Περιπτώσεις χρήσης υπερπλήρωσης και μελέτες περιπτώσεων

Αναζητάτε τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης του Hyperledger; Εάν το κάνετε, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε το Hyperledger εξετάζοντας τις περιπτώσεις χρήσης. 

Το Hyperledger διοικείται από το Linux Foundation. Στόχος τους είναι να βελτιώσουν την υιοθέτηση blockchain επιχειρήσεων με συνεργασία ανοιχτού κώδικα από όλο τον κόσμο.

Το Hyperledger είναι ένα έργο ομπρέλας. Αυτό σημαίνει ότι αποτελείται από πολλά έργα, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών, εργαλείων και πλαισίων για ανάπτυξη blockchain εταιρικού επιπέδου.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή έργα στην ομπρέλα Hyperledger περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Υφασμάτινο Υπερκαλλιέργεια
 • Hyperledger-Indy
 • Hyperledger-Caliper

Και ούτω καθεξής.


Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα απαριθμήσουμε τις περιπτώσεις χρήσης υφασμάτων Hyperledger, τις περιπτώσεις χρήσης Hyperledger Iroha, τις περιπτώσεις χρήσης Hyperledger Indy και ούτω καθεξής!

Προφανώς, το Hypereledger είναι κατάλληλο για εταιρική χρήση που περιλαμβάνει τη δημιουργία και τη διαχείριση δικτύων με άδεια. Το επιτρεπόμενο δίκτυο προσφέρει καλύτερη επεκτασιμότητα, επίπεδα εμπιστοσύνης και απόδοση.

Επιπλέον, ένα εξουσιοδοτημένο δίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να δημιουργήσει μια ψηφιακή ταυτότητα που θα διασφαλίσει ότι το κατάλληλο KYC γίνεται για όποιον συμμετέχει στο δίκτυο. 

Διαβάστε επίσης,

 • Hyperledger Cactus: Ένα νέο πλαίσιο Hyperledger
 • Ιστορικό Hyperledger: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σε κάθε περίπτωση χρήσης, θα αναφέρουμε το έργο για το οποίο ισχύει. Ας αρχίσουμε.

Contents

Θήκες χρήσης υπερκαλλιέργειας

Εφοδιαστική αλυσίδα για φαρμακευτικά προϊόντα

Μία από τις πιο προφανείς και εμφανείς περιπτώσεις χρήσης του Hyperledger είναι η αλυσίδα εφοδιασμού. Τα φαρμακευτικά προϊόντα, για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Hyperledger για να δημιουργήσουν ένα δίκτυο blockchain που μπορεί να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της αλυσίδας εφοδιασμού.

Κάθε φάρμακο που αφήνει τον κατασκευαστή εγγράφεται στην αλυσίδα εφοδιασμού σύμφωνα με τα καθορισμένα πρότυπα και οι πληροφορίες κοινοποιούνται μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών και των τελικών χρηστών, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν κάθε κίνησή του. Αυτό φυσικά αφαιρεί τα πλαστά φάρμακα από την αλυσίδα.

Η IBM είναι μία από τις πρώτες εταιρείες τεχνολογίας που χτίζουν πολλά νέα επιχειρηματικά συστήματα blockchain. Χρησιμοποιούν Hyperledger Fabric για το σκοπό αυτό.

Προς το παρόν, έχουν συνεργαστεί με τον Sichuan Hejia, έναν κινεζικό όμιλο για την κατασκευή πλατφορμών εφοδιαστικής αλυσίδας που βασίζονται σε blockchain. Με αυτόν τον τρόπο, οι λιανοπωλητές διαφορετικού μεγέθους στην Κίνα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα σωστό πιστωτικό σύστημα αντί να βασίζονται στο λιγότερο καθιερωμένο σύστημα πιστοληπτικής αξιολόγησης γεμάτο κίνδυνο.

Χρησιμοποιώντας το δίκτυο DLT, θα μπορούν να πληρώνονται γρηγορότερα χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν δύο ή τρεις μήνες για να πληρωθούν.

Το blockchain Hyperledger θα μπορεί να κρυπτογραφεί αρχεία συναλλαγών και επίσης να παρακολουθεί τα φάρμακα. Θα παρέχει επίσης τη διαφάνεια που απαιτείται για να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των χρηστών. 

Εμπορική χρηματοδότηση

Το Trade Finance είναι ένας άλλος τομέας που θα επηρεαστεί πραγματικά από το οικοσύστημα Hyperledger. Υπάρχουν προφανώς πολλά οφέλη από τη χρήση του DLT στη χρηματοδότηση του εμπορίου. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ο μειωμένος χρόνος επεξεργασίας.

Η IBM βρίσκεται επίσης στην πρώτη γραμμή της χρησιμοποίησης του Hyperledger για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που βασίζεται σε blockchain με εμπορική χρηματοδότηση.

Η IBM συνεργάστηκε με την Mizuho Bank και την Mizuho Financial Group της Ιαπωνίας. Επικεντρώνονται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα ενδυναμώνει τις διάφορες χρηματοοικονομικές οντότητες και θα απομακρύνει τους μεσάζοντες όποτε είναι απαραίτητο. Το τελικό αποτέλεσμα θα σήμαινε βελτιωμένη διαφάνεια, λιγότερο χρόνο επεξεργασίας συμφωνιών και ψηφιοποίηση εγγράφων.

Σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το Hyperledger Fabric έτσι ώστε όλες οι εμπορικές συναλλαγές να μπορούν να γίνουν σε αυτό. Το επίσημο δελτίο τύπου της IBM επιβεβαιώνει επίσης ότι η χρήση του DLT θα βελτιώσει τον χρόνο συναλλαγής και θα μειώσει το λειτουργικό κόστος.

Εκπαίδευση και κατάρτιση

Μέχρι στιγμής, μία από τις συναρπαστικές περιπτώσεις χρήσης του Hyperledger είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση. Η εκπαίδευση δεν έχει αλλάξει πολύ τις τελευταίες δεκαετίες. Η ενσωμάτωσή της με την τεχνολογία λειτούργησε ως καταλύτης όπου τώρα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι πλέον πιο πρόθυμα να κάνουν αλλαγές στο σύστημά τους.

Επίσης, με την πανδημία να τρέχει σε όλο τον κόσμο, είναι πλέον η ώρα που οι μαθητές πρέπει τώρα να παρακολουθούν μαθήματα στο διαδίκτυο.

Εκτός από τη βελτίωση των διαφορετικών πτυχών του εκπαιδευτικού συστήματος, όπως η παροχή ψηφιοποιημένων πιστοποιητικών που είναι παγκοσμίως προσβάσιμα και επαληθεύσιμα, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις χρήσης του Hyperledger.

Το 2018, η εφαρμογή πραγματοποιήθηκε για τη διευκόλυνση της εκπαίδευσης των μαθητών. Η IBM ανταποκρίθηκε στην πρόκληση εδώ και συνεργάστηκε με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης. Και οι δύο εργάζονται για τη δημιουργία μιας μονάδας χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που θα βοηθήσει άμεσα τους μαθητές στον τομέα της εκπαίδευσης. 

Οι μαθητές θα είναι πλέον σε θέση να μάθουν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των κατανεμημένων τεχνολογιών καθολικών και των βασικών στοιχείων blockchain. Η εγκατάσταση NUS θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών.

Μια άλλη πτυχή όπου το Hyperledger μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για την παροχή εκπαίδευσης. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να διανέμουν ψηφιακά εκπαιδευτικά βίντεο και πιστοποιητικά.

Βελτιωμένη αλυσίδα εφοδιασμού

Η αλυσίδα εφοδιασμού βρίσκεται στον πυρήνα της παγκόσμιας βιομηχανίας. Χωρίς την κατάλληλη αλυσίδα εφοδιασμού, οι εταιρείες θα αγωνιστούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και ως εκ τούτου θα υποστούν απώλεια εσόδων.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται επίσης γρήγορα, το οποίο με τη σειρά του απαιτεί βελτιωμένη απόδοση από την ίδια την αλυσίδα εφοδιασμού. Η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, όπου αύξηση 246,15% παρατηρείται στις πωλήσεις παγκοσμίως.

Για να βελτιωθεί η συνολική απόδοση της αλυσίδας εφοδιασμού, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και η διαφάνεια στην αλυσίδα εφοδιασμού.

IBM και Walmart συνεργάστηκαν μαζί για να εντοπίσουν τα τρόφιμα. Ανιχνεύοντας τα τρόφιμα, θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των τροφιμογενών ασθενειών και επίσης να δώσουν πληροφορίες στις εταιρείες και τους αγρότες, ώστε να μπορούν να δράσουν γρήγορα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή διαφωνίας. 

Η IBM χρησιμοποίησε το Hyperledger Fabric για να δημιουργήσει την πλατφόρμα που με τη σειρά της προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από τους διάφορους προμηθευτές τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος βρίσκονται στη φάση δοκιμών όπου κατάφεραν να εντοπίσουν 5 είδη τροφίμων από την προέλευσή του σε 25 προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.

Η αρχική επιτυχία σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι λιανοπωλητές θέλουν να συνεργαστούν σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των Kroger, McLane Company, Dole κ.ο.κ..

Έξυπνη διαχείριση ενέργειας

Η ενέργεια τροφοδοτεί τα πάντα στη ζωή μας. Χωρίς αυτό, δεν θα έχουμε προχωρήσει ποτέ όπως έχουμε τώρα. Ωστόσο, η τρέχουσα αγορά ενέργειας είναι περιορισμένη με πολλούς τρόπους. Κάθε φορά που ένας κυκλώνας χτυπά μια περιοχή, είναι βέβαιο ότι θα χάσει ηλεκτρικό ρεύμα λόγω ξεριζωμένων δέντρων. Η ευθύνη επίλυσης αυτού είναι από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής.

Παρόλο που επιλύουν το ζήτημα, αλλά χρειάζονται τον δικό τους χρόνο για να το λύσουν. Η κεντρική προσέγγιση επιβραδύνει ολόκληρη τη διαδικασία αποκατάστασης και μειώνει τη διαδικασία επισκευής.

Για να μην αναφέρουμε, η ενέργεια είναι πάντα συγκεντρωτική, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν όλοι να παράγουν τη δική τους ενέργεια ή να έχουν το δικό τους δίκτυο. Και, ακόμη και όταν το κάνουν, δεν έχουν κατάλληλη πρόσβαση στις λύσεις για να συνδεθούν στο κεντρικό δίκτυο για να μοιραστούν την ενέργειά τους με άλλους. 

Η λύση σε όλα αυτά είναι η έξυπνη διαχείριση ενέργειας. Η IBM τον Μάιο του 2017 κατάλαβε το πρόβλημα και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα έξυπνο έργο διαχείρισης ενέργειας με την πλατφόρμα Hyperledger blockchain.

Η IBM συνεργάζεται με τους Vandebron, Sonnen και TenneT για τη δημιουργία μιας κατανεμημένης βάσης δεδομένων που θα βοηθήσει στη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας στη Γερμανία και την Ολλανδία.

Το δίκτυο θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις ανεπάρκειες μιας συγκεκριμένης περιοχής και να τους βοηθήσει να τους παράσχει πολύ απαραίτητη ενέργεια. Θα βοηθήσουν επίσης στην πλήρωση των άλλων πηγών ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών, των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στη βελτίωση της συνολικής διαδικασίας ανάπτυξης και κατανάλωσης ενέργειας.

Αυτό εμπίπτει στις περιπτώσεις χρήσης του Hyperledger Blockchain.

Μελέτες περίπτωσης Hyperledger

Για να κατανοήσουμε καλύτερα, θα περάσουμε από μελέτες περιπτώσεων Hyperledger.

Διαδικασία μείωσης ChainYard και IBM

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιείται: Υφάσματα Hyperledger
 • Βιομηχανία: Βιομηχανοποίηση

Η IBM και η ChainYard εργάζονται για τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας όπου αποσκοπούν στον εξορθολογισμό της διαδικασίας επιβίβασης του προμηθευτή B2B διατηρώντας παράλληλα τον κίνδυνο χαμηλό. Η νέα πλατφόρμα θα μειώσει τη διαδικασία ενσωμάτωσης από δύο μήνες σε μόλις τρεις ημέρες.

Η Honeywell Aerospace δημιουργεί μια διαδικτυακή αγορά ανταλλακτικών

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε: Υφάσματα Hyperledger
 • Βιομηχανία: Βιομηχανία

Μια άλλη ενδιαφέρουσα μελέτη περίπτωσης είναι η Honeywell Aerospace καθώς θέλουν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για ανταλλακτικά αεροπλάνων. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου θα μειώσει το χρόνο που απαιτείται για την απόκτηση νέων ανταλλακτικών που συνήθως πραγματοποιούνται μήνες. Περιλαμβάνει επίσης ενδιάμεσους που σημαίνει ότι ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε αεροπορικές εταιρείες. Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που βελτιώνονται, όπως καλύτερη διαφάνεια, διαθεσιμότητα και αποστολή.

Το Change Healthcare χρησιμοποιεί Hyperledger Fabric για τη βελτίωση της διαδικασίας αξιώσεων

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε: Υφάσματα Hyperledger
 • Κλάδος: Υγειονομική περίθαλψη

Το Change Healthcare θέλει να χρησιμοποιήσει το Hyperledger για να βελτιώσει τη διαδικασία αξιώσεων και ως εκ τούτου να βελτιώσει τη διαφάνεια που σχετίζεται με αυτό. Η προσέγγισή τους είναι να δημιουργήσουν ένα καλύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης παρέχοντας στα δίκτυα υγειονομικής περίθαλψης έναν τρόπο βελτίωσης των συναλλαγών και αξιώσεων υγειονομικής περίθαλψης.

Τα αποτελέσματα ήταν επίσης εκπληκτικά καθώς το Hyperledger Fabric δείχνει μεγάλη χωρητικότητα όσον αφορά το χειρισμό συναλλαγών. Κατάφερε να πραγματοποιήσει 50 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα σε μια δοκιμή το 2018 που σημαίνει 550 συναλλαγές το δευτερόλεπτο.

BTP Απλοποίηση υιοθεσίας Blockchain για επιχειρήσεις

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιείται: Hyperledger Sawtooth
 • Κλάδος: Cloud Computing, Blockchain, υπηρεσίες πληροφορικής και τεχνολογία

Εδώ, η εταιρεία Blockchain Technology Partners (BTP) προσπαθεί να διασφαλίσει ότι τα δίκτυα blockchain μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αντί να απενεργοποιηθούν μόλις εγκατασταθούν ή τεθούν σε λειτουργία. Γι ‘αυτό χρησιμοποίησαν το Hyperledger Sawtooth για το δίκτυο και το Kubernetes για το λειτουργικό επίπεδο.

Το έργο έφτασε αρκετά στα τέλη του 2018 και είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά AWS. Πρόσφατα υποστηρίζει επίσης DAML έξυπνη γλώσσα συμβολαίου για να παρέχει αξία στους χρήστες.

Η Βρετανική Κολομβία κόβει τη γραφειοκρατία με τη χρήση του Hyperledger Indy

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιείται: Hyperledger Indy
 • Κλάδος: Τεχνολογία, Blockchain, Κυβέρνηση, Μικρές Επιχειρήσεις

Ο Καναδάς, το Οντάριο και η Βρετανική Κολομβία δημιούργησαν το Verifiable Organizations Network (VON) που χρηματοδοτεί το έργο. Το έργο στοχεύει στη βελτίωση της εμπιστοσύνης μεταξύ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την κυβέρνηση, παρέχοντας μια ανοιχτή στοίβα λογισμικού. Η στοίβα θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τις ψηφιακές σχέσεις και θα βοηθήσουν την κυβέρνηση να μειώσει ή να μειώσει τη γραφειοκρατία.

Το έργο βρήκε καλή υποστήριξη και επιτυχία καθώς κατάφερε να συμπεριλάβει 529000 εταιρείες ψηφιακής ταυτότητας και διακομιστή βοήθειας 1,4 εκατομμύρια διαπιστευτήρια.

Walmart Βελτίωση της διαφάνειας στον εφοδιασμό τροφίμων

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε: Υφάσματα Hyperledger
 • Κλάδος: Γεωργία, λιανοπωλητές, αλυσίδα εφοδιασμού, τρόφιμα

Μία από τις διάσημες περιπτώσεις χρήσης του Hyperledger είναι η προμήθεια τροφίμων. Η Walmart χρησιμοποιεί το Hyperledger Fabric για να βελτιώσει τη διαφάνεια στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.

Η πρόκλησή τους ήταν να μειώσουν τις τροφιμογενείς ασθένειες και ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να προσφέρουν καλύτερη ιχνηλασιμότητα στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Αυτό θα βοηθήσει τις εταιρείες, ώστε να μπορούν να ενεργούν γρηγορότερα και επίσης να προστατεύουν τα προς το ζην των αγροτών, καθώς θα ειδοποιηθούν εάν κάτι πάει στραβά.

Η προσέγγιση είναι να χρησιμοποιήσετε το Hyperleder Fabric, μια επιτρεπόμενη τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού. Στη συνέχεια, η Walmart συνεργάστηκε με την IBM για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα ανιχνεύει τρόφιμα σε όλες τις ηπείρους. Τα αποτελέσματα ήταν επίσης πολλά υποσχόμενα καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν 25 προϊόντα προέλευσης καθώς πέρασαν από 5 διαφορετικούς προμηθευτές – όλα μέσω του συστήματος Hyperledger Fabric.

Circulor Επίλυση συγκρούσεων στη μεταλλευτική βιομηχανία παρέχοντας ιχνηλασιμότητα

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε: Υφάσματα Hyperledger
 • Βιομηχανία: Μεταλλεία

Υπήρχε πάντα ένας ισχυρός αγώνας όσον αφορά την εξόρυξη. Σε αυτήν τη μελέτη περίπτωσης, θα μάθουμε πώς η Ρουάντα, ο μεγαλύτερος προμηθευτής τανταλίου αγωνίζεται να δείξει την ιχνηλασιμότητα.

Για να λύσουν το πρόβλημα της ανίχνευσης του ορυκτού, επεξεργάστηκαν κάθε σάκο τανταλίου υπό τις προϋποθέσεις που έχουν εγκριθεί από τον ΟΟΣΑ. Αυτό βελτίωσε τις συνολικές κυκλοφορίες και βελτίωσε την εμπιστοσύνη μεταξύ των καταναλωτών καθώς και τη διακοπή της δουλείας ή της παιδικής εργασίας.

ScanTrust Βελτίωση Διαφάνειας Εφοδιαστικής Αλυσίδας με Sawtooth

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιείται: Hyperledger Sawtooth
 • Κλάδος: Εμπορικά Είδη, Εφοδιαστική Αλυσίδα

Η ScanTrust πρόκειται να βελτιώσει τη διαφάνεια της αλυσίδας εφοδιασμού της καθώς παρέχει ψηφιακή ταυτότητα χρησιμοποιώντας τεχνολογία cloud.

Εθνικές ενώσεις που βελτιώνουν τις υπηρεσίες μελών με το ύφασμα

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε: Υφάσματα Hyperledger
 • Κλάδος: Ψηφιακή ταυτότητα και ακίνητα

Οι Εθνικοί Σύλλογοι χρησιμοποιούν το Hyperledger Fabric για να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση στα μέλη. Εκπροσωπούν επί του παρόντος τα 1,3 εκατομμύρια μέλη με 54 τοπικές ενώσεις και 1200 τοπικές ενώσεις. 

Θέλουν να βελτιώσουν τον κώδικα δεοντολογίας τους συνεργαζόμενοι. Για να το κάνουν αυτό, πρόκειται να δημιουργήσουν το RETALOR Associations Blockchain όπου θα μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τα μέλη και θα βελτιώσουν την αφοσίωση.

Sony Global Education Δημιουργία πλατφόρμας διαπιστευτηρίων επόμενης γενιάς με χρήση υφάσματος

 • Τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε: Υφάσματα Hyperledger
 • Κλάδος: Κυβέρνηση, Εκπαίδευση

Η Sony Global Education εργάζεται για να δημιουργήσει την πλατφόρμα διαπιστευτηρίων επόμενης γενιάς με την κοινοπραξία οργανισμών και κυβερνητικών υπηρεσιών.

Η προσέγγισή τους είναι να δημιουργήσουν μια κοινοπραξία συνεργάτη και στη συνέχεια να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο λύσης blockchain. Μόλις τελειώσουν, θα δοκιμάσουν το πρωτότυπο με 250.000 συμμετέχοντες. Εάν όλα λειτουργούν υπέροχα, θα κυκλοφορήσουν την πλατφόρμα διαπιστευτηρίων στον κόσμο.

 

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των περιπτώσεων χρήσης του Hyperledger. Περάσαμε μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και μελέτες περιπτώσεων Hyperledger.

Ένα πράγμα που πρέπει επίσης να παρατηρήσετε είναι πόσο συχνά χρησιμοποιείται το Hyperledger Fabric για πραγματική εφαρμογή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Fabric είναι ένα από τα πιο σημαντικά πλαίσια που έχει να προσφέρει το Hyperledger.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερες περιπτώσεις χρήσης ή υλοποίηση άλλων έργων. Ο λόγος είναι ότι άλλα έργα Hyperledger προσφέρουν συγκεκριμένη χρήση που τα κάνει λιγότερο συχνά.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τις περιπτώσεις χρήσης του Hyperledger που συζητήθηκαν στην ανάρτηση; Πιστεύετε ότι πρέπει να προσθέσουμε περισσότερες περιπτώσεις χρήσης στη λίστα; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me