Ο τελικός οδηγός Ethereum Smart Contracts

Θέλετε να μάθετε για τις έξυπνες συμβάσεις Ethereum; Εάν το κάνετε, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε έξυπνα συμβόλαια στο πλαίσιο του Ethereum. Στην πραγματικότητα, ήταν η Ethereum που έφερε την έννοια του αυτοματισμού μέσω έξυπνων συμβάσεων. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η τεχνολογία blockchain και βοήθησε στη διαμόρφωση του μέλλοντος του blockchain στο σύνολό του.

Η άνοδος του blockchain τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί επίσης να αμφισβητηθεί. Έργα όπως το Hyperledger και το Corda βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας blockchain σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Είναι σαφές ότι η έννοια του blockchain που επινοήθηκε από την κυκλοφορία του πρώτου κρυπτονομίσματος, δηλαδή το bitcoin δεν ήταν αρκετό για να καλύψει τη ζήτηση της επιχείρησης της τρέχουσας γενιάς. Με έξυπνα συμβόλαια, η νέα γενιά τεχνολογίας blockchain χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνολογίες κατανεμημένων καθολικών για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις διαφόρων τομέων.

Ας ξεκινήσουμε κατανοώντας ποια είναι τα έξυπνα συμβόλαια Ethereum ή γενικά τα έξυπνα συμβόλαια.

 

Τι είναι ένα έξυπνο συμβόλαιο?

Τα έξυπνα συμβόλαια έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως πρωτόκολλο υπολογιστή που μπορεί να επαληθεύει ψηφιακά, να επιβάλλει και να διευκολύνει μια σύμβαση χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία γραφική εργασία. Είναι παρόμοιο με τα συμβόλαια χαρτιού αλλά διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά σε σύγκριση με αυτά. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι βιώσιμα για τη διαχείριση της απόδοσης συναλλαγών μεταξύ των μερών.

Οι έξυπνες συμβάσεις είναι δυνατές λόγω της πραγματικής φύσης του blockchain, δηλαδή της αποκέντρωσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χωρίς την ανάγκη των διαμεσολαβητών, οι εργασίες ή οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται από τα μέρη μπορούν επίσης να αυτοματοποιηθούν.

Χωρίς πιθανότητα σύγκρουσης, το blockchain ήταν πάντα η νούμερο ένα επιλογή για επιχειρήσεις που προτιμούν την πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μοιραστούν την αξία με τη μορφή μετοχών, περιουσιακών στοιχείων ή χρημάτων μέσω ενός τρόπου χωρίς σύγκρουση, διαφανή και αποκεντρωμένο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει μέσος άνθρωπος, η διαδικασία είναι επίσης ασφαλής και αδιάβροχη χάρη στη χρήση της δυνατότητας μεταβλητότητας και της κρυπτογραφίας του blockchain.

 

Ένα απλό πλαίσιο

Ένας απλούστερος τρόπος για να το καταλάβετε είναι να το συγκρίνετε με ένα μηχάνημα βάρους. Για να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε στο μηχάνημα την απαραίτητη είσοδο και να περιμένετε να το υπολογίσει για εσάς.


Δεν υπάρχει μεσαίος εδώ και είναι ακριβής χωρίς να παραβιαστεί. Είναι ένα απλό συμβόλαιο μεταξύ εσάς και του μηχανήματος.

Τα έξυπνα συμβόλαια λειτουργούν επίσης με τον ίδιο τρόπο. Με αυτό, δεν χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με κανένα τρίτο μέρος. Σε μια έξυπνη σύμβαση, οι κανόνες καθορίζονται σωστά μαζί με τις κυρώσεις ή άλλες ρήτρες που έχουν συμφωνήσει τα δύο μέρη.

Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό μιας κανονικής συμφωνίας που γίνεται μέσω μιας παραδοσιακής σύμβασης. Ωστόσο, στα έξυπνα συμβόλαια ή στα έξυπνα συμβόλαια Ethereum, όλα είναι αυτοματοποιημένα.

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις έξυπνες συμβάσεις; Διαβάστε τον απόλυτο οδηγό μας εδώ: Έξυπνα συμβόλαια: Ο απόλυτος οδηγός για τους αρχάριους.

 

Ποιος δημιούργησε έξυπνα συμβόλαια και έξυπνα συμβόλαια Ethereum?

Η έννοια των έξυπνων συμβάσεων δημιουργήθηκε το 1996. Πρώτα παρουσιάστηκε από τον Nick Szabo. Ήταν επιστήμονας υπολογιστών. Με τον καιρό, κυκλοφόρησε καλύτερες εκδόσεις του και κυκλοφόρησε πολλές εκδόσεις.

Όμως, η πραγματική εφαρμογή έξυπνων συμβολαίων συνέβη με την κυκλοφορία του bitcoin – του κρυπτονομίσματος που κυκλοφόρησε το 2009.

Ωστόσο, η πραγματική χρήση έγινε για πρώτη φορά στο Ethereum όπου ο Vitalik Buterin όπου εργάστηκε για την ορθή εφαρμογή έξυπνων συμβάσεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα έξυπνο συμβόλαιο είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί κώδικα για τον προσδιορισμό του κατόχου του περιουσιακού στοιχείου και αυτοματοποιεί τη διαδικασία για να το κάνει. Εάν τα περιουσιακά στοιχεία δεν εκχωρηθούν σε ένα άτομο, τότε οι επιστροφές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους όρους που ορίζονται στο έξυπνο συμβόλαιο. Αυτό είναι ένα βήμα μπροστά σε σύγκριση με την αποκεντρωμένη τεχνολογία καθολικών, όπου η βασική ιδέα είναι η αναπαραγωγή και η κοινή χρήση δεδομένων χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής.

Σήμερα, τα έξυπνα συμβόλαια χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλα τα κρυπτονομίσματα.

 

Γιατί χρειαζόμαστε έξυπνα συμβόλαια Ethereum?

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθουμε γιατί χρειαζόμαστε έξυπνα συμβόλαια Ethereum. Όπως κάθε έξυπνο συμβόλαιο, τα έξυπνα συμβόλαια της Ethereum έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα.

 • Εμπιστοσύνη

Τα έξυπνα συμβόλαια εμπνέουν εμπιστοσύνη σε ολόκληρη τη συμφωνία ή τη συμφωνία που ορίζουν τα μέρη για να κάνουν συναλλαγές. Με έξυπνες επαφές, κανείς δεν μπορεί να τροποποιήσει τα έγγραφα ή να αλλάξει τους όρους της σύμβασης. Τα έγγραφα αποθηκεύονται επίσης με ασφάλεια με κατάλληλες μεθόδους κρυπτογράφησης χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής. Η χρήση έξυπνων συμβολαίων εμπιστεύεται επίσης τους συμμετέχοντες χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει πλήρως το άλλο μέρος.

 • Αυτονομία

Η χρήση έξυπνης σύμβασης φέρνει αυτονομία, καθώς δεν χρειάζεται κανέναν τρίτο μεσάζοντα για να διευκολύνει τη συναλλαγή ή τη συμφωνία.

 • Οικονομίες

Η χρήση έξυπνων συμβάσεων αποφέρει επίσης εξοικονόμηση για τα μέρη που συμμετέχουν στην ανταλλαγή. Οι εξοικονομήσεις γίνονται αφαιρώντας τους περιττούς κτηματομεσίτες, συμβολαιογράφους, βοήθεια ή οποιαδήποτε άλλη μορφή διαμεσολαβητών. Με απλά λόγια, το έξυπνο συμβόλαιο αφαιρεί τις επιπλέον χρεώσεις που σχετίζονται με τις περισσότερες από τις υπηρεσίες εκεί έξω. 

 • Ασφάλεια

Τα έξυπνα συμβόλαια είναι ασφαλή σε σύγκριση με άλλες μορφές παραδοσιακών μεθόδων διαχείρισης συμβάσεων. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι δύσκολο να παραβιαστούν εάν εφαρμοστούν σωστά. Εξάλλου, χρησιμοποιούν κρυπτογραφία για να μην κάνουν τίποτα που να μπορεί να πειραματιστεί ή να αλλάξει.

 • Ακρίβεια

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με έξυπνα συμβόλαια είναι ακριβείς και δεν έχουν λάθη, λαμβάνοντας υπόψη ότι το έξυπνο συμβόλαιο κατά τη στιγμή της δημιουργίας ήταν καλά ελεγμένο πριν το κάνει ζωντανό.

Πώς λειτουργεί το Έξυπνο Συμβόλαιο Ethereum?

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθουμε πώς λειτουργεί γενικά τα έξυπνα συμβόλαια ή τα έξυπνα συμβόλαια Ethereum.

Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να καταλάβουμε ότι με τον πιο βασικό τρόπο, το Bitcoin υποστήριξε έξυπνα συμβόλαια. Το έπραξε παρέχοντας στο δίκτυο ως έναν τρόπο μεταφοράς της αξίας από τον έναν ομότιμο στον άλλο. Οι κόμβοι στο δίκτυο φροντίζουν τη διαδικασία επικύρωσης.

Ωστόσο, η χρήση έξυπνων συμβολαίων είναι κάτι πολύ περισσότερο από την κρυπτογράφηση.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Ethereum. Εισήγαγε τη γλώσσα δέσμης ενεργειών και την ιδέα της διαμόρφωσης έξυπνων συμβολαίων ώστε να κάνουν περισσότερα από την απλή μεταφορά αξιών ή περιουσιακών στοιχείων μεταξύ συναδέλφων.

Επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν τα δικά τους προγράμματα μέσω έξυπνων συμβολαίων, τα οποία είναι επίσης γνωστά ως αυτόνομοι πράκτορες σύμφωνα Λευκή Βίβλος Ethereum.

Το Ethereum κατέστησε δυνατή την υποστήριξη ενός ευρύτερου πεδίου υπολογιστικών οδηγιών, επειδή είναι “Turing-complete”.

Λοιπόν, τι μπορούν να κάνουν οι έξυπνες συμβάσεις σε ένα δίκτυο Ethereum; Ας το δούμε παρακάτω.

 • Τα έξυπνα συμβόλαια Ethereum προσφέρουν δυνατότητες πολλαπλών υπογραφών. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να δημιουργηθούν λογαριασμοί χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια όπου οι δαπάνες πραγματοποιούνται βάσει της συμφωνίας των ατόμων σε μια ομάδα.
 • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την παροχή συμβολαίου χρησιμότητας, δηλαδή την παροχή σε άλλα συμβόλαια.
 • Τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση συμφωνιών μεταξύ χρηστών.
 • Τέλος, μπορεί να λειτουργήσει ως τρόπος αποθήκευσης πληροφοριών, όπως εγγραφών μελών.

Οι έξυπνες συμβάσεις επίσης δεν λειτουργούν μεμονωμένα. Για να τα καταστήσετε λειτουργικά και διαχειρίσιμα, μπορείτε με διάφορους τρόπους να συνδέσετε έξυπνα συμβόλαια και δίκτυο blockchain μαζί.

Για παράδειγμα, εάν ένα έξυπνο συμβόλαιο διαχειρίζεται τον αριθμό των εισαγωγών σε ένα σχολείο – θα βασιστεί σε άλλα έξυπνα συμβόλαια που διευκολύνουν τις εισαγωγές, θα τα επικυρώσουν και θα μεταφέρουν τις εισαγωγές στο εν λόγω θέμα.

 

Δημιουργία του δικού σας έξυπνου συμβολαίου

Η δημιουργία του δικού σας έξυπνου συμβολαίου είναι εύκολη. Υπάρχει μια πληθώρα διαδικτυακών πόρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας έξυπνο συμβόλαιο. Ένας από αυτούς τους πόρους προέρχεται από τα έγγραφα του Solidity – τη γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται για τη σύνταξη έξυπνων συμβάσεων στην πλατφόρμα Ethereum. Ας δούμε τα παραδείγματα έξυπνων συμβάσεων Ethereum.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σεμινάριο, μπορείτε να ελέγξετε την τεκμηρίωσή τους εδώ: Εισαγωγή στις Έξυπνες Συμβάσεις – Τεκμηρίωση Στερεότητας 0.6.7. Εδώ, μπορείτε επίσης να μάθετε τον οδηγό έξυπνων συμβάσεων Ethereum.

Το Solidity είναι μία από τις γλώσσες έξυπνων συμβολαίων Ethereum που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε συμβόλαια. 

Θα ακολουθήσουμε επίσης ένα παράδειγμα παρακάτω που προέρχεται από την τεκμηρίωση.

Δημιουργία του δικού σας έξυπνου συμβολαίου Ethereum

Τα παραπάνω είναι ένα παράδειγμα αποθήκευσης όπου ξεκινάμε μια μεταβλητή αποθηκευμένα δεδομένα και στη συνέχεια να το ορίσετε δημόσια χρησιμοποιώντας τη συνάρτηση set (μονάδα x). Οι τιμές επιστρέφονται μέσω της συνάρτησης get ().

Ας ρίξουμε μια ματιά στο παράδειγμα του υπο νομίσματος.

Παράδειγμα SubCurrency

Εδώ έχουμε το συμβόλαιο Coin (). 

Στην επαφή, έχουμε ορίσει τις βασικές λειτουργίες όπως

 • Απεσταλμένο (διεύθυνση από, διεύθυνση σε, ποσό ποσού) → Χρησιμοποιείται για την αποστολή ποσού από μία διεύθυνση σε άλλη.
 • ο κατασκευαστής () → ξεκινά τον κατασκευαστή
 • Λειτουργία νομισματοκοπείου (δέκτης διεύθυνσης, ποσό ποσού) → Νομισματοκοπία κρυπτογράφησης

Θήκες χρήσης έξυπνης σύμβασης Ethereum

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης των υποθέσεων έξυπνης σύμβασης Ethereum. Ας περάσουμε εν συντομία ένα προς ένα.

 • Κυβέρνηση

Μία από τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης έξυπνων συμβάσεων είναι στην κυβέρνηση. Για παράδειγμα, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για σκοπούς ψηφοφορίας που είναι ένα από τα κορυφαία ζητήματα της διακυβέρνησης.

Οι άνθρωποι θέλουν τη διαφάνεια και οι έξυπνες συμβάσεις μπορούν να βοηθήσουν τα συστήματα ψηφοφορίας να το παρέχουν. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα υπάρξει πολιτική και συνωμοσία γύρω από την ψηφοφορία. Η λύση που βασίζεται στο καθολικό μπορεί εύκολα να εντοπίσει τις ψήφους και να διασφαλίσει ότι τα αποτελέσματα είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν επίσης να βελτιώσουν την προσέλευση των ψηφοφόρων, καθώς μπορεί να λειτουργήσει με ψηφιακή ταυτότητα, η οποία δεν απαιτεί συμπλήρωση φορμών. Οι ψηφοφόροι μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν μέσω ενός ασφαλούς διαδικτυακού συστήματος – βελτιώνοντας την πιθανότητα να επιλέξουν ένα δίκαιο κυβερνητικό κόμμα στην εξουσία.

 

 • Διαχείριση

Μπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες εργασίας τους χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια.

Επίσης, η χρήση έξυπνων συμβολαίων σημαίνει ότι υπάρχει καλύτερη εμπιστοσύνη μεταξύ της διοίκησης, καθώς η πηγή πληροφοριών είναι ένα ενιαίο καθολικό που ενημερώνεται συνεχώς με νέες επαληθεύσιμες πληροφορίες.

Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν διαφάνεια, ακρίβεια και αυτοματοποιημένα συστήματα. Είναι σαφές ότι δεν έχει νόημα να κινούνται μπρος-πίσω για εγκρίσεις και συζητήσεις όταν έχετε μια μοναδική πηγή διανομής πληροφοριών που δεν βασίζεται σε μια κεντρική προσέγγιση.

Βελτιώνει την επεξεργασία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο χωρίς εξάρτηση από άλλες διεργασίες και λιγότερες πιθανότητες παραπλανητικής κοινοποίησης και χρήσης. Φροντίζει επίσης για συμβιβασμούς και αγωγές.

 

 • Εφοδιαστική αλυσίδα

Η αλυσίδα εφοδιασμού είναι αναμφίβολα η νούμερο ένα περίπτωση χρήσης για έξυπνα συμβόλαια. Οποιαδήποτε αλυσίδα εφοδιασμού που χρησιμοποιεί το Ethereum μπορεί να επωφεληθεί από το τι μπορούν να κάνουν οι έξυπνες συμβάσεις της Ethereum.

Για παράδειγμα, ένα σύστημα παράδοσης που χρησιμοποιεί έξυπνες συμβάσεις για την παρακολούθηση του προϊόντος, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και άλλες βασικές λεπτομέρειες που δεν ήταν δυνατές χωρίς τη χρήση των έξυπνων συμβάσεων ή του συστήματος καθολικών. Επίσης, τα έξυπνα συμβόλαια είναι σε θέση να παραγγέλνουν αυτόματα πράγματα εάν τα αναλώσιμα εξαντλούνται.

Αυτό είναι μεγάλο πράγμα για τους λιανοπωλητές ή τις διαδικτυακές αγορές της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς δεν χρειάζεται να παρακολουθούν πάντα τι πρέπει να ξανακάνουν, επιτρέποντας στους συνεργάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το αυτοματοποιημένο σύστημα. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της χρήσης έξυπνων συμβάσεων είναι η επίλυση διαφορών στην αλυσίδα εφοδιασμού. Καθώς τα πάντα παρακολουθούνται, οι διαφορές διευθετούνται μέσα σε λίγα λεπτά.

 

 • Αυτοκίνητο

Το Automobile είναι μια άλλη περίπτωση χρήσης για έξυπνα συμβόλαια. Η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια όταν πρόκειται για αυτο-οδήγηση.

Τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό των σφαλμάτων κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ή στην κατανόηση των προβλημάτων που προκύπτουν στο αυτοκίνητο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει με την ασφάλιση αυτοκινήτων και να εξαλείψει τις απάτες.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει πραγματικά τους χρήστες που πλήττονται από αυτοκινητιστικό δυστύχημα και να τους διευθετήσουν πολύ γρήγορα!

 • Ακίνητα

Έχετε σκεφτεί ποτέ να αγοράσετε ένα σπίτι και στη συνέχεια να αποφασίσετε να το καθυστερήσετε λόγω της μακράς διαδικασίας που χρειάζεται για να το αποκτήσετε; Εάν το κάνετε, τότε δεν είστε μόνοι.

Για να μην αναφέρουμε, υπάρχουν διαδικασίες επαλήθευσης που μπορεί να διαρκέσουν αρκετό χρόνο για να αποκτήσετε την κυριότητα του νέου σπιτιού σας!

Όλα αυτά μπορούν να αυτοματοποιηθούν με τη βοήθεια έξυπνων συμβολαίων που μπορούν να διέπουν ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς και μεταφοράς της ιδιοκτησίας από τον πωλητή στον αγοραστή. Η ρήτρα μπορεί να αποφασιστεί και στη συνέχεια να κωδικοποιηθεί σε ένα έξυπνο συμβόλαιο προτού γίνει ζωντανό.

Μόλις ολοκληρωθεί, ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει για δόσεις ή την πληρωμή. Μόλις ολοκληρωθεί, η ιδιοκτησία του νέου σπιτιού θα μεταβιβάζεται αυτόματα.

 

 • Φροντίδα υγείας

Η τελευταία υπόθεση έξυπνης σύμβασης Ethereum είναι η υγειονομική περίθαλψη. Η υγειονομική περίθαλψη σήμερα υποφέρει από πολλά προβλήματα και εμπόδια όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς. Ένα από αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνει την αποθήκευση και τη διατήρηση των προσωπικών αρχείων υγείας του ασθενούς.

Καθώς κάθε πάροχος υγείας έχει τη δική του βάση δεδομένων και τον τρόπο διαχείρισης τους, είναι δύσκολο για τους παρόχους υπηρεσιών να αποκτήσουν πρόσβαση σε προηγούμενα αρχεία.

Αυτό οδηγεί σε ασυνέπειες όσον αφορά την εξυπηρέτηση ασθενών. Επίσης, χωρίς ένα κατάλληλο αποκεντρωμένο δίκτυο, η ασφάλιση μπορεί επίσης να γίνει πρόκληση.

Έξυπνες συμβάσεις που εκτελούνται στο δίκτυο Ethereum μπορούν να λύσουν τα προβλήματα υγειονομικής περίθαλψης δημιουργώντας ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης όπου τα προφίλ των ασθενών είναι προσβάσιμα μέσω αποκεντρωμένου δικτύου. Βελτιώνει επίσης τα αποτελέσματα των δοκιμών, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και την εποπτεία του εφοδιασμού με φάρμακα!

 

συμπέρασμα

Το έξυπνο συμβόλαιο Ethereum είναι εδώ για να μείνει. Επιτρέπει στην τεχνολογία blockchain να λειτουργεί και να αυτοματοποιεί χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής.

Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης για έξυπνες συμβάσεις το καθιστά ακόμη πιο χρήσιμο για τις επιχειρήσεις εκεί έξω. Την επόμενη φορά που πρόκειται να αγοράσετε το σπίτι, αναζητήστε μια πλατφόρμα που είναι αποκεντρωμένη και χρησιμοποιείτε έξυπνα συμβόλαια.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία αγοράς σας επιτρέποντάς σας να αυτοματοποιήσετε το δάνειο και την προκαταβολή. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, το έξυπνο συμβόλαιο θα μεταβιβάσει αυτόματα την ιδιοκτησία ακινήτων σε εσάς!

Πόσο εκπληκτικό είναι αυτό; σωστά!

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τις έξυπνες επαφές γενικά; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map