Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι ένα Bounty;

Στο σημερινό άρθρο, θα επικεντρωθούμε στη γενναιοδωρία της κρυπτογράφησης.

Ο όρος Bounty προήλθε από τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Όταν επιτευχθεί ένας στόχος, η ανταμοιβή δίνεται στον κυνηγό της γενναιοδωρίας.

Η ίδια ιδέα έχει μεταφερθεί σε κρυπτογράφηση. Οι έμποροι, ιδιαίτερα, ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από τα bounties. Αυτή τη στιγμή, κάθε φορά που ένας ICO μεταδίδεται ζωντανά, συνοδεύεται από γενναιοδωρίες.

Εν ολίγοις, έχει γίνει ένα σημαντικό μέρος του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Τι είναι το Bounty?

Το Bounties σε κρυπτογράφηση είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου ενθαρρύνει τη θετική συμπεριφορά και δράση έναντι του προϊόντος της εταιρείας. Στην περίπτωση κρυπτογράφησης, συμβαίνει γενικά στη φάση ICO.

Έτσι, για παράδειγμα, εάν μια εταιρεία κυκλοφορήσει ένα νέο πρόγραμμα ή υπηρεσία, θα εισαγάγει ένα νέο πρόγραμμα γενναιοδωρίας. Το πρόγραμμα γενναιοδωρίας θα έχει μια σωστή εξήγηση για το ποιες ενέργειες μπορούν να σας αποφέρουν συγκεκριμένες ανταμοιβές. Τόσο οι δραστηριότητες όσο και οι ανταμοιβές θα καθοριστούν εκ των προτέρων. Οι κυνηγοί γενναιοδωρίας (άνθρωποι που κάνουν bounties) ανταλλάσσουν τον χρόνο και την προσπάθειά τους για τις ανταμοιβές.

Για τις εταιρείες, δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε. Πρώτα απ ‘όλα, δεν χρειάζεται να πληρώσουν εκ των προτέρων για τις υπηρεσίες. Δεύτερον, λειτουργεί μόνο του. Δεν υπάρχει ανάγκη αναζήτησης ταλέντων ή προβολής. Όποιος διαβάζει τις λεπτομέρειες μπορεί να το πάρει και να αρχίσει να το επεξεργάζεται.

Αυτή η απλή ιδέα επικρατεί στη σκηνή κρυπτογράφησης. Βοηθά τόσο τις εταιρείες όσο και τα άτομα που αναζητούν προσοδοφόρες ανταμοιβές από αυτές.

Γενικά, τα χρήματα δεν πρέπει να είναι μέρος του ICO. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, εκτελείται κατά τη διάρκεια ενός ICO. Ορισμένες εταιρείες λειτουργούν γενναιόδωρα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Όλα εξαρτώνται από το πώς σχεδιάζεται η στρατηγική αγοράς της εταιρείας.

Είναι κακά τα χαρά?

Οι γενναιοδωρίες μπορούν να είναι κακό. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, μπορούν να χειραγωγηθούν από τις εταιρείες για να φέρουν περισσότερη κίνηση ή να συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα. Οι εταιρείες, στο στάδιο της ICO, μπορούν να προσλάβουν τους καλύτερους κυνηγούς γενναιοδωρίας. Σε αντάλλαγμα, έχουν καλύτερη προσέγγιση μάρκετινγκ. Γενικά, αυτά τα bounties σχετίζονται με την κοινή χρήση περιεχομένου σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Και, αν προσλάβετε τα καλύτερα, είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί.

Με την προσέλκυση μεγάλων παικτών γενναιοδωρίας, οι μικρότεροι τραβούν επίσης. Συνολικά, ο ICO λαμβάνει σημαντική ώθηση που μπορεί να μην είναι το καλύτερο πράγμα για ολόκληρη την κοινότητα κρυπτονομισμάτων.


Ας παραθέσουμε μερικές από τις κακές επιπτώσεις παρακάτω.

  1. Μπορεί να δημιουργήσει μια λανθασμένη αίσθηση κοινότητας. Όλοι εδώ αναζητούν όφελος.
  2. Οι κυνηγοί γενναιοδωρίας ενδέχεται να πουλήσουν τα κουπόνια μετά την κυκλοφορία τους στην αγορά.
  3. Οι αναγνώστες είναι κορεσμένοι και δεν μπορούσαν να κάνουν διάκριση από μια προωθημένη ανάρτηση έναντι μιας γνήσιας ανάρτησης.
  4. Τα ICO-hypes δημιουργούνται τεχνητά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή επένδυση στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης.
  5. Η αντλία και η απόρριψη γίνονται πιο κοινές στην αγορά

Ωστόσο, όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να εξαλειφθούν με τη βοήθεια του κατάλληλου πλαισίου προγράμματος γενναιοδωρίας. Στο πλαίσιο, οι εταιρείες θα πρέπει να αναφέρουν την πρόθεσή τους και τον τρόπο να παρακολουθούν όλες τις συνεισφορές της γενναιοδωρίας.

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το Bounty?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι δραστηριοτήτων γενναιοδωρίας που μπορούν να ζητηθούν από τις εταιρείες για το ICO τους. Ας τα παραθέσουμε παρακάτω.

  1. Εκστρατεία κοινωνικών μέσων

Σε αυτή τη δραστηριότητα, ο κυνηγός γενναιοδωρίας κάνει δραστηριότητες κοινωνικών μέσων. Ο κύριος στόχος τους είναι να φέρουν αλληλεπίδραση και να βελτιώσουν την εμπλοκή της καμπάνιας χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  1. Σύνταξη άρθρου

Η συγγραφή άρθρων είναι επίσης μια δημοφιλής δραστηριότητα. Οι κυνηγοί Bounty γράφουν άρθρα που σχετίζονται με τον ICO και το μοιράζονται σε ιστολόγια και άλλους ιστότοπους.

  1. Bounties υπογραφής Bitcointalk

Τα bounties απελευθερώνονται όταν ο κυνηγός bounty βάζει τον κωδικό υπογραφής ICO στο Bitcointalk. Είναι ένας γρήγορος τρόπος συμμετοχής στο ICO.

  1. Μεταφραστικά ποσά

Σε αυτήν τη δραστηριότητα, οι κυνηγοί γενναιοδωρίας μεταφράζουν το έργο σε διάφορες περιφερειακές γλώσσες όπως Χίντι, Γερμανικά, Ολλανδικά κ.λπ..

  1. Αναφορά σφαλμάτων

Τα νέα έργα είναι πάντα ευαίσθητα σε σφάλματα. Δίνοντας bounties σε όποιον βρει σφάλματα μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό εύρεσης σφαλμάτων και να τα διορθώσει.

Σας ενδιαφέρει να μπείτε σε ένα?

Η συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης είναι εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Bitcointalk. Θα έχετε πολλά έργα που θα ακολουθήσετε και θα κάνετε!

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Icodrops και BountyOne. Παραθέτουν όλες τις επερχόμενες και τις παλιές γενναιοδωρίες.

Τα Bounties αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ολόκληρου του οικοσυστήματος κρυπτογράφησης. Ωστόσο, έχει τα μειονεκτήματά του. Το 2018, θα δούμε περισσότερες εταιρείες να χρησιμοποιούν bounties.

Είστε εξοικειωμένοι με το Airdrops; Εάν όχι, θα πρέπει να δείτε το άρθρο μας για το τι είναι το Airdrop?.

Λοιπόν, πρόκειται για αυτό; Ή απλά να το μάθετε; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map