50+ κορυφαία έργα DeFi το 2020 και πέρα

Ψάχνετε για έργα Defi; Εάν το κάνετε, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) ήταν η συζήτηση της πόλης για τον τελευταίο χρόνο περίπου. Έχει αναπτυχθεί γρήγορα όπου μπορείτε, πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις επενδύουν στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος χρηματοδότησης με blockchain. Η DeFi έχει παρουσία σε αποκεντρωμένες ανταλλαγές, δίκτυα πληρωμών, βασική ανάπτυξη υποδομών, κινητήρες επενδύσεων, σταθερά νομίσματα και πολλά άλλα! Εν ολίγοις, το αποκεντρωμένο οικοσύστημα χρηματοδότησης πολλαπλασιάζεται.

Αυτά τα έργα εμπίπτουν επίσης στην κατηγορία «κορυφαία αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά έργα» και «κορυφαίες αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές εφαρμογές». 

Το άρθρο στοχεύει να απαριθμήσει τα καλύτερα έργα DeFi εκεί έξω. Μεταξύ των έργων DeFi, θα αναφέρουμε επίσης τα έργα Ethereum DeFi. Επομένως, χωρίς καθυστέρηση, ας παραθέσουμε τα κορυφαία έργα εφαρμογών DeFi παρακάτω.

Εγγραφείτε τώρα: Εισαγωγή στο μάθημα DeFi


50+ κορυφαία έργα DeFi

Πληρωμές

OmiseGO: Το OmiseGo προσφέρει άμεσες συναλλαγές peer-to-peer που επιτρέπουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να πραγματοποιούν συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να λειτουργήσει παγκοσμίως σε κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, γεωγραφικές περιοχές και εφαρμογές.

Πρωτόκολλο μελανιού: Το Ink Protocol είναι μια άλλη αξιόπιστη συναλλαγή peer-to-peer σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Λειτουργεί με το διακριτικό XNK και προσφέρει επίσης επιλογές escrow. Εν ολίγοις, είναι μια αποκεντρωμένη αγορά.

Groundhog: Το Groundhog σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συνδρομή με βάση την κρυπτογράφηση. Με απλά λόγια, επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες πληρωμές στο Ethereum. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε DAI, ETH ή ERC-20 Token.

Αίτημα δικτύου: Το Request Network προσφέρει ένα ανοιχτό δίκτυο για αιτήματα συναλλαγών. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα και εφαρμογές που χρησιμοποιούν IPFS και Ethereum.

Σταθερά νομίσματα

Δολάριο Δίδυμων: Το Δολάριο Gemini υποστηρίζεται στο δολάριο ΗΠΑ με αναλογία 1: 1. Εκδίδεται από την Gemini Trust Company LLC. Βοηθά σε όλες τις περιπτώσεις χρήσης κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων, δανεισμού, δαπανών και άλλων.

Αποθεματικό: Ένα άλλο σταθερό νόμισμα που προσφέρει σταθερό αποκεντρωμένο νόμισμα. Προσφέρει τρεις τύπους περιουσιακών στοιχείων για καλύτερα αποκεντρωμένο νόμισμα, όπως αποθεματικό stablecoin, εξασφαλίσεις και διακριτικά μετοχών.

Ντα: Το Dai είναι συνδεδεμένο έναντι του USD. Χρησιμοποιεί το δίκτυο Ethereum και το σύστημα MakerDAO διέπει το Dai.

TrueUSD: Το TrueUSD είναι το πρώτο ελεγχόμενο stablecoin που υποστηρίζεται έναντι του δολαρίου ΗΠΑ στο 1: 1. Επιπλέον, προσφέρει εύκολη εξαργύρωση, διαφάνεια, ρευστό, ηθικό και ούτω καθεξής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα stablecoins; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τα stablecoin τώρα!

Υποδομή

0x: Το 0x προσφέρει μια αποκεντρωμένη υποδομή που προσφέρει ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από ομοτίμους.

Εγκαθιστώ: Είναι ένα διαδικτυακό λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο για αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Εκμεταλλεύεται τα πρωτόκολλα DeFi. 

Σύνδεση: Ζυγίζει το Ethereum με τη βοήθεια κρατικών καναλιών. Είναι μια υποδομή μικροπληρωμών P2P. Είναι επίσης ανοιχτού κώδικα.

OxCert: Το OxCert είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους προγραμματιστές να διαχειρίζονται, να δημιουργούν και να ανταλλάσσουν ψηφιακά στοιχεία (ERC-721). Λειτουργεί επίσης με τα διακριτικά τιμών ERC-20. Προσφέρει ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για την κατασκευή κλιμακούμενου και ασφαλούς dApps.

Διαβάστε επίσης: Blockchain in Trade Finance – Παρουσίαση Power Point

Επένδυση

Σειρά: Το TokenSet επιτρέπει στους επενδυτές να διαχειρίζονται την κρυπτογράφηση της επένδυσής τους σε μία πλατφόρμα. Προσφέρει στρατηγικές διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο, ο έμπορος μπορεί να εξοικονομήσει προσπάθεια και χρόνο, να διατηρήσει τον έλεγχο και να χρησιμοποιήσει αποδεδειγμένες στρατηγικές.

Λιμάνι: Το Harbour είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις επενδυτικές σας συνδρομές και να τις αυτοματοποιήσετε. Επιτρέπει επίσης στον επενδυτή να κάνει σωστή διαχείριση των επενδυτών.

Προμηνύω: Το Betoken είναι ένα πρωτόκολλο διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που βασίζεται στο πλήθος που σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε την επένδυσή σας. Επιπλέον, τα βασικά χαρακτηριστικά του, όπως η ενεργή διαχείριση, η ιδιοκτησία χρηστών, η διαχείριση χρηστών, η πλήρης εξασφάλιση και χωρίς χρεώσεις.

Δίκτυο Polymath: Τα διακριτικά Polymath Network προσφέρουν την υποδομή για τη δημιουργία, διαχείριση και έκδοση ψηφιακών τίτλων.

Ρευστότητα και ανταλλαγές

Απενεργοποίηση: Το πρωτόκολλο Unisawp αυτοματοποιεί την ανταλλαγή διακριτικών Ethereum. Το βασικό χαρακτηριστικό του περιλαμβάνει ένα τυποποιημένο μοντέλο, μια διεπαφή ανοιχτού κώδικα front-end και μια δωρεάν πλατφόρμα για χρήση.

Μάρμαρο: Το Marble προσφέρει δανεισμό στο Ethereum. 

ΙΔΕΞ: Το IDEX είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγής διακριτικών Ethereum που προσφέρει συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο στο blockchain.

Airswap: Το Airswap προσφέρει συναλλαγές peer-to-peer στο δίκτυο Ethereum. Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση με βασικά χαρακτηριστικά, όπως χωρίς χρεώσεις, χωρίς καταθέσεις, χωρίς εγγραφές, ασφαλές, διαισθητικό και υγρό.

Διαβάστε περισσότερα: Blockchain for Trade Finance- Μια καλύτερη εμπειρία χρηματοδότησης του εμπορίου?

Παράγωγα

bZx: Το bZx είναι ένα ανοιχτό χρηματοδοτικό πρωτόκολλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εφαρμογών για την ενδυνάμωση εμπόρων, δανειστών και δανειστών. Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν παθητικό εισόδημα, ελάχιστο κίνδυνο και χαμηλότερες χρεώσεις.

Πρωτόκολλο ΑΓΟΡΑΣ: Το MARKET Protocol επιτρέπει στον χρήστη να ανταλλάσσει παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία, κρυπτονομίσματα και χρηματιστήρια.

Μεταβλητή: Το VariabL προσφέρει παράγωγα στο Ethereum με έναν αξιόπιστο, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

dYdX: Είναι μια παραδοσιακή πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων ανοιχτού κώδικα.

KYC

ανθίζω: Δημιουργήστε μια επαναχρησιμοποιήσιμη ψηφιακή ταυτότητα που είναι ασφαλής, αξιόπιστη και καθολική.

Αστικός: Το Civic είναι μια ασφαλής λύση ταυτότητας όπου άτομα και επιχειρήσεις μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για την προστασία και τον έλεγχο των ταυτοτήτων τους. Είναι μια ασφαλής πλατφόρμα ταυτότητας και προσφέρει επαναχρησιμοποιήσιμο KYC.

SelfKey: Το SelfKey επιτρέπει στο χρήστη να κάνει τη διαδικασία KYC μία φορά και να το αποθηκεύσει στο πορτοφόλι του. Οι πληροφορίες KYC μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ως ψηφιακή ταυτότητά σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ψηφιακή ταυτότητα. 

Σοβρίν: Το Sovrin είναι μια ακόμη πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται την ψηφιακή τους ταυτότητα στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αυτόνομη ταυτότητα.

Αγορά

Gitcoin: Το GitCoin επιτρέπει στους προγραμματιστές να κάνουν crowdfunding για έργα λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Είναι ένα οικοσύστημα για 

Δίκτυο Bounties: Το Bounties Network βοηθά τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν έργα στο δίκτυο Ethereum. Οι συμμετέχοντες μπορούν στη συνέχεια να συνεισφέρουν και στη συνέχεια να πληρώνονται μέσω του δικτύου. 

Προέλευση: Το Origin αποσκοπεί στη δημιουργία αποκεντρωμένων αγορών.

TruSet: Το TruSet επιτρέπει στους συμμετέχοντες μιας κοινότητας να συλλέγουν, να μοιράζονται, να επικυρώνουν δεδομένα αναφοράς κρίσιμης σημασίας για τις επιχειρήσεις. Βασίζεται στο blockchain Ethereum.

Δανεισμός και πίστωση

ETHLend: Το ETHLend είναι μια πλατφόρμα προσγείωσης που έχει δημιουργηθεί πάνω από το δίκτυο Ethereum. Ο χρήστης μπορεί να λάβει δάνεια και επίσης να ορίσει τους όρους αιτήματος δανείου. Μόλις εξασφαλιστεί το δάνειο, τότε θα λάβετε τα χρήματα. Έρχεται με χαμηλές χρεώσεις, ετήσια διάρκεια δανείου από 1 έως 12 μήνες και ελάχιστο ετήσιο επιτόκιο 3%. 

ΑΛΑΣ: Το SALT είναι μια άλλη δημοφιλής πλατφόρμα δανεισμού που παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη, πορτοφόλια ασφάλειας, υγεία δανείων και άλλα. Επιπλέον, προσφέρει δάνεια που υποστηρίζονται από XRP, Dash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Pax Gold, Crypto, Ether και Bitcoin.

Σύνθετη χρηματοδότηση: Είναι ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα που βασίζεται σε αλγόριθμο για αποτελεσματικές αγορές χρήματος με βάση το Ethereum. 

ΝΟΥΟ: Το NUO επιτρέπει έναν μη στερητικό τρόπο δανεισμού και δανεισμού κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να δανειστείτε με Leverage, δανεισμό & κερδίζω τόκο. Επιπλέον, μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πολλά στοιχεία, προσαρμόσιμο, εξασφαλισμένο, έξυπνο λογαριασμό, Meta Tx, Instant.

Αγορά προβλέψεων

Μπόντι: Το Bodhi είναι μια αποκεντρωμένη λύση αγοράς προβλέψεων. Προσφέρει εφαρμογές επιφάνειας εργασίας για Windows, Mac και Linux. Έρχεται επίσης με μια διαδικτυακή έκδοση.

Μαντεύω: Το Augur είναι μια πλατφόρμα στοιχημάτων χωρίς όρια. Κυκλοφορούν τη νέα τους εφαρμογή που δεν έχει όρια, στοιχήματα DAI / USD, καθολική πρόσβαση και συζήτηση για την κοινότητα.

Γνώση: Η Γνώση προσφέρει έναν νέο μηχανισμό αγοράς που πιστεύει σε ένα αναδιανεμημένο μέλλον. Επιπλέον, βοηθά στη διανομή κινήτρων, περιουσιακών στοιχείων, ιδεών και πληροφοριών.

Βέλο: Το Veil είναι μια αγορά πρόβλεψης που προσφέρει προβλέψεις peer-to-peer. Στην πραγματικότητα, είναι χτισμένο πάνω από ανοιχτά πρωτόκολλα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας αγορές προβλέψεων.

Πορτοφόλια

MetaMask: Το MetaMask είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι Ethereum που τρέχει στο πρόγραμμα περιήγησης. Είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο Ethereum και dApps που εκτελούνται στο πρόγραμμα περιήγησης.

Αργεντίνος: Το Argent είναι ένα μοντέρνο πορτοφόλι που είναι διαθέσιμο στο AppStore και στο GooglePay. Επιπλέον, σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μάρκες ERC-20 και να αλληλεπιδράτε με αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Αξιοπιστία: Η Trustology προσφέρει έναν προσαρμοσμένο τρόπο αποθήκευσης κρυπτογραφικών στοιχείων.

Zerion: Το Zerion προσφέρει μια απλή διεπαφή για πρόσβαση σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Επιτρέπει στους χρήστες να επενδύουν, να δανείζονται και να κερδίζουν τόκους σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Nexus Mutual: Το Nexus Material προσφέρει ασφάλεια για αποτυχία έξυπνης σύμβασης. Επιπλέον, είναι μια λύση που βασίζεται σε blockchain. Ο χρήστης πρέπει να πάρει μια προσφορά για να αγοράσει την έξυπνη κάλυψη συμβολαίου.

Etherisc: Το Etherisc είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο ασφάλισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους προγραμματιστές να κατασκευάζουν ασφαλιστικά προϊόντα. 

iXledger: Η πλατφόρμα προσφέρει πρωτοποριακή ασφαλιστική πλατφόρμα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain.

VouchForMe: Το VouchForMe χρησιμοποιεί την ισχύ του κοινωνικού δικτύου για τη μείωση του κόστους ασφάλισης. Στην πραγματικότητα, ο χρήστης που αναλαμβάνει ασφάλιση μπορεί να συλλέξει κουπόνια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μειώσει το κόστος ασφαλίστρου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εφαρμογές DeFi; Δείτε περισσότερα από τον οδηγό Αποκεντρωμένων Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών τώρα!

συμπέρασμα

Για αρχάριους που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στο DeFi ή θέλουν να μάθουν να αναπτύσσουν αυτά τα έργα DeFi, προτείνουμε την αποκεντρωμένη πορεία χρηματοδότησης. Ξεκινήστε το ταξίδι σας blockchain τώρα!

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των 50+ Top DeFi έργων μας. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτούς; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me