Πορτοφόλι Novi: Η Calibra Got Rebranded

Το έργο Libra του Facebook έκανε νέα όταν κυκλοφόρησε.

Τώρα που τα πράγματα έχουν τελειώσει, το Facebook είναι σε θέση να κάνει νέα πράγματα. 

Γνωρίστε τη Novi – το νέο όνομα στο πορτοφόλι Calibra που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ψηφιακών νομισμάτων Libra. Το πορτοφόλι εξυπηρετεί έναν σκοπό στο οικοσύστημα, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν και να στέλνουν ψηφιακά νομίσματα Libra. Έκαναν την ανακοίνωση μέσω τους ανάρτηση.

Αυτό το βήμα είναι μια κίνηση για να διασφαλιστεί ότι η Καλιμπρά εξακολουθεί να προσφέρει έναν τρόπο στήριξης των μακροπρόθεσμων δεσμεύσεων προς τους ανθρώπους.

Το νέο όνομα Novi προέρχεται από τις λατινικές λέξεις, «μέσω» για «τρόπο» και «novus» για «νέο».

Εν ολίγοις, εννοούν να πουν ότι είναι νέος τρόπος να στείλει χρήματα. Με την αλλαγή, έχουν επίσης εφαρμόσει τη νέα οπτική τους ταυτότητα που θα επιτρέψει την κίνηση ρευστών ψηφιακών νομισμάτων. Επιπλέον, περιλαμβάνει επίσης το νεύμα του εικονιδίου Libra. Αυτή η συμπερίληψη στο λογότυπο της επωνυμίας σημαίνει ότι εξακολουθούν να δεσμεύονται στο δίκτυο Libra.

Τι κάνει η Novi?

Το Novi δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει έναν εύκολο τρόπο αποστολής χρημάτων, παρόμοιο με τον τρόπο αποστολής μηνυμάτων σε ένα δίκτυο. Επίσης, είναι μια αυτόνομη εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε εξαρτήσεις για να λειτουργήσει. Θα λειτουργεί παρόμοια με τις άλλες δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας του Facebook, όπως το WhatsApp και το Messenger.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την κατανόηση του δικτύου Peer To Peer

Για να γίνει όλο αυτό το έργο, οι πελάτες της Novi πρέπει πρώτα να επαληθευτούν. Η επαλήθευση θα βασίζεται σε αναγνωριστικό που εκδίδεται από την κυβέρνηση. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει απάτη μέσω της εφαρμογής. Αυτή η κίνηση είναι κάπως συζητήσιμη λαμβάνοντας υπόψη ότι η κρυπτογράφηση ή το ψηφιακό χρήμα αφορά επίσης την ανωνυμία. Ωστόσο, το Facebook στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος του ψηφιακού νομίσματος και θέλει επίσης να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν απάτες μέσω του συστήματος.

Έχουν επίσης βρει τον νέο ιστότοπό τους για το Novi εδώ: https://novi.com/

Η ικανότητα εργασίας στο οικοσύστημα Facebook σημαίνει επίσης ότι θα λειτουργεί σε διάφορες εφαρμογές όπως το WhatsApp ή το messenger. Σαφώς, αυτό θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, καθώς και οι δύο εφαρμογές είναι ήδη δημοφιλείς και δεν θα απαιτούν περαιτέρω μάρκετινγκ ή εμβέλεια. Όσο περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν υπηρεσίες που βασίζονται στο Facebook, τόσο καλύτερο θα ευδοκιμήσει το οικοσύστημα Libra.

Ένα άλλο γεγονός που κάνει το Novi καταπληκτικό είναι ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις που σχετίζονται με αυτό. Θα μπορείτε να μοιράζεστε χρήματα όπως τα βλέπετε. Δεν θα μειώσουν τα τέλη, έτσι ώστε όλοι σε ολόκληρο τον κόσμο να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν καθόλου.


Η Novi εξακολουθεί να εργάζεται. Θα κυκλοφορήσει όταν το δίκτυο Libra είναι έτοιμο για χρήση.

Χαρακτηριστικά Novi

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά για το Novi. Ας τα συζητήσουμε παρακάτω.

  • Προσιτός → Το Novi είναι προσβάσιμο στον πυρήνα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να στείλετε το ψηφιακό νόμισμα στους γνωστούς σας σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε απλώς το άτομο που θέλετε να στείλετε το ποσό, μετά να εισάγετε το ποσό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αποστολή! Η εφαρμογή θα φροντίσει τη συναλλαγματική ισοτιμία και θα κάνει τη μεταφορά για εσάς.
  • Ενημερωτικό → Η εφαρμογή παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την αναφορά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε πτυχή της συναλλαγής χωρίς να χρειάζεται να αποχωρήσετε από την εφαρμογή.
  • Προσωπικές σημειώσεις → Μπορείτε επίσης να στείλετε προσωπικές σημειώσεις στον γνωστό σας όταν στέλνετε τα χρήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε γιατί στείλατε τα χρήματα ή απλά να γράψετε ένα γλυκό και σύντομο μήνυμα στο άτομο που τα έλαβε. Μετά από όλα, λίγες λέξεις μπορούν πάντα να προσθέσουν την απαραίτητη σύνδεση μαζί με τη μεταφορά!
  • Στιγμή → Δεδομένου ότι η Novi χρησιμοποιεί το δίκτυο Libra blockchain, δεν θα υπάρξει καθυστέρηση για την πραγματοποίηση των συναλλαγών. Απλώς πατήστε και στείλτε τα χρήματα. Ο παραλήπτης θα πρέπει να το λάβει αμέσως και να διατηρήσει τα χρήματα στο τοπικό του νόμισμα.
  • Ασφαλής → Η όλη διαδικασία αποθήκευσης και αποστολής των χρημάτων είναι ασφαλής. Εξασφαλίζουν ότι όλοι επαληθεύονται χρησιμοποιώντας την ταυτότητα της κυβέρνησης. Επίσης, διαθέτουν προστασία κατά της απάτης που θα επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν οποιαδήποτε κακόβουλη δραστηριότητα. Σε περίπτωση απάτης, ο χρήστης θα πληροί τις προϋποθέσεις για πλήρη επιστροφή χρημάτων.
  • Ιδιωτικός → Μαζί με την ασφάλεια, προσφέρει επίσης ένα ιδιωτικό περιβάλλον για αποθήκευση, αποστολή ή λήψη χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι δεν διαρρέουν πληροφορίες και διατηρούνται με ασφάλεια και εμπιστευτικότητα από τη Novi. Τέλος, είστε το μόνο άτομο που μπορεί να δει το ιστορικό συναλλαγών.

Ποιο είναι το κίνητρο πίσω από τον Νόβι?

Η Novi Financial στοχεύει να προσφέρει σε όλους έναν καλύτερο τρόπο για να βγάλουν λεφτά με τον τρόπο που πρέπει να είναι. Με αυτό, οι άνθρωποι θα έχουν ίση πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Είναι ένα από τα πρώτα προϊόντα τους που θα λειτουργούν απρόσκοπτα με το οικοσύστημα Libra – ένα νέο σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Novi?

Η Novi είναι μια ιδανική λύση για επιχειρήσεις λόγω της ενσωμάτωσής της στην εφαρμογή επικοινωνίας Facebook. Επίσης, θα διαχωρίσει την εφαρμογή που θα δώσει πλήρη ευελιξία στον χρήστη. Το πορτοφόλι είναι ελεύθερο να χρησιμοποιηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις ή οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πορτοφόλι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου τους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε επιχείρηση που θέλει να επωφεληθεί από το πορτοφόλι Novi μπορεί να το κάνει δημιουργώντας ψηφιακά πορτοφόλια και ενσωματώνοντάς τα ως σύστημα πληρωμών στην επιχείρησή τους.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κόστος που σχετίζεται με τη Novi, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος κατά την επεξεργασία χρημάτων. Μπορούν επίσης να αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας το Novi καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν μόλις κυκλοφορήσει. Μπορεί να συνδέσει οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών λιανοπωλητών, των μικρών καταστημάτων ή μιας παγκόσμιας πλατφόρμας.

Επίσης, θα υποστηρίζει τοπικά νομίσματα μετατρέποντάς τα σε Ζυγός και στη συνέχεια πραγματοποιώντας τις συναλλαγές. Ο χρήστης πρέπει να πραγματοποιήσει την αγορά και να κάνει τις συναλλαγές. Μια παρόμοια διαδικασία πρέπει να ληφθεί κατά τη λήψη των χρημάτων, δηλαδή τη μετατροπή του Libra σε τοπικό νόμισμα.

συμπέρασμα

Το έργο Libra βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Ωστόσο, οι προκλήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν. Με την SEC να προσπαθεί να ρυθμίσει την αγορά κρυπτογράφησης, θα είναι ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο η Novi ή η Libra εκτίθενται τις επόμενες ημέρες.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το NOVI; Πιστεύετε ότι η μετονομασία Calibra σε Novi ήταν μια έξυπνη κίνηση; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map