Στρατηγική μάρκετινγκ STO: Πώς να προωθήσετε αποτελεσματικά την ασφάλεια σας

Το 2018 ήταν αναμφίβολα το μεγαλύτερο για την αγορά αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO). Μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2018, οι ICO συγκέντρωσαν περισσότερα χρήματα από ό, τι σε ολόκληρο το 2017. Το 2017, οι ICO συγκέντρωσαν συνολικά 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια με το μέσο ICO να φέρει 12,7 εκατομμύρια δολάρια. Αν συγκρίνετε αυτά τα δεδομένα με IPO (που συγκέντρωσε 188,8 δισεκατομμύρια δολάρια), είναι αρκετά ταπεινό. Έντονα, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά.

ICO ποσοστο επιτυχιας δεν είναι τόσο καλό. Το 2017, μόνο το 48% αυτών ήταν αρκετά επιτυχημένοι. Ωστόσο, υπάρχει μια αλλαγή που συμβαίνει τώρα, και ο νέος παίκτης είναι STO ή Security Token Offering. Από τότε που έγινε ευκολότερο να πάρει χρηματοδότηση από μη παραδοσιακές πηγές, πολλοί αμφίβολοι ICO εμφανίστηκαν και κατέληξαν να αμαυρώνουν την εικόνα του κλάδου. Αυτό είναι όταν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) μπήκε.

Οι προσφορές διακριτικών ασφαλείας, κοινώς γνωστές ως STOs θεωρούνται ως μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ICO που συμμορφώνονται περισσότερο με τους κανονισμούς ασφαλείας. Όταν πολλοί ICO δεν λαμβάνουν έγκριση από την Επιτροπή Ασφαλείας και Ανταλλαγών των ΗΠΑ (SEC), οι STO κάνουν εύκολα.

Το STO προορίζεται να είναι το επόμενο μεγαλύτερο πράγμα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Μερικοί προβλέπουν ακόμη και την κυριαρχία των STO στο 10 τρισεκατομμύρια δολάρια έως το 2020. Οι STO είναι πολύ διαφορετικοί από το ICO. Ανεξάρτητα από το αν ακολουθείτε τη διαδρομή ICO ή STO, ένα σταθερό σχέδιο μάρκετινγκ είναι ο μόνος τρόπος επιτυχίας.


Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε το STO, χρειάζεστε μια αλεξίσφαιρη στρατηγική μάρκετινγκ STO που θα περιγράψουμε σε αυτό το άρθρο. Σε αυτό το λεπτομερές άρθρο, θα μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο STO και πώς να διαθέσετε το STO σας με τον σωστό τρόπο, χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε ακριβές υπηρεσίες μάρκετινγκ STO.

Στρατηγική μάρκετινγκ διακριτικών ασφαλείας

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ICO και STO?

Η κύρια διαφορά μεταξύ ICO και STO έγκειται στους κανονισμούς και στο κοινό-στόχο. Οι ICO χρηματοδοτούνται συνήθως από επενδυτές λιανικής. Ένας ιδιώτης επενδυτής μπορεί ουσιαστικά να είναι οποιοσδήποτε. Συνήθως αποτελούνται από άτομα χαμηλού εισοδήματος που δεν έχουν πολλές οικονομικές γνώσεις ή δεν ενδιαφέρονται για κανονισμούς ή επιχειρηματικό σχέδιο.

Οι STO δεν συνεργάζονται απαραίτητα με επενδυτές λιανικής. Αυτό οφείλεται κυρίως στους κανονιστικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, εάν ξεκινάτε το STO σας στις ΗΠΑ, μόνο οι διαπιστευμένοι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν. Αυτό αλλάζει αποτελεσματικά ολόκληρη τη στρατηγική διακριτικών ασφαλείας από αυτήν του ICO. Η στρατηγική μάρκετινγκ STO θα προσανατολίζεται προς πιο εξελιγμένους επενδυτές.

Ποιος επενδύει σε διακριτικά ασφαλείας; Συνήθως είναι εκείνοι με σταθερό υψηλό εισόδημα ή πολύ κεφάλαιο. Τέτοιοι επενδυτές είναι πολύ πιο έξυπνοι και επιμελείς. Δεν θα παραμείνουν σε έναν λαμπερό ιστότοπο ή μια μεγάλη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πρόγραμμα μάρκετινγκ STO θα πρέπει να σχεδιαστεί σύμφωνα με το προσωπικό τους.

Σχέδιο μάρκετινγκ STO: Πώς να αγοράσετε το STO σας?

Όπως και με οποιοδήποτε σχέδιο μάρκετινγκ ή δημοσίων σχέσεων, πρέπει να ορίσετε με σαφήνεια τους στόχους μάρκετινγκ. Αυτό ξεκινά μήνες πριν από την πραγματοποίηση των πρακτικών μάρκετινγκ και την έναρξη του STO. Εάν ξεκινήσετε χωρίς μια σαφή στρατηγική που βασίζεται στην έρευνα, θα πετάτε χρήματα στο μάρκετινγκ STO χωρίς να επιτύχετε τον πραγματικό υποκείμενο στόχο.

Υπάρχουν ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν και νομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν, και έπειτα έρχεται η στιγμή να σχεδιάσουμε πραγματικά το σχέδιο μάρκετινγκ. Εν ολίγοις, θα πρέπει να έχετε τέσσερις έως πέντε σαφώς καθορισμένους στόχους που καλύπτουν όλα όσα θέλετε να επιτύχετε με την προσφορά διακριτικών ασφαλείας.

Μια μεγάλη ερώτηση είναι ποιος ακριβώς θέλετε να στοχεύσετε. Στην περίπτωση του STO, δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βάλεις τον εαυτό σου στα παπούτσια του είδους των επενδυτών που αγοράζουν τα διακριτικά ασφαλείας. Όλα όσα κάνετε από αυτό το σημείο και μετά πρέπει να περιστρέφονται γύρω από το πρόσωπό τους. Για παράδειγμα, η γεωγραφική τοποθεσία είναι ένα πράγμα που ίσως χρειαστεί να εστιάσετε. Οι στάσεις των επενδυτών μπορεί να είναι διαφορετικές σε διαφορετικά μέρη.

Δημιουργία του τέλειου ιστότοπου

Το πιο θεμελιώδες μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ διακριτικών ασφαλείας είναι ο ιστότοπος. Ανεξάρτητα από το πού προέρχεται ο συνήθης επενδυτής διακριτικού ασφαλείας, ο ιστότοπος θα είναι η πρώτη αλληλεπίδραση μαζί τους. Μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα μακροπρόθεσμα της στρατηγικής διακριτικών ασφαλείας, αλλά αν χάσετε την πρώτη εντύπωση, θα αποτύχετε.

Η αρχική σελίδα είναι ζωτικής σημασίας. Χρησιμεύει ως το πρόσωπο του STO. Σκεφτείτε το ως εκτελεστική περίληψη του επιχειρηματικού σχεδίου. Η δημιουργία μιας υψηλής επαγγελματικής και ενημερωτικής αρχικής σελίδας και ενός ιστότοπου είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη της εμπιστοσύνης των πιθανών επενδυτών σας.

Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες για τον ιστότοπο:

 • Ο ιστότοπος πρέπει να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχουν οι επενδυτές με σαφή τρόπο
 • Θα πρέπει να είναι πλούσιο σε πολυμέσα (γραφήματα, βίντεο, κ.λπ.) εφόσον είναι σχετικό
 • Πρέπει να είναι καθαρό και καλά δομημένο
 • Ένα λεπτομερές, τεχνικό και διαφανές λευκό βιβλίο που είναι εύκολα προσβάσιμο
 • Μπορείτε να βρείτε μια ενότητα Δελτίο Τύπου για να δείξετε ότι οι δημοσιογράφοι και το ευρύ κοινό ενδιαφέρονται για το έργο
 • Ο ιστότοπος πρέπει να παρέχει άφθονες πληροφορίες σχετικά με τα άτομα που εμπλέκονται στο STO (επίσης πώς να επικοινωνήσετε μαζί τους)

Η σωστή πρόσβαση στον ιστότοπό σας είναι απλώς η βάση. Όπως είναι κοινό με οτιδήποτε χτίζετε, εάν η βάση είναι ισχυρή, η υπόλοιπη δομή έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει.

Ολοκληρώστε όλες τις νομικές συμμορφώσεις

Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για το ίδιο το STO αλλά και από πλευράς μάρκετινγκ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτός είναι ένας τομέας που διακρίνει ένα STO από έναν ICO. Πριν ξεκινήσετε το STO, είναι επιτακτική ανάγκη να πληροίτε όλες τις απαιτήσεις συμμόρφωσης. Κοιτάζετε θεσμοποιημένους επενδυτές. Θα μπουν σε κάθε μικρή νομική λεπτομέρεια του STO και θα έχουν υγιείς οικονομικές γνώσεις για να αναλύσουν τα πάντα. Σε αντίθεση με τους επενδυτές λιανικής που δεν διαθέτουν τέτοιες γνώσεις, αυτοί οι επενδυτές θα ενδιαφέρονται να μάθουν εάν συμμορφώνεστε με όλους τους κανόνες που καθορίζονται στη δικαιοδοσία σας.

Όταν είστε βέβαιοι ότι προσφέρετε τα διακριτικά σας ως διακριτικά ασφαλείας και συμμορφώνεστε με όλους τους κανόνες που καθορίζονται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως τακτική μάρκετινγκ. Όλα τα νομικά έγγραφα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα σε πιθανούς επενδυτές. Σε όλες τις άλλες πρακτικές μάρκετινγκ, μπορείτε να καυχηθείτε σχετικά με αυτήν τη συμμόρφωση.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε δικηγόρους που έχουν εμπειρία σε επιχειρήσεις διακριτικών ασφαλείας. Θα σας καθοδηγήσουν σε όλες τις απαιτήσεις που πρέπει να πληροίτε. Μπορείτε ακόμη να αναφέρετε τις νομικές εταιρείες με τις οποίες έχετε συνεργαστεί στον ιστότοπό σας. Όλα πρέπει να είναι ανοιχτά σχετικά με τη συμμόρφωση και τις νομικές δομές που περιβάλλουν το STO.

Πώς να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη STO: Στρατηγική περιεχομένου STO

Το περιεχόμενο είναι βασικό και το γεγονός παραμένει το ίδιο για το μάρκετινγκ STO. Το περιεχόμενο μάρκετινγκ θα λειτουργήσει ως η φωνή σας και θέλετε να ακούσετε, έτσι δεν είναι; Το μάρκετινγκ περιεχομένου θα χρησιμεύσει ως πυλώνας της συνολικής στρατηγικής σας για δύο λόγους.

Πρώτον, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να μοιραστείτε τις γνώσεις και την ιστορία σας. Δεύτερον, το είδος του κοινού που στοχεύετε θέλει να μάθει περισσότερα για εσάς, το επιχειρηματικό σας υπόβαθρο και το οδικό σχέδιο του STO. Το κάνουν μέσω του περιεχομένου που δημοσιεύετε.

 • Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο

Ο ιστότοπος πρέπει να έχει ενεργό ιστολόγιο. Χρειάζεστε συχνά σε βάθος άρθρα με γραφήματα και στατιστικά στοιχεία για να δείξετε γιατί αξίζει τον κόπο να επενδύσετε στο διακριτικό ασφαλείας σας. Είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές συμβουλές μάρκετινγκ STO. Οι άνθρωποι μπορεί να χρειαστούν κάποια πειστική και το ιστολόγιό σας είναι η απόλυτη καλύτερη ευκαιρία για να το πραγματοποιήσετε.

Το Blog σάς επιτρέπει επίσης να αναπτύξετε τον εαυτό σας ως αρχή στον κλάδο, δημοσιεύοντας σε βάθος αναρτήσεις ιστολογίου υψηλής ποιότητας στα σχετικά θέματα.

Η δημιουργία ενός ιστολογίου θα διαρκέσει λίγα λεπτά χάρη στα εργαλεία που είναι διαθέσιμα σήμερα. Ωστόσο, θα παλέψετε στην αρχή. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσελκύσετε κάποια επισκεψιμότητα στο ιστολόγιο. Θυμηθείτε, το ιστολόγιό σας θα λειτουργεί μαζί με άλλες πλατφόρμες μάρκετινγκ.

Αν και δεν υπάρχει κανόνας αντίχειρα εδώ, η δημοσίευση δύο έως τριών λεπτομερών άρθρων για διαφορετικά θέματα είναι μια καλή αρχή. Μπορεί επίσης να θέλετε να δημοσιεύσετε αναρτήσεις σε άλλα καθιερωμένα ιστολόγια.

 • Χρησιμοποιήστε άλλες πλατφόρμες δημοσίευσης περιεχομένου όπως το Medium

Στον κόσμο της κρυπτογράφησης, το Medium είναι η νούμερο ένα επιλογή για αυτό. Είναι αρκετά επαγγελματικό και έχει ποικίλα ακόλουθα. Υπάρχει ένα άλλο ιδιαίτερα δημοφιλές στις σφαίρες blockchain, το Steemit. Και πάλι, ακόμη και αυτή η απόφαση εξαρτάται από το ποιος στοχεύετε.

Μιλήσαμε εκτενώς για άρθρα, αλλά ξέρετε ποιο μέσο έχει τη μεγαλύτερη αφοσίωση; Το βίντεο θεωρείται πλέον το πιο ελκυστικό και ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέσο στο Διαδίκτυο.

Μπορεί να θέλετε να προβάλλετε πρωτότυπο περιεχόμενο βίντεο μαζί με το άρθρο του ιστολογίου σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κανάλι YouTube με μηνιαίες δημοσιεύσεις βίντεο. Αυτό μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης νεότερων επενδυτών που προτιμούν διαδραστικά μέσα από τα υπόλοιπα.

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς του STO ή προσλάβετε υπηρεσίες μάρκετινγκ STO

Ακόμα κι αν δείτε τον εαυτό σας και το STO σας ως trailblazer, υπάρχουν τόσα πολλά εμπόδια που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Οι ειδικοί του STO μπορεί να είναι πολύ βολικοί για την αποφυγή τέτοιων εμποδίων. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ο ανταγωνισμός. Αυτό πρέπει να είναι το μάθημά σας από τα προηγούμενα ICO. Υπήρχαν πάρα πολλά. Ποιος θα πει ότι δεν θα συνέβαινε με μια επιχείρηση διακριτικών ασφαλείας?

Έχετε τρεις τομείς στους οποίους χρειάζεστε βοήθεια από τους ειδικούς: νομικούς, τεχνικούς και μάρκετινγκ. Οποιοσδήποτε σύμβουλος με ισχυρή γνώση της αγοράς και των προκλήσεών του θα φέρει πολλά νέα πράγματα στο τραπέζι που ενδέχεται να μην μπορείτε να πάρετε διαφορετικά.

Ωστόσο, το καλύτερο μέρος είναι οι συνδέσεις. Τέτοια άτομα μπορούν να σας προσφέρουν τις σωστές συνδέσεις στον κλάδο για τη δημιουργία του δικτύου σας. Αυτό είναι καθοριστικό για το μάρκετινγκ STO, την τελική έναρξη και, φυσικά, την επιτυχία του.

Η αναζήτηση υποστήριξης από ειδικούς του STO δεν θα είναι εύκολη. Θα πρέπει πρώτα να κυνηγήσετε ποιοι είναι. Πρέπει να βρείτε επιρροές, συντάκτες και ακτιβιστές. Το Twitter και το LinkedIn μπορεί να αποδειχθούν ωφέλιμα για να επικοινωνήσουν μαζί τους και να τραβήξουν την προσοχή τους. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις ασφαλείας. Εκεί μπορείτε να τους συναντήσετε αυτοπροσώπως και να διαλέξετε το μυαλό τους για το εγχείρημά σας.

Ξεκινήστε ένα ενημερωτικό δελτίο

Σε αυτό το σημείο, γνωρίζετε τη βάση στρατηγικής μάρκετινγκ STO. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι επικεντρώνονται στο μάρκετινγκ ως τρόπος προσέλκυσης επενδυτών στο πλαίσιο του STO. Ωστόσο, η φάση μάρκετινγκ είναι επαναλαμβανόμενη και περιλαμβάνει τη διατήρηση αυτών των δυνητικών επενδυτών. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι αυτοί οι επενδυτές που έχουν δείξει ενδιαφέρον παραμένουν δεμένοι.

Όταν πρόκειται για τη διατήρηση των πελατών τρέχοντος ή δυναμικού, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θεωρείται ισχυρό εργαλείο. Πρέπει να ξεκινήσετε ένα εβδομαδιαίο ή μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο για να διατηρήσετε τους πιθανούς επενδυτές. Θα αποδειχθεί καθοριστικό για τη διατήρηση των επενδυτών και την ανάπτυξη του δικτύου σας.

Πρέπει να έχετε ακούσει για το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αποτυχία με υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης. Αυτό δεν θα συμβεί με το ενημερωτικό δελτίο. Ο λόγος για αυτό είναι ότι είναι ένα είδος προσωπικού στο ότι ο αναγνώστης επέλεξε να εγγραφεί και ενδιαφέρεται να διαβάσει το υλικό.

Τα ενημερωτικά δελτία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενημερώσουν τους πιθανούς επενδυτές για το τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα. Μπορεί να είναι ένας τρόπος να τους ενημερώσετε σχετικά με τον χάρτη πορείας που εφαρμόζεται εγκαίρως. Τονίζει επίσης τη διαφάνεια σας καθιστώντας το STO πιο ελπιδοφόρο.

Οποιαδήποτε άρθρα δημοσιεύετε στο blog μπορούν να εμφανίζονται στο ενημερωτικό δελτίο. Μπορείτε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους αναγνώστες, προκειμένου να τους εμπνεύσετε να συμμετάσχουν σε αυτό. Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας ισχυρό ηγέτη με γνώμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή για να σχολιάσετε τα πρόσφατα γεγονότα της βιομηχανίας και τις τάσεις της αγοράς.

Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πλήρες πλεονέκτημά σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον μια ουσιαστική πλατφόρμα για οποιαδήποτε επιχείρηση και το STO δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Έχουμε δει τους ICO να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Ωστόσο, δεδομένου ότι το STO είναι διαφορετικό από ένα συμβατικό ICO, η χρήση των κοινωνικών μέσων θα ήταν επίσης διαφορετική.

Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε παρουσία σε όλα τα επαγγελματικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά περιλαμβάνουν κυρίως το LinkedIn και το Twitter. Θα θέλατε επίσης να εξαργυρώσετε τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το YouTube. Το τελευταίο προορίζεται φυσικά για όλο το βίντεό σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν συνεντεύξεων που δίνετε.

Υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες όπως το Reddit. Ωστόσο, δεν έχουν τον ίδιο αντίκτυπο με τους άλλους. Επίσης, το κοινό-στόχος σας ενδέχεται να μην υπάρχει καν σε τέτοια φόρουμ συνομιλίας ή συζήτησης. Αυτό αφήνει βασικά το Twitter, το Facebook και το LinkedIn.

Το Twitter και το Facebook θα χρησιμεύσουν ως μέσο επικοινωνίας με το ευρύ κοινό και τους πιθανούς επενδυτές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πλατφόρμες για να μοιραστείτε όλο το περιεχόμενο που δημιουργείτε για την εμπορία του STO. Μια μεγάλη παρακολούθηση σε τέτοιες πλατφόρμες μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να ενισχύσει την αξιοπιστία σας. Τέλος, το LinkedIn θα χρησιμεύσει πρωτίστως ως τρόπος δικτύωσης και δημιουργίας επαγγελματικών δεσμών με μεγάλους κλάδους.

Συμβουλές μάρκετινγκ STO

Οι κανονισμοί που περιβάλλουν ένα STO το απαγορεύουν να χρησιμοποιούν ορισμένα μέσα για να κατευθύνουν την αγορά των κινητών αξιών. Ωστόσο, αυτό δεν καθιστά αδύνατη την απευθείας εμπορία του. Στην πραγματικότητα, η στρατηγική μάρκετινγκ διακριτικών ασφαλείας θα πρέπει να περιστρέφεται γύρω από μέσα που μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε νόμιμα.

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές μάρκετινγκ STO:

 1. Χρησιμοποιήστε το Proxy Marketing:

  Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να προωθήσετε απευθείας τα μάρκες, πρέπει να βρείτε διαφορετικά μέσα για να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ μεσολάβησης. Υπάρχουν διαδικτυακές εκδόσεις, περιοδικά και ιστολόγια που μπορούν να το κάνουν αυτό για εσάς. Είναι απλώς θέμα ταυτοποίησής τους.

 2. Ανάλυση ανταγωνιστή:

  Αυτό πρέπει να είναι βολικό σε κάθε στάδιο του STO. Όπως δείχνουν οι αριθμοί, το STO θα αναλάβει το ICO σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει πολύ ανταγωνισμό που πρέπει να προσέξετε. Η σωστή ανάλυση ανταγωνιστών θα βοηθήσει επίσης το σχέδιο μάρκετινγκ και θα σας κρατήσει προετοιμασμένους για οποιεσδήποτε καμπύλες.

 3. Δημιουργία βιβλιοθήκης πιθανών επενδυτών:

  Η στόχευση του σωστού κοινού είναι το κλειδί για την επιτυχία με το STO. Πρέπει να λάβετε υπόψη κάθε πιθανό επενδυτή και αγοραστή. Η κατοχή αυτών των δεδομένων μπορεί να είναι τεράστιο όφελος κατά την αποστολή email, ενημερωτικών δελτίων κ.λπ..

 4. Λάβετε υπόψη τον Κανονισμό Δ:

  Το μάρκετινγκ STO είναι λίγο περίπλοκο ως προς το τι επιτρέπεται. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, ο κανονισμός D Sec 506 (γ) σας απαγορεύει να διαφημίζετε στην τηλεόραση, τις εφημερίδες, το περιοδικό, το ραδιόφωνο, τα δημόσια σεμινάρια και στο Διαδίκτυο. Δεν θέλετε πολλά νομικά προβλήματα σε αυτό το αρχικό στάδιο.

 5. Παρακολουθήστε Συνέδρια Blockchain και Cryptocurrency:

  Τέτοια συνέδρια μπορούν να σας προσφέρουν ένα μέσο για να συναντήσετε προσωπικά άλλους ιδιοκτήτες εταιρειών blockchain και λάτρεις της κρυπτογράφησης. Σκεφτείτε το ως μια πλατφόρμα για την εμπορία του STO σας και τη δημιουργία ενός δικτύου. Κάντε κάποια έρευνα για αυτά τα άτομα πριν πάτε στο συνέδριο ή το συνέδριο.

Υπηρεσίες μάρκετινγκ STO

Μέχρι τώρα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει ότι το μάρκετινγκ STO δεν είναι δουλειά για την εξασθενημένη καρδιά. Θα πάρει ένα τεράστιο κομμάτι του χρόνου και των πόρων σας. Θα χρειαστείτε τους απόλυτους καλύτερους ανθρώπους για τη δουλειά. Ωστόσο, δεν μπορεί όλοι να είναι σε θέση να επιβλέψουν όλα αυτά. Εδώ μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια επαγγελματικών υπηρεσιών μάρκετινγκ STO.

Θα φροντίσουν τα πάντα για λογαριασμό σας. Όλες οι πληροφορίες που μόλις διαβάσατε σε αυτό το άρθρο μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία. Κάθε εταιρεία που εγγυάται την εφαρμογή μιας ισχυρής στρατηγικής μάρκετινγκ, μια που έχει περιγραφεί εδώ, πρέπει να κάνει την περικοπή.

συμπέρασμα

Αυτός ο οδηγός μάρκετινγκ STO είναι για όσους κατανοούν τη σημασία του μάρκετινγκ για την επιτυχία του διακριτικού ασφαλείας. Θα είναι μια μεγάλη διαδρομή, μία με πολλές προσκρούσεις. Ωστόσο, το όφελος από μια σταθερή στρατηγική και σχέδιο μάρκετινγκ είναι ότι μπορείτε να μετριάσετε τυχόν απρόβλεπτους κινδύνους.

Ο απώτερος στόχος σας είναι να προσελκύσετε το σωστό κοινό, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους και τελικά να μετατρέψετε. Εάν βεβαιωθείτε ότι αυτοί οι στόχοι επιτυγχάνονται σε όλα όσα αναλαμβάνετε ως μέρος του μάρκετινγκ διακριτικών ασφαλείας, μπορείτε να συνεχίσετε να συμμετέχετε σε αυτήν την επόμενη μεγάλη και κερδοφόρα τάση στον κόσμο του blockchain και του κρυπτονομίσματος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me