Κορυφαίες 10 θήκες χρήσης Corda που πρέπει να γνωρίζετε

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης Corda εκεί έξω. Η εστίασή μας θα είναι να διερευνήσουμε τι έχει να προσφέρει το Corda μέσω των περιπτώσεων χρήσης R3 Corda.

Το Blockchain ανέκαθεν εξελίχθηκε με ταχύ ρυθμό. Αρχικά, ξεκίνησε με το bitcoin, ένα δημόσιο blockchain, αλλά σύντομα οι οργανισμοί έμαθαν ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα δημόσιο blockchain, άρχισαν να φθάνουν νέοι τύποι blockchain.

Μία από τις νέες λύσεις blockchain που στοχεύουν στην επίλυση προβλημάτων για τις επιχειρήσεις είναι η Corda. Το Corda είναι μια πλατφόρμα blockchain ανοιχτού κώδικα που απευθύνεται σε επιχειρήσεις. Με αυτό, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν CorDapps εντός του παγκόσμιου οικοσυστήματος blockchain. Για να διασφαλιστεί η σωστή χρήση, η Corda στοχεύει να φέρει συναλλαγές απευθείας στην επιχείρηση με τη χρήση των δυνατοτήτων απορρήτου έξυπνων συμβάσεων. Επιπλέον, θέλουν επίσης να μειώσουν το κόστος τήρησης αρχείων και συναλλαγών, με αποτέλεσμα τη ροή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Εν ολίγοις, χειρίζεται τις συναλλαγές με διαφορετικό τρόπο, βελτιώνοντας την επεκτασιμότητα, την ταχύτητα και τη σκοπιμότητα.

Ερχομαι συντομα: Οδηγός για αρχάριους στο μάθημα ανάπτυξης Corda

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Corda?

Προτού συνεχίσουμε και συζητήσουμε τις περιπτώσεις χρήσης blockchain Corda, ας δούμε μερικές από τις βασικές δυνατότητες που προσφέρει η Corda.

 • Το Corda είναι ανοιχτού κώδικα: Είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Corda καθώς όλα είναι ανοιχτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι ο κωδικός είναι διαθέσιμος δωρεάν με την άδεια Apache 2.
 • Το Corda είναι ανοιχτό σχέδιο: Το Corda είναι πολύ ευέλικτο και ευέλικτο όταν πληροί τις επιχειρηματικές απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να κλιμακωθούν με αυτό και να διασφαλίσουν τη σωστή ανάπτυξη.
 • Η Corda υποστηρίζει την ανοιχτή ανάπτυξη: Το Corda είναι μια ανοιχτή ανάπτυξη που είναι μια ισχυρή κοινότητα προγραμματιστών που εργάζονται για καλύτερη λειτουργικότητα, δυνατότητες και βελτιώσεις.
 • Αποδεδειγμένα χαρακτηριστικά: Το Corda έχει αποδείξει την απόδοση που το υποστηρίζει. Μπορεί να χειριστεί 600 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την αυξημένη δραστηριότητα με το δίκτυο.
 • Ιδιαίτερα επεκτάσιμη: Το Corda είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο και έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα καθολικό.
 • Ασφαλής και ιδιωτική: Η προσέγγιση του Corda είναι διαφορετική σε σύγκριση με άλλα καθολικά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα μοιραστείτε το ιστορικό συναλλαγών μόνο όταν το χρειάζεστε. Επίσης, μπορείτε να φιλοξενήσετε τους κόμβους μέσα στο εταιρικό τείχος προστασίας έτσι ώστε οι πληροφορίες τους να είναι πάντα ασφαλείς. Τέλος, η Corda χρησιμοποιεί την ενσωμάτωση HSM για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία υπογραφής κλειδιών παραμένει προστατευμένη.
 • Cloud-Ready: Το Corda μπορεί να φιλοξενηθεί σε λύσεις cloud και μπορεί επίσης να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το Docker για καλύτερη ευελιξία και επεκτασιμότητα.
 • Διαλειτουργικότητα: Το Corda είναι 100% διαλειτουργικό και συμβατό με άλλα δίκτυα blockchain και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές. Επομένως, είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες που προωθούν τη διαλειτουργικότητα του blockchain.
 • Επιχειρηματική ένταξη: Το Corda είναι επίσης συσκευασμένο για ενσωμάτωση σε συστήματα κρίσιμης αποστολής και συστήματα επιχειρήσεων.

Κύρια συστατικά Corda

Τα κύρια συστατικά της Corda περιλαμβάνουν τα ακόλουθα

 • Πολιτεία: Είναι αμετάβλητα και χρησιμοποιούνται για την ανταλλαγή γεγονότων μεταξύ των μερών.
 • Συμβάσεις: Τα συμβόλαια χρησιμοποιούνται για την εξέλιξη του κράτους και τον έλεγχό τους.
 • Συναλλαγές: Οι συναλλαγές χρησιμοποιούνται για να καταστεί δυνατή η αλλαγή της κατάστασης
 • Ροές Corda: Βοηθά στη διαχείριση επιτυχούς εκτέλεσης συναλλαγών.
 • Ομοφωνία: Οι αλγόριθμοι συναίνεσης επαληθεύουν και επικυρώνουν τις συναλλαγές.
 • Κόμβος Κόρδα: Τέλος, ο κόμβος διαχειρίζεται τη ροή στο CorDapp.

Ακολουθεί ένας περιεκτικός οδηγός εκμάθησης Corda όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά.

Καλύτερες θήκες χρήσης Corda

Τώρα που έχουμε καλή κατανόηση του τι έχει να προσφέρει η Corda, μπορούμε τώρα να ξεκινήσουμε με τις περιπτώσεις χρήσης blockchain για επιχειρήσεις R3 Corda. Όλες αυτές οι περιπτώσεις χρήσης του Corda επιλέγονται με το χέρι για να δείξουν την ικανότητα του Corda στην επίλυση διαφορετικών προβλημάτων.

Ας ξεκινήσουμε με τη χρήση των περιπτώσεων για το Corda.


Θήκες χρήσης Corda

Φροντίδα υγείας

Η υγειονομική περίθαλψη είναι ένας από τους τομείς που απαιτούν πολλή βελτίωση. Αυτήν τη στιγμή, η υγειονομική περίθαλψη μεταμορφώνεται αργά με τη χρήση μιας λύσης blockchain. Η Corda μπορεί να παράσχει τα απαραίτητα μέσα για την αλλαγή λύσεων υγειονομικής περίθαλψης.

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα με την υγειονομική περίθαλψη είναι ο κατακερματισμός των αποθηκευμένων δεδομένων και υπηρεσιών. Αυτός ο κατακερματισμός μπορεί να οδηγήσει σε πολλά ζητήματα, όπως κακή φροντίδα ασθενών, αργή επεξεργασία αξιώσεων και αυξημένες απάτες. Μπορείτε να λύσετε όλα αυτά τα ζητήματα με την Corda.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Corda για να εφαρμόσετε τα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας (EHR), όπου η προτεραιότητα είναι η αποθήκευση και η διευκόλυνση των δεδομένων των ασθενών. Με το blockchain Corda για υγειονομική περίθαλψη, ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει με το EHR και να μάθει για τα αποκεντρωμένα δεδομένα του δικτύου του. Άλλα μέλη, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών και των ιατρών, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα διαθέσιμα δεδομένα, προσπελάζοντας τα με την άδεια του ασθενούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημόσια διαθέσιμα δεδομένα για έρευνα και επίλυση κρίσιμων προβλημάτων ασθένειας.

Τέλος, η χρήση της Corda στην υγειονομική περίθαλψη σημαίνει επίσης βελτιωμένη διαχείριση αξιώσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αξιώσεις για να βελτιώσετε την ασφάλιση με την υγειονομική περίθαλψη που από μόνη της είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ζητήσετε ασφάλιση. Με τη χρήση του Corda, ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης και της ασφάλισης μπορεί να βελτιώσει την ικανοποίηση των πελατών.

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των περιπτώσεων χρήσης της Corda για την υγειονομική περίθαλψη.

Χρηματοδότηση

Οι επόμενες καλύτερες περιπτώσεις χρήσης Corda που πρόκειται να αναφέρουμε είναι ο χρηματοοικονομικός τομέας. Ο χρηματοοικονομικός τομέας ήταν ο νούμερο ένα τομέας που χρησιμοποιεί το blockchain. Με την Corda, ο χρηματοοικονομικός τομέας μπορεί να δημιουργήσει μια διοχέτευση για την εξασφάλιση δεδομένων πελατών και για γρήγορες συναλλαγές. Θα βελτιώσει ολόκληρο το δίκτυο με αυξημένες λειτουργικές αποδόσεις, μειωμένο λειτουργικό κόστος και καλύτερο χρόνο επεξεργασίας. Θα αυξήσει επίσης την εμπιστοσύνη μεταξύ των θεσμικών οργάνων λόγω της διαφάνειας και του αμετάβλητου των δεδομένων. Το blockchain της Corda στον τομέα των πληρωμών μπορεί να προσφέρει ταχύτερες συναλλαγές που μπορεί να είναι χρήσιμες σε περιόδους ανάγκης.

Ο χρηματοοικονομικός τομέας έχει μεταμορφωθεί πλήρως με την τεχνολογία blockchain και η Corda φαίνεται να είναι η σωστή επιλογή γι ‘αυτόν. Γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι η χρηματοδότηση είναι μία από τις ισχυρότερες περιπτώσεις χρήσης Corda εκεί έξω!

Κεφαλαιαγορές

Οι κεφαλαιαγορές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη χρήση του Corda. Στις περισσότερες κεφαλαιαγορές, υπάρχουν προβλήματα με τις διαφορετικές πτυχές του κύκλου ζωής. Εξακολουθεί να είναι επιρρεπές σε σφάλματα, με ανεπαρκή συστήματα που το τροφοδοτούν. Πάνω από όλα αυτά, οι κανονιστικές επιβαρύνσεις καθιστούν ακόμη πιο δύσκολο για τα συστήματα να λειτουργούν όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Λόγω όλων αυτών, οι υπάρχουσες και οι νέες αγορές αισθάνονται πίεση και χρειάζονται λύση για αυτό.

Με τη χρήση blockchain Corda, οι κεφαλαιαγορές μπορούν να δουν βελτίωση στη διαδικασία τους με την αφαίρεση αναποτελεσματικών τρόπων. Ολόκληρος ο κύκλος ζωής θα ενισχυθεί με τη χρήση blockchain. Αυτό θα βοηθήσει επίσης τις αγορές να προσελκύσουν παγκόσμιες επενδύσεις και να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη μεταξύ των διαφόρων οντοτήτων.

Καθώς η Corda μπορεί να εργαστεί σε κρίσιμα περιβάλλοντα αποστολών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να λειτουργήσει στις κεφαλαιαγορές.

Ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία

Η ψηφιοποίηση αποτελεί επίσης αναπόσπαστο μέρος του αναπτυσσόμενου μέλλοντος. Με την αύξηση των ψηφιακών στοιχείων, είναι σημαντικό για τους οργανισμούς να χρησιμοποιούν μια λύση blockchain που είναι ικανή να χειριστεί τον μετασχηματισμό με έναν αποτελεσματικό τρόπο αποθήκευσης, χειρισμού και επεξεργασίας αυτών των στοιχείων.

Το Corda είναι ένας τέλειος υποψήφιος για τη διαχείριση ψηφιακών στοιχείων. Μπορεί να εξασφαλίσει σωστές συναλλαγές με βελτιωμένη επεκτασιμότητα, ασφάλεια και αξιόπιστα στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση ψηφιακών στοιχείων.

Με το Corda, είναι επίσης εύκολο να αναπτυχθούν συστήματα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων όπως τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε θεσμικές ρυθμίσεις και να εργαστείτε με τα εργαλεία και τα πρότυπα των προγραμματιστών. Τα στοιχεία επωφελούνται επίσης από βασικά χαρακτηριστικά όπως ατομικές συναλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αντιγράψετε τα στοιχεία και να διευθετήσετε άμεσα συναλλαγές μεταξύ των συμμετεχόντων.

Τέλος, η Corda υποστηρίζει επίσης τα περιουσιακά στοιχεία στην αγορά τους και βελτιώνει την επεκτασιμότητα, το απόρρητο και την ταυτότητά τους.

Εγγραφείτε τώρα:Κεντρική τάξη ψηφιακού νομίσματος Κεντρικής Τράπεζας (CBDC)

Ψηφιακή ταυτότητα

Μια άλλη περίπτωση χρήσης του R3 Corda είναι η ψηφιακή ταυτότητα. Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ένα μεγάλο ζήτημα στον τρέχοντα κόσμο. Είναι εύκολο για οποιονδήποτε να αντιγράψει την ψηφιακή ταυτότητα και να κάνει κλοπή δεδομένων.

Οι εταιρείες πρέπει επίσης να βεβαιωθούν ότι έχουν τους κατάλληλους τρόπους για να προστατεύσουν τα προσωπικά τους δεδομένα έτσι ώστε να μπορούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των χρηστών τους. Η τρέχουσα προσέγγιση δεν είναι τέλεια. Μαστίζεται με κακή διαχείριση δεδομένων και κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων.

Είναι σαφές ότι η υιοθέτηση DLT / blockchain είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη διαχείριση της ψηφιακής ταυτότητας και το Corda είναι ένα καλό DLT για την επίλυσή του. Παρόλο που υπάρχουν μερικές προκλήσεις υιοθέτησης blockchain που πρέπει να ξεπεραστούν, τα οφέλη υπερτερούν των ελαττωμάτων. Χρησιμοποιώντας το Corda, οι εταιρείες μπορούν να κάνουν τη διαχείριση της ψηφιακής τους ταυτότητας να λειτουργεί χωρίς καμία ανεπάρκεια και ελαττώματα. Μπορεί να φροντίσει για την επαλήθευση ψηφιακής ταυτότητας, τη συλλογή και άλλες εργασίες κύκλου ζωής διαχείρισης.

Η επιλογή της Corda για ψηφιακή ταυτότητα είναι πραγματικά εξαιρετική και μπορείτε να την υποστηρίξετε με το γεγονός ότι προσφέρει ένα ασφαλές κατανεμημένο δίκτυο δεδομένων, το οποίο διασφαλίζει ότι μπορεί να διατηρήσει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκτός αλυσίδας. Επιπλέον, μπορεί να εξορθολογίσει τη διαδικασία διασφαλίζοντας ότι ο κύκλος ζωής της παροχής ταυτότητας εκτελείται όπως προορίζεται. Λειτουργεί επίσης με εταιρικό KYC και αυτο-κυριαρχία ταυτότητας. Τέλος, η αποκεντρωμένη αποκέντρωση πλαισίου και η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο απλοποιούν την επαληθευμένη πρόσβαση ταυτότητας.

Το πρόβλημα της ψηφιακής ταυτότητας είναι μία από τις περιπτώσεις χρήσης που είναι κοινές μεταξύ άλλων τεχνολογιών blockchain, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων χρήσης Corda.

Ενέργεια

Οι ανεπάρκειες μαστίζουν επίσης τον ενεργειακό τομέα. Όχι μόνο ότι υποφέρει επίσης από περιουσιακά στοιχεία χαμηλής ιχνηλασιμότητας, εμπιστοσύνη μεταξύ αντισυμβαλλομένων, χειροκίνητες πρακτικές τεκμηρίωσης, ξεπερασμένες και επίπονες διαφορές συμβάσεων.

Για να λύσουν όλα αυτά, οι εταιρείες ενέργειας πρέπει να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν την τεχνολογία DLT ή blockchain για να αναμορφώσουν τον τρόπο λειτουργίας του ενεργειακού τομέα. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να αλλάξουν συστήματα back-office, ενεργειακές συναλλαγές, αλληλεπιδράσεις μεταξύ ομότιμων και ψηφιακών στοιχείων. Πάνω από όλα αυτά, μπορούν να κάνουν τα πάντα αποτελεσματικά.

Το Corda φαίνεται να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ενεργειακό τομέα καθώς βοηθά στην ψηφιοποίηση της ενέργειας σε ψηφιακά στοιχεία. Μόλις ολοκληρωθεί, η ενέργεια ως περιουσιακό στοιχείο μπορεί να μοιραστεί και να ανταλλαχθεί εύκολα. Υποστηρίζει επίσης την παρακολούθηση πιστοποιητικών ανανεώσιμης ενέργειας και πιστώσεων άνθρακα, διευκολύνοντας τους παίκτες να εργαστούν προς ένα καλύτερο μέλλον. Επιπλέον, με αυτό, ο καθένας μπορεί να επαληθεύσει την ταυτότητα και να διασφαλίσει ότι υπάρχει εκπαίδευση ασφαλείας και άδειες για την ικανοποίηση του παραπόνου. Το αμετάβλητο ρεκόρ πηγαίνει επίσης πολύ καθώς διασφαλίζει τα σωστά δικαιώματα ορυκτών και ιδιοκτησίας.

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο κατ ‘απαίτηση για τη νέα ενέργεια του Blockchain!

GovTech

Οι κυβερνήσεις ενδιαφέρονται πολύ για τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων και της διαδικασίας τους. Αυτή τη στιγμή, ο τρόπος εργασίας τους δεν είναι τόσο καλός. Δεν έχουν εμπιστοσύνη και πρέπει επίσης να επενδύσουν πολλά χρήματα στη διαχείριση των τρεχόντων συστημάτων τους.

Το Blockchain για την κυβέρνηση προσφέρει έναν τρόπο βελτίωσης της αποτελεσματικότητας μεταξύ των συστημάτων τους, διασφαλίζοντας τη σωστή εμπιστοσύνη, διαφάνεια και συνεργασία.

Η χρήση blockchain όπως το Corda θα αφαιρέσει την κατάχρηση, την κακή διαχείριση, την κατάχρηση, την απάτη και τα απόβλητα στο παλιό σύστημα.

Λοιπόν, πώς βοηθά η Corda?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Corda για να επιτρέψετε σε κάθε επίπεδο Corda, συμπεριλαμβανομένων πολιτειών, τοπικών και ομοσπονδιακών, να κάνουν τα συστήματά τους πιο ανταποκρινόμενα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά και να τα χρησιμοποιήσετε για να εξυπηρετήσετε καλύτερα την κοινωνία. Μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη διαφάνεια καθώς το κοινό μπορεί να ελέγχει τις συναλλαγές χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που διατίθενται σε εσάς. Η κυβέρνηση μπορεί να μοντελοποιήσει το νόμισμα στο καθολικό και να επιτρέψει στους χρήστες να το χρησιμοποιήσουν ως ψηφιακό χρήμα, βελτιώνοντας τον τρόπο ροής του χρήματος και έχοντας καλύτερο έλεγχο σε αυτό. Τέλος, τα αμετάβλητα αρχεία θα τους βοηθήσουν να επιλύσουν συγκρούσεις επίσης.

Η κυβέρνηση χρειάζεται πάντα κάτι μοναδικό και επαναστατικό για να αλλάξει τα συστήματά τους, και αυτή είναι μια από τις καλύτερες υλοποιήσεις των περιπτώσεων χρήσης Corda.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ο ασφαλιστικός τομέας φαίνεται επίσης να υποφέρει από ένα αναποτελεσματικό σύστημα. Εάν προσπαθείτε να ασφαλίσετε, μπορεί να χρειαστούν οπουδήποτε από μερικές ημέρες έως εβδομάδες για να το αποκτήσετε. Η διεκδίκηση ασφάλισης είναι μια άλλη ιστορία όπου ο ενάγων πρέπει να περάσει από πολλά χαρτιά για να διεκπεραιώσει την αξίωσή του.

Εν ολίγοις, υπάρχουν πολλές προκλήσεις από τις οποίες αντιμετωπίζει ο ασφαλιστικός τομέας, όπως η αναποτελεσματική τοποθέτηση συμβολαίου, οι διαφορετικές πηγές δεδομένων και η εκτεταμένη χειροκίνητη παρέμβαση. Όλα αυτά απλώς κάνουν τη διαδικασία αξιώσεων περίπλοκη και η όλη διαδικασία είναι αγχωτική και δαπανηρή.

Corda blockchain για ασφαλιστικό τομέα με ένα δίκτυο όπου κάθε παίκτης, συμπεριλαμβανομένων των μεσιτών, των αντασφαλιστών, των ασφαλιστών, των αντασφαλιστών, μπορεί να συνεργάζεται και να αλληλεπιδρά με ασφάλεια και στιγμιαία. Η Corda υποστηρίζει την απρόσκοπτη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να διευθετήσετε την ασφάλιση εντός του δικτύου. Η διαδικασία είναι επίσης οικονομικά αποδοτική καθώς μπορεί να αφαιρέσει τους πόρους που απαιτούνται για τη διοικητική εργασία και τον έλεγχο.

Όλα αυτά καθιστούν την Ασφάλιση μία από τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης Corda εκεί έξω.

Εφοδιαστική αλυσίδα

Η αλυσίδα εφοδιασμού βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κλάδου εκεί έξω. Είναι επίσης πολύπλοκο, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Παρόλο που η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας λειτουργεί πολύ καλά για ορισμένα σενάρια, τις περισσότερες φορές, υποφέρει από τις ανεπάρκειες που σχετίζονται με αυτό. Για παράδειγμα, παίκτες όπως προμηθευτές, πάροχοι εφοδιαστικής και εταιρικοί αγοραστές έχουν περιορισμένη ορατότητα όσον αφορά τις κινήσεις αγαθών και την προέλευσή τους.

Με το DLT, όπως το blockchain Corda για αλυσίδα εφοδιασμού, μπορεί να έχει ακριβή παρακολούθηση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο για τα στοιχεία. Αυτό θα επιλύσει τα περισσότερα από τα ζητήματα της αλυσίδας εφοδιασμού, όπως υπερπροσφορά, υποπρομήθεια, απάτες και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο συμβόλαιο της Corda για να παρακολουθείτε την αλυσίδα εφοδιασμού και να επαληθεύετε τις πληροφορίες όποτε είναι δυνατόν. Δίνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους την απαιτούμενη διαφάνεια.

Ένα ακόμη πράγμα που κάνει το Corda μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την επίλυση προβλημάτων αλυσίδας εφοδιασμού είναι το blockchain με άδεια. Εδώ, οι ρυθμιστικές αρχές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και η επιχείρηση μπορεί επίσης να χαράξει την αλυσίδα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Άλλα βασικά οφέλη από τη χρήση του Corda είναι η καλύτερη ορατότητα, η καλύτερη απόδοση και ο εξορθολογισμός της τήρησης αρχείων. Εν ολίγοις, η αλυσίδα εφοδιασμού είναι μία από τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης R3 Corda.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

Τηλεπικοινωνίες

Ζούμε σε έναν συνδεδεμένο κόσμο όπου οι τηλεπικοινωνίες είναι πολύ σημαντικές. Ρυθμίζει τον τρόπο σύνδεσης μέσω ασύρματων και ενσύρματων συνδέσεων. Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι όλα σωστά στις τηλεπικοινωνίες, όπου σημαντικοί παίκτες υφίστανται απώλειες λόγω κακής διαχείρισης, αναποτελεσματικότητας και άλλων ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού επικοινωνίας, του υλικού και των διακανονισμών.

Για να μην αναφέρουμε, η εξέλιξη των νέων ασύρματων τεχνολογιών κρατά τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών που τους απαιτεί να επενδύουν δισεκατομμύρια δολάρια κάθε μερικά χρόνια.

Το Corda μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μπορεί να παρέχει μια επεκτάσιμη, ασφαλή και αποτελεσματική πλατφόρμα για κοινή χρήση λογικής, δεδομένων και εγγραφών. Εξασφαλίζει επίσης καλύτερο εξορθολογισμό του KYC όπου θα είναι εύκολο για τις εταιρείες να ενσωματώνουν πελάτες και να βοηθούν στην ταχύτερη και ευκολότερη διευθέτηση. Επιπλέον, οι ατομικές ανταλλαγές καθιστούν τις συναλλαγές εύκολες και μη επικίνδυνες. Τέλος, ολόκληρη η χρήση του Corda μπορεί να μειώσει το κόστος και να βελτιώσει την επεκτασιμότητα.

Κατασκευή

Μία από τις ευρέως γνωστές περιπτώσεις χρήσης του Corda είναι στον κατασκευαστικό κλάδο, καθώς επηρεάζει το απόρρητο, τη ροή εργασίας και τις ιδιότητες ταυτότητας.

Η Corda θα είναι σε θέση να λύσει ορισμένα από τα βασικά προβλήματα στις κατασκευές, όπως το πώς οι συμβάσεις αναθέτουν πάντα την εργασία τους σε υπεργολαβίες, όπου οι υπεργολάβοι κάνουν επίσης το ίδιο και μεταβιβάζουν την εργασία τους σε άλλους εργολάβους – οδηγώντας σε μια αλυσίδα εργολάβων που δεν ξέρουν τι θέλει ο πραγματικός πελάτης. Για να μην αναφέρουμε, η διαδικασία οδηγεί επίσης σε κατανομή κερδών, η οποία σε αντάλλαγμα οδηγεί σε κακή ποιότητα εργασίας.

Με την Corda, οι εργολάβοι ή οι πελάτες μπορούν να μάθουν να μεταδίδουν πληροφορίες στην αλυσίδα και να τους επιτρέπουν να παρακολουθούν την εργασία των εργολάβων. Μπορούν να το λύσουν δημιουργώντας συμβάσεις και διασφαλίζοντας ότι συμφωνούν με τις θέσεις εργασίας και λαμβάνουν την πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Τα μέρη δεν θα μπορούν επίσης να κάνουν απάτες λόγω της σωστής διανομής δεδομένων.

Η απόκτηση πιστοποίησης blockchain στο Corda μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε μια προσοδοφόρα καριέρα. Ακολουθεί ένας οδηγός για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την πιστοποίηση R3 Corda.

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των κορυφαίων περιπτώσεων χρήσης Corda. Όπως μπορείτε να δείτε, η Corda μπορεί να προσφέρει πολλές θήκες χρήσης για διάφορες βιομηχανίες. Αυτό ανοίγει πολλές ευκαιρίες για τις βιομηχανίες και τους τομείς να αναπτυχθούν και να εξαλείψουν τυχόν υποκείμενα ζητήματα. Προφανώς, το μόνο blockchain δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα. Αλλά είναι μια καλή αρχή.

Κάθε αρχάριος που φιλοδοξεί να γίνει ειδικός σε blockchain και θέλει να μάθει περισσότερα για το Corda θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στο μάθημα ανάπτυξης Corda, καθώς προσφέρει μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση του οικοσυστήματος Corda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map