Μια αναθεώρηση έργου: Τι είναι το Titanium Blockchain;

Στο σημερινό άρθρο, θα απαντήσουμε «Τι είναι το Titanium Blockchain; Το Titanium Blockchain είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα έργα blockchain εκεί έξω. Είναι μια πλατφόρμα κατανεμημένου καθολικού που στοχεύει στην επίλυση των τρεχουσών υπηρεσιών υποδομής. Επί του παρόντος, υπάρχει αρκετή υποδομή ως πάροχος υπηρεσιών (IaaS). Ισχυρίζονται ότι παρέχουν εξαιρετικές και αξιόπιστες επεκτάσιμες υπηρεσίες.

Μερικά από τα παραδείγματα περιλαμβάνουν Rackspace, Microsoft Azure και Amazon Web Services. Όμως, κανένας από αυτούς δεν χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του blockchain.

Το Titanium Blockchain στοχεύει να κάνει ακριβώς αυτό. Θέλουν να παρέχουν εικονική υποδομή τόσο σε άτομα όσο και σε επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας blockchain.

Όχι μόνο αυτό, στοχεύουν στην παροχή υποδομής διαδικτύου χωρίς προστασία από κραδασμούς. Θα είναι αξιόπιστο, επεκτάσιμο και ασφαλές. Εν ολίγοις, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια δομή δικτύου κατανεμημένη από κραδασμούς.


Η παραπάνω λύση είναι γνωστή ως Titanium Blockchain. Τιτάνιο στόχους να αντικαταστήσει την τρέχουσα διαδικτυακή υποδομή. Η παλιά υποδομή είναι αναποτελεσματική και φουσκωμένη ταυτόχρονα.

Διαβάστε επίσης,

  • Οι 5 κορυφαίες έρευνες Blockchain SEC για παρακολούθηση το 2018
  • Μια κριτική: Τι είναι το Riot Blockchain?
  • Μια κριτική: Τι είναι το Kodak Blockchain?

Το μπλοκ τιτανίου μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του Διαδικτύου. Έχουν ήδη ολοκληρώσει τις φάσεις Pre-ICO και ICO. Επί του παρόντος, αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στην αγορά. Συγκέντρωσαν 35 εκατομμύρια δολάρια στο ICO τους.

Τι είναι το Blockchain Titanium?

Όπως ήδη αναφέραμε, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα «καλύτερο» Διαδίκτυο. Αλλά, πώς θα το επιτύχει; Η ιδέα είναι να συνδέσετε κάθε συσκευή δικτύου στο blockchain τους. Αυτό σημαίνει ότι όλα θα εικονικοποιηθούν. Πράγματα όπως δρομολογητές, συσκευές δικτύου ή ακόμη και εξέδρες εξόρυξης θα εικονικοποιηθούν. Θα υπάρχουν στο διασυνδεδεμένο σύννεφο.

Λοιπόν, ποιο πρόβλημα επιλύει?

Εξαλείφει την ανάγκη για φυσικό υλικό.

Για να το επιτύχει, το Titanium Blockchain θα προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες. Αυτοί είναι

  1. Υποδομή ως υπηρεσία (IaaS)
  2. Επιφάνεια εργασίας ως υπηρεσία (DaaS)
  3. Εταιρεία ως υπηρεσία (CaaS)
  4. CryptoEscrow.
  5. Ανταλλαγή τιτανίου TBIS

Ας τα περάσουμε ένα προς ένα.

Υποδομή ως υπηρεσία (IaaS): Η υποδομή ως υπηρεσία είναι ένας τρόπος παροχής υπηρεσίας εικονικοποίησης. Λειτουργεί ως υποδομή που παρέχει δρομολογητές, διακομιστές και διακόπτες. Είναι στοιχεία που βασίζονται στο δίκτυο.

Επιφάνεια εργασίας ως υπηρεσία (DaaS): Η DaaS στοχεύει να παρέχει ένα κρυπτογραφημένο περιβάλλον προσωπικών υπολογιστών εντός του μπλοκ Titanium.

Με αυτόν τον τρόπο, θα παρέχει στους χρήστες του ένα τερματικό στους χρήστες του, ώστε να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του. Ολόκληρη η σύνδεση θα ήταν εντελώς κρυπτογραφημένη.

Θα χρησιμοποιήσουν τον αλγόριθμο SHAKE256 Titanium Sponge για να διασφαλίσουν την ασφάλεια στο blockchain. Θα χρησιμοποιηθούν επίσης με το Titanium Hydra Ultra Fault Tolerance Suite. Όλες αυτές οι τεχνικές είναι απολύτως ιδιόκτητες και μοναδικές για το Titanium Blockchain.

Εταιρεία ως υπηρεσία (CaaS): Αυτό το στοιχείο υπηρεσιών θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν και να διαχειρίζονται εργαλεία δημιουργίας επιχειρήσεων. Η υπηρεσία θα είναι γρήγορη, απλή και ασφαλής.

Όλα τα εργαλεία δημιουργίας επιχειρήσεων θα αυτοματοποιηθούν και θα χρησιμοποιηθούν με έξυπνα συμβόλαια.

Μια εταιρεία μπορεί να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική σουίτα με τη βοήθεια της Εταιρείας ως Υπηρεσία (CaaS). Τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αυτοματοποίηση πολλών εργασιών.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τραπεζικών λογαριασμών, την κατάθεση εμπορικών σημάτων, την πρόσληψη νέων υπαλλήλων και πολλά άλλα!

Υπηρεσία CryptoEscrow: Το CryptoEscrow θα λειτουργεί ως μέσο πληρωμής για τους χρήστες να αγοράζουν διαδικτυακές υπηρεσίες. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε κρυπτογράφηση για να πετύχει η πληρωμή.

Ο έμπορος θα τους παραλάβει μόνο αφού ο αγοραστής λάβει το περιγραφόμενο προϊόν ή υπηρεσία.

Ανταλλαγή τιτανίου TBIS: Η ανταλλαγή θα είναι επίσης το μέρος του Titanium Blockchain. Θα χρησιμοποιηθεί για να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράζουν κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας μεγάλα νομίσματα fiat. Θα υποστηρίζεται επίσης η συναλλαγή ζευγών.

BARS – Το διακριτικό χρησιμότητας για την τροφοδότηση του Titanium Blockchain

Για να λειτουργήσει ολόκληρο το blockchain, θα χρησιμοποιηθεί το Titanium BAR. Είναι ένα διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα και θα λειτουργεί ως νόμισμα εντός του Titanium Blockchain. Έτσι, εάν κάποιο άτομο ή χρήστης θέλει να αγοράσει υπηρεσίες, μπορεί να το κάνει με το BAR. Ο αριθμός των κουπονιών BAR περιορίζεται για να εξασφαλίσει υγιή κυκλοφορία.

Πού μας οδηγούν όλα?

Οι προοπτικές του Titanium Blockchain φαίνονται συναρπαστικές. Οι προ-ICO και ICO ήταν επιτυχημένοι. Ωστόσο, η τρέχουσα τιμή του διακριτικού BAR έχει έπεσε σε χαμηλό όλων των εποχών.

Ο λόγος πίσω από την πτώση του οφείλεται σε αντίξοες συνθήκες της αγοράς και εικασίες σχετικά με το μέλλον του έργου. Είναι κάτωβαριά πίεση και επί του παρόντος εξετάζεται από την SEC. Διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ & εδώ.

Νέοι στον κόσμο του Blockchain; Εδώ είναι ο οδηγός για τον αρχικό αρχάριο.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το μπλοκ τιτανίου; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me