Bitcoin εναντίον Blockchain – Εξηγούνται διαφορές

Η ακόλουθη συζήτηση στοχεύει να βασιστεί σε αυτήν τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ Bitcoin έναντι Blockchain και να εξηγήσει πώς ταιριάζουν τέλεια στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων γνώρισε σημαντική ώθηση τα τελευταία χρόνια, που ενισχύεται από την αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιακό μετασχηματισμό. Με την αυξανόμενη χρήση των κρυπτονομισμάτων ως κρίσιμων πόρων για τη δημιουργία χρημάτων, υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις των κρυπτονομισμάτων. Μία από τις εξέχουσες συζητήσεις που εμφανίζονται στην περίπτωση οποιωνδήποτε συζητήσεων σχετικά με τα κρυπτονομίσματα αναφέρεται στις διαφορές Bitcoin έναντι Blockchain.

Αν και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τις λειτουργίες τόσο του blockchain όσο και του Bitcoin, υπάρχει σημαντική σύγχυση όσον αφορά και τους δύο όρους. Εδώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το blockchain είναι μια τεχνολογία. Από την άλλη πλευρά, το Bitcoin είναι το πρώτο παράδειγμα επιτυχούς εφαρμογής της τεχνολογίας blockchain.

Για να ξεκινήσετε μια συζήτηση σχετικά με τη διαφορά μεταξύ Bitcoin και Blockchain, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε και τους δύο όρους με βάση τα συμφραζόμενα. Ας ξεκινήσουμε με την ίδια την τεχνολογία, το Blockchain!

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα βασικών στοιχείων Blockchain


Blockchain

Το Blockchain είναι βασικά μια ψηφιακή πύλη πληρωμής ή συναλλαγής που επιτρέπει την καταγραφή συναλλαγών μεταξύ δύο μερών. Λειτουργεί ως τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού που υποστηρίζει πολλαπλά μέρη σε συναλλαγές, μοιράζοντας πολύτιμα δεδομένα και συγκεντρώνοντας τους πόρους τους με μεγαλύτερη ασφάλεια και ασφάλεια απόδειξης παραβίασης. Ενώ πολλοί άνθρωποι θεωρούν τη σχέση Bitcoin εναντίον Blockchain αρκετά σοβαρά, το τελευταίο είχε αρχικά αντιληφθεί το 1991.

Η βασική δομή του blockchain είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τις διαφορετικές λειτουργίες του, αυξάνοντας παράλληλα τη δυσκολία κατανόησης και ενδεχομένως τη ρύθμιση εφαρμογών blockchain. Τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία στον αποκεντρωμένο σχεδιασμό του blockchain περιλαμβάνουν μπλοκ, κόμβους και ανθρακωρύχους και είναι απαραίτητα για το blockchain να λειτουργεί τέλεια. Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι πρέπει να συνεισφέρει καθένα από αυτά τα στοιχεία στη λειτουργικότητα του blockchain.

Τα μπλοκ είναι το πιο θεμελιώδες μέρος του blockchain καθώς κάθε αλυσίδα αποτελείται από μπλοκ που περιέχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με μια συναλλαγή. Κάθε μπλοκ διαθέτει ένα μοναδικό κατακερματισμό και μη αποθηκευμένο γραμμικά, καθώς και με μια χρονική σήμανση στο τέλος του blockchain. Η αύξηση του μεγέθους της αλυσίδας δημιουργεί δυσκολίες για την επαναφορά, τον χειρισμό ή τη διακοπή της αλυσίδας.

Οι κόμβοι αποτελούν εξέχοντα παράγοντα για την αποκέντρωση με το blockchain. Οι κόμβοι διασφαλίζουν ότι ένας συγκεκριμένος οργανισμός δεν μπορεί να ελέγξει την ιδιοκτησία του blockchain. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να διασφαλίσουν τη διατήρηση της ακεραιότητας στο blockchain παράλληλα να αποτρέψουν παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής μέσω μη συστηματικών ή συστηματικών ανταλλαγών πληροφοριών.

Οι ανθρακωρύχοι είναι τα άτομα που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία πολλαπλών μπλοκ με την επίλυση σύνθετων μαθηματικών προβλημάτων. Η δομή του περιβάλλοντος περιβάλλοντος σε ένα blockchain έχει εμφανή επίδραση στην πολυπλοκότητα των εργασιών που απαιτούνται για τη δημιουργία πολλαπλών μπλοκ.

Εάν είστε αρχάριος, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε την καριέρα σας με αυτόν τον οδηγό Blockchain for Beginners.

Ορισμός με βάση τα συμφραζόμενα του Blockchain

Μπορείτε να παρατηρήσετε πώς ο ορισμός του blockchain με βάση τα συμφραζόμενα παρέχει συγκεκριμένες διευκρινίσεις σχετικά με τη διαφορά μεταξύ Bitcoin και Blockchain. Θεωρείται γενικά ως μια σειρά με χρονική σήμανση αμετάβλητων αρχείων δεδομένων υπό τη διαχείριση μιας σειράς υπολογιστών, οι οποίοι δεν ανήκουν σε μία οντότητα. Οι πιστοποιήσεις Blockchain θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το πλαίσιο πίσω από αυτήν την τεχνολογία.

Όλα τα μπλοκ είναι πολύ ασφαλή παράλληλα προσφέρουν καλύτερη ενοποίηση μεταξύ τους, αξιοποιώντας κρυπτογραφικές διαδικασίες. Λοιπόν, τι ακριβώς είναι μοναδικό για το blockchain; Πρώτα απ ‘όλα, το blockchain δεν επιβάλλει ανησυχία σχετικά με την πίεση μιας κεντρικής αρχής. Στην πραγματικότητα, το blockchain παρουσιάζει το τέλειο παράδειγμα ενός εκδημοκρατισμένου συστήματος συναλλαγών.

Το πιο σημαντικό από όλα, η αμετάβλητη και κοινή φύση του καθολικού επιτρέπει καλύτερη διαφάνεια και ορατότητα των πληροφοριών του. Όλες οι λύσεις στο blockchain χαρακτηρίζονται με καλύτερη διαφάνεια και σαφήνεια παράλληλα με τις υποκείμενες υποχρεώσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών για τυχόν τροποποιήσεις στην αλυσίδα. Επιπλέον, το blockchain παρέχει μια σημαντική λειτουργικότητα μηδενικού κόστους συναλλαγής. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί τύποι τεχνολογίας blockchain σε αντίθεση με το Bitcoin.

Ελέγξτε επίσης: Παρουσίαση βασικών στοιχείων Blockchain

Bitcoin

Αφού εξετάσουμε τον ορισμό του blockchain, ας ρίξουμε μια ματιά στον άλλο παίκτη στο Bitcoin εναντίον του Blockchain. Το Bitcoin είναι βασικά ένα από τα πρώτα κρυπτονομίσματα που αξιοποίησαν την τεχνολογία blockchain για να προσφέρουν peer-to-peer πληρωμές. Το Bitcoin είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικά χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών σε σύγκριση με τις γνωστές πύλες πληρωμής, αξιοποιώντας ένα αποκεντρωμένο δίκτυο.

Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν ένα πορτοφόλι ή λογισμικό Bitcoin για αποστολή, λήψη και αποθήκευση χρημάτων με εξαιρετικά επίπεδα ασφάλειας. Οποιοσδήποτε μπορεί να κατεβάσει το πορτοφόλι Bitcoin ή το λογισμικό στο τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή συσκευή ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Δεύτερον, οι χρήστες πρέπει να κερδίσουν Bitcoin, πραγματοποιώντας συναλλαγές, ζητώντας από πελάτες πελάτες για πληρωμές Bitcoin ή παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια με βάση το Bitcoin.

Η έννοια του Bitcoin έχει πλέον εξελιχθεί σε ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας που μπορούν να αναμορφώσουν την οικονομία μας. Ακολουθεί ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τις λιανικές και χονδρικές CBDC.

Πώς διαφέρει το Bitcoin από τα νομίσματα Fiat?

Το πιο εντυπωσιακό σημείο για το Bitcoin είναι το γεγονός ότι δεν είναι παρόμοιο με τα νομίσματα που βρίσκονται υπό τη διακυβέρνηση ενός κεντρικού τραπεζικού συστήματος. Τα bitcoin δεν διαθέτουν φυσική αποθήκευση σε καμία πλατφόρμα και μπορούν να αξιοποιήσουν μαθηματικούς αλγόριθμους για την προστασία μιας σειράς αριθμών που βρίσκονται σε δημόσιο και ιδιωτικό κλειδί.

Με την πιο βασική έννοια, το δημόσιο κλειδί είναι ίδιο με τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού και το ιδιωτικό κλειδί είναι η καρφίτσα ATM του πελάτη. Είναι δυνατόν να χωρίσετε ένα Bitcoin σε 8 δεκαδικά ψηφία και η μικρότερη μονάδα αναφέρεται ως Satoshi. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που υποστηρίζει το Bitcoin στη διαφορά μεταξύ Bitcoin και Blockchain είναι η απλότητα των συναλλαγών Bitcoin.

Σχεδόν κάθε ενδιαφερόμενο άτομο μπορεί να κατανοήσει τις συναλλαγές Bitcoin με το σωστό ποσό ενδιαφέροντος. Στην πραγματικότητα, το Bitcoin παρουσιάζει μια καλύτερη και βολική προσέγγιση για την πραγματοποίηση ή τη λήψη πληρωμών. Απλώς δημιουργήστε το πορτοφόλι σας σε μια πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin, ακολουθούμενο από τον καθορισμό της διεύθυνσής του σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος.

Πολλοί έμποροι λιανικής έχουν ήδη αποσαφηνίσει αμφιβολίες σχετικά με το Bitcoin έναντι του Blockchain, με ορισμένους ακόμη να αμφιβάλλουν για τη νομιμότητα των Bitcoin. Τα Bitcoins προφανώς απαιτούν μια συνδυασμένη προσέγγιση για την αναθεώρηση των τραπεζικών κανονισμών, των πολιτικών απορρήτου και της τεχνολογικής καινοτομίας. Ωστόσο, αρκεί να έχετε το κατάλληλο τοπικό υλικό για την αποθήκευση Bitcoin, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια των Bitcoin σας. Έτσι, τα Bitcoins έρχονται επίσης με τη διασφάλιση της ασφάλειας για τα οικονομικά σας που είναι αποθηκευμένα σε Bitcoins.

Αν είστε περίεργοι για το Bitcoin και το Blockchain, ακολουθεί ένα δωρεάν μάθημα blockchain που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το πλαίσιο πίσω από τους δύο αυτούς όρους.

Διαφοροποίηση μεταξύ Blockchain και Bitcoin

Τώρα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η σχέση μεταξύ Bitcoin και Blockchain είναι αυτή της εφαρμογής και της τεχνολογίας. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι μπορούν συνήθως να συγχέουν το blockchain με το Bitcoin. Ο κύριος λόγος για μια τέτοια σύγχυση είναι το γεγονός ότι το Bitcoin ήταν η πρώτη κοινώς γνωστή εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain. Επομένως, κατάφερε να στρέψει την αντίληψη των ανθρώπων να πιστέψει ότι το Bitcoin είναι η βάση όλων των τεχνολογιών blockchain.

Από την άλλη πλευρά, τα μεγαλύτερα οφέλη του blockchain έχουν αναγνωριστεί τα τελευταία χρόνια. Το Blockchain βελτίωσε αργά τις δυνατότητές του για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων των επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους. Ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορές μεταξύ του blockchain και του Bitcoin για να λάβουμε βαθύτερες πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις τους.

Τι είναι τα Bitcoin και το Blockchain?

Ας αρχίσουμε να εστιάζουμε στη διαφορά Bitcoin έναντι Blockchain λαμβάνοντας υπόψη τους ορισμούς. Το Blockchain είναι μια τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού για την καταγραφή συναλλαγών μεταξύ δύο μερών με καλύτερη απόδοση. Από την άλλη πλευρά, το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο. Προς το παρόν, μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 4000 εναλλακτικές παραλλαγές Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων σε κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν κεντρικές τράπεζες ή διαχειριστικές αρχές για τα Bitcoins, επιτρέποντας έτσι συναλλαγές μεταξύ χρηστών σε ένα δίκτυο Bitcoin peer-to-peer χωρίς καμία απαίτηση διαμεσολαβητών. Το Blockchain είναι η βασική τεχνολογία για κάθε εναλλακτική λύση κρυπτογράφησης. Ωστόσο, το blockchain δεν περιορίζεται μόνο στο Bitcoin ή σε οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση. Το Blockchain μπορεί να βρει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε διαφορετικούς τομείς.

Διαβάστε περισσότερα: Blockchain vs Bitcoin: Είναι διαφορετικά?

Πιθανές εφαρμογές

Ο επόμενος σημαντικός δείκτης για τη διαφοροποίηση του Bitcoin έναντι του Blockchain αναφέρεται στις πιθανές εφαρμογές τους. Η προέλευση του blockchain αντικατοπτρίζει την ανάγκη για μια τεχνολογία για τη διευκόλυνση ενός χαμηλού κόστους, ασφαλούς και ασφαλούς περιβάλλοντος που θα επιτρέπει συναλλαγές peer-to-peer. Στοχεύει στη μείωση της συμμετοχής περιττών μεσαζόντων.

Επιπλέον, το blockchain είναι κατάλληλο για αξιόπιστη αποθήκευση δεδομένων και πρόσβαση λόγω της ταυτότητάς του ως κατανεμημένου καθολικού. Από την άλλη πλευρά, το Bitcoin αναπτύχθηκε με στόχο την επιτάχυνση των διασυνοριακών συναλλαγών. Στη συνέχεια, τα Bitcoins στοχεύουν επίσης στην απλοποίηση των συστημάτων πληρωμών αποκλείοντας τρίτους μεσάζοντες, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τον κυβερνητικό έλεγχο επί των συναλλαγών.

Ακολουθεί μια λίστα με 20+ χρήσεις για την τεχνολογία blockchain που θα σας δώσουν καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων του blockchain.

Θήκες χρήσης πραγματικού κόσμου

Αν και οι πιθανές εφαρμογές του Blockchain και του Bitcoin παρουσιάζουν και τα δύο ευνοϊκά, οι πραγματικές περιπτώσεις χρήσης και των δύο μπορούν να χαρακτηριστούν ως εντυπωσιακή διαφορά Bitcoin έναντι Blockchain. Στην περίπτωση πραγματικών περιπτώσεων χρήσης, το Bitcoin δεν έχει καθόλου πλεονέκτημα. Περιορίζεται στη λειτουργικότητά του ως νόμισμα. Από την άλλη πλευρά, το blockchain μπορεί να είναι κατάλληλο για τη μεταφορά οτιδήποτε έχει αξία, συμπεριλαμβανομένων νομισμάτων, μετοχών ή τίτλων ιδιοκτησίας.

Οι τεχνολογίες Blockchain παρουσιάζουν επίσης πολλές υποσχόμενες περιπτώσεις χρήσης σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Μερικά από τα παραδείγματα χρήσης τεχνολογίας blockchain στο δημόσιο τομέα περιλαμβάνουν την αποθήκευση αρχείων δημόσιας υγείας και κτηματολογίων, συστημάτων διαχείρισης ταυτότητας και αμετάβλητων πλατφορμών ψηφοφορίας. Οι μεγάλοι τεχνολογικοί γίγαντες αξιοποιούν επίσης την τεχνολογία blockchain στον ιδιωτικό τομέα με τεράστιες επενδύσεις.

Το Blockchain έχει εξελιχθεί ως μια ευνοϊκή εναλλακτική λύση για λύσεις στον κλάδο της fintech και του τραπεζικού κλάδου. Επιπλέον, το blockchain βρήκε επίσης εφαρμογές στη διαχείριση εφοδιαστικής και αλυσίδας εφοδιασμού για την επίτευξη καλύτερης διαφάνειας παράλληλα με αμετάβλητο μητρώο συναλλαγών. Μια άλλη εντυπωσιακή λεπτομέρεια σχετικά με τις πραγματικές περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας blockchain αναφέρεται στο ενδιαφέρον άλλων βιομηχανιών σε αυτήν.

Οι κορυφαίες βιομηχανίες που λαμβάνουν αρχικά βήματα προς την υιοθέτηση blockchain περιλαμβάνουν την αυτοκινητοβιομηχανία, τη μουσική, την αεροπορία, τις τηλεπικοινωνίες και τις βιομηχανίες ψυχαγωγίας. Το πιο σημαντικό από όλα, το blockchain παρουσιάζει επίσης ευκαιρίες για το σχεδιασμό έξυπνων συμβάσεων που βοηθούν τους ενδιαφερόμενους στην ανταλλαγή αγαθών αποκλείοντας τους ακριβούς μεσάζοντες.

Ελέγξτε επίσης: Πρακτικές περιπτώσεις χρήσης του Blockchain

Πεδίο εφαρμογής

Η διαφορά Bitcoin έναντι Blockchain λαμβάνει επίσης υπόψη το περιθώριο και των δύο για να αποσαφηνίσει τη σαφήνεια. Το Blockchain παρουσιάζει ένα πολλά υποσχόμενο πεδίο με την παραγωγική του ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας. Σήμερα, η τεχνολογία blockchain είναι έτοιμη να δει μια ανοδική τάση. Πολλές κυβερνήσεις ξεκινούν συνεχώς πρωτοβουλίες blockchain και η επιλογή της τεχνολογίας blockchain εξασφαλίζει επίσης καλύτερη διαφάνεια, ασφάλεια και εμπιστοσύνη για τα συστήματά τους.

Από την άλλη πλευρά, το Bitcoin δεν παρουσιάζει υποσχόμενες ενδείξεις ως προς το πεδίο εφαρμογής του. Ενώ ορισμένες χώρες έχουν ήδη αγκαλιάσει ανοιχτά την έννοια των Bitcoin, πολλές άλλες κυβερνήσεις έχουν επιβάλει περιορισμούς ή απαγορεύσεις στο Bitcoin. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Bitcoin δεν χαρακτηρίζεται νόμιμα ως υποκατάστατο της νόμιμης προσφοράς μιας χώρας.

Πολλές εταιρικές εταιρείες χρησιμοποιούν ήδη το blockchain στα επιχειρηματικά τους μοντέλα προκειμένου να αξιοποιήσουν το εύρος που προσφέρει. Ακολουθεί μια λίστα με 50 εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain.

Βασική στρατηγική

Ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας για τη διαφοροποίηση του Bitcoin έναντι του Blockchain είναι η βασική στρατηγική. Το Bitcoin ακολουθεί μια στρατηγική μείωσης του κόστους των επιρροών, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το χρόνο των συναλλαγών. Ωστόσο, το Bitcoin παρουσιάζει αξιοσημείωτο μειονέκτημα όσον αφορά την ευελιξία του. Οι χρήστες χρειάζονται ένα πορτοφόλι Bitcoin και εξαρτώνται από επιλεγμένες μεθόδους για να κερδίσουν Bitcoin, όπως συναλλαγές, εξόρυξη ή ανάλογα με τις πληρωμές Bitcoin.

Από την άλλη πλευρά, η τεχνολογία blockchain δεν έχει περιορισμούς όπως το Bitcoin. Στην πραγματικότητα, το blockchain αποκτά αναγνώριση σε μεγάλο βαθμό με βάση τις ικανότητές του για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών βιομηχανιών. Το Blockchain μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια σε διαφορετικές αλλαγές και να εξυπηρετεί διάφορες περιπτώσεις χρήσης που επιθυμούν οι χρήστες.

Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός στρατηγικής που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε το blockchain για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.

Υφιστάμενη κατάσταση

Η τελική πτυχή της διαφοράς Bitcoin έναντι Blockchain αναφέρεται στην υπάρχουσα κατάσταση και των δύο. Το Bitcoin είναι πιθανό να συνεχίσει να διατηρεί την ανωνυμία του. Αν και οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τις συναλλαγές στο καθολικό, δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τους αριθμούς σε μια συγκεκριμένη ακολουθία. Αντίθετα, το blockchain συνεργάζεται με διάφορες επιχειρήσεις και απαιτεί την τήρηση όλων των απαιτήσεων συμμόρφωσης.

Το Blockchain μπορεί να εξασφαλίσει ευκολία συμμόρφωσης με την υποστήριξη για το KYC καθώς και άλλους κανόνες. Ως αποτέλεσμα, το blockchain μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη διαφάνεια μακροπρόθεσμα. Έτσι, μπορείτε να παρατηρήσετε πώς το blockchain έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του Bitcoin. Ας συνοψίσουμε τις διαφορές μεταξύ τους στον παρακάτω πίνακα.

Εάν σας ενδιαφέρει η τεχνολογία blockchain, θα πρέπει να εγγραφείτε σε μαθήματα blockchain για να αυξήσετε τις γνώσεις σας.

συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε καθαρά, το blockchain είναι το μεγαλύτερο σετ που περιλαμβάνει το Bitcoin ως ένα από τα περιεχόμενά του. Το Bitcoin vs. Blockchain έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στις συμβατικές προσεγγίσεις που ακολουθούνται για χρηματοοικονομικές και επιχειρηματικές συναλλαγές. Στη σύγχρονη εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, και οι δύο αυτές τεχνολογίες έχουν μοναδικές επιπτώσεις.

Επομένως, είναι σημαντικό να διευκρινίσετε τις διαφορές μεταξύ τους για την κατανόηση της ιδανικής επιλογής ανάλογα με τις περιπτώσεις χρήσης σας. Μπορείτε να εξερευνήσετε περισσότερα σχετικά με τις λειτουργίες του blockchain και του Bitcoin για να κατανοήσετε πώς κάθε ένα από αυτά έχει μοναδικές επιπτώσεις. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με το δωρεάν βασικό μάθημα blockchain, το οποίο θα καλύπτει τα περισσότερα από τα βασικά στοιχεία.

Για να αναπτύξετε μια πιο εμπεριστατωμένη και καλύτερη κατανόηση, θα πρέπει να ξεκινήσετε με το μάθημα Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP). Με την καλύτερη κατανόηση των διαφορών μεταξύ του blockchain και του Bitcoin, μπορείτε να αυξήσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και τα κατανεμημένα καθολικά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me