Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για τα οποία πρέπει να γνωρίζετε

Θα θυμόμαστε το 2017 ως το έτος που τα κρυπτονομίσματα ανατινάχθηκαν και συγκέντρωσαν την προσοχή. Έλα το 2018, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν κάποια δράση στο χώρο της κρυπτογράφησης. Αυτό περιλαμβάνει κυρίως άτομα που δεν έχουν ιδέα για την υποκείμενη τεχνολογία και θέλουν απλώς να βγάλουν γρήγορα χρήματα. Αυτό που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι, όπως και κάθε άλλη επένδυση, τα κρυπτονομίσματα απαιτούν υπομονή και ένα καλά εκτελεσμένο σχέδιο. Σε αυτό το άρθρο, συνιστούμε τα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας.

Bitcoin

Υπάρχουν δύο κύριες επενδυτικές στρατηγικές όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα – μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα επενδυτικά σχέδια. Σε μια μακροπρόθεσμη επένδυση, οι άνθρωποι τείνουν να διατηρούν τα cryptos τους για τουλάχιστον έξι μήνες ή ένα έτος. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που επενδύουν βραχυπρόθεσμα αναζητούν ως επί το πλείστον γρήγορα κέρδη. Πριν επενδύσετε σε οποιαδήποτε από τις στρατηγικές σε αυτά τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα, θα πρέπει να ερευνήσετε σχετικά με τα νομίσματα που έχουν τις περισσότερες δυνατότητες και την υποκείμενη τεχνολογία τους. Βυθιστείτε στα κρυπτογραφημένα νέα και μάθετε τι σκοπεύει να κάνει μια εταιρεία στο μέλλον. Μάθετε για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται και επίσης εάν σκοπεύουν να λύσουν τυχόν προβλήματα στον πραγματικό κόσμο.

Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για παρακολούθηση το 2018:

Bitcoin (BTC)


Η παλαιότερη κρυπτογράφηση εξακολουθεί να κυριαρχεί στην αγορά με μερίδιο αγοράς 40%. Το Bitcoin παραμένει ένα από τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα του 2018. Εξακολουθεί να αποτελεί μια ισχυρή υπόθεση για τον εαυτό της, ειδικά για τους πρώτους επενδυτές κρυπτογράφησης. Η επένδυση σε Bitcoin μπορεί να είναι δύσκολη, λαμβάνοντας υπόψη τις δυναμικές διακυμάνσεις των τιμών. Οι επενδυτές ίσως θέλουν να αναζητήσουν απότομη πτώση των τιμών για να πάρουν τα χέρια τους σε χαμηλότερη τιμή. Επιπλέον, διαβάστε τα νέα και μάθετε εάν η εταιρεία φέρνει τεχνικές βελτιώσεις στην τεχνολογία της. Αυτό μπορεί περαιτέρω να αυξήσει σημαντικά την τιμή.

Ethereum (ETH)

ΑΙΘΕΡΙΟ

Φυσικά, το Ethereum πρέπει να βρίσκεται στη λίστα των 10 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων το 2018. Έχει συγκεντρώσει την προσοχή πολλών επιρροών ανθρώπων πρόσφατα, οι οποίοι θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε καλύτερες προοπτικές. Το Ethereum είναι κάτι περισσότερο από ένα κρυπτογράφηση, αλλά και μια πλατφόρμα για άλλους προγραμματιστές να δημιουργήσουν τα δικά τους blockchain. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να αποφέρει καρπούς ETH για επενδύσεις είναι πολύ υψηλές. Η Ethereum επιδιώκει επίσης να φέρει επαναστατικές αλλαγές στην τεχνολογία της φέτος. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή νέων πρωτοκόλλων που είναι σχεδόν έτοιμα.

Κυματισμός (XRP)

ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το Ripple είναι ένα άλλο πολλά υποσχόμενο κρυπτογράφηση που σημείωσε αύξηση 36000% το 2017. Ίσως να έχετε χάσει την καλύτερη ευκαιρία να επενδύσετε στο Ripple πέρυσι. Ωστόσο, εξακολουθεί να αποτελεί μια σοφή επιλογή το 2018 και ως εκ τούτου κατατάσσεται στη λίστα των κορυφαίων 10 κρυπτονομισμάτων. Μια διεθνής συναλλαγή που χρησιμοποιεί παραδοσιακό σύστημα πληρωμών διαρκεί οπουδήποτε από 2-10 εργάσιμες ημέρες. Εν τω μεταξύ, ο Ripple μπορεί να το κάνει σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά ιδρύματα πληρωμών όπως η American Express, η JP Morgan και η Santander εφαρμόζουν ήδη την τεχνολογία της Ripple.

Διαβάστε επίσης Ethereum εναντίον Ripple: In-Depth Σύγκριση.

Litecoin (LTC)

Litecoin

Όπως και τα άλλα νομίσματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, η Litecoin παρουσίασε επίσης αύξηση 8000% το έτος 2017. Από 4 $ τον Ιανουάριο σε 358 $ τον Δεκέμβριο, είχε τεράστια κέρδη για τους πρώτους επενδυτές. Αυτοί οι άνθρωποι μπόρεσαν να δουν τις δυνατότητές του πριν από τη σημαντική ανάπτυξη. Ένα από τα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα, σκοπεύει να βελτιώσει την τεχνολογία του Bitcoin, ολοκλήρωσε την πρώτη συναλλαγή δικτύου αστραπής τον Μάιο του 2017. Η συναλλαγή κατέστησε δυνατή την αποστολή 0,00000001 Litecoin από τη Ζυρίχη στο Σαν Φρανσίσκο σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Μόλις η τεχνολογία εφαρμοστεί πλήρως στο νόμισμα, μπορεί να ακολουθήσει ένα άλλο σημαντικό άλμα στις τιμές.

Παύλα

Παύλα

Ένα άλλο πολλά υποσχόμενο Altcoin για το έτος 2018 είναι το Dash (που ονομάζεται Digital Cash). Έχει όριο αγοράς 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και συναλλαγές αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων γίνονται καθημερινά στην πλατφόρμα. Το Dash, που κυκλοφόρησε το 2015 είναι ένα νόμισμα που βασίζεται στο έργο Bitcoin. Σκοπεύει να γίνει το πιο φιλικό προς το χρήστη και επεκτάσιμο σύστημα πληρωμών στον κόσμο. Είναι ένα από τα πιο «αποκεντρωμένα» νομίσματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οπότε η τοποθέτηση χρημάτων στο Dash μπορεί να αποφέρει καρπούς.

Zcash (ZEC)

ZCASH

Το Zcash είναι ένας από τους νεότερους συμμετέχοντες στον χώρο κρυπτογράφησης και έχει κυκλοφορήσει 21 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλο που οι συναλλαγές τους είναι σε δημόσιο blockchain, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα πλήρους ανωνυμίας. Μπορεί να κρύψει τα στοιχεία του δικαιούχου καθώς και του παραλήπτη. Ωστόσο, εξακολουθεί να επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν αντίγραφο των αρχείων των συναλλαγών που πραγματοποίησαν. Με το ZEC οι άνθρωποι μπορούν να συμμορφώνονται με τους νόμους περί ξεπλύματος χρημάτων και φορολογίας σε όλο τον κόσμο, ενώ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα. Είναι βασισμένο στον πυρήνα του Bitcoin, αλλά υπόσχεται καλύτερο απόρρητο και ανωνυμία χρήστη από άλλα ψηφιακά νομίσματα αυτήν τη στιγμή. Οι λάτρεις της κρυπτογράφησης τείνουν να δίνουν περισσότερη προσοχή σε κρυπτονομίσματα προσανατολισμένα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτό σημαίνει ότι το Zcash είναι ένα αρκετά ασφαλές στοίχημα όταν πρόκειται για επενδύσεις το 2018.

Monero (XMR)

Μονόρο

Εάν είστε υπέρμαχος του απορρήτου των χρηστών, τότε η Monero είναι ένας άλλος συμμετέχων στη λίστα των κορυφαίων 10 κρυπτονομισμάτων για το 2018 που αξίζει τα χρήματά σας. Οι συναλλαγές στο blockchain Monero είναι εντελώς ανιχνεύσιμες από τη συνδυασμένη χρήση διευθύνσεων stealth και δομών δακτυλίου. Η Monero σημείωσε αύξηση 13000% από την ίδρυσή της το 2014. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να συνεχίσει να αυξάνεται και φέτος. Επιπλέον, διασφαλίζει επίσης ότι κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τις διευθύνσεις IP σας και τη γεωγραφική τοποθεσία σας. Όλοι αυτοί οι λόγοι το καθιστούν ένα τέλειο crypto για να επενδύσετε για το 2018.

IOTA (MIOTA)

ΙΩΤΑ

Ξεκίνησε το 2015 από μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων ανθρώπων, η IOTA σκοπεύει να διαταράξει τον χώρο κρυπτογράφησης. Σκοπεύει να το κάνει αυτό με τη μοναδική του προσέγγιση στις ψηφιακές συναλλαγές. Σχεδόν κάθε άλλο crypto βγήκε υπόσχεται να είναι πιο αποκεντρωμένο από τα άλλα. Εν τω μεταξύ, η ιδεολογία της IOTA για την παροχή δωρεάν συναλλαγών (ανεξάρτητα από το μέγεθος του εισιτηρίου) στο δίκτυό της, έπληξε τους επενδυτές. Έχει ήδη συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Deutsche Telekom, η Fujitsu και η Microsoft. Έχει σχέδια να γίνει το τυπικό σύστημα πληρωμών που είναι αποδεκτό τόσο από νεοσύστατες εταιρείες όσο και από εταιρείες. Μην εκπλαγείτε αν γίνει το προεπιλεγμένο σύστημα πληρωμών στο Διαδίκτυο των πραγμάτων. Αυτό ήταν ένα άλλο κρίσιμο πράγμα στον χάρτη πορείας τους.

Power Ledger $ POWR

PowerLedger

Το Power Ledger είναι η πιο μοναδική ιδέα που έχουμε δει στον χώρο κρυπτογράφησης για λίγο. Η αυστραλιανή κρυπτογράφηση blockchain επιτρέπει την αποκεντρωμένη εμπορία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην πλατφόρμα της. Τα σπίτια και οι επιχειρήσεις μπορούν να πουλήσουν την επιπλέον ηλιακή τους ενέργεια σε μικροδίκτυα. Σε αντάλλαγμα μπορούν να αγοράσουν φθηνότερη ενέργεια σε σύγκριση με αυτό που προσφέρουν οι παραδοσιακές πηγές. Είναι ένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα που θα έχει μια πραγματική διαφορά στον κόσμο. Επομένως, δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι έχει τεράστιες δυνατότητες και, ως εκ τούτου, κατατάσσεται στη λίστα των 10 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων για το 2018.

VeChain (VEN)

vechain

Ένα άλλο συναρπαστικό κρυπτογράφηση που πρέπει να προσέξετε το 2018 είναι το VeChain. Διευθύνεται από τον ταλαντούχο Sunny Liu που ήταν στέλεχος επιπέδου C στις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου Fortune 500. Όντας ένα σχετικά νεότερο νόμισμα, στοχεύει στον εξορθολογισμό της αλυσίδας εφοδιασμού των κινεζικών εταιρικών εταιρειών. Στην πραγματικότητα, έχει ήδη συνεργαστεί με τα Bright Foods της Κίνας. Δεδομένου ότι μεγάλες εταιρείες έχουν ήδη συνεργαστεί με το VeChain, ενδέχεται να ακολουθήσουν περισσότερες εταιρείες. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε καλύτερη προοπτική τόσο για την εταιρεία όσο και για τους επενδυτές.

Διαβάστε επίσης,

  • Τα κορυφαία 5 πρωτόκολλα Blockchain που πρέπει να ακολουθήσετε το 2018

  • Κορυφαία 10 πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα για παρακολούθηση το 2018

Η έρευνα είναι το κλειδί για τα πάντα:

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι τα κρυπτονομίσματα είναι απίστευτα ασταθή και οι προβλέψεις αποδεικνύονται λανθασμένες συνεχώς. Εάν επιθυμείτε να γίνετε εκατομμυριούχος επενδύοντας σε ψηφιακά νομίσματα, θα πρέπει επίσης να είστε έτοιμοι να χάσετε τα χρήματά σας. Ακόμα και ένα μικρό σφάλμα στον κώδικα μπορεί να μεταφράσει σε μια σημαντική αλλαγή στην τιμή ενός κρυπτονομίσματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βυθιστείτε βαθιά στα κρυπτονομίσματα και να γνωρίζετε ό, τι συμβαίνει καθημερινά στον κόσμο του.

Επιλέξτε πώς θέλετε να προχωρήσετε με τις δικές σας επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Για ένα μακροπρόθεσμο επενδυτικό πρόγραμμα, ίσως χρειαστεί να διατηρήσετε την κρυπτογράφηση σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις μεταφράζονται σε γρήγορα χρήματα. Θυμηθείτε τι ανέφεραν πάντα οι ειδικοί σε κρυπτονομίσματα Το δεύτερο χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να επενδύσει περισσότερο από ό, τι μπορεί να χάσει. Ωστόσο, το πρώτο μένει να μην επενδύει καθόλου.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me