Γιατί το Blockchain θα αλλάξει τον κόσμο;

Το Blockchain είναι η νέα τεχνολογία που δημιουργεί κάποιους θόρυβους στην τεχνολογική κοινότητα. Το Blockchain θα αλλάξει τον κόσμο! Αλλά πώς και γιατί; Για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε στις ερωτήσεις, έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον οδηγό για εσάς.

Προτού αναλύσουμε γιατί το blockchain θα αλλάξει τον κόσμο, ας ξεκινήσουμε με το «τι είναι το blockchain». Η τεχνολογία Blockchain είναι ένα κατανεμημένο και αποκεντρωμένο σύστημα καθολικών που προσφέρει διαφάνεια, αμετάβλητο και ασφάλεια.

Κρίνοντας από τα τελευταία χρόνια της επιτυχίας, το blockchain είναι εδώ για να μείνει και διακόπτει αργά διάφορες βιομηχανίες. Αλλά μην ανησυχείτε, η διακοπή δεν σημαίνει πάντα αρνητικό αντίκτυπο. Στην πραγματικότητα, το blockchain μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις βιομηχανίες, απαλλαγώντας από τα ελαττώματα που τους μαστίζουν αρχικά.

Έτσι, κάθε αρχάριος που δεν είναι εξοικειωμένος με το θέμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτόν τον οδηγό για να εξοικειωθεί με την έννοια του blockchain και πώς θα αλλάξει τον κόσμο.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα Blockchain

Πώς θα αλλάξει ο κόσμος το Blockchain?

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το blockchain, μπορούμε να προχωρήσουμε στο πώς μπορεί πραγματικά να αλλάξει την πορεία της οικονομίας και της επιχείρησής μας.

Το blockchain είναι μια αποκεντρωμένη βάση δεδομένων όπου όλες οι συναλλαγές αποθηκεύονται και επικυρώνονται με αξία. Ωστόσο, η αξία μπορεί να αντιπροσωπεύει οτιδήποτε, όπως χρήματα, γη, κοσμήματα κ.λπ. Η Forbes βλέπει ήδη το μέλλον και εμπιστεύεται τα νέα χρήματα. Πιστεύουν ότι το blockchain θα αλλάξει τον κόσμο.

Αλλά πρώτα, τι είδους όφελος αποδίδει; Και πώς θα αλλάξει τον κόσμο?

Σύστημα δικτύου Peer-to-Peer

Όλοι έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στη βάση δεδομένων blockchain, καθώς δεν διέπονται από κανέναν οργανισμό, που σημαίνει ότι είναι ανοιχτό. Με την τεχνολογία blockchain, μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές απευθείας στον δέκτη του, ο οποίος προσφέρεται σε οποιονδήποτε τρίτο.

Έτσι, τα καθιστά εντελώς άσκοπα καθώς δεν χρειάζεστε άλλο τρίτο μέρος για να επικυρώσετε πια. Έτσι, ο αντίκτυπος του blockchain εδώ είναι η καθιέρωση συναλλαγών peer-to-peer αντί για μοντέλο πελάτη-διακομιστή.

Χωρίς κεντρικό έλεγχο


Το Blockchain θα αλλάξει τον κόσμο απαλλάσσοντας τον κεντρικό έλεγχο. Καμία κεντρική αρχή δεν μπορεί πλέον να ελέγχει τα περιουσιακά σας στοιχεία. παρόλο που το Το δημόσιο σύστημα blockchain είναι αυτόνομο, ένα ιδιωτικό σύστημα blockchain χρειάζεται έλεγχο ταυτότητας για να λειτουργήσει. Αλλά μπορεί ακόμα να μειώσει το επίπεδο του κεντρικού ελέγχου.

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε την αδιανόητη κυριαρχία του Google, του Facebook ή του Amazon στην αγορά. Τώρα έχουν τα προσωπικά δεδομένα σχεδόν όλων στον κόσμο! Ωστόσο, το blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο των δικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα: 6 βασικές δυνατότητες Blockchain που πρέπει να γνωρίζετε

Βελτίωση του απορρήτου

Χρησιμοποιώντας τη συνάρτηση κατακερματισμού και τη μέθοδο κρυπτογραφίας, όλες οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες και καμία δεν μπορεί να παρακολουθεί τις συναλλαγές σας. Στην πραγματικότητα, αυτό βοηθά πραγματικά στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής, καθώς κανένα κακό μέρος δεν μπορεί να δει τα περιεχόμενα της συναλλαγής σας, ακόμη κι αν το θέλει.

Πλήρης διαφάνεια

Ένα από τα καλύτερα μέρη σχετικά με το blockchain είναι ότι προάγει τη διαφάνεια. Προς το παρόν, τα περισσότερα από τα επιχειρηματικά μας μοντέλα δεν προσφέρουν αυτό το χαρακτηριστικό. Δεν μπορούμε καν να πάρουμε διαφάνεια από την ίδια την κυβέρνηση.

Έτσι, όταν το blockchain προσφέρει ένα δημόσιο σύστημα καθολικών όπου όλοι μπορούν να δουν τι συμβαίνει, μπορεί να αποκαταστήσει την χαμένη εμπιστοσύνη των ανθρώπων.

Χωρίς διαφθορά

Το Blockchain θα αλλάξει τον κόσμο απαλλάσσοντας τη διαφθορά στην κοινωνία μας. Στην πραγματικότητα, καθώς εξακολουθούμε να λειτουργούμε σε παλαιότερα συστήματα δικτύου και έγγραφα που βασίζονται σε χαρτί, είναι εύκολο για τα δόλια μέρη να τα αλλάξουν.

Ωστόσο, οι μπλοκ αλυσίδες είναι εντελώς αμετάβλητες από τη φύση τους. Είναι αδύνατο να αλλάξετε ή να αλλάξετε περιεχόμενο μέσα σε ένα μπλοκ. Εάν κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει, όλοι οι κόμβοι του συστήματος θα τον απορρίψουν αμέσως καθώς παραβιάζει τη συναίνεση. Έτσι, απαλλάσσεται από τη διαφθορά.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αρχές διακυβέρνησης Blockchain

Blockchain Αλλαγή της Οικονομίας: Νέο Νομισματικό Σύστημα

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό του blockchain παίρνει αργά έλξη αυτή τη στιγμή. Είναι η αλλαγή του νομισματικού συστήματος από συγκεντρωτικό σε αποκεντρωμένο. Προς το παρόν, πολλές κυβερνήσεις ενδιαφέρονται για μοντέλα ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας.

Στην παραδοσιακή μέθοδο, το τρίτο μέρος είναι οι ομοσπονδιακές τράπεζες που εκδίδουν «χρήματα», το οποίο είναι πολύτιμο πρόσωπο στο πλαίσιο της εκτίμησής μας. Ωστόσο, οι ομοσπονδιακές τράπεζες δεν μοιράζονται τα αρχεία τους με το κοινό και ελέγχουν τη συνολική οικονομία.

Επιπλέον, οι συναλλαγές είναι συχνά αναξιόπιστες. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν περιπτώσεις χρηματοοικονομικής απάτης.

Το πρόβλημα δεν τελειώνει εδώ. Κάθε χώρα έχει το δικό της διαφορετικό νόμισμα. Έτσι, δεν υπάρχει ενοποιημένο νόμισμα. Οι άνθρωποι πρέπει να περάσουν από ενοχλητικά εμπόδια προτού μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματά τους σε μια ξένη χώρα. Οι συναλλαγές διαρκούν μέρες.

Επιπλέον, το “all-see-eye of government” παρακολουθεί κάθε πένα που ξοδεύετε. Ποιος θέλει κάποιος να μύσει την επιχείρησή του; Πρόκειται για παραβίαση του απορρήτου κάποιου.

Αλλά με την εφεύρεση του μοντέλου CBDC, τώρα πολλές χώρες υιοθετούν blockchain και δημιουργούν ένα ψηφιακό αντίγραφο των εγγενών χρημάτων τους. Χώρες όπως η Κίνα ή οι ΗΠΑ αναπτύσσουν ήδη τις λύσεις τους.

Αυτό σίγουρα θα αλλάξει την κοινωνική και οικονομική μας κατάσταση.

Η Κίνα κυκλοφόρησε πρόσφατα το δικό της μοντέλο CBDC. Μάθετε περισσότερα για αυτό από τον οδηγό μας για το έργο DCEP.

Πότε θα αναλάβει το Blockchain?

Εάν σκέφτεστε πότε θα αναλάβει το blockchain, πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει ήδη αναλάβει πολλούς κλάδους. Όπως η εφοδιαστική αλυσίδα, η εμπορική χρηματοδότηση, η ασφάλιση και η υγειονομική περίθαλψη, πολλές βιομηχανίες υιοθετούν τεχνολογία blockchain για τις εταιρείες τους.

Έτσι, η αλλαγή έχει ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο, μόνο όταν το blockchain μπορεί να απαλλαγεί από τα τεχνικά του ελαττώματα μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία μαζικής υιοθέτησης.

Διαβάστε επίσης: Πώς λειτουργεί το Blockchain?

Γιατί το Blockchain θα αλλάξει τον κόσμο?

Λοιπόν, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το blockchain όχι μόνο θα αλλάξει την τεχνολογική πλευρά του κόσμου, αλλά θα επηρεάσει επίσης τους τρόπους με τους οποίους λειτουργούμε ως κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, το blockchain είναι η αλλαγή παραδείγματος, ένας τρόπος που μπορούμε να κατανοήσουμε τον κόσμο ως σύνολο και όχι μόνο μέρη του.

Πώς θα επηρεάσει το blockchain την οικονομία; Οι παραδοσιακοί τρόποι είναι γεμάτοι ζητήματα και, κυρίως, διαφθορά. Έτσι, ήρθε η ώρα να υιοθετήσουμε μια τεχνολογία που μας βοηθά να κάνουμε τα επιχειρηματικά μας μοντέλα ακόμη πιο αποτελεσματικά. Έτσι το blockchain μπορεί να επηρεάσει θετικά την οικονομία μας.

Θα επιτύχει το blockchain; Πιστεύουμε έτσι! Δείχνει ήδη θετικά αποτελέσματα σε πολλά έργα. Επίσης, πολλές εταιρείες επενδύουν πολλά σε λύσεις που βασίζονται σε blockchain. Επομένως, η αλλαγή δεν είναι μόνο επωφελής για τους ανθρώπους αλλά και για τις εταιρείες.

Θέλετε να μάθετε για το blockchain που αλλάζει τον κόσμο; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το πώς το blockchain μπορεί να αλλάξει τον κόσμο αυτή τη στιγμή!

Τελική σημείωση

Η ανάπτυξη του blockchain ήταν ανεξέλεγκτη τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα θα δείτε πολλές εφαρμογές Blockchain. Μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητα, σπίτια, σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης με κρυπτονομίσματα τώρα. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητά του, μπορεί απλά να υποτεθεί ότι το blockchain θα είναι το μέλλον καθώς λύνει κάθε πρόβλημα που έχουν τα παραδοσιακά συστήματα.

Ωστόσο, μόνο ο χρόνος μπορεί να μας πει εάν το blockchain είναι κατάλληλο για το μέλλον μας ή όχι.

Το πιο σημαντικό, πώς θα επηρεάσει πραγματικά τον κόσμο μόλις εγκριθεί παγκοσμίως. Εάν είστε απλώς αρχάριος στο χώρο του blockchain και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την τεχνολογία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν μάθημα blockchain για αυτό.

Το Blockchain προβλέπεται για την τεχνολογία του μέλλοντος, οπότε γιατί θα μείνετε πίσω από τον αγώνα?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map