STO Vs ICO: Η διαφορά μεταξύ των δύο

Οι Αρχικές Προσφορές Νομισμάτων (ICOs) έχουν αποκτήσει πολλή προσοχή τον τελευταίο χρόνο ως ιδανική λύση crowdfunding, αλλά η έλλειψη κατάλληλης ρύθμισης υπήρξε ένα μεγάλο πρόβλημα που άνοιξε επίσης το δρόμο για απάτη. Ωστόσο, υπάρχει μια νέα λύση crowdfunding που ονομάζεται STO.

Οι διαφορές μεταξύ ICO και STO

Κάποιος μπορεί να είναι πιεσμένος για να σκεφτεί ότι οι δύο είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετικοί, αλλά είναι μάλλον παρόμοιοι. Ωστόσο, για να καταλάβουμε τι είναι STO, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε το ICO. Το τελευταίο αναφέρεται σε προσφορά διακριτικών από μια εταιρεία ή έναν οργανισμό για την άντληση κεφαλαίων για ένα έργο. Οι αγοραστές εκδίδονται με ψηφιακά κουπόνια. Δυστυχώς, οι ICO είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτοι, θέτοντας έτσι τους επενδυτές σε κίνδυνο.

Πολλοί επενδυτές που επικεντρώνονται σε ευκαιρίες που σχετίζονται με το blockchain και την κρυπτογράφηση έχουν χάσει χρήματα από δόλιους ICO από απατεώνες που έχουν περίτεχνες απάτες με στόχο να τους κερδίσουν γρήγορα εύκολα χρήματα. Αυτό, καθώς και η έλλειψη κανονιστικής καθοδήγησης είναι οι λόγοι για τους οποίους οι ICO δέχτηκαν μεγάλη αντίθεση από τις ρυθμιστικές αρχές. Ένα STO είναι ένα διακριτικό που μοιάζει με ένα ICO, αλλά η κύρια διαφορά είναι ότι οι STO ρυθμίζονται.


STO Vs ICO – Απλά εξηγημένο Infographicsto vs ico

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ crowdfunding και κανονισμών στο blockchain

Οι STO είναι εγγεγραμμένοι στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) και επωφελούνται από την απαλλαγή κινητών αξιών όπως ο Κανονισμός A +. Επομένως, έχουν πολλές ομοιότητες με τις μετοχές. Για παράδειγμα, τα διακριτικά που εκδίδονται σε STO δίνουν στους επενδυτές ορισμένα δικαιώματα στην εταιρεία ή τον οργανισμό που τα εκδίδει.

Η εγγραφή στο SEC είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι STO υπόσχονται να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στον επενδυτή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εγγραφή με τη ρυθμιστική αρχή αποθαρρύνει δόλια άτομα, επιτρέποντας έτσι μόνο τα έργα που είναι νόμιμα και σοβαρά στην επιδίωξή τους. Η διαδικασία εγγραφής είναι επίσης παρόμοια με τη διαδικασία εγγραφής για αρχικές δημόσιες προσφορές (IPO) και αυτό όχι μόνο είναι ένα θετικό βήμα για τους επενδυτές, αλλά θα πρέπει επίσης να εξαλείψει τις κυβερνητικές ανησυχίες.

Αγορά ειδικοί έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για τους STO και πιστεύουν ότι το ανώτατο όριο αγοράς θα είναι άνω των 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2020. Συγκριτικά, οι ICO έχουν συγκεντρώσει περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής. Οι ICO ενδέχεται να είχαν κυριαρχήσει στην αγορά crowdfunding το 2017, αλλά φέτος, η ιδέα των STO αναμένεται να απογειωθεί με τεράστιο τρόπο παρέχοντας στους επενδυτές ασφαλείς επενδυτικές ευκαιρίες. Πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί τελικά να είναι η εξαιρετικά περιζήτητη λύση για το crowdfunding μέσω της αγοράς κρυπτογράφησης.

Η εταιρεία πίσω από την ιδέα του STO

Η ιδέα των ICO έχει πεταχτεί από μια εκκίνηση blockchain που ονομάζεται Πολυμαθής με επικεφαλής τον Τρέβορ Κόβερκο. Η ιδέα αναμένεται να κερδίσει γρήγορα έλξη επειδή η αγορά crowdfunding αναζητά μια καλύτερη λύση και οι STO παρακάμπτουν τα προβλήματα που σχετίζονται με τους ICO. Τονίζει επίσης τη συνεχιζόμενη τάση όπου οι ρυθμιστικές αρχές συνεργάζονται με εταιρείες στην αγορά κρυπτογράφησης blockchain για τη δημιουργία λύσεων που θα φέρουν περισσότερη τάξη.

Οι κανονισμοί στον τομέα αναμένεται να ενθαρρύνουν περισσότερους επενδυτές να προχωρήσουν σε τέτοια έργα, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες επιτυχίας περισσότερων έργων blockchain. Η χρηματοδότηση είναι συχνά το σημαντικότερο εμπόδιο στο δρόμο της επιτυχίας για πολλές νεοσύστατες εταιρείες. Η ιδέα του STO είναι μια από τις καλύτερες ιδέες που στοχεύουν στο να διασφαλιστεί ότι η κοινότητα του blockchain ευθυγραμμίζεται με τους κυβερνητικούς κανονισμούς. Είναι ακόμα λίγο νωρίς να το πούμε, αλλά οι STO μπορεί να είναι η πολυαναμενόμενη λύση που θα τερματίσει τη διαμάχη μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών και της κοινότητας blockchain.

Η Polymath εργάζεται επί του παρόντος σε ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο που θα βοηθήσει τις εταιρείες να βρουν τα δικά τους διακριτικά τίτλων. Το πρωτόκολλο θα επαληθεύει κάθε διεύθυνση κρυπτογράφησης για να βεβαιωθεί ότι οι επενδυτές πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να επενδύσουν σε μια συγκεκριμένη προσφορά ασφάλειας. Αυτοί οι περιορισμοί θα επιτρέψουν στα έργα να είναι βέβαια ότι τα δελτία STO τους θα διατηρούνται από σοβαρούς και εξουσιοδοτημένους επενδυτές.

Συμπερασματικά, το crowdfunding πρόκειται να αποκτήσει πολύ καλύτερη ευγένεια από την πιο ασφαλή και ρυθμισμένη προσέγγιση που θα προσφέρεται μέσω STO.

Μάθετε περισσότερα για τα Διακριτικά ασφαλείας: Μια αναδυόμενη τάση ως εναλλακτική λύση ICO.

Μάθετε περισσότερα για το ICO Vs DAICO; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο?.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me