Το μέλλον του Blockchain: Προβλέψεις για το 2021

Αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το μέλλον του blockchain; Δείτε αυτές τις κορυφαίες προβλέψεις Blockchain για το 2021 και ετοιμαστείτε για το μέλλον!

Το τελευταίο έτος υπήρξε μια κορυφαία πλατφόρμα για να προκαλέσει δημοτικότητα γύρω από την τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών, αλλιώς γνωστή ως το blockchain. Η παγκόσμια πανδημία έχει δώσει μια τεράστια ώθηση στις τάσεις που υπήρχαν ήδη. Οι επιχειρήσεις επενδύουν περισσότερο σε καθαρό R&Δ έργα για την επίτευξη πρωτοβουλιών blockchain με καλύτερο ρεαλισμό και ρεαλισμό.

Με ένα παγκόσμιο γεγονός όπως η πρόσφατη πανδημία, είναι λογικό να αναρωτιόμαστε για το μέλλον του blockchain το 2021. Το Blockchain υπήρξε κρίσιμος παράγοντας στην οδήγηση του ψηφιακού μετασχηματισμού που απαιτείται για την αντιμετώπιση της ξαφνικής αύξησης των απομακρυσμένων ρυθμίσεων εργασίας. Δεδομένου ότι η τεχνολογία blockchain έχει σωστά χαρακτηριστεί ως η τεχνολογία του μέλλοντος, είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στις μελλοντικές προβλέψεις blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα βασικών στοιχείων Blockchain

Ποιο θα ήταν το μέλλον της τεχνολογίας Blockchain?

Καθώς πολλές βιομηχανίες περνούν τεράστια μετατροπή ως απάντηση στις αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον, πολλοί λάτρεις του blockchain και οι θεατές ανησυχούν για τις μελλοντικές προοπτικές για το blockchain. Η ακόλουθη συζήτηση αντικατοπτρίζει μερικές από τις αξιοσημείωτες τάσεις που θα μπορούσαν να υπαγορεύσουν την πιθανή κατάσταση της βιομηχανίας blockchain το 2021.

  • Οι εφαρμογές Blockchain και Governance θα αυξηθούν

Μία από τις σημαντικότερες τάσεις που θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν στο μέλλον του blockchain το 2021 είναι η ενσωμάτωση του blockchain σε κυβερνητικές υπηρεσίες. Ο Υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας πρόσφατα αναγνώρισε την τεχνολογία blockchain ως βασικό συστατικό για την συνεχή καταπολέμηση της παγκόσμιας πανδημίας. Οι κυβερνητικές αρχές στην Κολομβία έχουν επίσης υποβάλει υποσχέσεις για την υποστήριξη κρυπτονομισμάτων και συστημάτων πληρωμών βάσει blockchain.

Η Νότια Κορέα πέτυχε να φέρει πάνω από ένα εκατομμύριο άδειες οδήγησης σε ένα σύστημα που βασίζεται σε blockchain. Η Ταϊλάνδη σχεδιάζει επίσης την εισαγωγή μιας νέας λύσης αποθήκευσης νομικών εγγράφων που βασίζεται στο blockchain. Επιπλέον, το Βιετνάμ έχει προσαρμόσει με επιτυχία τη χρήση του akaChain, μιας αποκλειστικής πλατφόρμας blockchain, για τον καλύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Το πιο σημαντικό από όλα, η Κίνα ετοιμάζεται να εκδώσει ένα εντελώς εικονικό κρυπτογράφηση, με την Κίνα να αποτελεί εξέχοντα παίκτη στην παγκόσμια οικονομία και πολιτική. Ταυτόχρονα, το blockchain μπορεί να διεισδύσει στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, χαρακτηρίζοντας έτσι τις επιχειρηματικές γνώσεις στο blockchain ως μια σημαντική μαλακή δύναμη στη διεθνή διπλωματία. Επιπλέον, η χρήση του blockchain στα συστήματα ψηφοφορίας θα συνεχίσει επίσης να είναι μια από τις αξιοσημείωτες τάσεις στο μέλλον του blockchain.

  • Περισσότερα Blockchain σε Λιανική

Το 2021 θα είναι προφανώς μάρτυρας μιας μεγάλης κλίμακας αύξησης στην εισαγωγή του blockchain στον τομέα λιανικής για αλυσίδες εφοδιασμού και δυνατότητες διαχείρισης αποθέματος. Ξεκινώντας το 2016, η συνεργασία της IBM και της Walmart δημιούργησε το πρώτο βήμα για την ένωση του blockchain και του λιανικού εμπορίου στην ίδια σελίδα. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, το μπλοκ τροφίμων Food Trust εμφανίστηκε ως η λύση για την παρακολούθηση προϊόντων διατροφής. Πιο πρόσφατα, η IBM εισήγαγε μια εμπορική λύση για τη διαχείριση εμπορευμάτων γνωστή ως Tradelens το 2018 σε συνεργασία με τη Maersk.

Τα οφέλη του blockchain για τον τομέα της λιανικής, ιδίως οι αξιόλογοι παίκτες όπως η Walmart, αποτελούν καλά νέα για το μέλλον του blockchain. Η Walmart κατάφερε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα blockchain για την παρακολούθηση της αποστολής τους παράλληλα με την πληρωμή για περίπου 70 ναυτιλιακές εταιρείες παράλληλα με πολλούς λιανοπωλητές. Άλλα αξιοσημείωτα παραδείγματα υιοθέτησης του blockchain στον τομέα της λιανικής περιλαμβάνουν Nestle, Amazon, Volvo και Ford. Οι διάσημοι κατασκευαστές αυτοκινήτων της Volvo και της Ford αξιοποιούν λύσεις blockchain για την παρακολούθηση της παροχής κοβαλτίου που χρησιμοποιείται για μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Η Nestle εκτελεί επί του παρόντος ένα πιλοτικό έργο βασισμένο σε blockchain για την παρακολούθηση της προέλευσης του βρεφικού γάλακτος και του καφέ. Η Amazon μπόρεσε να αξιοποιήσει λύσεις blockchain για τον έλεγχο της προσφοράς κρασιού. Ως εκ τούτου, οι προβλέψεις blockchain για το 2021 επισημαίνουν κυρίως τα ευρεία επίπεδα ένταξης. Με επενδύσεις σχεδόν 600 εκατομμυρίων δολαρίων σε έργα blockchain πέρυσι, οι μελλοντικές τάσεις του blockchain υπόσχονται αύξηση των επενδύσεων.

  • Τα περισσότερα έργα θα προσεγγίσουν την παραγωγή

Η επόμενη σημαντική πρόβλεψη για το μέλλον του blockchain για το επόμενο έτος επισημαίνει το γεγονός ότι περίπου το 30% των έργων blockchain παγκοσμίως θα φτάσουν στα στάδια παραγωγής. Οι ρεαλιστικές και ρεαλιστικές προσεγγίσεις για έργα blockchain θα αποτελέσουν τον πρωταρχικό παράγοντα για την επίτευξη αυτού του επιτεύγματος.

Επιπλέον, η απαίτηση ταχύτερου χρόνου στην αγορά λόγω της πανδημίας και της ταχύτερης έναρξης έργων θα μπορούσε επίσης να επιταχύνει τα έργα blockchain προς παραγωγή σε περιορισμένα χρονικά πλαίσια. Επιπλέον, αναμένεται επίσης ότι ένα μεγάλο μερίδιο των δικτύων που θα μετατοπίζονταν από πιλοτικό σε παραγωγή θα λειτουργούσε σε εταιρικές πλατφόρμες blockchain.


Μάθετε για τα καλύτερα έργα ανοιχτού κώδικα Blockchain

  • Η Κίνα θα κυριαρχήσει στο χώρο Blockchain, πιθανώς

Η κυριαρχία της Κίνας στον τομέα του blockchain θα είναι επίσης μία από τις κορυφαίες προβλέψεις για το μέλλον του blockchain. Η Κίνα έχει συμπεριλάβει το blockchain στην πρωτοβουλία «νέα υποδομή» που εστιάζει στην ψηφιακή υποδομή της χώρας. Η κινεζική κυβέρνηση σκοπεύει να αυξήσει τις επενδύσεις στις περισσότερες επαρχίες σε διαφορετικούς κλάδους.

Επομένως, είναι λογικό να αναμένουμε μια σταθερή αύξηση του αριθμού των συστημάτων που εισέρχονται στο στάδιο της παραγωγής. Ωστόσο, το υπάρχον γεωπολιτικό σενάριο δεν παρουσιάζει επαρκείς υποσχέσεις για την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου Blockchain Service της Κίνας. Από την άλλη πλευρά του φάσματος, η Ευρωπαϊκή Υποδομή Υπηρεσιών Blockchain (EBSI) κατέχει επίσης εξέχουσα θέση. Παρόλο που το EBSI μπορεί να βρει σαφή πρόοδο με πιλοτικά έργα, δεν μπορεί να επιτύχει σημαντικά πρωτοποριακά αποτελέσματα λόγω συγκρουόμενων συμφερόντων και πολύ περίπλοκων διαδικασιών προμηθειών.

  • Το DeFi θα συνεχίσει να αυξάνεται

Πολλοί ηγέτες του κλάδου ήταν ανοιχτοί στις προοπτικές δημόσιων blockchain σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα σχετικά με το μέλλον του blockchain. Ωστόσο, η εισαγωγή του DeFi έχει τη δυνατότητα να στρέψει την προσοχή μακριά από τα δημόσια blockchain σε επιτρεπόμενα blockchain.

Η συνολική αξία των κρυπτονομισμάτων που επενδύθηκαν σε έξυπνα συμβόλαια Ethereum στις αρχές του 2020 ξεπέρασε τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν και αυτός ο αριθμός δεν συνεπάγεται το ποσό που επενδύθηκε από άτομα σε στοιχήματα DeFi, δείχνει το ενδιαφέρον των χρηστών για τα στοιχήματα. Επομένως, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ξεκάθαρα το συνεχώς και σταθερά επιταχυνόμενο ενδιαφέρον για το DeFi.

Στο μέλλον, ο αριθμός των συναλλαγών πέραν των συμβατικών μηχανισμών και μέσων θα αυξηθεί σημαντικά. Έτσι, οι συναλλαγές blockchain μπορούν να προσεγγίσουν ένα συγκεκριμένο σημείο καμπής όπου οι επιχειρήσεις, οι ρυθμιστικές αρχές και οι πολιτικοί ηγέτες θα επικεντρώνονταν στο DeFi.

Εγγραφή τώρα: Εισαγωγή στο πρόγραμμα κατάρτισης DeFi

  • Χρήση του Blockchain για κοινωνικούς και πολιτικούς στόχους

Η εφαρμογή του blockchain σε κοινωνικές και πολιτικές δραστηριότητες θα μπορούσε να αναγνωριστεί μεταξύ πιθανών τάσεων για το μέλλον του blockchain. Το Blockchain έχει συσχετιστεί με τη δυνατότητα μετατροπής της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, τη μείωση της κλοπής ταυτότητας ή τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων.

Τα κύρια στοιχεία του blockchain που ενισχύουν τις εφαρμογές του σε αυτούς τους τομείς περιλαμβάνουν τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη. Διατηρώντας τα ίδια στοιχεία, οι εφαρμογές τεχνολογίας blockchain για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης κέρδισαν την προσοχή το 2020. Για παράδειγμα, το R&Η ομάδα D των New York Times ανέπτυξε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα για την καταγραφή όλων των δραστηριοτήτων με μια φωτογραφία ως μεταδεδομένα. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα θα εμφανίζει τις πληροφορίες στους χρήστες στις ροές κοινωνικών μέσων.

Ως αποτέλεσμα, η ευρύτερη υιοθέτηση λύσεων blockchain μπορεί να βοηθήσει στην καθιέρωση καλύτερης αξίωσης για φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο. Με την αυξανόμενη χρήση της τεχνολογίας blockchain, προβλέψεις blockchain για το 2021 blockchain ως αναδυόμενο εργαλείο για κοινωνικές αλλαγές.        

  • Διαλειτουργικότητα με παραδοσιακούς τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς

Το μέλλον του blockchain το 2021 θα δείξει επίσης τη διαλειτουργικότητα των blockchains με συμβατικούς χρηματοοικονομικούς και τραπεζικούς οργανισμούς. Οι χρήστες δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο blockchain σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τράπεζες. Ως εκ τούτου, οι τράπεζες υιοθετούν όλο και περισσότερο το blockchain ως μέτρο για να προσεγγίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους. Έτσι, το 2021 θα είναι προφανές μάρτυρας της συνέχειας σε αυτήν την τάση, με πολλά αξιοσημείωτα ονόματα να βυθίζονται στη χρήση του blockchain.

Η JP Morgan χρησιμοποιεί επί του παρόντος blockchain για την αντιμετώπιση αυτοματοποιημένων πληρωμών περιθωρίου. Η Northern Trust παρουσιάζει μοχλό blockchain για να δοκιμάσει την εμπορία κλασματικών ομολόγων για επενδυτές λιανικής. Η Santander εξαργύρωσε ένα ομόλογο αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων που εκδόθηκε στο blockchain. Το πιο σημαντικό από όλα, η HSBC έχει εκτελέσει δύο πιστωτικές επιστολές σε ένα blockchain μεταξύ εταιρειών στον Κόλπο.

  • Τα νέα έργα θα έχουν έναν σκληρό ανταγωνισμό

Υπήρξε σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη λύσεων blockchain. Ωστόσο, δεν υπαγορεύει ότι το μέλλον του blockchain θα έχει πολλαπλές εφαρμογές μέσα σε χρόνο. Τα προβλήματα με ορισμένα δημόσια δίκτυα blockchain δείχνουν πρόσφατα την ανάγκη προβληματισμού σχετικά με την κατάσταση της αγοράς blockchain το 2021.

Πρώτα απ ‘όλα, η EOS είχε προβλήματα με τη συγκέντρωση δικτύου και τη συμφόρηση. Στη συνέχεια, οι αναβαλλόμενες ενημερώσεις για το δίκτυο Ethereum είχαν ως αποτέλεσμα προβλήματα με την απόδοση των έξυπνων συμβάσεων. Ένα άλλο παράδειγμα ζητημάτων πλατφόρμας blockchain είναι το TRON, το οποίο αντιμετωπίζει θερμότητα λόγω κρίσιμων ευπάθειας κώδικα.

Επομένως, η δημόσια αγορά blockchain θα είναι προφανώς μάρτυρας σταθερής ανάπτυξης στον ανταγωνισμό χωρίς σημάδια υποχώρησης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα έργα θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένα μόνο εάν επιτύχουν στην επίλυση εσωτερικών συγκρούσεων. Επιπλέον, τα νέα έργα blockchain το 2021 θα πρέπει να λάβουν υπόψη νέες προσεγγίσεις για τη χρήση της τεχνολογίας blockchain.

Το έτος 2021 θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στο Blockchain Ecosystem. Αυτή είναι η λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία Blockchain.

Τελικές λέξεις

Το έτος 2020 πλησιάζει στο τέλος και είναι σίγουρα μια έκκληση για να προβληματιστούμε σχετικά με το πιθανό μέλλον του blockchain. Όπως φαίνεται από αυτήν τη συζήτηση, οι τάσεις blockchain για το 2021 παρουσιάζουν πολλές υποσχέσεις. Ταυτόχρονα, οι προβλέψεις για το blockchain το 2021 φέρνουν επίσης την προσοχή σε αποτυχίες που απαιτούν άμεση προσοχή. Η κατανόηση των τάσεων της βιομηχανίας blockchain και η ανασκόπηση των αναμενόμενων μελλοντικών τάσεων μπορεί να βοηθήσει με καλύτερα αποτελέσματα σε μια καριέρα blockchain.

Επιπλέον, η ενημέρωση με τις τάσεις του κλάδου είναι επίσης μια χρήσιμη ενίσχυση για τους μαθητές που επιθυμούν πιστοποιήσεις blockchain. Σε τελική σημείωση, μπορείτε να παρατηρήσετε σαφώς τις δυνατότητες του blockchain να κυριαρχήσει στον τομέα της τεχνολογίας στο μέλλον. Για να μην αναφέρουμε, η σημασία των πιστοποιήσεων Blockchain θα αυξηθεί στη συνέχεια το 2021, οπότε αν θέλετε να έχετε μια λαμπρή καριέρα, επιλέξτε μια από τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain και γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας Blockchain για να ετοιμαστείτε για το μέλλον.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map