Κορυφαίες εταιρείες Blockchain Venture Capital – 30 επενδυτές Blockchain

Είστε ιδρυτής εκκίνησης που ψάχνει να συγκεντρώσει χρήματα; Εάν ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Στο σημερινό άρθρο, θα απαριθμήσουμε τους 30 κορυφαίους επενδυτές blockchain.

Θα τα καταχωρήσουμε σύμφωνα με την αξία της επένδυσής τους. Φυσικά, το ποσό της επένδυσής τους δεν είναι ο μόνος παράγοντας που καθορίζει την αξία. Γι ‘αυτό θα του δώσουμε τη δεύτερη προτεραιότητα. Επίσης, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο συνολικό ποσό της επένδυσης που πραγματοποιούνται από αυτούς τους κορυφαίους επενδυτές blockchain VC, όπως αναφέρουν διάφορες διαδικτυακές πηγές.

Εν ολίγοις, υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες για έναν επενδυτή VC για να ταξινομηθεί χρονολογικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα απαριθμήσουμε αυτές τις 30 κορυφαίες εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου σε καμία συγκεκριμένη σειρά. Ωστόσο, η λίστα με τους Blockchain Investors είναι επιμελημένη σύμφωνα με τη συνολική επένδυση που έχουν πραγματοποιήσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Επίσης, εάν γνωρίζετε κάποιον επενδυτή blockchain που αξίζει να αναφέρεται εδώ, μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα τους προσθέσουμε στη λίστα.

Με αυτό το σαφές, ας ξεκινήσουμε με τη λίστα.

Κορυφαίες εταιρείες Blockchain Venture Capital που επενδύουν σε Blockchain 

Λίστα 30 κορυφαίων επενδυτών Blockchain

1. Ψηφιακή ομάδα νομισμάτων

Το Digital Currency Group (DCG) είναι ο νούμερο ένα επενδυτής blockchain που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Έχουν επενδύσει σε πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς εκκίνησης Ledger. Όχι μόνο ότι η DCG έχει κάνει επίσης επενδύσεις σε πολλά υποσχόμενες νεοσύστατες εταιρείες και εταιρείες blockchain. Διατίθενται στην αγορά ως το επίκεντρο της βιομηχανίας blockchain και του bitcoin.

Διευθύνων Σύμβουλος: Μπάρι Σίλμπερτ

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Blockchain Inc. Ledger, Basic και Circle.

Κελάδημα: https://twitter.com/DCGco

Δικτυακός τόπος: https://dcg.co/

Έτος ίδρυσης: 2015


2. Απεριόριστες επενδύσεις σε Crypto

Ο 2ος κορυφαίος επενδυτής blockchain VC περιλαμβάνει Limitless Crypto Investments. Έχουν την έδρα τους στο Χιούστον, TX και έχουν περισσότερες από οκτώ επενδύσεις blockchain. Η πιο δημοφιλής επένδυσή τους αποτελείται από Binance, Trezor, Power Ledger και άλλα. Η επένδυσή τους έγινε επίσης με τη μορφή αγοράς token μέσω ICO.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Μάθιου Ιορδανία

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Power Ledger, Binance, 0x, Tezos, Republic Protocol, WanChain.

Κελάδημα: Κανένας

Δικτυακός τόπος: https://www.limitlesscryptos.com/

Έτος ίδρυσης: 2017

3. Blockchain Capital

Το Blockchain Capital είναι η τρίτη μας επιλογή στη λίστα των κορυφαίων τριάντα κορυφαίων επενδυτών blockchain. Βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια και εστιάζονται εξ ολοκλήρου σε επενδυτικά κεφάλαια blockchain. Μόνο το 2018, έχουν επενδύσει σε περισσότερες από εννέα νεοσύστατες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των SOFX, Circle και άλλων. Η κύρια επένδυση blockchain VC τους περιλαμβάνει Ripple, Coinbase και Blockstream.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Bart Stephens, W Bradford Stephens

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain:  Κυματισμός,

Κελάδημα: https://twitter.com/blockchaincap

Δικτυακός τόπος: http://blockchain.capital

Έτος ίδρυσης: 2013

4. Ενισχύστε το VC

Το Boost VC είναι ένας δημοφιλής επενδυτής επιχειρηματικού κεφαλαίου και βρίσκεται στο San Mateo, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν επενδύσει σε πολλές διαφορετικές επιχειρήσεις που ενισχύουν την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν επενδύσει σε επιχειρήσεις χωρίς blockchain, συμπεριλαμβανομένων τεχνητής νοημοσύνης και άλλων. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ ενεργοί στο blockchain που τους καθιστά έναν από τους κορυφαίους επενδυτές blockchain εκεί έξω. Είναι επίσης ενεργά ως επιταχυντής εκκίνησης. Το ταξίδι τους στην επένδυση blockchain ξεκίνησε από το Ripio. Το 2018, έχουν επενδύσει σε πολλές νεοσύστατες εταιρείες όπως το MyCrypto (η τελευταία επένδυσή τους), το Ledger κ.λπ..

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Adam Draper, Brayton Williams

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain VC: Coinbase, Tezos, BlockCyber.

Κελάδημα: https://twitter.com/BoostVC

Δικτυακός τόπος: https://www.boost.vc/

Έτος ίδρυσης: 2012

5. Pantera Capital

Η Panthera Capital είναι ένας από τους κορυφαίους επενδυτές στην αγορά blockchain. Βρίσκονται στο Menlo Park, Bay Area. Επενδύουν σε έργα, μάρκες, επιχειρήσεις που σχετίζονται με το ψηφιακό νόμισμα και την τεχνολογία blockchain γενικά. Έχουν πραγματοποιήσει πολλές επενδύσεις blockchain το 2018, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων σε νεοσύστατες εταιρείες όπως το Audius, το πρωτόκολλο DIRT και άλλα. Η κύρια επένδυσή τους περιλαμβάνει το Harbour, το DMarket κ.λπ..

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Νταν Μόρεχεντ

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Dmarket, Λιμάνι, Βάση,

Κελάδημα: https://twitter.com/PanteraCapital

Δικτυακός τόπος: https://www.panteracapital.com/

Έτος ίδρυσης: 2003

6. Andreessen Horowitz (α16ζ)

Ο Andreessen Horowitz aka a16z επενδύει είναι ένας από τους καλύτερους επενδυτές blockchain VC. Ωστόσο, επενδύουν επίσης σε έργα εκτός blockchain. Έχουν 4 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 2009. Οι πρώτες λίγες επενδύσεις τους, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς έργου Ripple. Από εκεί, έχουν επενδύσει σε πολλές ιδέες. Έχουν ενεργήσει πολύ στην επένδυση και έχουν ήδη πραγματοποιήσει τέσσερις επενδύσεις τον Αύγουστο του 2018 και ακολουθούν εννέα επενδύσεις τον Ιούλιο. Η δημοφιλής επένδυση blockchain τους περιλαμβάνει το DFINITY και το Coinbase.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Ben Horowitz, Marc Andreessen

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Coinbase, Harbour, Basis, DFINITY

Κελάδημα: https://twitter.com/a16z

Δικτυακός τόπος:https://www.a16z.com

Έτος ίδρυσης: 2009

7. FinLab AG

Η FinLab AG έχει επενδύσει σε λιγότερες επιχειρήσεις blockchain και εκκίνηση σε σύγκριση με άλλους επενδυτές blockchain VC. Ωστόσο, το ποσό της επένδυσης είναι τεράστιο που τους κάνει να κατατάσσονται ψηλά στη λίστα μας. Έχουν την έδρα τους στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και το κύριο ενδιαφέρον τους για επενδύσεις είναι οι χρηματοοικονομικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των blockchain. Η δημοφιλής επένδυσή τους περιλαμβάνει EOS.io, Iconiq lab, Vaultoro και FastBill.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Christian Angermayer

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Iconiq Lab, FastBill, Vaultoro.

Κελάδημα: https://twitter.com/FinLab_DE

Δικτυακός τόπος:https://finlab.de/

Έτος ίδρυσης: 2005

8. Καταγονία

Η Catagonia είναι μια εταιρεία συμβούλων και επενδύσεων. Είναι κορυφαίοι επενδυτές blockchain που βρίσκονται στο Βερολίνο της Γερμανίας. Έχουν επενδύσει σε πολλά έργα που σχετίζονται με την τεχνολογία τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεν επενδύουν συχνά και αυτό είναι προφανές από το γεγονός ότι έχουν επενδύσει μόνο σε ένα έργο blockchain το 2018.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Ραλφ Έρικ Κουνζ.

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: AppCoins, Envion, Basis, HydroMiner.

Κελάδημα: https://twitter.com/catagoniaberlin

Δικτυακός τόπος:http://www.catagonia.com/

Έτος ίδρυσης: 2009

9. Πολυεθνικό κεφάλαιο

Το Polychain Capital έχει διαφορετικό ενδιαφέρον όταν πρόκειται για επενδύσεις VC. Κάνουν επίσης hedge fund και blockchain startups και cryptocurrencies. Η κύρια έδρα τους βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Σε αντίθεση με την Catagonia, είναι πολύ δραστήριοι στις επενδύσεις blockchain. Μόνο το 2018, έχουν επενδύσει σε 14 νεοσύστατες εταιρείες μέχρι τώρα. Όλα σχετίζονται με το blockchain. Λίγες από τις αξιοσημείωτες επενδύσεις τους περιλαμβάνουν DFINITY, Basis, NuCyber ​​και Nervos.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Olaf Carlson-Wee

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: DFINITY, CoinList, NuCyber, Basis.

Κελάδημα: https://twitter.com/polychaincap

Δικτυακός τόπος:http://polychain.capital/

Έτος ίδρυσης: 2016

10. Ceyuan Ventures

Η Ceyuan Ventures είναι μια εταιρεία κεφαλαίων πρώτης φάσης που εδρεύει στο Πεκίνο. Το πρωταρχικό τους ενδιαφέρον έγκειται στις αναδυόμενες εταιρείες ανάπτυξης και στις εταιρείες πληροφορικής. Αυτό περιλαμβάνει επίσης έργα και επιχειρήσεις που σχετίζονται με το Blockchain. Ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 2004 και ως εκ τούτου είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων στη λίστα μας. Είναι αρκετά δραστήριοι στην επενδυτική σκηνή με δύο επενδύσεις τόσο τον Απρίλιο όσο και τον Ιούνιο του 2018. Η κύρια επένδυσή τους περιλαμβάνει Trip.io, Basis, Mars Finance κ.ά..

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Μπο Φενγκ

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Basis, Trip.io, Mars Finance, Nervos.

Κελάδημα: Κανένας

Δικτυακός τόπος:http://www.ceyuan.com/en/index.html

Έτος ίδρυσης: 2004

11. Tally Capital

Το Tally Capital παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία για αναδυόμενες ιδέες στο blockchain. Επικεντρώνονται μόνο στον τομέα του blockchain και έχουν επενδύσει σε πολλά υποσχόμενες εταιρείες και εταιρείες blockchain. Βρίσκονται στο Chicago, IL. Ωστόσο, η συχνότητα επένδυσής τους έχει επιβραδυνθεί τελευταία. Τον Ιούνιο του 2018, επένδυσαν σε δύο δημοφιλή έργα blockchain, δηλαδή το Civic και το I-Mab Biopharma. Μια άλλη επένδυση που αξίζει να αναφερθεί είναι το Block.one, η εταιρεία που κατασκευάζει επί του παρόντος το blockchain EOS.IO.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Μάθιου Ρόζακ

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Block.one, Qtum, BTC Media, BlockStream, I-Mab Bipharma

Κελάδημα: https://twitter.com/TallyCapital

Δικτυακός τόπος:http://tallycapital.com/

Έτος ίδρυσης: 2013

12. RRE Ventures

Η RRE Ventures επενδύει κεφάλαια σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως χρηματοδότηση, μέσα ενημέρωσης και τεχνολογία. Βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων. Ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 1994 και έχουν επενδύσει σε τόνους έργων μέχρι τώρα. Με περισσότερα από 77 υπάρχοντα, μπορείτε να μετρήσετε, πόσο καιρό ήταν στην αγορά βοηθώντας επιχειρηματίες, νεοσύστατες επιχειρήσεις, ακόμη και εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Jim Robinson, Stuart Ellman

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Ripple, Abra, Gem.

Κελάδημα: https://twitter.com/RRE

Δικτυακός τόπος: http://www.rre.com/

Έτος ίδρυσης: 1994

13. IDG Capital

Η IDG Capital είναι μια εταιρεία επενδύσεων που βοηθά τις νεοσύστατες και τις εταιρείες τεχνολογίας. Βρίσκονται στο Πεκίνο της Κίνας. Λειτουργούν επίσης για δύο δεκαετίες και έχουν μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που εργάζονται κάτω από αυτούς. Έχουν επίσης έδρα στη Νέα Υόρκη και πληρούν τις προϋποθέσεις ως επενδυτές blockchain VC. Έχουν πλούσια ιστορία επενδύσεων και είναι πολύ δραστήριοι στην αγορά αυτή τη στιγμή. Μόνο τον Αύγουστο του 2018, επένδυσαν σε 13 νεοσύστατες εταιρείες, κάνοντας τις σειρές A, B C, D και Venture Round. Επενδύουν τόσο σε startup όσο και σε blockchain.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Τζιμ Μπρέιερ

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Marks Finance, imToken, Circle, Ripple.

Κελάδημα: https://twitter.com/IDGCapital

Δικτυακός τόπος: http://en.idgcapital.com

Έτος ίδρυσης: 1993

14. FBG Capital

Η FBG Capital είναι ένας διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων blockchain / crypto που επενδύει σε νεοσύστατες εταιρείες και εταιρείες blockchain. Είναι ένας από τους κορυφαίους επενδυτές blockchain εκεί έξω. Το κεντρικό τους γραφείο βρίσκεται στο Πεκίνο της Κίνας. Σε σύγκριση με άλλους επενδυτές VC, είναι νέοι και άρχισαν να λειτουργούν στα τέλη του 2017. Ως εταιρεία επενδύσεων, πραγματοποιούν επενδύσεις σειράς A, ventura και seed.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Βίνσεντ Ζου

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Lino, Lambda Project, Ripio, Origin Protocol.

Κελάδημα: https://twitter.com/FBGCapital

Δικτυακός τόπος: https://www.fbg.capital/

Έτος ίδρυσης: 2015

15. Liberty City Ventures

Η Liberty City Ventures είναι μια εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών που επενδύει σε καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις από διαφορετικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των μέσων, της τεχνολογίας και του εμπορίου. Η έδρα του βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Υόρκης. Με δύο μεγάλες επενδύσεις το 2018, είναι μέτρια ενεργοί. Επένδυσαν στο Libra, ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης σε έναν γύρο χρηματοδότησης της σειράς-Β. Έχουν επίσης επενδύσει στο Libra σε χρηματοδότηση Series-A το 2017 επίσης. Εκτός από αυτό, έχουν επενδύσει επίσης στους Παξούς.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής:

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Παξοί, Ζυγός

Κελάδημα: https://twitter.com/LCVentures

Δικτυακός τόπος: https://www.libertycityventures.com/

Έτος ίδρυσης: 2012

16. Union Square Ventures

Η Union Square Ventures είναι ο επόμενος επενδυτής blockchain VC στη λίστα. Βρίσκονται στο NewYork, NY. Τους αρέσει να επενδύουν σε μια πρώιμη εκκίνηση, ένα κεφάλαιο ανάπτυξης και πολλά άλλα. Η κύρια επένδυσή τους ήταν η Polychain Capital, CryptoKitties και Coinbase. Είναι επίσης πολύ δραστήριοι καθώς έχουν πραγματοποιήσει τρεις επενδύσεις τον Ιούλιο του 2018.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής:

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Coinbase, Polychain Capital, CryptoKitties.

Κελάδημα: https://twitter.com/usv

Δικτυακός τόπος: https://www.usv.com/

Έτος ίδρυσης: 2004

17. Γενικός καταλύτης

Η General Catalyst έχει μια καλή επένδυση σε startup που βασίζονται σε blockchain. Είναι επίσης μια από τις παλαιότερες εταιρείες εκεί έξω που την καθιστά ακόμη πιο μοναδική, καθώς είδαν δυνατότητες στο νέο blockchain. Βρίσκονται στο Cambridge, Ηνωμένες Πολιτείες. Η αξιοσημείωτη επένδυσή τους περιλαμβάνει τα Bluzelle και Bitwise.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Bill Fitzgerald, David Fialkow, David Orfao, Joel Cutler

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Bluzelle, Circle, Bitwise.

Κελάδημα: https://twitter.com/gcvp

Δικτυακός τόπος: http://generalcatalyst.com

Έτος ίδρυσης: 2000

18. JAFCO

Η JAFCO εδρεύει στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Είναι μια εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων που έχει επενδύσει τόνους χρημάτων στην αγορά. Η πρόσφατη επένδυσή τους περιλαμβάνει το Tech Bureau και τη Nayuta.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής:

Κορυφαία επένδυση Blockchain: Παξοί, Ζυγός

Κελάδημα:

Δικτυακός τόπος: http://www.jafco.co.jp

Έτος ίδρυσης: 1980

19. Tusk Ventures

Η Tusk Ventures είναι δημοφιλείς επενδυτές VC που τους αρέσει να επενδύουν σε ενδιαφέρουσες και καινοτόμες τεχνολογικές νεοσύστατες εταιρείες. Ο διευθύνων σύμβουλός τους Bradley Tusk ξεκίνησε το ταξίδι το 2015 και βοηθούν τις νεοσύστατες εταιρείες να γνωρίζουν. Βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Bradley Tusk

Κορυφαία επένδυση Blockchain: Coinbase

Κελάδημα: https://twitter.com/tuskventures

Δικτυακός τόπος: http://tuskventures.com/

Έτος ίδρυσης: 2015

20. Συνεργάτες Draper

Η Draper Associates διευθύνεται από τον Tim Draper, έναν θρυλικό επενδυτή επιχειρηματικών συμμετοχών. Τις περισσότερες φορές, η Draper Associates επενδύει σε νεοσύστατες εταιρείες στο αρχικό τους στάδιο. Στόχος τους είναι να επενδύσουν σε μια ποικιλία εταιρειών που καθοδηγούνται από την κατασκευή, την τεχνολογία και την υγειονομική περίθαλψη. Φυσικά, τους αρέσει να χρηματοδοτούν νεοσύστατες εταιρείες και εταιρείες που βασίζονται σε blockchain. Οι συνεργάτες της Draper είναι πιθανώς ένας από τους παλαιότερους επενδυτές εκεί έξω με τέσσερις δεκαετίες.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Tim Draper

Κορυφαία επένδυση Blockchain: Καθολικό, Coinbase, Ripio.

Κελάδημα: https://twitter.com/drapervc

Δικτυακός τόπος: http://www.draper.vc

Έτος ίδρυσης: 1969

21. Συνεργάτες Lightspeed Venture

Η Lightspeed Venture Partners εστιάζει στην επένδυση σε μια αγορά που ασχολείται με την τεχνολογία, τους καταναλωτές, την αγορά και τις επιχειρήσεις. Έχουν έδρα στο Menlo Park, California, Ηνωμένες Πολιτείες. Η τελευταία τους επένδυση blockchain είναι το DIRT Protocol, όπου επένδυσαν 3 εκατομμύρια δολάρια στον γύρο του σπόρου.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Barry Eggers, Christopher Schaepe, Peter Nieh, Ravi Mhatre

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: BTCC, Blockchain Inc. Basis, Saga Foundation, Dirt Protocol.

Κελάδημα: https://twitter.com/lightspeedvp

Δικτυακός τόπος: http://lsvp.com

Έτος ίδρυσης: 2000

22. Mandra Capital

Η Mandra Capital είναι μια εταιρεία επενδύσεων blockchain του Χονγκ Κονγκ. Επενδύουν σε αρχικό στάδιο επενδυτή με έμφαση σε ψηφιακά και blockchain περιουσιακά στοιχεία. Επενδύθηκαν σημαντικά στο OKCoin, το οποίο έλαβε την προσοχή και από άλλους κορυφαίους επενδυτές blockchain της VC. Οι τελευταίες επενδύσεις τους ήταν νεοσύστατες εταιρείες. Άλλες κορυφαίες επενδύσεις blockchain περιλαμβάνουν Overnest, PINTEC και άλλες.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Τραγούδι Γι Ζανγκ

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: OKCoin, PINTEC, Overnest.

Κελάδημα:

Δικτυακός τόπος: http://www.mandracapital.com/

Έτος ίδρυσης: 2001

23. Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων Galaxy

Το Galaxy Asset Management είναι μια ψηφιακή εμπορική τράπεζα περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και κύριες επενδύσεις. Λοιπόν, τι προσπαθούν να πετύχουν; Προσπαθούν να επενδύσουν σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που είναι πολλά υποσχόμενες και γι ‘αυτό κάνουν την επένδυσή τους στην πρώτη φάση. Η αξιοσημείωτη επένδυσή τους περιλαμβάνει NuCypher, Templum, StormX και Everpedia.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής:

Κορυφαία επένδυση Blockchain:  NuCypher, Templum, StormX και Everpedia.

Κελάδημα:

Δικτυακός τόπος

Έτος ίδρυσης:

24. Ψηφιδωτά

Το Mosaic Ventures επικεντρώνεται κυρίως στην επένδυση της Σειράς Α σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση Βρίσκονται στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δύο σημαντικές επενδύσεις τους από το 2014 είναι η Blockchain Inc. και η Blockstream.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Mike Chalfen, Simon Levene, Toby Coppel

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Παξοί, Ζυγός

Κελάδημα: https://twitter.com/gcvp

Δικτυακός τόπος: http://generalcatalyst.com

Έτος ίδρυσης: 2012

25. Κόμβος Κεφαλαίου

Η Node Capital είναι μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που λειτουργεί από το 2017. Η κύρια εστίασή τους είναι στη βιομηχανία blockchain και ως εκ τούτου όλες οι επενδύσεις τους σχετίζονται με εταιρείες blockchain και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Η τελευταία επένδυσή τους είναι η PalletOne, μια εκκίνηση blockchain. Χρηματοδοτούν έργα με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής προσφοράς νομισμάτων, του εταιρικού γύρου, του αγγέλου και του σπόρου. Οι κυριότερες επενδύσεις τους περιλαμβάνουν το ChinaUp.com και το Fengwo. Είναι επίσης ενεργοί και έχουν ήδη επενδύσει επτά νεοσύστατες επιχειρήσεις τους τελευταίους δύο μήνες.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Ιουν Ντου

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Hotnode, Ankr Network, Hub, ChinaUp.com

Κελάδημα: https://twitter.com/Node_Capital

Δικτυακός τόπος: http://www.nodecap.com

Έτος ίδρυσης: 2017

26. DHVC (Danhua Capital)

Η Danhua Capital (DHVC) είναι ένα γνωστό ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων που ασχολείται με εταιρείες τεχνολογίας πρώιμου σταδίου. Έχουν την έδρα τους στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν τόσο σε νεοσύστατες εταιρείες όσο και σε εταιρείες που δεν σχετίζονται με το blockchain. Η τελευταία τους επένδυση blockchain είναι η SFOX, ένας πρώτος έμπορος κρυπτογράφησης. Εκτός από αυτό, έχουν επενδύσει σε νεοσύστατες εταιρείες όπως το Libra Credit Network, το Origin Protocol και άλλα.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Andrew Gu, Shoucheng Zhang

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: SFOX, Origin Protocol, Libra Credit Network.

Κελάδημα:

Δικτυακός τόπος: http://www.danhuacap.com/

Έτος ίδρυσης: 2013

27. Κατακερματισμένο

Το Hashed είναι ένας από τους κορυφαίους επιταχυντές και επιχειρηματικά κεφάλαια που βασίζονται σε blockchain. Βρίσκεται στη Σεούλ. Έχει επίσης γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο. Ξεκίνησαν το ταξίδι τους στα τέλη του 2017 και επενδύουν ενεργά σε νέες επιχειρήσεις. Η τελευταία επένδυσή τους ήρθε με τη μορφή Terra. Επένδυσαν 32 εκατομμύρια δολάρια στον γύρο των σπόρων τους. Επιπλέον, επένδυσαν επίσης σε έργα όπως Origin Protocol, Bluzelle, StormX και ούτω καθεξής.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Alex Shin, Alex Shin, Seojoon Kim

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: StormX, Origin Protocol, Terra, StormX

Κελάδημα:

Δικτυακός τόπος: https://www.hashed.com

Έτος ίδρυσης: 2017

28. InBlockchain

Το InBlockchain είναι μια κινεζική εταιρεία επενδύσεων επιχειρηματικών συμμετοχών που ασχολείται μόνο με την εταιρεία κρυπτογράφησης. Είναι συγκριτικά νέοι στη σκηνή. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να επενδύσουν στο χώρο του blockchain. Με πάνω από 8+ επενδύσεις το ίδιο το έτος 2018, θα πάνε δυναμικά. Η τελευταία επένδυσή τους είναι το Logos Network. Άλλες βασικές επενδύσεις περιλαμβάνουν τα EximChain, ONO Social και Trip.io.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής:

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: AdRealm, Stream Token, Zhidian, Logos Network, Eximchain.

Κελάδημα: https://twitter.com/InBlockchainCom

Δικτυακός τόπος: http://inblockchain.com

Έτος ίδρυσης:

29. Kindred Ventures

Οι Kindred Ventures εμπίπτουν στην κατηγορία των επενδύσεων αγγέλου. Επενδύουν σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και ιδρύθηκαν το 2014 από τον Steve Jang. Είναι μέτρια ενεργητικοί στην επενδυτική σκηνή με την τελευταία επένδυσή τους ήταν το Radar Relay. Η έδρα τους είναι στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Στιβ Τζανγκ

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Ραντάρ ραντάρ, Set Protocol, CoinTracker, Coinbase

Κελάδημα: https://twitter.com/KindredVentures

Δικτυακός τόπος: https://kindredvc.com

Έτος ίδρυσης: 2012

30. Earlybird Venture

Ο τελευταίος επενδυτής blockchain VC μας είναι η Earlybird Venture. Έχουν παγκόσμια παρουσία με γραφεία στο Βερολίνο, στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλα εξέχοντα μέρη. Επενδύουν σε όλους τους τύπους ευρωπαϊκών εταιρειών τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του blockchain. Λειτουργούν επίσης τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής: Christian Nagel, Hendrik Brandis, Roland Manger, Rolf Mathies

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Παξοί, Ζυγός

Κελάδημα: https://twitter.com/EarlybirdVC

Δικτυακός τόπος: https://earlybird.com

Έτος ίδρυσης: 1997

31. zk Capital

Το zk Capital είναι ένα Blockchain Venture Capital που εστιάζεται στην έρευνα και εδρεύει στις ΗΠΑ και την Ελβετία. Αποτελείται από μια ομάδα τεχνικών και εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας. Το zk Capital επικεντρώνεται στην επένδυση σε αποκεντρωμένα πρωτόκολλα και εφαρμογές επόμενης γενιάς και οι εταιρείες χαρτοφυλακίου τους περιλαμβάνουν Filecoin, Blockstack, Origin Protocol, Nervos, Thundercore, bloXroute, Republic, Liquidity Network, RightMesh και άλλα.

Διευθύνων σύμβουλος: Μοχάμεντ Ελκάσταουι

Κορυφαίες επενδύσεις Blockchain: Filecoin, Blockstack, Origin Protocol, bloXroute, Nervos, Thundercore

Κελάδημα: https://twitter.com/zkcapital

Δικτυακός τόπος: zk.capital

Έτος ίδρυσης: 2017

συμπέρασμα

Αυτό μας φέρνει στο τέλος της λίστας των κορυφαίων επενδυτών VC blockchain. Εστιάσαμε μόνο στους καλύτερους επενδυτές blockchain εκεί έξω. Αν νομίζετε ότι χάσαμε έναν μεγάλο επενδυτή Blockahain, μην ξεχάσετε να σχολιάσετε παρακάτω και να μας ενημερώσετε. Ακούμε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map