4 τρόποι Η τεχνολογία Blockchain θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε

Βρισκόμαστε στο χείλος της καινοτομίας για τις επιχειρήσεις. Η τεχνολογία Blockchain μπορεί να φέρει την απαιτούμενη αλλαγή και να αλλάξει εντελώς τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης. Μέχρι τώρα, έχουμε δει τη μικτή αντίδραση των μέσων στο blockchain, ειδικά όταν πρόκειται για ψηφιακά νομίσματα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα από απλά ψηφιακά νομίσματα.

Οι τεχνολογίες Blockchain μπορούν εύκολα να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξατομίκευση, την ασφάλεια και την κλιμάκωση των επιχειρήσεων. Η επαλήθευση θα γίνει επίσης ευκολότερη και θα είναι μόνο η στιγμή που οι περισσότερες εταιρείες το χρησιμοποιούν για να κάνουν διαδικτυακές συναλλαγές.

Παρόλο που το Bitcoin έχει δει διακυμάνσεις τους τελευταίους έξι μήνες, είναι η μόνη φορά. πρέπει να επικεντρωθούμε στο τεχνολογικό του πλεονέκτημα μάλλον οικονομικό.

Η τεχνολογία Blockchain εξηγείται


Λοιπόν, τι ακριβώς είναι το blockchain; Είναι παρόμοιο με μια παραδοσιακή βάση δεδομένων, αλλά με πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως διαφάνεια και ακεραιότητα. Μπορεί επίσης να οριστεί ως ένα ηλεκτρονικά κατανεμημένο καθολικό. Είναι επίσης προσβάσιμο από οπουδήποτε με ασφαλή τρόπο. Αυτή η απλή ιδέα ανοίγει νέους τρόπους για να εξελιχθούν και να καινοτομήσουν οι επιχειρήσεις.

4 τρόποι Η τεχνολογία Blockchain θα αλλάξει την επιχειρηματική λογική.

Λοιπόν, πώς θα αλλάξει η επιχείρηση; Ας το εξερευνήσουμε παρακάτω.

1. Πνευματική ιδιοκτησία

Οι τρέχουσες επιχειρήσεις δυσκολεύονται να προστατεύσουν την πνευματική τους ιδιοκτησία. Με τον ανταγωνισμό στο υψηλό όλων των εποχών, είναι απαραίτητο να προστατεύσετε την επένδυσή σας όταν πρόκειται για δημιουργίες και καινοτομίες. Το Blockchain μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας σε αυτό το θέμα. Μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της ιδιοκτησίας της δημιουργίας ή οποιασδήποτε πνευματικής ιδιοκτησίας. Καθώς τα blockchains είναι αμετάβλητα και απαιτούν επαλήθευση πριν από την αποθήκευση νέων δεδομένων, μπορεί να λειτουργήσει ως το ιδανικό μέρος για τον έλεγχο και την επαλήθευση της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εν ολίγοις, η επιχείρησή σας θα έχει καλύτερο έλεγχο στα υλικά που δημιουργούν και θα τα προστατεύει από ανταγωνιστές.

2. Λογιστική

Το Blockchain μπορεί επίσης να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση χειρίζεται τη λογιστική τους λύση. Προς το παρόν, η λογιστική απαιτεί πολλή προσπάθεια και πόρους για τον χειρισμό και την εκτέλεση. Επιπλέον, πρέπει να διατηρήσετε τον φορολογικό κώδικα και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ακριβή με ελάχιστο ή καθόλου σφάλμα. Εάν η επιχείρησή σας διανέμεται γεωγραφικά, μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη πολυπλοκότητα. Ωστόσο, με την τεχνολογία blockchain, μπορείτε να τη διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Ο Ken Tysiac, στο άρθρο του στο πώς το blockchain μπορεί να επηρεάσει τη λογιστική, επανειλημμένα ανέφερε πόσο εύκολο για τους λογαριασμούς μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν. Ο Pawlicki, αντιπρόεδρος μιας φημισμένης εταιρείας λογαριασμών πρόσθεσε, «Οι ελεγκτές μας ελέγχουν ήδη τις συναλλαγές στο blockchain». Πρόσθεσε επίσης: “Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε … είναι μια εξαιρετική ευκαιρία σε έναν τομέα όπου τα CPA μπορούν να προσθέσουν μεγάλη αξία.”

Επιπλέον, μπορεί επίσης να επηρεάσει άλλες αγορές που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη λογιστική. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η αγορά λαχειοφόρων αγορών. Επί του παρόντος, εκτιμάται στα 260 δισεκατομμύρια δολάρια και το blockchain μπορεί να το μεταμορφώσει πλήρως παρέχοντας εμπιστευτικότητα και ανωνυμία.

3. Μάρκετινγκ

Η απάτη κλικ είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Σύμφωνα με την έρευνα του Juniper, η ανάγκη για blockchain είναι απαραίτητη. Υπολογίζουν ότι χάνουν σχεδόν 51 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα λόγω δόλιων δραστηριοτήτων, όπως απάτη κλικ.

Τοποθετώντας τα πάντα στο blockchain, θα είναι ευκολότερο για τους εμπόρους να παρακολουθούν και να επαληθεύουν την επένδυσή τους. Θα μειώσει επίσης την απάτη. Όλη η μετάβαση στο blockchain θα σημαίνει μεγάλη αξία για τις επιχειρήσεις καθώς θα μειώσουν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις επενδύσεις.

4. Cybersecurity και IT

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα στην αγορά. Οι εταιρείες χάνουν εκατομμύρια δολάρια λόγω κλοπής δεδομένων και άλλων σοβαρών ζητημάτων ασφάλειας. Αυτό έχει οδηγήσει τις εταιρείες να επενδύσουν τεράστια για να προστατεύσουν τα δεδομένα, τα προγράμματα, τα δίκτυά τους και πολλά άλλα.

Όπως και άλλες επιχειρηματικές διαδικασίες, το blockchain μπορεί επίσης να φέρει επανάσταση στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ως σύνολο. Καθώς το blockchain καταγράφει δεδομένα με διαφανή, ασφαλή και ανθεκτικό τρόπο, θα είναι σχεδόν αδύνατο για τους χάκερ να εισβάλουν στο σύστημα χωρίς να αφήνουν ίχνη. Όπως ήδη συζητήσαμε, θα έχει ως αποτέλεσμα την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.

συμπέρασμα

Οι επιχειρήσεις μόλις άρχισαν να εξερευνούν τις δυνατότητες blockchain. Είναι παρόμοιο με την εποχή του Διαδικτύου όπου οι εταιρείες εξερευνούσαν τρόπους να το χρησιμοποιήσουν στη δουλειά τους. Τώρα, ήρθε η ώρα για το blockchain. Λοιπόν, τι πιστεύετε για ολόκληρη την ιδέα του blockchain; Θα μεταμορφώσει την αγορά; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me