Εργαστήριο Enterprise Blockchain

Το εργαστήριο Enterprise Blockchains είναι το μέρος όπου η ομάδα σας θα μάθει για το blockchain, τις πραγματικές περιπτώσεις χρήσης και παραδείγματα που αντικατοπτρίζουν τη μάθησή σας.

Κρατώντας το εργαστήριο blockchain, η ομάδα σας θα είναι σε θέση να κατανοήσει τις γνώσεις blockchain και να τις χρησιμοποιήσει στην επιχειρηματική σας διαδικασία ή στην υλοποίηση του blockchain της επιχείρησης.

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε με το blockchain!

Εργαστήριο Blockchain

Γιατί να κλείσετε το εργαστήριο 101 Blockchains?

Το εργαστήριο blockchain μας καλύπτει σημαντικές πτυχές του blockchain που πρέπει να γνωρίζετε!

Είναι ένα ιδανικό εργαστήριο για στελέχη επιχειρήσεων καθώς τους επιτρέπει να βουτήξουν βαθιά στην ίδια τη βάση του blockchain και να μάθουν γι ‘αυτό. Ως στέλεχος επιχείρησης, ενδέχεται να μείνετε πίσω όταν φτάνει ένα νέο έργο blockchain. Αυτό το εργαστήριο μπορεί να σας δώσει τη βασική βάση για να χειριστείτε το έργο με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε την αξία του εργαστηρίου 101Blockchains, ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνετε κράτηση?

Πρακτική εμπειρία: Το εργαστήριο blockchain θα προσφέρει μοναδική πρακτική εμπειρία blockchain. Θα μπορείτε να μάθετε για μοναδικές πραγματικές περιπτώσεις χρήσης που λειτουργούν. Θα καλύψουμε λεπτομερώς αυτές τις περιπτώσεις χρήσης.

Στρατηγικές προσεγγίσεις: Μέσα από τα εργαστήρια, θα έχετε μια σαφή κατανόηση των στρατηγικών προσεγγίσεων που λαμβάνουν οι μεγάλες εταιρείες για να επιτύχουν το έργο τους.

Κατανόηση των περιπτώσεων χρήσης: Κάθε περίπτωση χρήσης είναι διαφορετική και πρέπει να προσεγγιστεί διαφορετικά για να κατανοηθεί καλύτερα. Περνάμε από συναρπαστικές περιπτώσεις χρήσης που σας προσφέρουν αξία και μάθηση.

Ιδιωτικές συνεδρίες: Το εργαστήριο τεχνολογίας blockchain παραδίδεται από ιδιωτικές συνεδρίες. Αυτές οι συνεδρίες θα παρέχονται μόνο σε επαγγελματίες επαγγελματικού επιπέδου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μάθετε πώς να επιλύετε μοναδικά επιχειρηματικά προβλήματα. Οι ιδιωτικές συνεδρίες σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε απευθείας με τον εκπαιδευτή και να καθαρίσετε τις αμφιβολίες σας πιο ελεύθερα.

Περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας: Το περιεχόμενο εργαστηρίου τεχνολογίας blockchain είναι υψηλής ποιότητας, δημιουργήθηκε με εξαιρετική έρευνα και φροντίδα.


Περισσότερα για το Εργαστήρι Enterprise Blockchain

Ο αντίκτυπος της Blockchain στην τρέχουσα αγορά δεν μπορεί να αγνοηθεί. Έχει αλλάξει κάθε τομέα και πώς λειτουργεί. Οι επιχειρήσεις είναι τώρα πρόθυμες να εκμεταλλευτούν πλήρως το blockchain, αλλά δεν έχουν τη γνώση να το κάνουν.

Στο εργαστήριο τεχνολογίας blockchain, θα βυθίσουμε βαθιά την έννοια της τεχνολογίας blockchain. Θα μάθουμε τι το κάνει να τσεκάρει. Θα περάσουμε από το βασικό του μοντέλο.

Εκπαίδευση Blockchain για Στελέχη

Επίσης, το εργαστήριό μας απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις και στελέχη που θέλουν να μάθουν για τον αντίκτυπο του blockchain στις παραδοσιακές επιχειρήσεις. Επί του παρόντος, το blockchain έχει επηρεάσει κάθε τομέα, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, της υγειονομικής περίθαλψης, της χρηματοδότησης, της αλυσίδας εφοδιασμού και του εμπορίου.

Η πρόκληση, ωστόσο, είναι να κατανοήσουμε τη διαδικασία εφαρμογής του blockchain. Οι ηγέτες και τα στελέχη αγωνίζονται να κατανοήσουν το blockchain και να το εφαρμόσουν. Εκεί θα σας βοηθήσει το εργαστήριο!

Καλύπτουμε το blockchain χρησιμοποιώντας κορυφαίο περιεχόμενο που απευθύνεται σε επαγγελματίες. Η προσέγγισή μας είναι απλή, καθώς μεταφέρουμε το εργαστήριό μας σχετικά με το blockchain είναι εύκολα κατανοητή γλώσσα.

Τα Θέματα Εργαστηρίου Enterprise Blockchain

Καλώς! Τώρα σας ενδιαφέρει να μάθετε ποια θέματα θα καλύψουμε.

Έχουμε διασφαλίσει ότι το εργαστήρι μας για το blockchain περιέχει όλα τα βασικά θέματα που εμπίπτει στην κατηγορία του εργαστηρίου σχεδιασμού blockchain και του εργαστηρίου κατάρτισης blockchain.

Ας τα παραθέσουμε παρακάτω.

Εισαγωγή στην τεχνολογία Blockchain

Εδώ, θα καλύψουμε την εισαγωγή της τεχνολογίας blockchain. Η εισαγωγή θα καλύψει σημαντικά θέματα όπως παρακάτω:

Βασικές αρχές Blockchain: Βουτήξτε βαθιά στον πυρήνα του blockchain. Τι το κάνει να λειτουργεί; Ποια είναι η βασική αρχή πίσω από αυτό?

Γλωσσάριο Blockchain: Δεν γνωρίζετε για τους βασικούς όρους blockchain; Μην ανησυχείτε γιατί θα καλύψουμε όλο το δημοφιλές γλωσσάριο blockchain εκεί έξω.

Ιστορικό Blockchain: Ποιος εφηύρε το blockchain; Ποια είναι η κατάσταση του blockchain το 2019; Όλα σχετικά με το ιστορικό blockchain θα καλυφθούν εδώ!

Τύποι Blockchain: Το Blockchain εξελίχθηκε γρήγορα από ό, τι νομίζαμε! Και γι ‘αυτό υπάρχουν πολλοί τύποι blockchain εκεί έξω. Καλύπτουμε όλους τους τύπους blockchain εδώ και σας βοηθάμε να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ τους.

Έξυπνες συμβάσεις: Τα έξυπνα συμβόλαια είναι νομικά δεσμευτικά στον κόσμο του blockchain. Το καλύπτουμε λεπτομερώς!

DLT: Η τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού είναι ένας όρος ομπρέλας που συγκεντρώνει όλες τις τεχνολογίες καθολικών σε κατανεμημένη μορφή.

Εταιρικές πλατφόρμες Blockchain

Οι πλατφόρμες εταιρικών blockchain ενδυναμώνουν ολόκληρη τη βιομηχανία παρέχοντας πλαίσια, υπηρεσίες και λύσεις που σχετίζονται με το blockchain. Εδώ, μαθαίνουμε για τις μεγάλες εταιρικές πλατφόρμες blockchain και διερευνούμε κάθε μία από αυτές με λεπτομέρεια.

Hyperledger: Το Hyperledger είναι μια πρωτοβουλία ανοιχτού κώδικα από το Ίδρυμα Linux που ξεκίνησε το 2015. Έχει πολλά έργα υπό εκτέλεση. Καλύπτουμε τα βασικά, τα χαρακτηριστικά, την αρχιτεκτονική του σχεδιασμού, τις περιπτώσεις χρήσης, τα πλαίσια, τα εργαλεία, τους προμηθευτές BaaS και το μακροπρόθεσμο όραμά του.

Κόρντα: Το Corda είναι μια χρηματοοικονομική λύση κατανεμημένου καθολικού. Καλύπτουμε την επιχειρηματική της αρχή, την αρχιτεκτονική, το παγκόσμιο δίκτυο Corda, τους προμηθευτές BaSS, τις κοινοπραξίες Corda και πολλά άλλα!

Επιχείρηση Ethereum: Το Enterprise Ethereum είναι μια ιδιωτική εφαρμογή του δημόσιου Ethereum. Καλύπτουμε τα οφέλη της, τη στοίβα αρχιτεκτονικής, τις περιπτώσεις χρήσης, τους παρόχους BaaS και τις εταιρείες πραγματικού κόσμου που το χρησιμοποιούν!

Απαρτία:Η απαρτία είναι το πνευματικό τέκνο του JP Morgan στοχεύει στα χρηματοοικονομικά συστήματα. Το καλύπτουμε λεπτομερώς!

Σχεδιασμός σκέψης και καινοτομία

Ο σχεδιασμός σκέψης και καινοτομίας είναι το μέρος όπου προχωρούμε σε πιο δημιουργικές πτυχές του blockchain.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Blockchain: Μάθετε πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός blockchain. Εδώ συζητάμε τον ψηφιακό αντίκτυπο του blockchain.

Δημοφιλείς επιχειρηματικές τάσεις: Μάθετε περισσότερα για το blockchain ακολουθώντας δημοφιλείς επιχειρηματικές τάσεις.

Web 3.0 και Διαδίκτυο: Το Web 3.0 είναι εδώ με blockchain. Εξετάζουμε τον αντίκτυπό του στο Web 3.0 και πιο συναρπαστικές έννοιες σχετικά με αυτό!

Εταιρικές περιπτώσεις χρήσης: Επιλέγουμε τις καλύτερες περιπτώσεις εταιρικής χρήσης για να δείξουμε τις δυνατότητες blockchain.

Εταιρείες Blockchain για επιχειρήσεις: Μάθετε για τις εταιρίες blockchain που εργάζονται για ένα λαμπρό μέλλον!

Οδηγίες εφαρμογής: Εξετάζουμε τις οδηγίες εφαρμογής blockchain.

Εκτιμήσεων κινδύνου: Οι αξιολογήσεις κινδύνου είναι όπου μαθαίνουμε για τους κινδύνους που ενέχονται στο blockchain.

Πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος

Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε υλικό μαθήματος, συμπεριλαμβανομένων 100+ σελίδων διαφανειών παρουσίασης, βιβλίων μαθημάτων και οποιουδήποτε άλλου πόρου που μπορεί να σας βοηθήσει να εμπλακείτε με το περιεχόμενο του Workshop.

Ποιος πρέπει να κάνετε κράτηση για το εργαστήριο Blockchain?

Το Blockchain Workshop είναι ένα μονόδρομο εργαστήριο για επαγγελματίες που θέλουν να ξεκινήσουν το επιχειρηματικό τους ταξίδι στο blockchain.

Σχεδιασμένο για μη τεχνικά στελέχη που εργάζονται στη διαχείριση, μπορείτε να κλείσετε το εργαστήριο και να αποκτήσετε τις κατάλληλες γνώσεις για να εργαστείτε σε προηγμένα έργα blockchain.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει κράτηση από CTO, CIOs, CEOs, Strategic Director, Innovation Managers, Business Leaders, Entrepreneurs, λήψης αποφάσεων και VP.

Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης

Ναι, θα λάβετε μια πιστοποίηση ολοκλήρωσης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εργαστηρίου.

Όποιος συμμετέχει ή ολοκληρώνει το εργαστήριο blockchain της επιχείρησης θα λάβει το 101 Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Blockchains.

Σχετικά με τον εκπαιδευτή

Ο Aviv Lichtigstein είναι ένας έμπειρος ηγέτης και επιχειρηματίας που έχει τεράστια εμπειρία στην κατασκευή προϊόντων ποιότητας επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη και Big Data. Είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής μιας από τις κορυφαίες πύλες πόρων στον κόσμο για το blockchain – 101Blockchains.com.

Καθώς ο Αβίβ είναι ανώτερος υπάλληλος ανώτερου επιπέδου για πάνω από 12 χρόνια, έχει πλέον εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους τομείς όπου συμμετέχει σε επιχειρηματικούς, επιχειρησιακούς και τεχνικούς προσανατολισμένους ρόλους. Επιπλέον, είναι αποτελεσματικός στην εκκίνηση, ανάπτυξη και λειτουργία προγραμμάτων και έργων χρησιμοποιώντας πολλά επιχειρηματικά μοντέλα. Με τη λαμπρότητα και την εξυπνάδα του Αβίβ, οδήγησε πολλές φημισμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις σε εταιρείες Fortune 500 στην επιτυχία και τη δόξα τους.

Εκτός από όλα αυτά, το Aviv παρουσιάζει ένα τεράστιο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης στην ανάπτυξη και διαχείριση ομάδων για την ανάπτυξη επιχειρήσεων και προϊόντων. Επιπλέον, ο Ironman triathlete και ένας παθιασμένος ταξιδιώτης.

Κρατήστε τώρα το masterclass blockchain μας και μάθετε από ένα από τα καλύτερα στον κλάδο.

Ας συνδεθούμε και μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τη νέα αξία στον οργανισμό σας

ΝΑΙ! Θέλω να κλείσω το εργαστήριο Enterprise Blockchain

Ας συνδεθούμε και μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τη νέα αξία στον οργανισμό σας

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map