Κορυφαία 5 βιβλία Blockchain και Cryptocurrency

Σου αρέσει το διάβασμα? Πόσα γνωρίζετε για το blockchain και το cryptocurrency; Αυτές είναι σχετικά νέες τεχνολογίες και πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το τι είναι ή πώς λειτουργούν. Λοιπόν, αυτή η νέα τεχνολογία χρησιμοποιείται εδώ και οκτώ χρόνια. Όταν πρωτοεμφανίστηκε, χρησιμοποιήθηκε μόνο για υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων. Αλλά με την πάροδο των ετών έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και σε άλλους τομείς.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία σας στη βιομηχανία blockchain και crypto είναι να διαβάσετε εξαιρετικά βιβλία για αυτά. Ο καθένας είναι διαφορετικός, αλλά οι ακόλουθες προτάσεις για τα καλύτερα βιβλία blockchain και cryptocurrency θα σας ξεκινούν σίγουρα με τα πόδια.

Τα καλύτερα βιβλία Blockchain και Cryptocurrency που πρέπει να διαβάσετε το 2018

1. Το Διαδίκτυο των χρημάτων, τόμοι 1 & 2

Μια συλλογή συνομιλιών για το γιατί το bitcoin έχει σημασία,

για όλους, του Ανδρέα Μ. Αντωνόπουλου

Το Διαδίκτυο των χρημάτων

Για όλους τους καλούς λόγους, ο Αντρέας είναι αγαπημένη προσωπικότητα στη βιομηχανία blockchain. Για πολλά χρόνια υπήρξε κρυπτικός ευαγγελιστής. Το βιβλίο του το Internet of Money Volume 1 &Το 2 είναι μια συλλογή των ομιλιών του για το blockchain και το crypto σε διάφορα μέρη του κόσμου μεταξύ του 2013 και του 2016.

Εάν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την τρέλα κρυπτονομισμάτων, αυτά είναι τα βιβλία που πρέπει να αναφέρετε. Σε αυτούς τους τόμους, αναλύει το blockchain και το crypto μια απλή γλώσσα, ώστε να μπορείτε να συμβαδίζετε με αυτές τις τεχνολογίες. Σε αυτά τα βιβλία, θα καταλάβετε τι οδηγεί την κρυπτογράφηση και το blockchain και το μέλλον τους σε διάφορες πτυχές της ζωής μας. Είστε νέοι στο Blockchain και το Crypto; Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία για σενα.

2. Το Business Blockchain: Υπόσχεση, πρακτική και εφαρμογή της επόμενης τεχνολογίας Διαδικτύου – Από τον William Mougayar

Το Business Blockchain

Ο William είναι ένας διάσημος επιχειρηματικός στοχαστής blockchain. Είναι εμπιστευτικός και οι σκέψεις και τα γραπτά του έχουν επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Σε αυτό το βιβλίο, απλοποιεί το blockchain για εύκολη κατανόηση.

Προβλέπει επίσης τις διάφορες πτυχές του τρόπου με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το blockchain στο μέλλον που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επιχείρηση. Επίσης, στο αυτό το βιβλίο William οι δύο πτυχές του blockchain. Πρώτον, πώς η σωστή χρήση του blockchain μπορεί να λύσει πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Δεύτερον, πώς η στενή άποψη του blockchain επιβραδύνει τις διαφορετικές εφαρμογές της.


3. The Age of Cryptocurrency – των Michael J. Casey και Paul Vigna

Η Εποχή του Cryptocurrency

Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για αρχάριους σε bitcoin και κρυπτογράφηση. Σας εισάγει στο bitcoin και, στη συνέχεια, σας μεταφέρει βήμα προς βήμα στην τρέχουσα αγοραία αξία του και επίσης στο προβλέψιμο μέλλον του. Το βιβλίο γράφεται με έναν εύκολο στην κατανόηση τρόπο με τη χρήση περιπτωσιολογικών μελετών.

Το βιβλίο αναφέρεται επίσης στην τεχνολογία blockchain. Εάν θέλετε μια βαθύτερη κατανόηση του blockchain και του cryptocurrency, αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο για εσάς.

4. Blockchain: Ο οδηγός για αρχάριους για την κατανόηση της τεχνολογίας πίσω από το Bitcoin και το Cryptocurrency – Από την Artemis Caro

Blockchain Ο οδηγός για αρχάριους

Υπάρχουν πολλές αόριστες ιδέες σχετικά με το blockchain και το κρυπτογράφηση, αλλά τι είναι όλα αυτά; Λοιπόν, αυτό το βιβλίο έχει μια υπέροχη εισαγωγή στην τεχνολογία blockchain. Παρέχει επίσης ένα ιστορικό βασισμένο σε στοιχεία του blockchain, την τεχνολογία πίσω από το bitcoin και άλλα εικονικά νομίσματα.

Εκτός από αυτό, αυτό Βιβλίο εξετάζει επίσης πώς χρησιμοποιείται το blockchain στην τρέχουσα βιομηχανία τεχνολογίας και την πιθανή μελλοντική χρήση του σε διαφορετικές πτυχές της ζωής μας.

5. Τεχνολογίες Bitcoin και Cryptocurrency: Μια ολοκληρωμένη εισαγωγή – Από τους Arvind Narayanan, Joseph Bonneau, Edward Felten, Andrew Miller, Steven Goldfeder

Τεχνολογίες Bitcoin και Cryptocurrency

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία blockchain και cryptocurrency για ανάγνωση. Το βιβλίο δίνει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή σε αυτές τις νέες τεχνολογίες που συχνά παρανοούνται. Ιδανικό για όλους όσους ενδιαφέρονται για το blockchain και το crypto.

Καλύπτει σχεδόν κάθε θέμα σχετικά με την κρυπτογράφηση από την εξόρυξη, την αποκέντρωση, τους διαφορετικούς τύπους διαθέσιμων ψηφιακών νομισμάτων και πολλά άλλα.

Σας άρεσε αυτή η λίστα; Δείτε τις κορυφαίες λίστες επιρροών Blockchain:

  • Οι 15 κορυφαίοι επηρεαστές Blockchain στο YouTube
  • Οι 20 κορυφαίοι επηρεαστές στην τεχνολογία Blockchain θα ακολουθήσουν το 2018
  • Τα κορυφαία 5 podcast Blockchain που θα ακολουθήσετε το 2018

Τι πιστεύετε για αυτά τα βιβλία; Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map