Ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου: Απλώς εξηγείται

Αυτό το άρθρο αναφέρεται – τις βασικές έννοιες, τη μέθοδο χρήσης, τις διαδικασίες συντήρησης και τα οφέλη του ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου.

Το ψηφιακό δολάριο και το ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου είναι τα δύο πράγματα που παίρνουν το Διαδίκτυο από καταιγίδα. Η τεχνολογία έρχεται πραγματικά στο δρόμο μας, και σύντομα θα δούμε μια τεράστια αλλαγή στην οικονομία μας. Στην πραγματικότητα, η ανάγκη για αυτόν τον τύπο τεχνολογίας είναι περισσότερο από ποτέ όταν ο κόσμος αρχίζει να αντιμετωπίζει πανδημίες.

Όμως όχι μόνο οι πανδημίες είναι ο κύριος λόγος για τη χρήση τους. Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα που σχετίζονται με νομίσματα που βασίζονται σε χαρτί και κατώτερες τραπεζικές μεθόδους.

Εάν διαβάζετε τον οδηγό μας, τότε είναι ασφαλές να πείτε ότι είστε επίσης περίεργοι για το τι είναι το ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου και πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου.

Έτσι, για να σας βοηθήσω, θα καλύψω όλες τις πληροφορίες πορτοφολιού ψηφιακού δολαρίου που γνωρίζω μέχρι στιγμής σχετικά με αυτήν την τεχνολογία σε αυτόν τον οδηγό.


Ας ξεκινήσουμε την αναθεώρηση του ψηφιακού πορτοφολιού σε δολάρια τώρα!

Εγγράφω τώρα: Μάθημα βασικών αρχών Enterprise Blockchains

Τι είναι το πορτοφόλι ψηφιακού δολαρίου?

Πριν προχωρήσουμε στο ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου, θα εξηγήσω πρώτα τι είναι το ψηφιακό δολάριο.

Ένα ψηφιακό δολάριο είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που χρησιμοποιεί μια τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού για να λειτουργήσει. Επιπλέον, αυτή η ηλεκτρονική μονάδα αξίας δολαρίου εξαργυρώνεται από ένα επιλέξιμο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Με απλά λόγια, σκεφτείτε το ως ψηφιακή έκδοση του τυπικού δολαρίου ΗΠΑ που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν θα αντικαταστήσει άμεσα το δολάριο ακόμη, αλλά στο μέλλον θα μπορούσε.

Έτσι, αυτό το νόμισμα θα έχει παρόμοια αξία και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αγορές όπως και κάθε άλλο δολάριο.

Εν πάση περιπτώσει, έρχεται τώρα η απάντηση στην ερώτησή σας – τι είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου?

Εδώ, το ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου σημαίνει έναν ψηφιακό λογαριασμό ή πορτοφόλι που θα διατηρήσει η ομοσπονδιακή τράπεζα αποθεματικών για εσάς. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή πορτοφολιού ψηφιακού δολαρίου θα περιέχει όλες τις πιστώσεις ψηφιακού δολαρίου σε αυτήν.

Επομένως, είναι απλώς μια ψηφιακή μορφή του τυπικού λογαριασμού που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή σε τράπεζες. Αλλά θα χρησιμοποιήσει το blockchain για να το δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας.

Νωρίτερα φέτος, το ίδρυμα ψηφιακού δολαρίου και η Accenture εφαρμόζουν ήδη ένα έργο ψηφιακού δολαρίου. Και θα χρησιμοποιήσουν το blockchain για να το δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες blockchain για χρήση – Ethereum, R3 Corda, Hyperledger κ.λπ..

Ωστόσο, δεν το συζητάμε αυτή τη στιγμή. Λόγω του πρόσφατου προβλήματος του coronavirus, ένα νέο έργο εμφανίστηκε με την πρόταση της εφαρμογής ψηφιακού δολαρίου και ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου.

Λοιπόν, ρίξαμε μια ματιά στο πώς μπορεί να φαίνεται πραγματικά σε σενάρια πραγματικού κόσμου. Αλλά αυτό το ηλεκτρονικό πρόγραμμα μετρητών μπορεί να συμβεί ή να μην συμβεί στο μέλλον. Αλλά το πρώτο έργο πρόκειται να συμβεί σύντομα που μπορώ να πω σίγουρα.

Θα μεταφερθώ στην έκδοση ψηφιακού νομίσματος αυτού του έργου και αργότερα σε αυτόν τον οδηγό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου?

Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου. Προς το παρόν, έχουμε μόνο περιορισμένες πληροφορίες για το πορτοφόλι ψηφιακού δολαρίου, αλλά αυτό θα σας δώσει ένα σενάριο με τις καλύτερες περιπτώσεις για το πώς μπορεί να λειτουργήσει.

Γενικά, ο γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών θα πραγματοποιήσει τις πληρωμές στην εφαρμογή πορτοφολιού ψηφιακού δολαρίου. Ο Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών θα χρησιμοποιήσει τον Επίτροπο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων για να πραγματοποιήσει όλες τις πληρωμές.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας δύο μέσα –

 1. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο άμεσης κατάθεσης, θα λάβετε όλες τις πιστώσεις σας στην εφαρμογή ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου. Αυτό συμβαίνει μόνο εάν ο Επίτροπος έχει αρκετές πληροφορίες για εσάς και την εφαρμογή πορτοφολιού ψηφιακού δολαρίου για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.
 2. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας μια επιταγή.

Όταν η εφαρμογή ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου είναι έτοιμη για κυκλοφορία, θα ειδοποιεί κάθε άτομο για τη διαδικασία όλης της κατάστασης. Βασικά, θα δημιουργήσουν ένα σύστημα στο οποίο θα πρέπει να τους ενημερώσετε με τα άμεσα κατατεθέντα στοιχεία σας, για παράδειγμα, τη διεύθυνση πορτοφολιού για την πραγματοποίηση της πληρωμής.

Μόλις λάβετε τις πληρωμές στην εφαρμογή πορτοφολιού ψηφιακού δολαρίου, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε απευθείας από εκείνη τη στιγμή. Επομένως, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε επιπλέον ημέρες για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις πιστώσεις. Επίσης, μπορείτε να κάνετε ανάληψη των πιστώσεων από οποιαδήποτε μέλη της ομοσπονδιακής τράπεζας.

Εδώ, οι τράπεζες μέλη είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τράπεζες μόνο για να καταθέσετε τα ηλεκτρονικά σας ψηφιακά δολάρια σε μετρητά.

Μέχρι στιγμής, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε για την εφαρμογή ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου. Ας ελπίσουμε ότι θα ενημερώσουμε αυτόν τον οδηγό όταν λάβουμε περισσότερες ψηφιακές πληροφορίες για το πορτοφόλι σε δολάρια.

Ας δούμε την επόμενη ενότητα στον ψηφιακό οδηγό αναθεώρησης πορτοφολιού δολαρίου.

Εξασφάλιση επαρκούς αναλήψιμου ψηφιακού δολαρίου

Όπως γνωρίζετε, το ψηφιακό δολάριο είναι αυστηρά ψηφιακό. Αλλά θα είχε αρκετά χρήματα σε χαρτί για να εξαργυρώσει; Δεδομένου ότι αυτή η έκδοση είναι μόνο ηλεκτρονικά μετρητά, έτσι κάθε μεμονωμένη πίστωση θα υποστηρίζεται από το αποθεματικό της ομοσπονδιακής τράπεζας.

Πριν, πραγματοποιώντας κάθε μηνιαία πληρωμή, ο Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών θα ειδοποιεί πόση πληρωμή πρέπει να πραγματοποιήσει. Και αν δεν έχουν αρκετές σημειώσεις, τότε θα εκδώσουν σημειώσεις και θα τις μεταφέρουν στο ομοσπονδιακό αποθεματικό για να ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής.

Επομένως, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα ανάληψης του ποσού από την τράπεζα.

Ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίων

Συνήθως, αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες μέλη θα διατηρούν αυτά τα ψηφιακά πορτοφόλια για εσάς. Έτσι, αυτά τα πορτοφόλια διασφαλίζουν ότι θα λάβετε την πίστωσή σας χωρίς καμία ταλαιπωρία. Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα πορτοφόλια είναι εδώ για να προστατεύσουν τις πληρωμές σας από κάθε είδους προβλήματα απάτης ή ξεπλύματος.

Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε καμία χρέωση ψηφιακού πορτοφολιού για να διατηρήσετε αυτούς τους λογαριασμούς για εσάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου, όλες οι τράπεζες μέλη πρέπει να διατηρούν όλο το ψηφιακό πορτοφόλι διέλευσης για να διασφαλίσουν ότι έχετε την επιλεξιμότητα να λαμβάνετε πληρωμές απευθείας. Επιπλέον, οι τράπεζες-μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ξεχωριστή οντότητα για να διατηρήσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τις υποχρεώσεις σε αυτά τα πορτοφόλια.

Σε αυτήν την περίπτωση, τα περιουσιακά στοιχεία είναι μόνο το ψηφιακό δολάριο που εξηγείται στο νομοσχέδιο τόνωσης, συμπεριλαμβανομένου του κύριου λογαριασμού στο ομοσπονδιακό αποθεματικό.

Όροι Διαφημιστικού Πορτοφολιού Δολάριο

Υπάρχουν ορισμένοι όροι που πρέπει να διατηρήσει η τράπεζα μέλος σε αυτήν την περίπτωση. Αυτά είναι –

 • Κανείς δεν θα πρέπει να πληρώσει καμία χρέωση ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου ή να έχει ελάχιστο ή μέγιστο όριο υπολοίπου.
 • Επιπλέον, πρέπει να πληρώσουν τον απαιτούμενο τόκο, εάν ισχύει, αλλά όχι περισσότερο από το απαιτούμενο ποσό.
 • Όλα τα πορτοφόλια θα έχουν τυπικές τραπεζικές λειτουργίες όπως – χρεωστικές κάρτες, πρόσβαση σε διαδικτυακό λογαριασμό, τραπεζική κινητής τηλεφωνίας, αυτόματη ταμειακή μηχανή, αυτόματη πληρωμή λογαριασμού, επιλογές αποστολής χρημάτων και πολλά άλλα.
 • Καμία τράπεζα δεν μπορεί να περιορίσει τις λειτουργίες των ψηφιακών πορτοφολιών σε κάθε περίπτωση.
 • Έτσι, μόνο το ψηφιακό πορτοφόλι διέλευσης δεν θα έχει κάλυψη υπερανάληψης.
 • Οι τράπεζες μέλη θα χρησιμοποιήσουν τον όρο “FedAccount” ως το κύριο όνομα του συστήματος ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου.
 • Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει την κατάσταση λογαριασμού ή άλλο υλικό μάρκετινγκ από αυτούς τους λογαριασμούς.
 • Επιπλέον, οι τράπεζες-μέλη θα χρησιμοποιήσουν το πρωτόκολλο KYC / AML για την εκχώρηση των πορτοφολιών στην πρώτη θέση.
 • Καμία τράπεζα δεν μπορεί να περιορίσει τις λειτουργίες σε οποιοδήποτε άτομο χωρίς πιθανή αιτία.
 • Κάθε τράπεζα πρέπει να προσφέρει προστασία από παραβιάσεις ασφάλειας και δόλιες δραστηριότητες.
 • Οι ομοσπονδιακές τράπεζες αποθεματικών μπορούν να προσφέρουν σε άλλες κρατικές τράπεζες ή πιστωτικά σωματεία άδεια να ανοίξουν ή να διατηρήσουν ψηφιακά πορτοφόλια διέλευσης εάν είναι απαραίτητο.

Ας δούμε την επόμενη ενότητα στον ψηφιακό οδηγό αναθεώρησης πορτοφολιού δολαρίου.

Διατήρηση των ψηφιακών πορτοφολιών δολαρίων

Μόνο η ομοσπονδιακή εφεδρική τράπεζα μπορεί να εκδώσει οποιουσδήποτε περιορισμούς εξουσιοδότησης ή κανονισμούς, όπως τέλη ψηφιακού πορτοφολιού, επιτόκια και ούτω καθεξής. Έτσι, τυχόν αλλαγές στη λειτουργικότητα του πορτοφολιού σας θα προέρχονται μόνο από το ομοσπονδιακό αποθεματικό.

Πιο συγκεκριμένα, η διαθεσιμότητα αυτών των ηλεκτρονικών μετρητών έπρεπε να συμβεί εντός του 2021. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν θα το κάνουν επίσημο ή όχι εντός αυτής της ημερομηνίας. Έτσι, η πιθανότητα να έχει ένα ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου 2021 εξακολουθεί να κρέμεται από ένα νήμα.

Τέλος πάντων, σε περιοχές όπου η εμβέλεια των ομοσπονδιακών αποθεματικών τραπεζών είναι περιορισμένη, θα συνεργαστούν με άλλα καταστήματα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών για να προσφέρουν σε όλους τους πολίτες αυτήν την εκπληκτική νέα τεχνολογία.

Όροι ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου

Υπάρχουν ορισμένοι όροι που πρέπει να διατηρήσει η τράπεζα μέλος σε αυτήν την περίπτωση. Όλοι οι όροι είναι παρόμοιοι με το ψηφιακό πορτοφόλι.

Ποινή σε περίπτωση δόλιων δραστηριοτήτων

Μην ανησυχείτε. τα χρήματά σας είναι ασφαλή με την ομοσπονδιακή τράπεζα. Λαμβάνουν δραστικά μέτρα για την προστασία των ψηφιακών σας πιστώσεων από οποιαδήποτε επιρροή. Σε κάθε περίπτωση, εάν οποιοσδήποτε υπάλληλος εντός της Ομοσπονδιακής τράπεζας διαρρεύσει οποιαδήποτε πληροφορία, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσει κυρώσεις.

Ομοίως, κάθε ξένη οντότητα που προσπαθεί να εισβάλει στο εταιρικό σύστημα θα λάβει επίσης κυρώσεις. Έτσι, η ασφάλεια για τις πιστώσεις σας έχει μεγάλη αξία εδώ. Κανείς δεν μπορεί να πάρει το ψηφιακό σας δολάριο όπως άλλα σκάνδαλα κρυπτογράφησης στην αγορά.

Ας δούμε τα οφέλη στον οδηγό αναθεώρησης του πορτοφολιού ψηφιακού δολαρίου.

Πλεονεκτήματα ψηφιακού πορτοφολιού δολαρίου

Υψηλότερη ασφάλεια

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain, τα ψηφιακά πορτοφόλια θα έχουν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Στην πραγματικότητα, το blockchain χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για να αυξήσει τα πρωτόκολλά ασφαλείας του έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε τιμή καθολικού. Έτσι, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να εξασφαλίσετε την αξία του ψηφιακού σας δολαρίου ανεξάρτητα από το τι.

Πλήρες απόρρητο

Κάθε πορτοφόλι συνοδεύεται από την επιλογή απορρήτου του. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να δει πού χρησιμοποιείτε το ψηφιακό σας δολάριο. Ωστόσο, εάν το ομοσπονδιακό αποθεματικό διατηρεί τον κύριο λογαριασμό, ορισμένες από τις πληροφορίες σας ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε αυτούς. Αλλά η κατάχρηση αυτών των διαπιστευτηρίων από ομοσπονδιακές τράπεζες είναι πολύ απίθανη.

Σύντομος χρόνος συναλλαγής

Η τυπική τράπεζα χρειάζεται πολύ χρόνο για να στείλει χρήματα διεθνώς. Αλλά όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα ψηφιοποιημένα πορτοφόλια, μπορείτε να στείλετε χρήματα μέσα σε δευτερόλεπτα! Σίγουρα θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, κυρίως σε αλυσίδες εφοδιασμού και επιχειρηματικές διαδικασίες.

Χωρίς δόλιες δραστηριότητες

Λόγω της φύσης του blockchain, οι εισβολείς δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σύστημα καθολικών. Επίσης, η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας του κατανεμημένου καθολικού είναι εξαιρετικά ασφαλής. Έτσι, η χρήση ψηφιακών πορτοφολιών δολαρίου θα σταματήσει τις δόλιες δραστηριότητες για πάντα.

Χαμηλές / μηδενικές χρεώσεις

Σε αντίθεση με τις τυπικές τράπεζες, μπορείτε να στείλετε τα χρήματά σας χρησιμοποιώντας πολύ χαμηλή χρέωση ή καθόλου αμοιβή. Επίσης, η συντήρηση του πορτοφολιού σας δεν θα απαιτήσει να δαπανήσετε επιπλέον χρήματα.

Προκλήσεις στο μέλλον για το ψηφιακό δολάριο

Αρκετά νέα τεχνολογία

Παρόλο που το blockchain υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, εξακολουθεί να είναι μια νέα τεχνολογία. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό πορτοφόλι, ξαφνικά μπορεί να φαίνεται σαν μια ευρύτερη αλλαγή. Επιπλέον, ο αντίκτυπος αυτής της τεχνολογίας στην οικονομία μας δεν είναι ακόμα τόσο σαφής.

Παγκόσμια ολοκλήρωση

Η ολοκλήρωση αυτών των πορτοφολιών παγκοσμίως θα ήταν μια δύσκολη κλήση. Σε πολλές περιπτώσεις, οι τράπεζες σε άλλες περιοχές εξακολουθούν να είναι σκεπτικοί σχετικά με αυτό. Επίσης, χρειάζεται χρόνος για να αλλάξετε τα παλαιά δίκτυα. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος για τον κόσμο να αποδεχτεί πλήρως το ψηφιακό δολάριο.

Άνευ ραφής εμπειρία

Η διατήρηση μιας απρόσκοπτης εμπειρίας μπορεί να είναι δύσκολη. Στην πραγματικότητα, το blockchain έχει προβλήματα επεκτασιμότητας, όπως πολλά άλλα μειονεκτήματα του blockchain. Έτσι, ο αντίκτυπος της δημοσίευσης αυτού του δολαρίου μπορεί να εμποδίσει την απόδοση.

Συνάντηση προτύπων ασφάλειας

Υπήρξαν κάποια κακά σκάνδαλα γύρω από τη χρήση του blockchain. Έτσι, η διατήρηση όλων των αναγκών ασφαλείας μπορεί να είναι πιο δύσκολη από ό, τι νομίζουμε.

Διαλειτουργικότητα

Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ψηφιακό δολάριο, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές στο διαδίκτυο. Επομένως, πρέπει να έχετε διαλειτουργικότητα μεταξύ όλων των δικτύων. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαλειτουργικότητας.

Φροντίστε να δείτε το ψηφιακό νόμισμα της Κίνας – το έργο DCEP.

Στο τέλος,

Ένα ψηφιακό πορτοφόλι δολαρίου είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με τις ψηφιακές σας πιστώσεις σε δολάρια. Προφανώς, λόγω της φύσης του νομίσματος, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυπικούς λογαριασμούς για να κρατήσετε τις πιστώσεις σας. Γι ‘αυτό είναι απαραίτητη η χρήση του ψηφιακού πορτοφολιού.

Προς το παρόν, το πορτοφόλι μπορεί να σας βοηθήσει να απλοποιήσετε όλες τις πληρωμές σας, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε και έξυπνες λειτουργίες συμβολαίου. Ωστόσο, ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσες λειτουργίες μπορεί να έχετε ή πόσα θα περιλαμβάνει το ίδρυμα.

Περιττό να πούμε ότι πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό είδος μέλλοντος από ό, τι περιμέναμε. Αλλά φαίνεται ότι είναι όλα για τις καλύτερες αιτίες των ανθρώπων και των επιχειρήσεων. Αν θέλετε να μάθετε τέτοιες νέες τεχνολογικές εξελίξεις, φροντίστε να εγγραφείτε στο δωρεάν μάθημα blockchain για να ξεκινήσετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me