Οι 15 κορυφαίοι επηρεαστές Blockchain στο YouTube

Οι επηρεαστές blockchain στο YouTube είναι σε θέση να αλλάξουν την αγορά κρυπτογράφησης μέσα σε ένα μάτι. Κάθε φορά που ένα κορυφαίο blockchain YouTuber προβάλλει έντονα συναισθήματα σε ένα δεδομένο σενάριο αγοράς, μπορεί να επηρεάσει χιλιάδες επενδυτές κρυπτογράφησης να αναλάβουν δράση. Επομένως, είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε επενδυτή blockchain geek ή κρυπτογράφησης να λάβει πολλές πληροφορίες από αυτούς τους παράγοντες επιρροής του YouTube.

Σε αυτήν τη σύνταξη, παραθέτουμε τα κορυφαία 15 blockchain και crypto influencer στο YouTube. Κάθε επιρροή έχει τη θέση της επιρροής στη μεγαλύτερη κοινότητα blockchain.

Κορυφαίοι επηρεαστές Crypto και Blockchain στο YouTube

1. Ντέιβιντ Χέι

Ο David είναι γνωστός για τη μοναδική και διασκεδαστική του προσέγγιση στις παρουσιάσεις του. Έχει ειδικευτεί στην εξερεύνηση αναδυόμενων και νέων ειδών κρυπτογράφησης. Διερευνά σε βάθος πώς λειτουργεί κάθε ένα από τα νέα εικονικά νομίσματα και παρέχει συμβουλές σχετικά με τον καλύτερο τρόπο επένδυσης σε αυτό.


Ο David παρουσιάζει επίσης νέα για διαφορετικά blockchain και προσφέρει πολύτιμες επενδυτικές συμβουλές. Μπορείτε να τον ακολουθήσετε YouTube, έχει 122.651 συνδρομητές.

2. Tone Vays

Ο Tone είναι ένας διάσημος blockchain και οικονομικός σύμβουλος. Είναι επίσης ηγέτης της κοινότητας και φιλοξενούμενος podcast. Στην κοινότητα του blockchain, η γνώμη του Tone εκτιμάται ιδιαίτερα και έχει επιρροή σε εκατομμύρια λάτρεις του blockchain και χρηματοδότησης παγκοσμίως.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο YouTube του, ο Tone έχει 64.364 συνδρομητές.

3. Δρ Julian Hosp

Ο Δρ Julian συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιρροών blockchain στο YouTube. Ο Julian είναι συνιδρυτής του προσωπικού καναλιού YouTube της TenX. Παρουσιάζει περιεχόμενο blockchain σε διάφορες γλώσσες, παίρνει επίσης αποσπάσματα από μεγάλες ομιλίες και τα κάνει κατανοητά.

Υπήρξε επιρροή στη βιομηχανία κρυπτογράφησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το YouTube του Κανάλι,  έχει 80.879 συνδρομητές.

4. Ίαν Μπαλίνα

Ο Ian είναι ένας ευαγγελιστής κρυπτογράφησης, σύμβουλος και επενδυτής. Ο Ian είναι πρώην ευαγγελιστής της IBM analytics, έχει εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά όπως το The Street, το Wall Street Channel, το Huffington Post, το Entrepreneur Magazine, το Forbes και το INC.

Είναι γνωστός για το έργο ανάλυσης, την επιχειρηματικότητα και την κρυπτογράφηση. Είναι διαθέσιμος στις YouTube, Ο Ian έχει 122.822 συνδρομητές.

5. Crypto Bobby

Ο Μπόμπι είναι ενεργός ευαγγελιστής του YouTube. Δραστηριοποιείται όχι μόνο στο κανάλι του αλλά και σε άλλες κοινότητες στο YouTube. Είναι ένας διάσημος εμπιστευτής που δίνει ειλικρινείς απόψεις σχετικά με το εικονικό νόμισμα.

Οι παρουσιάσεις του αφορούν κυρίως πολύτιμα ψήγματα και πληροφορίες σχετικά με τις δημοφιλείς ειδήσεις κρυπτογράφησης.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο YouTube του Κανάλι, έχει 143.177 συνδρομητές.

6. Ανδρέας Μ. Αντωνόπουλος

Ο Andreas είναι εδώ και πολύ καιρό το YouTuber που παρουσιάζει κορυφαίες ειδήσεις σχετικά με την τεχνολογία blockchain και το Bitcoin. Είναι επίσης ένας διάσημος σύμβουλος έργων και bitcoin, και ηγέτης της κοινότητας.

Στο κανάλι του στο YouTube, αλληλεπιδρά ελεύθερα με τους συνδρομητές του και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιρροών blockchain στο YouTube.

Το YouTube του Κανάλι & έχει 149.215 συνδρομητές.

7. Πυγμαχία

Αυτό είναι ένα κανάλι που είναι γνωστό για την αφοσίωσή του στην ανάλυση αγοράς blockchain. Το Boxmining υποστηρίζεται από πολλές κοινότητες του YouTube. Υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό επειδή παρουσιάζει σημαντικά θέματα blockchain σε εύκολα κατανοητά βίντεο.

Εκτός από αυτό, το Boxmining παρουσιάζει επίσης νέα σχετικά με το πώς λαμβάνεται το blockchain σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Το YouTube Κανάλι, Έχει 197.248 συνδρομητές.

8. Crypt0

Αυτός είναι ο διάσημος ηγέτης του YouTube στις ειδήσεις κρυπτογράφησης. Το κανάλι καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε εδώ καλύπτει κυρίως έκτακτα νέα και επερχόμενες εκδηλώσεις. Περιλαμβάνει επίσης βίντεο συνεντεύξεων με διάφορους κορυφαίους ηγέτες της κοινότητας.

Εγγραφείτε στο YouTube της Crypt0 Κανάλι.

Υπάρχουν 109.799 συνδρομητές.

9. Λούις Τόμας

Ο Thomas συζητά τα τρέχοντα γεγονότα στο blockchain καθώς και τις τάσεις της αγοράς κρυπτογράφησης. Είναι επίσης κοινωνικοπολιτικός σχολιαστής. Τα βίντεό του στο YouTube αφορούν κυρίως εικονικά νομίσματα και την προσωπική του εμπειρία ως επενδυτής σε κρυπτονομίσματα.

Ο Λούις συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιρροών blockchain στο YouTube, επειδή τα βίντεό του προβάλλονται από εκατομμύρια θεατές.

Το YouTube του Κανάλι έχει 96.264 συνδρομητές.

10. Κυριαρχία νομισμάτων

Αυτό είναι ένα κανάλι που είναι αφιερωμένο στην προώθηση τάσεων στην αγορά κρυπτογράφησης. Φέρνει τις ενημερώσεις του όλες τις καθημερινές. Ο κύριος στόχος της είναι στους μακροοικονομικούς παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά. Εκτός από αυτό, παρουσιάζουν επίσης πολύτιμες συμβουλές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας επενδυτής στη λήψη αποφάσεων και να γίνει καλύτερος επενδυτής.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το YouTube του Coin Mastery Κανάλι και εγγραφείτε στους 129.068 συνδρομητές.

11. Ameer Rosic

Η Ameer είναι ένας ευαγγελιστής blockchain, επιχειρηματίας, επενδυτής και ειδικός μάρκετινγκ. Είναι επίσης ένας διάσημος ομιλητής blockchain που έχει παρουσιάσει ομιλίες για το blockchain σε διάφορα πανεπιστήμια. Εκτός από αυτό, η Ameer είναι κορυφαία επιρροή στη βιομηχανία blockchain. Είναι επίσης μπλόγκερ blogger.

Εγγραφείτε στο YouTube του Κανάλι, Έχει 167.588 συνδρομητές.

12. Ο Ιβάν στο Tech

Ο Ιβάν είναι μηχανικός λογισμικού, εκπαιδευτικός, αναλυτής και διεθνής ομιλητής στο blockchain. Η κορυφαία τεχνική ανάλυση blockchain είναι ιδιαίτερα σεβαστή στη βιομηχανία blockchain. Είναι δημοφιλής για τις ειλικρινείς απόψεις του για εκδηλώσεις blockchain.

Το YouTube του Κανάλι περιλαμβάνει περισσότερους από 173.436 συνδρομητές.

13. Αποκεντρωμένη τηλεόραση

Ιδρύθηκε από τον Peter Saddington. Ο Peter είναι ένας πολύ σεβαστός επηρεαστής στη βιομηχανία blockchain. Είναι γνωστός για τα μοναδικά και διασκεδαστικά του βίντεο στο YouTube. Τα βίντεό του περιλαμβάνουν κυρίως ειδήσεις κρυπτογράφησης και δημοφιλή αυτοκίνητα.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην αποκεντρωμένη τηλεόραση στο YouTube εδώ, Έχει 67.426 συνδρομητές.

14. Chris Dunn

Ο Chris είναι ένας μακροχρόνιος YouTuber που παρουσιάζει εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με την κρυπτογράφηση. Τα βίντεό του έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους επενδυτές να κατανοήσουν την τρέχουσα οικονομική ατμόσφαιρα πριν μπορέσουν να επενδύσουν.

Τα βίντεο δημιουργίας πλούτου του τον οδήγησαν να έχει μια μεγάλη κοινότητα συνδρομητών. Ο Chris είναι ένας από τους κορυφαίους επιδραστές blockchain στο YouTube. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι του εδώ.

Ο Chris έχει 198.226 συνδρομητές.

15. Επενδυτής Crypto

Ο επενδυτής Crypto είναι ένα κανάλι YouTube. Φιλοξενείται από έναν έμπειρο ηγέτη της κοινότητας, έναν επενδυτή κρυπτογράφησης με χρηματοοικονομικό υπόβαθρο. Το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε σε αυτό το κανάλι περιέχει πολύτιμη βασική ανάλυση αποθεμάτων και επενδύσεων κρυπτογράφησης.

Οι πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στον crypto επενδυτή βοήθησαν χιλιάδες επενδυτές να αποφύγουν έργα απάτης και απρόβλεπτες τάσεις της αγοράς.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο YouTube του επενδυτή crypto Κανάλι και εγγραφείτε σε περισσότερους από 150 χιλιάδες συνδρομητές.

Υπάρχουν 150.122 συνδρομητές.

 

Διαβάστε επίσης,

  • Οι 20 κορυφαίοι επηρεαστές στην τεχνολογία Blockchain θα ακολουθήσουν το 2018
  • Κορυφαία 5 βιβλία Blockchain και Cryptocurrency
  • Τα κορυφαία 5 podcast Blockchain που θα ακολουθήσετε το 2018

 

Τι πιστεύετε για αυτήν τη λίστα Youtubers; Είστε εξοικειωμένοι με οποιονδήποτε άλλο επηρεαστή; Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me