Οδηγός για αρχάριους: Πώς και πού να αγοράσετε κρυπτονομίσματα;

Τα κρυπτονομίσματα έχουν απογειωθεί και θα μπορούσε να είναι θέμα χρόνου προτού βρουν τον δρόμο τους στον κλάδο mainstream, δεδομένης της τεράστιας εφαρμογής τους. Ακόμη και καθώς η εξέλιξη συνεχίζεται, ορισμένοι άνθρωποι έχουν γίνει εκατομμυριούχοι μόνο για την αγορά και πώληση αυτών των αναδυόμενων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε στα απλά αγγλικά πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα?

Τα Bitcoin είναι ένα από τα πιο περιζήτητα κρυπτονομίσματα δεδομένης της αξίας του και το γεγονός ότι είναι από τα λίγα που είναι καλά εδραιωμένα. Η αγορά bitcoin μπορεί να προκαλέσει σύγχυση ειδικά για εκείνους που βρίσκουν το δρόμο τους γύρω από τα ψηφιακά νομίσματα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να αποκτήσει ένα κομμάτι κρυπτονομίσματος.

Για να μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα, πρέπει πρώτα να έχετε μια ιδέα για το πού να τα αγοράσετε και τα άτομα που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Πού να αγοράσετε κρυπτονομίσματα?


Πριν από λίγα χρόνια υπήρχαν μόνο λίγα μέρη όπου κάποιος μπορούσε να αγοράσει και να πουλήσει κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, με την εξέλιξη του κλάδου, εμφανίστηκαν περισσότερα μέρη, τα περισσότερα από τα οποία είναι μόνο ένα κλικ.

Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν προκύψει ως προτιμώμενη αγορά για την αγορά και πώληση διαφόρων τύπων κρυπτονομισμάτων. Τέτοια χρηματιστήρια λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι χρηματιστηριακές αγορές επιτρέποντας στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν πολλαπλά νομίσματα fiat για να αγοράσουν το ψηφιακό νόμισμα επιλογής.

Τα περισσότερα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων δέχονται πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή πιστωτικών καρτών ως μέσο οριστικοποίησης των συναλλαγών ανάλογα με τον τύπο και το ποσό της κρυπτογράφησης που επιθυμεί να αγοράσει. Υπάρχουν ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που δέχονται το PayPal ως τρόπο πληρωμής.

Νομισματική βάση και το Bitfinex είναι μερικά από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων καθώς δέχονται μια ποικιλία επιλογών πληρωμής.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά?

Αγορά μέσω ανταλλαγών

Απλώς ανοίγοντας έναν λογαριασμό με ένα από τα σημαντικότερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων όπως το Coinbase, θα πρέπει να μπορείτε να αγοράσετε bitcoin. Τέτοιες συναλλαγές παρέχουν έναν τρόπο προσθήκης διάφορων μεθόδων πληρωμής, όπως χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή τραπεζικά εμβάσματα, από όπου μπορεί κανείς να μεταφέρει μετρητά για χρήση για να αγοράσει κρυπτογράφηση της επιλογής. Άλλες ανταλλαγές που δέχονται δολάρια ΗΠΑ ως μέσο αγοράς κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνουν τα Kraken και Gemini στις ΗΠΑ.

Ιστότοποι P2P

Οι ιστότοποι peer-to-peer που παρέχουν μια πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν bitcoin αναπτύσσονται καθημερινά. Σε αυτούς τους ιστότοπους, κάποιος πρέπει μόνο να παραδώσει μετρητά σε έναν φίλο σε αντάλλαγμα για το συμφωνημένο ποσό κερμάτων BTC.

Το LocalBitcoins είναι ένα από τα καλύτερα, καθώς λειτουργεί παγκοσμίως και επιτρέπει στους χρήστες να συμφωνήσουν εκ των προτέρων για μια τιμή πριν από την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής.

ΑΤΜ Bitcoin

Τα ATM ATM Bitcoin γίνονται δημοφιλή στους ανεπτυγμένους κόσμους όπου κάποιος χρειάζεται να εμφανίζεται μόνο με νόμισμα για να κάνει μια πληρωμή και να έχει αποσταλεί bitcoin σε ένα πορτοφόλι bitcoin. Τα ATM καθιστούν επίσης δυνατή την πώληση BTC σε ένα πορτοφόλι με αντάλλαγμα τα νομίσματα fiat.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin ανώνυμα?

Για όσους εκτιμούν το απόρρητό τους, είναι δυνατό να αγοράσετε το bitcoin ανώνυμα.

Τοπική επιλογή Bitcoin

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα ή οποιαδήποτε μορφή αναγνώρισης, τότε θα πρέπει να βρείτε ένα άτομο στην τοποθεσία σας που είναι πρόθυμο να πουλήσει bitcoin σε αντάλλαγμα για μετρητά.

Bitcoin ATM

Τα ATM ATM Bitcoin μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ανώνυμες αγορές bitcoin, καθώς απαιτούν μόνο ένα να εμφανίζεται με μετρητά και ένα πορτοφόλι bitcoin όπου θα αποστέλλονται τα διακριτικά.

Προπληρωμένες κάρτες με ανταλλαγές P2P

Εάν έχετε μετρητά, μπορείτε να δοκιμάσετε να λάβετε μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα και στη συνέχεια να τη χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε bitcoin σε ανταλλαγές peer-to-peer όπως το LocalBitcoins και άλλα χρηματιστήρια. Οι κάρτες μιας χρήσης δεν απαιτούν αναγνωριστικό για να πραγματοποιήσει μια συναλλαγή.

CoinMama

CoinMama είναι επίσης ένας κορυφαίος προορισμός για ανώνυμες αγορές bitcoin, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν το πρώτο τους BTC αξίας 150 $ με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα χωρίς την ανάγκη ταυτότητας.

συμπέρασμα

Σε αντίθεση με το παρελθόν όπου τα κρυπτονομίσματα ήταν ένας τομέας μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, η εμφάνιση των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων κατέστησε δυνατή την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν επίσης ιστότοποι peer-to-peer που επιτρέπουν στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν και να δραστηριοποιούνται με κρυπτονομίσματα. Τα ATM ATM Bitcoin θα μπορούσαν σύντομα να αναλάβουν καθιστώντας δυνατή την ανώνυμη συναλλαγή σε κρυπτονομίσματα.

Μόλις μάθετε πώς να αγοράζετε κρυπτονομίσματα, ο επόμενος οδηγός είναι το πού να ξοδέψετε κρυπτονομίσματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me