Μια κριτική: Τι είναι το Kodak Blockchain;

Ο Kodak ήταν δημοφιλής για το πράγμα που τους άρεσε να κάνει. Ίσως έχετε ακούσει για τη Kodak να δημιουργεί την καλύτερη τεχνολογία. Δημιούργησαν την καταπληκτική κινηματογραφική επιχείρηση και προσέλαβαν επίσης τους καλύτερους μηχανικούς για την ανάπτυξη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Ωστόσο, πέφτουν αργά όταν υπέβαλαν αίτηση πτώχευσης το 2012.

Από εκεί, έχουμε διανύσει πολύ δρόμο.

Λοιπόν, τι είναι το blockchain Kodak?


Τα νέα νέα είναι ότι ο Kodak περιστρέφεται στο blockchain. Ο 130χρονος αργά περιστράφηκε στο blockchain και πήρε το μεγαλύτερο στοίχημα. Εδώ δημιουργήθηκε το “Kodak blockchain”.

Η αντίδραση από την κοινότητα ήταν πάντα ανάμικτη. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί ήταν μπερδεμένοι και άρχισαν να θέτουν ερωτήματα σχετικά με αυτήν την απόφαση. Οι μέτοχοι και οι επενδυτές, από την άλλη πλευρά, ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για να δουν την αλλαγή. Μόλις ήρθε η ανακοίνωση, οι τιμές των μετοχών διπλασιάστηκαν.

Γνωρίστε το ψηφιακό νόμισμα του Kodak – KODAKCoin

Αμέσως μετά τη μεγάλη ανακοίνωση, ο Kodak εμφανίστηκε και ονόμασε το ψηφιακό νόμισμά τους ήταν “KODAKcoin”. ο κέρμα είναι ένα ψηφιακό νόμισμα και πωλείται ως νόμισμα που θα βοηθήσει τις εταιρείες και τους φωτογράφους να έχουν καλύτερο έλεγχο στα δικαιώματα εικόνας. Ονομάζεται επίσης ως «φωτοκεντρική» κρυπτογράφηση.

Το KODAKCoin θα χρησιμοποιηθεί από τους φωτογράφους ως νόμισμα για χρήση στο επερχόμενο blockchain του Koda. Θα λειτουργήσει ως «μέσο ανταλλαγής».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kodak, Jeff Clarke, είναι εξαιρετικά θετικός για την κίνηση τους. Αυτός πρόσθεσε,

«Για πολλούς στον κλάδο της τεχνολογίας, το «blockchain» και το «cryptocurrency» είναι καυτά λόγια, αλλά για φωτογράφους που έχουν αγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό να διεκδικήσουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται, αυτές οι λέξεις-κλειδιά είναι τα κλειδιά για την επίλυση αυτού που έμοιαζε με ένα άλυτο πρόβλημα . Η Kodak πάντα προσπαθούσε να εκδημοκρατίσει τη φωτογραφία και να κάνει τη χορήγηση αδειών δίκαιη στους καλλιτέχνες.

Το KODAKCoin υποτίθεται ότι θα λειτουργήσει πλατφόρμα διαχείρισης δικαιωμάτων KodakOne. Η πλατφόρμα θα βοηθήσει τους φωτογράφους να διαχειριστούν τα ψηφιακά τους στοιχεία με τη δύναμη του blockchain.

Είναι το KODAKCoin πολύ καλό για να είναι αληθινό?

Η Kodak στοχεύει να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημιουργική βιομηχανία, δηλαδή τα πνευματικά δικαιώματα. Η υλική κλοπή και η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων είναι συχνό φαινόμενο στον τρέχοντα κόσμο των μέσων ενημέρωσης. Για μικρούς και μεγάλους παίκτες, είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθείτε κάθε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Συνδέοντας τα ψηφιακά δικαιώματα στο blockchain, οι εκδότες θα διευκολύνουν τη διαχείριση της πνευματικής τους ιδιοκτησίας. Θα λειτουργήσει συνδέοντας τη διεύθυνση IP του δημιουργού με την εικόνα με άδεια χρήσης. Θα υπάρχουν επίσης bots ανιχνευτών που χρησιμοποιούνται στο blockchain. Εάν το ρομπότ ανιχνευτή εντοπίσει κάποιον με διαφορετική διεύθυνση IP και χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσει την εικόνα, θα προκαλέσει ανησυχία στον ιδιοκτήτη για την κατάσταση.

Ωστόσο, το συναίσθημα της αγοράς προς την Kodak είναι σκεπτικό. Πολλοί ειδικοί μαντεύουν πώς η Kodak χρησιμοποιεί την κάρτα blockchain για να κερδίσει ταχύτερα κέρδη. Μπορεί να είναι μόνο μια τελευταία προσπάθεια διάσωσης της εταιρείας.

KodakOne, η πλατφόρμα διαχείρισης εικόνας θα λειτουργεί επίσης ως πλατφόρμα αδειοδότησης. Θα βοηθήσει τους φωτογράφους να πουλήσουν τη δουλειά τους.

Γνωρίστε το 2ο προϊόν κρυπτογράφησής τους: The Kodak KashMiner

Ο Kodak δεν σταμάτησε εκεί. Κυκλοφόρησαν επίσης το Kodak KashMiner που προφανώς μπορεί να ενοικιαστεί μόνο. Το μηχάνημα εμφανίζεται ακόμη και στο CES 2018. Θα σας κοστίσει ακριβώς 3.400 $.

Το πρόγραμμα ενοικίασης απευθύνεται σε ανθρακωρύχους κρυπτογράφησης που δεν θέλουν να περάσουν από την ταλαιπωρία για να δημιουργήσουν μια κατάλληλη εξέδρα ανθρακωρύχων. Μόλις ενοικιαστεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δύο χρόνια. Όχι μόνο αυτό, θα πρέπει να δώσετε το 50% των κερδών στα Spotlite Energy Systems της Καλιφόρνια. Αυτή η εταιρεία χορηγεί άδεια για την επωνυμία Kodak χρησιμοποιώντας το “Kodak Blockchain Project”.

Θα είναι αρκετό για να σώσει το μέλλον του Kodak?

Το Blockchain έδωσε στις εταιρείες μια δεύτερη ευκαιρία να επιβιώσουν στην ανταγωνιστική αγορά. Σχεδόν όλοι θέλουν να πηδήξουν στο blockwagon. Η όλη ιδέα του blockchain KodakOne και Kodak φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Η προστασία των εικόνων των φωτογράφων δεν ήταν ποτέ εύκολη, και με το blockchain, φαίνεται πιθανό. Οι φωτογράφοι θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το KODAKcoin, ψηφιακό νόμισμα για να τροφοδοτούν το σύστημα διαχείρισης ψηφιακών εικόνων τους, KodakOne.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το blockchain Kodak; Θα είναι επιτυχές; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Θέλετε να διαβάσετε κάτι παρόμοιο; Δείτε το Riot Blockchain.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία Blockchain; Ανατρέξτε στον οδηγό του Ultimate Beginner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me