IEO: Αρχικός οδηγός προσφοράς ανταλλαγής

Για μεγάλο μέρος του 2018, η αγορά κρυπτονομισμάτων πέρασε μια περίοδο μαζικής παρακμής. Συγκεκριμένα, ένας από τους λόγους για την πτώση ήταν η απάτη των απρόσεκτων επενδυτών στο όνομα της αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO). Ωστόσο, η αγορά φαίνεται να ωριμάζει από την εισαγωγή της αρχικής προσφοράς ανταλλαγής (IEO). Αυτό το άρθρο θα αξιολογήσει το IEO έναντι του ICO και θα τα ξεχωρίσει με βάση την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια.

Τι είναι μια αρχική προσφορά ανταλλαγής (IEO)?

Το Initial Exchange Offering (IEO) είναι μια βελτίωση της αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) που επιτρέπει στους επενδυτές να εισέλθουν στο κρυπτοσύστημα. Συγκεκριμένα, ένας IEO λειτουργεί όπως κάθε άλλη δημόσια προσφορά που επιδιώκει να συγκεντρώσει κεφάλαια για ορισμένα έργα. Σε αντίθεση με το ICO, ένας IEO λειτουργεί μέσω μιας πλατφόρμας που υποστηρίζεται από μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι αυτές που διαχειρίζονται τη διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων.

Σε ένα IEO, οι ομάδες του έργου πίσω από ένα συγκεκριμένο διακριτικό δεν έχουν άμεση αλληλογραφία με τον επενδυτή. Αντ ‘αυτού, η ομάδα του έργου προσεγγίζει μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και προωθεί την ιδέα πίσω από το διακριτικό τους. Στη συνέχεια, το crypto exchange διεξάγει λεπτομερή έρευνα σχετικά με τη βιωσιμότητα και τη σκοπιμότητα του έργου.


Αυτός ο έλεγχος ιστορικού επιδιώκει την επίτευξη δύο στόχων. Πρώτον, είναι προφανές ότι μια ανταλλαγή που έχει παγκόσμια παρουσία έχει πολλούς χρήστες που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της. Επομένως, οι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν οποιαδήποτε επενδυτική ευκαιρία που εμφανίζεται στην πλατφόρμα χωρίς να κάνουν ερωτήσεις. Ως εκ τούτου, είναι το προνόμιο της ανταλλαγής να διασφαλιστεί ότι το έργο είναι πραγματικό και είναι μια ιδέα που μπορεί πραγματικά να ωφελήσει τους επενδυτές.

Δεύτερον, ο έλεγχος παρασκηνίου στοχεύει στον προσδιορισμό του προφίλ κινδύνου του έργου πίσω από το συγκεκριμένο διακριτικό. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό είναι λίγο πολύ θέμα της ανταλλαγής που αντισταθμίζεται από τυχόν ζημιά στη φήμη τους, εάν το έργο αποδειχθεί λευκός ελέφαντας.

Ουσιαστικά, ένα IEO συμβαίνει μέσω της διευκόλυνσης της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, οι επενδυτές δεν θα χρειαστεί να εκτελέσουν πολύπλοκες συναλλαγές που περιλαμβάνουν πολλαπλά πορτοφόλια κρυπτογράφησης για πρόσβαση στο IEO. Αντ ‘αυτού, το μόνο που χρειάζονται είναι ένας λογαριασμός με την ανταλλαγή και κάποια μετρητά στους καταθετικούς τους λογαριασμούς. Ήδη, σημαντικές ανταλλαγές όπως το Binance, το OKEx, το Bittrex, το Bitmax και το Huobi και πολλά άλλα έχουν πλατφόρμες όπου οι επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε IEOs.

Αρχική προσφορά ανταλλαγής (IEO) – Απλώς εξηγείται

IEO αρχική προσφορά ανταλλαγής

IEO εναντίον ICO

Από την παραπάνω συζήτηση, ένας IEO είναι απλώς ένας τύπος ICO του οποίου η διαχείριση δεν είναι στα χέρια του εκδότη. Από την έλευση της μίας κρυπτογράφησης, οι άνθρωποι ήθελαν να πάρουν τα χέρια τους στην περιουσία που έκοψε ο τομέας. Από την άλλη πλευρά, οι επιχειρηματίες χρειάζονταν απερίφραστα κεφάλαια για να προωθήσουν τα έργα τους.

Ως εκ τούτου, οι επιχειρηματίες ξεκίνησαν αυτό που βαπτίστηκαν «Αρχικές προσφορές νομισμάτων» εάν οι επενδυτές θα αγόραζαν μερίδιο στην αξία των έργων. Ακριβώς όπως οι αρχικές δημόσιες προσφορές (IPO), οι επενδυτές θα αποκομίσουν το ασφάλιστρο στις επενδύσεις τους μόλις τα έργα φτάσουν στο έδαφος και θα αρχίσουν να δημιουργούν έσοδα.

Περιέργως, τα έργα πίσω από τις προσφορές έτρεχαν τους ICO τους και δεν υπήρχε τρόπος για τους επενδυτές να καθορίσουν τη βιωσιμότητα των έργων. Μερικοί αδίστακτοι επιχειρηματίες κατασκεύασαν πλασματικά έργα που ολοκληρώθηκαν με βαριά λευκή βίβλο. Σύντομα, οι επενδυτές έκλαιγαν από τότε που οι επιχειρηματίες διέφυγαν από τις επενδύσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι ICO έγιναν μη δημοφιλείς και ο προάγγελος της δόλιας πλευράς της αγοράς κρυπτογράφησης.

Επομένως, η έλευση των IEOs είναι ένας τρόπος για τους νόμιμους επιχειρηματίες να δοκιμάσουν και να καλέσουν τους επενδυτές με την υπόσχεση ότι τα έργα τους είναι πολύτιμα. Εδώ βρίσκονται οι διαφορές στη σύγκριση IEO έναντι ICO. Πρώτον, είναι σαφές ότι οι εκδότες των διακριτικών δεν έχουν άμεση επιρροή στη διαχείριση των IEO. Αντίθετα, οι εκδότες ICO συνεργάζονται ενεργά με τους επενδυτές και συμμετέχουν ενεργά στην εκπλήρωση των επενδυτών.

Δεύτερον, οι εκδότες IEO πρέπει να πείσουν την ανταλλαγή κρυπτογράφησης ότι το έργο τους αξίζει να επενδύσει προτού το επιτρέψει η ανταλλαγή στην πλατφόρμα της. Αντίθετα, οι ομάδες έργων πίσω από τους ICO πρέπει μόνο να προωθήσουν το έργο τους σε επενδυτή που θα αποφασίσει τότε αν αξίζει να βάλει τα χρήματά του. Ως εκ τούτου, η διαφορά εδώ είναι ότι ο επενδυτής φέρει τη δέουσα επιμέλεια στον ICO.

IEO εναντίον STO

Μόλις το κύμα ICO άρχισε να εξασθενεί λόγω των περιστατικών απάτης, οι επιχειρηματίες βρήκαν μια εναλλακτική λύση που ονομάζεται Security Token Offering (STO). Η κύρια ιδέα πίσω από το STO ήταν να ανακτήσει η βιομηχανία κρυπτογράφησης την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Για αρχάριους, οι ICO είχαν ένα θεμελιώδες πρόβλημα που το έκανε τόσο εύκολο για τους απατεώνες να υφαίνουν την αγορά. Συγκεκριμένα, δεν υπήρχαν σαφείς κανονισμοί που να καλύπτουν τα περιουσιακά στοιχεία λόγω της έλλειψης σαφούς ορισμού των ψηφιακών μαρκών. Είναι ενδιαφέρον, ανάλογα με τη φύση και τον σκοπό των διακριτικών, μερικά θα περάσουν ως τίτλοι ενώ άλλα θα περάσουν ως ψηφιακό νόμισμα, μερικά και τα δύο.

Αντίθετα, ένα διακριτικό ασφαλείας είναι αυτό που συμπεριφέρεται σαν πραγματική ασφάλεια και επομένως εμπίπτει στην αρμοδιότητα ρυθμιστικών φορέων όπως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Επίσης, αυτό σημαίνει ότι οι μάρκες αποκτούν την αξία τους από διαπραγματεύσιμες πηγές όπως εμπορεύματα και ακόμη και μετοχές.

Σε σύγκριση με τους IEO, οι STO προσφέρουν μικρή εμπιστοσύνη στους επενδυτές. Αυτό συμβαίνει επειδή, παρά τη ρυθμιζόμενη φύση τους, η συγκέντρωση χρημάτων για τους STO είναι αποκλειστικά υπό τον έλεγχο του εκδότη. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές έχουν το βάρος της δέουσας επιμέλειας και ότι ενδέχεται να πέσουν σε απάτη χωρίς εκτενή έρευνα.

Επιπλέον, η επένδυση σε STO είναι περίπλοκη, καθώς οι έμποροι θα πρέπει να ολοκληρώσουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας τα έξυπνα συμβόλαια που εκτελούνται από τον εκδότη token. Ως εκ τούτου, πρέπει να έχει ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης και πρέπει να κατανοήσει την περίπλοκη μέθοδο που πηγαίνει στις ψηφιακές συναλλαγές. Αντίθετα, οι επενδυτές των IEO, όπως συζητήθηκε προηγουμένως, χρειάζονται μόνο έναν λογαριασμό κατάθεσης με το χρηματιστήριο που διεξάγει την πώληση του διακριτικού.

Επιπλέον, υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των IEO και των STO ως προς τη φύση τους. Εδώ είναι μια εξήγηση. Ένα STO είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που επεκτείνει την ιδιοκτησία αξίας στον επενδυτή. Αυτό σημαίνει ότι όποιος κατέχει ένα διακριτικό ασφαλείας κατέχει ένα μερίδιο σε κάποιο περιουσιακό στοιχείο που είναι ικανό να κερδίσει στον επενδυτή κάποιο κέρδος. Κατ ‘επέκταση, ο επενδυτής μπορεί να λάβει ζημίες εάν μειωθεί η αξία του διακριτικού ασφαλείας.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο πυρετός του STO συνεχίζει καθώς οι αναλυτές το θεωρούν ως υποκατάστατο των ICO. Συγκεκριμένα, οι έμπειροι παρατηρητές πιστεύουν ότι οι STO είναι οι επόμενα σύνορα που θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της αγοράς κρυπτονομισμάτων στο παγκόσμιο εμπόριο. Από την άλλη πλευρά, η ιδέα του IEO μόλις αναδύεται και πολλοί λάτρεις της αγοράς δεν το γνωρίζουν ακόμη. Επομένως, μεγάλο μέρος του τρέχοντος έτους μπορεί να ακούσει πολλά για τους STO από τους IEO.

Μάθετε περισσότερα για το ICO εναντίον STO, εδώ.

Προσεχείς και πρόσφατοι IEO

Η δημοτικότητα των STO δεν σημαίνει ότι οι IEOs δεν είναι επιτυχία. Για να είμαστε σίγουροι, υπάρχουν διάφορες πωλήσεις διακριτικών IEO που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, υπάρχουν εκείνα που είναι ακόμη σε εξέλιξη και άλλα που θα εμφανιστούν αργότερα.

Προσεχείς IEO

Traceto.io

Υπάρχει ένας αριθμός επερχόμενων IEO όπου κάθε έργο επικεντρώνεται σε μια μοναδική προσφορά. Ένα από αυτά είναι το traceto.io. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, το traceto.io στοχεύει στη δημιουργία μιας λύσης που εστιάζει στο τμήμα KYC στην αγορά κρυπτογράφησης. Σύμφωνα με την ομάδα πίσω από το έργο, ο πολλαπλασιασμός των απάτες στο οικοσύστημα crypto εξαρτάται από ένα πλαίσιο KYC που δεν είναι αρκετά ισχυρό.

Συγκεκριμένα, η ομάδα θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης και έξυπνων συμβάσεων για να δημιουργήσει μια λύση που θα εξορθολογίσει τη διαδικασία KYC. Συγκεκριμένα, η λύση απευθύνεται σε επενδυτές που είναι οι πολυετείς στόχοι για απατεώνες που παρουσιάζονται ως νόμιμοι επιχειρηματίες. Η ομάδα ελπίζει να φέρει επανάσταση στον κλάδο συνδέοντας την υπάρχουσα διαφορά μεταξύ της εικονικής και της φυσικής ταυτότητας των συμμετεχόντων στην αγορά.

Στην κορυφή της λίστας των ζητημάτων που θα ήθελε να διορθώσει το Traceto.io είναι η έλλειψη ενός στεγνού πλαισίου KYC που ανοίγει το δρόμο για την άνοδο των κακών ηθοποιών. Δεύτερον, η ομάδα πίσω από το έργο πιστεύει ότι λίγη έμφαση δίνεται στην συμμόρφωση λόγω περιορισμών του προϋπολογισμού και χαμηλής προτεραιότητας. Το τρίτο ζήτημα στο επίκεντρο είναι η υπόθεση ότι η ανάγκη για τους συμμετέχοντες στην αγορά να παραμείνουν ανώνυμες υπερισχύει της συμμόρφωσης με τους νόμους περί CTF και κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML).

Σε αυτό το βαθμό, το έργο αναπτύσσει νέες λύσεις που βασίζονται σε ένα καινοτόμο πλαίσιο KYC. Συγκεκριμένα, η λύση θα διασφαλίσει ότι οι διαδικασίες KYC ικανοποιούν τους υπάρχοντες κανονισμούς. Επιπλέον, η λύση θα επιτρέψει στους ρυθμιστές να κάνουν τη δέουσα επιμέλεια. Σύμφωνα με τους ανθρώπους πίσω από το έργο, το Traceto.io θα κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου.

Δίκτυο Matic

Σε μόλις 18 ημέρες, το Matic Network θα μεταδοθεί ζωντανά στην Ινδία. Πίσω από την ιδέα του έργου είναι η ανάγκη εύκολης κλιμάκωσης των εφαρμογών στα σημερινά δίκτυα blockchain. Συγκεκριμένα, οι προγραμματιστές δυσκολεύονται να βελτιστοποιήσουν πλήρως τις αποκεντρωμένες εφαρμογές τους (dApps) λόγω αυτού του ζητήματος κλιμάκωσης.

Δεύτερον, το έργο στοχεύει στη βελτίωση της ταχύτητας των επιβεβαιώσεων μπλοκ, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα τέλη αερίου, ειδικά στο δίκτυο blockchain Ethereum. Ως εκ τούτου, ο τελικός σκοπός της λύσης τους είναι να βελτιώσουν την επεκτασιμότητα της πλατφόρμας Ethereum καθώς και να επιταχύνουν τις ταχύτητες συναλλαγών. Επίσης, η λύση θα απλοποιήσει περαιτέρω την εμπειρία χρήστη του δικτύου blockchain για να το κάνει απλά φοβερό.

Συγκεκριμένα, το Matic Network χρησιμοποιεί το πλαίσιο Plasma που είναι εγγενές στην πλατφόρμα Ethereum. Ως εκ τούτου, η λύση θα έχει γρηγορότερες ταχύτητες που είχε η κύρια αλυσίδα Ethereum. Συγκεκριμένα, η αρχιτεκτονική συγχωνεύεται με την κεντρική αλυσίδα μέσω σημείων ελέγχου PoS. Ως εκ τούτου, το Matic Network είναι σε θέση να πραγματοποιεί συναλλαγές με 2.16 συναλλαγές ανά μπλοκ.

Από τα παραπάνω, μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει ότι το διακριτικό Matic Network είναι ένα βοηθητικό διακριτικό. Βασικά, θα επιτρέψει στους χρήστες blockchain να έχουν καλύτερες εμπειρίες κατά την χρήση της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, το εγγενές διακριτικό θα πάει με το όνομα MATIC. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους προγραμματιστές του δικτύου, ένα MATIC θα αξίζει 0,00263 $ και με ένα ανώτατο όριο 5 εκατομμυρίων $.

Δεδομένου ότι το δίκτυο θα λειτουργεί σε πλατφόρμα Ethereum, το Matic Network θα μπορεί να δεχτεί τον Ether. Επιπλέον, οι προγραμματιστές θα χρησιμοποιήσουν το Binance Launchpad για να πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωση χρημάτων.

Έβεντο

Η τεχνολογία Blockchain αποδεικνύεται χρήσιμη για σχεδόν κάθε κλάδο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Για παράδειγμα, το Evedo είναι ένα έργο που επιδιώκει να αξιοποιήσει την τεχνολογία στην οργάνωση εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα συγκεντρώνει όλους τους συμμετέχοντες και τις επιχειρήσεις που συνθέτουν το οικοσύστημα της διοργάνωσης.

Η τεχνολογία blockchain επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν σε βάση peer to peer (P2P). Αυτό σημαίνει ότι εάν ο χρήστης Α ήθελε να συναλλάσσεται με τον χρήστη Β, θα μπορεί να το κάνει χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής να διευκολύνει την αλληλεπίδραση. Σε κεντρικά οικοσυστήματα όπως η τρέχουσα χρηματοοικονομική βιομηχανία, για να στέλνει χρήματα ο χρήστης Α στον χρήστη Β, θα πρέπει να συναντηθεί μέσω ενός χρηματοοικονομικού ιδρύματος όπως μια τράπεζα.

Αντίθετα, η τεχνολογία blockchain επιτρέπει ένα αποκεντρωμένο οικοσύστημα στο οποίο οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής. Συγκεκριμένα, η θεμελιώδης δομή της τεχνολογίας αν και τα έξυπνα συμβόλαια καθιστούν δυνατή την αυτόματη εμπιστοσύνη και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται κεντρική αρχή να επιβάλει την εμπιστοσύνη.

Χρησιμοποιώντας την ίδια ιδέα, ο Evedo συνδέει τους συμμετέχοντες και τις επιχειρήσεις μέσα στις εκδηλώσεις που οργανώνουν το οικοσύστημα έτσι ώστε να μπορούν να αλληλεπιδρούν με αποκεντρωμένο τρόπο. Είναι ενδιαφέρον ότι η βιομηχανία διοργάνωσης εκδηλώσεων αξίζει τώρα πάνω από 850 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτό σημαίνει ότι η εξάλειψη των διαμεσολαβητών θα απελευθερώσει περισσότερα έσοδα για τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, το διακριτικό Evedo είναι EVED. Από τα παραπάνω, το διακριτικό θα είναι ένα διακριτικό χρησιμότητας. Αν και η περίοδος κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη, το IEO θα κυκλοφορήσει ζωντανά στη Βουλγαρία και η συγκέντρωση χρημάτων θα πραγματοποιηθεί στο Bitforex Launchpad. Επιπλέον, ένα EVED θα ισούται με 0,0005 ETH και το σκληρό καπάκι είναι 28,000 ETH.

Πρόσφατα IEO

Η θέση IEO, όπως συζητήθηκε προηγουμένως, είναι αρκετά νέα. Ωστόσο, έχει ήδη πραγματοποιηθεί ένας αριθμός χρημάτων για έργα IEO. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

Bit Agro

Σύμφωνα με την ομάδα πίσω από το έργο Bit Agro, η αγρο-βιομηχανική αγορά συγκαταλέγεται στους τομείς των οποίων η σημασία θα αυξηθεί μόνο με το χρόνο. Ωστόσο, υπάρχει μικρή καινοτομία στον τομέα όσον αφορά την προσέγγιση των συμμετεχόντων και των επιχειρήσεων. Υπό αυτό το πρίσμα, το έργο δημιούργησε μια πλατφόρμα B2B όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με αποκεντρωμένο τρόπο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα. Επίσης, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε ευκαιρίες για επένδυση σε αγρο-εστιασμένες επιχειρήσεις, οι οποίες δεν επηρεάζονται από τη γεωγραφική τοποθεσία παραγωγής. Συγκεκριμένα, οι χρήστες θα χρησιμοποιήσουν τις έξυπνες συμβάσεις εντός της πλατφόρμας για να αλληλεπιδράσουν για να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη. Για τη διευκόλυνση των συναλλαγών εντός του δικτύου, η πλατφόρμα διαθέτει ένα φυσικό νόμισμα που ονομάζεται Agrocoin. Επίσης, το διακριτικό θα διευκολύνει την αποτίμηση του μητρώου κάθε προϊόντος εντός του δικτύου.

Το Bit Agro Network τρέχει στην πλατφόρμα Ethereum blockchain. Ως εκ τούτου, οι χρήστες πρέπει να περιμένουν ταχύτερες ταχύτητες συναλλαγών, αυστηρή ασφάλεια και υψηλή διαφάνεια. Συγκεκριμένα, η ομάδα πίσω από το έργο ξεκίνησε το δίκτυο χρησιμοποιώντας το Expadets Launchpad. Το σκληρό καπάκι για την πλατφόρμα είναι 72 εκατομμύρια δολάρια. Το IEO ξεκίνησε στην Εσθονία και συνεχίζεται μέχρι 90 ημέρες από σήμερα.

VenusEnergy

Πρόκειται για ένα ακόμη συνεχιζόμενο IEO που θα κλείσει σε 55 ημέρες από σήμερα. Στην καρδιά του έργου VenusEnergy είναι η ανάγκη υποστήριξης της εκστρατείας ανανεώσιμης ενέργειας. Το έργο αναγνωρίζει ότι η άνοδος του blockchain απειλούσε αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, οι αλγόριθμοι συναίνεσης που βασίζονται στην εξόρυξη για την επαλήθευση των συναλλαγών είναι πολύ εντατικοί και καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εντάσσονται στον κλάδο, η κατανάλωση ενέργειας θα ανεβαίνει στα ύψη.

Συγκεκριμένα, το έργο θα οδηγήσει σε μια εκστρατεία όπου όλη η ζήτηση ενέργειας που σχετίζεται με την κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η πλατφόρμα λειτουργεί στο Ethereum και χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για τη διευκόλυνση συναλλαγών μεταξύ ομοτίμων. Επιπλέον, η πλατφόρμα περιλαμβάνει ένα φυσικό νόμισμα που ονομάζεται VENUS όπου μια μονάδα ισούται με 0,00225 EUR. Το σκληρό καπάκι για το διακριτικό είναι λίγο πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, το διακριτικό έχει χρησιμότητα στη φύση και η κυκλοφορία του έγινε στην Εσθονία. Ωστόσο, οι πολίτες των ΗΠΑ και της Κίνας δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ

Η χρήση της τεχνολογίας blockchain θα ήταν μη βέλτιστη εάν ο τομέας των μέσων ενημέρωσης δεν ήταν εν πλω. Ευτυχώς, κάποιος το έχει φροντίσει. Το PUBLISH είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα που φέρνει τον Τύπο στην πιο επαναστατική τεχνολογία της εποχής μας. Σύμφωνα με την ομάδα πίσω από το έργο, ο βασικός στόχος τους είναι να υποστηρίξουν την ασυμβίβαστη δημοσιογραφία στην εποχή των ψεύτικων ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, το έργο θα αξιοποιήσει την εύκολα προσβάσιμη φύση του blockchain για να επιτρέψει στους δημοσιογράφους να δημοσιεύσουν το έργο τους και να προσεγγίσουν πολλά άτομα ταυτόχρονα. Ως δοκιμαστική λειτουργία, το έργο συνεργάζεται με το TokenPost της Νότιας Κορέας. Συγκεκριμένα, η αρχική χρήση θα επικεντρωθεί στη διάδοση ειδήσεων που σχετίζονται με το blockchain.

Το εγγενές διακριτικό του δικτύου είναι ΝΕΑ και ομότιμοι χρήστες το χρησιμοποιούν για να διευθετήσουν συναλλαγές εντός δικτύου. Κατά την περίοδο IEO, η τιμή ενός διακριτικού NEWS ήταν 0,0100 $. Η περίοδος προσφοράς ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου 2019 και έληξε στις 30 Μαρτίου 2019. Συγκεκριμένα, το έργο κυκλοφόρησε ζωντανά μέσω του Probit Launchpad.

Λίστα IEO

Από τα προηγούμενα, το blockchain IEO συγκεντρώνει αργά το ρυθμό. Μετά από λίγο, η αγορά είναι πιθανό να δει ένα νέο διακριτικό IEO που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα ζητήματα. Μέχρι τώρα, υπάρχει μια πολύ μεγάλη λίστα με μάρκες που ανήκουν στην εξειδικευμένη κρυπτογράφηση IEO. Ακολουθεί μια λίστα με τα IEO που είναι επερχόμενα, σε εξέλιξη και έχουν λήξει.

# Έργο IEO Ενδειξη Πρόοδος
1 Μάτιτς MATIC Ανερχόμενος
2 Έβεντο ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ανερχόμενος
3 Bit Agro AGRO Σε εξέλιξη
4 VenusEnergy ΑΦΡΟΔΙΤΗ Σε εξέλιξη
5 MultiVAC MTV Σε εξέλιξη
6 Windham Ενέργεια ΠΟΥ Σε εξέλιξη
7 Μενάπαι MPAY Σε εξέλιξη
8 TerraGreen TGN Σε εξέλιξη
9 REDi Διακριτικό REDI Έληξε
10 VeriBlock VBK Έληξε
11 ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΝΕΑ Έληξε
12 KIZUNA GLOBAL TOKEN KGT Έληξε
13 ΚΥΝΗΓΙ ΚΥΝΗΓΙ Έληξε
14 Οστεοφυλάκιο ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ Έληξε
15 Δίκτυο Celer CELR Έληξε
16 Levolution ΕΠΙΠΕΔΟ Έληξε
17 WeGen WGC Έληξε
18 Εξομοιωμένος DIO Έληξε
19 Percival XPV Έληξε
20 Λήψη.AI ΦΕΤ Έληξε
21 BitTorrent ΒΤΤ Έληξε

IEO σε πλατφόρμες ανταλλαγής

Όπως τώρα, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες ανταλλαγής που διευκολύνουν τους IEO. Συγκεκριμένα, οι πλατφόρμες πηγαίνουν με το όνομα Launchpad καθώς βοηθούν στην έναρξη της διαδικασίας πώλησης διακριτικών. Είναι ενδιαφέρον, σχεδόν κάθε μεγάλη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων έχει το Launchpad. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες IEO Initial Exchange Offering:

Ανταλλαγή IEO Launchpad
Bittrex Bittrex International IEO
Bitmax Bitmax Launchpad
Κάθισμα Binance Launchpad
Χούμπι Huobi Prime
Κουκόιν Προβολέας KuCoin
Εντάξει OKEx Jumpsmart
ExMarkets Εκκίνηση του ExMarkets
ΠΡΟΒΛΗΜΑ Probit Launchpad
ΛΑΤΟΚΕΝ Latoken Launchpad

IEO εναντίον ICO – ποιες είναι οι διαφορές?

Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του IEO και του ICO. Δείτε τον παρακάτω πίνακα.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα IEO ICO
Πώληση διακριτικών Τα χρηματιστήρια είναι υπεύθυνα για την πώληση των διακριτικών μόλις καταχωρηθούν Ο εκδότης είναι υπεύθυνος για την πώληση
Εμπορία & διαφήμιση Τα χρηματιστήρια κάνουν όλο το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση Οι ομάδες του έργου φροντίζουν όλη τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ
Συναλλαγές Οι επενδυτές χρειάζονται μόνο έναν λογαριασμό με την ανταλλαγή Οι επενδυτές συναλλάσσονται απευθείας με τον εκδότη token
Εμπιστοσύνη Δεν υπάρχουν ζητήματα εμπιστοσύνης. Οι ανταλλαγές εξασφαλίζουν τη δέουσα επιμέλεια πριν από την καταχώριση ενός διακριτικού Υπάρχουν ζητήματα εμπιστοσύνης λόγω ορισμένων εκδοτών διακριτικών που παρέχουν παραπλανητικές πληροφορίες
Ασφάλεια Εξαιρετικά ασφαλές, καθώς όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στον ιστότοπο ανταλλαγής Πολύ ανασφαλής, καθώς πραγματοποιούνται συναλλαγές στον ιστότοπο του έργου ICO, οι οποίοι ενδέχεται να μην διαθέτουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας

Περίληψη / λήξη παρατηρήσεων

Ο τομέας κρυπτονομισμάτων εξελίσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μόλις πέρυσι, η αγορά ήταν υπό υπαρξιακή απειλή από τα ζητήματα που προκύπτουν από την εμπιστοσύνη και τους κανονισμούς. Για να είμαστε σίγουροι, οι ICO εξαπάτησαν ανυποψίαστους επενδυτές και οι κυβερνήσεις το χρησιμοποιούσαν ως ραβδί για να νικήσει τον τομέα εκτός λειτουργίας. Ευτυχώς, οι προγραμματιστές βρήκαν STO που άλλαξαν την αφήγηση σχετικά με τον τομέα.

Σήμερα, οι IEO προωθούν την ώθηση για την αγορά και υπάρχει πιθανότητα ταχείας υιοθέτησης του κλάδου. Ωστόσο, υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των IEO, STO και ICO. Δείτε την περίληψη παρακάτω.

Περίληψη IEO εναντίον ICO εναντίον STO

Χαρακτηριστικό γνώρισμα IEO ICO ΣΤΟ
Πώληση διακριτικών Τα χρηματιστήρια είναι υπεύθυνα για την πώληση των διακριτικών μόλις καταχωρηθούν Ο εκδότης είναι υπεύθυνος για την πώληση Ο εκδότης διακριτικών ασφαλείας φροντίζει για τη διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων
Εμπορία & διαφήμιση Τα χρηματιστήρια κάνουν όλο το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση Οι ομάδες του έργου φροντίζουν όλη τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ Η ομάδα πίσω από το έργο κάνει το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση
Συναλλαγές Οι επενδυτές χρειάζονται μόνο έναν λογαριασμό με την ανταλλαγή Οι επενδυτές συναλλάσσονται απευθείας με τον εκδότη token Πραγματοποιείται στον ιστότοπο του εκδότη
Εμπιστοσύνη Δεν υπάρχουν ζητήματα εμπιστοσύνης. Οι ανταλλαγές διασφαλίζουν τη δέουσα επιμέλεια πριν από την καταχώριση ενός διακριτικού Υπάρχουν ζητήματα εμπιστοσύνης λόγω ορισμένων εκδοτών διακριτικών που παρέχουν παραπλανητικές πληροφορίες Υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης, καθώς τα διακριτικά έχουν εγγενή αξία / αντιπροσωπεύουν πραγματικά στοιχεία ενεργητικού
Ασφάλεια Εξαιρετικά ασφαλές, καθώς όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στον ιστότοπο ανταλλαγής Πολύ ανασφαλής, καθώς πραγματοποιούνται συναλλαγές στον ιστότοπο του έργου ICO, οι οποίοι ενδέχεται να μην διαθέτουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας Εξαιρετικά ασφαλές, καθώς το διακριτικό εμπίπτει σε κανονισμούς όπως το SEC στο Η.Π.Α..
Αμοιβές Προμήθεια για εκδότες χρεώσεων ανταλλαγής Χωρίς χρεώσεις Χωρίς χρεώσεις
Κανονισμός λειτουργίας Χωρίς ρύθμιση Χωρίς ρύθμιση Ρυθμιζόμενη

*Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me