Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το Mainnet στο Cryptocurrency;

Τα κύρια δίκτυα είναι εν μέρει σημαντικά επειδή παρέχουν μια σαφή αξία ενός κρυπτονομίσματος σε μια πραγματική εφαρμογή. Ας δούμε τι είναι αυτό και πώς λειτουργεί.

Το Mainnet σε κρυπτογράφηση παρέχει έναν εύκολο τρόπο μέτρησης της επιτυχίας ενός έργου blockchain όταν οι τιμές είναι δύσκολο να προβλεφθούν. Είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό τεχνολογίας για όποιον θέλει να επενδύσει σε μια αρχική προσφορά νομισμάτων θα πρέπει να έχει μια σαφή ιδέα, πριν βάλει χρήματα για χρήση.

Εγγραφείτε τώρα:Δωρεάν μάθημα Blockchain

Τι είναι το Mainnet στο Cryptocurrency?


Το mainnet είναι ένα blockchain που εκτελεί τη λειτουργικότητα της μεταφοράς ενός ψηφιακού νομίσματος από έναν αποστολέα σε έναν παραλήπτη. Το Mainnet είναι απλώς το κύριο δίκτυο, όπου οι πραγματικές συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ένα κατανεμημένο καθολικό. Αντίθετα, ένα testnet είναι ένα δίκτυο δοκιμών μέσω του οποίου οι αποκεντρωμένες εφαρμογές και τα EDCC δοκιμάζονται και αναπτύσσονται.

Πριν επενδύσει σε μια αρχική προσφορά νομισμάτων, είναι ζωτικής σημασίας για έναν επενδυτή να διασφαλίσει ότι ένα έργο blockchain έχει ένα κύριο δίκτυο. Το σύμβολο ενός κεντρικού δικτύου ή ενός δοκιμαστικού δικτύου δείχνει πόσο σοβαρό είναι ένα έργο καθώς τα δύο χαρακτηριστικά επηρεάζουν την τιμή ενός κρυπτονομίσματος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το Mainnet σε κρυπτονομίσματα είναι το τελικό προϊόν σε έργα blockchain που καθιστούν δυνατή την αποστολή και λήψη ψηφιακών νομισμάτων. Τα Mainnets υφίστανται αλλαγές από καιρό σε καιρό κάθε φορά που οι ομάδες του έργου αποφασίζουν ότι υπάρχει ανάγκη για ενημερώσεις ή αναθεώρηση. Πιο συγκεκριμένα, η εκκίνηση του βασικού κρυπτογράφησης θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα σύστημα πορτοφολιών.

Είστε περίεργοι για το πώς μπορεί να λειτουργεί το blockchain; Ακολουθεί ένα άρθρο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το blockchain.

Πώς το Mainnet στα κρυπτονομίσματα επηρεάζει τις τιμές

Οι συνεχείς αναβαθμίσεις και η αναθεώρηση της λειτουργίας mainnet είναι απαραίτητη εάν ένα έργο κρυπτογράφησης απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την άνοδο των τιμών. Το Bitcoin είναι ένα έργο που σημείωσε τεράστια επιτυχία στον τομέα, εν μέρει λόγω των αναβαθμίσεων του Mainnet.

Η αναβάθμιση του mainnet συνέβαλε στην άνοδο της τιμής του κρυπτονομίσματος από κάτω από το 7000 $ στα υψηλότερα των 9.500 $ τις επόμενες εβδομάδες, μετά την αρχική πτώση από τα υψηλά των 10.600 $.

Τον Μάρτιο, η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση από το market cap ξεκίνησε το Lightning Network, ένα χαρακτηριστικό mainnet σε κρυπτογράφηση που πρόσθεσε ένα δεύτερο επίπεδο στο blockchain. Η λύση Off-chain ήταν μια σημαντική ενημέρωση που είχε σκοπό να κάνει το BTC πιο επεκτάσιμο, επιτρέποντας έτσι στο blockchain να χειρίζεται περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Πιο συγκεκριμένα, το mainnet που βασίζεται στην κρυπτογράφηση θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα σύστημα πορτοφολιών για να βοηθήσει τη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Μάθετε περισσότερα για τις διάφορες δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain τώρα!

Mainnet σε Cryptocurrencies για να προσέξετε

Εκκίνηση του Mainnet EOS

Στην πραγματικότητα, το EOS ήταν ένα από τα πολυαναμενόμενα έργα blockchain που θεωρούνταν μια γρήγορη, επεκτάσιμη και αποτελεσματική έκδοση του Ethereum. Η EOS είναι μια πλατφόρμα blockchain για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών. Ονομάζεται ως δολοφόνος Ethereum. Επιπλέον, επειδή το υποκείμενο λογισμικό του παρέχει λογαριασμούς, έλεγχο ταυτότητας, αποθήκευση cloud, καθώς και βάσεις δεδομένων και φιλοξενία διακομιστών. Η πλατφόρμα μπορεί επίσης να επεξεργαστεί εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Nuls Mainnet

Το Nuls είναι ένα έργο blockchain που εδώ και πολύ καιρό ονομάστηκε ύπνος γίγαντας. Το έργο στοχεύει στη δημιουργία μιας εμπειρίας χωρίς τριβές. Επιπλέον, οι πελάτες και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μέσω πολλαπλών blockchain. Επίσης, μπορούν να αλληλεπιδράσουν με γλώσσες προγραμματισμού και έξυπνες συμβάσεις. Το mainnet του έργου σε κρυπτογράφηση ξεκίνησε να δοκιμάζεται τον Απρίλιο.

VeChain Mainnet

Το έργο VeChain επιδιώκει να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ενοποίηση μεταξύ του Διαδικτύου των πραγμάτων και του blockchain. Είναι στον αγώνα να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα χωρίς εμπιστοσύνη και για τη διαφανή ροή πληροφοριών. Το VeChain Mainnet σε κρυπτογράφηση θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2018. Μετά την έναρξη του testnet την 1η Μαΐου 2018.

Οντολογία Mainnet

Η οντολογία είναι ένα φιλόδοξο έργο blockchain που επιδιώκει να κάνει τις μπλοκ προσβάσιμες σε επιχειρήσεις και καταναλωτές. Το δίκτυο δημιουργεί επί του παρόντος ένα επαληθεύσιμο σύστημα μέσω του οποίου οι πελάτες και οι επιχειρήσεις θα αλληλεπιδρούν με δεδομένα, επίσης, χωρίς να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του Sharding, των χρηστών και του.

Το έργο στοχεύει να τραβήξει ένα mainnet σε κρυπτογράφηση μόλις τρεις μήνες μετά την έναρξη.

Ethereum Mainnet

Το Ethereum Mainnet θέλει να προσφέρει την πλατφόρμα για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές. Έτσι, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικούς τύπους dApps. Στην πραγματικότητα, θα επιταχύνει την υιοθέτηση του blockchain. Προσφέρουν επίσης κρυπτογράφηση που ονομάζεται Ether. Προς το παρόν, υπάρχουν πολλές αποκεντρωμένες εφαρμογές που βασίζονται στο Ethereum και είναι ένα από τα κορυφαία κεντρικά δίκτυα στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα:Enterprise Ethereum: Ιδιωτικό Blockchain για επιχειρήσεις

συμπέρασμα

Το Mainnet σε κρυπτογράφηση παρέχει έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο μέτρησης της επιτυχίας οποιουδήποτε αναδυόμενου έργου blockchain. Τέτοιες δυνατότητες λειτουργούν ως απόδειξη ότι ένα έργο blockchain υλοποιείται και ότι η ομάδα του προγραμματιστή εργάζεται για να το κάνει αποτελεσματικό και καλύτερο. Το Mainnet επηρεάζει επίσης τις τιμές των κρυπτονομισμάτων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Εάν είστε απλώς αρχάριος που θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία blockchain, προτείνουμε να ξεκινήσετε με το δωρεάν μάθημα blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me