Οφέλη του NEO – Πολύ περισσότερο από την έξυπνη οικονομία

Όταν ήρθε για πρώτη φορά το Bitcoin, κανείς δεν μπόρεσε να μαντέψει πόσο ευρέως θα γίνει αποδεκτή η κρυπτογράφηση. Ήταν μόνο η αρχή.

Σύντομα, είδαμε νέο κρυπτογράφηση που έλυσε τα προβλήματα που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση blockchain 1ης γενιάς, δηλαδή το Bitcoin. Ακολούθησαν οι Ethereum και Litecoin που βελτιώθηκαν σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ωστόσο, δεν ήταν τέλεια.

Γνωρίστε, NEO, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα blockchain που είναι επίσης γνωστή ως “Ethereum Killer” ή “Chinese Ethereum”.

Λοιπόν, τι είναι τόσο ξεχωριστό με το NEO; Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τα οφέλη του NEO για την κοινότητα κρυπτονομισμάτων.

Θα συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά του και θα το συγκρίνουμε επίσης με άλλα κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Ωστόσο, πριν ξεκινήσουμε, ας μάθουμε για το NEO εν συντομία.

Τι είναι το NEO?

Η NEO είναι ανοιχτή, αποκεντρωμένη πλατφόρμα blockchain και κρυπτογράφηση. Είναι το πρώτο του είδους και η Κίνα το ξεκίνησε.

Σύμφωνα με Ιστοσελίδα NEO,

«Η NEO χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain και ψηφιακή ταυτότητα για ψηφιοποίηση στοιχείων, για αυτοματοποίηση της διαχείρισης ψηφιακών στοιχείων χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια και για την πραγματοποίηση μιας «έξυπνης οικονομίας» με ένα κατανεμημένο δίκτυο.

Είναι ένα μπουκιά. Ωστόσο, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, σίγουρα θα καταλάβετε όλα όσα το περιβάλλουν. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τον τελικό οδηγό για το “Τι είναι το NEO Blockchain;”

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Κορυφαία 5 οφέλη της πλατφόρμας Neo Blockchain

1. Έξυπνη οικονομία

Η έξυπνη οικονομία είναι ένα από τα σημεία πώλησης της NEO. Είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που προσφέρουν άλλα κρυπτονομίσματα, ειδικά το Ethereum. Η έξυπνη οικονομία αποτελείται από ψηφιακά στοιχεία, ψηφιακές ταυτότητες και έξυπνα συμβόλαια.


Οφέλη του NEO

Συντελεστές εικόνας: NEO

Χρησιμοποιώντας έξυπνη οικονομία, θα είναι δυνατή η ψηφιοποίηση φυσικών στοιχείων στο blockchain.

Μόλις ψηφιοποιηθούν, μπορούν να παραμείνουν στο blockchain και να απολαμβάνουν οφέλη όπως αποκεντρωμένη, διαφανής, αξιόπιστη και ανιχνεύσιμη.

Ο καθένας μπορεί να εγγράψει ένα στοιχείο. Χρησιμοποιείται όλες αυτές οι πιθανές ψηφιακές ταυτότητες.

2. Ψηφιακή ταυτότητα

Λοιπόν, τι είναι η ψηφιακή ταυτότητα?

Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ένας τρόπος εγγραφής οποιουδήποτε οργανισμού, ατόμων ή άλλων οντοτήτων που μπορούν να κατέχουν ένα περιουσιακό στοιχείο. Υποστηρίζεται από ένα σύστημα γνωστό ως Υποδομή Δημόσιου Κλειδιού (PKI).

3. Έξυπνες συμβάσεις

Για να λειτουργήσει ολόκληρη η υποδομή στην εργασία, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιούν έξυπνες συμβάσεις. Σε αντίθεση με το Ethereum, η δημιουργία έξυπνων συμβολαίων στο NEO δεν απαιτεί από εσάς να μάθετε μια νέα γλώσσα προγραμματισμού. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε προγραμματιστής μπορεί να ξεκινήσει και να δημιουργήσει μια έξυπνη οικονομία στην πλατφόρμα NEO.

Η δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε γλώσσας προγραμματισμού γίνεται χάρη στην Universal Lightweight Virtual Machine του NEO. Είναι επίσης γνωστό ως NeoVM. Η εικονική μηχανή που προσφέρει η πλατφόρμα NEO είναι αποτελεσματική, σίγουρη και επεκτάσιμη.

4. DApps

Οφέλη Neo Blockchain

Συντελεστές εικόνας: ndapp.org

Λοιπόν, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για DApps στην πλατφόρμα NEO; Δεν είναι η αλήθεια. ΝΕΟ επίσης υποστήριξη Ανάπτυξη DApps. Διαβάστε περισσότερα για το NEO dApps Ecosystem: The Complete List

5. ΑΕΡΙΟ

Το GAS είναι το πιο ευεργετικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας NEO. Μπορεί να οριστεί ως η αντιστοίχιση στοιχείων του NEO. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι NEO θα λάβουν GAS. Είναι ένα μέρισμα που πληρώνεται για την κατοχή της NEO.

Διανέμεται σύμφωνα με έναν τύπο. Εάν έχετε NEO στο πορτοφόλι σας, θα λαμβάνετε GAS κάθε μέρα.

Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε 100 NEO, θα λαμβάνετε 0,03411 αέριο ετησίως. Για να μην αναφέρουμε, η τιμή του GAS έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό κίνητρο για την κατοχή της NEO.

Υπέροχα Έργα / Συνεργασίες στην πλατφόρμα

Μια πλατφόρμα μπορεί να είναι επιτυχής μόνο εάν έχει μεγάλα έργα σε αυτήν. Και, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά καλά έργα στην πλατφόρμα NEO. Όλα αυτά τα έργα προσθέτουν αξία στον ΝΕΟ με τον τρόπο του. Ας τα παραθέσουμε παρακάτω.

1. OnChain:

NEO για επιχειρήσεις

Συντελεστές εικόνας: OnChain

Η ΝΕΟ έχει μια βαθιά σχέση με OnChain. Έχουν παρόμοια πρόθεση όταν πρόκειται για λύση. Εν ολίγοις, το NEO λειτουργεί ως θεμέλιο λίθο για το DNA (Αποκεντρωμένη Αρχιτεκτονική Δικτύου) – το σύστημα του OnChain. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη σχέση τους εδώ.

2. ΕΠΟΜΕΝΟ:

Οφέλη έξυπνης οικονομίας NEO

Συντελεστές εικόνας: NEX

ΕΠΟΜΕΝΟ είναι ένα πολλά υποσχόμενο έργο που βασίζεται στο ΝΕΟ. Είναι μια αποκεντρωμένη λύση ανταλλαγής και πληρωμής στο NEO. Η προ-ICO διαδικασία εγγραφής ατόμων έχει ξεκινήσει και η κύρια πώληση έχει προγραμματιστεί αργότερα φέτος.

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα καταπληκτικά έργα και επενδύσεις στο NEO που κάνουν το NEO αξιόλογο. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν Έργο ICO, Πόλη της Σιών, NEOX και άλλοι.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τα οφέλη του NEO; Σας αρέσει το οικοσύστημα του ή τι έχει να προσφέρει; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map