Γιατί η ζήτηση για δεξιότητες Blockchain αυξάνεται το 2020

Το Blockchain έχει αναδειχθεί ως μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογική εναλλακτική λύση για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Αποδείχθηκε μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία για την αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων. Ως αποτέλεσμα, οι υποσχέσεις της τεχνολογίας blockchain για τις επιχειρήσεις μεταφράζονται επίσης άμεσα στη ζήτηση για δεξιότητες blockchain. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορα σημεία δεδομένων για την επικύρωση της αύξησης της ζήτησης για επαγγελματίες blockchain.

Σύμφωνα με την Glassdoor, η ζήτηση για θέσεις εργασίας που βασίζονται σε blockchain παρουσίασε αύξηση 300% το 2019 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Με βάση τις γνώσεις σας για το τοπίο blockchain, ίσως να έχετε εξερευνήσει μερικές από τις πολλά υποσχόμενες επιλογές σταδιοδρομίας στο blockchain.

Ωστόσο, αυτό που κάνει το blockchain μία από τις πιο απαιτούμενες δεξιότητες το 2020 είναι μια από τις εξέχουσες ανησυχίες. Αν θέλετε να εξερευνήσετε τους λόγους για τους οποίους το blockchain είναι μια από τις πιο απαιτητικές δεξιότητες το 2020, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος.

Η ακόλουθη συζήτηση σας καθοδηγεί σε μερικά από τα σημαντικά στατιστικά στοιχεία που δείχνουν την κυριαρχία του blockchain σε διάφορους τομείς. Επιπλέον, μπορείτε να εντοπίσετε συγκεκριμένα θέματα που αυξάνουν τη ζήτηση για blockchain ως μία από τις κορυφαίες τεχνολογικές δεξιότητες. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε αξιόπιστες και αυθεντικές πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας με την τεχνολογία blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα βασικών στοιχείων Blockchain

Blockchain και το δυναμικό ανάπτυξης

Πολλοί αναγνώστες πρέπει να έχουν αποκτήσει μια βασική εικόνα για την τεχνολογία blockchain. Η άφιξη των κρυπτονομισμάτων έστρεψε την προσοχή του κόσμου στο blockchain. Από το 2009, η τεχνολογία blockchain έχει διανύσει πολύ δρόμο για να γίνει ένας από τους συχνά εκφρασμένους όρους στις συνεδριάσεις εταιρικών συμβουλίων. Επομένως, η ζήτηση για δεξιότητες blockchain δεν είναι απλώς αποτέλεσμα της εισαγωγής νέας αναστατωτικής τεχνολογίας. Οι επιχειρήσεις χρειάζονται επαγγελματίες blockchain με τις δεξιότητες για να τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν το μεγαλύτερο μέρος της τεχνολογίας blockchain για να οδηγήσουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Πολλές ερευνητικές εταιρείες έχουν επισημάνει συνεχώς τις δυνατότητες για πολλαπλές αυξήσεις των επενδύσεων στην τεχνολογία blockchain. Μέχρι το 2023, τα παγκόσμια έξοδα για λύσεις blockchain θα εκτιμηθούν σε περίπου 15,9 δισεκατομμύρια. Από το 2019, οι παγκόσμιες δαπάνες για την τεχνολογία blockchain ήταν 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια, με πολλά υποσχόμενες διακοπές στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Επιπλέον, η αξία του blockchain για τη βιομηχανία τροφίμων και γεωργίας ανέρχεται σε 41,9 εκατομμύρια $, δείχνοντας έτσι το δυναμικό της τεχνολογίας blockchain πέρα ​​από τον χρηματοοικονομικό τομέα. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Έρευνα Blockchain 2020 της Deloitte, σχεδόν το 39% των ανώτερων στελεχών και των επαγγελματιών έχουν υιοθετήσει το blockchain στην παραγωγή.

Εάν ληφθούν υπόψη εταιρείες αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το μερίδιο της υιοθέτησης blockchain αυξάνεται στο 41%. Επομένως, το δυναμικό ανάπτυξης στη βιομηχανία blockchain χρησιμεύει ως εξέχων λόγος για την αυξημένη ζήτηση για δεξιότητες blockchain.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη και το μέλλον της τεχνολογίας Blockchain, διαβάστε τώρα τι είναι το μέλλον του Blockchain!

Λόγοι για την αυξανόμενη ζήτηση για δεξιότητες Blockchain

Λοιπόν, τι ακριβώς παρέχει το blockchain για επιχειρήσεις που αυξάνουν τη ζήτηση τους; Το Blockchain είναι η κορυφαία τεχνολογική ικανότητα το 2020, με την αυξανόμενη εστίαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Σε περίπτωση της πρόσφατης πανδημικής κρίσης, οι επιχειρήσεις έπρεπε να αναμορφώσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού και τις συμβατικές τους δραστηριότητες. Με τους πελάτες στο σπίτι, οι επιχειρήσεις θέλουν λύσεις να φτάσουν εκεί που βρίσκονται. Σε αυτήν την περίπτωση, το blockchain μπορεί να εξυπηρετήσει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα, αποδεικνύοντας έτσι την αναγκαιότητά του ως δεξιότητα το 2020.


  • Το Blockchain και η ασφάλεια συμβαδίζουν με την αποθήκευση πληροφοριών σε ένα δίκτυο υπολογιστών σε σύγκριση με έναν μόνο διακομιστή. Η αποκεντρωμένη αποθήκευση πληροφοριών και η έλλειψη μίας ιδιοκτησίας επιλύει τυχόν απειλές παραβίασης δεδομένων συναλλαγών.
  • Η ζήτηση για δεξιότητες blockchain το 2020 αυξάνεται επίσης σε μεγάλο βαθμό για διαφάνεια που διευκολύνεται από την τεχνολογία blockchain. Είναι πρακτικά αδύνατο να αλλάξετε οποιαδήποτε εγγραφή στο blockchain χωρίς τη γνώση άλλων συμμετεχόντων στο δίκτυο. Μια μικρή αλλαγή σε οποιαδήποτε εγγραφή θα μπορούσε να αντανακλά άμεσα σε ολόκληρη την αλυσίδα, διασφαλίζοντας έτσι τη διαφάνεια όλων των εγγραφών blockchain.
  • Η επόμενη σημαντική πτυχή που μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση «είναι το blockchain a skill» αναφέρεται στην ταχύτητα των συναλλαγών στο blockchain. Το Blockchain αφαιρεί την ανάγκη για μεσάζοντες, διασφαλίζοντας έτσι ταχύτερες διαπραγματεύσεις, διευθετήσεις και εκκαθαρίσεις. Όλα τα αρχεία διατηρούνται σε ένα μόνο ψηφιακό καθολικό, απομακρύνοντας έτσι τυχόν ανησυχίες για διακοπές.
  • Το Blockchain επιτρέπει την επιτρεπόμενη πρόσβαση σε όλους τους συμμετέχοντες στο δίκτυο για τα αμετάβλητα δεδομένα στο blockchain. Επομένως, δεν υπάρχει εισβολή μεσάζοντων, παρουσιάζοντας έτσι αξιόπιστες προοπτικές για μείωση του κόστους των συναλλαγών κατά σχεδόν το ήμισυ.
  • Το πιο σημαντικό από όλα, η ζήτηση για δεξιότητες blockchain αυξάνεται λόγω των πλεονεκτημάτων ιχνηλασιμότητας του blockchain. Η τεχνολογία Blockchain διαθέτει ένα ίχνος ελέγχου που ανακαλύπτει την προέλευση ενός στοιχείου και όλα τα ορόσημα που έχει περάσει. Το ίχνος ελέγχου δείχνει την ταυτότητα των χρηστών που εμπλέκονται στην τροποποίηση ενός στοιχείου στο blockchain μαζί με τη χρονική σήμανση.

Μπορείτε να παρατηρήσετε με σαφήνεια ότι τα προαναφερθέντα οφέλη μπορούν να βοηθήσουν πολλές επιχειρήσεις να επιτύχουν μακροπρόθεσμη βελτίωση της αποδοτικότητας κόστους και της απόδοσης. Τα οφέλη της τεχνολογίας Blockchain δημιουργούν τα θεμέλια για τη ζήτησή του μεταξύ οργανισμών που μεταφράζονται σε ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες blockchain.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαία χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Blockchain

Πώς φαίνεται η αγορά εργασίας Blockchain τώρα?

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην κατάσταση της αγοράς εργασίας στη βιομηχανία blockchain για να ενισχύσουμε την εντύπωση μας για το blockchain ως μια από τις πιο απαιτούμενες δεξιότητες το 2020. Μια πρόσφατη έκθεση του LinkedIn έχει τοποθετήσει το blockchain ως μία από τις κορυφαίες τεχνολογίες δεξιότητες για το 2020. Η έκθεση παρουσιάζει μια μοναδική απόκλιση από την έκθεση του 2019, η οποία δεν είχε καν αναφορά στην τεχνολογία blockchain.

Είναι σαν η τεχνολογία blockchain να ξεπεράσει τις πρώτες τάξεις των τεχνολογικών δεξιοτήτων μέσα σε μια νύχτα! Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει καθώς οι επαγγελματίες του blockchain επιχειρήσεων άρχισαν σταδιακά να αλλάζουν την εστίαση από το να αποδεικνύουν τη χρηστικότητα και τη συμμόρφωση της τεχνολογίας blockchain προς τη δημιουργία νέων λύσεων βασισμένων σε blockchain για διαφορετικές πρακτικές περιπτώσεις.

Ένα άλλο κρίσιμο θέμα που έχει καθορίσει την αύξηση της ζήτησης για δεξιότητες blockchain είναι η εφαρμογή του blockchain στη διακυβέρνηση. Χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία και η Κίνα έχουν εγκρίνει τη χρήση του blockchain. Από την άλλη πλευρά, χώρες που σταδιακά πλησιάζουν το κύμα ψηφιακού μετασχηματισμού θεωρούν επίσης το blockchain ως μια πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα για την ανάπτυξη λύσεων διακυβέρνησης. Για παράδειγμα, τα εθνικά συστήματα εγγραφής ταυτότητας που βασίζονται σε blockchain είναι μια από τις πιθανές προοπτικές για τη χρήση blockchain για την υποστήριξη της διακυβέρνησης.

Είναι επίσης σημαντικό να αναλογιστούμε το θέμα των αυξανόμενων ευκαιριών για την ενσωμάτωση του blockchain με άλλες αναδυόμενες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, το δίκτυο IoT αυξάνεται, όπως και τα δεδομένα που δημιουργούνται από αυτό. Καθώς τα δεδομένα IoT αυξάνονται σε όγκο, οι ανησυχίες για την αποθήκευση και την επεξεργασία δεδομένων IoT με ασφάλεια, γίνονται εμφανείς. Τώρα, το blockchain μπορεί να προσφέρει μια πολλά υποσχόμενη ώθηση στην ασφάλεια, τη διαφάνεια και την ταχύτητα για την ανάπτυξη λύσεων IoT. Έτσι, μπορείτε να προσδιορίσετε σαφείς ευκαιρίες για πολλά υποσχόμενους ρόλους σταδιοδρομίας με εξειδίκευση στο blockchain.

Διάβασε τώρα: Πώς λειτουργεί το Blockchain?

Ρόλοι σταδιοδρομίας στο Blockchain

Οι διάφορες επιλογές καριέρας στο blockchain που διατίθενται σήμερα είναι επίσης εξαιρετικοί δείκτες της αυξανόμενης ζήτησης για δεξιότητες blockchain. Η Blockchain καθιέρωσε με επιτυχία τη φήμη της ως κύρια τεχνολογία. Ωστόσο, πολλές από τις επιλογές καριέρας στο blockchain παρέμειναν ανεξερεύνητες μέχρι τώρα. Καθώς το blockchain κερδίζει αναγνώριση ως μία από τις κορυφαίες τεχνολογικές δεξιότητες το 2020, η προσοχή προς τις διαθέσιμες επιλογές εργασίας αυξάνεται επίσης.

Οι επίδοξοι επαγγελματίες του blockchain πρέπει να αποκλίνουν από τις συμβάσεις για να ακολουθήσουν μια καριέρα στο blockchain. Είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία και απαιτεί από εσάς να πειραματιστείτε και να καινοτομήσετε. Εάν είστε αποφασισμένοι να αναπτύξετε τις κορυφαίες δεξιότητές σας στο blockchain, τότε μπορείτε να αξιοποιήσετε τα οφέλη σταδιοδρομίας των ακόλουθων ρόλων που βασίζονται σε blockchain,

  • Προγραμματιστής Blockchain

Ένας από τους σημαντικότερους ρόλους που έχουν βελτιώσει τη ζήτηση για δεξιότητες blockchain είναι αυτός ενός προγραμματιστή blockchain. Ο προγραμματιστής Blockchain είναι ένας από τους ρόλους εργασίας με τις υψηλότερες αποδοχές και περιλαμβάνει την ευθύνη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών που βασίζονται σε blockchain. Θα χρειαστείτε εξαιρετικές δεξιότητες προγραμματισμού και ανάλυσης στο διακομιστή για να εξερευνήσετε αυτήν την πορεία της σταδιοδρομίας.

  • Σχεδιαστής ιστοσελίδων Blockchain

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι μεγάλες εταιρείες θέλουν να αναπτύξουν κατανοητές και πελατοκεντρικές διεπαφές για την ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης για τα προϊόντα blockchain. Έτσι, επαγγελματίες με εξειδίκευση σε JavaScript, HTML, CSS και εργαλεία σχεδίασης μπορούν να ακολουθήσουν καριέρα ως σχεδιαστές ιστοσελίδων blockchain. Η πρωταρχική ευθύνη των σχεδιαστών ιστοσελίδων blockchain είναι η δημιουργία απρόσκοπτων διεπαφών χρήστη μαζί με πύλες και ιστότοπους για διαφορετικές λύσεις blockchain.

  • Μηχανικός ποιότητας Blockchain

Ο επόμενος σημαντικός ρόλος που βασίζεται σε blockchain που έχει αποκτήσει πρόσφατα ζήτηση είναι αυτός ενός μηχανικού ποιότητας blockchain. Η κύρια ευθύνη σε αυτόν τον ρόλο θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση των ανησυχιών της ανάλυσης της ποιότητας και του σχεδιασμού και της παράδοσης έργων blockchain. Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η νέα υποδομή blockchain διατηρεί τη συμμόρφωση με προκαθορισμένα πρότυπα QA.

Οι μηχανικοί ποιότητας Blockchain πρέπει επίσης να γράψουν σενάρια και να εφαρμόσουν αυτοματοποιημένο έλεγχο για τη βελτίωση των δοκιμών απόδοσης φορτίου. Οι υποψήφιοι πρέπει να διασφαλίσουν ότι είναι άπταιστα στα βασικά του περιβάλλοντος blockchain και στα πρότυπα των δοκιμών.

Η πιστοποίηση Blockchain μπορεί να οδηγήσει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Μάθετε τώρα πώς να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας στο Blockchain.

Τελικές λέξεις

Έτσι, μπορείτε να παρατηρήσετε ξεκάθαρα τη δύναμη της τεχνολογίας blockchain, την ποικιλομορφία των ρόλων εργασίας και την πιθανή αύξηση των επενδύσεων στο blockchain από την παραπάνω συζήτηση. Καθορίζει ξεκάθαρα τα βασικά προηγούμενα που διέπουν την αύξηση της ζήτησης για δεξιότητες blockchain. Εάν θέλετε να χτίσετε την καριέρα σας ως επαγγελματίας blockchain, επιλέξτε τον ρόλο εργασίας που θέλετε να ακολουθήσετε.

Στο επόμενο βήμα, πρέπει να βρείτε τις ιδανικές πλατφόρμες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε πλατφόρμες που προσφέρουν ολοκληρωμένη γνώση στον κλάδο μαζί με σε βάθος εμπειρία σε διάφορες πτυχές της τεχνολογίας blockchain και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε κορυφαίες δεξιότητες blockchain.

Έτσι, εάν είστε αρχάριος και πρόκειται να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην τεχνολογία, το Blockchain θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Μάθετε τα βασικά του Blockchain με το Δωρεάν Μάθημα Βασικών Αρχών Blockchain και ετοιμαστείτε να έχετε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map