Ο απόλυτος οδηγός για το πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα;

Μήπως είστε κάποιος που σχεδιάζει να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα; Λοιπόν, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε επίσης γοητευτεί από το δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα Bitcoin. Το Bitcoin παρέμεινε το σημείο συζήτησης του κλάδου πέρυσι. Το ψηφιακό νόμισμα είναι ατομικά υπεύθυνο για την τοποθέτηση κρυπτονομισμάτων στο χάρτη για τους κύριους επενδυτές. Επιπλέον, έχοντας κατά νου την αυξανόμενη δημοτικότητα των ψηφιακών νομισμάτων, δεν είναι περίεργο να βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να θέλουν να πηδήξουν στην κρυπτογράφηση. Τα κρυπτονομίσματα χαιρετίζονται ως νομίσματα για το μέλλον και ως εκ τούτου αντισταθμίζουν μια καλή επένδυση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του κλάδου, νομίσματα όπως το Bitcoin ενδέχεται να αντικαταστήσουν τα νομισματικά αποθέματα στις κεντρικές τράπεζες και να γίνουν τα κυρίαρχα νομίσματα για τις διεθνείς συναλλαγές. Όταν αυτό ισχύει, η αξία του Bitcoin μπορεί να ξεπεράσει το σήμα των 15.000 $ με ένα σημαντικό περιθώριο. Σίγουρα θα θέλατε να είστε μέρος αυτής της επανάστασης των χρημάτων όταν έρθει η ώρα και είναι επιτακτική ανάγκη να αρχίσετε να επενδύετε σε κρυπτονομίσματα την κατάλληλη στιγμή. Φυσικά, η καλύτερη στιγμή για επένδυση σε κρυπτονομίσματα ήταν πριν από ένα ή δύο χρόνια, όταν οι τιμές ήταν πολύ χαμηλότερες και θα μπορούσαν να έχουν επιστρέψει ευημερούσα έσοδα. Αλλά αν πιστεύετε στο δυναμικό που διαθέτουν τα κρυπτονομίσματα, τότε σήμερα φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα.

Contents

Πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν να επενδύσετε σε Cryptocurrency:

Επενδύσεις υψηλού κινδύνου:

Τα κρυπτονομίσματα μπορεί να μοιάζουν σαν να επενδύουν στο χρηματιστήριο για τους άγνωστους, αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που εμφανίζονται. Τα ψηφιακά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή και επικίνδυνα. Χρειάζονται μόνο λίγες μέρες για να φτάσει το crypto στο υψηλό όλων των εποχών και στη συνέχεια να αρχίσει να συντρίβεται σαν μετεωρίτης. Επιπλέον, η στάση των μεγάλων κυβερνήσεων σχετικά με τα cryptos παραμένει στην καλύτερη περίπτωση «ασαφής» προς το παρόν.

Μην πηγαίνετε στη θάλασσα

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε δεν είναι να υπερβείτε τη θάλασσα. Αυτό που ουσιαστικά εννοούμε με αυτό είναι να επενδύσουμε ένα ποσό που μπορείτε να αντέξετε για να επιστρέψετε στο “μηδέν”. Είναι φυσικό να επενδύουμε σημαντικά ποσά λόγω του φόβου να αισθάνεσαι εκτός όταν όλοι γύρω σου βάζουν ήδη τα χρήματά τους σε cryptos. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε μικρά και να διαφωτίσετε τον εαυτό σας για τη βιομηχανία πριν προχωρήσετε στα μεγάλα.

Επενδυτική στρατηγική κρυπτονομισμάτων

Τις περισσότερες φορές, το Bitcoin είναι η πρώτη επιλογή για μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ως το νόμισμα που επενδύει σε κρυπτονομίσματα. Αυτό έχει νόημα καθώς είναι ο λόγος για τον οποίο γνωρίζουν πρώτα τα ψηφιακά νομίσματα. Ωστόσο, υπάρχει σήμερα μια πληθώρα εναλλακτικών νομισμάτων που μπορούν να σας προσφέρουν το καλύτερο χτύπημα. Υπήρχε μια εποχή που όλα τα Altcoins διαπραγματεύονταν σε σκιερά χρηματιστήρια ως μετοχές πενών. Ωστόσο, οι καιροί αλλάζουν και σήμερα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 60% του συνολικού μεριδίου αγοράς σε σύγκριση με το 10% πριν από μερικά χρόνια.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε που έχουν πιο νόημα από το Bitcoin σήμερα. Τα νομίσματα όπως το Ethereum και το Ripple έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους και απολαμβάνουν ήδη έναν λάτρη που ακολουθεί. Στην πραγματικότητα, πολλοί ειδικοί του κλάδου έχουν ήδη χαιρετίσει το Ethereum ως καλύτερο κρυπτογράφηση από το ίδιο το Bitcoin. Και αυτά τα τρία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν δεκάδες άλλα νομίσματα που έχουν δείξει τη δυνατότητα να γίνουν το προτιμώμενο νόμισμα τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αυτό μας φέρνει στο ερώτημα “Ποιο νόμισμα να ξεκινήσετε όταν επενδύετε σε κρυπτονομίσματα;”

Όπως μόλις αναφέραμε παραπάνω, δεν είναι το λαμπρότερο των ιδεών να επενδύσετε όλες τις αποταμιεύσεις σας που κερδίσατε σε κρυπτονομίσματα. Ομοίως, η τοποθέτηση των χρημάτων σας σε ένα ενιαίο νόμισμα μπορεί να αποδειχθεί εξίσου επικίνδυνη. Δεδομένου ότι η αστάθεια της αγοράς κρυπτογράφησης δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη, αποτελεί καλή ιδέα να τοποθετήσετε μικρά ποσά σε διαφορετικά μέρη. Αυτό μπορεί να διασφαλίσει ότι λαμβάνετε επιστροφές από διάφορες πηγές και ότι μειώνεται σημαντικά ο παράγοντας κινδύνου για τον οποίο μιλάμε.

Ερευνήστε εκτενώς στο Διαδίκτυο και αρχίστε να επιλέγετε τα νομίσματά σας. Αναζητήστε την τιμή τους και προσδιορίστε τη σταθερότητά τους μελετώντας το γράφημα τους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ανώτατο όριο αγοράς που αποτελεί ειλικρινά μια πτυχή που αγνοούν οι περισσότεροι αρχάριοι. Εάν το θεωρείτε εξαιρετικά συγκεχυμένο, η καλύτερη ιδέα είναι να επιλέξετε τα δέκα κορυφαία νομίσματα που θα εμφανίζονται στο χαρτοφυλάκιό σας. Υπάρχουν νομίσματα όπως το Ethereum και το Ethereum Classic που έχουν γίνει δημοφιλή λόγω της έξυπνης εφαρμογής των συμβολαίων τους και του Litecoin μαζί με το Dash για την κλιμάκωση των πληρωμών τους. Οι Monero και Zcash αποτελούν επίσης καλές επιλογές για τους πρώτους που επενδύουν σε κρυπτονομίσματα.

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων


Εάν τυχαίνει να είστε τα είδη που πραγματικά θέλουν να σκάψουν βαθιά και να λάβουν μια καλά ενημερωμένη απόφαση, τότε σας συνιστούμε να βουτήξετε σε νέα κρυπτονομισμάτων. Ερευνήστε την κρυπτογράφηση που θέλετε και κατανοήστε την υποκείμενη τεχνολογία και τους ιδρυτές. Μάθετε τι επενδύουν και τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται. Ένα σφάλμα στον κώδικα ή ένα σφάλμα στο mainnet τους μπορεί να αντικατοπτρίζει άμεσα μια αλλαγή στις τιμές και σίγουρα αποτελεί μια καλύτερη πρακτική να διαβάζετε τις ειδήσεις που σχετίζονται με το Cryptocurrency περισσότερες από μία φορές κάθε μέρα, γεγονός που θα αυξήσει τις πιθανότητες λήψης καλύτερων αποφάσεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες ευκαιρίες ακολουθώντας μερικούς από τους επιδότες blockchain στο YouTube ή στο Twitter.

Αγορά κρυπτονομισμάτων μέσω ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Αφού δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας, πρέπει να αποφασίσετε τα μέσα με τα οποία θέλετε να αρχίσετε να επενδύετε. Ο ευκολότερος τρόπος για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin είναι με τη χρήση επενδυτικών οχημάτων όπως το XBT tracker, το Bitcoin Investment Trust στη Second Markets, το Bitcoin ETI και άλλα. Σας δίνουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στις τιμές του Bitcoin χωρίς να τα αγοράσετε, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αποθηκεύοντας τα Bitcoin σας.

Ωστόσο, εάν θέλετε μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση, ξεκινήστε κάνοντας εγγραφή σε ένα χρηματιστήριο για να ξεκινήσετε να αγοράζετε άμεσα Bitcoin. Θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με το παραδοσιακό νόμισμα στη χώρα σας. Στη συνέχεια, η ανταλλαγή θα σας επιτρέψει να αγοράσετε ή να ανταλλάξετε Bitcoin με ονομαστική χρέωση. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού επιλέξετε μια ανταλλαγή όπως:

 1. Φυσική τοποθεσία:

Επιλέξτε μια ανταλλαγή που βρίσκεται κοντά σας. Εάν η ανταλλαγή είναι στην ίδια δικαιοδοσία με εσάς, οι πιθανότητες επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση διαφωνίας είναι πολύ υψηλότερες. Εάν μια ανταλλαγή δεν είναι πουθενά κοντά σας, επιλέξτε ένα σε μια χώρα με ισχυρότερους νόμους για το εμπόριο κρυπτονομισμάτων.

 1. Επιλογή κερμάτων:

Δεν σας επιτρέπουν όλα τα χρηματιστήρια να ανταλλάσσετε όλα τα νομίσματα που είναι διαθέσιμα στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Πρέπει να επιλέξετε μια ανταλλαγή λαμβάνοντας υπόψη τα νομίσματα που θέλετε να ξεκινήσετε όταν επενδύετε σε κρυπτονομίσματα.

Πρέπει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα αυτή τη στιγμή?

Λοιπόν, αν υπήρχε η σωστή απάντηση για αυτό, θα είμαστε όλοι εκατομμυριούχοι μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το πότε πρέπει να αρχίσετε να επενδύετε σε κρυπτονομίσματα. Η αγορά είναι εξαιρετικά ασταθής και η «πρόβλεψη» είναι σχεδόν αδύνατη σε μια τέτοια αγορά. Επομένως, πρέπει να κρατάτε ένα αρχείο του ημερήσιου γραφήματος του νομίσματος σας. Μάθετε τι σκοπεύει να κάνει η εταιρεία στο μέλλον και πώς αντιδρά η κοινότητα σε αυτήν.

Αυτά τα προαναφερθέντα σημεία αποτελούν τη βάση της βασικής διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσετε για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν επενδύσετε και προσπαθήστε να αναπτύξετε ένα διαφορετικό χαρτοφυλάκιο για να μειώσετε τους κινδύνους. Ξεκινήστε το μικρό και εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για όλες τις πτυχές της κρυπτογράφησης εάν σκοπεύετε να κάνετε μεγάλα στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα Κρυπτονομίσματα:

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, όσο το δυνατόν περισσότερο, εδώ είναι λίγα:

 • Πρέπει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2018?

 • Γιατί θα μπορούσε το NEO να είναι το ισχυρότερο κρυπτονομίσμα του 2018?

 • Πώς να συμμετάσχετε σε ICO?

 • Τι είναι το Airdrop; Πώς να κερδίσετε μάρκες από το Airdrop?

 • Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι μια γενναιοδωρία?

 • Πόσο σταθερό είναι μια σταθερή τιμή νομίσματος και είναι το μέλλον των κρυπτονομισμάτων?

Δείτε τις συγκρίσεις μας:

 • Bitcoin έναντι Ethereum; Ποιά είναι η διαφορά?

 • Ethereum vs Litecoin: Γιατί το LTC είναι για συναλλαγές και ETH για έξυπνα συμβόλαια?

 • EOS εναντίον Ethereum: A Potential Ethereum Killer!

 • Stellar Lumens (XLM) vs Ripple (XRP) – Ποια είναι η καλύτερη επιλογή?

 • NEO εναντίον Ethereum: Ποιο είναι καλύτερο?

 • Ethereum vs Ripple: Σύγκριση σε βάθος

Κορυφαίες λίστες κρυπτονομισμάτων

 • Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για τα οποία πρέπει να γνωρίζετε

 • Κορυφαία 10 πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα για παρακολούθηση το 2018

 • Τα κορυφαία 5 πρωτόκολλα Blockchain που πρέπει να ακολουθήσετε το 2018

Έχετε κάποια ερώτηση; θα ήθελα πολύ να ακούσω στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα και βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την πλήρη Αποποίηση ευθυνών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map