Κορυφαία 10 πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα για παρακολούθηση το 2018

Από τότε που το blockchain βρήκε μια αξιόπιστη τεχνολογία, είχαμε διαθέσιμα πολλά κρυπτονομίσματα για αγορά. Μερικά από αυτά είχαν απίστευτες δυνατότητες, ενώ άλλα απλώς ανέβηκαν κάτω από τις προσδοκίες.

Αναρωτιέστε λοιπόν τι συμβαίνει στον κόσμο της κρυπτογράφησης για το υπόλοιπο του έτους?

Λοιπόν, το πρώτο μέρος αυτής της χρονιάς απλώς σημείωσε τα απροσδόκητα υψηλά και χαμηλά επίπεδα. Σε σύγκριση με τα μετεωρολογικά υψηλά επίπεδα του Δεκεμβρίου 2017, οι αρχές του τρέχοντος έτους χτυπήθηκαν από μια καταιγίδα χαμηλών επιπέδων, απάτες, φόβους κανονισμών και διάφορες νόμιμες ανησυχίες.

Αλλά παρά όλες τις συνθήκες, το blockchain εμφανίστηκε και συνέχισε να αυξάνεται. Υπάρχουν επίσης κρυπτονομίσματα που θα κερδίσουν δημοτικότητα το 2018?

Λοιπόν, παρακάτω είναι τα κορυφαία 10 υποσχόμενα κρυπτονομίσματα των οποίων οι χάρτες πορείας εμφανίζονται μια πολλά υποσχόμενη χρονιά.

Κορυφαία 10 υποσχόμενα κρυπτονομίσματα για το 2018:

1. EOS

Πιστωτική εικόνα: EOS

Καπάκι αγοράς– 12,477,806,299 USD $

Το EOS είναι ένα κρυπτογράφηση που είναι γνωστό ως μια από τις πιο ισχυρές υποδομές αποκεντρωμένων εφαρμογών. Είναι επίσης γνωστό ως νόμισμα χρησιμότητας που προσφέρει χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης στο blockchain.

Με βάση τη Λευκή Βίβλο του 2017, αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται από ιδιωτική εταιρεία, Block.one που έχει κυκλοφορήσει την έκδοση 1.0 αυτού του ανοιχτού κώδικα EOSIO λογισμικό. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή διανομή, το Block.one δεσμεύτηκε επίσης να επενδύσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια κεφάλαια για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος.

Ο κύριος στόχος αυτής της πλατφόρμας είναι να προσφέρει τις αποκεντρωμένες λύσεις που μπορούν να εξαλείψουν την αμοιβή για τους χρήστες και επίσης να λύσουν ζητήματα κλιμάκωσης των blockchain όπως το Ethereum και το Bitcoin.

2. Αστρικός

Πιστωτική εικόνα: Stellar

Καπάκι αγοράς– 5.624.224.543 USD


Ιδρύθηκε το 2014, το Stellar είναι ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή χρημάτων χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα πέρα ​​από τα σύνορα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου χωρίς κόστος. Αυτή η κρυπτογράφηση είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και πρόσφατα υπέστη δύο σημαντικές συνεργασίες.

  • Η Stellar ανακοίνωσε μια συνεργασία με μια ασφαλή πλατφόρμα επικοινωνίας- Βασική βάση. Ενώ το Stellar επικεντρώνεται στη μεταφορά χρημάτων σε διάφορα φάσματα, το Keybase θα ενσωματώσει λειτουργίες από το δίκτυο στις εφαρμογές. Και, θα επιτρέψει επίσης στα πορτοφόλια να χρησιμοποιούνται σε πολλαπλά χωρίς καμία ταλαιπωρία.
  • Δίκτυο αστρικού φωτισμού: Είναι ένα δίκτυο επεξεργασίας πληρωμών εκτός αλυσίδας που θα επιτρέπει σε αυτά τα μέρη να αλληλεπιδρούν μέσω έξυπνης σύμβασης χωρίς να πραγματοποιούν τις συναλλαγές από το Blockchain.

3. Cardano

Πιστωτική εικόνα: CARDANO

Καπάκι αγοράς – 5.561.019.578 USD $

Το Cardano είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα και αποκεντρωμένου δημόσιου blockchain και κρυπτογράφησης. Είναι επίσης γνωστή ως κατανεμημένη πλατφόρμα υπολογιστών που διαχειρίζεται το blockchain για κρυπτογράφηση ADA. Δημιουργήθηκε από μια εταιρεία ανάπτυξης blockchain, είναι η πρώτη blockchain που βασίζεται σε μια προσέγγιση που βασίζεται στην έρευνα.

Έρχεται ως ένα από τα πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα του 2018, καθώς ήταν στην ένατη κατάταξη κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας του και τώρα βρίσκεται στον αριθμό 10, λόγω της σημαντικής αξίας του έργου του. Επιπλέον, αναβαθμίζεται επίσης από την κυκλοφορία Byron σε Shelley που θα βοηθήσει αυτήν την τεχνολογία να εξελιχθεί σε ένα «αποκεντρωμένο και αυτόνομο σύστημα».

4. ΝΕΟ

Καπάκι αγοράς- 3.428.847.500 δολάρια ΗΠΑ

Το NEO είναι τόσο πλατφόρμα κρυπτογράφησης όσο και πλατφόρμας blockchain που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου και επεκτάσιμου δικτύου αποκεντρωμένων εφαρμογών. Ιδρύθηκε το 2014 ως AntShares, υποστηρίζει διάφορες γλώσσες προγραμματισμού όπως C ++ και Javascript χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη έκδοση γνωστή ως Docker.

Έρχεται ως ένα από τα ισχυρότερο cryptocurrency για το 2018 καθώς είναι μια ευέλικτη επιλογή ανάπτυξης και έχει την υποστήριξη της κινεζικής αυτοκρατορίας του Διαδικτύου. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν ως Κινεζικό Ethereum, αλλά είναι αρκετά γρήγορο και έχει τη δύναμη να χειρίζεται 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Μαζί με αυτό, το NEO έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές έναντι των κβαντικών υπολογιστών. Μάθετε περισσότερα για το NEO dApps Ecosystem.

Επί του παρόντος, το blockchain χρησιμοποιεί ψηφιακά πρότυπα PKI X.509 ως το σύστημα αναγνώρισης.

5. Οντολογία

Πιστωτική εικόνα: Οντολογία

Καπάκι αγοράς – 1,304,615,769 USD

Η οντολογία είναι υψηλής απόδοσης δημόσιο έργο blockchain και μια πλατφόρμα συνεργασίας κατανεμημένης εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει μια σειρά καθολικών και έξυπνου συστήματος συμβάσεων. Υποστηρίζει δημόσιο σύστημα blockchain και είναι επίσης σε θέση να τα προσαρμόσει για διαφορετικές εφαρμογές.

Αν και η οντολογία είναι νέα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. έρχεται ως αξιόπιστο επειδή λαμβάνει υποστήριξη από μια μεγάλη χρηματοοικονομική εταιρεία στην Κίνα. Επιπλέον, έρχεται επίσης η έναρξη του mainnet που θα ανοίξει τη διαδικασία ανάπτυξης στο κοινό. Μόλις το mainnet είναι έξω, θα ξεκινήσει η δημιουργία της εφαρμογής που θα προσελκύσει πολλή προσοχή σε αυτό το διακριτικό.

6. ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ

Πιστωτική εικόνα: ICON

Αγορά Καπάκι -1.034.515.654 δολάρια ΗΠΑ

Το ICON είναι γνωστό ότι κατασκευάζει ένα από τα μεγαλύτερα αποκεντρωμένα δίκτυα στον κόσμο. Αποτελείται από διάφορα ιδρύματα και προσπαθεί να συνδέσει το crypto με τον πραγματικό κόσμο. Ως μέλος του «Blockchain Interoperability Alliance», ο κύριος στόχος του ICON είναι να συνδέσει τα δίκτυα blockchain και να αναπτύξει ένα παγκόσμιο πρότυπο για τα δίκτυα μεταξύ blockchain.

Το 2018, η ομάδα κυκλοφόρησε το ICON Mainnet 1.0, ένα πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων ICONex και έχει επίσης υπογράψει συνεργασίες με πολλές νέες ανταλλαγές. Έχουν επίσης προγραμματίσει να επεκταθούν σε άλλους τομείς όπως η εκπαίδευση, οι τράπεζες, οι ασφαλίσεις και η υγειονομική περίθαλψη.

Το ICON όχι μόνο σχεδιάζει να οικοδομήσει τις τεχνολογίες, αλλά επίσης επικεντρώνεται σε μια προώθηση που συχνά μεταφράζεται σε σημαντικές πωλήσεις.

7. ΝΑΝΟ

Πιστωτική εικόνα: Nano

Καπάκι αγοράς- 553.221.580 δολάρια ΗΠΑ

Το NANO είναι ο δωρεάν και γρήγορος τρόπος πληρωμής για τα πάντα στη ζωή. Συνήθως γνωστό ως Raiblocks, λειτουργεί πάνω σε τρία θεμελιώδη ζητήματα που περιλαμβάνουν: αναποτελεσματικότητα ισχύος, υψηλή καθυστέρηση και έλλειψη επεκτασιμότητας.

Διαθέτει ένα ελαφρύ πρωτόκολλο, μπορεί να υπερηφανεύεται για στιγμιαίες συναλλαγές, απεριόριστη επεκτασιμότητα και χρησιμεύει επίσης ως ανώτερη εναλλακτική λύση για το Bitcoin. Επιπλέον, με 4 εκατομμύρια συναλλαγές υπό την ιδιότητά του, είναι διαφανής στη φύση και απαιτεί λιγότερους πόρους.

Σύμφωνα με την Πλήρης ακρόαση επιτροπής για τα εικονικά νομίσματα, τα ζητήματα όπως η κατανάλωση ενέργειας και η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες θα επιλυθούν στα επόμενα τρίμηνα.

8. Στράτης

Πιστωτική εικόνα: Στράτης

Καπάκι αγοράς- 441,286,828 USD $

Πρόκειται για ένα πλήρως συγκεντρωτικό “Blockchain As A Service” που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους προγραμματιστές C # and.Net. Η βασική ιδέα αυτής της πλατφόρμας είναι να προσφέρει στις ιατρικές, χρηματοοικονομικές και τεχνολογικές βιομηχανίες μια πλατφόρμα για τη χρήση αποκεντρωμένων εφαρμογών για τις επιχειρήσεις τους.

Αυτό που το κάνει πολλά υποσχόμενο είναι το δικό τουλειτουργικότητα σύμβασης mart, ένα ειδικά σχεδιασμένο πρωτόκολλο πορτοφολιού, χρήση πλευρικών αλυσίδων και είναι οι Προσφορές Αρχικών Κερμάτων.

9. BAT (Βασικό κουπόνι προσοχής)

Πιστωτική εικόνα: BAT

Καπάκι αγοράς- 272.292.000 USD $

Το Basic Attention Token είναι ένα σύστημα που επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να πληρώνουν τους εκδότες για το περιεχόμενο που παραδίδουν και στους χρήστες για την αφοσίωσή τους όταν βλέπουν τις διαφημίσεις. Είναι αποκεντρωμένη, αποτελεσματική, διαφανής και λειτουργεί με το blockchain Ethereum. Ο κύριος στόχος αυτού του διακριτικού είναι να βελτιώσει τις ψηφιακές πλατφόρμες διαφήμισης αυξάνοντας την εμπειρία χρήστη.

Η BAT έρχεται ως ένα πολλά υποσχόμενο πλεονέκτημα, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει συνεργασίες με διάφορους γίγαντες των μέσων ενημέρωσης, όπως το The Guardian, το British News και άλλα. Επιπλέον, έκαναν επίσης ένα δώρο 1 εκατομμυρίου δολαρίων που εκτόξευσε τους εκδότες τους από 4.000 σε 8.000.

10. Ηλεκτρικό καθολικό

Πιστωτική εικόνα: Power Ledger

Καπάκι αγοράς- 126.229.739 δολάρια ΗΠΑ

Λοιπόν, το Power Ledger είναι η κορυφαία παγκόσμια αγορά peer to peer για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Είναι επίσης μια αυστραλιανή κρυπτογράφηση με βάση το blockchain και μια πλατφόρμα που επιτρέπει την αποκεντρωμένη διαπραγμάτευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει στους καταναλωτές την πρόσβαση σε μια ποικιλία ενεργειακών αγορών και στοχεύει να είναι επεκτάσιμη σύμφωνα με διάφορες ενεργειακές υποδομές.

Λειτουργεί σε ένα σύστημα διπλών σημείων που περιλαμβάνει, POWR και Sparkz. Η αρχική προσφορά νομισμάτων για το POWR εμφανίστηκε ως το μεγαλύτερο και το 14ο υψηλότερο έργο crowdfunding στην Αυστραλία.

Το Power Ledger έρχεται ως ένα από τα πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα λόγω της πρόσφατης συμφωνίας με το Λύσεις Greenwood. Είναι η πρώτη εμπορική ανάπτυξη του έργου και θα κάνει άλλες εταιρείες να κάνουν χρήση των υπηρεσιών τους. Έχουν επίσης ανακοινώσει μια συμφωνία με τους Helpanswers, προκειμένου να ξεκινήσουν εκατοντάδες έργα εμπορίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

 

Διαβάστε επίσης,

  • Τα κορυφαία 5 πρωτόκολλα Blockchain που πρέπει να ακολουθήσετε το 2018

  • Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για τα οποία πρέπει να γνωρίζετε

 

Έτσι, αν έχετε σκεπτικιστεί για τα κέρδη ή είστε σίγουροι για ορισμένα από αυτά ως φούσκα, αυτά είναι τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται απλώς από τα ποιοτικά έργα.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map