Κορυφαίες 12 έξυπνες περιπτώσεις χρήσης συμβολαίου

Εάν είστε νέοι στα έξυπνα συμβόλαια, ίσως να μην είστε σίγουροι για την ικανότητά του. Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να εξαλείψει όλες τις συγχύσεις σας κοινοποιώντας τις καλύτερες περιπτώσεις έξυπνης χρήσης συμβολαίου εκεί έξω.

Οι έξυπνες συμβάσεις είναι το αποτέλεσμα της εξέλιξης του blockchain. Με την εφεύρεση του blockchain μέσω bitcoin, ήταν σαφές ότι είναι ένας πρωτόγονος τύπος τεχνολογίας blockchain. Ωστόσο, εισήγαγε την ισχυρή έννοια της αποκέντρωσης και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση πολλών προβλημάτων σε διάφορες βιομηχανίες.

Με την πάροδο του χρόνου, το Ethereum κυκλοφόρησε από τους Gavin Wood και Vitalik Buterin το 2015. Ξεκίνησε τη δεύτερη γενιά τεχνολογίας blockchain, η οποία εισήγαγε νέες ιδέες και τεχνικές για το χειρισμό κατανεμημένων καθολικών. Μία από αυτές τις τεχνικές περιελάμβανε έξυπνα συμβόλαια που έφεραν αυτοματισμό σε ολόκληρο το δίκτυο blockchain.

Για να διευκολύνει τη διαδικασία σύνταξης έξυπνων συμβολαίων, εισήγαγε επίσης scripting. Μια τέτοια γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνταξη έξυπνων συμβολαίων στο Solidity. Άλλες γλώσσες έξυπνης σύμβασης επιτρέπουν επίσης στον προγραμματιστή να γράφει και να αναπτύσσει ένα έξυπνο συμβόλαιο. Ας ορίσουμε έξυπνες συμβάσεις για καλύτερη κατανόηση.

Εγγραφείτε τώρα:Δωρεάν μάθημα Blockchain

Περιπτώσεις χρήσης έξυπνων συμβάσεων: Τι είναι οι έξυπνες συμβάσεις; Πώς λειτουργούν?

Τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να οριστούν ως ένας ψηφιακός κώδικας χωρίς χαρτί που προσφέρει ένα σύνολο υποσχέσεων για προκαθορισμένους όρους στους οποίους έχουν συμφωνήσει τα μέρη.

Με απλά λόγια, τα μέρη μπορούν να ορίσουν μια συνθήκη που μπορεί να ξεκινήσει μια δράση ή μια σειρά ενεργειών όταν συναντηθούν.

Τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια συμφωνία ακινήτων. Και τα δύο μέρη (αγοραστής και πωλητής) μπορούν να δημιουργήσουν ένα έξυπνο συμβόλαιο που μπορεί να αυτοματοποιήσει τη συμφωνία μόλις ο αγοραστής πληρώσει την αξία της ιδιοκτησίας στον πωλητή. Για να συμβούν όλα αυτά, το κατάλυμα πρέπει πρώτα να ψηφιοποιηθεί με τεχνολογία blockchain. Μόλις γίνει, και τα δύο μέρη μπορούν να πραγματοποιήσουν τη συμφωνία τους χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια.

Αυτή η απλή ιδέα είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για την αυτοματοποίηση εργασιών ή ολόκληρου του δικτύου, όπως αποκεντρωμένες αυτόνομες οργανώσεις που χρησιμοποιούν ένα σύνολο έξυπνων συμβάσεων. Ωστόσο, αυτή η ιδέα δεν τελειώνει πάντα καλά. Η εκδήλωση DAO δεν τελείωσε καλά καθώς ένας χάκερ έκλεψε 50 εκατομμύρια δολάρια. Για να περιοριστεί το πρόβλημα, η αλυσίδα χωρίστηκε χρησιμοποιώντας ένα σκληρό πιρούνι.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι ένα έξυπνο συμβόλαιο; Ένας πλήρης οδηγός

Ποια είναι τα οφέλη των έξυπνων συμβάσεων?

Η επόμενη ενότητα μας ασχολείται με τα οφέλη των έξυπνων συμβολαίων. Μαθαίνοντας για τα οφέλη του, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσφορές έξυπνων συμβάσεων και επομένως να κατανοήσετε καλύτερα τις περιπτώσεις χρήσης έξυπνων συμβάσεων.


Τα βασικά οφέλη των έξυπνων συμβάσεων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Αυτονόμος

Το μεγαλύτερο όφελος των έξυπνων συμβάσεων είναι ο αυτοματισμός που προσφέρει. Με απλούς όρους, σημαίνει ότι είναι χωρίς διακοπές και κανένα τρίτο μέρος δεν μπορεί να κάνει αλλαγές στη συμφωνία και την απόφαση. Αυτός ο αυτοματισμός μπορεί να προχωρήσει πολύ, καθώς βοηθά τους οργανισμούς να αυτοματοποιήσουν ορισμένες πτυχές της επιχείρησής τους. Όχι μόνο αυτό, επιλύει ζητήματα σε ορισμένες διαδικασίες όπου η εμπιστοσύνη είναι ένα ζήτημα.

Ασφαλής

Μια άλλη πτυχή των έξυπνων συμβολαίων που τα καθιστά καταπληκτικά είναι η ασφάλειά τους. Επιτρέπει στις διαδικασίες να λειτουργούν με ασφαλή τρόπο. Η κρυπτογράφηση κάνει επίσης τα έξυπνα συμβόλαια να λειτουργούν όπως προορίζεται. Καθώς τα έξυπνα συμβόλαια εκτελούνται σε δίκτυα με αμετάβλητα δεδομένα, τα δεδομένα που δημιουργούνται από αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν με κανέναν τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι πληροφορίες διατηρούνται ασφαλείς.

Χωρίς διακοπή

Οι έξυπνες συμβάσεις είναι χωρίς διακοπές. Αυτό σημαίνει ότι μόλις ξεκινήσουν την εκτέλεση, δεν μπορούν να σταματήσουν ή να διακόψουν.

Απίστευτος

Όλο το σύστημα είναι απίστευτο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη εμπιστοσύνης σε άλλα μέρη. Ακούγεται αντιδιαισθητικό; Λοιπόν, με απλά λόγια, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εμπιστευόμαστε τα μέρη να πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή. Μια συναλλαγή ή μια συναλλαγή δεν απαιτεί εμπιστοσύνη ως αναπόσπαστο μέρος της. Καθώς τα έξυπνα συμβόλαια εκτελούνται σε αποκεντρωμένο δίκτυο, αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το δίκτυο είναι απίστευτο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βασικά στοιχεία του blockchain εδώ: Blockchain For Beginners: Οδηγός έναρξης.

Αποδοτική

Οι έξυπνες συμβάσεις καθιστούν τις συναλλαγές πιο οικονομικές. Αυτό γίνεται με την απομάκρυνση των διαμεσολαβητών από τη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, κάνει τις συναλλαγές πιο γρήγορες και αφαιρεί επίσης το κόστος που σχετίζεται με αυτήν.

Γρήγορη απόδοση

Τα αυτόνομα έξυπνα συμβόλαια εκτελέστηκαν πολύ πιο γρήγορα σε σύγκριση με την παλιομοδίτικη παραδοσιακή προσέγγιση. Δεδομένου ότι όλες οι παράμετροι έχουν ήδη καθοριστεί στα έξυπνα συμβόλαια, πρέπει να ταιριάζουν μόνο πριν ξεκινήσει η εκτέλεση.

Ακρίβεια και χωρίς σφάλματα

Τέλος, οι έξυπνες συμβάσεις είναι χωρίς σφάλματα και ακριβείς. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κωδικοποιηθούν σωστά, ώστε να εκτελούνται χωρίς σφάλματα. Για παράδειγμα, εάν υποβάλλετε τους φόρους σας, μπορείτε να κάνετε λάθη ενώ το κάνετε. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε μια έξυπνη σύμβαση για να το κάνετε για εσάς, τότε θα είναι μια προσέγγιση χωρίς σφάλματα.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Ποια είναι η καλύτερη περίπτωση χρήσης για έξυπνες συμβάσεις?

Στην πραγματικότητα, η περίπτωση έξυπνης χρήσης συμβάσεων μπορεί να διαφέρει από τομέα σε τομέα ανάλογα με το πού τις χρησιμοποιούν οι εταιρείες. Ας δούμε τι είναι αυτά –

έξυπνες περιπτώσεις χρήσης συμβολαίου

Ψηφιακή ταυτότητα

Μία από τις πιο προφανείς περιπτώσεις έξυπνης χρήσης συμβολαίου είναι η Ψηφιακή ταυτότητα. Η ατομική ταυτότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για αυτό το άτομο. Περιέχει φήμη, δεδομένα και ψηφιακά στοιχεία. Η ψηφιακή ταυτότητα, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες στο άτομο. Επίσης, η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία της ταυτότητας από αντισυμβαλλόμενους και να του επιτρέψει να τη μοιραστεί με εταιρείες που σκοπεύει.

Προς το παρόν, το Διαδίκτυο σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε πολλές υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα, χωρίς να γνωστοποιείτε την ταυτότητά σας με τις εταιρείες και συνδέονται με τη χαρτογράφηση της ταυτότητάς σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να βοηθήσουν τους αντισυμβαλλομένους να μάθουν για το άτομο χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική τους ταυτότητα ή να επαληθεύουν τις συναλλαγές. Αυτό το KYC χωρίς τριβή μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της διαλειτουργικότητας, της ανθεκτικότητας και της συμμόρφωσης – όλα με τη χρήση έξυπνων συμβάσεων.

Είστε περίεργοι για τις ψηφιακές ταυτότητες; Ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με την ψηφιακή ταυτότητα για να μάθετε πώς το blockchain και η επανάσταση σε αυτόν τον τομέα.

Υψηλά χρεόγραφα

Μια άλλη από τις χρήσιμες περιπτώσεις πραγματικής χρήσης έξυπνων συμβολαίων περιλαμβάνει κινητές αξίες. Με έξυπνα συμβόλαια, η διαχείριση του πίνακα κεφαλαιοποίησης μπορεί να απλοποιηθεί και να βελτιωθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες μεταξύ των μερών, συμπεριλαμβανομένων των αλυσίδων φύλαξης ασφαλείας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μερίσματα, αυτόματες πληρωμές, διαχείριση ευθύνης και διαχωρισμό μετοχών.

Επίσης, τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του λειτουργικού κινδύνου και να κάνουν την ροή εργασίας να ψηφιοποιηθεί.

Διασυνοριακές πληρωμές

Το Trade Finance μπορεί επίσης να φέρει επανάσταση με τη βοήθεια έξυπνων συμβάσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να βοηθήσει στις διεθνείς συναλλαγές μεταφοράς αγαθών και πληρωμών μέσω εμπορικής επιστολής.

Είναι σαφές ότι η χρήση έξυπνων συμβολαίων θα βελτιώσει τη ρευστότητα των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, σε αντάλλαγμα, βελτιώνοντας την οικονομική απόδοση των προμηθευτών, των αγοραστών και των ιδρυμάτων.

Για να λειτουργούν οι έξυπνες συμβάσεις στη χρηματοδότηση του εμπορίου, ιδίως στις διασυνοριακές πληρωμές και στο διεθνές εμπόριο, είναι απαραίτητο να βρεθεί ένα βιομηχανικό πρότυπο και να εφαρμοστεί ανάλογα.

Με τη σωστή ενσωμάτωση, σίγουρα μπορεί να λύσει νομικές επιπλοκές και προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο επίλυσης διαφορών μεταξύ των μερών.

Δάνεια και υποθήκες

Οι έξυπνες συμβάσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των στεγαστικών δανείων και των δανείων. Για να γίνει αυτό, μπορεί να συνδέσει τα μέρη και να διασφαλίσει ότι η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί με τρόπο χωρίς τριβές. Επιπλέον, παρέχει επίσης μια διαδικασία χωρίς σφάλματα. Για παράδειγμα, το έξυπνο συμβόλαιο που έχει συσταθεί για να χειριστεί μια υποθήκη μπορεί να το διαχειριστεί παρακολουθώντας τις πληρωμές και αποδεσμεύοντας το ακίνητο όταν εξοφληθεί ολόκληρο το δάνειο.

Ένα ακόμη όφελος από τη χρήση έξυπνων συμβολαίων σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες είναι η προβολή σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Αυτή η περίπτωση χρήσης εμπίπτει επίσης στις περιπτώσεις έξυπνης σύμβασης Ethereum.

Καταγραφή οικονομικών δεδομένων

Τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ σημαντικά για κάθε οργανισμό. Και, εδώ έρχονται τα έξυπνα συμβόλαια. Παρέχουν τον απαραίτητο τρόπο για την εγγραφή δεδομένων για μια πιο ακριβή και διαφανή συλλογή οικονομικών δεδομένων. Με έξυπνα συμβόλαια, είναι εύκολο να διαχειριστείτε την ομοιόμορφη καταγραφή δεδομένων σε έναν οργανισμό με αποτέλεσμα μειωμένο κόστος ελέγχου και αναφορά.

Τέλος, οδηγεί επίσης σε μειωμένο λογιστικό κόστος και καλύτερη διαλειτουργικότητα μεταξύ των παλαιών δικτύων και των κατανεμημένων δικτύων καθολικών.

Κυβέρνηση

Οι έξυπνες συμβάσεις βοηθούν στην αυτοματοποίηση. Εκεί μπορεί να βοηθήσει την κυβέρνηση να διαχειριστεί τις επιχειρήσεις. Μία από αυτές τις λειτουργίες περιλαμβάνει καταγραφή τίτλου γης όπου η κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει για να κάνει μεταβιβάσεις ακινήτων.

Η καταγραφή τίτλου γης απαιτεί από τα μέρη να μεταβιβάζουν ακίνητα με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια. Οι έξυπνες συμβάσεις μπορούν να το βοηθήσουν. Επίσης, η χρήση του θα μειώσει το κόστος ελέγχου και θα βελτιώσει επίσης τη διαφάνεια σε ολόκληρο το σύστημα.

Μια άλλη περίπτωση χρήσης για την κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών εκλογών, της ψηφιακής ταυτότητας που συζητήσαμε νωρίτερα και της ηλεκτρονικής κατάθεσης αρχείων.

Οι κυβερνήσεις μπορούν να διερευνήσουν πιο έξυπνες περιπτώσεις χρήσης συμβολαίου με βάση τις απαιτήσεις τους.

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο του blockchain στις κυβερνήσεις; Ανατρέξτε στον οδηγό μας για το blockchain για την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή!

Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι μια μεγάλη, έξυπνη περίπτωση χρήσης συμβολαίου blockchain. Με τη χρήση έξυπνων συμβάσεων, η αλυσίδα εφοδιασμού μπορεί να βελτιωθεί πολλαπλάσια. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση αντικειμένων εντός της αλυσίδας εφοδιασμού με πλήρη ορατότητα και διαφάνεια. Μια επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει αλυσίδες εφοδιασμού με έξυπνες συμβάσεις και να βελτιώσει την παρακολούθηση των αποθεμάτων της σε επίπεδο λεπτομερειών.

Βελτιώνει επίσης άλλες πτυχές της επιχείρησης, οι οποίες συνδέονται άμεσα με την αλυσίδα εφοδιασμού. Επιπλέον, η χρήση έξυπνων συμβολαίων σημαίνει επίσης μείωση της επαλήθευσης και βελτιωμένο εντοπισμό οδηγεί σε λιγότερες απάτες και κλοπές. Ωστόσο, για να λειτουργήσει, τα θεσμικά όργανα πρέπει να προσθέσουν επιπλέον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων, στην αλυσίδα εφοδιασμού τους. Επιπλέον, είναι ένα έξυπνο παράδειγμα εφαρμογής σύμβασης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η ασφάλιση ήταν ανέκαθεν μια από τις περισσότερες περιπτώσεις έξυπνων συμβολαίων. Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες από τις διαφορές συμβαίνουν στον ασφαλιστικό τομέα. Για παράδειγμα, ας πάρουμε για παράδειγμα την ασφάλιση αυτοκινήτων. Εδώ, τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διευθέτηση της ασφάλισης το συντομότερο δυνατό.

Για να γίνει αυτό, τα έξυπνα συμβόλαια πρέπει να χρησιμοποιούν πολλή τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του Internet-of-Things, για να διευκολυνθούν. Το έξυπνο συμβόλαιο θα διευκολύνει την πολιτική και θα διασφαλίσει ότι διαθέτει όλα τα κατάλληλα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών οδηγών και των αρχείων οδήγησης, με τη χρήση της τεχνολογίας. Εάν το έξυπνο συμβόλαιο έχει ρυθμιστεί με τη σωστή πολιτική, έγγραφα και τρόπους λήψης δεδομένων, μπορεί να εκτελεστεί αμέσως μετά το ατύχημα. Επίσης, η έξυπνη εκτέλεση συμβολαίου πραγματοποιείται μόνο με βάση τα συλλεγόμενα δεδομένα, τα οποία διασφαλίζουν ότι δεν γίνεται καμία απάτη στη διαδικασία.

Ο ασφαλιστικός τομέας μπορεί πραγματικά να εκμεταλλευτεί τα έξυπνα συμβόλαια και ως εκ τούτου είναι μια από τις καλύτερες περιπτώσεις έξυπνων συμβάσεων χρήσης εκεί έξω. Επιπλέον, είναι ένα έξυπνο παράδειγμα εφαρμογής σύμβασης.

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο του blockchain στην ασφάλιση; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το blockchain στην ασφάλιση αυτή τη στιγμή!

Κλινικές δοκιμές

Οι κλινικές δοκιμές μπορούν επίσης να βελτιωθούν με έξυπνα συμβόλαια, καθώς μπορούν να βελτιώσουν τη διοργανική ορατότητα. Μπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει την κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ ιδρυμάτων, χάρη στους υπολογισμούς αυτοματοποίησης και προστασίας της ιδιωτικής ζωής που μπορεί να κάνει. Αυτό είναι ένα από τα πραγματικά παραδείγματα έξυπνων συμβάσεων στον κόσμο.

Επιπλέον, τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αυτοματοποίηση των δοκιμών και την κοινή χρήση των πληροφοριών σε ολόκληρο τον κλάδο. Για να είμαστε ακριβείς, μπορεί να βοηθήσει στην ταυτότητα, την εξουσιοδότηση και τον έλεγχο ταυτότητας των δεδομένων.

Χρηματική εγγύηση

Η τελευταία περίπτωση χρήσης που πρόκειται να συζητήσουμε είναι escrow. Οι διαμεσολαβητές είναι η διαδικασία αποθήκευσης της αξίας μεταξύ των μερών όταν το συμβόλαιο εξακολουθεί να είναι ενεργό. Γι ‘αυτό, λαμβάνει η ενέργεια ο πληρωτής να αποδεσμεύσει τα χρήματα. Ωστόσο, στην περίπτωση έξυπνης χρήσης συμβολαίου, θα είναι δυνατή η αυτοματοποίηση του συνόλου, μόλις ο πάροχος υπηρεσιών υποβάλει το έργο του και το επικυρώσει.

Τα έξυπνα συμβόλαια μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα για πλατφόρμες, όπως Upwork ή άλλες πλατφόρμες freelancing, όπου διατηρείται το ποσό μεσεγγύησης της πλατφόρμας. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια για το σκοπό αυτό.

Αποθήκευση εγγραφών

Η βάση δεδομένων έξυπνων συμβολαίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή πληροφοριών και για την ψηφιοποίηση πραγματικών στοιχείων ενεργητικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια έξυπνη βάση δεδομένων για να αποθηκεύσετε τις εγγραφές και να τις ανανεώσετε και να τις αποδεσμεύσετε σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν αυτόματα. Αυτό είναι ένα από τα πραγματικά παραδείγματα έξυπνων συμβάσεων στον κόσμο.

Δραστηριότητες συναλλαγών

Μια άλλη περίπτωση χρήσης έξυπνων συμβάσεων στη χρηματοδότηση του εμπορίου είναι οι εμπορικές δραστηριότητες. Σε αυτήν την περίπτωση, ο μεσάζων ή ο μεσίτης αφαιρείται και η εργασία του αυτοματοποιείται με το έξυπνο συμβόλαιο. Αυτό καταργεί το επιπλέον κόστος που σχετίζεται με αυτά. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια για το σκοπό αυτό.

Διαβάστε για το πώς το Blockchain μπορεί να μεταμορφώσει την εμπορική χρηματοδότηση τώρα!

Σύστημα υποθηκών

Τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά στο σύστημα υποθηκών. Επιτρέπει την αυτοματοποίηση των υποθηκών και διευκολύνει τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και τον αγοραστή. Για να συμβούν όλα αυτά, τα έξυπνα συμβόλαια πρέπει να κωδικοποιηθούν σύμφωνα με τη σύμβαση υποθήκης. Μόλις ολοκληρωθεί, τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να τεθούν σε κίνηση και κάθε βήμα της διαδικασίας μπορεί να εκτελεστεί αυτόματα. Η όλη διαδικασία είναι γρήγορη, φθηνή και εύκολη. Αυτό είναι ένα από τα πραγματικά παραδείγματα έξυπνων συμβάσεων στον κόσμο.

Δείτε τις κορυφαίες 50 εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος του άρθρου περί έξυπνης χρήσης συμβολαίου. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι απαραίτητα για την οικονομία μας, καθώς μπορούν να παρέχουν τον απαραίτητο αυτοματισμό για αποκεντρωμένες πλατφόρμες. Τα έξυπνα συμβόλαια παρέχουν έναν μοναδικό τρόπο επίλυσης προβλημάτων, όπως μεσεγγύηση, κλινικές δοκιμές, ασφάλιση, κυβερνητικές διαδικασίες και ούτω καθεξής!

Όλες αυτές οι περιπτώσεις χρήσης εμπίπτουν επίσης στις περιπτώσεις έξυπνης σύμβασης Ethereum και στις περιπτώσεις έξυπνης σύμβασης blockchain. Έτσι, αν ψάχνετε για αυτά, τότε το άρθρο

Εξετάσαμε επίσης τις δυνατότητες των έξυπνων συμβολαίων, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις περιπτώσεις χρήσης έξυπνων συμβάσεων. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα έξυπνα συμβόλαια, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο δωρεάν μάθημα blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map