Λίστα 10 καλύτερων εργαλείων Blockchain

Αναζητάτε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία Blockchain για να δημιουργήσετε μια καριέρα στην ανάπτυξη blockchain; Εδώ παρουσιάζουμε τη λίστα των πιο χρησιμοποιημένων εργαλείων για την ανάπτυξη Blockchain.

Η προέλευση του Blockchain επικεντρώθηκε κυρίως στη δημιουργία ενός αποκεντρωμένου συστήματος πληρωμών. Έτσι, ο κόσμος είδε την κρυπτογράφηση για πρώτη φορά το 2009 και από τότε, η τεχνολογία blockchain έχει προχωρήσει πολύ. Προς το παρόν, το τοπίο blockchain δεν είναι τίποτα άλλο από έναν μεγάλο, αποκεντρωμένο υπερυπολογιστή που παρέχει την τέλεια πλατφόρμα για προγραμματιστές παγκοσμίως για να αναπτύξουν τις δικές τους εφαρμογές λογισμικού.

Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση για τα καλύτερα εργαλεία Blockchain αυξάνεται σημαντικά. Η ακόλουθη συζήτηση απεικονίζει μερικά από τα κορυφαία εργαλεία blockchain που μπορούν να παρέχουν διαφορετικές λειτουργίες για την ανάπτυξη blockchain. Πριν από το περίγραμμα των εργαλείων blockchain, ας εξετάσουμε εν συντομία τη ζήτηση για τεχνολογία blockchain και τη σημασία των εργαλείων blockchain.

Φιλοδοξείτε να χτίσετε μια καριέρα στην ανάπτυξη Blockchain; Ξεκινήστε με το δωρεάν μάθημα βασικών αρχών Blockchain τώρα!


Τεχνολογία Blockchain και Εργαλεία Blockchain

Η έκθεση δεξιοτήτων 2018 του Upwork, παρουσίασε το blockchain ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες δεξιότητες όσον αφορά τη ζήτηση. Επιπλέον, μια πρόσφατη έκθεση του LinkedIn έχει τοποθετήσει το blockchain μεταξύ των κορυφαίων τεχνολογικών δεξιοτήτων στη ζήτηση το 2020. Η τεχνολογία Blockchain είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος χώρος με τεράστιες δυνατότητες καινοτομίας.

Επομένως, η ζήτηση για επαγγελματίες blockchain με εμπειρία στα καλύτερα εργαλεία blockchain θα αυξηθεί σημαντικά μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν διάφοροι ρόλοι σταδιοδρομίας για εξερεύνηση στο τοπίο Blockchain. Ωστόσο, πρέπει να μάθετε για διάφορα εργαλεία προγραμματιστή blockchain και τις δεξιότητες για την εφαρμογή τους για διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης.

Με τις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain και την ποικιλία των επιλογών σταδιοδρομίας, είναι λογικό να αναρωτιόμαστε για την ανάγκη εκμάθησης σχετικά με τα εργαλεία blockchain. Ας αναλογιστούμε λοιπόν λίγο τη σημασία των εργαλείων blockchain. Η κύρια λειτουργία των εργαλείων blockchain είναι η αντιμετώπιση των διαφόρων απαιτήσεων σε διάφορα στάδια ανάπτυξης εφαρμογών blockchain. Τα εργαλεία Blockchain είναι υπεύθυνα για την απλοποίηση της διαδικασίας ανάπτυξης λύσεων λογισμικού blockchain.

κορυφαία εργαλεία blockchain

Ο επόμενος σημαντικός λόγος για να τονιστεί η σημασία των εργαλείων blockchain αναφέρεται άμεσα στη συμβολή τους στη βελτίωση της γνώσης και της πρακτικής εμπειρίας με το blockchain. Το πιο σημαντικό από όλα, η εξειδίκευση στη χρήση των καλύτερων εργαλείων για την ανάπτυξη blockchain μπορεί να βελτιώσει το δυναμικό απασχόλησής σας.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίοι λόγοι για να γίνετε προγραμματιστής Blockchain

10 καλύτερα εργαλεία Blockchain

Η εις βάθος γνώση και εξειδίκευση των εργαλείων blockchain βοηθούν τους επαγγελματίες blockchain να παραμείνουν σχετικοί στην αγορά εργασίας blockchain. Επομένως, είναι σημαντικό να μάθετε για τα διάφορα εργαλεία blockchain που μπορείτε να αξιοποιήσετε στη μέγιστη ικανότητα ενίσχυσης της τεχνογνωσίας σας στην ανάπτυξη blockchain. Ας προχωρήσουμε και ρίξτε μια ματιά στη λίστα των κορυφαίων εργαλείων blockchain.

1. Γκέθ

Μία από τις πρώτες αναφορές μεταξύ των καλύτερων διαθέσιμων εργαλείων blockchain είναι η Geth. Είναι βασικά μια εφαρμογή κόμβου Ethereum βασισμένη στη γλώσσα προγραμματισμού Go. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Geth σε τρεις διαφορετικές διεπαφές, όπως η διαδραστική κονσόλα, ο διακομιστής JSON-RPC και η γραμμή εντολών. Το Geth μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη blockchain σε λειτουργικά συστήματα Linux, Windows και Mac.

Χρησιμεύει ως ιδανικό εργαλείο για ένα ευρύ φάσμα εργασιών Ethereum Blockchain, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας έξυπνων συμβολαίων, μεταφοράς token, εξερεύνησης ιστορικού block και εξόρυξης token αιθέρα. Μετά την εγκατάσταση του Geth, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε υπάρχον blockchain ή να αναπτύξουν το δικό τους. Ο παράγοντας πλεονεκτήματος, σε αυτήν την περίπτωση, είναι η ικανότητα του Geth να απλοποιεί τα πράγματα μέσω μιας αυτόματης σύνδεσης με το κύριο δίκτυο Ethereum.

2. Solc

Οι επόμενες κορυφαίες αναφορές μεταξύ των πιο χρησιμοποιημένων εργαλείων blockchain το 2020 είναι το Solidity. Είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα για προγραμματιστές blockchain. Το κύριο θεμέλιο του Solidity αντλεί έμπνευση από Python, JavaScript και C ++. Ο βασικός στόχος του σχεδιασμού της Στερεότητας επικεντρώθηκε στην Εικονική Μηχανή Ethereum (EVM). Οι λειτουργίες του Solidity περιλαμβάνουν στατικά δακτυλογραφημένες και υποστήριξη για βιβλιοθήκες, σύνθετους τύπους που καθορίζονται από το χρήστη και κληρονομικότητα.

Το Solidity είναι συμβατό με το πρότυπο OOP, χρησιμεύοντας έτσι ως η καλύτερη εναλλακτική λύση για έξυπνα συμβόλαια scripting. Το Solidity επιτρέπει στους προγραμματιστές blockchain να δημιουργούν εφαρμογές με αυτοεπιβαλλόμενη επιχειρηματική λογική ενσωματωμένη σε έξυπνα συμβόλαια. Ως αποτέλεσμα, οι προγραμματιστές blockchain μπορούν να διασφαλίσουν μια αμετάβλητη και έγκυρη καταγραφή συναλλαγών στη λύση. Οι εφαρμογές του Solidity είναι σε μεγάλο βαθμό εμφανείς σε περιπτώσεις χρήσης που περιλαμβάνουν τυφλούς πλειστηριασμούς, ψηφοφορία, πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών και crowdfunding.

Το solc είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο που θα σας επιτρέψει να συγκεντρώσετε εργαλεία Στερεότητας και να εφαρμόσετε εφαρμογές με βάση τη Στερεότητα. Στην πραγματικότητα, οι κόμβοι Ethereum μπορούν να έρθουν με solc. Αλλά το πακέτο solc είναι απλώς μια αυτόνομη μονάδα, ώστε να μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο εκτός σύνδεσης.

Διαβάστε επίσης: 18 εργαλεία Blockchain που λατρεύουν οι προγραμματιστές

3. Remix IDE

Το Remix IDE είναι ένα από τα κοινά ονόματα που συγκαταλέγονται στα καλύτερα εργαλεία blockchain για το 2020. Πρόκειται για ένα εργαλείο blockchain που εστιάζει στο πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζει τις διαδικασίες για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων. Το Remix IDE βασίζεται σε JavaScript, παρέχοντας έτσι πρόσβαση μέσω οποιουδήποτε σύγχρονου προγράμματος περιήγησης.

Επιπλέον, το Remix μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των λειτουργιών της σύνταξης έξυπνων συμβολαίων στο Solidity και τον έλεγχο, τον εντοπισμό σφαλμάτων και την ανάπτυξη τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προτιμούν να χρησιμοποιούν το Remix τοπικά ή μέσω του προγράμματος περιήγησης, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Το πιο σημαντικό από όλα, το Remix παρέχει ολοκληρωμένη και απλή τεκμηρίωση για τη διευκόλυνση της απρόσκοπτης σύνδεσης με το Ethereum blockchain αξιοποιώντας το Metamask.

4. Ομίχλη

Εάν αναζητάτε πορτοφόλια Ethereum στην υπάρχουσα αγορά, είναι πιθανό να συναντήσετε το Mist ως μία από τις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις. Ο εντυπωσιακός παράγοντας για το Mist που το φέρνει ανάμεσα στα καλύτερα εργαλεία blockchain είναι η ετικέτα του Ethereum μαζί του. Πριν από τη χρήση του Mist, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν καθορισμένο χώρο για την αποθήκευση των διακριτικών Ether και την εκτέλεση έξυπνων συμβολαίων.

Το Mist υποστηρίζει τις εκδόσεις 32 και 64-bit των Windows, τις εκδόσεις 32 και 64-bit των λειτουργικών συστημάτων Linux και Mac. Το Mist χρησιμεύει προς το παρόν ως η ιδανική επιλογή για την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων και είναι επίσης ένα πλήρες πορτοφόλι. Έτσι, οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάσουν το πλήρες blockchain Ethereum που έχει μέγεθος μεγαλύτερο από 1 TB. Επιπλέον, οι χρήστες πρέπει να θυμούνται πάντα τον κωδικό πρόσβασης Mist επειδή δεν μπορούν ποτέ να τον αλλάξουν.

5. Τρούφα

Ένας από τους αξιοσημείωτους ανταγωνιστές μεταξύ των κορυφαίων εργαλείων blockchain αναφέρεται στο Truffle. Είναι ένα πλαίσιο blockchain Ethereum προσαρμοσμένο για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ανάπτυξης για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης λύσεων με βάση το Ethereum. Το Truffle περιλαμβάνει επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη προσαρμοσμένων εφαρμογών που υποστηρίζουν τη σύνταξη νέων έξυπνων συμβάσεων και την επίλυση προκλήσεων στην ανάπτυξη blockchain.

Επιπλέον, το Truffle είναι επίσης ιδανικό για την ανάπτυξη σύνθετων αποκεντρωμένων εφαρμογών Ethereum. Μια άλλη εξέχουσα λειτουργικότητα του Truffle ως εργαλείου blockchain είναι η αυτοματοποιημένη δοκιμή συμβολαίων. Η Truffle μπορεί να αξιοποιήσει τα Mocha και Chai για αυτοματοποιημένες δοκιμές συμβολαίων. Επιπλέον, το Truffle μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων ακολουθώντας τη σύνδεσή τους με τη συλλογή και την ανάπτυξή τους. Το πιο σημαντικό από όλα, το Truffle διευκολύνει επίσης έναν διαμορφώσιμο αγωγό κατασκευής για να διασφαλίσει την εκτέλεση προσαρμοσμένων διαδικασιών κατασκευής.

Αναρωτιέστε πώς το Blockchain έχει κερδίσει τόση δημοτικότητα σε λιγότερο χρόνο; Δείτε τις κορυφαίες δυνατότητες Blockchain και λάβετε την απάντηση.

6. Μεταμασκ

Επί του παρόντος, η υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τα κρυπτονομίσματα. Έτσι, τα πορτοφόλια λογίζονται επίσης ως τα καλύτερα εργαλεία blockchain και το Metamask έχει κάποια μοναδική λειτουργικότητα πέρα ​​από αυτό. Χρησιμεύει ως σύνδεση μεταξύ ενός προγράμματος περιήγησης και ενός blockchain Ethereum.

Το Metamask παρέχει επίσης μια πλατφόρμα λογισμικού για την εξυπηρέτηση του Ether ή άλλων στοιχείων του ERC-20. Ταυτόχρονα, σας βοηθά επίσης να αλληλεπιδράσετε με αποκεντρωμένες εφαρμογές Ethereum. Η λειτουργικότητα που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης παρέχει μια πιθανή ώθηση στην ευκολία χρήσης του Metamask. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το Coinbase και το Shapeshift με το Metamask για πώληση και αγορά διακριτικού ERC20 και ETH.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Metamask για την αποθήκευση κλειδιών για το ETH & Διακριτικά ERC20. Το Metamask έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με διάφορα δίκτυα δοκιμών Ethereum, καθιστώντας έτσι το κατάλληλο πορτοφόλι για προγραμματιστές blockchain. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής στο πρόγραμμα περιήγησης, οι χρήστες μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους ένα ενσωματωμένο πορτοφόλι Ethereum.

7. ισοτιμία

Το Parity είναι στην πραγματικότητα πελάτης του Ethereum. Αυτό είναι ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο μεταξύ των προγραμματιστών blockchain καθώς είναι ένα εργαλείο διαχείρισης που προσφέρει κρίσιμη χρήση. Επίσης, η ισοτιμία χρησιμοποιεί τη γλώσσα προγραμματισμού Rust. Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό αυτού του εργαλείου είναι ότι παρέχει μια υποδομή που διαθέτει γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία.

Εν πάση περιπτώσει, η δημιουργία του δικού σας δικτύου blockchain για ιδιωτική χρήση ή επιχειρήσεις ή ακόμη και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς είναι εξαιρετικά εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, όλα αυτά είναι προσαρμόσιμα.

Προσφορές Parity –

  • Ταχύτερες συναλλαγές
  • Ιδιαίτερα προηγμένος πελάτης που βασίζεται σε CLI
  • Διάφοροι αλγόριθμοι συναίνεσης με δυνατότητα σύνδεσης
  • Χαμηλή αποθήκευση και μειωμένο αποτύπωμα μνήμης
  • Το Warp Sync βοηθάει στον ταχύτερο συγχρονισμό
  • Υψηλότερα στοιχεία ελέγχου απορρήτου και πρόσβασης
  • Αρθρωτή σχεδίαση και προσαρμογές

Διαβάστε τώρα: Ο τελικός οδηγός για το Ethereum

8. Blockchain Testnet

Η τελική προσθήκη ανάμεσα στη λίστα των καλύτερων εργαλείων blockchain που διατίθενται σήμερα είναι το Blockchain Testnet. Είναι ένα από τα βασικά εργαλεία για προγραμματιστές blockchain και είναι χρήσιμο για τον έλεγχο αποκεντρωμένων εφαρμογών πριν από τη ζωντανή τους ανάπτυξη. Όλες οι λύσεις blockchain έχουν το δικό τους Blockchain Testnet και είναι προσαρμοσμένες για την παροχή βέλτιστης απόδοσης με την αντίστοιχη λύση blockchain.

Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τρεις διαφορετικούς τύπους Blockchain Testnet, όπως δημόσια δοκιμή, ιδιωτική δοκιμή & Ganache CLI. Το Testnet χρησιμεύει ως ένας ιδανικός πόρος για τον έλεγχο αποκεντρωμένων εφαρμογών για σφάλματα και σφάλματα χωρίς την ανάγκη υπερβολικών οικονομικών επενδύσεων. Το Gorli Testnet είναι στην πραγματικότητα ένα από τα δημοφιλή μεταξύ των προγραμματιστών αυτήν τη στιγμή.

9. Ganache

Ως εργαλείο Blockchain από το Truffle Suite, η Ganache επιτρέπει στους προγραμματιστές Blockchain να δημιουργήσουν το δικό τους ιδιωτικό blockchain Ethereum για τη δοκιμή dapps, τον έλεγχο της κατάστασης και την εκτέλεση εντολών με πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της αλυσίδας.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Ganache είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν όλες τις ενέργειες που θα μπορούσαν να εκτελεστούν στην κύρια αλυσίδα, χωρίς να πραγματοποιήσουν καμία πληρωμή για το ίδιο. Το Ganache είναι ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο Blockchain μεταξύ των προγραμματιστών, καθώς παρέχει μια σειρά επιλογών, όπως ενσωματωμένο block explorer και προηγμένα στοιχεία ελέγχου εξόρυξης. Οι προγραμματιστές Blockchain χρησιμοποιούν το Ganache για να δοκιμάσουν τα έξυπνα συμβόλαιά τους κατά τη διαδικασία ανάπτυξης.

10. Ξεκινήστε

Το Embark, ως ένα πλαίσιο προγραμματιστή για Ethereum dapps επιτρέπει στους προγραμματιστές να εκτελούν εύκολα την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των dapps. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αναπτύξουν και να αναπτύξουν μια εφαρμογή HTML5 χωρίς διακομιστή που χρησιμοποιεί αποκεντρωμένες τεχνολογίες. Κάποιος μπορεί επίσης να δημιουργήσει έξυπνα συμβόλαια χρησιμοποιώντας το Embark και να τα διαθέσει στον κώδικα JS. Εάν η σύμβαση τροποποιηθεί, η Embark θα την τροποποιήσει μόνη της μαζί με τη σχετική dapp.

Η μετεγκατάσταση έξυπνων συμβάσεων, η αναδιάταξη συμβάσεων και οι αλλαγές μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν σε περίπτωση πολλαπλών συμβάσεων. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει μια παραδοσιακή γλώσσα ανάπτυξης ιστού και οποιονδήποτε αγωγό κατασκευής για να αλληλεπιδράσει με το Embark. Το Embark υποστηρίζει την ανάπτυξη επαφών με Javascript βάσει δοκιμαστικής βάσης και έτσι επιτρέπει στους προγραμματιστές να διαχειρίζονται τις συμβάσεις τους σε διαφορετικά blockchain.

Είστε προγραμματιστής που ενδιαφέρεται να δημιουργήσει DApps; Ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό ανάπτυξης DApp που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σε υψηλότερο επίπεδο.

Τελικές λέξεις

Εάν συνεχίσετε να βουτάτε βαθύτερα, μπορείτε να βρείτε περισσότερα εργαλεία blockchain με μοναδικές λειτουργίες. Είναι πολύ απλό ότι η βιομηχανία blockchain αναπτύσσεται, όπως και τα εργαλεία blockchain για την αξιοποίηση του δυναμικού του blockchain. Ο διαγωνισμός για τη λίστα των καλύτερων εργαλείων blockchain θα συνεχιζόταν με μερικές νέες προσθήκες κάθε μέρα.

Ωστόσο, ένα ευρύ φάσμα εξειδίκευσης σε εργαλεία blockchain μπορεί να ενισχύσει τα θεμέλια της καριέρας σας ως προγραμματιστής blockchain. Είναι σημαντικό για όλους τους μαθητές να εντοπίσουν τα σωστά εργαλεία για συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης και να δείξουν αποτελεσματικότητα στους επαγγελματικούς τους ρόλους που βασίζονται σε blockchain.

Ξεκινήστε την εξερεύνηση των λειτουργιών των εργαλείων blockchain με πρακτική εμπειρία και θα καταλάβατε σταδιακά τη σημασία τους. Εάν είστε αρχάριος, θα σας συνιστούσαμε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο Blockchain με το Δωρεάν Μάθημα Blockchain. Εγγραφείτε τώρα και θέστε τα θεμέλια μιας λαμπρής καριέρας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me