NEO dApps Ecosystem: Πλήρης κατάλογος Αποκεντρωμένων Εφαρμογών Blockchain NEO

Η NEO στοχεύει στην παροχή μιας έξυπνης οικονομίας που όχι μόνο επιλύει το πρόβλημα της ψηφιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων αλλά δημιουργεί επίσης ένα δίκτυο εμπιστοσύνης.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν λίγες πλατφόρμες blockchain που παρέχουν αποκεντρωμένες εφαρμογές, αλλά το NEO είναι επίσης μία από αυτές τις πλατφόρμες που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργούν dApps αρκετά εύκολα. Μερικά από τα NEO dApps στοχεύουν στην επίλυση πολύπλοκων πραγματικών προβλημάτων και στην επανάσταση της χρήσης του blockchain NEO.

Λοιπόν, γιατί να αναπτύξετε μια αποκεντρωμένη εφαρμογή στο NEO?

Η NEO επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν dApps χωρίς να μάθουν καμία νέα γλώσσα προγραμματισμού. Αυτό είναι μια τεράστια ώθηση όσον αφορά το κόστος ανάπτυξης. Εξασφαλίζει επίσης την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων. Όχι μόνο οι νέοι προγραμματιστές που είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν τα dApps τους στο blockchain NEO μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την ανάγκη NEO / GAS. Εάν επιλεγεί, οι προγραμματιστές λαμβάνουν την απαιτούμενη κρυπτογράφηση για να εκτελέσουν δοκιμές και να δουν τα αποτελέσματα από τους ίδιους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη του NEO.

NEO dApps Οικοσύστημα – Infographic

Γράφημα NEO dApps

Η έρευνά μας έγινε με τρόπο ώστε να διασφαλιστεί ότι οι NEO dApps εμπίπτουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Και οι 29 εφαρμογές έχουν μια συγκεκριμένη κατηγορία που σχετίζεται με αυτό. Ας τα αναφέρουμε παρακάτω πριν ξεκινήσουμε με την πλήρη λίστα των NEO dApps.

 1. Ανταλλαγή: Nex, Aphelion, Epenex
 2. Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Adex, GagaPay
 3. Αγορά: RedPulse, Zeepin, Travala, Phatsma, Thor, MoonLight, Narrative, Impulsify
 4. Ταυτοποίηση: TheKey, Bridge Protocol
 5. Βελτιστοποίηση: Apex, Trinity
 6. Υπηρεσία: Effects.AI, MyWish, NNS
 7. FinTech: AlphaCat, SpotCoin
 8. Παιχνίδια: AsuraCoin, FTW
 9. Όλα συμπεριλαμβάνονται: Σέννο
 10. ΙΩΤ: Ορμπί
 11. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Θεραπευτικό
 12. Αποκεντρωμένο δίκτυο: Αλυσίδα QLC

Τώρα, ας ξεκινήσουμε!

Ο πλήρης κατάλογος των NEO dApps από τον Ιούνιο του 2018

Σε αυτό το άρθρο, θα δημοσιεύσουμε την πλήρη λίστα των NEO dApps εκεί έξω. Έτσι, χωρίς καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

1. Nex

Το Nex είναι ένα από τα συναρπαστικά έργα στο blockchain NEO. Είναι μια κρυπτογενής εμπορική πλατφόρμα. Διαθέτει επίσης δυνατότητα δημιουργίας υπηρεσιών πληρωμών. Επιπλέον, λειτουργεί σε αποκεντρωμένη μορφή που εκμεταλλεύεται τον κινητήρα που ταιριάζει εκτός αλυσίδας. Ο κινητήρας διασφαλίζει ότι οι πολύπλοκες συναλλαγές σε διαφορετικά blockchain ολοκληρώνονται γρηγορότερα. Και, ναι, το Nex μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά blockchain. Για παράδειγμα, μπορεί να λειτουργήσει τόσο μέσω του Ethereum όσο και του NEO.

Η ομάδα πίσω από το Nex είναι επίσης ισχυρή και συμβιβάζεται μεταξύ βετεράνων εμπειρογνωμόνων κρυπτογράφησης και προγραμματιστών. Επί του παρόντος, βρίσκονται στη διαδικασία κυκλοφορίας του Framework. Παράλληλα, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια πώληση μάρκας για τη χρηματοδότηση του έργου.


NEO top dapp - ΕΠΟΜΕΝΟ

Συντελεστές εικόνας: NEX

Χαρακτηριστικά

 • Η Nex μπορεί να χειριστεί μεγάλο όγκο συναλλαγών χρησιμοποιώντας τον κινητήρα που ταιριάζει εκτός αλυσίδας.
 • Οι σύνθετες συναλλαγές μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευκολία.
 • Λειτουργεί με έξυπνα συμβόλαια τρίτων ως σύστημα πληρωμών.
 • Επιτρέπει τη διαπραγμάτευση σε πολλές λύσεις blockchain

Δικτυακός τόπος:https://neonexchange.org/

Μεσαίο:https://medium.com/neon-exchange

Κατηγορία: Ανταλλαγή

2. Adex

Το Adex είναι ένα δίκτυο διαφημίσεων που βασίζεται σε blockchain. Με το Adex, οι έμποροι μπορούν να συνδεθούν με το σωστό κοινό και να διασφαλίσουν ότι ο προϋπολογισμός μάρκετινγκ τους χρησιμοποιείται πιο αποτελεσματικά. Από την άλλη πλευρά, ένας μέσος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να δημιουργήσει έσοδα από την επιρροή του στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να συνδεθεί με διαφημιζόμενους και να εξασφαλίσει ποιοτική επισκεψιμότητα μέσω μιας συμφωνίας.

Παρόλο που το Adex ξεκίνησε αρχικά με το Ethereum blockchain, είδαν ότι το NEO blockchain είναι καλύτερο. Βρίσκονται στη διαδικασία μεταφοράς στο ΝΕΟ. Το δίκτυό τους έχει επίσης τους υψηλότερους διεθνείς εκδότες.

adex

Συντελεστές εικόνας: Adex

Χαρακτηριστικά

 • Δεν υπάρχουν προμήθειες και χρεώσεις που σχετίζονται με το δίκτυο.
 • Η αναφορά γίνεται με διαφάνεια.
 • Υποστηρίζει την προβολή διαφημίσεων πολλαπλών συσκευών.
 • Με τη διαφάνεια και την ακεραιότητα του blockchain, οι απάτες ελαχιστοποιούνται.

Δικτυακός τόπος:https://www.adex.network/

Μεσαίο:https://medium.com/the-adex-blog

Κατηγορία: Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

3. RedPulse

Το RedPulse είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα που ασχολείται με την ευφυΐα της αγοράς. Δημιουργείται ειδικά για τις κεφαλαιακές και χρηματοοικονομικές αγορές της Κίνας. Το βασικό σημείο πώλησης της πλατφόρμας είναι η ανοιχτή έρευνά της. Βοηθά στη σύνδεση των επαγγελματιών, των ειδικών της βιομηχανίας και άλλων επαγγελματιών. Εν ολίγοις, θέλει να είναι ένα οικοσύστημα ανταλλαγής γνώσεων.

ΝΕΟ αποσυμπιεσμένη εφαρμογή redpulse

Συντελεστές εικόνας: Red Pulse

Χαρακτηριστικά

 • Το οικοσύστημα αφορά στην κοινή χρήση ερευνητικού περιεχομένου. Παρέχοντας τους καλύτερους δυνατούς ειδικούς στον κλάδο, επιτρέπει σε οποιονδήποτε να μάθει για την αγορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 • Η χρήση του blockchain επιτρέπει στο περιεχόμενο να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο και διαφανέστερο.
 • Επιτρέπει στον αναλυτή και σε άλλους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης χωρίς υπερφόρτωση.

Δικτυακός τόπος:https://www.redpulse.com/

Ιστολόγιο: https://blog.red-pulse.com/

Κατηγορία: Αγορά

4. Το κλειδί

Το κλειδί είναι ένα αποκεντρωμένο οικοσύστημα που λειτουργεί ως εργαλείο επαλήθευσης ταυτότητας. Χρησιμοποιεί το blockchain και τα εθνικά μεγάλα δεδομένα. Είναι ένα εργαλείο αναγνώρισης που λειτουργεί σε συνδυασμό με το blockchain. Δύο σημαντικές έννοιες περιλαμβάνουν ταυτοποίηση πολλαπλών διαστάσεων (BDMI) και πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης (PII). Η κυβέρνηση ελέγχει αυτές τις δύο τεχνολογίες και διασφαλίζει ότι όλοι όσοι προστίθενται στο blockchain είναι επαληθευμένοι. Εν ολίγοις, είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα που στοχεύει στον εντοπισμό περιουσιακών στοιχείων ή ατόμων που χρησιμοποιούν τη δύναμη του blockchain και του National Big-data.

NEO dapp thekey

Συντελεστές εικόνας: Το κλειδί

Χαρακτηριστικά

 • Με τη χρήση του TheKey, το συνολικό κόστος της ταυτοποίησης γίνεται χαμηλό καθώς αφαιρεί τη διπλή συλλογή δεδομένων, τον έλεγχο ταυτότητας και την επεξεργασία.
 • Με το blockchain, τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο οικοσύστημα προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ακριβές, αξιόπιστο και περιεκτικό.
 • Βελτιώνει την εμπειρία χρήστη σε νέα επίπεδα. Τα πάντα είναι προσβάσιμα μέσω μιας μόνο εφαρμογής.

Δικτυακός τόπος:https://www.thekey.vip/

Μεσαίο: https://medium.com/@thekeyvip

Κατηγορία: Ταυτοποίηση

5. Zeepin

Στην αγορά, υπήρχε πάντα η ανάγκη για μια λύση blockchain που μπορεί να φροντίσει τα δημιουργικά εκεί έξω. Η Zeepin στοχεύει να κάνει ακριβώς αυτό. Χτίζουν μια κατανεμημένη νέα οικονομία που προορίζεται μόνο για τη δημιουργική βιομηχανία. Για να βεβαιωθείτε ότι η λύση είναι διαφορετική από τις άλλες, εκμεταλλεύεται την τεχνολογία blockchain.

Οι δημιουργικές βιομηχανίες θα απολαύσουν καλύτερη υποστήριξη και σύνδεση. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα προστατευθούν καλύτερα και θα λάβουν περισσότερη αναγνώριση για τη δουλειά τους. Χρησιμοποιεί το ψηφιακό νόμισμα ZPT για να κάνει τις συναλλαγές δυνατές στο Zeepin. Εν ολίγοις, τα δημιουργικά μπορούν να προστατεύσουν το έργο τους. εταιρείες μπορούν να βρουν ταλέντο, μπορεί να γίνει crowdfunding για έργα, μπορεί να γίνει πρόσληψη ταλέντων και ούτω καθεξής. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για τη χρήση της πλατφόρμας.

NEO dApp - zeepin

Συντελεστές εικόνας: Zeepin

Χαρακτηριστικά

 • Δημιουργήστε εμπιστοσύνη μεταξύ των μερών με τη βοήθεια αυτοματοποιημένης εξουσιοδότησης και έξυπνων συμβάσεων για σκοπούς συμφωνίας.
 • Τα έργα μπορούν πλέον να προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
 • Οι διευθυντές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Zeepin για την πρόσληψη ταλέντων.
 • Η χρηματοδότηση μπορεί να γίνει όποτε χρειάζεται.

Δικτυακός τόπος:https://www.zeepin.io/

Μεσαίο: https://medium.com/@zeepin

Κατηγορία: Makretplace

6. GagaPay

Το GagaPay είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ που δημιουργείται πάνω από το blockchain. Οποιοσδήποτε έμπορος μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για τη δημιουργία διαφορετικών μορφών εκστρατειών μάρκετινγκ, όπως παραπομπή, δίκτυο ή μάρκετινγκ συνεργατών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ανταμοιβές γενναιοδωρίας και παραπομπής. Όλα τροφοδοτούνται με τη βοήθεια έξυπνων συμβάσεων NEO. Η πλατφόρμα προσφέρει έναν απρόσκοπτο λογαριασμό μεταφοράς και απόθεσης για να διασφαλίσει ότι ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Εκτός από αυτό, προσφέρει επίσης τα πάντα σε έναν λογαριασμό. Έχει έναν μοναδικό τρόπο επίλυσης επιχειρηματικών προβλημάτων. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από blockchain όσο και από μη blockchain επιχειρήσεις όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

gagapay

Χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει ασφαλείς και έξυπνες εξουσίες NEO.
 • Τα συστήματα πληρωμών τρίτων υποστηρίζονται πλήρως για απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη
 • Αυτοματοποιήστε το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας με τη βοήθεια έξυπνων συμβάσεων
 • Δείτε τα κέρδη σε πραγματικό χρόνο και τη δομή του δικτύου.

Δικτυακός τόπος:https://www.gagapay.network/

Μεσαίο: https://medium.com/@GagapayOfficial

Κατηγορία: Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

7. Τράβαλα

Το Travala είναι ένα μάρκετινγκ κρατήσεων βασισμένο αποκλειστικά στο NEO. Στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος της κράτησης ταξιδιού με τη χρήση blockchain. Η διαδικτυακή πλατφόρμα θα χρησιμοποιεί τόσο αποκεντρωμένη μηχανή blockchain όσο και NEO. Συνδυάζοντας και τα δύο, θα πάρουμε το Travala Booking Marketplace.

Για να ενισχύσετε την ιδέα, θα χρησιμοποιηθεί το βιβλίο κρατήσεων AVA. Θα λειτουργήσει ως πυρήνας του οικοσυστήματος. Οι χρήστες, από την άλλη πλευρά, θα επικοινωνήσουν από ομότιμους με ομότιμους, εξαλείφοντας τον μεσάζοντα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχει προμήθεια 0%.

travala NEO dapp

Συντελεστές εικόνας: Travala

Χαρακτηριστικά

 • Ο καθένας μπορεί να κάνει κράτηση αμέσως από οπουδήποτε. Οι κρατήσεις είναι άμεσες χάρη στη χρήση του blockchain.
 • Συνδυάζεται καλά με όλη την τρέχουσα αγορά, καθιστώντας την σχετική με την τρέχουσα αγορά.
 • Μια ισχυρή κοινή οικονομία όπου οι χρήστες επωφελούνται περισσότερο.
 • Η εφαρμογή Travala προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή και εμπειρία.

Δικτυακός τόπος: https://project.travala.com/

Μεσαίο:https://medium.com/@travala

Κατηγορία: Αγορά

8. Κορυφή

Το Apex είναι ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα έργα που είναι χτισμένο πάνω από το blockchain NEO. Η ιδέα πίσω από το Apex είναι η δημιουργία ενός δικτύου για τους καταναλωτές με άμεση αλληλεπίδραση με τις επιχειρήσεις. Εν ολίγοις, στοχεύει στη βελτίωση της αξίας στην εμπλοκή B2C. Χρησιμοποιεί διπλό μηχανισμό συναίνεσης. Ο μηχανισμός χρησιμοποιείται για να προσφέρει τόσο ευελιξία όσο και απόδοση σε εφαρμογές B2C. Λειτουργεί σε όλο τον κύκλο ζωής των πελατών και διασφαλίζει επίσης ότι τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ του κύριου δικτύου (DPoS) και του δευτερεύοντος δικτύου (PoS).

apex dapp blockchain

Συντελεστές εικόνας: Apex

Χαρακτηριστικά

 • Το Apex λειτουργεί καλύτερα για επιχειρηματικές πλευρικές αλυσίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση της επεκτασιμότητας και επίσης την κλιμάκωση του οικοσυστήματος εφαρμογών σε πλευρικές αλυσίδες εκτός από το πρωτεύον δίκτυο.
 • Το Apex χρησιμοποιεί ισχυρούς και στιβαρούς συνδέσμους δεδομένων που παρέχουν πραγματική συνδεσιμότητα.
 • Βελτιωμένα ευέλικτα, έξυπνα συμβόλαια πολλαπλών επιπέδων που μπορούν να λειτουργήσουν σε πολλαπλά συστήματα για βελτιωμένη συνδεσιμότητα.
 • Προσφέρει μια μηχανή συναλλαγών δεδομένων που χτίζει εμπιστοσύνη B2C, ασφάλεια καταναλωτών και ιδιοκτησία δεδομένων

Δικτυακός τόπος:http://apex.chinapex.com

Μεσαίο: https://medium.com/@apexstories

Κατηγορία: Βελτιστοποίηση

9. Τριάδα

Οι τρέχουσες λύσεις blockchain δυσκολεύονται πάντα να έχουν κλιμάκωση, απόρρητο και χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών. Εδώ μπαίνει η Trinity. Πρόκειται για μια λύση κλιμάκωσης εκτός αλυσίδας που στοχεύει στην επίλυση όλων των παραπάνω προβλημάτων. Φέρνει επίσης σταθερότητα στα κύρια στοιχεία της αλυσίδας. Η Trinity χρησιμοποιεί τεχνολογία κρατικού καναλιού. Αυτό σημαίνει ότι βελτιώνει την ταχύτητα των συναλλαγών σε νέα επίπεδα.

Η κλιμάκωση εκτός αλυσίδας, εάν γίνει σωστά, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης των στοιχείων της κύριας αλυσίδας. Όχι μόνο αυτό βελτιώνει επίσης τη συνολική υποδομή παρέχοντας καλύτερη επεκτασιμότητα, ασφάλεια και βελτιωμένη αλληλεπίδραση λόγω ταχύτερων συναλλαγών. Αναπαράγει επίσης χαμηλό κόστος για συναλλαγές.

εφαρμογή trininty neo blockchain

Συντελεστές εικόνας: Trinity

Χαρακτηριστικά

 • Υποστηρίζει διασταυρούμενες συναλλαγές περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων και αξίας.
 • Είναι απολύτως αυτόνομο και αποδίδει καλά σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο όπου η απόδοση είναι κρίσιμος παράγοντας.
 • Το Dapps επιτρέπει την αυτοματοποίηση των πραγμάτων και τη διασφάλιση της σύνδεσης του δικτύου.
 • Η ανταλλαγή πληροφοριών γίνεται ασφαλής και αξιόπιστη.

Δικτυακός τόπος:https://trinity.tech

Μεσαίο: https://medium.com/@protocoltrinity

Κατηγορία: Βελτιστοποίηση

10. Αφίλιο

Το Aphelion είναι μια «επαναστατική πλατφόρμα συναλλαγών P2P». Είναι μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης που χτίστηκε πάνω από το blockchain NEO. Είναι αποκεντρωμένη, χωρίς σύνορα και χωρίς εμπιστοσύνη. Το Aphelion στοχεύει στην παροχή συναλλαγών κρυπτογράφησης peer-to-peer σε όλο τον κόσμο με τη χρήση της εφαρμογής App Distolved Exchange Asset Ledger (D.E.A.L). Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ο τρίτος να ελέγξει την ανταλλαγή.

Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει επίσης ότι δεν υπάρχουν υψηλά τέλη, κλειδωμένες συναλλαγές, πάγωμα κεφαλαίων ή κλοπές με τη μορφή παραβίασης. Όλα είναι αποκεντρωμένα και λειτουργούν τόσο στην αλυσίδα όσο και στην αλυσίδα. Επιπλέον, τα κουπόνια APH που δαπανώνται κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης επιστρέφονται στους κατόχους. Λειτουργεί ως συνεργασία NEO / GAS.

εφαρμογή aphelion NEO

Συντελεστές εικόνας: Aphelion

Χαρακτηριστικά

 • Πλήρως αποκεντρωμένη. Δεν χρειάζονται μεσάζοντες.
 • Είναι χωρίς σύνορα. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
 • Ισχυρό δίκτυο P2P με άμεσες συναλλαγές και περιβάλλον χωρίς εμπιστοσύνη που διαχειρίζονται έξυπνα συμβόλαια.

Δικτυακός τόπος:https://aphelion.org/

Μεσαίο:https://medium.com/@ianholtz

Κατηγορία: Ανταλλαγή

11. Επίδραση AI

Το Effect AI είναι το επόμενο NEO dApp μας. Είναι ένα αποκεντρωμένο δίκτυο τεχνητής νοημοσύνης. Είναι πλήρως χτισμένο πάνω από το NEO. Χρησιμοποιεί έναν «αποκεντρωμένο μηχανικό Τούρκο» γνωστό ως Effect Force. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση κατά παραγγελία ανθρώπινου δυναμικού. Το εργατικό δυναμικό μπορεί να κλιμακωθεί χωρίς όρια μεγέθους και επαναλαμβανόμενες εργασίες. Για τις επιχειρήσεις, αυτό ανοίγει νέα σύνορα καθώς επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση των πόρων της εταιρείας.

Για να κάνει τα πάντα δυνατά, χρησιμοποιεί το δίκτυο εφέ. Το εφέ δικτύου λειτουργεί για την παροχή υπηρεσιών δικτύου στην αγορά AI. Υπάρχουν τρεις φάσεις στο δίκτυο. Όλες αυτές οι φάσεις δεν απαιτούν τέλη και βοηθούν τους χρήστες να αναπτυχθούν γρήγορα. Επίσης, τα διακριτικά NEP-5 χρησιμοποιούνται για την τροφοδότησή του. Οι τρεις φάσεις είναι δύναμη ισχύος, έξυπνη αγορά εφέ και ισχύς εφέ.

εφέ -αι dapp neo

Συντελεστές εικόνας: Effect AI

Χαρακτηριστικά

 • Το EFX Token τροφοδοτεί το οικοσύστημα
 • Ολοκληρώστε τη δουλειά σας με ανθρώπινο εργατικό δυναμικό κατά παραγγελία
 • Μια εντελώς επεκτάσιμη λύση με επαναλαμβανόμενες εργασίες και χωρίς όριο μεγέθους.

Δικτυακός τόπος: https://effect.ai/

Μεσαίο: https://medium.com/@effectai

Κατηγορία: Υπηρεσία

12. AlphaCat

Το AlphaCat είναι μια λύση blockchain με βάση το Fintech. Στόχος του είναι να προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα πλεονέκτημα παρέχοντας τους προβλέψεις Επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα με τη χρήση συμβούλων ρομπότ για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα Η πλατφόρμα δημιουργείται επί του παρόντος από τα μέλη του προγράμματος AI της Google και επίσης από οικονομικούς εμπειρογνώμονες από τη Wall Street Ο στόχος είναι η παροχή ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στους χρήστες με αλγόριθμους συναλλαγών αιχμής. Οι αλγόριθμοι εκμεταλλεύονται επίσης τα δεδομένα Bit και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Εν ολίγοις, η AlphaCat θέλει να διευκολύνει οποιονδήποτε να ξεκινήσει τις συναλλαγές με τα κρυπτονομίσματα. Το καθιστά προσβάσιμο και ο καθένας μπορεί να επενδύσει χωρίς το φόβο του άγνωστου. Έχει να κάνει με τη χρήση της τρέχουσας τεχνολογίας για τη βελτίωση της εμπορικής εμπειρίας του χρήστη.

εφαρμογή alphacat neo

Συντελεστές εικόνας: AlphaCat

Χαρακτηριστικά

 • Παρέχει μια πλήρως αποκεντρωμένη πλατφόρμα που βασίζεται στη φήμη και την εμπιστοσύνη.
 • Η αγορά Robo-Advisor υποστηρίζεται από τα Big Data και AI
 • Λειτουργεί τόσο για ειδικούς όσο και για αρχάριους.

Δικτυακός τόπος:https://www.alphacat.io/

Μεσαίο: Κανένα

Κατηγορία: Fintech

13. AsuraCoin

Το AsuraCoin είναι το επόμενο έργο μας NEO που τράβηξε την προσοχή μας. Είναι μια πλατφόρμα που στοχεύει στη βελτίωση του κόσμου των τυχερών παιχνιδιών. Για να το κάνει αυτό, παρέχει τόνους χαρακτηριστικών όπως κανόνες στοιχημάτων, ζωντανή ροή, προμήθεια και στοιχήματα κοινότητας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η AsuraCoin θα εργαστεί επίσης για να διδάξει το κοινό από κανέναν άλλο από τον καλύτερο παίκτη. Θα αναλύσουν τα καλύτερα παιχνίδια και θα διδάξουν επαγγελματικές στρατηγικές, ανάπτυξη δεξιοτήτων, λήψη αποφάσεων και ούτω καθεξής.

asura-coin - αποκεντρωμένη εφαρμογή NEO

Συντελεστές εικόνας: Asura Coin

Χαρακτηριστικά

 • Η πλατφόρμα θα προσφέρει κοινότητα στοιχημάτων και επίσης δώρα νομισμάτων ASA στους νικητές. Αργότερα, θα διοργανωθούν επίσης τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 • Τα στοιχήματα σε διαδικτυακά παιχνίδια θα γίνουν άνετα με τους νέους κανόνες στοιχημάτων που θα φέρει το AsuraCoin.
 • Η κοινότητα μπορεί να ορίσει κανόνες
 • Πλήρως ασφάλεια δεδομένων για να είστε στο blockchain. Αξιοποιεί την τεχνολογία blockchain NEO για να το κάνει.

Δικτυακός τόπος:https://asuracoin.io/

Μεσαίο: https://www.medium.com/@asuracoin

Κατηγορία: Παιχνίδια

14. Σέννο

Το Senno είναι μια πλατφόρμα ανάλυσης συναισθημάτων. Χρησιμοποιεί αλγόριθμους AI και ανάλυση κατανεμημένων συναισθημάτων. Χρησιμοποιώντας τα, παρέχει αναλυτικά στοιχεία επιχειρησιακής νοημοσύνης και οικοσύστημα σοφίας πλήθους σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις θα έχουν ευκολότερο χρόνο στη λήψη αποφάσεων. Το Senno είναι χτισμένο πάνω από το blockchain NEO και είναι πλήρως αποκεντρωμένο. Επιπλέον, προσφέρει διάφορους τρόπους ανάλυσης των δεδομένων με τη βοήθεια των αλγορίθμων.

Λειτουργεί συλλέγοντας δεδομένα, ακολουθούμενη από ταξινόμηση δεδομένων και βασική ανάλυση. Μόλις ολοκληρωθεί, στη συνέχεια χρησιμοποιεί λεξική ανάλυση και έξυπνα συμβόλαια. Τέλος, κάνει διανομή και δημιουργία εσόδων στην αγορά.

senno dapp neo

Συντελεστές εικόνας: Senno

Χαρακτηριστικά

 • Το Senno χρησιμοποιεί το Τεχνητό Νευρωνικό Δίκτυο (ANN) και παρέχει συλλογή και ανάλυση δεδομένων για ζωντανές εκδηλώσεις. Ο αλγόριθμος μηχανικής μάθησης αναπτύσσεται επίσης με τη μάθηση.
 • Πλήρως αποκεντρωμένη και ανοιχτή πηγή. Η οικονομία βασίζεται στο NEO.
 • Τα διακριτικά SENNO επιβραβεύονται σε οποιονδήποτε υποστηρίζει το δίκτυο και το προσθέτει αξία παρέχοντας υπολογιστική ισχύ ή δεξιότητες ανάπτυξης.

Δικτυακός τόπος: https://senno.io/

Μεσαίο: Κανένα

Κατηγορία: AI

15. Switcheo

Το Switcheo είναι ένα ακόμη εκπληκτικό χρηματιστήριο χτισμένο πάνω από το NEO. Χρησιμοποιεί επίσης μάρκες NEP-5. Το Switcheo ορίζεται καλύτερα ως “Αποκεντρωμένη ανταλλαγή πολλαπλών αλυσίδων”. Η ανταλλαγή είναι ήδη ζωντανή και μπορείτε να πάτε και να δείτε τι έχει να προσφέρει. Όχι μόνο αυτό, το αναβαθμίζουν με νέα χαρακτηριστικά για την κυκλοφορία του Switcheo Exchange v 2.0.

Με το Switcheo, μπορείτε να ανταλλάξετε προϊόντα NEO, GAS, RPX, WH, IAM, TKY, & TNC. Αυτό σημαίνει ότι μόνο τα διακριτικά NEP-5 είναι προς το παρόν διαπραγματεύσιμα στην πλατφόρμα.

switcheo neo dapp ανταλλαγή

Συντελεστές εικόνας: Switcheo

Χαρακτηριστικά

 • Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές και να αποσύρετε αμέσως χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα.
 • Υπάρχουν χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών που σχετίζονται με αυτό. Επίσης, δεν υπάρχουν τέλη ανάληψης.
 • Η ανταλλαγή tokens NEP είναι δυνατή χάρη στη λειτουργία Dynamic Call του Switcheo. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε διακριτικό NEP-5 θα είναι διαθέσιμο στο εμπόριο στην πλατφόρμα μόλις λήξει το ICO του.

Δικτυακός τόπος:https://switcheo.network/

Μεσαίο: https://medium.com/switcheo

Κατηγορία: Ανταλλαγή

16. Orbis

Το Orbis είναι ένα μοναδικό έργο που στοχεύει στην ανύψωση των κοινοτήτων Bluetooth σε όλο τον κόσμο. Θέλει να παρέχει ένα παγκόσμιο, ασφαλές, ανοιχτό και αποκεντρωμένο δίκτυο στην κοινότητα. Με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπει στους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση στην ανάπτυξη Bluetooth mess. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως ψηφιακή υποδομή, δεδομένα συγκέντρωσης πλήθους, IoT, διαχείριση συστήματος και logistics.

Η τεχνολογία Bluetooth είναι πάντα μια χρήσιμη τεχνολογία. Επιλύει επίσης το πρόβλημα που δεν επιλύουν οι εφαρμογές που βασίζονται σε WiFi. Ο Orbis θέλει να επωφεληθεί από αυτό και να κάνει έναν υπέροχο κόσμο από αυτόν.

orbis neo dapp

Συντελεστές εικόνας: Orbis

Χαρακτηριστικά

 • Το διακριτικό Orbis (OBT) ενεργοποιεί το δίκτυο. Είναι κομμένο με τη χρήση της εφαρμογής. Επιπλέον, οι ενεργοί κόμβοι λαμβάνουν επίσης το μερίδιό τους των διακριτικών OBT.
 • Το Διαδίκτυο θα είναι προσβάσιμο από την τοπική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν μια καταπληκτική εφαρμογή χρησιμοποιώντας το δίκτυο και να εφαρμόσουν σε διαφορετικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του IoT.
 • Τελευταίο, αλλά όχι το λιγότερο, θα υπάρχει ο Obistore. Είναι ένα κατάστημα που είναι ανοιχτό σε ανάπτυξη τρίτων και δεν εξαρτάται από τη λειτουργία υποδομής δικτύου BLE.

Δικτυακός τόπος: https://orbismesh.com

Μεσαίο: Κανένα

Κατηγορία: IOT

17. Πρωτόκολλο Bridge

Το Bridge Protocol είναι ένα έργο που στοχεύει στη δημιουργία νέων προτύπων και εργαλείων για KYC, επιχειρήσεις και ICO. Αυτό σημαίνει ότι δίνει τη δύναμη στα χέρια των χρηστών και του οργανισμού που στοχεύει στην προστασία και τη διαχείριση των ευαίσθητων πληροφοριών τους. Το πρωτόκολλο Bridge αξιοποιεί πλήρως το πλαίσιο NEO για να το πράξει.

Τα πρότυπα θα δημιουργηθούν επίσης για άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν σε πολλαπλούς ICO. Η ιδέα είναι να υπάρχει πρότυπο επιτρεπόμενων για κάθε χρήστη. Έχουν επίσης εισαγάγει πιστοποιητικά γέφυρας. Αυτό θα δώσει εμπιστοσύνη στον χρήστη να κάνει αλληλεπίδραση με μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή ICO.

γέφυρα neo blockchain dapp

Συντελεστές εικόνας: Bridge

Χαρακτηριστικά

 • Τα αναγνωριστικά στο blockchain θα διατηρηθούν κάτω από το Bridge Identity Management System. Θα διαχειρίζεται επίσης την πιστοποίηση, την ανάκληση και την έκδοση της εν λόγω ταυτότητας.
 • Τα πιστοποιητικά Bridge θα εκχωρηθούν σε οντότητες έτσι ώστε να μπορούν να εμπιστευθούν.
 • Παρέχει μάρκετινγκ και μάρκες TOLL για πρόσβαση σε ευκαιρίες ανάπτυξης, πρότυπα ICO, νομικές συμφωνίες και ούτω καθεξής.

Δικτυακός τόπος: https://www.bridgeprotocol.io/

Μεσαίο: https://medium.com/@bridgeprotocol

Κατηγορία: Ταυτοποίηση

18. Phatsma

Το Phatsma είναι μια πλατφόρμα διανομής περιεχομένου. Είναι γρήγορο, ασφαλές και αποκεντρωμένο. Το έργο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτόκολλο Phantasma. Το πρωτόκολλο παρέχει στους δημιουργούς περιεχομένου για τη διανομή του υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα με τον φόβο της κλοπής. Επίσης, η πλατφόρμα είναι απόλυτα ασφαλής, προστατεύοντας τη σκληρή δουλειά σας από παραβίαση ή διαρροή πληροφοριών.

Επίσης, χρησιμοποιώντας μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα, τα έσοδα που οι δημιουργοί περιεχομένου δεν μοιράζονται με κανένα μεσάζοντα. Όχι μόνο αυτό, το περιεχόμενο δεν θα κλειδωθεί επειδή βρίσκεται στην αποκεντρωμένη πλατφόρμα. Συνολικά, μια εξαιρετική πρωτοβουλία με βελτιωμένη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής.

phatsma neo dapp

Συντελεστές εικόνας: Phatsma

Χαρακτηριστικά

 • Τρέχει στο blockchain. Παρέχει επίσης στους χρήστες πλήρη έλεγχο του περιεχομένου τους.
 • Η διεύθυνση crypto-wallet χρησιμοποιείται επίσης για τη διαχείριση της ιδιοκτησίας του περιουσιακού στοιχείου. Το περιεχόμενο αποθηκεύεται με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο εσείς να έχετε πρόσβαση σε αυτό.
 • Το περιεχόμενο είναι κρυπτογραφημένο και δεν μπορεί να κλαπεί από κανέναν άλλο.
 • Το blockchain χρησιμοποιείται επίσης για αποθήκευση και τα έξυπνα συμβόλαια το τροφοδοτούν.

Δικτυακός τόπος: https://phantasma.io/

Μεσαίο: Κανένα.

Κατηγορία: Αγορά

19. Θορ

Το Thor είναι μια οικονομία συναυλίας βασισμένη αποκλειστικά στο NEO. Η αγορά freelancer είναι μεγάλη και υπάρχει ανάγκη για λύση blockchain για αυτό. Εκεί μπαίνει ο Thor. Λειτουργεί για εταιρείες κατ ‘απαίτηση και ελεύθερους επαγγελματίες και τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας blockchain. Καλούν εργολάβους, «Εργάτες της Ελευθερίας».

Για συμβόλαια, τα οφέλη περιλαμβάνουν παροχές υγείας, άμεση αμοιβή, αποταμίευση συνταξιοδότησης και ούτω καθεξής. Οι αποταμιεύσεις συνταξιοδότησης είναι επίσης αυτοματοποιημένες. Επίσης, η επιχείρηση θα είναι σε θέση να διαχειριστεί τους εργαζομένους τους και να εξοικονομήσει χρήματα. Μπορούν να επωφεληθούν από τη φθηνότερη επεξεργασία πληρωμών, την ενοποιημένη υποδομή πληρωμών και στο τέλος, θα έχουν ευτυχείς εργολάβους που εργάζονται για αυτούς σε μακροχρόνια σχέση.

θωρα neo dapp

Συντελεστές εικόνας: Thor

Χαρακτηριστικά

 • Το Thor είναι μια οικονομία συναυλιών που λειτουργεί τόσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες όσο και για τις επιχειρήσεις. Είναι εξ ολοκλήρου στο blockchain.
 • Οι ελεύθεροι επαγγελματίες λαμβάνουν πολλά οφέλη, όπως παροχές υγείας, αποταμιεύσεις κ.λπ..
 • Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να εξοικονομήσουν χρήματα χρησιμοποιώντας το Thor.

Δικτυακός τόπος:https://www.thortoken.com/

Μεσαίο: https://medium.com/thorco

Κατηγορία: Αγορά

20. MyWish

Το MyWish είναι ένας έξυπνος δημιουργός συμβολαίων. Δεν απαιτεί κωδικοποίηση. Και αυτό είναι μια φανταστική πλατφόρμα. Πολλοί χρήστες θέλουν να επωφεληθούν από το blockchain αλλά δεν είναι εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες κωδικοποίησης για τη δημιουργία έξυπνων συμβάσεων. Εδώ μπαίνει το MyWish.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία φόρμας και να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή. Μετά από αυτό, πρέπει απλώς να πραγματοποιήσετε την πληρωμή για να το αναπτύξετε στο blockchain. Θα λάβετε τώρα τη διεύθυνση επικοινωνίας που μπορείτε να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως.

mywish neo έξυπνα συμβόλαια dapp

Συντελεστές εικόνας: MyWish

Χαρακτηριστικά

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε συμβόλαιο πώλησης πλήθους για ICO.
 • Δημιουργήστε την επαφή με το διακριτικό σας και χρησιμοποιήστε το στο έργο σας για διανομή και πώληση πλήθους.
 • Μπορείτε να ορίσετε αναβολή πληρωμής.
 • Οι υποστηρικτές έχασαν το βασικό συμβόλαιο.

Δικτυακός τόπος: https://mywish.io/

Μεσαίο: https://medium.com/@VladimirTikhomirov

Κατηγορία: Υπηρεσία

21. Σεληνόφωτο

Το Moonlight είναι μια πλατφόρμα προσλήψεων που είναι πλήρως κατασκευασμένη πάνω από το blockchain NEO. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, είναι εργατικό δυναμικό έξυπνης οικονομίας. Η Moonlight προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της απόκτησης ταλέντων και να τα θρέψει. Για να διασφαλίσει ότι ο αγώνας λειτουργεί, το blockchain χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο αντιστοίχισης που βασίζεται σε έξυπνα συμβόλαια. Μια εταιρεία μπορεί να ορίσει το σετ δεξιοτήτων που απαιτείται για έξυπνες συμφωνίες και να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία πρόσληψης.

φεγγάρι dapp neo

Συντελεστές εικόνας: Moonlight

Χαρακτηριστικά

 • Το blockchain κάνει αναγνώριση πόρων και διασφαλίζει ότι το κατάλληλο ταλέντο για τη δουλειά.
 • Τα αξιόπιστα βιογραφικά αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος που διευκολύνει την επαλήθευση των βιογραφικών.
 • Το crowdfunding έργων μπορεί επίσης να γίνει για να βελτιωθεί η πιθανότητα επιτυχίας του έργου.
 • Παρέχεται έμβασμα.

Δικτυακός τόπος: https://moonlight.io/

Μεσαίο: https://medium.com/moonlight-io

Κατηγορία: Αγορά

22. Neonameserver (NNS)

Το NNS είναι ένα μοναδικό έργο. Στόχος του είναι να παρέχει έναν τρόπο για ένα χρήστη ένα σύστημα ονομάτων. Λοιπόν, τι κάνει; Απλοποιεί τον τρόπο παραγωγής του έξυπνου συμβολαίου κατακερματισμού και διεύθυνσης πορτοφολιού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια διεύθυνση πορτοφολιού που να θυμάστε. Για να γίνει αυτό, θα χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία NEO με την απαιτούμενη λειτουργικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν γρήγορα στοιχεία σε άλλες διευθύνσεις απλά πληκτρολογώντας μια λέξη ή μια φράση.

Αυτήν τη στιγμή, στοχεύει μόνο στην επίλυση του προβλήματος για τις διευθύνσεις NEO ή τις έξυπνες συμβάσεις NEO. Ωστόσο, θα επεκταθεί αργά σε άλλα blockchain στο μέλλον.

Εφαρμογή NNS NEO

Συντελεστές εικόνας: Neonameserver

Χαρακτηριστικά

 • Το NNS έχει πολλές περιπτώσεις χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θυμάστε περίπλοκα πράγματα με απλές λέξεις.
 • Μπορείτε να θυμάστε δημόσιες διευθύνσεις, πολλά ονόματα αρχείων και ούτω καθεξής.
 • Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε εύκολα μάρκες χρησιμοποιώντας το.

Δικτυακός τόπος:https://neons.name/

Μεσαίο: https://medium.com/neweconolab

Κατηγορία: Υπηρεσία

23. Αφηγηματική

Η αφήγηση είναι μια οικονομία περιεχομένου που λειτουργεί ως δίκτυο κοινωνικών μέσων. Σε αυτό το δίκτυο, το 85% των εσόδων θα μοιραστεί με τους δημιουργούς περιεχομένου ή με οποιονδήποτε άλλο που προσθέτει αξία στο ίδιο το δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι οι δυνατότητες που κερδίζουν οι δημιουργοί περιεχομένου είναι ατελείωτες. Το δίκτυο θα παρακολουθεί συνεχώς τις προσπάθειες και τις ενέργειες και πώς επηρεάζει την οικονομία του δικτύου. Μόλις ολοκληρωθεί, ανταμείβει τον συνεισφέροντα και βελτιώνει επίσης τη φήμη του. Χρησιμοποιώντας το blockchain, οι δημιουργοί μπορούν να δημιουργήσουν απτά στοιχεία και να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αξία από τη δουλειά τους.

Αφηγηματικό NEO Dapp

Συντελεστές εικόνας: Αφηγηματικός

Χαρακτηριστικά

 • Δημιουργήστε μια επωνυμία σας και πείτε ιστορίες που συνδέονται με το κοινό.
 • Οι χρήστες θα λάβουν τα περιοδικά τους για δημοσίευση.
 • Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν επίσης να υποβάλουν εξειδικευμένο περιεχόμενο και να εμφανιστούν ως ειδικοί σε αυτόν τον τομέα.
 • Είναι ένα δίκαιο σύστημα όπου η ποιότητα καθορίζει την αξία.

Δικτυακός τόπος: https://www.narrative.network/

Μεσαίο: https://medium.com/narrativenetwork

Κατηγορία: Αγορά

24. παρορμήστε

Το Impulsify είναι μια πλατφόρμα μουσικής που δημιουργήθηκε στο blockchain. Ο κύριος στόχος της πλατφόρμας είναι να δώσει στους δημιουργούς και τους θαυμαστές της μουσικής τον απόλυτο έλεγχο. Οι επιχειρηματίες της μουσικής μπορούν πλέον να μοιράζονται τη δημιουργική τους φωνή και να δημιουργούν μια μάρκα γύρω τους. Η χρήση του blockchain διασφαλίζει ότι κανείς δεν ελέγχει το δίκτυο. Είναι ένα δίκτυο ελεύθερης ροής όπου είναι χτισμένο πάνω από το blockchain NEO.

Για να διασφαλιστεί η ροή περιουσιακών στοιχείων, θα χρησιμοποιηθεί το διακριτικό IMU. Είναι τυπικό διακριτικό NEP5 και επομένως απολύτως ασφαλές στη χρήση. Οι ανταμοιβές και οι πληρωμές θα γίνονται με το IMU. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν έξυπνα συμβόλαια για να αυτοματοποιήσουν τα περισσότερα πράγματα.

Παροχή NEO dapp

Συντελεστές εικόνας: Impulsify

Χαρακτηριστικά

 • Επιλύει το πρόβλημα με τη συγκέντρωση.
 • Κανείς δεν μπορεί να κλειδώσει το περιεχόμενο.
 • Το κλοπή περιεχομένου θα γίνει σχεδόν αδύνατο.
 • Προσεγγίστε παγκόσμιο κοινό χωρίς ενδιάμεση υπηρεσία.
 • Κάντε τη μουσική πιο έξυπνη μέσω crowdfunding, υποστηρίζοντας ή ανακαλύπτοντας νέα μουσική.

Δικτυακός τόπος: https://imusify.com/

Μεσαίο: https://medium.com/imusify

Κατηγορία: Αγορά

25. Spotcoin

Το Spotcoin είναι μια πλατφόρμα που στοχεύει στην επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με τα ψηφιακά νομίσματα. Μπορεί να είναι είτε ρευστότητα είτε άμεση πρόσβαση. Με αυτό, όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα χωρίς να σκέφτονται δύο φορές. Ασχολήθηκαν επίσης με δραστηριότητες εξόρυξης και τώρα έχουν κατασκευάσει εξ ολοκλήρου μια αυτοματοποιημένη ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων.

Στο κέντρο του έργου βρίσκεται το Spotcore. Διαχειρίζεται κάθε πτυχή της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης συναλλάγματος, του συστήματος πληρωμών, των εξορυκτικών δραστηριοτήτων και της εξωχρηματιστηριακής αγοράς.

spotcoin neo dapp

Συντελεστές εικόνας: Spotcoin

Χαρακτηριστικά

 • Το SpotCoin προσφέρει εξωχρηματιστηριακή αγορά. Είναι ένας τρόπος να παρέχονται στους χρήστες διάφορες υπηρεσίες σχετικά με τη ρευστότητα και τις συναλλαγές.
 • Ανταλλαγή από fiat σε ψηφιακό νόμισμα ή αντίστροφα
 • Οι χρήστες μπορούν να εξορύξουν το νόμισμα εάν το θέλουν.
 • Υποστηρίζει λιανικές πληρωμές γνωστές ως Spotpay

Δικτυακός τόπος:https://spotcoin.com/

Μεσαίο: https://spotcoin.com/

Κατηγορία: Fintech

26. FTW

Το FTW στοχεύει να δημιουργήσει μια λαχειοφόρο αγορά που να λειτουργεί παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει λαχειοφόρο αγορά από οπουδήποτε όταν το θέλει. Δίνοντας την ευκαιρία να το κάνει αυτό, φέρνει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας της λαχειοφόρου αγοράς. Κάνει επίσης τα πάντα διαφανή και ανιχνεύσιμα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι πώς βελτιώνεται στην επεκτασιμότητα. Τώρα, εκατομμύρια χρήστες μπορούν να κάνουν λοταρία χωρίς προβλήματα.

Το έξυπνο συμβόλαιο και το blockchain NEO το τροφοδοτούν πλήρως. Το διακριτικό FTW NEP-5 έχει δημιουργηθεί για τη διαχείριση των συναλλαγών εντός της υποδομής.

fcoin dapp neo

Συντελεστές εικόνας: FTW

Χαρακτηριστικά

 • Το FTW θα επιτρέψει την παγκόσμια συμμετοχή όσον αφορά τη λαχειοφόρο αγορά
 • Πλήρως διαφανές που εξαλείφει τα βρώμικα παιχνίδια
 • Οι γρήγορες συναλλαγές σημαίνουν ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να περιμένουν το κέρδος τους.

Δικτυακός τόπος:https://www.ftwcoin.io/

Μεσαίο: Κανένα

Κατηγορία: Παιχνίδια

27. Επενέξ

Το Epenex είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών που χτίστηκε πάνω από το blockchain NEO. Προσπαθεί να λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα της εμπορίας ψηφιακών στοιχείων. Χτίζοντας πάνω από το blockchain NEO, το καθιστά πιο έξυπνο, παράπονο, ασφαλές και διαφανές. Αυτό θα μειώσει επίσης τα εγκλήματα που συμβαίνουν λόγω της κατάχρησης κρυπτογράφησης.

ephiphany dapp

Συντελεστές εικόνας: Epenex

Χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει την ασφάλεια των στοιχείων του χρήστη.
 • Το σύστημα μεσιτείας είναι δίκαιο και διαφανές
 • Εκτός από τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, μια άλλη μορφή περιουσιακών στοιχείων μπορεί επίσης να διαπραγματευτεί στο Epenex
 • Προσφέρει αναζήτηση δεδομένων πολλαπλών πλατφορμών

Δικτυακός τόπος:https://epnex.io/

Μεσαίο: https://medium.com/@epiphany.blockchain

Κατηγορία: Ανταλλαγή

28. Treatail

Το Treatail είναι μια έξυπνη λύση αγορών που επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από τα δεδομένα που δημιουργούν. Δημιουργεί μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών με βάση όλα τα δεδομένα σας. Για να το ενεργοποιήσετε, χρησιμοποιείται το blockchain NEO. Επί του παρόντος εργάζονται για έξυπνα συμβόλαια Treatail και το διακριτικό NEP5 γνωστό ως TTL. Η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, το REST API, η δημιουργία βασικού ενδιάμεσου λογισμικού βρίσκεται επίσης σε λειτουργία.

treatail NEO dapp

Συντελεστές εικόνας: Treatail

Χαρακτηριστικά

 • Αγορά από οπουδήποτε οποτεδήποτε
 • Πλήρως προσαρμοσμένη εμπειρία δημιουργίας από τα δεδομένα σας
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προσφορά και να ενημερωθείτε.
 • Είναι ασφαλές και ασφαλές.

Δικτυακός τόπος: http://www.treatail.com/

Μεσαίο: Κανένα

Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

29. QLC Αλυσίδα

Το QlcChain είναι μια δημόσια αλυσίδα για δίκτυο ως υπηρεσία. Είναι πλήρως αποκεντρωμένο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει και να το εκμεταλλευτεί. Ο σκοπός είναι η παροχή υπηρεσιών δικτύου σε όλους. Θα λειτουργήσει χρησιμοποιώντας τα δίκτυα που δεν χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των ανθρώπων παγκοσμίως. Επίσης, η συγκέντρωση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν πρόκειται για υπηρεσίες δικτύου.

Με την αλυσίδα QLC, τα περισσότερα προβλήματα δικτύου μπορούν να επιλυθούν χρησιμοποιώντας blockchain. Θα δημιουργήσει ένα βιώσιμο δίκτυο που θα παρέχει δίκτυο ως υπηρεσία.

qlcchain

Χαρακτηριστικά

 • Καταχωρήστε οποιαδήποτε συσκευή δικτύου στο blockchain aka QLC Chain.
 • Το QLC είναι ένα κατανεμημένο καθολικό με έξυπνα συμβόλαια. Αυτό σημαίνει την εύκολη εκτέλεση αυτοματοποιημένων εργασιών.
 • Το διακριτικό QLC θα τροφοδοτήσει ολόκληρο το οικοσύστημα

Δικτυακός τόπος:https://qlcchain.org/

Μεσαίο: https://medium.com/qlc-chain

Κατηγορία: Αποκεντρωμένο δίκτυο

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map