30 βασικές ερωτήσεις για το Blockchain Business

Με την εμφάνιση του blockchain, πολλές εταιρικές εταιρείες ελπίζουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία όσο μπορούν. Αλλά το να αποφασίσετε πώς, γιατί και πότε να το εφαρμόσετε είναι αρκετά δύσκολο να ξεκινήσετε. Προσφέρουμε αυτόν τον οδηγό που καλύπτει βασικές ερωτήσεις που πρέπει να ζητήσετε από την επιχείρηση blockchain για να σας βοηθήσει.

Για να εξελιχθούν και να επιμείνουν, οι επιχειρήσεις πρέπει να παρακολουθούν ενεργά τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Μια τέτοια τεχνολογία που πιστεύουμε ότι γίνεται mainstream είναι το blockchain. Ακόμα και τώρα, η ζήτηση για προσαρμογή είναι εξαιρετικά υψηλή.

Αυτό οδηγεί σε ένα μεγάλο ερώτημα, “Πρέπει να χρησιμοποιήσετε και το blockchain στην επιχείρησή σας;”

Εάν ναι, ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνετε πριν αποφασίσετε εάν το blockchain είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας; Στο σημερινό άρθρο, θα διερευνήσουμε και τα δύο. Αφού διαβάσει το άρθρο, οποιοσδήποτε αρχάριος θα είναι σε θέση να μετρήσει την τρέχουσα κατάσταση και να κάνει μια υπολογιζόμενη εικασία σχετικά με το εάν η επιχείρησή του / της πρέπει να υιοθετήσει blockchain ή όχι.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα Blockchain

Βασικές ερωτήσεις για το Blockchain Business

Πρέπει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις για την επιχείρηση blockchain πριν ξεκινήσετε να την εφαρμόζετε. Η δημιουργία ενός δικτύου blockchain είναι μια επικίνδυνη προσπάθεια. Για να δημιουργήσετε το blockchain, πρέπει να προσλάβετε τα καλύτερα τεχνικά μυαλά και να επενδύσετε σε μεγάλο βαθμό. Για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε μια ενημερωμένη απόφαση, πρέπει να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας σε κάθε βήμα.

Επιχειρηματικές ερωτήσεις Blockchain

Για να ξεκινήσετε, ρωτήστε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις.

 1. Μπορεί το blockchain να διαταράξει το επιχειρηματικό σας μοντέλο και θα πρέπει να κάνει προσαρμογές στην επιχειρηματική σας στρατηγική?
 2. Η εφαρμογή blockchain θα αυξήσει τη συνολική παραγωγικότητά σας; Εάν ναι, πώς?
 3. Πώς αποθηκεύονται τα δεδομένα στον οργανισμό σας; Υπάρχει ανάγκη μεταφοράς αυτών των δεδομένων σε blockchain?
 4. Εάν το κάνετε, τότε οι πληροφορίες θα είναι ασφαλείς και πιο προσιτές από πριν?
 5. Τι είδους περιπτώσεις χρήσης blockchain είναι συμβατές με την επιχείρησή σας?
 6. Ποιες οντότητες στην επιχείρησή σας έχουν δύναμη λήψης αποφάσεων χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε?
 7. Πώς θα επηρεαστεί η αγορά και “τι” αποφάσεις πρέπει να λάβουν αυτές οι οντότητες στην αγορά?
 8. Μπορεί το blockchain να προσφέρει την ευκαιρία να μειώσει το κόστος και να βελτιώσει την ικανοποίηση των καταναλωτών?

Διαβάστε επίσης:Πώς λειτουργεί το Blockchain?

Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις blockchain θα σας δώσουν ένα απαραίτητο θεμέλιο για το τι να περιμένετε στη συνέχεια. Συνολικά, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχει νόημα να εφαρμόσετε το blockchain εάν επιβραδύνει την επιχείρησή σας. Ακόμα κι αν το blockchain μπορεί να αλλάξει κάποια πτυχή της επιχείρησής σας, δεν πρέπει να επιλέξετε blockchain με κόστος παραγωγικότητας.

Το απόρρητο των δεδομένων είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Για να καταλάβετε εάν το blockchain μπορεί να σας βοηθήσει, δοκιμάστε να αξιολογήσετε όλες τις οντότητες με τις οποίες μοιράζεστε τις πληροφορίες σας. Τώρα, πρέπει να μάθετε εάν η διατήρηση δεδομένων στο blockchain θα σας βοηθήσει να αλληλεπιδράσετε με αυτές τις οντότητες με καλύτερο τρόπο ή όχι.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία Blockchain; Ανατρέξτε στον οδηγό ορισμού blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.


Ερωτήσεις ασφαλείας Blockchain

Πριν ξεκινήσετε να εφαρμόζετε την πρώτη σας λύση blockchain, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργεί η ασφάλεια blockchain και αν αρκεί για την επιχείρησή σας. Ξεκινήστε λοιπόν ρωτώντας αυτές τις ερωτήσεις ασφαλείας blockchain –

 1. Πόσο ασφαλής είναι η τεχνολογία blockchain?
 2. Μπορεί το blockchain να προσφέρει πραγματικά αμετάβλητο και διαφάνεια?
 3. Μπορούν οι συσκευές να παρακολουθούν διευθύνσεις IP στο δίκτυο?
 4. Ποιος θα έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες?
 5. Μπορεί η υποδομή blockchain να προσφέρει προστασία από εγκλήματα στον κυβερνοχώρο; Εάν ναι, πώς?
 6. Τι αφορά η ασφάλεια σχετικά με το blockchain και πώς να τα ξεπεράσουμε?
 7. Τι είδους κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί η τεχνολογία?
 8. Είναι αρκετοί οι αλγόριθμοι συναίνεσης για να προσφέρουν ένα πλήρως κατανεμημένο δίκτυο; Εάν ναι, ποιες είναι οι ανησυχίες ασφαλείας που σχετίζονται με αυτά?

Εγγραφείτε τώρα: Πιστοποιημένο μάθημα για θέματα ασφαλείας Blockchain

Ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία εφαρμογής Blockchain

Τώρα που έχετε θέσει στον εαυτό σας ορισμένες θεμελιώδεις ερωτήσεις, είναι πλέον καιρός να υποβάλετε ερωτήσεις για να καταλάβετε πώς πρέπει να εφαρμοστεί το δίκτυό σας. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες ερωτήσεις σχετικά με το blockchain που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο blockchain.

Αυτές οι ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τα τελικά σημεία της επιχείρησής σας και να μάθετε τον αντίκτυπο του blockchain σε αυτά. Ίσως διευθύνετε μια επιχείρηση βιβλίων, αλλά ο αγοραστής και ο πωλητής θα μπορούν να βελτιώσουν την τρέχουσα επιχειρηματική τους εμπειρία; Εάν ναι, πώς?

Από τώρα, ίσως έχετε ήδη καταλάβει πόσο ζωτικής σημασίας είναι οι οντότητες στην επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα, η δουλειά του blockchain είναι να διευκολύνει τη ζωή όλων άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένων με την επιχείρησή σας.

Έχουν ως εξής –

 1. Το blockchain θα εξαλείψει τους μεσάζοντες; Εάν ναι, πόσο αποτελεσματικά?
 2. Χρειάζεστε συμμετοχή τρίτου μέρους για να εκτελέσετε επιτυχώς το blockchain σας; Εάν ναι, πόση εμπλοκή χρειάζονται?
 3. Χρειάζεστε τόσο φυσική όσο και ψηφιακή εξάρτηση στοιχείων για να λειτουργεί το blockchain?
 4. Πώς μπορούν να επικυρωθούν οι πληροφορίες μέσω του συστήματος?
 5. Πώς θα λειτουργήσει η ροή πληροφοριών; Βασικά, ποιος θα το πάρει πρώτα?
 6. Θα πρέπει να τηρηθούν κανόνες; Εάν ναι, ποιοι θα είναι αυτοί οι κανόνες?
 7. Ποια πλατφόρμα πρέπει να χρησιμοποιείτε και ποια πρότυπα πρέπει να ακολουθήσετε?
 8. Θέλετε να εφαρμόσετε την πλατφόρμα σας σε ένα ιδιωτικό blockchain?
 9. Τι είδους υποστήριξη ή υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για εταιρικές εταιρείες, συγκεκριμένα?
 10. Ποια υποδομή είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ως βάση της λύσης υλοποίησης blockchain?
 11. Τι είδους εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές σας για την ταχύτερη υλοποίηση του έργου?
 12. Ποιες είναι οι βασικές απαιτήσεις blockchain για τις επιχειρήσεις?
 13. Χρειάζεστε ένα σύστημα διαχείρισης ταυτότητας ή συστήματα ελέγχου ταυτότητας?
 14. Πώς μπορείτε να το διαχειριστείτε ή να το διαχειριστείτε, διατηρώντας την κατανεμημένη φύση?

Με όλες τις παραπάνω ερωτήσεις, μπορείτε τώρα να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.

Η απόκτηση στρατηγικής υλοποίησης επιχειρήσεων blockchain είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας blockchain. Ρίξτε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό μας σχετικά με τη στρατηγική υλοποίησης blockchain για εταιρικά πλαίσια τώρα!

Τελική σημείωση

Μόλις κάνετε στον εαυτό σας όλες τις παραπάνω ερωτήσεις για τη διαδικασία υλοποίησης της επιχείρησης blockchain, μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το αν το χρειάζεστε πραγματικά ή όχι. Και αν το χρειάζεστε, τότε γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργεί το δίκτυο και ποια θα πρέπει να είναι η στρατηγική σας.

Οι επιχειρηματικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με κατάλληλη έρευνα. Και, όταν πρόκειται για το blockchain, η ερευνητική προσπάθεια θα πρέπει να τριπλασιαστεί τουλάχιστον. Ένας καλύτερος τρόπος να το ακολουθήσετε είναι να γίνετε εμπειρογνώμονας blockchain και να το αξιολογήσετε μόνοι σας. Η δημιουργία μιας εσωτερικής ομάδας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να λάβετε μια πολύ καλύτερη απόφαση και να σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από το blockchain.

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ειδικός σε blockchain, σας προτείνουμε να ελέγξετε το πιστοποιημένο επαγγελματικό μάθημα blockchain για επιχειρήσεις. Ξεκινήστε το ταξίδι σας blockchain τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map