάν έχετε ήδη ξεκινήσει το μάθημα, αλλά δεν έχετε τελειώσει ακόμα ένα κεφάλαιο, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να διακόψετε τις διαλέξεις βίντεο όποτε θέλετε!

Μπορεί να γίνει πιο ευέλικτο από αυτό?

Αυτός είναι ένας από τους πολύ λίγους λόγους για τους οποίους η εμπορική μας χρηματοδότηση και η πορεία blockchain ξεχωρίζει τόσο πολύ από το πλήθος.

Εν πάση περιπτώσει, το μάθημα εμπορικής χρηματοδότησης και blockchain είναι εδώ για να σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας να μάθετε το blockchain για τη χρηματοδότηση του εμπορίου.

Εγγραφείτε στο blockchain στο μάθημα χρηματοδότησης εμπορίου εάν –

 • Θέλετε να εκτιμήσετε πώς το blockchain ψηφιοποιεί τα παραδοσιακά επιχειρηματικά συστήματα που βασίζονται σε χαρτί
 • Προσπαθούν να μάθουν για ποιες επιχειρήσεις χρηματοδότησης εμπορίου κάνουν μήνυση blockchain για τις δραστηριότητές τους
 • Θέλετε να αποκτήσετε μια τεχνική κατανόηση των πλατφορμών εταιρικών blockchain και πώς επηρεάζουν τις διαδικασίες εμπορικής χρηματοδότησης
 • Είστε πρόθυμοι να εντοπίσετε τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης σε αυτόν τον τομέα για την προσωπική σας λύση χρηματοοικονομικών συναλλαγών blockchain.

Επισκόπηση μαθημάτων Blockchain And Trade Finance

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας blockchain μεταξύ όλων των άλλων καινοτόμων τεχνολογιών δημιουργεί ένα νέο φάσμα για τους τομείς χρηματοδότησης του εμπορίου. Βασικά, όπως γνωρίζετε, ο τομέας της εμπορικής χρηματοδότησης είναι μίλια πίσω στον αγώνα της ψηφιοποίησης.

Τις περισσότερες φορές, αυτός ο τομέας βυθίζεται σε ένα τεράστιο σωρό γραφειοκρατίας, μαζί με μη αυτόματες ανταλλαγές τραπεζών που είναι επιρρεπείς σε σφάλματα.

Επιπλέον, η υψηλότερη ψηφιοποίηση που μπορεί να δείτε σε αυτό το πεδίο είναι η χρήση PDF ή fax ή email. Προφανώς, αυτά δεν αρκούν για να ακμάσει ο τομέας της εμπορικής χρηματοδότησης.

Τον προηγούμενο χρόνο, ο ψηφιακός μετασχηματισμός άρχισε να κινείται αργά από χειροκίνητη γραφειοκρατία σε ψηφιακά αντίγραφα ορισμένων στοιχείων, όπως επιστολή πίστωσης και φορτωτική.

Ωστόσο, αυτός ο μετασχηματισμός στερείται επίσης. Πως?

Στην πραγματικότητα, όλα τα εμπορικά μέρη δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλη την ώρα. Πιο συγκεκριμένα, ο καθένας φαίνεται να έχει μια δική του εκδοχή που απομακρύνεται από τα συνεχή αληθινά δεδομένα.

Επομένως, η παρουσία μπλοκ αλυσίδων είναι πολύ απαραίτητη σε αυτό το σημείο.

Έτσι, σχεδιάσαμε το μάθημα blockchain παγκόσμιου χρηματοοικονομικού εμπορίου για να σας εκπαιδεύσουμε συγκεκριμένα στο θέμα. Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλες τις τρέχουσες εταιρικές πλατφόρμες blockchain που είναι πιο κατάλληλες για τους κλάδους χρηματοδότησης εμπορίου.

Επιπλέον, το μάθημα blockchain παγκόσμιας εμπορικής χρηματοδότησης επικεντρώνεται επίσης στο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς το blockchain μπορεί να απαλλαγεί από τις βασισμένες σε χαρτί πολιτικές. Επιπλέον, το μάθημά μας θα καλύψει επίσης πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα για να επηρεάσετε τα οικονομικά σας κεφάλαια κίνησης.

Έτσι, το παγκόσμιο μάθημα blockchain για τη χρηματοδότηση εμπορίου σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να οδηγήσετε τη βιομηχανία χρηματοδότησης εμπορίου με θετικό τρόπο.

Τι θα λάβετε στο μάθημα Blockchain και Trade Finance

Το μάθημα εμπορικής χρηματοδότησης και blockchain προσφέρει όλες τις κρίσιμες πληροφορίες σε προγραμματιστές λογισμικού, ηγέτες της βιομηχανίας, συμβούλους, στελέχη κ.ο.κ..

Έτσι, θα είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσουμε πώς τα στοιχεία χρηματοδότησης του εμπορίου μπορούν να επωφεληθούν από τα χαρακτηριστικά του blockchain. Πιο συγκεκριμένα, το μάθημα blockchain παγκόσμιου χρηματοοικονομικού εμπορίου θα προσφέρει επίσης πώς οι επιχειρηματικές εφαρμογές blockchain θα επηρεάσουν το παγκόσμιο εμπόριο ανά πάσα στιγμή.

Βασικά, μπορείτε να περιμένετε ότι το blockchain μας στο μάθημα χρηματοδότησης εμπορίου θα καλύψει τα ακόλουθα θέματα –

 • Παρουσιάστε διαδικασίες εμπορικής χρηματοδότησης και πώς θα τις επηρεάσει το blockchain
 • Παραδείγματα πραγματικού κόσμου της χρήσης blockchain στις εμπορικές χρηματοδοτήσεις
 • Τρέχουσες πλατφόρμες που εστιάζουν στις βιομηχανίες χρηματοδότησης του εμπορίου
 • Πρόσφατες εξελίξεις στο blockchain σχετικά με τη χρηματοδότηση του εμπορίου

Πρέπει να πούμε ότι το 101Blockchain είναι εξαιρετικά ικανό να σας προετοιμάσει για μια επαγγελματική καριέρα σε αυτόν τον τομέα. Καθώς θα σας προετοιμάσουμε επίσης για την αντιμετώπιση θεμάτων πραγματικού κόσμου, θα σας ωφελούσε με μεγαλύτερο τρόπο σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Έτσι, με αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό πληροφοριών, σίγουρα θα λάμψετε σε κάθε είδους ευκαιρία καριέρας. Αλλά δεν είναι ακόμα η πλήρης εικόνα.

Το blockchain μας στο μάθημα χρηματοδότησης εμπορίου είναι επίσης εξοπλισμένο για να χειρίζεται εργοδότες. Έτσι, οποιοσδήποτε εργοδότης που αναζητά ενημερωμένες εγκαταστάσεις κατάρτισης χρηματοοικονομικών συναλλαγών blockchain θα πρέπει να εγγραφεί επίσης στο μάθημα.

Σας προτείνουμε λοιπόν να δοκιμάσετε το μάθημά μας και να δείτε μόνοι σας.

Τι θα σας διδάξει το μάθημα Blockchain και Trade Finance?

Φροντίσαμε να σχεδιάσουμε το μάθημά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας βοηθήσουμε να μάθετε με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο. Έτσι, το συνολικό μάθημα θα περιέχει 5 διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστούς σχηματισμούς μαθήματος για να σας καθοδηγήσει.

Μόλις αρχίσετε να παρακολουθείτε τα μαθήματα ένα προς ένα, σύντομα θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι πραγματικά κάνει η κατανεμημένη τεχνολογία και τη σχέση που δημιουργεί με το εμπόριο.

Εν πάση περιπτώσει, σας συνιστούμε να ακολουθείτε πάντα τα μαθήματα που παρέχουμε ένα προς ένα αντί να παραλείψετε τα ενδιάμεσα μαθήματα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα κατανοήσετε καλύτερα τις έννοιες. Εν πάση περιπτώσει, ας ρίξουμε μια ματιά στις ενότητες του μαθήματος blockchain παγκόσμιου χρηματοοικονομικού εμπορίου μας τώρα.

Ενότητα-1: Τρέχουσα κατάσταση των διαδικασιών χρηματοδότησης του εμπορίου

Η πρώτη ενότητα θα σας εξοικειώσει κυρίως με τη συνολική επιχειρηματική διαδικασία της εμπορικής χρηματοδότησης. Εάν είστε αρχάριος σε αυτήν την θέση, τότε θα σας βοηθήσει πολύ να υποτιμήσετε την επιχειρηματική τους άποψη.

Το κύριο ζήτημα σε οποιοδήποτε άλλο blockchain στην πορεία χρηματοδότησης του εμπορίου είναι ότι δεν τείνουν να καλύπτουν τα βασικά στοιχεία της εμπορικής χρηματοδότησης. Έτσι, ένας μαθητής δυσκολεύεται να κατανοήσει τη συνολική ιδέα όταν εισάγει το blockchain στο μείγμα.

Η εμπορική χρηματοδότηση είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, και με το blockchain, στο μείγμα, μπορεί να γίνει ακόμη πιο περίπλοκο.

Έτσι, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργεί η διαδικασία εκ των προτέρων για να κατανοήσετε πλήρως τη συνολική ιδέα.

Εν πάση περιπτώσει, το μάθημα blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση θα συζητήσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα θέματα που αντιμετωπίζει αυτός ο κλάδος.

Έχω ήδη αναφέρει μερικά από τα βασικά ζητήματα στην αρχή αυτού του οδηγού. Αλλά μπορείτε πραγματικά να εκτιμήσετε την κατάσταση στο κυρίως πιάτο.

Θα περιέχει –

Μάθημα-1: Βασικές αρχές της εμπορικής χρηματοδότησης

Μάθημα-2: Βασικά ζητήματα της βιομηχανίας χρηματοοικονομικών συναλλαγών

Ενότητα-2: Πώς το Blockchain μπορεί να ωφελήσει τη διαδικασία χρηματοδότησης του παγκόσμιου εμπορίου

Μετά την πλήρη ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οποιοσδήποτε από τους μαθητές μας θα καταλάβει ποιες είναι οι τρέχουσες πρωτοβουλίες στο οικοσύστημα χρηματοδότησης εμπορίου.

Πιο συγκεκριμένα, με την τεχνολογία blockchain στην εκπαίδευση χρηματοοικονομικών συναλλαγών, θα μάθετε να καταλαβαίνετε τι είδους μοντέλο θα ταιριάζει στις λύσεις σας με τον καλύτερο τρόπο.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και αφού μάθουν για τα οφέλη του blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πλήρως τι είδους λύση είναι κατάλληλη για αυτούς. Ως αποτέλεσμα, κάνουν λάθη κατά την εφαρμογή των λύσεων που οδηγούν σε σπατάλη χρόνου και πόρων.

Έτσι, η εκπαίδευση χρηματοοικονομικών συναλλαγών blockchain είναι εδώ για να σας σώσει από όλα τα προβλήματα. Αυτή η ενότητα είναι εξαιρετικά κρίσιμη, οπότε φροντίστε να ολοκληρώσετε προσεκτικά τα μαθήματα.

Εν πάση περιπτώσει, αυτή η ενότητα θα περιέχει επίσης μέρος του τρέχοντος παίκτη blockchain στην αγορά.

Θα καλύψει –

Μάθημα-1: Πώς μπορεί το blockchain να αλλάξει την εμπορική χρηματοδότηση

Μάθημα-2: Όλες οι τρέχουσες πρωτοβουλίες blockchain σε αυτόν τον κλάδο και σχετικά επιχειρηματικά μοντέλα

Μάθημα-3: Μια λεπτομερής επισκόπηση διαφορετικών πλατφορμών στο σχέδιο χρηματοδότησης εμπορικών συναλλαγών blockchain

Ενότητα-3: Πραγματικά παραδείγματα χρήσεων Blockchain σε εμπορικές χρηματοδοτήσεις

Αυτή είναι η επόμενη ενότητα που θα περιλαμβάνει κυρίως όλα τα πραγματικά παραδείγματα blockchain στη διαδικασία χρηματοδότησης του εμπορίου. Έτσι, μόλις περάσετε όλες τις διαλέξεις βίντεο σε αυτήν την ενότητα, αρχίζετε αργά να καταλαβαίνετε τις σωστές περιπτώσεις χρήσης αυτής της λύσης.

Το βασικό πράγμα που θα παρουσιάσουμε σε αυτήν την ενότητα είναι να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς κάθε ένα από τα στοιχεία του εμπορίου επηρεάζεται από το blockchain.

Έτσι, σημαίνει ότι στοιχεία όπως το Bill of Lading ή το Letter of Credit θα έχουν διαφορετικά αποτελέσματα με βάση το πώς τα επηρεάζει το blockchain.

Αλλά αν δεν μάθετε για την αλληλεπίδραση των διαφορετικών στοιχείων με το blockchain, θα αντιμετωπίσετε δυσκολία στη χαρτογράφηση της τέλειας στρατηγικής.

Επομένως, είναι απαραίτητο για την τεχνολογία blockchain σας στην εκπαίδευση χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Θα καλύψει –

Μάθημα-1: Διασυνοριακές πληρωμές

Μάθημα-2: Bill of Lading (BoL)

Μάθημα-3: Επιστολή πίστωσης (LC)

Ενότητα-4: Τρέχουσες πλατφόρμες που εστιάζουν στις βιομηχανίες χρηματοδότησης του εμπορίου

Στην επόμενη ενότητα, το μάθημα επικεντρώνεται κυρίως στις τρέχουσες πλατφόρμες που επηρεάζουν τους τομείς της χρηματοδότησης του εμπορίου. Είναι περισσότερο πρακτική ανάλυση για να σας κάνει να γνωρίζετε πώς χρησιμοποιούν οι άλλοι blockchain.

Η εκπαίδευση blockchain για την εμπορική χρηματοδότηση θα εξηγήσει πώς αυτά τα έργα επιταχύνουν και επιτρέπουν τη λειτουργία της εμπορικής χρηματοδότησης. Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση χρηματοοικονομικών συναλλαγών blockchain θα καλύπτει επίσης μια λεπτομερή επισκόπηση κάθε πλατφόρμας, δίνοντάς σας μια σταθερή ιδέα να επιλέξετε την τέλεια.

Θα καλύψει –

Μάθημα-1: Εμπορικός φακός

Μάθημα-2: Εμείς. Εμπόριο

Μάθημα-3: Περίγραμμα

Μάθημα-4: Μάρκο Πόλο

Ενότητα-5: Πρόσφατες εξελίξεις Blockchain σχετικά με τη χρηματοδότηση του εμπορίου

Αυτή είναι η τελευταία μας ενότητα στην τεχνολογία blockchain στην εκπαίδευση χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Σε αυτήν την ενότητα, θα γνωρίζετε για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται στην κατεύθυνση χρηματοδότησης του εμπορίου.

Λοιπόν, το blockchain επικρατεί σε αυτές τις βιομηχανίες εδώ και αρκετό καιρό. Λόγω αυτού, πολλές επιχειρήσεις αναλαμβάνουν ήδη πρωτοβουλίες. Στην πραγματικότητα, μερικά από αυτά χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα τα έργα όπως μιλάμε!

Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι πρωτοβουλίες εστιάζονται κυρίως στη διαλειτουργικότητα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στον κλάδο της εμπορικής χρηματοδότησης. Υποθέτω ότι θα απλοποιήσω κυρίως τη διαδικασία όσο μπορούν.

Έτσι, μόλις μάθετε πώς στρατηγικοποίησαν τις λύσεις τους, θα πάρετε ιδέες για το πώς να οργανώσετε τις ιδέες σας επίσης.

Θα καλύψει –

Μάθημα-1: TradeTrust

Μάθημα-2: Πρωτοβουλία Ψηφιακών Προτύπων

Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα?

Το μάθημά μας είναι ανοιχτό σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πώς αυτή η υπέροχη τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο. Έτσι, όποιος είναι ο παραμικρός ενθουσιώδης για το blockchain μπορεί να εγγραφεί στα μαθήματά μας χωρίς περιορισμούς.

Έτσι, το μάθημα εμπορικής χρηματοδότησης και blockchain προσφέρει όλες τις κρίσιμες πληροφορίες σε προγραμματιστές λογισμικού, ηγέτες της βιομηχανίας, συμβούλους, στελέχη κ.λπ..

Αν είστε –

 • Επαγγελματικός κλάδος
 • Διαχειριστής προγράμματος και προϊόντων
 • Επιχειρηματικός αναλυτής
 • Λήψη αποφάσεων
 • Ηγέτης επιχειρήσεων
 • Διευθυντής καινοτομίας
 • Σύμβουλος
 • Ειδικός μάρκετινγκ
 • Επιχειρηματίας

Τότε μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε το μάθημά μας. Δεν έχουμε κανέναν περιορισμό στα άλλα μαθήματά μας. Απλώς επιλέξτε το σωστό για εσάς και πραγματοποιήστε την κλήση!

Περιλαμβάνει μια πιστοποίηση?

Δυστυχώς, ακόμα δεν προσφέρουμε πιστοποίηση μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα. Ωστόσο, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε ένα πολύ σύντομα. Αλλά αν μια πιστοποίηση είναι απαραίτητη για εσάς και την καριέρα σας, τότε θα συνιστούσαμε το μάθημα Certified Enterprise Blockchain Professional.

Σε αυτό το μάθημα, προσφέρουμε μια επαγγελματική πιστοποίηση μαζί με άλλα βασικά υλικά μπόνους επίσης. Στην πραγματικότητα, αυτό το μάθημα προσφέρει επίσης μια ενότητα για χάρη της τεχνολογίας blockchain στην εκπαίδευση χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Έτσι, εάν μπορείτε να λάβετε την πιστοποίηση που προσφέρουμε σε αυτό το μάθημα, θα είστε εύκολα κατάλληλοι για οποιαδήποτε πορεία καριέρας blockchain.

Πιο συγκεκριμένα, εάν είστε ηγέτης της επιχείρησης και θέλετε να δείξετε τις γνώσεις σας και να αποδείξετε την πολύτιμη γνώση σας, αυτή η πιστοποίηση θα σας βοηθήσει πολύ..

Ωστόσο, το μάθημα blockchain και εμπορικής χρηματοδότησης θα εξακολουθήσει να καλύπτει πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με το θέμα σε σύγκριση με το μάθημα πιστοποίησης.

Εν πάση περιπτώσει, ελπίζουμε να παρουσιάσουμε σύντομα μια πιστοποίηση για αυτό. Από τώρα, σας προτείνουμε να δείτε τα άλλα μαθήματά μας για να διευρύνετε τη βάση γνώσεων σας.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το μάθημά μας

FAQ-1: Μπορεί οποιοσδήποτε να εγγραφεί σε αυτό το μάθημα?

Ναι, χωρίς αμφιβολία! Το μάθημά μας είναι ανοιχτό σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πώς η τεχνολογία blockchain αλλάζει τον κόσμο. Έτσι, οποιοσδήποτε είναι ο παραμικρός ενθουσιώδης για το blockchain μπορεί να εγγραφεί στα μαθήματά μας χωρίς περιορισμούς.

Επίσης, σχεδιάσαμε ειδικά το μάθημα για να σας βοηθήσουμε να μάθετε για τα οφέλη του blockchain στη χρηματοδότηση του εμπορίου.

Έτσι, εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα σε αυτόν τον τομέα και να αποκτήσετε γνώσεις, τότε ρίξτε μια ματιά στα μαθήματά μας τώρα.

FAQ-2: Θα με βοηθήσει η ομάδα?

Ναι, η ομάδα θα σας βοηθήσει πάντα, ανεξάρτητα από το τι. Πιστεύουμε πάντοτε ότι όλοι οι μαθητές μας θα ωφεληθούν ιδιαίτερα εάν αλληλεπιδράσουν με την ομάδα. Έτσι, προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη από τα μέλη της ομάδας μας και τους επικεφαλής εκπαιδευτές.

Βασικά, εδώ έχουμε την τάση να διαφέρουμε από άλλα μαθήματα εκεί έξω.

Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό που προσφέρουμε είναι να αποκτήσουμε πρόσβαση στα διαδικτυακά φόρουμ μάθησης. Εδώ, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και με τους άλλους μαθητές μας που παρακολουθούν το μάθημα.

FAQ-3: Πώς δημιουργείτε το μάθημα?

Χτίζουμε το μάθημα με βάση το πώς μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν γρήγορα. Γι ‘αυτό θα χρειαστείτε μόνο 4 εβδομάδες για να καλύψετε πλήρως το μάθημα. Σε κάθε συνεδρία, πρέπει να διαθέσετε τουλάχιστον 3-4 ώρες!

Έτσι, εάν μπορείτε να επενδύσετε μόνο 16 ώρες του χρόνου σας, μπορείτε εύκολα να ολοκληρώσετε το μάθημα. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είστε εξαιρετικά απασχολημένος άνθρωπος. Έτσι, μπορείτε να διακόψετε και να συνεχίσετε το μάθημα όποτε θέλετε.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να το ολοκληρώσετε εντός 4 εβδομάδων.

FAQ-4: Είναι όλες οι πληροφορίες σε αυτό το μάθημα ενημερωμένες?

Ναι, όλες οι πληροφορίες μας είναι ενημερωμένες. Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για να προσφέρουμε μόνο τις σχετικές πληροφορίες σε όλη την ώρα. Πιο συγκεκριμένα, προσπαθούμε πάντα να ενημερώνουμε το περιεχόμενό μας σε τακτική βάση. Έτσι, ποτέ δεν θα μείνετε πίσω στο blockchain της χρηματοοικονομικής σας μάθησης.

FAQ-5: Αυτό που κάνει το μάθημα 101Blockchains διαφορετικό από άλλα μαθήματα στην αγορά?

Στην πραγματικότητα, τα μαθήματά μας θα διαφέρουν πάντα από τα υπόλοιπα στην αγορά. Δείτε το από εδώ!

Έτσι, ακόμη και αν πληρώσετε ένα τεράστιο ποσό τιμών για αυτές, μπορείτε να μάθετε λίγες μόνο λίγες λεπτομέρειες σχετικά με την επιχειρηματική προοπτική των λύσεων blockchain εμπορικής χρηματοδότησης.

Πρώτα απ ‘όλα, η εκπαίδευση χρηματοοικονομικών συναλλαγών blockchain θα καλύψει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνδυάσετε την τεχνολογία blockchain με τα μοντέλα εμπορικής χρηματοδότησης. Δυστυχώς, όλα τα άλλα μαθήματα θα σας πουν μόνο για τα οφέλη του blockchain ή άλλων ειδών jibber-jabber.

Αλλά αυτό που δεν θα σας πω είναι πώς να σχεδιάσετε τη δική σας λύση με βάση τις πληροφορίες που έχετε.

Έτσι, στο τέλος, θα μάθετε για το blockchain ή την υποκείμενη δομή, αλλά δεν θα έχετε τα εργαλεία για να το χρησιμοποιήσετε πλήρως.

Δεύτερον, πρωταρχικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να γίνουν γνώστες και επαγγελματίες στο θέμα όσο μπορούν.

Τέλος, είμαστε ανοιχτοί να σας ακούσουμε και τι είδους μαθήματα θέλετε. Πιο συγκεκριμένα, θα λαμβάνουμε πάντα υπόψη τα σχόλιά σας και θα βελτιώνουμε τις διαλέξεις μας όσο μπορούμε.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, αυτές είναι μερικές ιδιότητες που δεν θα βρείτε σε άλλα μαθήματα.

Στο τέλος,

Τέλος, πρέπει να πω ότι η εμπορική χρηματοδότηση και το blockchain μπορεί να είναι σαν το yin και το yang. Παρόλο που είναι αρκετά διαφορετικά, είναι απόλυτα κατάλληλα για να αλληλοσυμπληρώνονται. Ως αποτέλεσμα, θα καταλήξετε πάντα σε μια τέλεια λύση σε όλα τα θέματα εμπορικής χρηματοδότησης.

Τα οφέλη του blockchain στη χρηματοδότηση του εμπορίου είναι τεράστια και δεν πρέπει να χάνουμε άλλο χρόνο.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εγγραφή σε ένα μάθημα μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Επίσης, καθώς προσφέρουμε την τέλεια λύση σε όλα τα προβλήματά σας, θα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το μάθημα blockchain και χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Έχουμε επίσης και άλλα μαθήματα. Φροντίστε να τα ελέγξετε και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τις δικές σας λύσεις τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map