Η αγορά διαχείρισης ταυτότητας Blockchain αναπτύσσεται παγκοσμίως

Αυτός ο οδηγός θα διερευνήσει την αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain, ακολουθούμενη από λεπτομερή προβληματισμό σχετικά με το πιθανό μέλλον για τη διαχείριση ταυτότητας blockchain.

Η εισαγωγή του blockchain ήταν αρκετά σημαντική για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων βάσεων δεδομένων. Η τεχνολογία Blockchain υπήρξε μια κρίσιμη παρέμβαση με επιπτώσεις στον έλεγχο της εξέλιξης των δεδομένων μεταξύ οντοτήτων, αξιοποιώντας ένα δίκτυο peer-to-peer.

Ως εκ τούτου, οι εφαρμογές του blockchain έχουν επεκταθεί επίσης προς το πεδίο της διαχείρισης ταυτότητας, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain. Επομένως, είναι λογικό να αναμένουμε θεμελιώδη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση ταυτότητας blockchain. Πολλοί λάτρεις της τεχνολογίας, μαθητές, επαγγελματίες blockchain και επιχειρήσεις είναι πρόθυμοι να αξιοποιήσουν τις τάσεις που εμφανίζονται στη διαχείριση ταυτότητας blockchain.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη σκοπιμότητα της τάσης διαχείρισης ταυτότητας blockchain. Ας προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση ταυτότητας blockchain και την υπάρχουσα κατάσταση της διαχείρισης ταυτότητας.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Βασικών Αρχών για Επιχειρήσεις Blockchains

Contents

Αναμενόμενες προβλέψεις για αγορά διαχείρισης ταυτότητας Blockchain

Αγορά διαχείρισης ταυτότητας Blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. images / blockchain-identity-management-market-is-booming-world.png “alt =” Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα “border =” 0 “/>

Ο πρωταρχικός παράγοντας που έρχεται στο μυαλό είναι ο λόγος να επικεντρωθούμε προς το παρόν στην αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain. Η συνολική αξία της παγκόσμιας αγοράς για τη διαχείριση ψηφιακής ταυτότητας blockchain το 2018 εκτιμάται σε περίπου 107 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, η αγορά αναμένεται να παρουσιάσει τρομερή ανάπτυξη με ρυθμό 79,2% κατά την περίοδο από το 2019 έως το 2026.

Συνεχίζοντας έτσι, η παγκόσμια αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain μπορεί να φτάσει περίπου τα 11,46 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος της περιόδου πρόβλεψης. Μια άλλη αξιοσημείωτη τάση αγοράς διαχείρισης ταυτότητας blockchain αντικατοπτρίζει την κυριαρχία της Βόρειας Αμερικής στη συνολική αγορά ταυτότητας blockchain.

Επί του παρόντος, η Βόρεια Αμερική φιλοξενεί τους σημαντικότερους παίκτες της αγοράς και λειτουργεί ως ιστότοπος για σημαντικές εξελίξεις στην τεχνολογία blockchain. Επιπλέον, η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους υποψηφίους για έναν πολλά υποσχόμενο ρυθμό ανάπτυξης των αγορών διαχείρισης ταυτότητας blockchain κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Έτσι, είναι το blockchain το μέλλον?

Όλες αυτές οι τάσεις που περιγράφονται για την αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain το 2020 καθιστούν σαφή ένδειξη του μακροπρόθεσμου δυναμικού της. Επομένως, δεν θα μπορούσατε να βρείτε έναν καλύτερο χρόνο από τώρα για να σκεφτείτε τι έχει η διαχείριση ταυτότητας blockchain για επιχειρήσεις και άτομα σε όλο τον κόσμο. Μια βαθύτερη αντανάκλαση στις ρίζες της διαχείρισης ταυτότητας blockchain μπορεί να ρίξει φως στο πιθανό μέλλον αυτού του τομέα.

Επιπτώσεις της διαχείρισης ταυτότητας

Ας ξεκινήσουμε με τις επιπτώσεις της διαχείρισης ταυτότητας προτού εξερευνήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαχείριση ταυτότητας blockchain. Η διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης αποτελεί αναπόσπαστη απαίτηση στις σύγχρονες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ειδικά με την αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain. Η διαχείριση ταυτότητας περιλαμβάνει όλες τις τεχνολογίες και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται σε έναν οργανισμό για την αναγνώριση, τον έλεγχο ταυτότητας και την εξουσιοδότηση των ατόμων να έχουν πρόσβαση σε συστήματα ή υπηρεσίες του σχετικού οργανισμού ή των σχετικών υπηρεσιών.

Το πιο συνηθισμένο παράδειγμα συστημάτων διαχείρισης ταυτότητας είναι εμφανές στην εγκατάσταση διαφορετικών επιπέδων πρόσβασης, περιορισμών και προνομίων για τους χρήστες στην πρόσβαση σε λογισμικό ή υλικό σε έναν οργανισμό. Τα εθνικά δελτία ταυτότητας, οι άδειες οδήγησης και η επαλήθευση των πιστοποιητικών γέννησης στη διακυβέρνηση είναι επίσης ιδανικά παραδείγματα διαχείρισης ταυτότητας.

Γιατί να εξετάσετε το Blockchain Identity Management?

Λοιπόν, γιατί σκεφτόμαστε την αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain όταν υπάρχουν τόσες πολλές υπάρχουσες εφαρμογές blockchain της διαχείρισης ταυτότητας; Λοιπόν, η απάντηση δείχνει άμεσα να βελτιωθεί. Οι λύσεις διαχείρισης ταυτότητας λειτουργούν τέλεια στις παρούσες ρυθμίσεις. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά εμφανή μειονεκτήματα στα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης ταυτότητας.

Πρώτα απ ‘όλα, η ίδια η ταυτότητα είναι προβληματική, επειδή, σε έντυπη μορφή, είναι ευάλωτη στα ζητήματα της απάτης, της απώλειας και της κλοπής. Η ψηφιακή ταυτότητα, από την άλλη πλευρά, μπορεί να μειώσει την παρέμβαση της γραφειοκρατίας παράλληλα με τη βελτίωση της ταχύτητας των διαδικασιών σε οργανισμούς. Οι λύσεις ψηφιακής ταυτότητας μπορούν να διασφαλίσουν καλύτερη διαλειτουργικότητα μεταξύ τμημάτων και άλλων οργανισμών.

Από την άλλη πλευρά, η αποθήκευση ψηφιακής ταυτότητας σε κεντρικό διακομιστή θα μπορούσε να την καταστήσει ευάλωτη σε επιθέσεις hacking. Μιλώντας για ευπάθειες, πάνω από 600 εκατομμύρια κομμάτια προσωπικών πληροφοριών, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών ή διευθύνσεις, έχουν υποστεί παραβιάσεις, εισβολή ή διαρροές από τους οργανισμούς.

Εφαρμογές του Blockchain Identity Management

Το πιο σημαντικό από όλα, τα συστήματα διαχείρισης ταυτότητας είναι ξεπερασμένα και στερούνται ασφάλειας. Επιπλέον, οι ψηφιακές ταυτότητες πρέπει να είναι φορητές και κατάλληλες για επαλήθευση χωρίς τα όρια της θέσης, του χρόνου και της προσέγγισης για πρόσβαση. Επομένως, τα πρωτόκολλα ασφαλείας blockchain είναι ιδανικά για την αγορά διαχείρισης ταυτότητας για τη βελτίωση της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας σε λύσεις διαχείρισης ταυτότητας.

Λοιπόν, πώς μπορεί η διαχείριση ταυτότητας blockchain να φτάσει στο μέλλον με τις εφαρμογές της σε διάφορους τομείς; Για να βρούμε τις απαντήσεις μας στο μέλλον της διαχείρισης ταυτότητας blockchain, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις τρέχουσες εφαρμογές διαχείρισης ταυτότητας σε διαφορετικούς τομείς.

Στόχοι των Επιχειρήσεων για Διαχείριση Ψηφιακής Ταυτότητας Blockchain

Οι επιχειρήσεις συμμετέχουν στη συλλογή ευαίσθητων πληροφοριών σχετικά με πελάτες και χρήστες παράλληλα με την ανάπτυξη καθημερινών επιχειρηματικών δεδομένων. Οι εταιρείες δεν έχουν οριοθέτηση για την αποθήκευση ευαίσθητων και λιγότερο ευαίσθητων δεδομένων. Ως αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν νέους επιχειρηματικούς κινδύνους λόγω της αλλαγής της εστίασης της βιομηχανίας στην εταιρική υπευθυνότητα και στους κανονισμούς που βασίζονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως το GDPR.

Από την άλλη πλευρά, η μετατόπιση δεδομένων σε εξαιρετικά ανθεκτικά θησαυροφυλάκια δεδομένων δημιουργεί εμπόδια στην πρόσβαση στα δεδομένα για επιχειρηματικές αποφάσεις. Επομένως, οι επιχειρήσεις ενδέχεται να κοιτάξουν προς τα επιχειρηματικά μοντέλα blockchain ειδικά για την αγορά διαχείρισης ταυτότητας για τη βελτίωση των δυνατοτήτων ασφάλειας πληροφοριών χωρίς ολοκληρωμένες επενδύσεις.

Σκεπτικό ατομικού επιπέδου για Διαχείριση ταυτότητας Blockchain

Σε ατομικό επίπεδο, η τάση της αγοράς διαχείρισης ταυτότητας blockchain μπορεί να παρουσιάσει πολλά αξιοσημείωτα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα. Η ταυτότητα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία της οικονομίας και της κοινωνίας. Οι κατάλληλες μέθοδοι για τον εντοπισμό ατόμων και των περιουσιακών τους στοιχείων μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη συνεχώς αναπτυσσόμενων κοινωνιών και παγκόσμιων αγορών.

Βασικά, η ταυτότητα αναφέρεται στο συνδυασμό των αξιώσεων σχετικά με ένα άτομο, πράγμα ή μέρος. Ωστόσο, σχεδόν 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν καμία λύση για να διεκδικήσουν την ιδιοκτησία της ταυτότητάς τους. Επιπλέον, οι πολίτες με επίσημα αναγνωρισμένα μέσα αναγνώρισης αντιμετωπίζουν επίσης ζητήματα συνολικής ιδιοκτησίας και ελέγχου της ταυτότητάς τους.

Αύξηση στον αριθμό των συσκευών IoT

Η δραστική ώθηση ανάπτυξης στην αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain παγκοσμίως θα ενισχύσει επίσης την δυναμική με την αύξηση του αριθμού των συσκευών IoT. Επί του παρόντος, υπάρχουν σχεδόν 7 δισεκατομμύρια συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο και ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί σε περίπου 22 δισεκατομμύρια έως το 2025.

Από την άλλη πλευρά, η πλειονότητα των τεχνολογιών IoT στον κόσμο προς το παρόν δεν διαθέτει ισχυρές δυνατότητες διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης. Με την ανάπτυξη συσκευών IoT να είναι εξέχουσα ανησυχία, ενώ εστιάζει επίσης στην εφαρμογή βασικών ικανοτήτων διαχείρισης, τα περιστατικά μεγάλης κλίμακας πειρατείας IoT εφιστούν επίσης την προσοχή σε κατάλληλα συστήματα διαχείρισης ταυτότητας. Ο συνδυασμός blockchain και IoT μπορεί να επιλύσει όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν αυτές οι συσκευές και να εξασφαλιστεί καλύτερη ασφάλεια.

Ζητήματα που στοχεύουν η Διαχείριση ταυτότητας Blockchain

Έτσι, μπορεί το blockchain να επιδείξει την ικανότητα επίλυσης των ζητημάτων που επικρατούν στις σύγχρονες λύσεις διαχείρισης ταυτότητας; Η αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain έχει επιτύχει στην επίλυση τριών σημαντικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση ταυτότητας. Τα τρία ζητήματα επισημαίνουν την ανασφάλεια δεδομένων, τις δόλιες ταυτότητες και την απρόσιτη πρόσβαση.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ανασφάλεια δεδομένων είναι μια από τις πρωταρχικές ανησυχίες που προκύπτουν λόγω της κεντρικής διαχείρισης της ταυτότητας. Η αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών σε κυβερνητικές βάσεις δεδομένων με κεντροποίηση είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία πολλαπλών σημείων αποτυχίας. Οι χάκερ είναι πιο πιθανό να επιτεθούν σε μαζικά, κεντρικά συστήματα που περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες πολλών λογαριασμών χρηστών.

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι προσωπικά, οι αναγνωρίσιμες πληροφορίες ήταν ένας από τους στόχους σχεδόν στο 97% των παραβιάσεων το 2018. Επιπλέον, οι βελτιωμένες επιχειρηματικές προσπάθειες και η κανονιστική νομοθεσία για την αύξηση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο οδήγησαν σε έκθεση 2,8 δισεκατομμυρίων αρχείων δεδομένων καταναλωτών.

Το Blockchain μπορεί να λύσει πολλά ζητήματα κεντρικών βάσεων δεδομένων. Ακολουθεί ένας οδηγός για το Blockchain εναντίον της βάσης δεδομένων που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαφορές.

Αντιμετωπίζοντας τις ταυτότητες απάτης

Η επόμενη σημαντική ανησυχία που μπορεί να χαρακτηριστεί ως τάση αγοράς διαχείρισης ταυτότητας blockchain είναι η επίλυση ψευδών ταυτοτήτων. Οι χρήστες χρησιμοποιούν διαφορετικές ταυτότητες για να χρησιμοποιούν υπηρεσίες σε διαφορετικές πλατφόρμες. Στη συνέχεια, η αδύναμη σχέση μεταξύ ψηφιακών και offline ταυτότητας μπορεί επίσης να οδηγήσει στη δημιουργία πλαστών ταυτοτήτων.

Ως αποτέλεσμα, οι πλαστές ταυτότητες μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση πλαστών συναλλαγών και αλληλεπιδράσεων, οδηγώντας έτσι σε απάτη. Ωστόσο, οι εξελίξεις στον κρυπτογραφικό κατακερματισμό και την εισαγωγή της τεχνολογίας blockchain παρέχουν νέα εργαλεία για την ανάπτυξη νέων συστημάτων διαχείρισης ταυτότητας.

Αδυναμία πρόσβασης στην ταυτότητα

Η αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain θα μπορούσε επίσης να είναι μια τρομερή λύση για περίπου 1,1 δισεκατομμύρια άτομα παγκοσμίως χωρίς καμία απόδειξη ταυτότητας. Οι περίπλοκες διαδικασίες ταυτοποίησης ταυτόχρονα με την έλλειψη πρόσβασης και γνώσεων σχετικά με την προσωπική ταυτότητα είναι μερικές από τις αιτίες.

Επιπλέον, η έλλειψη ταυτότητας περιορίζει επίσης τα άτομα από την πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η ανάπτυξη της αγοράς διαχείρισης ταυτότητας blockchain μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντική για την εισαγωγή λύσεων ταυτότητας για κινητές συσκευές που βασίζονται σε blockchain.

Κοιτάζοντας το μέλλον της διαχείρισης ταυτότητας Blockchain

Πώς μπορεί το blockchain να επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα για τη βελτίωση της διαχείρισης ταυτότητας; Η αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain βασίζεται σημαντικά στα οφέλη της τεχνολογίας blockchain. Δεν προσφέρει ένα κεντρικό αποθετήριο για τους χάκερ για να κλέψουν δεδομένα. Επιπλέον, όλες οι συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων και κατόχων ταυτότητας τεκμηριώνονται στο blockchain, παρέχοντας έτσι πλήρη διαφάνεια.

Η αποκεντρωμένη τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού παρέχει καλύτερη ευελιξία για τη δημιουργία κρυπτογραφημένων ψηφιακών ταυτοτήτων. Οι ψηφιακές ταυτότητες είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω εφαρμογών για κινητά και μπορούν να βοηθήσουν στην επαλήθευση ταυτότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Έτσι, το blockchain όχι μόνο βελτιώνει τη διαχείριση ταυτότητας, αλλά προσφέρει επίσης καλύτερους και ασφαλείς τρόπους για την προστασία των αποδεικτικών στοιχείων ταυτότητάς τους.

Επομένως, είναι αναπόφευκτο να θεωρηθεί η τάση ανάπτυξης της αγοράς διαχείρισης ταυτότητας blockchain ως πολλά υποσχόμενος παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων. Σε αυτό το σημείο, είναι αναπόφευκτο να εξετάσουμε τις πιθανές τάσεις στην αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain. Ακολουθούν μερικές από τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που θα μπορούσε να φέρει στο τραπέζι η διαχείριση ταυτότητας blockchain στο μέλλον.

Βελτιωμένη και κοκκώδης συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαχείριση ταυτότητας

Ένα από τα κυρίαρχα στιγμιότυπα στην αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain για το μέλλον αναφέρεται σε καλύτερη αλληλεπίδραση με τους ενδιαφερόμενους. Η ψηφιακή επανάσταση μπορεί σίγουρα να βελτιώσει τη ζωή πολλών πολιτών. Αναγνωρίζοντας αυτόν τον παράγοντα, η πόλη της Αμβέρσας άρχισε να ανακαλύπτει νέες προσεγγίσεις για την καινοτομία των υπηρεσιών. Η μοναδική πηγή αλήθειας θα είναι ένας εξέχων παράγοντας στις λύσεις διαχείρισης ταυτότητας blockchain.

Η μοναδική πηγή αλήθειας μπορεί να χρησιμεύσει ως βασική πτυχή για την ακεραιότητα των δεδομένων και την αυτονομία στο πιο βασικό επίπεδο. Η σύγχρονη διαχείριση ταυτότητας blockchain μπορεί να εισαγάγει λύσεις ικανές να ενσωματώσουν δεδομένα αμέσως, προσφέροντας παράλληλα πρόσβαση σε γνώση ή κατά περίπτωση. Τέτοιοι τύποι λύσεων διαχείρισης ταυτότητας blockchain μπορούν να διασφαλίσουν ευεργετικά αποτελέσματα για ασφαλιστικές εταιρείες, νοσοκομεία, γονείς και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Καλύτερη ιδιοκτησία και έλεγχος των χαρακτηριστικών δεδομένων

Όπως συζητήθηκε ήδη, η ιδιοκτησία και ο έλεγχος των δεδομένων είναι μερικοί από τους εξέχοντες παράγοντες που οδηγούν την αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain. Οι λύσεις διαχείρισης ταυτότητας Blockchain προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα για τους ενδιαφερόμενους στο οικοσύστημα του πλαισίου διαχείρισης ταυτότητας. Οι χρήστες θα έχουν τον τελευταίο λόγο για να αποφασίσουν τα χαρακτηριστικά δεδομένων ταυτότητας που θέλουν να μοιραστούν με κάθε οργανισμό.

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα συνεχίσουν να χρησιμεύουν ως μοναδική πηγή εμπιστοσύνης ταυτότητας, αν και με τη δυνατότητα επικύρωσης ταυτότητας σε άλλους οργανισμούς. Η προσέγγιση επικύρωσης ταυτότητας θα οδηγούσε σε μια πολύ αποτελεσματική και ασφαλέστερη προσέγγιση για τη διαχείριση ταυτότητας. Έτσι, το blockchain για την κυβέρνηση είναι η τέλεια στρατηγική για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου συστήματος διαχείρισης ταυτότητας.

Καλύτερες λύσεις για απάτη ταυτότητας

Οι συνεχώς εξελισσόμενες προσεγγίσεις στην αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain προσφέρουν επίσης πολλά υποσχόμενες λύσεις για απάτη ταυτότητας. Το αποτέλεσμα της ιδιωτικής ζωής των δεδομένων και του αμετάβλητου του blockchain συνέχισε να είναι σημαντικά στοιχεία στις λύσεις ταυτότητας blockchain. Επιπλέον, η τεχνολογία blockchain είναι επίσης ανοιχτή στην καινοτομία, με αποτέλεσμα έτσι ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για καινοτομία.

Είναι λογικό να σημειωθεί ότι το blockchain των επιχειρήσεων δεν είναι μόνο κατάλληλο μόνο για τη δημιουργία ταυτότητας για άτομα. Οι λύσεις διαχείρισης ταυτότητας Blockchain μπορούν επίσης να επικεντρωθούν σε περιοχές και αντικείμενα, παράλληλα με πλήρη ιστορικά υπόβαθρα. Ως αποτέλεσμα, το εύρος των λύσεων διαχείρισης ταυτότητας θα αυξηθεί βαθιά στο μέλλον με δυνατότητες blockchain.

Ευκαιρίες για Κυβέρνηση και Επιχειρήσεις

Αν και στοχάζουμε το μέλλον της αγοράς διαχείρισης ταυτότητας blockchain, είναι λογικό να λαμβάνονται υπόψη οι επιχειρηματικές και κυβερνητικές ευκαιρίες. Αν και η ίδια η τεχνολογία θα απαιτούσε πολλά χρόνια για πλήρη ωριμότητα, το blockchain θα αλλάξει τον κόσμο με λύσεις διαχείρισης ταυτότητας.

Η πλειονότητα των λύσεων και εφαρμογών blockchain μπορεί να έχει σχεδόν 100% σκοπιμότητα βραχυπρόθεσμα. Οι δυνατότητες του blockchain για τη βελτίωση της ταχύτητας της διαδικασίας εφαρμογής και των διασφαλίσεων για δεδομένα πελατών μπορούν να επιφέρουν ευεργετικές συνέπειες για ασφαλιστικές εταιρείες, πιστωτικούς παρόχους και τράπεζες.

Παρακολουθήστε διαδικτυακό σεμινάριο κατ ‘απαίτηση για αποκέντρωση της ταυτότητας στο blockchain με το TrustID τώρα!

συμπέρασμα

Έτσι, είναι προφανές ότι η αγορά διαχείρισης ταυτότητας blockchain θα σημείωσε παραγωγική απόδοση μακροπρόθεσμα. Με διάφορα κυρίαρχα ζητήματα στα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης ταυτότητας, το blockchain μπορεί να προκαλέσει ανακούφιση από τις επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, άτομα και αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η διαχείριση συσκευών IoT μπορούν να επωφεληθούν από τη διαχείριση ταυτότητας blockchain.

Επιπλέον, οι ευνοϊκές προοπτικές για blockchain στη διαχείριση ταυτότητας σε διαφορετικούς τομείς με βελτιωμένες λειτουργίες εφιστούν επίσης την προσοχή σε αυτό. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις ενδέχεται να εξετάσουν τις προοπτικές ιδανικών λύσεων ψηφιακής ταυτότητας που βασίζονται σε blockchain με διαβεβαίωση αξιοπιστίας. Αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαχείριση ταυτότητας blockchain, ξεκινήστε με το μάθημα Blockchain Fundamentals τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map