Security Token: Μια αναδυόμενη τάση ως εναλλακτική λύση ICO

Οι κοινοί επενδυτές φοβόταν πάντα να επενδύσουν στην τεχνολογία blockchain. Ο λόγος είναι αρκετά απλός και κατανοητός – μεταβλητότητα. Ακόμη και ορισμένοι επενδυτές πιστεύουν ότι ο κόσμος των επενδύσεων blockchain είναι πολύ απρόβλεπτος και αβέβαιος. Το ενδιαφέρον είναι – δεν είναι εντελώς λάθος! Ίσως, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τη δραστική μείωση των επενδύσεων ICO το τελευταίο τρίμηνο του 2018. Λοιπόν, ποια θα μπορούσε να είναι η λύση σε αυτό το δύσκολο πρόβλημα; Λοιπόν, υπάρχει μια νέα λύση στον ορίζοντα – Security Token.

Η ιδέα της πλατφόρμας διακριτικών ασφαλείας είναι αρκετά νέα. Με τις προμήθειες ασφαλείας όπως η SEC να ανησυχεί πολύ για τα πρόσφατα περιστατικά, κάναμε προβλέψεις για μια πιο σύγχρονη τεχνολογία στο παιχνίδι. Βασικά, τα διακριτικά ασφαλείας διευθετούν ορισμένα από τα θεμελιώδη προβλήματα των παραδοσιακών ICO.

Γνωρίζουμε όλοι καλά τα περιστατικά DAO και κάποια άλλη ICO υψηλής οκτάνης αποτυγχάνει. Οι επενδυτές έχουν χάσει πολλά λόγω των ψευδών ICO. Τώρα, η SEC είναι πολύ αυστηρή για να επιτρέψει την ICO. Σταδιακά, δημιουργήθηκε ο κατάλογος των κρυπτογράφων ασφαλείας, των εταιρειών έκδοσης και των ανταλλαγών ασφαλείας.

Πιστεύουμε ότι τα διακριτικά ασφαλείας θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στο σενάριο blockchain και σύντομα θα δούμε ακόμη και θετικές κλίσεις στις επενδύσεις.

Καθώς ολόκληρη η ιδέα της πλατφόρμας διακριτικών ασφαλείας είναι αρκετά νέα για τους πολίτες, σκεφτήκαμε να δουλέψουμε σε έναν οριστικό οδηγό για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε ολόκληρη την ιδέα.

Λοιπόν, πάρτε ένα φλιτζάνι καφέ, καθίστε και απολαύστε αυτόν τον οδηγό.

 

Contents

Κεφάλαιο-1: Το SEC εναντίον Blockchain
Κεφάλαιο-2: Τι είναι ένα διακριτικό ασφαλείας?
Κεφάλαιο-3: Τι κάνει τα Διακριτικά ασφαλείας τόσο επιθυμητά?
Κεφάλαιο-4: Διακριτικά ασφαλείας: Αλλαγή της φύσης της αγοράς
Κεφάλαιο-5: Πλατφόρμες έκδοσης διακριτικών ασφαλείας
Κεφάλαιο-6: Κορυφαίοι 4 υφιστάμενοι τίτλοι
Κεφάλαιο-7: Δημοφιλείς ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας και επερχόμενα έργα
Κεφάλαιο-8: Περιορισμοί των κωδικών ασφαλείας: Υπάρχει κάποιος?
Κεφάλαιο-9: Συμπέρασμα

 

INFOGRAPHIC TOKEN ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κεφάλαιο-1: Το SEC εναντίον Blockchain

Πριν προχωρήσουμε στη λίστα με τα διακριτικά κρυπτογράφησης ασφαλείας, ας μιλήσουμε λίγο για το τι είναι η SEC και για τα καθήκοντά τους. Η SEC γνωρίζει επίσης ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ είναι ένας από τους ανεξάρτητους οργανισμούς που εργάζονται υπό την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι κύριες ευθύνες τους περιλαμβάνουν – την επιβολή ομοσπονδιακών νόμων και κινητών αξιών, τους κανονισμούς βιομηχανικής ασφάλειας, την πρόταση διαφορετικών κανόνων ασφαλείας, τη διατήρηση χρηματιστηρίων και άλλων οργανισμών. Προσφέρουν επίσης ηλεκτρονικά χρεόγραφα.


Ωστόσο, το κύριο μέλημά τους είναι να παρέχουν προστασία στους επενδυτές, να διατηρούν μια αποτελεσματική και δίκαιη αγορά.

Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας blockchain και της οικονομίας token παντού, είναι περίεργο γιατί οι SEC δεν έχουν ταξινομήσει αυτά τα tokens ως κινητές αξίες στο παρελθόν. Το 2016, η SEC δεν φαίνεται να ασχολείται με την εξέταση ICO και την επιβολή κανονισμών.

Ωστόσο, αυτό το σενάριο άλλαξε εντελώς με την κατάρρευση του Ethereum αργότερα εκείνο το έτος.

 

Η πτώση του DAO

Το DAO ήταν σε ρολό εκείνη τη στιγμή το πιο χρηματοδοτούμενο έργο στην ιστορία του blockchain. Έσπαζαν ρεκόρ σχεδόν κάθε μήνα και συγκέντρωσαν 150 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που είναι αρκετά εκπληκτικό. Επειδή πολλοί ασχολήθηκαν με το σύστημα και πίστευαν ότι μπορεί να είναι ηλεκτρονικό. Ωστόσο, οι επενδυτές χύθηκαν τα χρήματά τους στο ICO τους το ένα μετά το άλλο.

Εκείνη την εποχή, οι ιδρυτές διαβεβαίωσαν τους κριτικούς αρκετές φορές λέγοντας ότι έχουν όλα υπό έλεγχο και κάθε ταμείο που συγκεντρώνεται είναι εξαιρετικά ασφαλές. Δυστυχώς, ο χάκερ βρήκε ένα αλγοριθμικό κενό και έκλεψε 50 εκατομμύρια δολάρια από τα επενδυμένα χρήματα και το Ethereum πήρε μια μεγάλη επιτυχία μειώνοντας το 50%.

Πολλοί επενδυτές απογοητεύτηκαν εντελώς και επικοινώνησαν με τη SEC. Τότε ήταν που η SEC άρχισε να ασχολείται με το crypto και το blockchain. Δημοσίευσαν μια έκθεση για την εφαρμογή των κρυπτονομισμάτων με τις θεμελιώδεις αρχές στο νέο πρότυπο. Το νέο πρότυπο τις καθόρισε ως ψηφιακούς οργανισμούς που χρησιμοποιούν οποιοδήποτε είδος τεχνολογίας blockchain ή διανεμημένο καθολικό για τη συγκέντρωση χρημάτων ή κεφαλαίων.

Με αυτόν τον νέο νόμο που ισχύει, τα κρυπτονομίσματα δεν θα είναι πλέον τα μη ρυθμιζόμενα ψηφιακά νομίσματα όπως ήταν πριν. Εάν θέλουν να υπάρχουν, θα πρέπει να οριστούν ως πλατφόρμα διακριτικών ασφαλείας. Μετά το Περιστατικό DAO, αναφέρθηκε ως πλατφόρμα διακριτικών ασφαλείας πολύ γρήγορα. Λοιπόν, ενδέχεται να δούμε πολλούς νέους παίκτες με τη λίστα με τα διακριτικά κρυπτογράφησης ασφαλείας στο μέλλον.

 

Πώς μπορούν οι κανονισμοί να επηρεάσουν το Crypto?

Μετά την ανάμιξη της SEC, πολλοί από τους ICO (Αρχικές προσφορές νομισμάτων) προσπαθούν το καλύτερό τους για να μην συνδέονται με κινητές αξίες. Επιπλέον, θα βρείτε έναν άλλο τύπο ανάπτυξης επιχειρήσεων που θα σας πει πώς να αποφύγετε την ασφάλεια και να το διατηρήσετε έτσι.

Γιατί όμως οι εταιρείες προσπαθούν απεγνωσμένα να αποφύγουν την πλατφόρμα διακριτικών ασφαλείας; Μπορούν οι περιορισμοί να επηρεάσουν πραγματικά την κρυπτογράφηση με άσχημο τρόπο?

Λοιπόν, μερικοί από τους πιθανούς λόγους μπορεί να είναι οι περιορισμοί και οι κανόνες της SEC. Εάν ένα κανονικό διακριτικό γίνει πλατφόρμα διακριτικών ασφαλείας, τότε από προεπιλογή, η εταιρεία θα πρέπει να χειριστεί όλους τους κανόνες. Καλύπτει επίσης την καταβολή τελών για την αποζημίωση των επενδυτών εάν τα πράγματα δεν αποδειχθούν όπως θα έπρεπε.

Πολλές εταιρείες προσπαθούν να το αποφύγουν για αυτόν τον λόγο – για να αποφύγουν τυχόν νομικές συνέπειες. Και σε άλλες περιπτώσεις, το ζήτημα είναι λίγο υψηλό. Περιφρονούν τη συμμετοχή της κυβέρνησης. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά ζητήματα της ρύθμισης με το crypto.

Η φύση των κρυπτονομισμάτων απαιτεί μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα χωρίς καμία συμμετοχή από την κυβέρνηση. Αλλά αν η SEC εμπλακεί, κάποια αποκέντρωση δεν θα είναι δυνατή και θα ήταν αντίθετη με την κεντρική φιλοσοφία του blockchain.

Το δίκτυο blockchain έχει κάπως άγρια ​​φύση της αγοράς και πολλοί προσαρμόσιμοι επενδυτές μπορούν να βγάλουν πολλά χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γι ‘αυτό το είδος των επενδυτών προσπαθούν να διατηρήσουν το δίκτυο έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να κερδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Όχι κάθε κουπόνι μπορεί να είναι ασφάλεια

Από την άλλη πλευρά, το SEC ορίζει τα διακριτικά ασφαλείας λίγο διαφορετικά. Καθώς κάθε διακριτικό έρχεται με διαφορετική φύση, δεν είναι όλα τα διακριτικά ικανά να συμβαδίζουν με τους κανόνες. Για αυτό, πολλά διακριτικά δεν μπορούν ποτέ να οριστούν ως διακριτικά ασφαλείας.

Η τακτική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο αντιπάλων είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα cryptos δεν γοητεύονται τόσο πολύ με τους κανονισμούς.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το bitcoin. Το Bitcoin δεν συνοδεύεται από ομάδα ανάπτυξης και ούτε προσφέρει στους επενδυτές υποσχέσεις κέρδους. Από την άλλη πλευρά, το Ethereum είναι πολύ πιο περίπλοκο. Ωστόσο, έχει ένα διακριτικό χρησιμότητας. Αλλά οι κάτοχοι του Ethereum δεν περιμένουν πραγματικά τίποτα από την ομάδα. Δεν ελπίζουν για κέρδος από την ομάδα ανάπτυξης και οι άνθρωποι είναι εντάξει με αυτό, τότε θα πρέπει να διατηρηθεί έτσι.

Για άλλα διακριτικά, τα αποτελέσματα είναι κάπως συγκεχυμένα. Τι θα συμβεί αν, μια νέα πλατφόρμα αποθήκευσης cloud παρέχει στον ICO μια υπόσχεση να μοιραστεί τα κέρδη μεταξύ των επενδυτών και επίσης να τους προσφέρει αποθηκευτικό χώρο; Θα περιληφθεί ο χώρος στο βοηθητικό πρόγραμμα ή το όφελος που υποσχέθηκαν; Πώς θα μπορούσαν να κάνουν διάκριση μεταξύ αυτών των δύο εγκαταστάσεων?

Έτσι, στο μέτρο που το κάνει, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι αρκετά περίπλοκη και θα πρέπει να δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή στο SEC και το αποτέλεσμα. Ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και η αγορά στρέφεται προς την πλατφόρμα διακριτικών ασφαλείας αντί να παραμείνει σε τακτική ICO. Ας δούμε τι μας λένε τα στατιστικά στοιχεία εδώ.

 

Η προσφορά διακριτικών ασφαλείας αντικαθιστά ICO; – Οι Στατιστικές

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω επιστρέφοντας από όπου ξεκίνησε η πρώτη τρέλα για το ICO. Ξεκίνησε τον Μάιο του 2017, όπου οι ICO συγκέντρωσαν περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια, και συνέχισε να μεγαλώνει και να μεγαλώνει. Κατά τους επόμενους δύο μήνες, οι ICO αύξησαν το διπλάσιο του ποσού – $ 650 εκατομμύρια! Ωστόσο, τον Αύγουστο, η αγορά κατέρρευσε λίγο. Αλλά μετά τον Αύγουστο, άρχισε να αυξάνεται ξανά και μέχρι τον Δεκέμβριο αύξησε πάνω από 1,7 δισ. Δολάρια.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018, οι ICO συγκέντρωσαν περίπου 7 δισ. Δολάρια και η διαφημιστική εκστρατεία ήταν εξαιρετικά έντονη. Ωστόσο, στα επόμενα δύο τρίμηνα, οι πρωτεύουσες πήραν τεράστια επιτυχία και έκτοτε έπεφταν. Ωστόσο, κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα και το συνολικό ποσό καταλήγει στα 12,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, παρόλο που οι ICO αύξησαν τα 5,6 εκατομμύρια δολάρια το 2017, η τρέλα τους έφτασε σε διαφορετικό ύψος το 2018. Αν υπολογίσουμε το μέσο κεφάλαιο για κάθε διακριτικό, θα λάβουμε 29,7 εκατομμύρια δολάρια.

Αλλά το 2018, σχεδόν το 58% του crowdfunding token απέτυχε και μόνο το 42% κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα.

 

Λοιπόν, γιατί οι ICO απέτυχαν ή άρχισαν να χάνουν όλο το ενδιαφέρον?

Λοιπόν, υπάρχουν μερικά θέματα για τα οποία απέτυχαν. Το κύριο ζήτημα πρέπει να είναι η έλλειψη αξίας προϊόντος. Ναι, παρουσιάστηκαν πολλά συναρπαστικά προϊόντα σε κάθε πώληση συμβόλων. Ωστόσο, μόνο λίγοι θα μπορούσαν να διατηρήσουν αυτό που πρόσφεραν στους επενδυτές τους.

Δεύτερον, οι περισσότεροι ICO δεν ξόδεψαν πολλά για τις καμπάνιες μάρκετινγκ τους και η έλλειψη καταδίκασε το προϊόν τους στο τέλος.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι η αυξανόμενη απάτη ICO. Υπήρξαν αρκετές αναφορές για απάτες ICO σε όλη την τρέλα του ICO και πολλοί επενδυτές έχασαν τα χρήματά τους, καθώς οι ICO δεν παρέχουν νομικά αντίγραφα ασφαλείας για αυτούς. Από την άλλη πλευρά, πολλοί επενδυτές δεν ήταν σίγουροι ότι ο νεοεισερχόμενος ή η μη έμπειρη ομάδα ανάπτυξης θα επενδύσουν στην πώληση των συμβόλων τους.

Ως αποτέλεσμα, η SEC μπήκε και πήρε τον έλεγχο της κατάστασης. Η διαβεβαίωση των κανονισμών και των μέτρων ασφαλείας προσέλκυσε τους επενδυτές και η λίστα των κωδικών ασφαλείας crypto άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα.

Έτσι, στο τέλος του 2018, Η ICO χάνει το κοινό της, όπου από την άλλη πλευρά, η πλατφόρμα διακριτικών ασφαλείας τους κερδίζει.

 

Κεφάλαιο-2: Τι είναι ένα διακριτικό ασφαλείας?

Security Token είναι ένα διακριτικό που υπόκειται σε κανονισμούς και τίτλους. Με απλά λόγια, αυτά τα διακριτικά στο blockchain θα πάρουν την αξία τους από εξωτερικές και διαπραγματεύσιμες πηγές. Γι ‘αυτό αυτοί θα έχουν πάντα ομοσπονδιακούς κανονισμούς που το καθιστούν ασφαλέστερη επιλογή.

Από άλλη άποψη, το διακριτικό ασφαλείας είναι ένα είδος εμπορεύσιμων περιουσιακών στοιχείων όπως μετοχές, ομόλογα, χαρτονομίσματα, δικαιώματα ψήφου, επιλογές, χρεόγραφα και εγγυήσεις. Εάν σκέφτεστε για τα αποθέματα, θα μπορούσατε να πάρετε την ιδέα πιο ξεκάθαρα.

Για την κατοχή μετοχών ή μετοχών, θα έχετε στην κατοχή σας ένα τμήμα μιας εταιρείας χωρίς να έχετε πραγματικά κατοχή πραγματικής ζωής από αυτήν.

Πολλές εταιρείες και κυβερνήσεις χρησιμοποιούν ήδη αυτή τη μέθοδο για να συγκεντρώσουν χρήματα από τους διάφορους τύπους επενδυτών για να βελτιώσουν ή να τροφοδοτήσουν τα έργα. Αλλά τι παίρνουν οι επενδυτές σχετικά με αυτό; Θα λάβουν μια υπόσχεση ενδιαφέροντος ή θα μοιραστούν τα κέρδη της εταιρείας σε οποιαδήποτε μορφή.

Όταν αντιμετωπίζετε αυτά τα σενάρια με κρυπτογραφικό τρόπο, τότε είναι γνωστό ως διακριτικό ασφαλείας.

 

Κάνοντας τα πράγματα ευκολότερα

Κυρίως, σε σύγκριση με τα τυπικά ICO ή τα tokens χρησιμότητας εδώ, οι επενδυτές θα έχουν πάντα μια σίγουρη υπόσχεση κέρδους. Ενώ για τους ICO το κέρδος είναι ένα τυχερό παιχνίδι. Αυτό το διακριτικό ασφαλείας θα επενδύσει σε οποιονδήποτε τύπο περιουσιακού στοιχείου ή διακριτικού για να παρέχει τα προσφερόμενα κέρδη. Και αυτό φροντίζει για το θέμα της ρευστότητας.

Παλιά, όπου οι άνθρωποι λάμβαναν αντίγραφα ασφαλείας για τις μετοχές ή τα ομόλογα τους, η ρευστότητα γίνεται τεράστια ανησυχία, αλλά τώρα με την ενσωμάτωση της κρυπτογραφίας στο θέμα, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Απλώς φανταστείτε ένα σενάριο, όπου πληρώνεστε για την εκπλήρωση συγκεκριμένων κανόνων ή προϋποθέσεων χρησιμοποιώντας αυτόματα τα έξυπνα συμβόλαια στην πλατφόρμα blockchain. Δεν θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα?

Έτσι, όλη η ικανότητα προγραμματισμού αυτού του οικοσυστήματος διακριτικών ασφαλείας μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία και να μεταβεί από μια τυπική φόρμα σε πολλά άλλα. Ακριβώς όπως η εταιρεία θα αναπτυχθεί, το κέρδος και τα χαρακτηριστικά θα αυξάνονται για κάθε διακριτικό.

Εάν μία από τις εταιρείες δεν μπορεί να παράσχει ή δεν παρέχει τις δυνατότητες που ισχυρίστηκε ότι σας έδωσε. θα πρέπει να αντιμετωπίσουν νομικά ζητήματα. Έτσι, δεν θα συνεχίσετε να κρέμεστε στον αέρα.

 

Ποιά είναι η διαφορά?

Σε πρακτικές περιπτώσεις, μπορείτε να το συγκρίνετε με ICO. Όπως οι ICOs έρχονται επίσης με επενδυτές. Αλλά οι ομοιότητες είναι εδώ. Για έναν ICO, εάν επενδύσετε σε αυτό, θα μπορούσατε να περιμένετε να επωφεληθείτε από το ποσοστό επιτυχίας του token ή να χρησιμοποιήσετε την ίδια την πλατφόρμα ελεύθερα. Για την προσφορά ICO, θα χρειαστείτε το διακριτικό για τη συντήρηση ή τη χρήση του δικτύου σωστά. Ωστόσο, η ίδια η πλατφόρμα θα μπορούσε να είναι επιτυχής και η τιμή των μαρκών θα μπορούσε να αυξηθεί. Αλλά αυτό είναι ένα στοίχημα.

Από την άλλη πλευρά, οι επενδυτές στο οικοσύστημα διακριτικών ασφαλείας θα επενδύσουν αναμένοντας να λάβουν μελλοντικά δικαιώματα ή μετρητά ή ομόλογα που συνδέονται άμεσα με τα διακριτικά.

Επιπλέον, το οικοσύστημα διακριτικών ασφαλείας είναι συμβατό με τους νόμους και τους κανονισμούς, έτσι οι επενδυτές από όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετάσχουν εάν καταφέρουν να ακολουθήσουν τους κανόνες. Αυτό μπορεί να ανοίξει πολλές επιλογές όπου οι νόμοι είναι σχετικά αυστηροί όπως οι Η.Π.Α..

Επιπλέον, με τη βοήθεια του οικοσυστήματος διακριτικών ασφαλείας, όλες οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν μαύρες λίστες και λευκές λίστες. Αυτές οι λίστες συμμορφώνονται με τις αναφορές AML (Anti-Money Laundering) και KYC (Know Your Customer). Οι εταιρείες θα λειτουργούν με μεγαλύτερη διαφάνεια και θα είναι πιο προσεκτικοί στα συγκεντρωμένα κεφάλαια και τις αποτυχίες της εταιρείας.

Έτσι, όπου οι ICO δεν έχουν καμία ασφάλεια για τα χρήματά σας, στο διακριτικό ασφαλείας τα χρήματά σας είναι ασφαλέστερα από ποτέ.

 

Πώς λειτουργεί?

Εντάξει, τώρα που γνωρίζετε όλα σχετικά με το τι είναι το οικοσύστημα διακριτικών ασφαλείας, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς λειτουργεί. Ακολουθεί τον ίδιο κανόνα που ακολουθεί όλη η εταιρεία διακριτικοποίησης. Πρώτον, ένας εκδότης θα εκδώσει ένα διακριτικό ασφαλείας που θα αντιπροσωπεύει οποιοδήποτε τμήμα ή μερίδιο οιασδήποτε επιχείρησης. Μετά από αυτό, ο εκδότης θα δημιουργήσει μια λίστα επιτρεπόμενων, και σε αυτήν τη λίστα, θα έχει τις διευθύνσεις πορτοφολιών των επενδυτών που μπορούν να συμμετάσχουν στην πώληση των διακριτικών. Κυρίως η διεύθυνση πορτοφολιού είναι συνήθως Ethereum για τώρα.

Οι εισηγμένοι επενδυτές στη λίστα επιτρεπόμενων θα πρέπει να αποδείξουν ότι συμμορφώνονται με τους κανόνες και τους κανονισμούς που ορίζει ο εκδότης. Οι νόμοι διαφέρουν ανάλογα με το οικοσύστημα διακριτικών ασφαλείας, οπότε ενδέχεται να δείτε πολλές παραλλαγές εάν επενδύσετε σε πολλά κορυφαία διακριτικά ασφαλείας.

Αυτό έχει στενή σχέση με τους κανονισμούς AML και KYC μαζί με την απόδειξη της ταυτότητάς σας με αξιόπιστες πηγές. Όχι ότι κάθε διακριτικό ασφαλείας ICO υποστηρίζεται από εκατοντάδες κανονισμούς. Ωστόσο, ο εκδότης θα μπορούσε να συμμορφωθεί με έναν τεράστιο αριθμό για να φιλτράρει τους επενδυτές πιο εύκολα.

Ίσως για ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να έχετε συγκεκριμένα υπόβαθρα ή θέση σταδιοδρομίας για να συμμετάσχετε.

 

Εξωτερική ανάθεση επενδυτών

Ο εκδότης θα μπορούσε επίσης να αναθέσει σε τρίτους τους επενδυτές για να πραγματοποιήσει την τελική κλήση. Μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας υπηρεσίες τρίτων όπως κεντρικές ανταλλαγές για να γνωρίζουν τι είδους επενδυτές συνήθως επενδύουν σε εταιρείες. Αυτές οι λίστες γίνονται στη συνέχεια η ομάδα ρευστότητας. Εδώ, όλοι στη λίστα θα μπορούν να ανταλλάσσουν το διακριτικό ασφαλείας ο ένας με τον άλλον εάν το επιθυμούν.

Αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος άλλος προσπαθεί να εισέλθει στη λίστα επιτρεπόμενων όταν δεν έκανε την πρώτη λίστα?

Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, ο εκδότης θα σας βοηθήσει. Η εταιρεία μπορεί να επιτρέψει στον τρίτο να παρακολουθήσει τον κανόνα KYC / AML και να προσθέσει ταυτόχρονα νέους επενδυτές στη λίστα επιτρεπόμενων. Με αυτόν τον τρόπο, το τρίτο μέρος δεν θα χρειάζεται να πηγαίνει στον εκδότη κάθε φορά που κάποιος θέλει να επενδύσει σε ένα διακριτικό ασφαλείας.

Μακροπρόθεσμα, αυτό το σχήμα αυξάνει πραγματικά τη ρευστότητα του συστήματος καθιστώντας τα πιο πολύτιμα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πώς μπορείτε να ανταλλάξετε το διακριτικό ασφαλείας, αλλά πρέπει να είστε στη λίστα επιτρεπόμενων. Τώρα πολλά χρηματιστήρια όπως το Open Finance ή το tZERO θα σας επιτρέψουν να ανταλλάξετε τους τίτλους στην πλατφόρμα τους, όπως τα τυπικά κρυπτογραφικά χρηματιστήρια.

Εάν ο εκδότης είναι σχετικά νέος και δεν ξέρει πώς να ξεκινήσει μια πώληση διακριτικών ασφαλείας, τότε υπάρχουν εταιρείες που θα τους βοηθήσουν. Μερικά από τα δίκτυα όπως το δίκτυο Harbour ή το δίκτυο Polymath είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Αυτές οι εταιρείες βοηθούν τις εκδότες να αναδείξουν τα περιουσιακά στοιχεία ασφαλείας. Παίρνουν τις πραγματικές τιμές και τις μετατρέπουν σε ένα προγραμματιζόμενο διακριτικό στο blockchain.

 

Δεν είναι δυνατή η παραβίαση

Ένα άλλο διασκεδαστικό γεγονός για το οικοσύστημα διακριτικών ασφαλείας είναι ότι δεν είναι κάποια εργαλεία που κάποιος θα μπορούσε εύκολα να κλέψει από εσάς. Σε τυπικές περιπτώσεις, εάν κάποιος από το blockchain παίρνει το ιδιωτικό σας κλειδί, μπορεί να ξοδέψει τα κρυπτονομίσματά σας χωρίς να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό.

Κάτι σαν να χάσατε 100 $, τότε κάποιος θα μπορούσε να το πάρει και να το ξοδέψει. Δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό; Αλλά για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν απλά να μεταφέρουν το διακριτικό σας στο πορτοφόλι τους για να το χρησιμοποιήσουν.

Θα πρέπει επίσης να συμμορφωθούν με το KYC / AML για να λάβουν τη λίστα επιτρεπόμενων. Επομένως, εάν κάποιος σπάσει και χαράξει το πορτοφόλι σας, θα μπορείτε να το εντοπίσετε στο πορτοφόλι του στη λίστα επιτρεπόμενων και, στη συνέχεια, να προβείτε σε νομικές ενέργειες εναντίον του.

Έτσι, στο τέλος, η λίστα με τα διακριτικά ασφαλείας που παρέχει crypto παρέχει πολλές εγγυήσεις όπως το όνομά τους.

 

STO εναντίον ICO: Πώς να προσδιορίσετε εάν ένα κουπόνι είναι ασφάλεια?

Για να επενδύσετε στην ασφάλεια, θα πρέπει να γνωρίζετε τι το κάνει διαφορετικό από το ICO. Αν θέλετε να μάθετε εάν ένα διακριτικό είναι μια ασφάλεια σχετικά με τη συζήτηση STO εναντίον ICO, θα πρέπει να μάθετε περισσότερα για το Howey Test.

Ας δούμε λοιπόν τι είναι το Howey Test και πώς θα σας επιτρέψει να κρίνετε το διακριτικό.

 

Το τεστ Howey

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας πώς έγινε το τεστ του Howey. Το 1946, το Ανώτατο Δικαστήριο έπρεπε να αντιμετωπίσει περίεργες περιστάσεις για μια υπόθεση. Αυτή η υπόθεση ήταν μεταξύ του Howey εναντίον SEC, και ήταν η στιγμή που ιδρύθηκε το τεστ Howey.

Η υπόθεση κατέληξε σε ένα αποτέλεσμα όπου το Ανώτατο Δικαστήριο απέκλεισε μια δοκιμή. Σε αυτό το τεστ, μπορεί κανείς να καθορίσει εάν ένα συγκεκριμένο έργο θα θεωρηθεί επενδυτική συμφωνία ή όχι.

Εν ολίγοις, η ιστορία είναι κάπως έτσι? δύο εταιρικοί κατηγορούμενοι με έδρα τη Φλόριντα παρείχαν μερίδια ακινήτων στη γη για εσπεριδοειδή. Οι αγοραστές προσέφεραν στους επενδυτές την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μέρος της γης από αυτούς. Και θα διατηρούσαν την ιδιοκτησία και θα συγκομίσουν και θα εμπορεύονταν τα εσπεριδοειδή και θα έδιναν κέρδος από αυτό.

Οι περισσότεροι από τους επενδυτές δεν ήταν αγρότες, οπότε δεν είχαν καμία γεωργική γνώση. Αλλά η πρόταση ήταν αρκετά καλή για να τους κάνει να επενδύσουν σε αυτό.

Ωστόσο, η SEC προσπάθησε να κάνει το έργο των κατηγορουμένων να φαίνεται παράνομο, δηλώνοντας ότι δεν παρείχαν αντίγραφα ασφαλείας. Μετά από αυτό, μήνυσαν για αυτό.

Η SEC πίστευε ότι οι κατηγορούμενοι δεν καταχώρισαν το έργο τους ως δήλωση ασφαλείας, οπότε παραβίασαν το νόμο. Ωστόσο, μετά από έρευνα και μίσθωση εγγράφων, το Ανώτατο Δικαστήριο διαπίστωσε ότι το έργο ήταν πράγματι ασφάλεια και δεν παραβίαζε κανένα νόμο.

 

Μια νέα πρόταση

Για να βεβαιωθείτε, αυτή η κατάσταση δεν εμφανίζεται ξανά. το Δικαστήριο εξέδωσε δοκιμή για να προσδιορίσει εάν οποιοδήποτε έργο ή νέα επιχείρηση εμπίπτει στην απαίτηση εγγραφής ασφαλείας.

Έτσι, για να μάθουμε αν πρόκειται για επενδυτικό συμβόλαιο ή όχι, θα πρέπει να πληροί τρία βασικά κριτήρια:

 • Θα πρέπει να επενδύσετε με χρήματα.
 • Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί μόνο σε μια κοινή επιχείρηση και όχι σε πολλές επιχειρήσεις.
 • Όλοι οι επενδυτές θα επωφεληθούν από τα αποτελέσματα του έργου ή της εταιρείας.

Εδώ η «κοινή επιχείρηση» θα μπορούσε να είναι πολλά πράγματα. Αλλά τα περισσότερα ομοσπονδιακά δικαστήρια το ορίζουν ως χώρο στην επιχείρηση όπου οι επενδυτές μπορούν να συγκεντρώσουν όλα τα χρήματά τους ταυτόχρονα και να επενδύσουν άμεσα στο έργο.

Μετά από πολλά χρόνια, ο όρος «χρήματα» επεκτάθηκε περισσότερο και οι άνθρωποι μπορούν τώρα να επενδύσουν με περιουσιακά στοιχεία ή άλλες μεθόδους.

Μια άλλη πτυχή είναι ότι, είτε οι επενδυτές ελέγχουν το κέρδος είτε όχι. Εάν ο έλεγχος δεν είναι στα χέρια των επενδυτών, τότε το έργο είναι ήδη ασφάλεια.

Έτσι, εδώ, τα ψηφιακά διακριτικά θα είναι ασφαλή εάν το διακριτικό ακολουθεί τους τρεις κανόνες του τεστ Howey. Εάν δεν διατηρήσει κάποιον από τους κανόνες, τότε δεν θα ήταν διακριτικό ICO.

 

Κανονισμοί διακριτικών ασφαλείας

Υπάρχουν ορισμένοι κανονισμοί που πρέπει να ακολουθήσει κάθε οικολογικό σύστημα διακριτικών ασφαλείας για να παραμείνει στο είδος. Οι ομοσπονδιακοί κανόνες θα ξεκινήσουν από την πρώτη μέρα. Ωστόσο, μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα, σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς νόμους τους.

Στις ΗΠΑ, ένα διακριτικό ασφαλείας πρέπει να ακολουθεί ορισμένους κανόνες –

 • Κανονισμοί
 • Κανονισμός-Α+
 • Κανονισμός-Δ

 

 • Κανονισμός Δ

Αυτός ο κανονισμός θα επιτρέψει σε μια εταιρεία να παρέχει συγκεκριμένες προσφορές, αλλά πρέπει να υποβάλει ένα «Έντυπο Δ» μετά την πώληση ολόκληρης της ασφάλειας. Η εταιρεία ή το άτομο που θα προσφέρει το διακριτικό ασφαλείας ICO θα μπορούσε να ζητήσει από τους επενδυτές να επενδύσουν σε αυτά εάν η εταιρεία συμμορφώνεται με την Ενότητα 506C.

Αλλά τι είναι το τμήμα 506C?

Η ενότητα 506C θα απαιτήσει επαλήθευση όλων των επενδυτών και θα προσφερθεί κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε δήλωση που παρέχεται από την εταιρεία είναι έγκυρη και δεν υπάρχουν παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με αυτό.

 

 • Κανονισμός Α+

Αυτός ο τύπος κανονισμού θα επιτρέψει στην εταιρεία να παρέχει εγκεκριμένη από την SEC ασφάλεια για μη επαληθευμένους επενδυτές. Αλλά θα έπρεπε να ζητήσουν μέσω γενικών καναλιών και να επιτρέψουν σε κάθε επενδυτή να επενδύσει έως και 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, για αυτόν τον κανονισμό, η έκδοση μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο από άλλους, και για αυτόν τον λόγο, είναι πιο ακριβό.

 

 • Κανονισμοί

Αυτός ο τύπος κανονισμού εμφανίζεται όταν μια εταιρεία εκτελεί τη λίστα προσφορών διακριτικών ασφαλείας σε διαφορετική χώρα και όχι στις ΗΠΑ. Γι ‘αυτό δεν θα εκτεθεί στην απαίτηση εγγραφής που εμπίπτει στο άρθρο 5 του νόμου του 1993. Ωστόσο, η εταιρεία πρέπει να εξακολουθήσει να ακολουθεί τους κανόνες της χώρας όπου εκτελεί την πώληση του διακριτικού ασφαλείας ICO.

Σημείωση: Πρέπει να πω, οι παραπάνω κανονισμοί είναι απλώς ερμηνεία. Δεν πρέπει να το θεωρήσετε ως νομική συμβουλή. Επομένως, συμβουλευτείτε πάντα τον δικηγόρο σας για να το ερευνήσετε περισσότερο προτού ξεκινήσετε μια λίστα προσφορών διακριτικών ασφαλείας.

 

Κεφάλαιο-3: Τι κάνει τα Διακριτικά ασφαλείας τόσο επιθυμητά?

 • Θεμελιώδεις αξίες

Ο κατάλογος των διακριτικών ασφαλείας crypto προσφέρει θεμελιώδεις αξίες όπως δικαιώματα ψήφου, μερίδια κέρδους, έλεγχο χρεών, νομική ασφάλεια και πολλά άλλα. Η νομιμοποίηση είναι το κύριο θεμελιώδες κέρδος αυτού του συστήματος διακριτικών.

Δεν θα το βρείτε σε τυπικά βοηθητικά διακριτικά. Στο διακριτικό Utility, θα μπορούσατε να έχετε μόνο ελάχιστες τιμές συνδεδεμένες με τα διακριτικά σας, όπως, με το διακριτικό σας θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία ή το προϊόν. Αλλά με το διακριτικό ασφαλείας, θα έχετε πολλές τιμές που συνδέονται άμεσα με το διακριτικό ασφαλείας που κρατάτε. Και θα έχετε κάθε όφελος από αυτό.

Το διακριτικό ασφαλείας θα παρέχει ένα νομικό δικαίωμα για εσάς, μέσω αυτού θα έχετε μια εγγενή αξία της εταιρείας έκδοσης. Αυτοί θα έχουν υψηλότερους όρους αξίας και έτσι θα μειώσουν τον κίνδυνο μαζικά. Μπορείτε να υπολογίσετε τη θεμελιώδη τιμή με διάφορα μέσα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προεξοφλημένη ταμειακή ροή, την υπόλοιπη αρχιτεκτονική εισοδήματος και τη μέθοδο διαιρεμένης έκπτωσης για τον υπολογισμό της. Με απλά λόγια, ένα διακριτικό ασφαλείας με τη θεμελιώδη τιμή έχει ήδη μια τιμή από την ημέρα που επενδύσατε σε αυτό.

Μπορεί αργότερα να αυξηθεί ή να παραμείνει το ίδιο, αλλά θα έχετε τα πλεονεκτήματα του διακριτικού ασφαλείας από την αρχή.

Επιπλέον, το διακριτικό ασφαλείας είναι μια έγκυρη μορφή επένδυσης καθώς έχουν πιο απλή και βασική αρχιτεκτονική. Για παράδειγμα, το tZERO παρέχει το 10% του κέρδους στους επενδυτές του, και θα το πάρετε από την αρχή.

 

 • Διαφανές σύστημα

Το πλαίσιο παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο διαφάνειας στους χρήστες του. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να εμπιστεύονται εύκολα το σύστημα χωρίς αμφιβολία.

Το διακριτικό ασφαλείας θα επιτρέψει σε όλους τους επενδυτές να εξετάσουν την αξιοπιστία των προσφορών τους. Πριν από την επένδυση, οι επενδυτές μπορούν να συλλέξουν πληροφορίες χωρίς να κρύψουν τίποτα. Έτσι, όλη η λίστα με τα διακριτικά ασφαλείας που εκδίδονται, προσφέρονται και διανέμονται θα είναι ανοιχτά για όλους.

Οι κύριες προτεραιότητες ενός διακριτικού ασφαλείας είναι να ακολουθούν τρία βασικά κριτήρια –

Ένας υγιής τρόπος σχηματισμού της πρωτεύουσας.

Προστατέψτε τους επενδυτές από τα λάθη και προστατεύστε τους από δραστηριότητες εξωτερικής απάτης.

Μίσθωση κατάλληλου καναλιού για τη διατήρηση της δικαιοσύνης στο σύστημα και τη διασφάλιση της τάξης στην αγορά.

Η αρχιτεκτονική του διακριτικού ασφαλείας ICO είναι ορατή για όλους. Ωστόσο, το ίδιο το δίκτυο είναι αμετάβλητο. Έτσι, παρόλο που είναι εξαιρετικά διαφανές, κανείς δεν μπορεί απλά να εισβάλει στο σύστημα με αυτές τις πληροφορίες. Γι ‘αυτό το διακριτικό ασφαλείας ICO μπορεί να διατηρήσει και τους τρεις στόχους και να προσφέρει ένα καλύτερο τοπίο για τους επενδυτές.

 

 • Κανονισμοί

Οι κανονισμοί στο δίκτυο είναι πιο επικερδείς για όσους επενδυτές επιθυμούν να επενδύσουν στο σύστημα ψηφιακών διακριτικών. Εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα και υψηλότερη ασφάλεια για τους χρήστες.

Ο κατάλογος των κρυπτογράφησης ασφαλείας που είναι περισσότερο με τη συμφωνία με το νόμο κερδίζει πολύ μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των εξελιγμένων επενδυτών. Αυτά έχουν μεγαλύτερη απόδοση, παρέχουν σταθερό ρυθμό και διαφάνεια σε σύγκριση με τα τυπικά κρυπτονομίσματα.

Οι ICO κυριάρχησαν το 2017 και το μεγαλύτερο μέρος του 2018. Αλλά μετά το SEC εμφανίστηκε στη σκηνή, δήλωσαν πολλούς ICO ως διακριτικά ασφαλείας. Ωστόσο, η ταξινόμηση καταδίκασε τον ICO, καθώς οι περισσότερες εταιρείες είναι κινητές αξίες αλλά δεν έχουν εγγραφεί ή δεν μπορούν να διατηρήσουν τους κανονισμούς που συνοδεύουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η SEC έκανε πολλές νομικές ενέργειες εναντίον αυτών των ICO και άρχισε να συμβαίνει η μείωση των πωλήσεων ICO. Έτσι, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως αυτό, το διακριτικό ασφαλείας θα πρέπει να εγγραφεί από την αρχή.

Εάν έχουν αρχίσει από το παρελθόν, γίνεται πολύ πιο εύκολο να σχεδιάσετε τη γραμμή του νόμου και το blockchain μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, πολλά διακριτικά ασφαλείας θα έχουν πλεονέκτημα έναντι άλλων εταιρειών που τους ακολουθούν.

 

 • Ανάκτηση ιδιοκτησίας

Τα εικονικά στοιχεία έρχονται πάντα με το φόβο της απώλειας όλων των στοιχείων. Ωστόσο, αυτά τα διακριτικά έχουν πρωτόκολλα ανάκτησης που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των στοιχείων σας. Εάν το χάσετε με κάποιο τρόπο, τότε μπορεί να σας εκδοθεί εκ νέου.

Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε πώς κάθε επενδυτής των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων φοβάται την απώλεια του εικονικού τους νομίσματος. Εννοώ, η απώλεια είναι πολύ πιο εύκολη από τα φυσικά περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο, με την άνοδο των κρυπτονομισμάτων, η έλλειψη πρωτοκόλλων ανάκτησης είναι ένα από τα κύρια μειονεκτήματα αυτής της νέας αγοράς.

Από την άλλη πλευρά, εάν ένα διακριτικό ασφαλείας έχει κατασκευαστεί σωστά, θα μπορείτε να απολαύσετε τη δυνατότητα επανέκδοσης. Ωστόσο, για να έχετε αυτήν τη δυνατότητα, θα πρέπει να παρέχετε αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε πραγματικά το διακριτικό ασφαλείας από την αρχή.

Θα μπορούσαν να υπάρχουν διάφοροι τρόποι επαλήθευσης ή παροχής αποδεικτικών στοιχείων. Είναι ως επί το πλείστον περίγραμμα από την εταιρεία από πριν.

 

 • Στιγμιότυπα KYC / AML

Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC) και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) είναι πάντα η κορυφαία προτεραιότητα οποιουδήποτε κορυφαίου διακριτικού ασφαλείας. Αυτή η δομή προσφέρει περισσότερη αξιοπιστία στους χρήστες.

Αυτά τα δύο πρωτόκολλα βρίσκονται στον πυρήνα του κεντρικού πλαισίου των κορυφαίων διακριτικών ασφαλείας. Ωστόσο, η συνεχής απαίτηση ελέγχου και παροχής εκθέσεων μπορεί να καταστεί επιβάρυνση. Ωστόσο, το διακριτικό ασφαλείας πρέπει να το αντιμετωπίσει.

Είναι πολύ εύκολο να ενσωματώσετε το AML σε τυπικά χρηματιστήρια όπου ασχολείστε με το κανονικό τραπεζικό σύστημα. Αλλά όταν πρόκειται για το κατανεμημένο καθολικό, γίνεται πολύ πιο περίπλοκο. Καθώς οι διευθύνσεις είναι ανώνυμοι επενδυτές, ο έλεγχος τους είναι λίγο πρόκληση.

Αλλά στο διακριτικό ασφαλείας, η εταιρεία θα μπορούσε να παρακολουθεί και να παρακολουθεί τη συναλλαγή για να διασφαλίσει ότι όλοι ακολουθούν τους κανόνες. Επιτρέπει επίσης στους δημιουργούς να προσφέρουν καλύτερες τιμές στους πελάτες τους με βάση την έξοδο.

Το mainframe επίσης δεν επιτρέπει σε κανέναν να πραγματοποιεί συναλλαγές εκτός των διευθύνσεων στη λίστα επιτρεπόμενων. Αυτό προσφέρει καλύτερη απόδοση για την επιβολή του νόμου, καθώς οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να αναλάβει άμεσα νομική ενέργεια κατά άλλης διεύθυνσης εάν προσπαθεί να παραβιάσει άλλους λογαριασμούς.

 

Κεφάλαιο-4: Διακριτικά ασφαλείας: Αλλαγή της φύσης της αγοράς

 • Ξεκλείδωμα ρευστότητας

Οι κορυφαίες μάρκες ασφαλείας μπορούν να προσφέρουν ένα όμορφο ποσό ρευστότητας για τα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά συστήματα.

Παλιά, τα τυπικά τραπεζικά συστήματα χρειάστηκαν μεγάλο χρονικό διάστημα για την επεξεργασία μιας συναλλαγής. Αλλά η διαδικασία επιταχύνθηκε με τα χρόνια. ακόμα, χρειάζεται περισσότερο καύσιμο. Πριν από πέντε ημέρες μετά την ημερομηνία διαπραγμάτευσης και τώρα χρειάζονται μόνο δύο ημέρες.

Αλλά με τα σαββατοκύριακα, πολλοί δεν είναι σε θέση να στείλουν χρήματα αμέσως χρησιμοποιώντας αυτό σε περιόδους ανάγκης. Με αυτήν τη μεγάλη συναλλαγή να γίνεται κάθε μέρα, η διαδικασία εκκαθάρισης κάθε πληρωμής κάθε μέρα γίνεται πιο ισχυρή. Και αυτός ο τύπος σκηνής ανακαλεί τη ρευστότητα των χρηματοοικονομικών τομέων.

Από την άλλη πλευρά, εάν μπορείτε να απαλλαγείτε από τα συνήθη όρια του τυπικού τραπεζικού συστήματος, τότε θα μπορείτε εύκολα να επιταχύνετε τη διαδικασία. Απλώς φανταστείτε ένα σενάριο όπου θα μπορείτε να στέλνετε χρήματα αμέσως σε άλλο χωρίς να περιμένετε χρόνο επεξεργασίας.

Παραδείγματα διακριτικών ασφαλείας 2018 μπορούν να το κάνουν εύκολα και οι συναλλαγές μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορες και ασφαλέστερες. Γι ‘αυτό το διακριτικό ασφαλείας μπορεί να διαμορφώσει τους τυπικούς χρηματοοικονομικούς τομείς και να το διαμορφώσει σε κάτι νέο.

 

 • Επέκταση σε παγκόσμιες αγορές

Τα νομιμοποιημένα tokens μπορούν να ανοίξουν νέο έδαφος στην παγκόσμια αγορά. Αυτό εξαρτάται συνήθως από τους διαφορετικούς τύπους διακριτικών ασφαλείας ή από το πώς η εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες να επενδύσουν σε αυτό. Για παράδειγμα, ένα άτομο που ζει στις ΗΠΑ θα μπορούσε να αγοράσει ιδιοκτησία ενός μικρού barista στην Κίνα ή σε άλλες χώρες. Και αυτό μπορεί να γίνει αντίστροφο.

Αλλά πόσο μακριά μπορεί να παράγει πραγματικά η παγκόσμια αγορά; Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου το token stablecoin προσέλκυσε επενδυτές από περισσότερες από 50 χώρες και άλλες. Έτσι, αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για άλλες χώρες να αποκτήσουν ένα μερίδιο που είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοηθεί.

Αυτό ενώνει ολόκληρο τον κόσμο μαζί αντί να τους διαφοροποιεί και μπορεί να αναπτυχθεί παγκοσμίως πιο αποτελεσματικά.

 

 • Συναλλαγές χωρίς διακοπή (24/7/365)

Σε τυπικές παραδοσιακές ανταλλαγές, θα τις βρείτε να λειτουργούν για 6-7 ώρες την ημέρα και να είναι ανοιχτές μόνο τις καθημερινές. Αυτό είναι κάπως ενοχλητικό για τους συνηθισμένους επενδυτές, καθώς δεν μπορούν να ελέγξουν τα αποθέματά τους ή να τα πουλήσουν όταν πέσουν οι τιμές.

Ωστόσο, το διακριτικό ασφαλείας προσφέρει συναλλαγές 24/7 όλο το χρόνο, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά χρηματιστήρια. Οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, καμία εταιρεία δεν μπορεί να συνωμοτήσει ενάντια στους επενδυτές ή να το χρησιμοποιήσει για να αυξήσει τις τιμές τους.

Όλοι θα μπορούν να ανταλλάσσουν και να παρακολουθούν τα διακριτικά ασφαλείας τους εύκολα κάθε μέρα και κάθε δευτερόλεπτο.

 

 • Ενσωμάτωση περιουσιακών στοιχείων

Στο εγγύς μέλλον, αυτός ο τύπος διακριτικών μπορεί να διασφαλίσει την κωδικοποίηση σχεδόν κάθε στοιχείου. Τα κορυφαία διακριτικά ασφαλείας θα ανοίξουν έναν νέο τύπο αγοράς στο μέλλον. Με τη βοήθεια αυτού, τα πάντα από την καθημερινή μας ζωή μπορούν να αναγνωριστούν. Μόνο χρησιμοποιώντας αυτό, οι χρήστες μπορούν να κάνουν περιουσιακά στοιχεία από τα δικά τους αγαθά και να προσφέρουν κέρδος ή άλλα οφέλη στους επενδυτές ή τους μετόχους.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες παγκοσμίως θα επεκταθούν από τους τυπικούς περιορισμούς. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι το οικοσύστημα μπορεί να μετατοπιστεί πλήρως με βάση το διακριτικό ασφαλείας. Ένας επενδυτής μπορεί να είναι σε θέση να επενδύσει σε διαφορετικά κορυφαία διακριτικά ασφαλείας και να τα κρατήσει στην ίδια διεύθυνση πορτοφολιού μαζί.

Όχι μόνο θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα διαχειριστείτε ταυτόχρονα, αλλά σίγουρα θα είναι πολλές αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Με αυτόν τον τρόπο, η παγκόσμια ομάδα ρευστότητας θα αυξανόταν σταδιακά.

 

 • Συμβατό με Marketplace

Μερικές φορές γίνεται εμπόδιο για τα τυπικά περιουσιακά στοιχεία να περιλαμβάνονται σε κάθε σενάριο αγοράς. Διαφορετικές αγορές έρχονται με το δικό τους σύνολο κανόνων και κανονισμών. Και καθώς τα τυπικά νομικά περιουσιακά στοιχεία πρέπει να ενσωματωθούν σε κάθε νόμο, γίνεται αρκετά περίπλοκο.

Με πολλά χαρτιά και μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά περιουσιακών στοιχείων για να ενεργήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο απαιτεί περισσότερη επένδυση παρά κέρδος. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να ενσωματώσετε διακριτικά ασφαλείας σε διαφορετικές αγορές. Αυτά έχουν τη δυνατότητα να ακολουθούν διαφορετικούς κανονισμούς για διαφορετικά δίκτυα.

Καθώς μπορείτε απλώς να προγραμματίσετε ένα διακριτικό ασφαλείας ICO για να ενεργείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, χρειάζεται λιγότερος χρόνος και ελάχιστη γραφειοκρατία. Πολλοί πιστεύουν ότι οι κορυφαίες μάρκες ασφαλείας θα αναλάβουν τα τυπικά χρεόγραφα στο εγγύς μέλλον.

 

 • Προγραμματιζόμενες εκτελέσεις ασφαλείας

Καθώς αυτά τα διακριτικά είναι προγραμματιζόμενα, η σύνδεση με κανονισμούς ή η προσθήκη περισσότερης ασφάλειας είναι απολύτως ευκολότερη.

Προσφέροντας μερίσματα

Η προσφορά μερισμάτων στις προηγούμενες μέρες ήταν λίγο τυπική και άδικη. Λόγω της έλλειψης εγγράφων ή διαδικασίας αυτοματοποίησης, πολλές εταιρείες δεν θα δώσουν επιπλέον μέρισμα σε άτομα που κράτησαν τις μετοχές τους για πολύ καιρό.

Για παράδειγμα, φανταστείτε εσείς και ο Mike να έχετε τα ίδια μερίδια. Ωστόσο, το κάνατε από τα τελευταία τρία χρόνια και ο Mike μόλις άρχισε να επενδύει σε αυτές πριν από μερικές ημέρες. Τώρα, εάν η εταιρεία προσφέρει μέρισμα, δεν θα είναι δίκαιο αν και εσείς και ο Mike λάβετε το ίδιο πράγμα, σωστά?

Καθώς τα διακριτικά ασφαλείας μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να ενεργούν ανάλογα, η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν αλγόριθμο για την παρακολούθηση πιστών επενδυτών και να τους προσφέρει μια καλύτερη λύση.

Εάν οι επενδυτές κερδίσουν περισσότερο κέρδος για την κατοχή των μετοχών για πολύ καιρό τότε, οι άνθρωποι θα ήταν πιο πρόθυμοι να επενδύσουν σε αυτές τις εταιρείες.

 

Δικαιώματα ψήφου

Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς το διακριτικό ασφαλείας ICO μπορεί να προγραμματίσει τα μερίσματα για τη διανομή του κέρδους πιο αποτελεσματικά. Αλλά αντί για μερίσματα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα ψήφου για να προσθέσουν περισσότερη μεταβλητότητα στην προσφορά κερδών. Εάν έχετε τις μετοχές για τρία χρόνια, θα έχετε προφανώς δικαίωμα ψήφου ή διακυβέρνησης.

Παρόλο που το θέμα δεν είναι νέο, πολλές εταιρείες blockchain παρέχουν ήδη αυτήν τη δυνατότητα. Ωστόσο, με τη βοήθεια των συμβολισμένων τίτλων μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε αυτήν τη διαδικασία. Αυτό εξασφαλίζει επίσης ένα καλύτερο αρχιτεκτονικό κυβερνητικό σύστημα εντός του δικτύου.

 

Μοναδικά προνόμια

Φανταστείτε να λαμβάνετε ένα ειδικό promo για τα προϊόντα της εταιρείας ή ειδικές εκπτώσεις για την κατοχή των μετοχών τους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν η εταιρεία προσφέρει μεγαλύτερη έκπτωση για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οι επενδυτές θα είναι πιο πρόθυμοι να κρατήσουν το έδαφος τους και να αυξήσουν τις τιμές.

Μπορείτε να το κάνετε ενσωματώνοντας τη μέθοδο αναγνώρισης και αυτό θα μπορούσε περαιτέρω να είναι το νέο σενάριο συνεργατών. Ωστόσο, πολλές εταιρείες το κάνουν ήδη για να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους και να πουν την αλήθεια ότι λειτουργεί.

 

 • Νέα αγορά και κλασματικές επενδύσεις

Ένας πιο συναρπαστικός τρόπος με τον οποίο οι συμβολισμένοι τίτλοι μπορούν να επηρεάσουν την αγορά. Μπορεί να εισαγάγει κλασματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε προϊόντος. Απλώς φανταστείτε ότι θέλετε να επενδύσετε σε ακίνητα, αλλά οι τιμές είναι πολύ υψηλές για να επενδύσετε. Επίσης, δεν θέλετε να αναλάβετε τεράστιο κίνδυνο δαπανώντας τόσα πολλά χρήματα σε ένα ακίνητο. Για να πούμε την αλήθεια, ολόκληρη η έννοια της επένδυσης είναι ένα στοίχημα.

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την πτυχή; Λοιπόν, οι συμβολισμένοι τίτλοι μπορούν να επιτρέψουν στον χρήστη να κατέχει ένα κλάσμα ενός περιουσιακού στοιχείου. Αυτό ανοίγει ένα νέο όραμα για τους επενδυτές. Έτσι, όταν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο ακίνητο, μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα μικρό μέρος που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μαζί με άλλους ανθρώπους.

Έτσι, όταν το ακίνητο πωληθεί και λάβετε το κέρδος, θα διαιρεθεί αυτόματα με βάση την κατάσταση ιδιοκτησίας σας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ή να αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε είδος διακριτικού ασφαλείας.

Η εταιρεία μπορεί να εκτελέσει τη διαδικασία αυτοματοποίησης με τη βοήθεια έξυπνων συμβάσεων και όλοι θα πάρουν το δίκαιο μερίδιό τους στο κέρδος. Κανείς δεν πρέπει να ασχοληθεί με τα χαρτιά ή να αναζητήσει αγοραστές ή να δείξει στους ανθρώπους το σπίτι για να το πουλήσουν. Είναι εξαιρετικά εύκολο τώρα.

 

Κεφάλαιο-5: Πλατφόρμες έκδοσης διακριτικών ασφαλείας

 • Πολυμαθής

Πρόκειται για μια υπέροχη πλατφόρμα blockchain που προσφέρει υπηρεσίες έκδοσης οποιωνδήποτε συμβολικών τίτλων μαζί με την ενσωμάτωση των κανονισμών SEC. Δηλαδή, αν θέλετε να εκκινήσετε το δικό σας διακριτικό ασφαλείας, το δίκτυο Polymath σίγουρα θα σας βοηθήσει να εκδώσετε το διακριτικό σας και να τα συμμορφώσετε με κανονισμούς από πριν.

Το πρωτόκολλο του δικτύου Polymath θα βελτιστοποιήσει κάθε διαδικασία εκκίνησης οποιουδήποτε χρηματοοικονομικού προϊόντος στην πλατφόρμα blockchain με ενσωματωμένες οικονομικές καταστάσεις.

Το δίκτυο Polymath προσφέρει επίσης μια πλατφόρμα που οι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν έλεγχο ταυτότητας για διαπραγμάτευση διακριτικού ασφαλείας, να συνδέσουν την εταιρεία σας με νομικούς συμβούλους και να σας προσφέρουν πρόσβαση στην αγορά προγραμματιστών. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το διακριτικό τους “Poly” που είναι διακριτικό ERC20 για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα τους.

Το δίκτυο Polymath είναι απολύτως δημοφιλές στους νέους εκδότες και έχουν συνεργαστεί με διαφορετικά διακριτικά ασφαλείας μέχρι στιγμής.

 

 • Λιμάνι

Αυτή είναι μια άλλη πλατφόρμα για εταιρείες που θέλουν να μεταβούν στη γραμμή μετοχών χωρίς συμβόλαια. Το Harbour είναι μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες έκδοσης σήμερα, και πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους για να ξεκινήσουν το δικό τους διακριτικό ασφαλείας.

Αυτό το παράπονο θα διασφαλίσει ότι κάθε εταιρεία που μεταφέρει τα περιουσιακά στοιχεία τους στο πλαίσιο blockchain λαμβάνει καταγγελία με κατάλληλους κανονισμούς.

Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση στο ICO χρησιμοποιώντας το Reg D για να συμμορφωθεί με την πώληση των διακριτικών. Τα άλλα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν τυπικά πρωτόκολλα όπως, αναφορές, ελέγχους, πιστοποίηση, φορολογικούς κανόνες και ενοποίηση KYC / AML με κάθε νέο διακριτικό που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα τους. Έτσι, το Harbour μπορεί να είναι μια θαυμάσια λύση για εταιρείες που θέλουν να ξεκινήσουν τις συμβολικές τους αξίες, αλλά χρειάζονται βοήθεια από αυτή την άποψη.

 

 • Ασφαλίστε

Αυτή είναι μια άλλη από τις δημοφιλείς επιλογές σήμερα για την έκδοση διακριτικού ασφαλείας. Παρέχουν μια λύση cloud συμβατή με τους κανονισμούς. Ωστόσο, είναι οι περισσότεροι ειδικοί στην αναγνώριση διαφορετικών κεφαλαίων, εταιρειών και άλλων οντοτήτων που θέλουν να ξεκινήσουν το έργο διακριτικών ασφαλείας από το μηδέν.

Η τιτλοποίηση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την εταιρεία έκδοσης. Πρώτα απ ‘όλα, θα διασφαλίζουν ότι ο εκδότης και η ομάδα ανάπτυξης είναι πλήρως συγχρονισμένοι με τους κανονισμούς. Θα βελτιστοποιήσουν επίσης τις διαδικασίες επιτρεπόμενης λίστας χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας KYC / AML. Εκτός από αυτά τα δύο, μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις έξυπνες συμβάσεις ώστε να ταιριάζουν με το σχήμα του εκδότη.

Η Securitize παρείχε ήδη τις υπηρεσίες τους σε πολλές δημοφιλείς εταιρείες που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα λίστας προσφορών διακριτικών ασφαλείας έως και 500 εκατομμύρια δολάρια. Τα έργα είναι – Lottery.com, 22X Fund και πολλά άλλα.

 

 • Ταμείο σμήνος

Χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο SR20, το Swarm Fund είναι μια άλλη κορυφαία πλατφόρμα έκδοσης που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά. Πρόκειται για ένα πρότυπο κρυπτογραφικού πρωτοκόλλου μόνο για διακριτικά ασφαλείας και επιτρέπει σε αυτήν την εταιρεία να αναγνωρίσει οποιοδήποτε πραγματικό περιουσιακό στοιχείο στο blockchain.

Μετά την αναγνώριση του πραγματικού περιουσιακού στοιχείου, η λίστα προσφορών διακριτικών ασφαλείας γίνεται διακριτικό, διαχειριζόμενο και εμπορικό διακριτικό στο σύστημα σμήνος. Μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας στο διακριτικό SR20 χρησιμοποιώντας άλλα κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum αντί για χρήματα. Για επενδυτές που θα λάβουν το διακριτικό SR20 μπορούν να έχουν επιπλέον κυβερνητικά δικαιώματα, μπορούν να ανταλλάσσουν το διακριτικό ασφαλείας νόμιμα και θα έχουν κέρδη που προέρχονται από το ίδιο το διακριτικό.

Το καλύτερο μέρος αυτής της πλατφόρμας έκδοσης είναι ότι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως ακίνητη περιουσία, γεωργία, τεχνολογική θέση, hedge funds, ανανεώσιμες πηγές, επενδυτικές επιπτώσεις και πολλά άλλα.

 

Κεφάλαιο-6: Κορυφαίοι 4 υφιστάμενοι τίτλοι

Στην αρχή των κορυφαίων διακριτικών ασφαλείας, προς το παρόν, θα βρείτε μια χούφτα εκδοτικών εταιρειών. Υπάρχουν άλλα έργα στο δρόμο, αλλά θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να γίνουν τα σύνορα των χρηματοοικονομικών επενδύσεων. Ας δούμε ποια είναι τα δημοφιλή, συναρπαστικά παραδείγματα των διακριτικών ασφαλείας 2018.

 

 • Blockchain Capital ή BCap

Αυτή είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε μάρκες ασφαλείας με τη δημόσια προσφορά για τους επενδυτές τους. Με την πώληση blockchain STO, ήθελαν να βελτιώσουν το τυπικό σενάριο της πώλησης των διακριτικών. Αντί να προσφέρουν τα ίδια περιορισμένα πλεονεκτήματα, ήθελαν να προσφέρουν στους επενδυτές έναν ασφαλή τρόπο επένδυσης στην ιδιοκτησία.

Αυτή η προσφορά έγινε το προσχέδιο του σημερινού διακριτικού ασφαλείας. Η BCap επένδυσε σε άλλους πιθανούς ICO και έλαβε επενδύσεις μόνο από επιτρεπόμενους επενδυτές. Κέρδισαν κεφάλαιο 10 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε μόλις έξι ώρες από την κυκλοφορία τους.

Κάθε κέρδος που προέρχεται από την εταιρεία πηγαίνει κατευθείαν στα κεφάλαιά τους. Από εκεί, οι διαχειριστές της διασκέδασης διαρκούν 2,5% για τη διαχείριση και άλλο 25% για αμοιβή απόδοσης. Το υπόλοιπο κέρδος διανέμεται σε όλους τους κατόχους blockchain STO.

 

 • Επιστήμη Blockchain

Αυτός είναι ένας ελαφρώς διαφορετικός τύπος εκδότης διακριτικών ασφαλείας. Το Science Blockchain λειτουργεί σαν θερμοκοιτίδα για νέες επενδύσεις blockchain και συνδέει πολλά έργα blockchain μαζί. Πιστεύουν ότι το blockchain είναι το μέλλον και θέλουν να δώσουν στους ανθρώπους μια επιλογή να επωφεληθούν από τη ροή νέων διακριτικών που θα παρουσιάζουν.

Αυτό που κάνουν είναι ότι επενδύουν χρήματα σε άλλες εταιρείες blockchain και επιτρέπουν σε άλλους επενδυτές να επενδύσουν μέσω αυτών. Με αυτόν τον τρόπο το κέρδος που παράγουν οι επωασμένες εταιρείες θα ωφελήσει επίσης τους επενδυτές.

Αρχικά συγκέντρωσαν χρήματα για το έργο τους μέσω λίστας προσφορών διακριτικών ασφαλείας και πρόσφεραν ένα διακριτικό SCI για τους επενδυτές. Το διακριτικό SCI συνδέεται άμεσα με το κέρδος άλλων εταιρειών που εργάζονται κάτω από αυτές. Από το κέρδος, οι επενδυτές θα λάβουν έως και 70%. Αλλά το καλύτερο είναι ότι αυτό βελτιώνει πολλή ρευστότητα σε όλες τις πλατφόρμες.

Η πώληση blockchain STO τους έληξε και συγκέντρωσαν 12,3 εκατομμύρια $.

 

 • Λαχείο. com

Εάν αγαπάτε τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και θέλετε να επενδύσετε σε μια υπηρεσία ανθρωποποίησης, τότε το Lottery.com θα σας καταπλήξει. Αυτή η εταιρεία είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιών λαχειοφόρων αγορών. Ο πρωταρχικός στόχος του Λαχείου είναι να επεκτείνει τη διαφάνεια, να σπάσει το παγκόσμιο εμπόδιο και να προσφέρει περισσότερη ευελιξία στην αγορά.

Ωστόσο, θέλουν να πάρουν λίγο διαφορετικό δρόμο από άλλους. Η εταιρεία συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει στην επίλυση ανθρωπιστικών αναγκών. Η πώληση blockchain STO αυτής της εταιρείας είναι ιδιωτική και φημολογείται ότι έχει εύρος εννέα ψηφίων.

Το όραμα του Lottery.com φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο και πολλοί επενδυτές είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι γι ‘αυτά. Άλλες εταιρείες όπως το Cashbet ή το Securitize είναι ο συνεργάτης του STO τους και θέλουν να το βοηθήσουν να γίνει πιο δημοφιλές στην αγορά.

Εξακολουθούν να έχουν τρέχουσα πώληση λίστας προσφορών διακριτικών ασφαλείας, επομένως το συνολικό ποσό που συγκεντρώνεται είναι ασαφές προς το παρόν.

 

 • SPiCE VC

Συγκεντρώνοντας 40 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις blockchain STO, το SPiCE VC είναι μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στη θέση blockchain STO. Το Venture Capitals είναι μια άλλη δημοφιλής μορφή πραγματικών επενδύσεων και το SPiCE VC τείνει να φτάσει στο επόμενο επίπεδο.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας blockchain, πιστεύουν ότι τρισεκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να τεκμηριωθούν και να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των χρηματοπιστωτικών τομέων. Μέσω του SPiCE VC θα έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σε tokenized VC κεφάλαια και να απολαύσετε τη δυνατότητα άμεσης ρευστότητας ανά πάσα στιγμή.

Γιατί είναι δημοφιλείς; Λοιπόν, στο τυπικό VC Fund, θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον επτά έως δώδεκα χρόνια για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας. Αλλά στο SPiCE VC θα έχετε αμέσως την πρόσβαση και μπορείτε να το ανταλλάξετε με άλλους επιτρεπόμενους επενδυτές.

 

Κεφάλαιο-7: Δημοφιλείς ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας και επερχόμενα έργα STO

Ανταλλαγές:

Τώρα ας δούμε ποια είναι τα δημοφιλή ανταλλακτικά διακριτικών ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές, όλα τα παραδείγματα των διακριτικών ασφαλείας 2018 εύκολα.

ΤΖΕΡΟ

Πρέπει να έχετε ακούσει το όνομα του tZERO. Αυτή η εταιρεία είναι πιο γνωστή για την υποστήριξη πολλών λύσεων blockchain για να φτάσει στην αγορά. Ωστόσο, προς το παρόν, η εταιρεία προσφέρει πολλές υπηρεσίες που επικεντρώνονται κυρίως στην πλατφόρμα ανταλλαγών διακριτικών ασφαλείας. Ορισμένες από τις βασικές υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν συστήματα διαχείρισης αποθέματος αποθεμάτων, υπηρεσία μεσιτείας, έξυπνη λύση δρομολόγησης όπου προσφέρουν περισσότερες από 100 μεσιτικές εταιρείες.

Εκτός από αυτά, θα έχετε επίσης μια πλατφόρμα συναλλαγών που είναι ανοιχτή καθημερινά όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Η tZERO εξακολουθεί να συγκεντρώνει χρήματα μέσω της πώλησης λιστών προσφορών διακριτικών ασφαλείας και θέλει να επεκτείνει την πλατφόρμα τους για να φιλοξενήσει άλλα χρεόγραφα. Οι επενδυτές πρέπει να αγοράσουν το διακριτικό tZERO τους για να πάρουν ένα μερίδιο της εταιρείας, και με αυτό το διακριτικό, θα λάβουν το κέρδος.

Προς το παρόν, συγκέντρωσαν πάνω από 114 εκατομμύρια δολάρια και είναι ακόμη σε εξέλιξη. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα είναι ένα από τα δημοφιλή ανταλλακτικά διακριτικών ασφαλείας στο μέλλον.

 

Βιβλίο παραγγελιών

Ένα άλλο από τα δημοφιλή ανταλλακτικά διακριτικών ασφαλείας είναι το Orderbook. Ασχολείται με διάσημα παραδείγματα διακριτικών ασφαλείας 2018 στην πλατφόρμα τους. Με αυτήν την πλατφόρμα, θα μπορείτε να ανταλλάξετε διακριτικά ασφαλείας με άλλους επενδυτές. Ωστόσο, το Orderbook διαχειρίζεται την πλατφόρμα χρησιμοποιώντας το ειδικό διακριτικό ασφαλείας που ονομάζεται RAP. Αυτό το διακριτικό διασφαλίζει ότι οι επενδυτές στην πλατφόρμα επαληθεύονται και ελέγχουν επίσης κάθε επενδυτή πριν προβούν σε συναλλαγές.

Με απλούς όρους, εάν ένας χρήστης έχει άδεια να ανταλλάξει άλλο διακριτικό ασφαλείας, τότε το RAP θα επεξεργαστεί την ανταλλαγή. Αλλά αν οι επενδυτές δεν περιλαμβάνονται στη λίστα επιτρεπόμενων άλλων κωδικών ασφαλείας, τότε δεν θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το εμπόριο.

Αυτό το είδος ρύθμισης για το σύστημα μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει μια νέα πορεία για τους επενδυτές διακριτικών ασφαλείας και να συμβάλει στη διατήρηση των νόμων της SEC μαζί με αυτό. Πολλοί επενδυτές είναι περισσότερο από πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τις ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας.

 

Δίκτυο OpenFinance

Το OFN ή το OpenFinance Network είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που ασχολείται με την αγορά εναλλακτικών συμβολών στοιχείων ενεργητικού. Αυτή η πλατφόρμα ανταλλαγής υπάρχει από το 2014 και από τότε αποδεικνύουν υπηρεσίες συναλλαγών μαζί με διαδικασίες διακανονισμού.

Ωστόσο, πρόσφατα αυτή η εταιρεία αναβάθμισε την πλατφόρμα τους και τώρα ασχολείται με παραδείγματα διακριτικών ασφαλείας 2018. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να ανταλλάξετε διακριτικό ασφαλείας στην πλατφόρμα και μπορείτε επίσης να εκδώσετε ένα. Έτσι, έχουν κάπως όλες τις υπηρεσίες για εσάς. Η OFN έκανε την πρώτη ακόμη επαληθευμένη συναλλαγή διακριτικών ασφαλείας και ανυπομονεί τώρα να δεχτεί εκδότες διακριτικών ασφαλείας.

Από τη σειρά μάρκας “A” κατάφεραν να συγκεντρώσουν 2,2 εκατομμύρια $.

 

Επερχόμενα έργα STO:

Κέρμα ιδιοκτησίας

Τα προσοδοφόρα επερχόμενα έργα STO βρίσκονται πολύ κοντά και το Property Coin είναι ένα από αυτά. Αλλά τι φέρνει αυτό το νόμισμα στον κόσμο?

Λοιπόν, καλύπτουν τις μεγαλύτερες αγορές όλων – Real Estate. Σύμφωνα με αυτούς, θα παρέχουν προσφορές διακριτικών ασφαλείας που υποστηρίζουν το 100% της επιχείρησης ακινήτων που προτείνουν. Έτσι, αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη ευκαιρία σας εάν θέλετε να επενδύσετε στην εξειδικευμένη αγορά ακινήτων. Οι προσφορές διακριτικών ασφαλείας λειτουργούν από το Aperture και θέλουν να χωρίσουν την επιχείρηση σε δύο μέρη.

 • Για αναστροφή κατοικιών.
 • Δανείστε ακίνητα σε επενδυτές.

Κάθε επενδυτής στο δίκτυό του θα κερδίσει το 50% του συνολικού κέρδους μέσω των επενδύσεών του. Η Aperture πιστεύει ότι θα συγκεντρώσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια μέσω του διακριτικού ασφαλείας του Property Coin. Είναι ένα από τα δημοφιλή παραδείγματα διακριτικών ασφαλείας 2018.

 

22X Ταμείο

Η συγκέντρωση χρημάτων για εταιρείες εκκίνησης είναι αρκετά δύσκολη, επειδή οι επενδυτές θέλουν να βλέπουν οικεία πρόσωπα προτού επενδύσουν σε οτιδήποτε. Γι ‘αυτό μια μεγάλη ομάδα νεοσύστατων επιχειρήσεων συναντήθηκαν και δημιούργησαν το περίφημο έργο 22X Fund.

Εδώ, επιλέγοντας από 500 εταιρείες θα συγκεντρώσει χρήματα για την επιχείρησή τους μέσω των προσφορών ασφαλείας. Οι εταιρείες που πέρασαν τις εξετάσεις τους και οραματίζεται ότι θα προχωρήσουν πολύ περιλαμβάνουν 30 από αυτές. Έτσι, στην αρχή, θα ξεκινήσουν με τις 30 εταιρείες και θα επενδύσουν σε αυτές.

Κάθε εταιρεία θα πάρει χρήματα 2,5% – 10% σύμφωνα με τα έργα της και μόλις αρχίσουν να κερδίζουν τους επενδυτές θα κερδίσουν επίσης όφελος. Αυτό θα μπορούσε να ανοίξει μια νέα πόρτα για να σχηματίσει τη ρευστότητα μεταξύ των νεοσύστατων επιχειρήσεων.

Προς το παρόν, συγκέντρωσαν πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια, και ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να φτάσουν τα 35 εκατομμύρια δολάρια. Το 22X Fund είναι ένα ακόμη επερχόμενο STO που προσβλέπει.

 

Φέτα

Είναι ένα είδος παρόμοιας θέσης όπως το Property Coin. Το Slice προσφέρει μια διασυνοριακή πλατφόρμα για επενδυτές και σπάζει το παγκόσμιο όριο. Κυρίως είναι εμπορική πλατφόρμα επενδύσεων σε ακίνητα. Ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να ενεργήσουν ως εκδότης, πράκτορας τοποθέτησης και ανάδοχος.

Μέσω του Slice, θα μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλό καθαρό προφίλ επενδυτών καθώς απαριθμούν όλους τους επενδυτές υψηλού προφίλ που κάνουν άλλες επιχειρήσεις ακινήτων να είναι πιο πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Θα πάρετε μια επιλογή όπου μπορείτε να επιλέξετε τις τριμηνιαίες διανομές ταμειακών ροών ή να επενδύσετε σε ακίνητα υψηλής αξίας με μεγάλα μερίσματα.

Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας. Η Slice συμμορφώνεται πλήρως με τον κανονισμό που θέτει η SEC και θέλει να συνεχίσει ως πλατφόρμα ρευστότητας για εμπορικές επιχειρήσεις ακινήτων.

Προς το παρόν, συγκέντρωσαν πάνω από 2 εκατομμύρια $ και ήθελαν να συγκεντρώσουν περισσότερα από τις επερχόμενες προσφορές τους για διακριτικά. Το Slice είναι ένα από τα δημοφιλή παραδείγματα διακριτικών ασφαλείας 2018.

 

Σιάφουντς

Αυτό είναι ένα υβριδικό δίκτυο όπου το σύστημα χρησιμοποιεί τόσο το βοηθητικό πρόγραμμα όσο και το διακριτικό ασφαλείας για να διατηρήσει το blockchain. Ο αποκεντρωμένος χώρος αποθήκευσης cloud θα ενοικιάσει τον αποθηκευτικό χώρο του σε επενδυτές. Δύο μάρκες στην πλατφόρμα είναι – Siacoin και Siafunds. Το Siacoin είναι το βοηθητικό διακριτικό και οι οικοδεσπότες και οι ενοικιαστές θα χρησιμοποιήσουν αυτό το νόμισμα για να σφραγίσουν τη συμφωνία τους.

Ωστόσο, για τη χρήση της πλατφόρμας, τόσο οι οικοδεσπότες όσο και οι ενοικιαστές θα πρέπει να δώσουν το 3,9% του συνολικού ποσού που ξοδεύτηκε. Εάν έχετε εφεδρικό αποθηκευτικό χώρο για ενοικίαση, τότε μπορείτε να το κάνετε μέσω της πλατφόρμας τους και να γίνετε οικοδεσπότης. Για την πληρωμή της αμοιβής, θα λάβετε το διακριτικό ασφαλείας Siafunds ανάλογο με το τέλος που δώσατε νωρίτερα.

Η εταιρεία προσφέρει 750 Siafunds προς το παρόν και αυτό το διακριτικό ασφαλείας έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό D. Η συγκέντρωση χρημάτων βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Αυτό είναι ένα άλλο επερχόμενο STO που προσβλέπουμε.

 

 

Κεφάλαιο-8: Περιορισμοί των κωδικών ασφαλείας: Υπάρχει κάποιος?

Με κάθε νέα τεχνολογία έρχονται κάποιες καλές και κακές πλευρές. Το διακριτικό ασφαλείας ανοίγει μια νέα πόρτα για τους επενδυτές, αλλά δεν έχει περιορισμούς; Ας δούμε τι περιορισμούς μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά την αντιμετώπισή τους.

 

 • Οι κανονισμοί μπορούν επίσης να είναι κατάρα:

Ναι, προσφέρουν πολλούς νόμους και κανονισμούς. Αυτοί οι κανονισμοί παρέχουν ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας για τους επενδυτές, αλλά με τους κανονισμούς έρχονται οι περιορισμοί. Οι κανονισμοί μπορεί μερικές φορές να περιορίσουν την ορθή παραγωγή αυτών των συστημάτων. Γιατί; Λοιπόν, επειδή το blockchain και ο νόμος δεν ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Με την εισαγωγή κανονισμών για την πλατφόρμα blockchain, ξεφορτώνεται την αποκεντρωμένη πτυχή και δεσμεύεται από την κεντρική επιβολή του νόμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ICO προσπαθούν να αποφύγουν να αποτελούν διακριτικό ασφαλείας.

 

 • Ρευστότητα και διαπραγμάτευση:

Όπως γνωρίζετε ήδη, η διαπραγμάτευση τίτλων δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο τα τυπικά κρυπτονομίσματα. Θα πρέπει να έχετε τη λίστα επιτρεπόμενων για να ανταλλάξετε το διακριτικό ασφαλείας και στα δύο μέρη. Για παράδειγμα, εάν έχετε διακριτικό ασφαλείας “X” και θέλετε να το ανταλλάξετε με διακριτικό ασφαλείας “Y”. Και οι δύο εταιρείες “X” και “Y” πρέπει να σας παραθέσουν στη λίστα επιτρεπόμενων.

Εάν δεν έχετε εισάγει το όνομά σας στη λίστα εταιρειών “Y”, δεν θα μπορείτε να ανταλλάξετε το “X” για αυτό. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να περιορίσει τη συνολική ρευστότητα των επενδυτών.

 

Κεφάλαιο-9: Συμπέρασμα

Το Security Token μπορεί να είναι μια νέα επανάσταση για τις επενδυτικές επιχειρήσεις. Ναι, με την εισαγωγή ICO και blockchain, οι άνθρωποι είχαν πολλές επιλογές να επενδύσουν. Ωστόσο, η αυξανόμενη αποτυχία παροχής της υπόσχεσης για κέρδη μειώνει τη δημοτικότητα των ICO.

Θέλω να πω γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα εάν η εταιρεία δεν παρέχει καμία ασφάλεια για τα επενδυμένα χρήματά σας ή δεν είναι σε θέση να σας δώσει την απόδοση που πιστεύουν ότι θα μπορούσε.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς η SEC βρίσκεται στο μείγμα και οι προσφορές διακριτικών ασφαλείας θα μπορούσαν να λύσουν όλο το πρόβλημα. Αυτό βρίσκεται ακόμη στην ανώριμη φάση αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, όλα μέχρι τώρα φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε και να δούμε πώς θα αποδειχθεί.

 

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι αξιώσεις που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιες. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map