Πώς να γίνετε μηχανικός Blockchain

Φιλοδοξείτε να αποκτήσετε μια προσοδοφόρα καριέρα ως μηχανικός blockchain; Εδώ, θα αναλύσουμε τι είδους δεξιότητες θα χρειαστείτε για αυτό και πώς μπορείτε να τις αποκτήσετε.

Ποιος δεν θέλει καλύτερη καριέρα; Λοιπόν, με το blockchain να αναλαμβάνει αργά την αγορά, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το κατάλληλο εργατικό δυναμικό που μπορεί να τροφοδοτήσει το σύστημα. Το Blockchain είναι βασικά ένα νέο είδος τεχνολογίας που καθιστά λίγο πιο δύσκολο να βρει το κατάλληλο άτομο που είναι αρκετά ικανό να το κάνει. Ως αποτέλεσμα, η ανάγκη για μηχανικούς blockchain αυξάνεται με ταχύ ρυθμό.

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε μια καριέρα σε αυτόν τον τομέα, τότε είστε τυχεροί, καθώς θα επισημάνουμε πώς να γίνετε μηχανικός blockchain. Βασικά, θα καλύψουμε ποιες δεξιότητες ή εκπαιδευτικά προσόντα χρειάζεστε για να αποκτήσετε εργασία ως μηχανικός blockchain.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτόν τον οδηγό για το πώς να γίνετε μηχανικός blockchain!

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Τι είναι το Blockchain Engineer?

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Οι μηχανικοί Blockchain που σημαίνει βασικά είναι σαν την εφαρμογή και τη δημιουργία ψηφιακού blockchain για επιχειρηματικές λύσεις. Συνήθως, οι μηχανικοί blockchain ενδέχεται να εργάζονται για εταιρείες παροχής συμβουλών τεχνολογίας ή εταιρείες παροχής δεδομένων. Στην πραγματικότητα, είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης.

Αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι ένας μηχανικός όχι μόνο θα χτίσει τις λύσεις αλλά θα αναλύσει επίσης τι χρειάζεται η εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι εργασίες μηχανικών blockchain απαιτούν την εφαρμογή και την ανάπτυξη στοιχείων όπως περιουσιακά στοιχεία, επιταχυντές ή βοήθεια στη διαδικασία ρύθμισης της υποδομής των επιχειρήσεων.

Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπάρχουσες πλατφόρμες όπως το Hyperledger και το Ethereum.

Ίσως χρειαστεί επίσης να αναλύσετε τους κωδικούς και, στη συνέχεια, να παρέχετε εκπαίδευση σε οποιοδήποτε κατώτερο προσωπικό. Ωστόσο, οι εργασίες του blockchain engineer θα σας κάνουν υπεύθυνους για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της αίτησης ή για την παρακολούθηση ολόκληρου του έργου για να βεβαιωθείτε ότι έχουν ολοκληρωθεί εντός του χρόνου.

Ίσως χρειαστεί να διασφαλίσετε λειτουργίες back-end και να δημιουργήσετε έγγραφα και για την υποδομή. Αλλά οι ευθύνες ποικίλλουν κυρίως ανάλογα με το πού εργάζεστε. Εν πάση περιπτώσει, την επόμενη φορά που κάποιος θα σας ρωτήσει “τι είναι μηχανικός blockchain”, είμαι σίγουρος ότι έχετε την απάντηση για αυτό τώρα. Είμαστε σίγουροι ότι τώρα γνωρίζετε τι σημαίνει μηχανικός blockchain.

Εν πάση περιπτώσει, ας προχωρήσουμε στο επόμενο μέρος του πώς να γίνετε ένας οδηγός μηχανικών blockchain.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να γίνετε πιστοποιημένος αρχιτέκτονας Enterprise Blockchain (CEBA)?


Τι χρειάζεστε για να γίνετε Blockchain Engineer

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ BLOCKCHAIN

Ενημερωθείτε για τα βασικά του Blockchain

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας ως μηχανικός blockchain, πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε για τα βασικά στοιχεία του blockchain. Έτσι, ξεκινήστε μαθαίνοντας διαφορετικούς όρους και λεξικά blockchain. Βασικά, ο ορισμός blockchain, η διαδικασία εργασίας, η αποκέντρωση, τα πρωτόκολλα συναίνεσης, οι έξυπνες συμβάσεις κ.λπ. είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να ξεκινήσετε.

Εάν δεν μάθετε για αυτούς τους βασικούς όρους, τότε θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε περαιτέρω την ιδέα. Επίσης, προσπαθήστε να διαβάσετε και τις τεχνικές πτυχές της τεχνολογίας. Για αυτό, μπορείτε να συμμετάσχετε στο μάθημα μηχανικών blockchain και να διαβάσετε λευκές βίβλους δημοφιλών πλατφορμών.

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο σημείο για να γίνουμε ένας οδηγός μηχανικών blockchain.

Μάθετε πώς λειτουργεί το Blockchain Architecture

Ένας μηχανικός blockchain πρέπει να έχει εξαιρετική αντίληψη για το πώς λειτουργεί η αρχιτεκτονική του blockchain. Στην πραγματικότητα, έννοιες όπως η συναίνεση, οι λειτουργίες κατακερματισμού πρέπει να είναι κάτι που μπορείτε να καταλάβετε ανά πάσα στιγμή. Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να εξοικειωθείτε με αυτά είναι να περάσετε από λευκά χαρτιά πλατφόρμων εταιρικών blockchain.

Ωστόσο, μπορεί να είναι μια ενοχλητική εργασία για εσάς. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πάτε για εκπαίδευση μηχανικών blockchain για καλύτερη αξιοποίηση των γνώσεων.

Έχετε μια κατανόηση σε βάθος και εφαρμόσιμη αίσθηση των δομών δεδομένων

Δεύτερον, πρέπει να έχετε μια εις βάθος κατανόηση και εφαρμογή της δομής των δεδομένων. Οι μηχανικοί του Blockchain πρέπει να κάνουν πολλές αλλαγές και να παίζουν με τις υπάρχουσες δομές δεδομένων για να πάρουν αυτό που χρειάζονται.

Γι ‘αυτό πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα δέντρα Merkle, τα δέντρα Patricia κ.λπ. Συνήθως, το blockchain χρησιμοποιεί πολλές δομές δεδομένων μαζί με κρυπτογραφία για να εξασφαλίσει μια ασφαλή πλατφόρμα. Χωρίς γνώση των δομών δεδομένων, δεν μπορείτε ποτέ να κατανοήσετε πλήρως πώς λειτουργεί το σύστημα. Πιο συγκεκριμένα, ελέγξτε πάντα την περιγραφή εργασίας του μηχανικού blockchain πριν πάτε για τη συνέντευξη.

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας Blockchain; Δείτε τις καλύτερες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα Blockchain από τους ειδικούς.

Γίνετε προχωρημένος μάστερ κρυπτογραφίας

Η κρυπτογραφία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ασφάλειας και του αμετάβλητου του συστήματος. Στην πραγματικότητα, πρέπει να είστε αρκετά αποτελεσματικοί στην κρυπτογραφία για να κρυπτογραφείτε δεδομένα χωρίς κενά. Ακόμη και το παραμικρό σφάλμα μπορεί να προκαλέσει την αποτυχία του συνολικού έργου.

Λοιπόν, φροντίστε να μάθετε πώς λειτουργεί η διάφορες κρυπτογραφικές μέθοδοι. Θα πρέπει ακόμη και να εξασκηθείτε έντονα για να τελειοποιήσετε την τέχνη σας. Χωρίς να το καταλάβουμε, είναι αδύνατο να γίνεις μηχανικός blockchain.

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο σημείο για να γίνουμε ένας οδηγός μηχανικών blockchain.

Γνωρίστε τα βασικά της ανάπτυξης Web Front-End και Back-End

Οι μηχανικοί Blockchain ενδέχεται να χρειάζονται δεξιότητες στην ανάπτυξη ιστού front-end και back-end. Παρόλο που αφορά κυρίως προγραμματιστές blockchain, πολλές εταιρείες απαιτούν αυτήν την ικανότητα κατά την πρόσληψη. Έτσι, γνωρίζοντας τα βασικά του, δεν θα βλάψει μακροπρόθεσμα.

Βασικά, χρησιμοποιώντας αυτό, θα αναπτύσσετε διεπαφές χρήστη, διαχείριση αιτημάτων, διαχείριση API κ.λπ..

Ας ρίξουμε μια ματιά στο επόμενο μέρος του πώς να γίνετε ένας οδηγός μηχανικών blockchain.

Γίνετε ειδικός σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού

Για να αναπτύξετε λύσεις blockchain, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με διάφορες γλώσσες προγραμματισμού. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γλώσσες για να κωδικοποιήσετε το βασικό πλαίσιο της τεχνολογίας. Εν πάση περιπτώσει, πρέπει να μάθετε τουλάχιστον αυτές τις τέσσερις γλώσσες προγραμματισμού – C ++, Java, Python και Solidity.

Η επάρκεια σε άλλες γλώσσες εκτιμάται πάντα. Αυτά σίγουρα θα σας βοηθήσουν να γίνετε μηχανικός blockchain.

Ξεκινήστε τώρα με το δωρεάν βασικό μάθημα Blockchain!

Έχετε μια βαθιά κατανόηση των διαφορετικών πλατφορμών Blockchain

Μια άλλη από τις δεξιότητες μηχανικού blockchain που πρέπει να έχετε είναι μια βαθιά υποτίμηση των διαφορετικών πλατφορμών blockchain. Με αυτό, εννοούμε, πώς λειτουργούν διαφορετικοί τύποι τεχνολογίας blockchain όπως δημόσιος, ιδιωτικός, ομόσπονδος, χωρίς άδεια και χωρίς άδεια. Μα γιατί?

Λοιπόν, πριν αρχίσετε να εργάζεστε στη λύση σας, πρέπει να γνωρίζετε ποια πλατφόρμα είναι κατάλληλη για αυτό.

Χωρίς την κατάλληλη πλατφόρμα, δεν μπορείτε να αναπτύξετε μια αποτελεσματική λύση για τις επιχειρήσεις. Είναι σαφές ότι μια δημόσια πλατφόρμα σε μια λύση ιδιωτικού προσανατολισμού δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο σημείο για να γίνουμε ένας οδηγός μηχανικών blockchain.

Διαθέτουν γνώση για το πώς λειτουργούν διαφορετικά οικοσυστήματα ή πρότυπα

Για να γίνετε μηχανικός blockchain, πρέπει να έχετε τις γνώσεις για το πώς λειτουργούν διαφορετικά πρότυπα ή οικοσυστήματα. Είναι μια από τις δεξιότητες μηχανικού blockchain που αναζητούν οι επιχειρήσεις κατά την πρόσληψη προσωπικού.

Υπάρχουν πολλά οικοσυστήματα όπως το Hyperledger, το Ethereum, το Corda, το Sister και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, πρέπει να μελετήσετε πώς λειτουργούν αυτά και ποια πρότυπα χρησιμοποιούν σε αυτό. Επιπλέον, φαίνεται επίσης να έχουν κωδικούς ανοιχτού κώδικα για να πειραματιστείτε.

Όσο περισσότερο μελετάτε για αυτά, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη λύση blockchain. Επιπλέον, θα μπορούσατε επίσης να λάβετε εκπαίδευση για μηχανικούς blockchain για αυτά.

Εάν είστε αρχάριος, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε την καριέρα σας με αυτόν τον οδηγό Blockchain for Beginners.

Μάθετε πώς λειτουργεί η διαλειτουργικότητα

Η διαλειτουργικότητα είναι ένα προσοδοφόρο χαρακτηριστικό που κάθε εταιρεία επιθυμεί στη λύση της. Και σίγουρα θα είναι το επόμενο μεγάλο χαρακτηριστικό του μέλλοντος. Καθώς η τεχνολογία φαίνεται να αναπτύσσεται ακόμα, πολλές λύσεις δεν έχουν ακόμη διαλειτουργικότητα.

Η βασική ιδέα είναι να υπάρχουν κοινά πρότυπα μεταξύ των λύσεων, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν εύκολα μεταξύ τους. Έτσι, μάθετε πώς λειτουργεί η διαλειτουργικότητα και εφαρμόστε τις σε λύσεις. Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δεξιότητες μηχανικού blockchain.

Γίνετε Master στα Εργαλεία Ανάπτυξης Blockchain

Ως μηχανικός blockchain, πρέπει να αναπτύξετε πολλές λύσεις blockchain. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να είστε αποτελεσματικοί στο χρόνο και αποτελεσματικοί σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση εργαλείων ανάπτυξης blockchain θα ήταν η καλύτερη κλήση εδώ.

Όλοι οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν εργαλεία ανάπτυξης για να παρακολουθούν τις λύσεις τους. Και έτσι, πρέπει να είστε κύριος αυτών των εργαλείων ανάπτυξης και να μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά.

Διαθέστε στρατηγικές δεξιότητες για γρήγορη επίλυση ενός προβλήματος που σχετίζεται με το Blockchain

Είναι μια από τις δεξιότητες μηχανικού blockchain που πρέπει να τελειοποιήσετε πριν πάτε για τη δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, ελέγξτε πάντα την περιγραφή εργασίας του μηχανικού blockchain πριν πάτε για τη συνέντευξη. Επιπλέον, οι στρατηγικές δεξιότητες είναι απαραίτητες για την επίλυση τυχόν ζητημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η εταιρεία σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις δεν έχουν τον κατάλληλο ιδεατό για το πώς μπορούν να χρησιμοποιούν το blockchain στα αντίστοιχα πεδία τους.

Εδώ. Οι μηχανικοί Blockchain μπορούν να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους, τις δεξιότητες κριτικής σκέψης για να βρουν την τέλεια λύση για την επιχείρηση. Εν πάση περιπτώσει, ένα πρόγραμμα κατάρτισης μηχανικών blockchain μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα.

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο σημείο για να γίνουμε ένας οδηγός μηχανικών blockchain.

Αποκτήστε πτυχίο ή δίπλωμα Μηχανικής Πληροφορικής

Είναι πιθανώς το καλύτερο προσόν για τις δουλειές blockchain engineer. Πρέπει να αποκτήσετε πτυχίο ή δίπλωμα στη Μηχανική Πληροφορικής. Επιπλέον, σίγουρα θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να προσληφθείτε και σε μια επιχείρηση.

Επίσης, ένα πτυχίο στον τομέα θα σας βοηθούσε να κατανοήσετε καλύτερα τους τεχνικούς όρους της τεχνολογίας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού, καθώς θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση σχετικών προκλήσεων της λύσης blockchain.

Εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα πιστοποίησης Blockchain

Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το blockchain επηρεάζει τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα μαθήματα μηχανικών blockchain θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις γνώσεις διαφορετικών πλατφορμών όπως Hyperledger, Ethereum και Corda.

Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να μάθετε τα βασικά της τεχνολογίας blockchain. Βασικά, αυτά τα προγράμματα απευθύνονται κυρίως σε ανώτερους ηγέτες, υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μηχανικούς blockchain, προγραμματιστές, διαχειριστές καινοτομίας, συμβούλους, αναλυτές επιχειρήσεων κ.λπ..

Συνιστάται να ελέγξετε το πιστοποιημένο επαγγελματικό μάθημα blockchain για επιχειρήσεις, καθώς προσφέρει όλες τις αξίες που θα χρειαστείτε για να εξασφαλίσετε μια εργασία ως μηχανικός blockchain.

Η πιστοποίηση παρέχει επικύρωση στις δεξιότητές σας και μεταφέρει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Λάβετε λοιπόν την πιστοποίηση των ειδικών Blockchain και προχωρήστε στην καριέρα σας στο Blockchain.

Γιατί πρέπει να γίνετε μηχανικός Blockchain?

Τώρα, ξέρετε πώς να γίνετε μηχανικός blockchain, αλλά γιατί πρέπει να το θεωρήσετε πρώτα; Ας διερευνήσουμε μερικά από τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει αυτή η πορεία σταδιοδρομίας αυτήν τη στιγμή.

Καλύτερες αμοιβές και ασφάλεια μακροπρόθεσμα

Λοιπόν, δεν πρόκειται να ψέψω, αλλά ένας μηχανικός blockchain παίρνει ένα πολύ μεγάλο μισθό από την αρχή. Στην πραγματικότητα, το πεδίο είναι σχετικά νεότερο και το σωστό ταλέντο εξακολουθεί να είναι περιορισμένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να πληρώσουν περισσότερο μισθό για να προσλάβουν τον σωστό μηχανικό blockchain.

Το καλύτερο είναι ότι είναι ακόμη πρόθυμοι να προσφέρουν εκπαίδευση μηχανικών blockchain για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στο περιβάλλον τους. Ακόμα κι αν δεν το κάνουν, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα μηχανικών blockchain για να κατανοήσετε καλύτερα το εταιρικό οικοσύστημα.

Ένα άλλο μεγάλο μέρος είναι ότι πολλές εταιρείες προσφέρουν κίνητρα και πολιτικές ανταμοιβής. Πρόκειται ουσιαστικά για εταιρείες που βασίζονται σε διακριτικά. Έτσι, θα έχετε μια πλήρως ασφαλή καριέρα μακροπρόθεσμα.

Υψηλή ζήτηση για μηχανικούς Blockchain

Η εξασφάλιση εργασίας σε αυτόν τον χώρο είναι ευκολότερη από την παραδοσιακή. Υπάρχει ήδη ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων με εξειδίκευση για την ανάπτυξη κάθε λύσης blockchain. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση είναι τεράστια και η προσφορά είναι αρκετά χαμηλή.

Εάν έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες για να προσφέρετε στις επιχειρήσεις, είναι πρόθυμοι να σας περιορίσουν εκεί και εκεί.

Προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στο χώρο εργασίας

Ένα άλλο μεγάλο όφελος αυτής της καριέρας είναι ότι αυτές οι επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να σας προσφέρουν το καλύτερο περιβάλλον για εργασία. Έτσι, θα έχετε έναν φιλικό, καινοτόμο χώρο εργασίας με συνεργάτες συναδέλφους. Πιο συγκεκριμένα, εάν είστε περισσότερο από ένα είδος “εργασίας από το σπίτι”, τότε μπορεί να έχετε και μια επιλογή για αυτό.

Στην πραγματικότητα, περισσότερες εταιρείες προσφέρουν τώρα αυτήν την επιλογή και αυτό ενισχύει την παραγωγικότητα!

Εργαστείτε σε μια εντελώς νέα τεχνολογία

Τέλος, σε αυτήν την πορεία της καριέρας, απολαμβάνετε να εργάζεστε σε μια εντελώς νέα τεχνολογία που κανείς άλλος δεν εργάζεται αυτή τη στιγμή. Μόνο μια χούφτα προσωπικό βρίσκεται στο εργατικό δυναμικό αυτή τη στιγμή και θα γίνετε ένας από αυτούς.

Στην πραγματικότητα, το blockchain θα είναι το καύσιμο του μέλλοντος. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, θα είστε άμεσα υπεύθυνοι για τουλάχιστον ένα μέρος αυτής της επαναστατικής αλλαγής. Σκεφτείτε τις δυνατότητες! Δεν είναι αυτό που ονειρεύονται όλοι?

Εγγραφείτε τώρα:Πώς να χτίσετε την καριέρα σας στο μάθημα Enterprise Blockchains

συμπέρασμα

Έχουμε φτάσει στο τελικό σημείο του πώς να γίνουμε ένας οδηγός μηχανικών blockchain. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε με όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για αυτόν. Βασικά, το blockchain είναι εδώ για να μείνει και να βρεις δουλειά σε αυτόν τον χώρο μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα για την καριέρα σου αυτή τη στιγμή.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Πρόγραμμα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP) για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πεδίο της επιχείρησης blockchain. Ένα εκπαιδευτικό μάθημα μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε έναν καλύτερο μηχανικό blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map